Telkom Andrzej Myszka

Sosnowiec

Opinie o Telkom Andrzej Myszka

Lukasz 2014-04-25 18:47:50
Nie polecam tego serwisu, wymieniałem tam wyświetlacz, po dwóch dniach pod szybkę dostaje sie kurz a po reklamacji i "usunięciu kurzu" przez serwis dotyk już całkowicie nie działał. Kategoryczne nie dla tego miejsca!
3
Klient 2014-12-15 18:09:05
Towar niskiej jakości i odbiegającej od opisu. Słowo "reklamacja" to tylko żart dla tych ludzi. Omijajcie tą dziurę rozpaczy
1
gaya111 2015-07-23 14:28:58
Fatalna firma, omijać na 100 km,chamsrwo niesamowite.trudno sie doprosić własnego sprzętu. Totalne lekceważenie klienta.Jak chcesz uzyskać informację o swoim sprzecie i zadzwonisz to agresywny gość rzuca słuchawkę telefonu.Klient dla nich to ktos namolny ,kompletny brak szacunku. NIE WIEM JAKIM CUDEM JESZCZE ISTNIEJA.Na pewno nikt do nich nie wrócił i broń Boże nie polecił znajomemu.,chyba że wrogowi.
77mik77 2015-10-10 14:34:36
Chciałbym przestrzec wszystkich przed serwisem Telkom Andrzej Myszka z Sosnowca.


Jestem użytkownikiem Xiaomi MI3, z którego byłem super zadowolony.

Przed wakacjami potrzebowałem wyjąć kartę SIM i bezmyślnie włożyłem do slotu sam adapter. Wyłamałem jeden z pinów czytnika karty SIM.

Znalazłem je na Allegro, ale okazało się, że ciężko znaleźć kogoś kto podejmuje się takiej wymiany. Panowie z Telkomu powiedzili, że bez problemu zają się tym w okolicach 100zł


Kiedy smartfon wrócił, przy pierwszym uruchomieniu muzyki na słuchawkach zorientowałem się, że nie działa jeden kanał. Zgłosiłem sprawę natychmiast. W odpowiedzi standardowe formułki, proszę odesłać, sprawdzimy itd. I tu zaczęły się schody. Panowie chociaż do dzisiaj nie zlokalizowali usterki odpisali mi, że ich usługa z całą pewnością nie ma nic wspólnego z nowym uszkodzeniem. Telefon wrócił do mnie po trzech tygodniach z KOLEJNĄ USTERKĄ! Tym razem jednak nadaje się praktycznie na śmietnik ponieważ loguje się do sieci jedynie w 2G. Kiedy znajduję się w zasięgu 3G chociaż mam full zasięg - telefon jest poza zasięgiem. Sprawdzałem kilka różnych operatorów i różnych kart SIM - nic to nie zmienia.


Nie mam pojęcia co uległo uszkodzeniu i co robić dalej. Tak czy inaczej wszystkich przestrzegam przed tymi partaczami. Żałuję, że wcześniej nie poczytałem o nich opinii bo nie jest to pierwszy przypadek..
kris 2016-01-22 12:30:09
Niestety potwierdzam to co piszą inni. Naprawa przeciągała się do 14 dni. Pierwotnie informowali, że mają akcesoria potrzebne do naprawy na miejscu. Okazało się, że nie. Totalna arogancja, jak przyjechałem po odbiór okazało się, że sprzętu nadal nie ma (pomimo wcześniejszego telefony, że na mnie czeka). Przy temp. - 5 st. facet kazał mi iść na spacer. Totalna żenada, omijać z daleka.
Zdziwiony 2016-08-15 14:59:45
hej, może napiszesz skargę do uokik@uokik.gov.pl ?
Ja właśnie wysyłam.
ar 2016-10-21 12:56:42
Tragedie!!!!!
Ludzie nic tam nie kupujcie!!!!!!!!!!!!
Oszust jakich mało!!!!!!!!!!!
klient niestety tej firmy 2016-11-04 16:09:38
Firma powinna zostać zamknięta przez stosowne urzędy!
Sprzedają niskiej jakości podróbki znanych marek!
Omijac z daleka!!!
Mariusz 2016-11-08 22:54:35
Nie mam pojęcia skąd negatywne opinie na temat tego sklepu. Mój zakup uważam za udany. Być może ktoś miał źle doświadczenie- moje jest jak najbardziej POZYTYWNE.
Zostaw swoją opinię o Telkom Andrzej Myszka - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telkom Andrzej Myszka