Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TABAK POLSKA Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
tia - 2015-02-12 08:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze mozna uslyszec ze jak sie nie daje rady to mozna zmienic prace :(
zdjecie uzytkownika
tab - 2015-02-12 11:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [black - 2015-02-11 06:58:39]:
Nie raz. Jaką odpowiedź otrzymałyśmy od KR? Wszystkie sklepy tak mają i jakoś sobie radzą, to dlaczego my nie umiemy! Odczytałyśmy z tych wypowiedzi KR, że jesteśmy zbyt powolne i nie nadajemy się do tej pracy! Aż dziw bierze, bo jestesmy sklepem o dużych utargach a ruch jest od rana do wieczora (na okrągło) a zmian nie da się naciągnąć (nakładają się tylko 1 h - to za mało jak na taki sklep). Wyjście? Tak jest - zostawanie po godzinach charytatywnie. I co z tego mamy? Kłótnię z mężem, problemy z dziećmi bo czas który powinnyśmy poświęcić rodzinie poświęcamy pracy. I jak jesteśmy doceniane? Same sobie odpowiedzmy!!!!!!!!!!
Zdziwię się jeżeli ten komentarz zostanie usunięty. Nie ma w nim nieprawdy, oszczerstw czy wulgaryzmów. SAMA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
gt - 2015-02-16 23:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tab - 2015-02-12 11:52:03]:
U nas jest podobnie tylko,że nie wierzę by inne sklepy z dużymi utargami sobie radziły. Też sobie nie radzą albo radzą zostając po godzinach za darmo bo innej możliwości nie ma.My naprawdę ciężko i praktycznie bez przerwy pracujemy a i tak w godzinach pracy nie wyrabiamy się.Nie powinnyśmy zostawać po godzinach bo to donikąd nie prowadzi :(
zdjecie uzytkownika
mp - 2015-03-02 09:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Macie już pity?
zdjecie uzytkownika
me - 2015-03-02 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie :-(
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-03-03 16:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do nasz doszly dzisiaj :)
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-04 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tab - 2015-02-12 11:52:03]:
Zgadzam sie...tez zostaje " charytatywnie"Kr mowi ze moge sobie odebrac godziny...tylko co z tego jak nie ma kiedy...
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-03-07 09:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ze nie ma kiedy po prostu ktos musial by przyjsc charytatywnie za ciebie w tym czasie i to jest ten problem
zdjecie uzytkownika
m&m - 2015-03-10 19:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2015-03-04 21:26:24]:
Jeżeli nie ma gdzie odebrać godzin to niech Wam dopiszą nadgodziny,skoro jest potrzeba zostawania dłużej.Chyba jakoś musi być to rozwiązane,tylko trzeba to zgłaszać,a nie po prostu zostawać i nic z tym nie robić...Jeśli zostajecie i nie zgłaszacie tego do biura,bo myślicie sobie,że i tak nie ma gdzie odebrać to skąd ktoś ma wiedzieć,że problem istnieje???Jeśli trzy,pięć,dziesięć sklepów zacznie zgłaszać,że brak im czasu to może w końcu coś się ruszy w tym temacie.A jeśli w jednym sklepie się wyrabiają pozornie,bo po prostu tego nie zgłaszają,tylko zostają charytatywnie na własne życzenie,a inny sklep zgłasza brak czasu to argument mają w ręku...Nie uważacie???
