Craft Hunt 24

Białystok

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Craft Hunt 24

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Craft Hunt 24

andrew

Firma nie widnieje w krajowym rejestrze agencji zatrudnienia.

Jarek
@andrew 15.10.2017 20:20

Moze dlatego ze ta firma nie jest agencja zatrudnienia. To portal internetowy zalozylem u nich profil i w ten sam dzien dostalem oferte z norweskiej firm JobZone.no od 3tyg pracuje kolo Oslo :)

czacha

Grajewo Krzysztof Łaguna Kod pocztowy:19-200 Ulica:Wojska Polskiego 6 Miejscowość:Grajewo Gmina:Grajewo Powiat:Grajewski Województwo:podlaskie Forma Prawna:JEDNOOSOBOWA WŁASNOŚĆ PRYWATNA Rejestr:CENTRALNA EWIDENCJA I INFORMACJA O DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ Data powstania:2014-07-21 Data wpisu do Regon:2014-07-22 Data rozpoczęcia działalności:2014 Organ rejestrowy / ewidencyjny:MINISTER GOSPODARKI Forma własności:WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH Adres WWWwww.crafthunt24.com Krzysztof Łaguna

pp

na rusztowania :) staigenbauwer wiecie cos na temat firm brand albo altrad ?

exportowiec

520 to 13e na reke za godzine. A do jakiej roboty tam jedziesz?? jakie uprawnienia robiles? :)

pp

nie po to robilem uprawnienia za tyle kasy zeby teraz przy papryczkach pracowac ;) tu na start daja 520 e a gdzie indziej daja 440. ale jak kasa na czas to jest to o co mi chodzilo. dzieki za pomoc :)

exportowiec

hehe malo placa to zle, dobrze placa to podejrzane. Ludzie wy juz chyba sami nie wiecie czego chcecie. pracowalem w jenz jako monter regipsow mialem 11E na reke i oplacali mieszkanie i ubezpieczenie - mialem swoje auto. kasa co tydzien na koncie sie zgadzala. Jak ktos sie nie nadawal to po kilku dniach OUT. Wiec jak sie utrzymasz tam tydzien mimo braku doswiadczenia bedzie dobrze. Czesto brak doswiadczenia mozna nadrobic checiami, zapalem i zaangazowaniem- wtedy tez takich ludzi zostawiali. Jak sie nie boisz ze to jedz... a jak tak to przyjmij oferte innej firmy x za 9brutto, oplac 90E za mieszkanie i 20E za ubezpieczenie i 10E za rower, zostanie ci 200E za tydzien pracy przy papryczkach w szklarnii :)

pp

powiedziecie mi cos wiecej na temat firmy jenzpeople bv bo mam tam wyjechac do prac a proponuja mi bardzo ladna stwke a mam male doswiadczenie i to tak mi dziw ie wyglada. wypowie sie kos ?

stillasman

crafthunt to nie jest posrednik pracy, oni cie nie zatrudnia ani nie wysla za granice. To portal na ktorym buduja profile kandydatow z ktorego korzystaja zagraniczne firmy poszukujace pracownikow. Do mnie przez nich odezwala sie firma Solid z norwegii i od 2tyg jestem na norweskim kontrakcie. Czesci wejdzcie sobie na ich strone poklikajcie poczytajcie. A nie snujecie jakies teorie z du!@ wziete.

Z branży

Dzwonią do mnie co jakiś czas ,tylko po to żeby odswiezyc moje dane ,uzupełnić swoje akta o moje certyfikaty _I nigdy z tego nie ma żadnych Owoców ..

Tez z branży
@Z branży 17.07.2017 12:58

Potwierdzam _Mam to samo jakiś biznesmenki z Białegostoku _kontaktuje się z mną też, jak się tylko do ich przypomnę ..Raczej marne stawki proponują ...Odnoszę wrażenie ze ONi chyba tylko dla niego szukają .

praca

Zainteresowany zmianą pracy? Sprawdź oferty kilku pracodawców-wybierz najlepszą! Więcej szczegółów pracy dla monterów rusztowań na monterzy.praca@gmail.com

Robotnik

pytali mnie czy ja somochud mam i czy ja jezyk znam i o narzedzia ,a ja do roboty chce za doby piniadz bez niczego jestem ,po co im moj jezyk ? mowio ze to firmy zagraniczne wybierajo ludzi nie oni

Pracownik

Zawsze jak się do nich przypomnę ,zaraz dostaje telefon od jakiegoś pracodawcy ?Który chce pracownika na wczoraj z mnóstwem uprawnień _oczywiście za śmieszna wynagrodzenie .

robotokop
@Pracownik 20.02.2017 11:22

Mnie pytali o vca, to jakies bhp holenderskie. jakie inne papiery cie pytali?

Siódmy zmysł .

Myślę ,że te ostanie 3 opinie wystawiła ta sama osoba .A gdzie oni w ogóle mają swoje biuro ...

Izoler 54

ja robie na izolacji przez nich i mam umowe. holenderską i 520e na łape robota jak robota , pizdy odpadają same i sie skarżą na forach

Rusztowaniowiec

A ja robie przez nich za 540 e ale nie dla nich bo nie jestem zatrudniony u nich i podejrzewam że nikt jest bo oni nie zatrudniaja tylko rekrutuja i stawke podaja minimalna a sobie sam wynegocjowalem wieksza na miesu w biurze z holendrem

Anna

Jestem opiekunka wyjechałam przez nich do Holandi i jestem bardzo zadowolona szybki proces weryfikacji rozmowa z rodziną na skaypie i po tygodniu praca Polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

kolega szefa

Pozdrowienia dla szefa. Po dwóch tygodniach picia na mieszkaniu firmowym i nie chodzeniu do pracy został Pan zwolniony. Jak oni mogli Pan tak potraktować?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kontraktowiec

Panie Łukaszu czy wy działacie na rynku skandynawskim ?Norwegia ,Szwecja ..?Czy teraz jest jakis proces rekrutacji ?

o

1400EU brutto to zaniżone wynagrodzenie wedlug stawki minimalnej!!!

WojtekP
@o 07.12.2016 17:34

jakie 1400 bruto? hehehe ja robie na regipsach przez nich u holendrow i mam ponad 2k netto i za darmo chate

Willi

Zdecydowanie polecam : -Znaleźli mi prace stawka oraz warunki zgonie z umową przez telefon przed wyjazdem -Ciągły kontakt od wysłania Cv do zorganizowani wyjazdu za granice oraz podpisania umowy o prace -Kontakt telefoniczy w dniu wyjazdu (wieczorem) do momętu przyjazdu (rano na mięscu) -Wypłata na czas -Problem z mieszkaniem (brak internetu)rozwiązany w ciagu 2 dni Budowa sie skończyła telefon i tego samego dnia nowa praca - czego chcieć wiecej ;D Nie rozumiem ludzi którzy jadą za granice bez języka albo umiejetności i oczekują kokosów i szczęścia Pozdro Gamonie

riki tiki scaffold 4 life

tMatch z tego co wiem dalej zyje, wywalili tylko wlasciciela czy cos tam, moi koleszcy ciagle tam robia. Ja przez Crafthunt robie juz w 3ciej firmie, jak byla lipa np dali nam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieszkanie to nas przezucali do innej firmy, Ludzie musicie zrozumiec ze oni tylko naganiaja ludzi do roznych firm, nie zatrudniaja w polsce, tylko umowe masz zawsze bezposrednio w firmie do ktorej jedziesz. nam wszystko poki co pasuje, dzwonilismy sobote i niedziele i gosc co nas wysylal zawsze odbieral telefon a to zadko sie zdaza,

tuk tuk

Prawdopodobnie to pozostałości po holenderskiej firmie MATCH INT. zamknęli ją za przekręty .

robert
@tuk tuk 30.10.2016 20:45

masz racje ten cały craft hunt to jakieś polaczki połączone ze złodziejami z Match bv unikam pojechałem do holandii bo obiecali 520 za 40h przyjechałem i iokazało sie ze nie ma pracy za tyle w dodatku maja łapacze bo tak ich nazywam z kolejna złodziejska pseudo firma Oranje czy Orange podpisane jakies chachmeckie umowyODRADZAM pracy z tymi złodziejami

Ciaobao
@mirek 04.01.2017 16:11

Mirek co Ty gadasz. Jakie ma sie dobrze? To ze kupil bankrutujacy match firma grupacon ktora kazdy zna a zna dlatego ze to najwiekszy przekret zmieniajacy nazwy co pol roku to znaczy ma sie dobrze? Dobre komentarze na tym forum pisza pracownicy tego pseudobiura. Nie znam osoby zadowolonej gorszeh glupoty od tego ze match ma sie dobrze dawno nie slyszalem

Anna

Od pól roku pracuje w Holandii jako opiekunka do osób starszych, od niedawna prace zaczęła również moja koleżanka.. Od samego początku współpracy wszystko było dobrze. Pracuje bezpośrednio w Holenderskiej firmie, pieniądze zawsze się zgadzają i wypłaty są na czas. Z własnego doświadczenia osobiście nie mam firmie nic do zarzucenia. Cały proces rekrutacji odbył się jak powinien co prawda od wysłania CV minęło trochę czasu.

