Sieć restauracji na terenie całej Polski poszukuje Managera Regionu który będzie obsługiwał placówki w Poznaniu, Zielonej Górze oraz w Warszawie
Manager Regionu
Warszawa
Obowiązki
Do zakresu obowiązków osoby zatrudnionej na w/w stanowisku będą należały m.in.:
- Koordynacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem podległych restauracji
- Kontrola i analiza wyników sprzedaży, kosztów
- Dobór odpowiedniej kadry pracowniczej
- Zarządzanie personelem – rozwój podległych pracowników, motywowanie, szkolenia, wyznaczanie celów, rozliczanie efektów pracy
- Dbałość o standardy sieci, jakość obsługi klientów
- Wprowadzanie nowych produktów i receptur
- Przeprowadzanie wewnętrznych audytów jakościowych (kontrola jakości surowców, produktów, przestrzegania procedur)
Wymagania
- Doświadczenie branży gastronomicznej – warunek konieczny!
- Umiejętności zarządzania zespołem oraz stawiania celów
- Zaangażowania w realizację zadań
- Możliwość częstych wyjazdów w celu zarządzania podległymi restauracji
- Zdolność kreatywnego myślenia oraz dyscyplina organizacyjna
- Pozytywne i przyjazne nastawienie
Oferujemy
- Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę
- Możliwość rozwoju
- Stałą podstawę wynagrodzenia która może być powiększona o premie
- Pracę w prężnie rozwijającej się grupie
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko
- Niezbędne narzędzia pracy – samochód, laptop, telefon, itp