Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
dzidzia - 2012-01-12 12:00:47 odpowiedz | cytuj
Witam a czy ktoś pracował w tej nowej farbiarni w Zgierzu.To powiem że ogólnie fajnie .Tylko żeby tam nie było takiej walniętej brygadzistki Boguski ,ta to dopiero jest robol-pluskwa ,ludzie przez nią odchodzą z pracy bo trudno z nią wytrzymać,tak psuje atmosferę.Poza nią jedną jest ok. warto tam pracować.Pozdrawiam
. - 2012-01-21 08:02:03 odpowiedz | cytuj
nick - 2012-01-23 15:33:08 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) Osoba nic nie wnosząca do tego zakładu,no może właśnie chorą atmosferę.Praca ok.!
...... - 2012-02-09 16:28:21 odpowiedz | cytuj
Jak byście doczytali to jest to forum na temat firmy a nie ich pracowników.
Może załatwiajcie takie sprawy między sobą , takie pisanie o kimś i obrzucanie ludzi wyzwiskami jest mało przyjemne jak DZIECI Z PRZEDSZKOLA,
` - 2012-02-16 12:16:49 odpowiedz | cytuj
Sorky ale to właśnie pracownicy tworzą tą firmę. Czyli można wyciągnąć wnioski co tam się dzieje.
lolo manolo - 2012-02-16 13:23:27 odpowiedz | cytuj
MOZE TO I FORUM O FIRMIE "ALE FIRMA JAK FIRMA" TO LUDZIE TWORZA TA FIRME A ZWŁASZCZA KLIMAT W JAKIM SIE PRACUJE I WIELE INNYCH ASPEKTÓW ........
...... - 2012-07-22 18:25:43 odpowiedz | cytuj
Jesteście okrutni nawet nie wiecie jaką krzywdę robicie ludziom swoimi \"opiniami o firmie\" szkoda tylko że tak odważnie anonimowo
anonim - 2012-10-24 17:19:47 odpowiedz | cytuj
A jak sie pracuje w Aleksandrowie? Jak tam się dostać?( usunięte przez administratora )
nieznajoma - 2013-02-05 23:05:31 odpowiedz | cytuj
Ja osobiście nie polecam Aleksandrowa pracowałam tam spory czas i chodzi się jak na szpilkach każdy na kazdego donosi za byle co byle sie podlizac kierownictwu atmosfera przez to jest nie ciekawa a dostac sie to teraz razcej jest ciezko bo legs to jedna wielka klika a zarobki srednie przynajmniej jak na tym jednym dzaile na ktorym jest system 4 brygadowy chociaz podobno tam zarabiaja najweicej.
adek - 2013-05-06 14:20:24 odpowiedz | cytuj
A ile miesięcznie można tam zarobić? proszę o pomoc. Jaką dają umowę i jak tam jest z socjalem? Jaki jest stosunek do pracowników?
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: