Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Świderska 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Zakres obowiązków: 1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie, obieranie , czyszczenie) 2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców 3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki 4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych 5) dbanie o najwyższą jakość i smak 6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem 7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni 8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy 9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego 10) sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.04.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: zachowanie czystości w miejscu pracy, G/H) umiejętności gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 1
Pracodawca
Nazwa: Otwocka Spółdzielnia Handlowa
Adres: Świderska 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV