Husqvarna

Warszawa

Opinie o Husqvarna

salesmen 2011-03-18 14:37:44
Dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo.
Tommy 2014-06-25 11:45:45
A może pan salesman napisze coś więcej? Jak się orientuję to Salesmani w Husqvarnie są raczej stali i zadowoleni jak ich czasem widuję, i nie ma tu dużej rotacji. Dlaczego Pan uważa, że "dziadostwo", w jakim sensie?
1
Gęba 2015-09-23 10:33:23
Na wstępie - przepracowałem kilka lat, odszedłem na własne życzenie. Husqvarnę oceniam bardzo dobrze. Dobra firma pod względem warunków pracy i socjalnym, swobodna przyjazna atmosfera, dobre zarobki, wspaniali życzliwi ludzie na różnych szczeblach (choć z wyjątkami, im wyżej tym gorzej). Na dolnym szczeblu można liczyć na zarobki średnio 3 tys. netto plus premia uznaniowa jako 13-sta pensja. Praca w godz. 8-16 plus gotowość do nadgodzin do odbioru w innych dniach (nie ma płatnych), możliwość negocjacji początkowej godziny pracy +/- 1 h. Coroczne imprezy integracyjne - korporacja. Korporacyjny angielski do kontaktów z zagranicą - a must! - firma oferuje naukę w godzinach pracy w grupach. Karty multisport, opieka medyczna, obfite wyżywienie w stołówce. Cisza, spokój, klima w pokojach, atmosfera współpracy. Niestety i wady - korporacyjność, sztywna hierarchia ważności od dołu do prezesa, brak indywidualnego podejścia do możliwości pracownika, nagradzania za specjalne talenty czy kreatywność - każdy robi swoje i się nie wychyla, żeby nie oberwać.
Poza tym płaca zawsze w terminie i rozliczenia jasne i klarowne, zero problemów z urlopami czy zwolnieniami. Firmę mogę z czystym sumieniem polecić jako rzetelnego pracodawcę.
2
Gęba 2015-09-23 10:35:12
PS. moja opinia dotyczy pracy w centrali Husqvarna w Warszawie.
2
PeHowiec 2016-11-08 19:49:07
Cześć,

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat warunków pracy regionalnego przedstawiciela handlowego w dziale Las i ogród ? Głównie chodzi o atmosferę pracy, ewentualne zarobki oraz flotę.

Z góry dziękuję,
Pilarz 2016-11-22 19:05:29
Ciągłe zmiany w dziele handlowym. Chłopaki nie maja lekko. Rekrutacja jest na okrągło . Może to przez budżety i brak premii ...
2
PeHowiec 2016-11-22 20:50:58
Pilarz,

Na rynku słyszy się , że są dobrym pracodawcą. Pracowałeś w dziale handlowym Las i ogród?
cieśla 2016-12-02 17:42:56
Kolego w takich firmach rotacja głównie dotyczy działu Handlowego. Tu króluje EXEL .
4
Zostaw swoją opinię o Husqvarna - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Husqvarna