logo E.I.C

E.I.C

Warszawa

Opinie o E.I.C

Nick 2012-07-09 07:51:31
Pracowalem kilka lat w tej firmie. Dobra szkola biznesu dla tych ktorzy w przyszlosci maja zamiar prowadzic wlasna firme. Spora samodzielnosc, bledy natychmiast wylapywane i korygowane przez szefostwo. Duzy potencjal, dobre samochody, pracownicy po zakonczeniu wspolpracy dostaja dobre posady w innych firmach.
Jacek 2012-07-09 10:34:19
Witam

Pracowałem w tej firmie kilka lat i jak to w każdej firmie są dobre i słabsze strony. Na pewno do dobrych można zaliczyć super ekipę tam pracującą oraz miłą atmosferę. Ciężko wywalczyć lepszą kasę ale nie ma rzeczy niemożliwych :). Zmieniłem pracę tylko dlatego, że dzięki tej firmie dostawałem mnóstwo ofert i skusiły mnie lepsze pieniądze. Ogólnie gorąco polecam
Pracownik 2012-07-09 11:05:19
Polecam tą firmę tym, którzy chcą nauczyć się pracy handlowca. Ciekawe tematy i swoboda w działaniu. Oczywiście nie jest lekko ale to dobra szkoła....
Spokojny 2012-07-09 11:15:14
Jako pracownik EIC mogę powiedzieć, że firma działa na rynku od kilkunastu lat a skoro wciąż utrzymuje swoją pozycję w branży AUDIO to świadczy choćby o profesjonaliźmie całej ekipy tam pracującej. Bardzo dobra szkoła dla lubiących wyzwania i kreatywnych osób. Swoje pierwsze kroki w handlu stawiałem właśnie w EIC, i procentuje to w obecnej chwili za co mogę być jedynie wdzięczny (wiele się tu nauczyłem). Polecam jeśli ktoś chce nauczyć się pracy i jest nastawiony na osiągnięcie zawodowego sukcesu.
Alwin 2012-07-09 11:48:46
Polecam, fajny klimat, duży potencjał, jeśli ktoś daje z siebie wszystko może dobrze zarobić.
dobry pracownik 2012-07-09 12:23:43
popieram wczesniejszą opinię w 100% , dodatkowo jak się dobrze wynegocjuje jest w miarę przyzwoita kasa.
Macgyver 2012-07-10 09:06:16
Kilka lat pracy w firmie EIC to: bardzo dobra współpraca z załogą, wypłata zawsze na czas, szef surowy i wymagający, ale ok. i nie zapomniane wyjazdy integracyjne.
pf 2012-07-24 11:44:52
Mimo faktu, że zostałem zwolniony przez szefa, to nie mogę złego słowa powiedzieć. Praca w porządku, szef wymagający, wypłaty w terminie i wspaniali ludzie.
zombie 2012-09-07 15:32:59
Same pozytywne opinie. Aż miło poczytać:) Dziwi mnie tylko fakt, że wszystkie wpisane zachwyty są praktycznie z tego samego dnia.
olo łącznik 2013-09-27 14:14:33
tak, kasa w terminie, zawsze premia, dużo dodatków jak wczasowe, inwentaryzacyjne, bony na wszystkie święta nawet na święto zmarłych, kredkowe, zwroty za dojazdy, karnety na basen, saunę i siłownie a czasem kort skłoszowy, auta średniej klasy dla handlowców bez limitu na benzyne, komórki bez limitów i to najnowsze ifony, laptopy z internetem, wysokie podstawy i wszystko na papierze słowem lepiej niż w Rejkiawiku :) szef tak mi dyktował...
Jarząbek 2014-04-02 22:30:06
Łubudu bu, łubudu bu, niech żyje nam Prezes naszego klubu, niech żyje nam! To ja, Jarząbek. Też pracowałem w tej firmie i dołączam się do wszystkich pochwał z dziewiątego lipca 2012 r. Przepraszam Panie Prezesie, że tak późno, ale chory byłem (po tym jak się zwolniłem).
Angela 2014-11-15 04:10:46
Oj widać że ludzie z firmy po prostu mają poczucie humoru i mimo kilku rzeczy które przeszkadzają w pracy to nadal podchodzą do tego z dystansem ;) Takie podejście przynajmniej zapewni spokojny sen a nie ciągła nerwówka jak to wszędzie. W sumie tamten post był dość dawno... czy zagląda tutaj ktoś z aktualnych pracowników? Dajcie info co się dzieje w EIC ;)
1
Wiki 2015-01-28 02:08:53
W końcu każdemu może się coś opóźnić, ale firmy, które chcą być traktowane poważnie - a chyba takie jest założenie EIC - powinny dotrzymywać wszelkich terminów. W końcu "kto wielki jest w małych rzeczach ten będzie i wielki w dużych rzeczach". Myślę tylko nad tym jak organizowana jest praca i jakie są zwykle obowiązki zwykłego pracownika.
1
Picu 2015-02-24 02:25:45
Powiedzcie mi, czy pełna nazwa firmy to electronic international commerce? Z tego co się zorientowałem to firma jest wyłącznym przedstawicielem na polskim rynku wielu renomowanych producentów elektroniki użytkowej: szerokiej gamy komponentów hifi i high-end audio. Mając taką wyłączność na pewno są bardziej w stanie napędzić swoje dochody..
lenka 2015-03-12 13:08:55
terminowość w dzisiejszych czasach jest cnotą coraz rzadziej spotykaną, tego przede wszystkim oczekują od swojego nowego ewentualnego przyszłego pracodawcy, tym się kieruję w swoich poszukiwaniach nowej pracy. po waszych komentarzach ta sprawa jest dość nieciekawa u nich , czy wyciągam dobre wnioski?
mhm 2016-05-08 20:34:46
W sumie to i atmosfera dopisuje, nie dziwię, się że są tak popularni.
Zostaw swoją opinię o E.I.C - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.I.C