Craft Hunt 24

Białystok

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 76 ocen.

Craft Hunt 24
4 76

Opinie o Craft Hunt 24

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Craft Hunt 24

On.

Witam. To tylko portal ,,randkowy,, wysłałem CV , jakieś miesiąc temu. Tydzień temu zadzwoniła do mnie Pani sympatyczna i zaproponowała pracę, zapytałem o miejscowość, odp.brzmiała jest wiele miejscowości. Hmm. No to już wiem. Parę dni później dostałem wiadomość, że niby jest ktoś zainteresowany. Pytam kto i skąd? Nie nie nie....to tajemnica!!! No rozbawiło mnię to do łez. Pani oznajmiła że firma będzie, dzwonić z Holandii. Ale niestety nikt nie zadzwonił wcześniej. W międzyczasie wysłałem CV do Germanii do firmy bezpośrednio. Na drugi dzień otrzymałem termin stawienia się do pracy bezpośrednio. Więc podziękowałem Pani ślicznie za możliwość czekania bez żadnych wyników. Bardzo szybko się rozłączyła. Proponuję dla Craft Hunt zmianę profilu na portalu randkowy, wtedy osiągną lepsze wyniki. Oczywiście nie polecam bo ,,kota w worku,, mogą sprzedawać tylko Januszem w dresach, na magazyny!!! ???????????? Jak chcecie porozmawiać o niczym. Dzwońcie śmiało. Randka będzie udana!!! :)))

Rozczarowany

No cóż . Nie wiem skąd wy macie te doświadczenia i te piękne opinie i CRAFT HUNT 24 ??? Spójrzmy prawdzie w oczy. Każdy kto che zwerbować pracownika bo oczywiście ma z tego kase jest nadzwyczaj uprzejmy do chwili wyjazdu. Po wyjezdzie wszystko się zmienia i każdy o tym wie. Pan który jest naganiaczem nie odbiera telefonu bo ma Cię gdzieś a jeśli zadzwonisz z ukrytego numeru jeszcze na Ciebie z MORDĄ wyjeżdza że jakaś kpina jak mozna z niego sobie jaja robić :) .Jednym słowem KPINA do potęgi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikomu nie polecam tej firmy i przestrzegam przed rozczarowaniem. Przeszedłem to i nie chcę by ktoś się wpakował podobnie jak ja. Pozdrawiam wszystkich szukających pracy. OMIJAJCIE SZEROKIM Łukiem !!!!!

Craft Hunt 24
@Rozczarowany 19.06.2018 19:52

Witam Panie Michale P. Dziękuje bardzo za Pana opinie. Chcieliśmy Pana zatrudnić/przedstawić w dwóch belgijskich firmach. Pretensje iż z żadną firm nie nawiązał Pan współpracy może Pan mieć tylko do siebie. Miał Pan kilka razy umawiane spotkanie i rozmowy skype z klientami. Auto się psuło, były korki, telefon się rozładował, policja Pana zatrzymała. Następnie dzwonił Pan z prośbami o kolejne szanse. Wydzwaniał Pan do belgijskich koordynatorów wypisywał Pan dziesiątki SMSów do nich. Określili Pana mianem "stalkera". Tłumaczyłem Panu wielokrotnie i prosiłem o powściągliwość jednak bezskutecznie. Przykro mi z powodu iż nie udało się Panu znaleźć zatrudnienia oraz szczerze życzę powodzenia w poszukiwaniu innego zatrudnienia. Mam nadzieję iż następnym razem nie popełni Pan tych samych błędów i będzie Pan odpowiedzialniej podchodził do własnych deklaracji. Pozdrawiam

Łukasz

@Rozczarowany, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy za pośrednictwem firmy Craft Hunt 24. Czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię na temat pracy, którą wykonywałeś za pośrednictwem tego pracodawcy? Do dokładnie wpłynęło na to, iż wyraziłeś taką opinię w swoim komentarzu? Jeżeli możesz to proszę uzasadnij swoją opinię tak, aby była pomocna dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy za pośrednictwem firmy Craft Hunt 24.

Łukasz

@Grzes, dziękuję za opinię na temat pracy za pośrednictwem firmy Craft Hunt 24, jednak przypominam, aby wypowiadać się bez przekleństw i słów wulgarnych, zgodnie z obowiązującym regulaminem gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Czy możesz swoją opinię uzupełnić o informację na temat panującej atmosfery na magazynie w którym pracujesz? Jak wyglądają relacje pomiędzy kadrą pracowniczą?

zadowolony Grzes

Od kilku miesiecy pracuje przez nich w belgii jako orderpicker. za 5 dni pracy w tygodniu wychodze od 1600€ do 1900€ na reke po odtraceniu mieszkania w zaleznosci ile niedziel mi sie zalapie w miesieac. Oni robia rektutacje tylko i wysylaja ludzi do roznych firm. Ja jestem w 100% zadowolony to co "obiecane" dostalem, wczesniej robilem przez zje@#$ą holenderska agencje i mialem polowe tego co teraz. Kolege ktory przyjechal ze mna wywalili za zioło to crafthunt w kilka dni polecil go innej firmie i pracuje tam do tej pory, tez sobie chwali tylko ze robi na chlodni -22 hehe, sam se winien ale kasa tez mu sie zgadza

