Totalne (usunięte przez administratora) Pan nie potrafi czytać umów. Nie potrafi zrozumieć regulaminu. A później ma pretensje do wszystkich tylko nie do siebie. Uważajcie na tego Pana. To jest zwykły pośrednik w dodatku obiecujące końcowym klientom złote góry a nie potrafi przeczytać umowy zakładu którą zaakceptował. A teraz najlepsze opisze wam dosyć dokładnie to co Pan wyrabia:
1. Zamawiam towar zawieszki dla klienta 100 sztuk opasek Eurofighter Pilot Drift Team płaci za nie 4,99 PLN netto za sztukę plus Vat i wysyłka DHL no name pod wskazany adres.
2. Zamawia to w dniu 30.11.2020roku.
3. Czas produkcji wedle regulaminu 8-16 dni roboczych z wyłączeniem dni objęty w regulaminie przerwą od 1.12 do 18.01.2020.
4. Oczywiście oczekujemy wpłaty.
5. Pieniądze się księgują 2 u nas widoczne 3.12.2020.
6. Niestety jest już w czasie przerwy związanej z lockdawnem.
7. Numer faktury proformy to 2020/11/031/PRO a jednocześnie to numer zlecenia.
8. W dniu 3.02.2020 oczywiście w systemie z automatu po wpłacie zostaje wystawiona faktura o numerze: 2020/12/028
9. W czasie od 1.12 do 18.01.2021 Pan zaczyna wojnę z nami mimo że jest wszystko w czasie zgodnie z umową.
10. 18.01 zgodnie z umową rusza produkcja.
11. Po wykonaniu matryc Pan otrzymuje fotografię zawieszki czy się zgadza zwykłą procedura żeby wychwycić ewentualne pomyłki to jest produkcja może się coś zdarzyć.
11. Produkcja zakończona 4.02.2021 zgodnie z terminem
Ponieważ bardzo nas Pan atakował o fakturę a widać że się totalnie nie zna na procedurach to poinformuje Pana, że teraz są inne czasy całe szczęście US widzi pliki JPK i widzi czy jest faktura czy nie ma. A faktura zgodnie z Pana wpłatą dokonaną 2.12.2020 roku my rozliczamy do 25.01.2021. Ale Pewnie Pan nie wie o tym.
Ponieważ nie mamy zwyczaju wypowiadać się o takich sprawach ale ze względu na postępowanie tego Pana to zrobiliśmy.
Informuje Pana, że ze względu na pomówienia i nieprawdę którą Pan podaje sprawa będzie miała swój finał w sądzie.
Dlatego przestrzegam przed tym Panem i tą firmą. To zwykły pośrednik który najpierw naobiecuje końcowemu klientowi nie czytając warunków zamówienia a później sam przyjmuje postawę że on jest aniołkiem a kto inny winny.
My robimy wszystko zgodnie z umową oraz regulaminem, który Pan akceptował. Ale po co czytać.
Uważajcie na tą osobę i tą firmę. O wyniku sprawy o pomówienie , niestety trochę to zajmie. Poinformujemy tutaj.