Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Nedre Langgate 18, 3126 Tønsberg, Norwegia
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań a’la carte w restauracji, dbanie o odpowiednią estetykę serwowanych potraw.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin w tygodniu: 37.5
Wynagrodzenie brutto: od 240 NOK
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką godzinową
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: TAK
Data rozpoczęcia: 02.05.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Języki: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: bez nałogów
Wymagania pożądne
Języki: norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 2
Inne wymagania: Wymagane udokumentowane doświadczenie w pracy jako kucharz a’la carte w restauracji – minimum 2 lata. Znajomość jednego z języków skandynawskich będzie mile widziana. Wykonywanie pracy z pasją, doskonała znajomość klasycznej kuchni europejskiej, umiejętność, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Przestrzeganie norm systemu HACCP.
Pracodawca
Nazwa: LA PERGOLA TØNSBERG
Adres: Anne Lindstrøm, tel. +47 90628072 e-mail: Aplikuj
Nazwa Urzędu Pracy: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: email: Aplikuj – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz a’la carte