Oferta opublikowana01.03.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Świderska 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie

Zakres obowiązków: 1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie, obieranie , czyszczenie) 2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców 3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki 4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych 5) dbanie o najwyższą jakość i smak 6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem 7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni 8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy 9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego 10) sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Typ propozycji: praca stała

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 01.04.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Uprawnienia: zachowanie czystości w miejscu pracy, G/H) umiejętności gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Staż pracy ogółem: lata: 1

Pracodawca

Nazwa: Otwocka Spółdzielnia Handlowa

Adres: Świderska 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: CV

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie