logo Hortex Holding S.A.

Hortex Holding S.A.

Warszawa

Opinie o Hortex Holding S.A.

kris 2014-07-14 18:49
HORTEX MROZONKI prosze o opinie,praca jako ph ,jakie zarobi ,atmosfera ,jaki samochod ???z gory dziekuje
ciekawski 2014-07-20 14:26
to prawda ze napoje leje HORTEX w Bialej w Ustroniance niby taka dobra firma a oszukuje klientow ludzie tam po 12 godzin robia przywoza wielkie (usunięte przez administratora)a chca super produkcji
2
KRI 2014-07-22 15:47
JAKIE AUTA MAJA PRZEDSTAWICIELE HORTEX MROZONKI???
1
luiz 2014-07-22 16:31
Witam ,tez mam zapytanie co do warunkow pracy hortex polski ogrod(dywizja mrozonki) ,jakie warunki ,jaka atmosfera ,plany ,auta sluzbowe ,telefony .dziekuje z gory za odpowiedz .pozdrawiam
4
bydlak 2014-09-12 08:26
Co do lubuskiego ja mam rozmowę w Zielonej w poniedziałek więc dam znaka co jest pięć , jak juz ktos mialdajcie znaka jak wyglad sytuacja . Ja też mialem doświadczenie w fajkach plus trochę w alkoholach w fmcg także śmiało aplikuj
bydlak 2014-09-16 16:04
Po rozmowie ( mieli 9 kandydatów )
standardowo pytanie o przebieg kariery zawodowej, pytania o rozne doswiadczenia w fmcg ( czy zarzadzales juz ludzmi , jakie znasz sieci sprzedaży ) kilka pytan o firmie plus dwa zadania
pytanie jak zrobic promocje np w sieciówce słoneczko aby mieli konkurencyjne ceny
drugie fotografia lodówki i opisac co jest zle ( terminy ,gorace strefy , face do klienta itd )

wiecej info na maila p.telega@o2.pl
karolina owocowa 2014-11-12 18:28
do pracy na powiedzmy "produkcji" u nich trzeba mieć jakieś specjalne zaświadczenia zdrowotne czy sam sanepid wystarczy? zależałoby mi tez na w miarę elastycznym grafiku ze względu na naukę i odbywane kursy więc prosze o odpowiedź czy to jest możliwe w firmie Hortex Holding.polecano mi szczególnie pracę w mrożonkach, co wy na to?
zimny hortex 2014-11-24 20:45
część stare ople a część nowe skody zależy jak długo pracujesz i jakie masz zasługi
1
KtuŚ 2014-12-08 23:01
Żałosne sa wasze pytania pt jaki samochod i jakie telefony, widać ze prości jesteście i to dla was w życiu najważniejsze ?
hmm 2015-01-12 09:09
/Mozna zarejestrowac sie na rekrutacyjna rewolucja tam po zapisaniu masz oferty pracy ;)
kamilo 2015-01-20 23:29
Dziami- no to niestety, w Hortexie dostaniesz właśnie poobijaną astrę 2 :)
więc raczej nie warto aplikować wg Twoich kryteriów :)
twoja_matka 2015-02-19 18:03
klikasz z krakowa ale IP masz z warszawy :)
1
OnyXs 2015-05-01 19:14
O k....jak ty szukasz ofert Hortexa to współczuje tej firmie, moze warto przypomnieć sobie odmianę z języka polskiego.
tesa 2015-07-15 20:25
Czy orientujecie się jakie są warunki pracy i poziom wynagrodzenia na stanowisku specjalisty ds. rozliczeń w Hortex Holding?
4
Mońki 2015-08-23 08:23
Witam, czy może ktoś wie ile można zarobić na stanowisku specjalisty ds logistyki lub planisty ? - ogólnie mam na myśli stanowiska z zakresu logistyki.
hortex 2015-09-08 17:10
witam Wszystkich!

Ktos cos moze powiedziec jak obecnie jest w Hortexie- stanowisko przedstawiciel handlowy.
Zdązylem sie dowiedziec ze na start daja stare astry II, wiadomo moze do kiedy jest termin wymiany na nowe? Czy Auto mozna użytkować prywatnie? Jak z targetami? ile wizyt dziennie?
Ogolnie polecacie?

dzieki za pomoc!
czarna 2015-09-19 06:36
Witam
Dostałam starą astę i nie wiadomo kiedy wymienią... Prywatnie nie można używać. W piątek zalewasz na koniec dnia w poniedz. rano tankujesz za swoje. To co wyjeździsz oddajesz. Wizyt dziennie ok 14 w tym sieciówki i pilnujesz a jak nie to sam robisz mercha. Codziennie pracuje się dłużej.
stary wyga 2015-09-25 17:27
helllo,
Ja jestem bardzo zadowolony z pracy dla firmy Hortex. Średnio pracuje w godzinach 7.30 wyjazd z domu- 8.00 pierwsza wizyta na sklepie, ostatnią wizytę zamykam w godzinach 15.45-16 i o 16.30 jestem już w domu. Czasami uda się pracować krócej, czasami dłużej. Jak w każdej firmie. Nie ma co marudzić!
Produkt bardzo dobry, klienci chętnie zamawiają, dobre wsparcie marketingu. Czasami są opóźnienia w rozliczeniu klientów no ale czy ktoś pracował- zna firmę gdzie wszystko jest idealnie na czas? :)
Samochód jaki mam to Skoda fabia rok 2014. Do tego Ipad mini. Telfon, Dofinansowanie do multisportu, darmowy sok do domu. wypłata jaką odbieram średnią co miesiąc to ok 3400-3600 zł netto.
Kierownik spoko. Czasami irytuje ilość dodatkowej pracy na kompie w godzinach wieczornych no ale jak już napisałem wyżej nie ma co marudzić. gorąco polecam aplikować i spróbować.
Pracowałem już w kilku topowych firmach z branży FMCG i tutaj mi się najbardziej podoba, jak Bozia da to planuje popracować tu jeszcze 2-3 lata...

@czarna nie martw sie o samochód, myślę że maksymalnie 2 miesiące i dostaniesz coś nowego. Może nie zupełnie nowe auto ale 2 letnia skoda z wymianki jak starszy PH dostanie nówkę z salonu .....

@hortex możesz śmigać prywatnie. Ale oczywiście z głową. w tygodniu po pracy jakieś trasy po mieście 50-60 km na luzaczku. W weekend 150-200 km też nic sie nei stanie, jak zrobisz więcej dolejszesz troche paliwa od siebie i kazdy jest zadowolony! Hortex to dobra firma której nie dopadły zwyczaje wielkich korpo! to sie ceni!


pzdr
czarna 2015-09-26 02:41
Ile płacicie za dobre opinie? Mogę codziennie takie pisać ;)
3
Maciej 2015-09-28 15:39
Z tego co wiem to w październiku będzie 30-40 nowych samochodów do wymiany. W pierwszej kolejności mają być wymieniane stare astry...Drugi rzut będzie marzec- kwiecien.

(usunięte przez administratora) trzeba wszedzie. mi sie podoba w Hortexie. Pracuje na detalu juz 4 lata. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! moja ostatnia wyplata po wyrobieniu wszystkich zadan - 3900 netto! pozdrawiam :)
gosc 2015-09-28 17:25
Czy w Skierniewicach w Hortexie (kadry badz laboratorium) pracuje niejaka Jolanta badz Joanna Matusiak?
daniel 2015-09-29 19:01
Nie wiem jak Wam sie udaje ogarnac maksymalna premie ;/ Ja od kilku miesięcy wyciągam maksymalnie 3200 no 3300 netto jak mam naprawde kozacki miesiac...

Co do samochodu, jak ogarniasz z glowa to nigdy nikt Ci nie zwróci uwagi, nawet jak w wakacje pojedziesz nad morze czy góry .
WHO 2015-10-18 21:38
Zdradzi mi ktoś czy ten poziom zarobków dla PH o których tutaj mowa tyczy się soków czy mrożonek ?
Ania 2015-11-04 23:00
Mam pytanie, ciężko jest na rozmowie edukacyjnej? jestem z Ukrainy, i poziom języka to średnio, i nie wiem czy mam jakieś szanse. Pozdrawiam!
haha 2015-11-05 13:01
czy to prawda ze Hortex otwiera swoja dystrybucje mrozonek w pomorskim?wie ktos moze cos?
nivald 2015-11-05 23:28
polecam bardzo! Jak ktos wczesniej juz tutaj wspominal- firma nie jest zjedzona przez korporacyjne nawyki! Jak wszedzie zdarzaja sie dni gdzie trzeba popracowac wiecej. Ale ogolnie nie ma na co narzekać. Kasa zawsze na czas, fajne bonusy. Spoko ludzie. Zauwazylem ze jest bardzo mala rotacja pracownikow, jak ktos sie dostanie spedza tu minimum te 3-4 lata, wiec jak ktos szuka stabilizacji, niech szuka ofert Hortexu :)

