Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Legs sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Legs sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-11-08 08:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto tracić czasu na tą firmę. Wycisną w ciebie ile się da i zwolnią, jak tylko zaczniesz osiągać sukces i trzeba będzie ci więcej zapłacić; wymienią na nowszy tani model. Kierownicy zadufani w sobie, tylko oni mają rację, ludzie to narzędzia, najlepiej, żeby się nie odzywali a tylko harowali.
zdjecie uzytkownika
....... - 2012-11-28 22:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wytrzymasz psychicznie do momentu w którym cię zwolnią
zdjecie uzytkownika
św Mikołaj - 2013-01-08 20:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu chyba ,ze ma mocne nerwy i nie da się zgnebić psychicznie wykorzystują człowieka jak tylko się da i legs to jedna wielka klika jak do nich nie pasujesz to zgnoją cię jak śmiecia. brak słów
zdjecie uzytkownika
port - 2013-05-04 21:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam pracy jako Specjalista ds. Sprzedaży / Rynki francuskie. Wie ktoś ile zarabia się na starcie? No i proszę o odpowiedź orientacyjną, a nie "tyle ile się cenisz, następny", jak było to wyżej. Pensja wpływa na czas? Jak z atmosferą, jest ok?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-14 16:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do Pana Prezesa...
To fakt nikt nikogo na sile nie trzyma.Ale czasami warto jest docenic chodz troche pracowników tym bardziej ze obowiazkow coraz wiecej a zarobki od kilku lat te same.W zeszlym roku sam Pan powiedział że nikt tu z milosci do pracy nie przychodzi tylko po to żeby zarobić.Mydlił Pan oczy jak to bedzie cudnie w 2013 roku że podwyzki wyjazdy i nagrody za dobra i sumienna prace a tu nadchodzi koniec roku i jak narazie to TYLKO PUSTE SLOWA BEZ POKRYCIA.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-11-25 19:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w magazynie dla ludzi z uprawnieniami na wózki czołowe i wysoki skład. Jest możliwość zatrudnienia i jakie są zarobki? Czy są godziny nadliczbowe jak tak to czy płacą czy do odbioru.
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-11-27 16:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedy bedzie wycieczka do egiptu. robota fajna a kasy tyle ze mozna na niej lezec . kasa powinna byc za robote a nie na stawke godzinową.
zdjecie uzytkownika
smerfuś - 2013-11-27 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malo placa jak na 4- brygadówke smiech na hali
zdjecie uzytkownika
grześ - 2013-11-30 17:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
smerfuś, to znaczy? Ile jest orientacyjnie i jak układany jest grafik w legs. Za nocki jest wyższa stawka, w weekendy tez pracujecie?
zdjecie uzytkownika
tamten - 2013-12-14 13:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsza wypłata na 4 brygadówce od 1850 do 2350 to zalezy ile dni robisz .dzien 12 h noc 12h i 2 dni wolne.OGOLNIE TO CIEZKO SIE ROBI OSTATNIO CIŚNIENIA STRASZNE ALE JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI...
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2013-12-26 20:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tamten, a ile przerw Wam przysługuje w ciągu tych 12 godzin? Jest jakies pomieszczenie, gdzie mozna sobie zrobic jedzenie?
zdjecie uzytkownika
tamten - 2014-02-20 18:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2 przerwy po 20 min jest stołówka
zdjecie uzytkownika
Optymista - 2014-04-26 19:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsza wypłata około 1800 zł. Ale może być wiecej, może być mniej, zależy jak kto zasuwa i czy nie podpadnie przełożonym(brudne nawoje, coś się komuś niepodoba, pomylone oznaczenia itp.) Kolega powiedział mi, ze tutaj są generalnie dwie zasady -( usunięte przez administratora ) i nie gadać. Rola operatora maszyn właściwie do tego się ogranicza. Jak przetrzymasz pierwszy miesiac to już jakoś leci. Kwestia anbrania wprawy i przyzwyczajenia ciała - na poczatku plecy i ręce siadają, sporo się dźwiga, asymatrycznie obciąża ciało i pracuje z rekoma powyżej serca. Apropos serca, to kilka dni temu kolege na serce zgrnęła karetka. Nie wiem co z nim. Na hali jest dość ciepło, szczególnie latem. Tempo pracy jest bardzo wysokie. Tylko doswiadczeni pracownicy mogą wyrobić sobie chwilę odpoczynku na hali. Poza dwiema przerwami co 3h po 20 i 10 minut cały czas stoisz na nogach i robisz przysiady(podczas ściagania pełnych szpul z przedza, które sa rozmieszczone na różnych wysokosciach) oraz od czasu do czasu pchasz/ciągniesz pełne wózki(24x ~3kg) i przyciągasz nowe na ich miejsce. Jeżeli komuś nie zalezy na dalszym rozwoju to moze się zatrzymać w "Legsie". Praca przez starszych doświadczeniem kolegów jest określana jako stabilna, sa zarejestrowani na tyle ile im płacą, więc nie narzekają. Układ dnie pracy wygląda następujaco: 4x ranki, 1x wolne, 4x popołudnia, 1x wolne, 4x noc, 2 dni wolne i tak w kołko. Godziny zmiany brygad to 6,14 i 22. Ogólnie na życie prywatne, zainteresowania, nauke i sport(po całym dniu stojąc cięzko sie zdobyć na dodatkowy wysiłek) nie zostaje wiele miejsca w tygodniu. Popracuję jeszcze trochę i musze szukać nowego miejsca zatrudnienia. Ta praca jest nieproporcjonalnie wykańczajaca względem zarobków, a 4brygadówka nie pozwoliłaby mi kontunuowac edukacji. Robota mi się podoba. Daje w kość, można spalić sporo kcal i całkiem niezłyt trening nóg przy oakzji zrobić ;) Zarobki też nie są najgorsze. Niestety nie mam 100% sprawnego kręgosłupa i nie chcę go zniszczyć do reszty. Jeżeli ktoś sie cieszy doskonałym zdrowiem i nie planuje dalszej edukacji oraz zarobki do 2300zł są dla tej osoby wystarczające to polecam :)
zdjecie uzytkownika
Tudi - 2014-04-27 18:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Najbardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma w woj.Łódzkim(filia Zgierz) raz pracuje się na trzy zmiany za chwilę na zmiany po 12 godzin itd. w kółko nic nie można sobie zaplanować a teraz jeszcze doszło do tego że przenoszą pracowników ze Zgierza do Aleksandrowa nie pytając się o zdanie czy ma czym dojechać,Robią problemy ze wszystkim nawet z urlopami a ta ( usunięte przez administratora )NA KONIEC CIEKAWY JESTEM JAK WYTŁUMACZĄ TO PIP(PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY)ZGŁOSZENIE JUŻ JEST.