Ja

Zdecydowanie polecam tą firmę. Już 3 raz wyjechałem przez nich do Holandii. Aktualnie pracuje na totalu, wszystko jest wedlug umowy jak sie z nimi dogadyywalem. Jak mialem problem z mieszkaniem to mi zalatwili, a dzwonilem o 22 i odebrali. Nie rozumiem ludzi ktorzy jada bez umiejetnosci z zerowym jezykiem i narzekaja. Ile razy jestem na projekcie a jakis kolega nie rozumie angielskiego co do niego sie mowi a potem zdziwko ze zwalniaja... i maja problemy

rekruter
@August 29.09.2016 18:21

Pewnie to ty jestes tym baranem, za jakich sie musza normalni Polacy wstydzic na zachodzie

rekruter
@August 29.09.2016 18:21

Widac ze sie nie znasz. Ja pracowalem w podobnej firmie rekrutacyjnej i wiem co sie tam robi. A Pan widac po slownictwie nalezy juz do tych nie mile widzianych nawet w swoim miescie a co do piero za granice sie pchac. Takie budlo jak Pan powinno siedziec cicho u siebie w stodole i nie wychylac sie. A juz napewno nie zabierac glosu. Pierwsze slysze zeby jakikolwiek rekruter albo firma sprzedawala dane osobowe. Smiech na sali!!!. Powiem ci ze twoje zalosne CV, nawet jako papier do du.. sie nie nadaly. Tacy jak ty psuja opinie o innych pracownikach z Polski. Zanizasz im stawki, bo tobie sie ledwo minimum proponuje. Przez takich jak ty inni traktowani sa tez gorzej, bo juz stereotyp poszedl w swiat. Zjezdzaj ze sceny lepiej zanim ktos cie rozpozna.

Lubocki

Zdecydowanie nie polecam tej firmy z kilku powodów: 1. jej młodzi przedstawiciele w rozmowach tel. nie chcą podawać swoich nazwisk 2. na stronie firmowej brak adresu siedziby firmy 3. w trakcie aplikowania na określone stanowisko pracy, co rusz przekazywano mi propozycje innych ofert pracy. Generalnie, brak profesjonalizmu. Biznes musi opierać się na zasadzie wzajemności. Czułem, że jestem traktowany przez nich tylko jako tania, polska siła robocza do wypchnięcia na Zachód. Zerwałem z nimi kontakt.

Kontraktowiec

Po wysłaniu swoich dokumentów do w/w firmy ,byłem nękany przez jakieś pseudo biznesmena który chciał żebym zaraz wyjechał na dwa tygodnie do pracy ..Do dziś nie swoich co to za firma bo nie mogę znaleźć żadnych info..Chyba dla nich tylko ta firma rekrutuje ?

ja

najgorsza firma jaka może być!!!!! każą przyjeżdżać do Holandii i okazuje sie że nie ma pracy , noclegu nicccc i trzeba spać w aucie masakra odradzam

Majki
@ja 13.09.2016 15:19

Wyslami mnie razem z innymi ludzmi na rusztowania w biurze było kilku "profesjonalnych rusztowaniowcow" przyszed Holender i powiedzial ze poczekajcie zaraz wam znajde mieszkanie " I will find for You Home (place to sleep)" Inteligenty usłyszeli słowo Home i miedzy soba " o q.. nie ma pracy wysylaja nas do domu ale h..nia" wsiedli do samochodu i pojechali do domu( do Polski) spowrotem Gratuluje takim bystrzakom co gadaja pewnie przez tel. cuda nie widy jezyka 0 na robocie nic sie nieznaja Firma spoko żadna bomba ani lipa

Zostaw opinię o Craft Hunt 24 - Białystok

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Craft Hunt 24