Koordynator Działu Garmażeryjnego

Gdynia
Oferta opublikowana08.04.2024
Oferta wygasa04.05.2024
Tryb pracystacjonarna, hybrydowa, mobilna
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Wstęp

  • W związku z dynamicznym rozwojem naszego działu garmażeryjnego KULINARIA szukamy dynamicznej osoby z pasją!

Za co będziesz u nas odpowiadać?

  • odpowiedni dobór produktów z uwzględnieniem ich sezonowości
  • ustalenie ilości niezbędnych wyrobów garmażeryjnych do sieci sklepów na podstawie analizy ich zapotrzebowania i wielkości
  • bezpośrednia współpraca z głównym kucharzem odnośnie oferty gotowych dań
  • wypracowanie i kontrolowanie standardów wyrobów garmażeryjnych sieci delikatesów MaxXavier
  • dbanie o odpowiednią ekspozycję i promocję zestawów obiadowych w poszczególnych sklepach
  • prowadzenie szkoleń i instruktaży dla pracowników obsługujących stoiska garmażeryjne

Czego oczekujemy?

  • pasji do jedzenia 😉 i testowania nowych smaków
  • zainteresowania związanego z kulturą żywienia
  • mile widziane osoby, które ukończyły kursy albo mają wykształcenie związane z technologią żywności
  • mile widziane doświadczenie w firmach cateringowych lub organizujących wydarzenia kulinarne
  • pozytywnego nastawienia do pracy
  • komunikatywności i umiejętności przekonywania innych do swoich pomysłów

Co oferujemy?

  • ciekawe zadania, w których możesz wykazać się swoimi zainteresowaniami
  • możliwość kształtowania oferty wyrobów garmażeryjnych
  • realny wpływ na to co można zaproponować klientom dbając o ich wybory kulinarne
  • pozytywną atmosferę pracy z fajnymi ludźmi i motywujących do pracy przełożonych
  • system motywacyjny uzależniony od wyników sklepów
  • umowa o pracę i związane z nią przywileje pracownicze
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie