Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Legs sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Legs sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-10-07 10:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo !!! Juz zwalniają się starzy pracownicy jeszcze troche i będzie tak jak w oknach rąbien. Pan kierownik ma takie wielkie ambicje. Myslalem ze to fajna robota a tu sie nie da wytrzymac takie cisnienie i presja.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2011-12-08 19:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie pieniądze (pensja) oferowana jest na stanowisku Area Sales Manager - rynek francuski ?
zdjecie uzytkownika
posejdon - 2012-01-30 18:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowany - 2011-12-08 19:05:59

jakie pieniądze (pensja) oferowana jest na stanowisku Area Sales Manager - rynek francuski ?
jak startujesz na takie stanowisko to powinienes wiedziec jak sie cenisz i co potrafisz i czy jestes dobry ......!!!!!!!!! nastepny mmmm.......
zdjecie uzytkownika
lolo manolo - 2012-01-30 18:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK WIECIE ZAKŁAD LEGS NIE MA ZA DOBRYCH OPINI A [usunięte przez moderatora] UWAZA SIE ZA WYZYSK LUDZI NIE WSPOMINAJAC O WYNAGRODZENIU ........(((((((((((( SMUTNA PRAWDA ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOZE JAKIS STRAJK PRZEPROWADZIC .....................!
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2012-02-22 22:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściwie to mnie zadziwiacie. Wszyscy dorośli, niezależni, inteligentni i niedocenieni. Czemu nie spróbujcie szczęścia w lepszej firmie. Dysponując takimi możliwościami zapewne uzyskanie to czego byście oczekiwali od FIrmy, a może ktoś was siła trzyma w Legsie :-)
zdjecie uzytkownika
koko - 2012-10-12 22:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie i dodam ze kierownik to niezly .... ludzi traktuje jak smieci a zreszta sam nie ma zielonego pojecia o niczym wszystkie obowiazki zgania na ludzi i tylko patrzy z czego by premie zabrac. atmosfera nie za ciekawa
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-11-08 08:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto tracić czasu na tą firmę. Wycisną w ciebie ile się da i zwolnią, jak tylko zaczniesz osiągać sukces i trzeba będzie ci więcej zapłacić; wymienią na nowszy tani model. Kierownicy zadufani w sobie, tylko oni mają rację, ludzie to narzędzia, najlepiej, żeby się nie odzywali a tylko harowali.
zdjecie uzytkownika
....... - 2012-11-28 22:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wytrzymasz psychicznie do momentu w którym cię zwolnią
zdjecie uzytkownika
św Mikołaj - 2013-01-08 20:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu chyba ,ze ma mocne nerwy i nie da się zgnebić psychicznie wykorzystują człowieka jak tylko się da i legs to jedna wielka klika jak do nich nie pasujesz to zgnoją cię jak śmiecia. brak słów
zdjecie uzytkownika
port - 2013-05-04 21:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam pracy jako Specjalista ds. Sprzedaży / Rynki francuskie. Wie ktoś ile zarabia się na starcie? No i proszę o odpowiedź orientacyjną, a nie "tyle ile się cenisz, następny", jak było to wyżej. Pensja wpływa na czas? Jak z atmosferą, jest ok?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-14 16:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Pana Prezesa...
To fakt nikt nikogo na sile nie trzyma.Ale czasami warto jest docenic chodz troche pracowników tym bardziej ze obowiazkow coraz wiecej a zarobki od kilku lat te same.W zeszlym roku sam Pan powiedział że nikt tu z milosci do pracy nie przychodzi tylko po to żeby zarobić.Mydlił Pan oczy jak to bedzie cudnie w 2013 roku że podwyzki wyjazdy i nagrody za dobra i sumienna prace a tu nadchodzi koniec roku i jak narazie to TYLKO PUSTE SLOWA BEZ POKRYCIA.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-11-25 19:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w magazynie dla ludzi z uprawnieniami na wózki czołowe i wysoki skład. Jest możliwość zatrudnienia i jakie są zarobki? Czy są godziny nadliczbowe jak tak to czy płacą czy do odbioru.
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-11-27 16:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedy bedzie wycieczka do egiptu. robota fajna a kasy tyle ze mozna na niej lezec . kasa powinna byc za robote a nie na stawke godzinową.
zdjecie uzytkownika
smerfuś - 2013-11-27 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malo placa jak na 4- brygadówke smiech na hali
zdjecie uzytkownika
grześ - 2013-11-30 17:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smerfuś, to znaczy? Ile jest orientacyjnie i jak układany jest grafik w legs. Za nocki jest wyższa stawka, w weekendy tez pracujecie?
zdjecie uzytkownika
tamten - 2013-12-14 13:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsza wypłata na 4 brygadówce od 1850 do 2350 to zalezy ile dni robisz .dzien 12 h noc 12h i 2 dni wolne.OGOLNIE TO CIEZKO SIE ROBI OSTATNIO CIŚNIENIA STRASZNE ALE JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI...
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2013-12-26 20:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tamten, a ile przerw Wam przysługuje w ciągu tych 12 godzin? Jest jakies pomieszczenie, gdzie mozna sobie zrobic jedzenie?
zdjecie uzytkownika
tamten - 2014-02-20 18:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2 przerwy po 20 min jest stołówka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
22 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Legs sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x