logo Hortex Holding S.A.

Hortex Holding S.A.

Warszawa

Opinie o Hortex Holding S.A.

CIT 2012-11-13 11:49
Powiem krótko praca za marne pieniądze, oczekiwania od pracowników bardzo wysokie, atmosfera fatalna. Nie polecam pracy w tej firmie
1
PRzemek 2013-01-12 12:39
Powiem tak, pracuje w firmie 3 lata. RAZ BYŁO LEPIEJ RAZ GORZEJ, ALE W TEJ CHWILI JEST NAPRAWDE OK. Zmiany nastąpiły na "Górze" i w bardzo pozytywny sposób odbiło się to na warunkach pracy i atmosferze w firmie. Jeśli dalej tak będzie to super!!!
2
region południowy 2013-03-23 20:19
Czy może wypowiedzieć się ktoś z małopolski jak pracuje się w tym rejonie ,jakie zarobki ,atmosfera , jaki samochód ? Proszę o poważne odpowiedzi.
4
Kasia 2013-12-23 18:14
Bardzo mię zadziwiło, że w warzywach Hortex był duży kawałek strączka i moje 6 letnie dziecko by się zakrztusiło :(
1
Ph 2014-02-02 12:01
Pracuje w Hortexie (soki) od 2 lat i jestem bardzo zadowolony. Fajna atmosfera, realne plany, szacunek do pracownika. 2 razy w roku kupowane sa nowe auta, średnio dostajesz nowe co 3 lata, przedstawiciele maja skody fabie, kierownicy toyoty auris, dyrektorzy toyoty avensis, a zarząd audi a6. Dodatkowo komóreczki bez żadnych limitow i nowe ipady 2 mini. Zarobki na poziomie ok 4000 na rękę, jeśli dobrze wykonujesz swoje obowiązki (praca po 8-10 godzin dziennie + średnio godzina pracy tygodniowo przy komputerze). Wypłata zawsze zgodna z wynikami i na czas. Dodatkowo ze 3 konkursy rocznie, a z każdego można przytulić dodatkowe 500zl na rękę + ok 800zl dodatkowej premii na święta. Polecam.
Ph 2014-02-02 12:05
A pracuje w okolicach Krakowa.
2
ph 2014-02-08 19:27
kolegę ph trochę poniosło i to wysoko w chmury, atmosfera wcale taka fajna nie jest, plany realne, ale zdaniem przełożonych, w rzeczywistości bardzo wyśrubowane, jaki tam szacunek do pracownika co ma kolega ph na myśli, bo nie bardzo rozumiem, z autami też kłamstwo, teoretycznie co 3lata wymiana, albo po przebiegu 180tyś, jak auto nie ma 180tyś to nie wymienią, jeżdżą starsze niż 3lata i nikt nie myśli o wymianie, ciężko czasem doprosić się o nowe zimówki, są też ople astra 2 kombi, ale głównie fabie, kierownicy jeżdżą tym co ph, dyr. stare octavie 1, na komórki jest limit, na służbowe wystarczy, jak się przekroczy pociągną z wypłaty, wynagrodz. z premiami 4tyś owszem ale brutto, ale premię ciężko wziąć, dużo obwarowań, ankiety i inne działania 8godz. nie wystarczy, także 10godz. 12godz, norma. Konkursy- przytulić to i 6 w totka można tylko weź przytul...kiedyś było w miarę, teraz ciągłe kontrole, nagany pisemne i ciężka nieprzyjemna robota. Pozdr.
1
były pracownik 2014-04-27 21:12
Coś ty wciągał ? 4000 netto ? ph ?
2
Pracownik Hortexu 2014-05-25 19:07
Gorąco polecam pracuje już 5 lat Teraz w firmie dzieje sie b dobrze. Pracuje jako PH , moje średnie zarobki z ostatniego roku to 3600 netto. Samochód bez ograniczeń jeśli mówimy o jeżdżenia po pracy po mieście bez jakiś dalszych wypadów, telefon i iPad Apple z internetem bez ograniczeń. Czasami zbyt wiele uwagi trzeba poświęcać na zbędne sprawy typu ankiety, tabelki itd. Ale ogólnie jest naprawdę okk, jedyny minus w moim przypadku to standard auta ale i to w tym roku ma sie zmienić.
2
tou 2014-06-30 17:38
potwierdzam, zarobki w granicach 3,8 netto jak najbardziej realne; telefon bez ograniczeń, co do samochodu - po mieście i z głową bez problemów. Pewnie że jest presja i kupe zadań, ale gdzie ich nie ma... Porównując to co bylo 2-4 lata temu to przepaść na plus
kris 2014-07-14 18:49
HORTEX MROZONKI prosze o opinie,praca jako ph ,jakie zarobi ,atmosfera ,jaki samochod ???z gory dziekuje
ciekawski 2014-07-20 14:26
to prawda ze napoje leje HORTEX w Bialej w Ustroniance niby taka dobra firma a oszukuje klientow ludzie tam po 12 godzin robia przywoza wielkie (usunięte przez administratora)a chca super produkcji
2
KRI 2014-07-22 15:47
JAKIE AUTA MAJA PRZEDSTAWICIELE HORTEX MROZONKI???
1
luiz 2014-07-22 16:31
Witam ,tez mam zapytanie co do warunkow pracy hortex polski ogrod(dywizja mrozonki) ,jakie warunki ,jaka atmosfera ,plany ,auta sluzbowe ,telefony .dziekuje z gory za odpowiedz .pozdrawiam
2
bydlak 2014-09-12 08:26
Co do lubuskiego ja mam rozmowę w Zielonej w poniedziałek więc dam znaka co jest pięć , jak juz ktos mialdajcie znaka jak wyglad sytuacja . Ja też mialem doświadczenie w fajkach plus trochę w alkoholach w fmcg także śmiało aplikuj
bydlak 2014-09-16 16:04
Po rozmowie ( mieli 9 kandydatów )
standardowo pytanie o przebieg kariery zawodowej, pytania o rozne doswiadczenia w fmcg ( czy zarzadzales juz ludzmi , jakie znasz sieci sprzedaży ) kilka pytan o firmie plus dwa zadania
pytanie jak zrobic promocje np w sieciówce słoneczko aby mieli konkurencyjne ceny
drugie fotografia lodówki i opisac co jest zle ( terminy ,gorace strefy , face do klienta itd )

wiecej info na maila p.telega@o2.pl
karolina owocowa 2014-11-12 18:28
do pracy na powiedzmy "produkcji" u nich trzeba mieć jakieś specjalne zaświadczenia zdrowotne czy sam sanepid wystarczy? zależałoby mi tez na w miarę elastycznym grafiku ze względu na naukę i odbywane kursy więc prosze o odpowiedź czy to jest możliwe w firmie Hortex Holding.polecano mi szczególnie pracę w mrożonkach, co wy na to?
zimny hortex 2014-11-24 20:45
część stare ople a część nowe skody zależy jak długo pracujesz i jakie masz zasługi
1
KtuŚ 2014-12-08 23:01
Żałosne sa wasze pytania pt jaki samochod i jakie telefony, widać ze prości jesteście i to dla was w życiu najważniejsze ?
hmm 2015-01-12 09:09
/Mozna zarejestrowac sie na rekrutacyjna rewolucja tam po zapisaniu masz oferty pracy ;)
kamilo 2015-01-20 23:29
Dziami- no to niestety, w Hortexie dostaniesz właśnie poobijaną astrę 2 :)
więc raczej nie warto aplikować wg Twoich kryteriów :)
twoja_matka 2015-02-19 18:03
klikasz z krakowa ale IP masz z warszawy :)
1
OnyXs 2015-05-01 19:14
O k....jak ty szukasz ofert Hortexa to współczuje tej firmie, moze warto przypomnieć sobie odmianę z języka polskiego.
tesa 2015-07-15 20:25
Czy orientujecie się jakie są warunki pracy i poziom wynagrodzenia na stanowisku specjalisty ds. rozliczeń w Hortex Holding?
3
Mońki 2015-08-23 08:23
Witam, czy może ktoś wie ile można zarobić na stanowisku specjalisty ds logistyki lub planisty ? - ogólnie mam na myśli stanowiska z zakresu logistyki.
hortex 2015-09-08 17:10
witam Wszystkich!

