logo Z.P.O.W. HORTEX

Z.P.O.W. HORTEX

Przysucha

Opinie o Z.P.O.W. HORTEX

sikora 2012-04-21 08:41:36
(usunięte przez moderatora) biega chaotycznie cały dzień bo nie wie co ma robić. Kiepskie wyniki zwala na pracowników a sam nic nie potrafi.
Jego szpiedzy (usunięte przez moderatora) robią go w balona a On stracił kontrole nad Zakładem zresztą nigdy jej nie miał tylko wkręcał (usunięte przez moderatora) że jest inaczej.Moloch powoli upada.
Totalna beznadzieja komunistyczne praktyki nawet wrogowi odradzam Hortex.


2
notatki dyscyplinujące 2012-10-16 21:50:41
niekompetencja działu hr i dyrektorów zarządzających to zmora hortexu gdzie jest Prezes który na to wszystko pozwala, hortex tym się ośmiesza
4
angry bird 2012-11-09 11:13:40
Jak słyszę o takich zakładach w mieście Skrzyńsko jak hortexx lub pewna firma za płotem (ta większa) to sam mi się scissorikk w kieszeni otwiera...
anonim 2013-05-22 18:04:42
A czy może ktoś napisać jak teraz pracuje się w Z.P.O.W. HORTEX? Bardzo proszę o pomoc ponieważ jestem zainteresowany współpracą z tą firmą i szukam jakiś dodatkowych informacji. Ile średnio miesięcznie mogę tam zarobić oraz jaką dają umowę na początek? Są może jakieś premie lub bonusy dla najlpeszych pracowników?
3
xxx 2013-06-23 21:56:07
dołączam się do pytania :) też jestem tym zainteresowana
arek 2013-07-02 21:23:43
Nie bardzo rozumiem wypowiedz angry bird. Jak możesz to rozwiń to trochę a będę naprawdę wdzięczny.
1
yyy 2016-01-22 10:04:30
to jest maskra ten hortex
1
tojestlad 2016-04-24 14:26:39
nie zgadzam się, jest to przecież jedna z kutlowych firm i w swoich hurtowniach i na produkcjach mają porządek godny pozazdroszczenia
ulek 2016-05-18 15:11:57
no to napisz konkretnie dla czego tak uważasz @yyy, bo do mnie też dociaraja pozytywne opinie, nawet zatrudniaja studentów teraz i przygotowywują program praktyk nawet z tego co wiem, wiec bedzie ciekawie.
Zostaw swoją opinię o Z.P.O.W. HORTEX - Przysucha
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P.O.W. HORTEX