Telkom Andrzej Myszka

Sosnowiec

Opinie o Telkom Andrzej Myszka

Lukasz 2014-04-25 18:47:50
Nie polecam tego serwisu, wymieniałem tam wyświetlacz, po dwóch dniach pod szybkę dostaje sie kurz a po reklamacji i "usunięciu kurzu" przez serwis dotyk już całkowicie nie działał. Kategoryczne nie dla tego miejsca!
4
kris 2016-01-22 12:30:09
Niestety potwierdzam to co piszą inni. Naprawa przeciągała się do 14 dni. Pierwotnie informowali, że mają akcesoria potrzebne do naprawy na miejscu. Okazało się, że nie. Totalna arogancja, jak przyjechałem po odbiór okazało się, że sprzętu nadal nie ma (pomimo wcześniejszego telefony, że na mnie czeka). Przy temp. - 5 st. facet kazał mi iść na spacer. Totalna żenada, omijać z daleka.
Zdziwiony 2016-08-15 14:59:45
hej, może napiszesz skargę do uokik@uokik.gov.pl ?
Ja właśnie wysyłam.
Mariusz 2016-11-08 22:54:35
Nie mam pojęcia skąd negatywne opinie na temat tego sklepu. Mój zakup uważam za udany. Być może ktoś miał źle doświadczenie- moje jest jak najbardziej POZYTYWNE.
1
J 2017-02-27 16:09:21
Digitizer kupiony w serwisie aukcyjnym od TELKOM to zwykła tandeta. Nie polecam.
1
PITAGORAS60 2017-03-02 03:20:55
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem i w terminie. Spełniał wszystkie moje warunki, Pełne zadowolenie. Pozdrawiam wszystkich , zwłaszcza malkontentów.
M 2017-03-07 20:11:50
Ostrzegam przed zakupami w TELKOM Modrzejowska 39, Sosnowiec, na allegro jako igrez .
Sprzedawane przedmioty są bardzo niskiej jakości, zwykła tandeta.
Sprzedający przyjął przedmioty na zwrot i nie oddał pieniędzy.
Nie polecam tego serwisu
Djastrix 2017-03-08 11:32:06
Jestem klientem tego serwisu od kilku lat a co za tym idzie zamawiałem wielokrotnie towar i nigdy mi się nie zdarzyło abym go reklamował a wręcz jestem bardzo zadowolony z zakupów i na pewno będę nadal kontynuował współpracę . POLECAM !!!
ania 2017-03-21 16:08:56
Kupiłam tam ładowarkę do telefonu nową, po 3 miesiącach przestała mi działać raz ładuje raz nie, zaniosłam do reklamacji i dowiedziałam się, że moja wina, bo kabla ładowarki się nie zwija, więc pytam się tego pana czy powinnam ją na szyi nosić jak korale ???????????????
Druga sprawa styk niby się rusza, ja na to , że nie ma żadnych uszkodzeń typu pęknięcie plastiku, żeby miał się ruszać. Według Pana się styk rusza i to moja wina. Reklamacja nie została przyjęta, dobrze że ładowarka kosztowała 30 zł, a moja noga tam więcej nie stanie w tym lokalu.
Dobrze że tylko to tam kupiłam, była to pierwsza i ostatnia rzecz jaką tam kupiłam,
Zostaw swoją opinię o Telkom Andrzej Myszka - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telkom Andrzej Myszka