Kompetentny zespół specjalistów
Cały proces produkcji jest zarządzany i nadzorowany przez zgrany zespół starannie dobranych specjalistów. Dzięki ich zaangażowaniu i wysokim kompetencjom spełniamy najwyższe standardy jakościowe.
Planowanie produkcji realizowane jest z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, co pozwala nam dostarczać przez sześć dni w tygodniu świeże produkty spełniające wszystkie wymagania klientów.
kontrola jakości
Wdrożony przez nas pięcioetapowy, wewnętrzny system kontroli jakości
szczegółowa kontrola pochodzenia paszy
szczegółowa kontrola w czasie hodowli
opieka weterynaryjna na etapie hodowli zwierząt
kontrola w procesie przetwarzania mięsa
najwyższe standardy pakowania
Wieloetapowa kontrola jakości
Jakość naszych wyrobów jest dla nas i naszych klientów priorytetem. Troszcząc się o jej zapewnienie dbamy o dobre warunki hodowli indyków, udzielamy wsparcia partnerom i kontrolujemy procesy produkcji na każdym etapie.
Nieustannie pracujemy nad usprawnieniem procesów produkcji i hodowli. Testujemy nowe rozwiązania i wyciągamy wnioski celem uzyskania najlepszych wyników.
System zarządzania produkcją
Jakość ma dla nas i naszych Klientów kluczowe znaczenie, dlatego w trosce o najwyższe standardy produkowanej przez nas żywności wdrożyliśmy system zarządzania jakością klasy ERP. Dzięki temu możemy szczegółowo nadzorować poszczególne etapy produkcji mięsa, sprzedaż oraz dystrybucję.
Zarządzamy zapasami w magazynach i nadzorujemy jednolity łańcuch logistyczny. Kontrola nad okresami trwałości produktu zgodnie z wymogami systemu ERP daje nam pewność, że możemy zagwarantować niezmienną jakość i terminową dostawę.