brak logo

LepszaOferta.pl S.A.

Kraków

Opinie o LepszaOferta.pl S.A.

KxKx 2015-05-06 22:33:47
Nie polecam! Rozmowa przed kilkuosobową komisją, niczym casting do mam talent, trzeba napisać kreatywny mailing na kartce papieru a tak naprawdę obowiązki to obsługa panelu freshmail. Obiecują cuda, okres próbny. W moim przypadku wzieli 2 osoby "która lepsza" zostaje, ale jak się okazało żadnej z nas nie zatrzymali, jeszcze skrócili czas proby ze niby po tygodniu "maja slubowy wyjazd" i w związku z tym my kilka dni przerwy, ale później dalej kontynuujemy. Jak się okazało telefon i koniec, że "się nie nadaje" (to samo druga osoba usłyszała). Myślę, że umiejętności były wystarczające, a oni potrzebowali kogoś kto przeklepie dane z panelu do exela, bo nawet nie było kiedy inaczej się wykazać.... Atmosfera dziwna, biorą co jakiś czas do pokoju z pytaniem "jak ci sie pracuje" albo delikatnymi uwagami "bo wiesz, weźmiemy tylko jedną, nie chcesz to być ty?" Słabo.
Jedyne co to pieniądze wprost proporcjonalnie do czasu wypłacili uczciwie więc nie był to "staż darmowy".
8
bez nazwy 2015-05-14 16:59:46
Czy oferta którą proponowali dotyczyła pracy w Warszawie?
1
Nati 2015-06-08 20:34:09
Także stanowczo nie polecam. Praca może by była ok, gdyby nie to, że atmosfera w firmie jak w obozie. Ciągle patrzą Ci na ręce, czujesz się jak byś by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Synalek szefowej rządzi się jak by to była jego firma. Pupilek szefa (A.S.) to straszny "kabel" i obrabia wszystkim tyłki za plecami. Ogólnie lepiej pracować w sklepie na kasie niż w tej "pożal się" firmie z lokalizacją na peryferiach Huty...
8
xx 2015-06-14 09:41:43
Oferta dotyczyła pracy w Krakowie a w zasadzie w Hucie
3
Katarzyna M. 2015-07-15 12:58:10
Byłam na rozmowie, która trwała 40 minut (od razu zaproponowano mi coś do picia: kawa, herbata, woda) - nie jak w korpo "5 min" i następny proszę. Bardzo sympatycznie, dało się odczuć, że poświęcono mi czas i uwagę. Firma, która od początku traktuje ludzi jak należy. Samo biuro również zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, czysto i nowocześnie. Widać, że ludzie, którzy tam pracują tworzą fajny i zgrany zespół. W porównaniu z innymi firmami, gdzie byłam na rozmowach uważam, że LepszaOferta wypadła najlepiej. Polecam wszystkim, którzy szukają stabilnej pracy. Pozdrawiam.
4
kiść 2015-08-10 21:29:10
Jak po aplikowaniu? Napisz coś więcej.
LepszaOferta.pl 2015-08-13 15:31:50
Zapraszamy. Rekrutacja na stanowisko grafika trwa :)
aaabbb 2016-04-24 00:53:38
Rozmowa kwalifikacyjna zaliczona, rzeczy pisanych przez Katarzyna M nie było i do tego wyglądała niezbyt dobrze. Albo Katarzyna M. aplikowała do zupełnie innego działu albo opinia tej Pani jest nieobiektywna. Zobaczymy czy oddzwonią.
1
wulso 2016-06-27 15:17:21
Umowa o pracę i awans? dobry żart.
4
Dk 2016-10-13 11:57:40
Mozesz cos wiecej o nich napisac?
Sr 2016-10-13 12:10:29
Jakies wieksze szczegoly?
Widzialam ze maja ogloszenie nie woem czy jest sens aplikowac
Jolek 2016-10-13 14:10:59
@sr jak dla mnie to tak, możesz zawsze poznać szczegóły co do warunków zatrudnienia, także to tez do niczego nie zobowiązuje
Zostaw swoją opinię o LepszaOferta.pl S.A. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LepszaOferta.pl S.A.