pozdr
pizza 2015-11-15 20:27
mała rotacja to jest w otekerze....... tam siedzą po 15 lat i nie chcą odchodzić .....ciekawe że nie dają ipada....
zibi 2015-11-16 15:03
A ile może zrobić RKS od detalu? Ktoś wie?
4
august 2015-11-25 14:27
Czy ktoś mógłby coś powiedzieć o pracy w Hortexie w mrożonkach jako ph?
phpio 2015-12-30 16:27
Witam, Mam pytanie odnośnie pracy na stanowsku ph od napojów, region Łódź,
Jak wyglądają zarobki, jakie są premie oraz social, jak wygląda sytuacja z autem dokładniej chodzi mi o jazde w celach prywatnych oraz w weekendy oraz czy zna ktoś może kierwnictwo na łódzi, każda uwaga , sugestia będzie dla mnie bardzo cenna,
z góry dziękuję
phpio 2015-12-30 22:42
chodzi mi nawet o jakieś ogólniki , mianowicie zarobki jak wyglądają oraz użytkowanie auta w celach prywatnych
Daria_K 2016-01-14 10:35
A jak się pracuje w rynku nowoczesnym na sokach przez PMT ?
nowy 2016-02-08 14:45
a możecie napisać jak wyglada u nich rekrutacja na PH? 1 etap to już wiem ale na czym polega 2 etap. Był ktoś już?
nowy 2016-02-09 10:05
aplikowałem. ale chciałbym się ewentualnie przygotować do rekrutacji i dlatego zbieram info. Jeśli jest ktoś kto niedawno przeszedł wszystkie etapy rekrutacji na ph to prosze o info. dziekuje :)
tomik 2016-05-06 12:48
Przedstawiciel Handlowy jest u nich teraz potrzebny, ale rekrutuja tlyko na Ełk no i na Poznanń do siedziby.
S 2016-11-23 13:58
Niewątpliwie są to narzędzia pracy z których korzystasz na co dzień jeśli ci nędzny samosąd odpowiada to taka masz wartość.. BMW nikt nie wymaga ale 8 letnia dobita skoda z podartymi i juwalonymi fotelami ... Jak dla mnie dramat co chodzi o standard pracy.
laik 2017-01-18 15:41
Mam pytanie o wysokość zarobków jako PH w rejonie Warszawy? Czy do tego dają jakieś dodatki typu samochód, telefon,laptop może premia od sprzedaży? Słyszałem, że jest w firmie dobrze tylko trzeba na początku wszystko uzgodnić.
siedlczanin 2017-02-15 15:32
Do moderatora:
Dlaczego moje zapytanie zostało wykasowane???
Pracusia 2017-02-20 09:39
Czy Hortex nie potrzebuje pracowników w innym rejonie? Może ktoś ma informacje w tym temacie, proszę o podpowiedź.
Marta 2017-03-01 13:54
siedlczanin a czy jesteś pewien, że komentarz nie naruszał regulaminu serwisu?
Tomek Wa-wa 2017-05-07 12:10
Zarobki 2800-3800 netto w zależności od wykonania przez całą firmę sprzedażowego planu, a z tym ostatnio bywa różnie. Samochód do użytku prywatnego (Fabia II lub III) do tego telefon i ipad. Ogólnie atmosfera, narzędzia, wsparcie wszystko okk. Tylko te wahania zarobków...
6
Luiza 2017-05-07 20:03
Co nowego dzieje się w firmie? Pracowałam wiele lat i mam sentyment do Hortex-u . Może kilka zdań od aktualnych pracowników przeczytam na forum, byłoby miło?
mokotowski 2017-07-10 16:50
Witam
Ostatnio była rekrutacja na RKSa na Warszawę, ktoś wie jakie warunki i kiedy można się spodziewać jakiejś odpowiedzi?
laik 2017-07-13 15:39
Czy wiesz coś więcej na temat tej rekrutacji w Warszawie? Na jakie stanowisko potrzebowali człowieka? czy ta rekrutacja jest już zakończona? Zależy mi na pracy.
Tomek 2017-07-21 08:21
Tak... krotko zwiezle i szczerze.. firma krzak w porownaniu do tymbarka to jakis nie do konca kontrolowany twor... Dyrektor na pn.. zakompleksiony liliput nie majacy rodziny ( jak zarzad moze dopuscic takiego kolesia do zarzadzania ludzmi? czlowiek nie rozumiejacy zaleznosci miedzyludzkiej bo jej nie doswiadcza w zyciu prywatnym) no i kierownik z przypadku ... bez wiedzy, bez kompetencji zaden lider grupy a raczej przydupas liliputa :D Auta hmmm 8 letnia skoda ktora sam doprowadzilem do uzytku i jako takiego wygladu... pensja? uzalezniona od wynikow calego kraju ... paranoja jestem z gdanska (czy ziutek z warszawy zaplaci za mnie rachunki?) czyli system promujacy lenistw0 i manipulacje systemem ... jednym slowem jak chcesz posciemiac poleniuchowac i raczej malo zarobic to smialo. Hortex to firma w ktorej mala sprawa rosnie do rangii problemu nie do rozwiazania ... (moja promesa ktora bezproblemowo dalaby mi kredyt na dom ... i moja radocha z tego ze mialem swoje oszczednosci i se ten dom kupilem ... bo gdyby nie to dzis bym mial dlugi przez liliputa, klakiera i caly smieszny zarzad tej firmy.
Paweł 2017-07-23 13:21
witam .
W firmie pracuje na stanowisku pH mrożonki od 8 lat . Z ręka na sercu wszystkim poleciłbym ta firmę . Zarobki na poziomie 3500-4000 netto. Dodatkowo każdy pH który przepracował minimum 1rok na święta dostaje premie 800 netto. Oprócz tego za każdy dzień urlopu otrzymujemy dodatek ok 90 zł brutto. Obecnie w moim zespole wszyscy jeździmy skodami fabiami. Oczywiście każdy od samochodu oczekuje czegoś innego ale przypominam kolega handlowca ze samochód to tylko narzędzie.... Atmosfera pracy z zachodniej Polsce bardzo dobra począwszy od pomocnych sobie przedstawicieli a kończywszy na naszej Dyrektorce . Co do standardów pracy... jeśli ktoś chce przyjść z myślą ze będzie jeździł i robił tylko ankiety to jest w błędzie ... Praca skupia sie w dużym stopniu na jakościowce i wizerunkowi naszej marki u klientow . System premiowy to realizacja zadań oraz wynik całej Polski. Nie wiem jak to jest w innych firmach ale u nas wszyscy gramy do jednej bramki i każdemu z nas zależy na realizacji planu na straży którego stoją RKS i Dyrektorka. Prace stracić można jedynie za postawę i naprawdę trzeba sobie na to zasłużyć . Wszystkim którzy chcą kabinowac odradzam składanie CV do naszej firmy poniewaz poziom kontroli jest na bardzo wysokim poziomie począwszy od sprawdzania długości wizyt na sklepie a kończywszy na geolokalizacji ...
1
Dakota 2017-07-24 11:56
Hortex ma swoją tradycję, pracował na to całe lata. Rozumiem, że komuś nie odpowiada taka praca i taka firma, dlatego lepszym rozwiązaniem od pisania na forum jest zmiana firmy. Z moich obserwacji to wyglada tak, że jak ktoś pracuje dobrze to z każdym się dogada i chwali firmę.
Marta 2017-08-10 17:04
@Paweł - czyli rozumiem, że pozytywnie oceniasz pracę na stanowisku Przedstawiciela Handlowego, zwłaszcza jeżeli chodzi o aspekty finansowe - a jak wyglądają pozostałe warunki zatrudnienia? Czy z pracodawcą podpisywana jest umowa o pracę? Czy dba o integrację pracowników? Są organizowane wyjazdy/spotkania?
T.h 2017-08-13 19:32
Rekrutacja zakończona.
Remigiusz 2017-08-15 15:33
Hortex Holding to marka i tradycja. Potrafię to docenić i zawsze sobie chwalę, że właśnie tu mogę pracować. Czasami myślę, że niektórzy piszący negatywne opinie są ,mocno inspirowani przez konkurencję.
Zostaw swoją opinię o Hortex Holding S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hortex Holding S.A.