Opis oferty pracy
Twój zakres obowiązkówopracowanie, weryfikacja, aktualizacja, wdrażanie i nadzór nad dokumentacją systemową
weryfikacja procesów produkcyjnych oraz jakości produktów
kontrola przestrzegania zasad higieny w procesie produkcyjnym
nadzór nad przestrzeganiem wdrożonego systemu zarządzania jakością HACCP
weryfikacji procesów pod kątem zgodności z wymaganiami wdrożonego systemu jakościowego i prawa żywnościowego
nadzór nad etykietami produktów
prowadzenie dokumentacji dla potrzeb inspekcji weterynaryjnej
reprezentowanie firmy podczas inspekcji weterynaryjnych
planowanie i przeprowadzanie szkoleń systemowych pracowników
Nasze wymagania
wykształcenie wyższe: technologia żywności, towaroznawstwo lub kierunek pokrewny
znajomość zasad HACCP
mile widziane doświadczenie
To oferujemy
Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku lokalnym.
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Bardzo dobrą atmosferę pracy
Wynagrodzenie adekwatne do posiadanej wiedzy i kompetencji,
Wszelkie niezbędne narzędzia do realizacji zadań;
O nas
Zakłady Mięsne Somianka to Firma rodzinna z polskim kapitałem. Powstała w 1992r w miejscowości Somianka. Przedsiębiorstwo specjalizuje się w przetwórstwie mięsnym, prowadzi ubój trzody chlewnej, rozbiór mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego, wprowadzając na polski rynek wysokiej jakości wędliny, kiełbasy, boczki oraz wyroby podrobowe. Dodatkowym przedmiotem działalności przedsiębiorstwa jest działalność usługowa i handlowa w zakresie sprzedaży detalicznej, prowadzonej w sieci własnych sklepów o profilu ogólnospożywczym.