Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Tollbodgata 3, 33290 Stavern, Norwegia
Zakres obowiązków: Praca w kuchni - przygotowywanie dań a’la carte oraz różnych potraw.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin w tygodniu: 37.5
Wynagrodzenie brutto: od 180 NOK
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką godzinową
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: TAK
Data rozpoczęcia: 03.06.2024
Data zakończenia: 30.09.2024
Wymagania konieczne
Języki: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: chęć podnioszenia kwalifikacji
Wymagania pożądne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz - certyfikat lub wieloletnie doświadczenie
Języki: norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz w restauracji. Znajomość jednego z języków skandynawskich będzie mile widziana. Pasja do gotowania, wysoka kultura osobista, odpowiedzialność, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, odporność na stres, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Zorientowanie na szczegóły i rozwiązania. Wysoka motywacja do pracy. Chęć rozwijania swoich umiejętności. Mile widziane prawo jazdy kat. B i C1
Pracodawca
Nazwa: The Grill Pit
Adres: Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku, ul. Pogodna 22 15-354 Białystok
Nazwa Urzędu Pracy: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV