KUCHARZ A’LA CARTE

Tønsberg
Oferta opublikowana25.03.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Nedre Langgate 18, 3126 Tønsberg, Norwegia

Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań a’la carte w restauracji, dbanie o odpowiednią estetykę serwowanych potraw.

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Liczba godzin w tygodniu: 37.5

Wynagrodzenie brutto: od 240 NOK

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką godzinową

Typ propozycji: praca stała

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: TAK

Data rozpoczęcia: 02.05.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Języki: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Uprawnienia: bez nałogów

Wymagania pożądne

Języki: norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Staż pracy ogółem: lata: 2

Inne wymagania: Wymagane udokumentowane doświadczenie w pracy jako kucharz a’la carte w restauracji – minimum 2 lata. Znajomość jednego z języków skandynawskich będzie mile widziana. Wykonywanie pracy z pasją, doskonała znajomość klasycznej kuchni europejskiej, umiejętność, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Przestrzeganie norm systemu HACCP.

Pracodawca

Nazwa: LA PERGOLA TØNSBERG

Adres: Anne Lindstrøm, tel. +47 90628072 e-mail: Aplikuj

Nazwa Urzędu Pracy: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku

Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP

Język aplikacji: angielski

Wymagane dokumenty: email: Aplikuj – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz a’la carte

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie