4.2/5

Spacery po firmie

Social media

5. Opinie o Druk24h.pl

Opinie o Druk24h.pl Warszawa

Nie przegap nowości o Druk24h.pl!

Anna

26.08.2026 14:18

Polecam to miejsce do szybkiego druku , przyjemna atmosfera, i pracownicy

Sofia

04.07.2025 20:32

Bardzo fajna drukarnia miła obsługa

[email protected]

12.05.2025 20:40

Fachowcy oraz szybka obsługa Bardzo polecam.
Kalina

25.02.2024 01:39

Kierownik punktu centrum druku ma w ogóle możliwość wzięcia pracy do domu? Wszędzie gdzie pracowałam w ostatnich latach na takich stanowiskach no to była jednak tą możliwość, bardzo na tym skorzystałam, zależy mi żeby ją zawsze mieć. Dajcie znać, czy tutaj wchodzi w grę. Bo w ogłoszeniu nie widzę takiej informacji, tylko pobieżnie o biurze napisane coś

26.03.2024 13:54

Praca jest 8 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu. Podział 80/20% z czego 20% to praca biurowa.

10.04.2024 10:30

Nie ma takiej możliwości. Praca zmianowa, rano, popołudnie, weekendy bez nocek. Nie prowadzimy publicznie rekrutacji. Zapraszamy do składania aplikacji i pytań na [email protected]. Poszukujemy kierowniczki/kierownika z branży tylko z doświadczeniem.

26.01.2024 09:52

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Druk24h.pl? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

27.01.2024 09:49

Pensja zalezy od zaangażowania i od umiejętności. Minimalnej nie zarabia u nas nikt. Nadgodziny są jeżeli ktoś chce. Zapraszamy na [email protected] Tutaj nie prowadzimy rekrutacji.

11.02.2024 06:31

Pracy nie brakuje. Zapraszamy na [email protected] Tutaj nie prowadzimy rekrutacji.

24.01.2024 05:56

Tak jak już wspomniano o tych premiach, również w opisie dla specjalisty ds. bezpośredniej i telefonicznej obsług klienta piszą o tej co miesięcznej i frekwencyjnej. W tym przypadku proponują zatrudnienie na pełen etat, zastanawiam się czy istnieje możliwość na prace jedynie na polówkę? Jakie wtedy wychodziłyby zarobki?

25.01.2024 13:12

Zatrudniamy tylko na pełen etat.

22.10.2023 02:39

24.10.2023 10:19

Dzień Dobry! Oferujemy dwie premie. Pierwsza tzw. "frekwencyjna" otrzymują ją Ci pracownicy którzy nie chodzą na zwolnienia, nie biorą urlopów na żądanie, wtedy właśnie otrzymują dodatkowo 10% swojej pensji. Druga premia tzw. "od obrotu" , jej wysokość uzależniona jest od obrotu jaki dany Punkt wypracuje. W zależności jaki mamy miesiąc/ sezon jest to od 5% do 15% dodatkowo do pensji. Wszystko oczywiście przelewem na konto. Zapraszamy!
Pracodawca - druk24h.pl

24.10.2023 10:23

Pete

19.02.2023 17:54

Szału chyba nie ma, skoro na stanowisku kierownika produkcji proponują 5700 brutto. W Warszawie. Serio?:)

20.02.2023 11:53

Dzień Dobry! Ta kwota to podstawa na początek, do tego dochodzą premie, tzw. "frekwencyjna" i "od obrotu". Pierwsza tzw. "frekwencyjna" otrzymują ją Ci pracownicy którzy nie chodzą na zwolnienia, nie biorą urlopów na żądanie, wtedy właśnie otrzymują dodatkowo 10% swojej pensji. Druga premia tzw. "od obrotu" , jej wysokość uzależniona jest od obrotu jaki dany Punkt wypracuje. W zależności jaki mamy miesiąc/ sezon jest to od 5% do 15% dodatkowo do pensji. Wszystko oczywiście przelewem na konto. Zapraszamy!
Honorata

20.02.2023 01:11

Może ktoś zdradzić, jak sytuacja z premią wygląda na specjalistę ds. obsługi klienta? Jest ogłoszenie, są podane podstawowe zarobki, ale to już nie. Jest realnie do osiągnięcia? Bardzo dziękuję.

20.02.2023 11:48

11.12.2022 15:51

Proszę o opinie na temat pracy na stanowisku specjalisty ds. Zakupów .
rafał@wp.pl

13.07.2022 16:05

Na jakie wynagrodzenie można liczyć jako drukarz cyfrowy? Dyspozycyjny dzień noc, w branży od 6 lat. Pozdrawiam, Rafał

Oferty pracy - Druk24h.pl

Operator Urządzeń Cyfrowych/Obsługa Klienta

WalletIcon

4800 - 6000 PLN / m

Fakturzystka/Kasjer w zespole Obsługi Klienta

WalletIcon

4800 - 6000 PLN / m

16.01.2022 15:31

Czy pracował ktoś jako Grafik w firmie Druk24h.pl? Jak oceniacie tego pracodawcę? Prowadzą właśnie rekrutację. Warto aplikować?
kriskros

09.03.2022 08:56

dla śnieżaków/młodziaków co chcą się czegoś nauczyć coś dorobić do portfolio młodzi zobaczą jak trzeba pracować aby zarobić trochę grosza do zmian ciężko się przyzwyczaić.... pensja jak dla nowicjuszy ok

29.12.2021 12:01

Czy braliście udział w rekrutacji na stanowisko Grafik DTP w Druk24h.pl? Jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem firmy?
P

03.01.2022 11:28

Co prawda nie DTP tylko Online, ale... Rekrutacja była na luzie. Rozmawialiśmy o moim doświadczeniu w pracy jako grafik przede wszystkim, ale też o planach i celach firmy. Bez stresu ;-) Wcześniej przesyłałem CV i portfolio. Obecnie z tego co wiem, kandydaci brani są na kilka dni próbnych do pracy.
B

03.01.2022 11:35

Rekrutowałam na stanowisko grafika online. Pytano mnie o ukończone szkoły, praktyki, doświadczenia zawodowe. Przejrzeliśmy moje portfolio, opowiedziałam o kilku projektach i dostałam do wykonania zadanie polegające na zaprojektowaniu grafiki na torbę. Całość trwała ok. godziny, a po kilku dniach dostałam telefon z informacją o chęci podjęcia współpracy.

09.12.2021 00:32

Na lwowskiej pracowała piękna żmijka - podkochiwalem się w niej - buziaki
Wajgoo_81

09.11.2021 12:13

Pracowałem w druku ponad 2 lata. Raz było lepiej raz gorzej. Ceniłem sobie elastyczny grafik. Na rozmowie usłyszałem jaka jest podstawa, jakie są premie i na jaką wypłatę mogę liczyć. Kokosów nie proponowali, ale od początku wiedziałem na co się pisze. Jak ktoś dysponuje czasem może zarobić znacznie więcej – płacą za nadgodziny Praca jest dość absorbująca ale można tez się wiele nauczyć, jak ktoś chce. Co do kadry zarządzającej…długo by pisać ale suma sumarum można się dogadać. Jak robisz swoje i nie masz zbytnich wymagań finansowych to jest ok.
kk

09.11.2021 12:34

prawda ;)

04.08.2019 00:54

Realistka

01.10.2021 09:03

Co daje ta odpowiedź? Serwis dotyczy opinii odnośnie pracy tam a nie oceniania od strony klienta! Poza tym dwóch ptacownikow miało może zasłużoną przerwę!! A zniknęli na zapleczu bo zwyczajnie nie obsługują klientów??
druk24h

04.10.2021 12:52

Jeżeli była to godzina 22 to jest wtedy zmiana zmiany popołudniowej 14-22 na nocną 22-6 i mogli się kręcić pracownicy. Do obsługi na nocnej zmianie jest 5 osób i robią wszystko co się da. Niestety nie jesteśmy w stanie zagwarantować ile dany klient będzie stał w kolejce i jak szybko zostanie obsłużony. To że pracownicy przepadają na zapleczu lub w piwnicy nie znaczy że poszli poleżeć, a realizują tam zlecenia dla klientów. Zapraszamy do składania zamówień mailowych lub za pośrednictwem platformy www.online.druk24h.pl

19.09.2021 13:22

Czy Druk24H.Pl organizuje staże dla studentów?

19.09.2021 17:44

Tak,teraz na przykład są wszędzie uczniowie technikum poligraficznego.

04.09.2021 10:01

19.09.2021 17:43

Szkoda że nikt nie ma odwagi pojść do prezesa i pogadać tylko anonimowe szczekanie przez CB. Z tego co wiem to prezes nie zabiera klientów tylko ich przyprowadza i daje handlowcom
Ulga

25.06.2021 23:03

Odejście z pracy w tej firmie było jedną z najlepszych w moim życiu. Ogólne podejście do pracowników brzmi, „wszystkich da się zastąpić za 5 zł”, dla prezesa każdy odchodzący pracownik jest powodem do drwin i żartów… Nie mówiąc o tym, że dużo pracowników planowało odejście do innej pracy, na bardziej godziwych warunkach.

