ITCube Software Stanek i Śliwka sp.j.

Kraków

Opinie o ITCube Software Stanek i Śliwka sp.j.

Gość 2012-01-12 15:49:34
A ha nie polecam ani pracy ani firmy
Gość 2012-02-15 19:45:37
Porażka ta firma. NIe polecam ani pracy, ani jakiegokolwiek produktu z tej firmy!
1
Marek 2012-03-08 15:56:11
Ciekawa praca, dobra atmosfera w firmie, generalnie polecam.
january 2012-04-10 17:09:30
dlaczego nie polecasz skoro sam tam jeszcze pracujesz???
\'pracuje nas tu...\':)
tragedia 2012-05-07 11:07:57
najgorsza firma - pensja mniejsza niż srednia krajowa, zero mozliwosci awansu - nie terminowo placa - katastrofa
2
kk 2012-10-29 14:09:02
pracuję w tej firmie od 5 lat i zawsze dostawałem pensję na czas. No i zarabiam więcej niż średnia krajowa. Tym bardziej te opinie są dla mnie jakieś dziwne...
Użytkownik 2013-05-14 05:59:05
Pokaz mi swój produkt a powiem ci kim jesteś. Produkt to jakaś PORAŻKA!!! Odradzam i nie polecam ani firmy , ani tym bardziej produktu.
gary 2014-06-24 15:31:39
Pracowałem na ich systemie przez 3 lata i byłem bardzo zadowolony. Polecam.
marcopolo 2015-10-27 21:26:24
A niby dlaczego odradzacie produktów ITCUBE ? Dlaczego przekładacie swoje osobiste porażki na ofertę firmy ? Piszę to tylko i wyłącznie jako użytkownik CRMa ItCube'a...MEGA SYSTEM, a przerobiłem już ich wiele
Zostaw swoją opinię o ITCube Software Stanek i Śliwka sp.j. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITCube Software Stanek i Śliwka sp.j.