Ciekawy
@Grzes 23.05.2018 19:08

Tak, zgadza sie. Orderpicker w Mechelen, wieczorne zmiany ;) wypada mi ten weekend pracujacy. Co ile taki weekend pracujacy wypada? Tez zastanawiam sie czy dresik, bluza i kurteczka wystarczy aby tam wytrzymac 8godzin. Glownie bede mial za zadanie zbierac zamowienia z magazynu.

Łukasz

@Grzes, dziękuję za odpowiedź na moje pytania odnośnie pracy za pośrednictwem firmy Craft Hunt 24, w swojej wypowiedzi zaznaczyłeś, iż firma zwraca część kosztów dojazdów do pracy. W Twoim przypadku miejsce pracy mieści się blisko Twojego miejsca zamieszkania, czy stawka którą oferuje firma jest zależna od długości jaką należy przemierzyć do pracy? Czy jest ona stała niezależna od odległości od miejsca pracy? @anonymous, mógłbyś w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię o pracy za pośrednictwem firmy Craft Hunt 24? Co wpłynęło na to, iż wyraziłeś taką opinię o tym pracodawcy? Uzasadnij proszę swoją wypowiedź.

anonymous

Najlepsza firma

Łukasz

@zadowolony Grzes Dziękuję za Twoją opinię. Powiesz jeszcze proszę, czy firma Craft Hunt 24 pomaga ludziom ze zorganizowaniem transportu oraz mieszkania? Jest to na pewno ważna kwestia, więc dobrze byłoby, gdyby taka informacja pojawiła się na forum.

Grzes
@Łukasz 14.05.2018 19:54

Łukasz. Ja mieszkanie dostałem od firmy z Belgii. Mieszkamy we 3 osoby kazdy ma swoj pokoj. Auto mam swoje i dostaje kilometowke za kazdy dzien dojazdu co prawda nie duzo bo 3€ dziennie ale do pracy mam 12 km wiec nie marudze. W holandii wogule mi za dojazdy nie placili. W belgii i holandii wiekszosc firma daje mieszkania a z transportem jest juz roznie. Jezeli chodzi o prace na magazynach/produkcji to polecam Belgie bo sa lepsze stawki na godzine, w holandii staszny (usunięte przez administratora) jest i duzo bandyckich firm.

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o przedsiębiorstwie Craft Hunt 24? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym osobom w uzyskaniu informacji o firmie.

Zainteresowany

Craft Hunt 24 ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Pewnie dlatego tak mało piszecie?

andrew

Firma nie widnieje w krajowym rejestrze agencji zatrudnienia.

Jarek
@andrew 15.10.2017 20:20

Moze dlatego ze ta firma nie jest agencja zatrudnienia. To portal internetowy zalozylem u nich profil i w ten sam dzien dostalem oferte z norweskiej firm JobZone.no od 3tyg pracuje kolo Oslo :)

czacha

Grajewo Krzysztof Łaguna Kod pocztowy:19-200 Ulica:Wojska Polskiego 6 Miejscowość:Grajewo Gmina:Grajewo Powiat:Grajewski Województwo:podlaskie Forma Prawna:JEDNOOSOBOWA WŁASNOŚĆ PRYWATNA Rejestr:CENTRALNA EWIDENCJA I INFORMACJA O DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ Data powstania:2014-07-21 Data wpisu do Regon:2014-07-22 Data rozpoczęcia działalności:2014 Organ rejestrowy / ewidencyjny:MINISTER GOSPODARKI Forma własności:WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH Adres WWWwww.crafthunt24.com Krzysztof Łaguna

pp

na rusztowania :) staigenbauwer wiecie cos na temat firm brand albo altrad ?

exportowiec

520 to 13e na reke za godzine. A do jakiej roboty tam jedziesz?? jakie uprawnienia robiles? :)

pp

nie po to robilem uprawnienia za tyle kasy zeby teraz przy papryczkach pracowac ;) tu na start daja 520 e a gdzie indziej daja 440. ale jak kasa na czas to jest to o co mi chodzilo. dzieki za pomoc :)

exportowiec

hehe malo placa to zle, dobrze placa to podejrzane. Ludzie wy juz chyba sami nie wiecie czego chcecie. pracowalem w jenz jako monter regipsow mialem 11E na reke i oplacali mieszkanie i ubezpieczenie - mialem swoje auto. kasa co tydzien na koncie sie zgadzala. Jak ktos sie nie nadawal to po kilku dniach OUT. Wiec jak sie utrzymasz tam tydzien mimo braku doswiadczenia bedzie dobrze. Czesto brak doswiadczenia mozna nadrobic checiami, zapalem i zaangazowaniem- wtedy tez takich ludzi zostawiali. Jak sie nie boisz ze to jedz... a jak tak to przyjmij oferte innej firmy x za 9brutto, oplac 90E za mieszkanie i 20E za ubezpieczenie i 10E za rower, zostanie ci 200E za tydzien pracy przy papryczkach w szklarnii :)

pp

powiedziecie mi cos wiecej na temat firmy jenzpeople bv bo mam tam wyjechac do prac a proponuja mi bardzo ladna stwke a mam male doswiadczenie i to tak mi dziw ie wyglada. wypowie sie kos ?