Ktos cos moze powiedziec jak obecnie jest w Hortexie- stanowisko przedstawiciel handlowy.
Zdązylem sie dowiedziec ze na start daja stare astry II, wiadomo moze do kiedy jest termin wymiany na nowe? Czy Auto mozna użytkować prywatnie? Jak z targetami? ile wizyt dziennie?
Ogolnie polecacie?

dzieki za pomoc!
czarna 2015-09-19 06:36
Witam
Dostałam starą astę i nie wiadomo kiedy wymienią... Prywatnie nie można używać. W piątek zalewasz na koniec dnia w poniedz. rano tankujesz za swoje. To co wyjeździsz oddajesz. Wizyt dziennie ok 14 w tym sieciówki i pilnujesz a jak nie to sam robisz mercha. Codziennie pracuje się dłużej.
stary wyga 2015-09-25 17:27
helllo,
Ja jestem bardzo zadowolony z pracy dla firmy Hortex. Średnio pracuje w godzinach 7.30 wyjazd z domu- 8.00 pierwsza wizyta na sklepie, ostatnią wizytę zamykam w godzinach 15.45-16 i o 16.30 jestem już w domu. Czasami uda się pracować krócej, czasami dłużej. Jak w każdej firmie. Nie ma co marudzić!
Produkt bardzo dobry, klienci chętnie zamawiają, dobre wsparcie marketingu. Czasami są opóźnienia w rozliczeniu klientów no ale czy ktoś pracował- zna firmę gdzie wszystko jest idealnie na czas? :)
Samochód jaki mam to Skoda fabia rok 2014. Do tego Ipad mini. Telfon, Dofinansowanie do multisportu, darmowy sok do domu. wypłata jaką odbieram średnią co miesiąc to ok 3400-3600 zł netto.
Kierownik spoko. Czasami irytuje ilość dodatkowej pracy na kompie w godzinach wieczornych no ale jak już napisałem wyżej nie ma co marudzić. gorąco polecam aplikować i spróbować.
Pracowałem już w kilku topowych firmach z branży FMCG i tutaj mi się najbardziej podoba, jak Bozia da to planuje popracować tu jeszcze 2-3 lata...

@czarna nie martw sie o samochód, myślę że maksymalnie 2 miesiące i dostaniesz coś nowego. Może nie zupełnie nowe auto ale 2 letnia skoda z wymianki jak starszy PH dostanie nówkę z salonu .....

@hortex możesz śmigać prywatnie. Ale oczywiście z głową. w tygodniu po pracy jakieś trasy po mieście 50-60 km na luzaczku. W weekend 150-200 km też nic sie nei stanie, jak zrobisz więcej dolejszesz troche paliwa od siebie i kazdy jest zadowolony! Hortex to dobra firma której nie dopadły zwyczaje wielkich korpo! to sie ceni!


pzdr
czarna 2015-09-26 02:41
Ile płacicie za dobre opinie? Mogę codziennie takie pisać ;)
3
Maciej 2015-09-28 15:39
Z tego co wiem to w październiku będzie 30-40 nowych samochodów do wymiany. W pierwszej kolejności mają być wymieniane stare astry...Drugi rzut będzie marzec- kwiecien.

(usunięte przez administratora) trzeba wszedzie. mi sie podoba w Hortexie. Pracuje na detalu juz 4 lata. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! moja ostatnia wyplata po wyrobieniu wszystkich zadan - 3900 netto! pozdrawiam :)
gosc 2015-09-28 17:25
Czy w Skierniewicach w Hortexie (kadry badz laboratorium) pracuje niejaka Jolanta badz Joanna Matusiak?
daniel 2015-09-29 19:01
Nie wiem jak Wam sie udaje ogarnac maksymalna premie ;/ Ja od kilku miesięcy wyciągam maksymalnie 3200 no 3300 netto jak mam naprawde kozacki miesiac...

Co do samochodu, jak ogarniasz z glowa to nigdy nikt Ci nie zwróci uwagi, nawet jak w wakacje pojedziesz nad morze czy góry .
WHO 2015-10-18 21:38
Zdradzi mi ktoś czy ten poziom zarobków dla PH o których tutaj mowa tyczy się soków czy mrożonek ?
Ania 2015-11-04 23:00
Mam pytanie, ciężko jest na rozmowie edukacyjnej? jestem z Ukrainy, i poziom języka to średnio, i nie wiem czy mam jakieś szanse. Pozdrawiam!
haha 2015-11-05 13:01
czy to prawda ze Hortex otwiera swoja dystrybucje mrozonek w pomorskim?wie ktos moze cos?
nivald 2015-11-05 23:28
polecam bardzo! Jak ktos wczesniej juz tutaj wspominal- firma nie jest zjedzona przez korporacyjne nawyki! Jak wszedzie zdarzaja sie dni gdzie trzeba popracowac wiecej. Ale ogolnie nie ma na co narzekać. Kasa zawsze na czas, fajne bonusy. Spoko ludzie. Zauwazylem ze jest bardzo mala rotacja pracownikow, jak ktos sie dostanie spedza tu minimum te 3-4 lata, wiec jak ktos szuka stabilizacji, niech szuka ofert Hortexu :)

pozdr
pizza 2015-11-15 20:27
mała rotacja to jest w otekerze....... tam siedzą po 15 lat i nie chcą odchodzić .....ciekawe że nie dają ipada....
zibi 2015-11-16 15:03
A ile może zrobić RKS od detalu? Ktoś wie?
4
august 2015-11-25 14:27
Czy ktoś mógłby coś powiedzieć o pracy w Hortexie w mrożonkach jako ph?
phpio 2015-12-30 16:27
Witam, Mam pytanie odnośnie pracy na stanowsku ph od napojów, region Łódź,
Jak wyglądają zarobki, jakie są premie oraz social, jak wygląda sytuacja z autem dokładniej chodzi mi o jazde w celach prywatnych oraz w weekendy oraz czy zna ktoś może kierwnictwo na łódzi, każda uwaga , sugestia będzie dla mnie bardzo cenna,
z góry dziękuję
phpio 2015-12-30 22:42
chodzi mi nawet o jakieś ogólniki , mianowicie zarobki jak wyglądają oraz użytkowanie auta w celach prywatnych
Daria_K 2016-01-14 10:35
A jak się pracuje w rynku nowoczesnym na sokach przez PMT ?
nowy 2016-02-08 14:45
a możecie napisać jak wyglada u nich rekrutacja na PH? 1 etap to już wiem ale na czym polega 2 etap. Był ktoś już?
nowy 2016-02-09 10:05
aplikowałem. ale chciałbym się ewentualnie przygotować do rekrutacji i dlatego zbieram info. Jeśli jest ktoś kto niedawno przeszedł wszystkie etapy rekrutacji na ph to prosze o info. dziekuje :)
tomik 2016-05-06 12:48
Przedstawiciel Handlowy jest u nich teraz potrzebny, ale rekrutuja tlyko na Ełk no i na Poznanń do siedziby.
S 2016-11-23 13:58
Niewątpliwie są to narzędzia pracy z których korzystasz na co dzień jeśli ci nędzny samosąd odpowiada to taka masz wartość.. BMW nikt nie wymaga ale 8 letnia dobita skoda z podartymi i juwalonymi fotelami ... Jak dla mnie dramat co chodzi o standard pracy.
laik 2017-01-18 15:41
Mam pytanie o wysokość zarobków jako PH w rejonie Warszawy? Czy do tego dają jakieś dodatki typu samochód, telefon,laptop może premia od sprzedaży? Słyszałem, że jest w firmie dobrze tylko trzeba na początku wszystko uzgodnić.
siedlczanin 2017-02-15 15:32
Do moderatora:
Dlaczego moje zapytanie zostało wykasowane???
Pracusia 2017-02-20 09:39
Czy Hortex nie potrzebuje pracowników w innym rejonie? Może ktoś ma informacje w tym temacie, proszę o podpowiedź.
Marta 2017-03-01 13:54
siedlczanin a czy jesteś pewien, że komentarz nie naruszał regulaminu serwisu?
Zostaw swoją opinię o Hortex Holding S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hortex Holding S.A.