zdjecie uzytkownika
Polski Mudzin :) - 2014-05-07 18:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na teksturowni praca ciężka, a nawet bardzo. Ekipy zgrane, z wyjątkami.
Ludzie w pracy w porządku, ale jeśli chodzi o kierownictwo pozostawia dużo do życzenia. Wymagają, a sami nie wiedzą jak na prawdę jest na maszynach. Może zastanowią się nad tym jak ludzie zaczną uciekać z firmy. Za system 4-brygadowy od niedawna wprowadzili dopiero wynagrodzenie w wysokości 200 zł (istne szaleństwo).
...zastanawiam się co z obiecaną wycieczką do Egiptu? Czy to był pic na wodę?
Niech prezes ze swojej strony się określi kiedy ta wycieczka będzie i kto będzie miał ten zaszczyt wyjechać (chyba, że chodziło o kierownictwo? nie zdziwił bym się). Pozdrawiam wszystkich pracujących ciężko za marne grosze!
zdjecie uzytkownika
Murzyn za Grosze - 2014-05-15 11:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polski Mudzin :) zgadzam się z Tobą ! Największym frajerstwem jest kierownictwo z działu na sczepach i szef produkcji jedno drugiemu pod biurkiem siedzi . Pozdrowienia dla ciężko pracujących(usunięte przez administratora) :))
zdjecie uzytkownika
szalona666 - 2014-05-21 17:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szkoda waszego czasu i zdrowia na tą firmę...
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-05-29 19:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szalona666 - 2014-05-21 17:51:34]:
szkoda komentować!po prostu trzeba dorosnąć i nauczyć sie ciężkiej pracy i krytyki a nie chować sie za spódniczką mamusi .nikt nikogo nie trzyma!!!!
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-05-29 19:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szalona666 - 2014-05-21 17:51:34]:
szkoda komentować!po prostu trzeba dorosnąć i nauczyć sie ciężkiej pracy i krytyki a nie chować sie za spódniczką mamusi .nikt nikogo nie trzyma!!!!
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-06-18 18:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@młody, czyli Ty jesteś zadowolony z pracy dla Legs, tak? Wszystko jest w jak najlepszym porządku, czy jednak pewne sprawy "kuleją"?
zdjecie uzytkownika
kudlaty - 2014-09-18 15:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krotko zeby to byla ostatnia firma na swiecie to za choja tam juz niepojde taki wyzysk i tak traktowanie ludzi to sie w głowie niemiesci pensji nie wyliczysz nigdy bo jak idziesz sie dwiedziec to sami niwiedza a trafic do Zgierza to poraszka tam to wogole chachmeca ludzi
zdjecie uzytkownika
cekin - 2014-09-23 01:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio firma Legs zajęła 3-cie miejsce w rankingu Diamenty Forbesa 2013 w kategorii firm o poziomie przychodów 50 - 250 mln PLN w województwie łódzkim. Na swoim koncie mają podobne sukcesy, także może nie jest tak źle. W końcu są jednym z największych europejskich dystrybutorów przędz tekstylnych i technicznych na bazie własnego magazynu.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-09-23 18:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciej - 2014-06-18 18:22:34]:
jest ciężko momentami ale jak ktoś chce pracować to pracuje:)każdy musi wykonywać swoje obowiązki i tyle .
zdjecie uzytkownika
hast - 2014-10-19 19:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, to polska firma z kapitałem zagranicznym, jest jednym z największych europejskich dystrybutorów przędz tekstylnych i technicznych na bazie własnego magazynu. Zajmują się produkcją, importem i dystrybucją przędz naturalnych i syntetycznych. Kupujeą duże ilości przędz z Azji i dostarczają europejskim klientom zgodnie z filozofią „just-in-time” umożliwiając zakup małych ilości w wielu asortymentach.
zdjecie uzytkownika
ITYLE - 2014-10-23 20:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzy ostatnie opinie to oczywyiście osoby z góry kierownik.dyrektor itp...zapraszam na produkcję na różne korwa systemy raz trzy zmiany raz inaczej zaraz trzy zmiany i tak dalej nigdy korwa tam nie będzie dobrze wyścig szczurow nie POLECAM SZKODA ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Legs sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x