stillasman

crafthunt to nie jest posrednik pracy, oni cie nie zatrudnia ani nie wysla za granice. To portal na ktorym buduja profile kandydatow z ktorego korzystaja zagraniczne firmy poszukujace pracownikow. Do mnie przez nich odezwala sie firma Solid z norwegii i od 2tyg jestem na norweskim kontrakcie. Czesci wejdzcie sobie na ich strone poklikajcie poczytajcie. A nie snujecie jakies teorie z du!@ wziete.

Z branży

Dzwonią do mnie co jakiś czas ,tylko po to żeby odswiezyc moje dane ,uzupełnić swoje akta o moje certyfikaty _I nigdy z tego nie ma żadnych Owoców ..

Tez z branży
@Z branży 17.07.2017 12:58

Potwierdzam _Mam to samo jakiś biznesmenki z Białegostoku _kontaktuje się z mną też, jak się tylko do ich przypomnę ..Raczej marne stawki proponują ...Odnoszę wrażenie ze ONi chyba tylko dla niego szukają .

praca

Zainteresowany zmianą pracy? Sprawdź oferty kilku pracodawców-wybierz najlepszą! Więcej szczegółów pracy dla monterów rusztowań na monterzy.praca@gmail.com

Robotnik

pytali mnie czy ja somochud mam i czy ja jezyk znam i o narzedzia ,a ja do roboty chce za doby piniadz bez niczego jestem ,po co im moj jezyk ? mowio ze to firmy zagraniczne wybierajo ludzi nie oni

Pracownik

Zawsze jak się do nich przypomnę ,zaraz dostaje telefon od jakiegoś pracodawcy ?Który chce pracownika na wczoraj z mnóstwem uprawnień _oczywiście za śmieszna wynagrodzenie .

robotokop
@Pracownik 20.02.2017 11:22

Mnie pytali o vca, to jakies bhp holenderskie. jakie inne papiery cie pytali?

Siódmy zmysł .

Myślę ,że te ostanie 3 opinie wystawiła ta sama osoba .A gdzie oni w ogóle mają swoje biuro ...

Izoler 54

ja robie na izolacji przez nich i mam umowe. holenderską i 520e na łape robota jak robota , pizdy odpadają same i sie skarżą na forach

Rusztowaniowiec

A ja robie przez nich za 540 e ale nie dla nich bo nie jestem zatrudniony u nich i podejrzewam że nikt jest bo oni nie zatrudniaja tylko rekrutuja i stawke podaja minimalna a sobie sam wynegocjowalem wieksza na miesu w biurze z holendrem

Anna

Jestem opiekunka wyjechałam przez nich do Holandi i jestem bardzo zadowolona szybki proces weryfikacji rozmowa z rodziną na skaypie i po tygodniu praca Polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

kolega szefa

Pozdrowienia dla szefa. Po dwóch tygodniach picia na mieszkaniu firmowym i nie chodzeniu do pracy został Pan zwolniony. Jak oni mogli Pan tak potraktować?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kontraktowiec

Panie Łukaszu czy wy działacie na rynku skandynawskim ?Norwegia ,Szwecja ..?Czy teraz jest jakis proces rekrutacji ?

o

1400EU brutto to zaniżone wynagrodzenie wedlug stawki minimalnej!!!

WojtekP
@o 07.12.2016 17:34

jakie 1400 bruto? hehehe ja robie na regipsach przez nich u holendrow i mam ponad 2k netto i za darmo chate

Willi

Zdecydowanie polecam : -Znaleźli mi prace stawka oraz warunki zgonie z umową przez telefon przed wyjazdem -Ciągły kontakt od wysłania Cv do zorganizowani wyjazdu za granice oraz podpisania umowy o prace -Kontakt telefoniczy w dniu wyjazdu (wieczorem) do momętu przyjazdu (rano na mięscu) -Wypłata na czas -Problem z mieszkaniem (brak internetu)rozwiązany w ciagu 2 dni Budowa sie skończyła telefon i tego samego dnia nowa praca - czego chcieć wiecej ;D Nie rozumiem ludzi którzy jadą za granice bez języka albo umiejetności i oczekują kokosów i szczęścia Pozdro Gamonie

Zostaw opinię o Craft Hunt 24 - Białystok

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Craft Hunt 24