KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM - MANAGER RESTAURACJI

Kraków
Oferta opublikowana21.05.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżakadra zarządzająca

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Wiślna 3, 31-007 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie

Zakres obowiązków: Zarzadzanie restauracją

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: dwie zmiany

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 9 000 PLN

Opis wynagrodzenia: Prac w godzinach od 11:00 do 22:00

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Typ propozycji: praca stała

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: TAK

Data rozpoczęcia: 01.06.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: średnie branżowe

Języki: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, umiejętność zarządzania zasobami ludzkimi

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Umiejętność zarządzania restauracją, monitorowanie zapasów, minimum rok pracy na podobnym stanowisku.

Pracodawca

Nazwa: Hassan Elsherif HMA

Adres: Wiślna 3, 31-007 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie

Nazwa Urzędu Pracy: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: kontakt telefoniczny, CV

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie