Twój zakres obowiązków
- Współtworzenie i realizacja strategii podległego obszaru;
- Realizacja operacyjnych budżetów rocznych;
- Zarządzanie i kontrola kosztów i przychodów w podległym obszarze, osiąganie założonych KPI;
- Koordynacja działań operacyjnych oraz bieżące zarządzanie procesami i projektami operacyjnymi, w tym kontraktowania usług dietetycznych;
- Odpowiedzialność za zapewnienie odpowiedniej jakości oferowanych usług;
- Nadzór i efektywne wykorzystywanie zasobów materialnych w zarządzanym obszarze;
- Zarządzanie zespołem pracowników, w tym motywowanie i ocena ich efektywności;
- Współpraca wewnątrzfirmowa w zakresie realizacji celów organizacji.
- Zarządzanie podległym zespołem
- Badanie potrzeb dostępności zasobów niezbędnych do realizacji zleceń
- Wykształcenie wyższe;
- Doświadczenie w branży usługowej, mile widziane w podmiotach dietetycznych, na stanowiskach kierowniczych – min. 5 letnie;
- Strategiczne myślenie;
- Przedsiębiorczość i kreatywność;
- Umiejętność współpracy;
- Umiejętności komunikacji, motywowania i angażowania podległych pracowników;
- Zorientowanie na cele i wyniki;
- Odporność na stres;
- Znajomość rynku usług dietetycznych.