Oferta opublikowana08.04.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: 33-343 Rytro 380, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie

Zakres obowiązków: Planowanie i opracowanie receptur, przygotowanie potraw, deserów, ciast. Dobieranie surowców i półproduktów połączone z jakościową oceną. Obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców. Praca w hotelu "Perła Południa" w Rytrze w godz. 7.00-19.00, 9.00-21.00 (co drugi dzień).

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: inna

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 4 242 do 5 000 PLN

Opis wynagrodzenia: brutto

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 01.05.2024

Wymagania pożądne

Zawody: Kucharz*

Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie

Pracodawca

Nazwa: PBM POŁUDNIE SPÓŁKA AKCYJNA TOUR SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Adres: 33-343 Rytro 380, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: CV

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie