brak logo

LepszaOferta.pl S.A.

Kraków

Opinie o LepszaOferta.pl S.A.

KxKx 2015-05-06 22:33
Nie polecam! Rozmowa przed kilkuosobową komisją, niczym casting do mam talent, trzeba napisać kreatywny mailing na kartce papieru a tak naprawdę obowiązki to obsługa panelu freshmail. Obiecują cuda, okres próbny. W moim przypadku wzieli 2 osoby "która lepsza" zostaje, ale jak się okazało żadnej z nas nie zatrzymali, jeszcze skrócili czas proby ze niby po tygodniu "maja slubowy wyjazd" i w związku z tym my kilka dni przerwy, ale później dalej kontynuujemy. Jak się okazało telefon i koniec, że "się nie nadaje" (to samo druga osoba usłyszała). Myślę, że umiejętności były wystarczające, a oni potrzebowali kogoś kto przeklepie dane z panelu do exela, bo nawet nie było kiedy inaczej się wykazać.... Atmosfera dziwna, biorą co jakiś czas do pokoju z pytaniem "jak ci sie pracuje" albo delikatnymi uwagami "bo wiesz, weźmiemy tylko jedną, nie chcesz to być ty?" Słabo.
Jedyne co to pieniądze wprost proporcjonalnie do czasu wypłacili uczciwie więc nie był to "staż darmowy".
9
bez nazwy 2015-05-14 16:59
Czy oferta którą proponowali dotyczyła pracy w Warszawie?
1
Nati 2015-06-08 20:34
Także stanowczo nie polecam. Praca może by była ok, gdyby nie to, że atmosfera w firmie jak w obozie. Ciągle patrzą Ci na ręce, czujesz się jak byś by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Synalek szefowej rządzi się jak by to była jego firma. Pupilek szefa (A.S.) to straszny "kabel" i obrabia wszystkim tyłki za plecami. Ogólnie lepiej pracować w sklepie na kasie niż w tej "pożal się" firmie z lokalizacją na peryferiach Huty...
14
xx 2015-06-14 09:41
Oferta dotyczyła pracy w Krakowie a w zasadzie w Hucie
5
Katarzyna M. 2015-07-15 12:58
Byłam na rozmowie, która trwała 40 minut (od razu zaproponowano mi coś do picia: kawa, herbata, woda) - nie jak w korpo "5 min" i następny proszę. Bardzo sympatycznie, dało się odczuć, że poświęcono mi czas i uwagę. Firma, która od początku traktuje ludzi jak należy. Samo biuro również zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, czysto i nowocześnie. Widać, że ludzie, którzy tam pracują tworzą fajny i zgrany zespół. W porównaniu z innymi firmami, gdzie byłam na rozmowach uważam, że LepszaOferta wypadła najlepiej. Polecam wszystkim, którzy szukają stabilnej pracy. Pozdrawiam.
7
kiść 2015-08-10 21:29
Jak po aplikowaniu? Napisz coś więcej.
LepszaOferta.pl 2015-08-13 15:31
Zapraszamy. Rekrutacja na stanowisko grafika trwa :)
aaabbb 2016-04-24 00:53
Rozmowa kwalifikacyjna zaliczona, rzeczy pisanych przez Katarzyna M nie było i do tego wyglądała niezbyt dobrze. Albo Katarzyna M. aplikowała do zupełnie innego działu albo opinia tej Pani jest nieobiektywna. Zobaczymy czy oddzwonią.
3
wulso 2016-06-27 15:17
Umowa o pracę i awans? dobry żart.
10
Dk 2016-10-13 11:57
Mozesz cos wiecej o nich napisac?
Sr 2016-10-13 12:10
Jakies wieksze szczegoly?
Widzialam ze maja ogloszenie nie woem czy jest sens aplikowac
Jolek 2016-10-13 14:10
@sr jak dla mnie to tak, możesz zawsze poznać szczegóły co do warunków zatrudnienia, także to tez do niczego nie zobowiązuje
Pp 2017-02-03 13:21
Tragedia
2
Hanna 2017-03-01 14:32
@Pp, dlaczego tragedia?
Ad 2017-03-07 16:36
W czwartek mam rozmowę , czy warto tam jechac i w razie czego pracować
Hanna 2017-03-08 10:03
@Ad, a na jakie stanowisko?
Przemo 2017-06-22 16:10
co ? to może kiedys , teraz byłem na rozmowe i przepytywała mnie jedna kobieta ...nic strasznego
5
Adaś 2017-06-22 16:20
bez przesady , teraz spoko jest , biurowiec nad biedronka , wyluzowany zespół , jakiegos wielkiego nacisku nie ma
4
karol 2017-06-22 16:22
w Krakowie , nowe biuro nad Biedrą jest
4
Justysia 2017-06-22 16:23
teraz Mistrzejowice , koło pętli
4
Marlena 2017-06-22 16:27
w Mistrzejowicach , daleko do sklepu nie ma , z jednej strony Biedronka , z drugiej Lidl
4
Anna 2017-06-24 01:12
We wtorek mam rozmowę w tej firmie i czy ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć powyższym opiniom, bo są bardzo różne. Albo ogólnie, co warto wiedzieć przed rozmową i w ogóle przed pracą w tej firmie?
2
Paweł 2017-06-25 20:36
Warto, zdecydowanie jest teraz lepiej, atmosfera naprawdę w porządku i jest ta swoboda w pracy , nikt nad Tobą nie stoi
3
Anna 2017-06-27 16:14
I po rozmowie. Jestem mega pozytywnie zaskoczona jak wszystko przebiegło, bo była to zwykła rozmowa z jedną dziewczyną, a nie jak czasami bywa, przepytywanie o byle pierdołę przez cały zespół osób. Biuro widać, że nowe. Jest kawałek od centrum, ale ja spod Parku Wodnego jechałam niecałe 15 minut.
3
Anonim 2017-07-03 23:49
Anna, napiszesz coś więcej o rozmowie? I o samej pracy o ile już ją zaczęłaś :)
Anna 2017-07-05 15:25
Rozmowa trwa ok 15-20 min, jest jedna osoba. Kilka pytań o doświadczenie, kilka o rynek finansowy - ale jeśli nie znasz odpowiedzi to raczej po prostu o tym opowiadają, nie dyskwalifikują. Grafik jest estalstyczny i to jest dla mnie mega na plus. Bardzo ładne biuro, atmosfera też spoko. Pracę dostałam, czekam aż skończy mi się okres wypowiedzenia w obecnej firmie t obędę wiedzieć coś wiecej :)
1
Hanna 2017-08-11 13:10
@Anna gratuluję nowego zatrudnienia! A możesz napisać kilka informacji o gwarantowanych przez pracodawcę warunkach zatrudnienia? Piszesz, o elastycznym grafiku - czyli praca jest w systemie zmianowym? Czy LepszaOferta.pl S.A. zapewnia dodatkowe benefity dla pracowników, jak, np. prywatna opieka zdrowotna?
Zostaw swoją opinię o LepszaOferta.pl S.A. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LepszaOferta.pl S.A.