Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LEGS

Pracowałeś w firmie LEGS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dzidzia - 2012-01-12 12:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a czy ktoś pracował w tej nowej farbiarni w Zgierzu.To powiem że ogólnie fajnie .Tylko żeby tam nie było takiej[usunięte przez moderatora] ,ta to dopiero jest robol-pluskwa ,ludzie przez nią odchodzą z pracy bo trudno z nią wytrzymać,tak psuje atmosferę.Poza nią jedną jest ok. warto tam pracować.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-01-23 15:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) Osoba nic nie wnosząca do tego zakładu,no może właśnie chorą atmosferę.Praca ok.!
zdjecie uzytkownika
...... - 2012-02-09 16:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak byście doczytali to jest to forum na temat firmy a nie ich pracowników.
Może załatwiajcie takie sprawy między sobą , takie pisanie o kimś i obrzucanie ludzi wyzwiskami jest mało przyjemne jak DZIECI Z PRZEDSZKOLA,
zdjecie uzytkownika
` - 2012-02-16 12:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorky ale to właśnie pracownicy tworzą tą firmę. Czyli można wyciągnąć wnioski co tam się dzieje.
zdjecie uzytkownika
lolo manolo - 2012-02-16 13:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOZE TO I FORUM O FIRMIE "ALE FIRMA JAK FIRMA" TO LUDZIE TWORZA TA FIRME A ZWŁASZCZA KLIMAT W JAKIM SIE PRACUJE I WIELE INNYCH ASPEKTÓW ........
zdjecie uzytkownika
...... - 2012-07-22 18:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście okrutni nawet nie wiecie jaką krzywdę robicie ludziom swoimi \"opiniami o firmie\" szkoda tylko że tak odważnie anonimowo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-10-24 17:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sie pracuje w Aleksandrowie? Jak tam się dostać?( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2013-02-05 23:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście nie polecam Aleksandrowa pracowałam tam spory czas i chodzi się jak na szpilkach każdy na kazdego donosi za byle co byle sie podlizac kierownictwu atmosfera przez to jest nie ciekawa a dostac sie to teraz razcej jest ciezko bo legs to jedna wielka klika a zarobki srednie przynajmniej jak na tym jednym dzaile na ktorym jest system 4 brygadowy chociaz podobno tam zarabiaja najweicej.
zdjecie uzytkownika
adek - 2013-05-06 14:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile miesięcznie można tam zarobić? proszę o pomoc. Jaką dają umowę i jak tam jest z socjalem? Jaki jest stosunek do pracowników?
zdjecie uzytkownika
shadow - 2013-12-20 16:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje w zgierzu od niedawna każdy ma swoją opinie o firmie moim zdaniem calkiem przyzwoicie jak się robi swoje to nikt do nikogo sie nie czepia i jest dobrze ci ludzie powyżej którzy wypisują opinie niech powiedza prosto w oczy co do kogo mają wiadomo durza firma trzeba uwarzać co się gada i bedzie po klopocie dlamnie jak narazie zzero zastrzezeni a firma naprawde dba o pracownika
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-12-23 16:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
shadow, a możesz napisac przykłady tego dbania o pracownika? Na przykład opisać jaki system socjalny jest w legs?
zdjecie uzytkownika
shadow - 2013-12-23 21:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2013-12-23 16:33:15]:
morze tak ja odpowiem co dla mnie jest na + badania ogolne odrazu robią ci wszystkie potrzebne i nie odciągają ci z wypłaty z tego co wiem jak dużej pracujesz robią kursy na widlaki dostajesz premie na świeta od 100 w góre jak przez 3 m-ce nie bedzies chorował itd to do wyplaty dokładają ci 300 zł no i powtarzam dla mnie pozytywnie zero zastrzeżeń
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-12-27 20:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tylko tyle? Co w takim razie jest dla Ciebie na minus? Co jak już mam kurs na widlaki, moge liczyć na inne szkolenia?
zdjecie uzytkownika
shadow - 2014-02-06 18:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2013-12-27 20:37:46]:
nie chyba już nie ma jako takich szkoleni ale jak by cie przekfalikowali na farbiarza by musieli zrobic ci po jakims czasie kurs na suwnice badzi na obsługe windy
zdjecie uzytkownika
kenzo - 2014-02-18 19:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej to w takim razie oni naprawdę dobrze traktują swoich pracowników. Takie kursy to zawsze przydatna rzecz na przyszłość
zdjecie uzytkownika
Konrad B. - 2014-05-28 18:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Zgierzu dwa miesiące, badania od razu robią. Stawka miesięczna ok.1600 zl netto + jakas premia 'uznaniowa' za nie chorowanie co kwartał. Pracuje na stanowisku pakowacza, no na tym cała przyjemność się kończy. Wiadomo, nigdzie nie jest lekko ale oprócz pakowania trzeba obstawiac trzy maszyny na przewijalni (SSM) i co jakiś czas czas tam zaglądać, ewentualnie panie które tam pracują same przychodzą i mówią jaki rodzaj przedzy i na jaką maszyne potrzebuja. (usunięte przez administratora) Nie chce tam nikogo oczerniac bo pracuje się naprawdę fajnie i fajni ludzie tam są. 99% to same pociotki, z kim by się nie gadalo to po znajomości. Ja przyszedłem 'z ulicy' i postawili mnie pod ścianą i dzisiaj otrzymałem informacje że nie przedłuży mi umowy 'bo nie daje sobie rady'. System trzy zmianowy po 8 godzin, przy większej ilości zamówień czterobrygadowka 12 godzin (rano 6-18 i noc 18-6 a po tym dwa dni wolne. 30% dodatku za noce.A i dobrze mieć uprawnienia na widlaka. Co do farbiarni, nie wszyscy mają uprawnienia na sownice ale obsługiwać trzeba. To chyba wszystko. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LEGS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski