Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Kryg, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Zakres obowiązków: Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacyjnym pracy; Przechowywanie żywności; Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych; Sporządzanie potraw i napojów; Dekorowanie potraw; Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych; Utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni na swoim stanowisku.
Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Stypendium brutto: 1 790,3 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 10.05.2024
Data zakończenia: 09.11.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania pożądne
Wykształcenie: pomaturalne/policealne, średnie ogólnokształcące, średnie zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, pożądane - średnie/policealne; dokładność w wykonywaniu zadań; zdolność do wysiłku fizycznego; kultura osobista.
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie + CV