02.07.2021 09:35

Kłamstwo i anonimowe szczekanie jak TIRowcy na CB. ULGA - ujawnij się
Dominika

02.03.2021 16:59

@Pracownik post produkcji co oznacza to rotujące dni tygodnia?

03.03.2021 10:13

jest tak ze ktoś musi pracować w soboty i niedzielę oraz każdy ma różne zmiany. Jest grafik i wiesz jak będziesz pracować nawet za rok. jest ze pracujesz 4 dni potem np 2 wolne, potem przeskakujesz z I zmiany na II, albo III. Co kilka tygodni masz na bank weekend pracujący.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Druk24h.pl?

01.03.2021 12:08

Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Druk24H.Pl?

01.03.2021 15:12

7 dni przez 24h. Dla pracowników system zmianowy po 8 godzin. 6-14, 14-22, 22-6, rotujące dni tygodnia.
Ktoś

21.08.2020 12:22

Mnie zastanawia dlaczego od ponad dwóch lat na ich stronie www wiszą cały czas te same oferty pracy? Firma się tak rozwija, że cały czas poszukują nowych pracowników, jest tak beznadziejnie, że ludzie się ciągle stamtąd zwalniają czy zapomnieli zaktualizować?

22.08.2020 08:38

Jak to w kazdej firmie. Jest rotacja, ale również jest wielu pracowników którzy pracują 5-10-15 a nawet 20 lat. ogłoszenie fakt chyba wisi od dłuższego zczasu. wazne że mimo covid jest praca, są zlecenia, płaca na czas

Kontakt - Druk24h.pl

11.08.2020 12:08

Czy Druk24H.Pl oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

11.08.2020 12:46

Wszyscy są na umowie o pracę, badania i szkolenie BHP obowiązkowe.

07.10.2019 14:08

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu w Druk24H.Pl?
Druk24h

07.10.2019 15:27

Wszystko zależy na jakim stanowisku
Magda

16.07.2019 16:57

Niestety ale jeśli chcesz od reki to na jutro po południu.... I to na mokotowie a nie w Śródmiesciu....
K

22.06.2019 14:02

Drugi raz na Lwowskiej spotkałam sie z niezwykle nieprzyjemna obsluga. Tym razem to bylo naprawde szokujace. 21.06 okolo 17:00 obslugiwal mnie Pan, ktory byl tak opryslilwy i niemily, ze az mnie zatkalo. Na koniec po wydrukowaniu duzej ilosci kartek poprosilam o zbindowanie/zszycie to powiedzial mi, ze bylo mowic wczesniej i za pozno. Kiedy nie jest to prawda bo jeszcze mnie obslugiwal i nie zaplacilam. Wiec musialam isc piechota do innego punktu prosic o zbindowanie. Wykonane uslugii sa ok, ale obsluga, na ktora trafilam psuje wizerunek firmy.
PP

04.03.2019 10:59

Nie polecam!
Poszkodowany przez druk24h

23.05.2017 21:59

Nie polecam, źle wykonane zamówienie, nieprzyjemna obsługa.
sam-sung

19.02.2017 14:51

już nie pracuje - chyba kasjerki naprawdę wredne - szkoda i strata dla firmy
sam-sung

05.02.2017 15:18

piękna, młodziutka dziewczyna pracuje na lwowskiej, dlatego tam przychodze
ibuprom

29.01.2017 22:38

Jestem stałym klientem druku, ola - kasjerki są strasznie wredne dla siebie, nieraz byłem świadkiem niezbyt grzecznych pyskówek między nimi ( szczególnie gdy jest kolejka ), psują wizerunek firmy, brak profesjonalizmu, przydał by się kurs dobrych manier.
ola

13.10.2016 20:25

najważniejsze, że jest na miejscu fachowa pomoc i ktos kto profesjonalnie doradzi i zna sie na rzeczy, widze ze poszukują też Kasjerów,stawke jaka oferuja?
xyz

31.03.2016 20:08

polecam ta drukarnie, profesjonalne podejscie do tematu, miła i fachowa pomoc. Pan Marcin profesjonalnie doradzi i szybko skalkuluje zamowienie.

Zostaw merytoryczną opinię o Druk24h.pl