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-17 19:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [m&m - 2015-03-10 19:40:49]:
To właśnie Kr powiedział,że mogę odebrać sobie nadgodziny...wychodząc wczesniej z pracy...tylko jak jest połgodzinna zmiana to raczej marnie to widze:)
zdjecie uzytkownika
Lala - 2015-04-06 09:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
My mamy :) a wy nie macie ?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-06 14:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mamy, wspominaliśmy o tym Kr to powiedział ze kamera nic nie da, a to przecież nie prawda :-(
zdjecie uzytkownika
Dorotka - 2015-04-11 18:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszę w sprawie niemiłej atmosfery w pracy.Otóż bardzo czesto mam przecuczie ze w mojej pracy jestem obgadywana.A jedna z kolezanek twierdzi ze wszystko jest w porzadku i nadaje na druga dziewczyne.O co z tym wszystkim chodzi,czy tak jest wszedzie?!Niewiem jak sobie z tym poradzic :-(
zdjecie uzytkownika
kleo - 2015-04-13 14:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorotka - 2015-04-11 18:14:10]:
wszedzie gdzie jest praca w grupie takie rzeczy są normalnościa nie martw sie a jesli bardzo ci to przeszkadza to zmien prace
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-04-22 12:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas jest ok a tak mi sie wydaje :) chyba ze to ja jestem ta obgadywana heheh :) glowa do gory , ew pogadaj z kolezankami.
zdjecie uzytkownika
lotto - 2015-04-22 17:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
jesteśmy tania siłą roboczą dla lotto ,nawet 5gr nie mamy za latanie na ich kumulacjach!!!!!!!!!
Zaraz pewnie bedzie usuniete :) Prawda boli....
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-04-23 12:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety taka prawda a firma sie nie zapyta jak zmotywować pracownika. A nie przepraszam "wspaniale" konkursy.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-05-19 12:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co znowu usunięte wpisy -cisza wieje ;-(
zdjecie uzytkownika
żenada - 2015-05-20 19:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w firmie to jednym słowem porażka. Co do KR do brak słów. Pani KR przyjedzie raz na ruski rok, założy głupi zeszycik jej uwag, ponarzeka na nasz sklep, poużala sie jaka to nie jest przemęczona po czym 3 raz w roku pojedzie na urlop!! Zero zaangażowania, wieczne pretensje, podcinanie pracownikowi skrzydeł, notoryczne zabieranie premii! Pracownicy zajmują sie księgowością o której zazwyczaj nie mają pojęcia a jak popełnią błąd trzeba sie tłumaczyć kilka tygodni z niego!! Nawet jak sie wyjasni wszystko to w oczach "władz" jest sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dodatkowo kierownictwo psuje atmosfere miedzy zespołem, plotkuje i kręci!! . Tabak to najwiekszy błąd w moim życiu. Zero deputatów a pani KR trzepie kase z lotto przy którym urobimy sie jak woły! bo przeciez "totalizator dał grosze za lotto na premie dla pracowników ale to wyjdzie po 40 zł więc nie opłaca się dodawać do wypłaty"!! z jakiej racji!! A odezwij sie coś... pierwszy do zwolnienia! i tłumaczą to brakiem zaangazowania... porażka. Grafik zmieniany bez przerwy, ustalany z dnia na dzien.nie mozna miec planow bo zawsze sie trzeba spodziewac ze ktos zadzwoni ze trzeba isc na gwalt w dzien wolny do pracy! Wieczne delegacje. Jedyny plus to super dziewczyny! i na tym sie kończy...
zdjecie uzytkownika
KR - 2015-05-21 07:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tak czytam Państwa wpisy na temat KR, to mi się robi strasznie przykro... Sama jestem KR i nie wyobrażam sobie być w punkcie raz na ruski rok i to tylko po to aby napisać w zeszyciku zażalenia i pretensje. Moje dziewczyny mogą na mnie zawsze liczyć, na wiedzę księgową również. Pomyłki rzecz ludzka więc nie widzę powodu, dla którego miałybyście Panie tłumaczyć się kilka tygodni. Proszę się nie poddawać i głowa do góry. Wśród nas KR są również ludzie z sercem i pasją czego i Państwu życzę :) Pozdrawiam moje Dziewczyny :)
zdjecie uzytkownika
trix - 2015-05-21 10:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żenada - 2015-05-20 19:20:41]:
Napisz coś więcej o tych premierach - czy to prawda. Ja nic o tym nie słyszałam. A mamy fajnego przedstawiciela z lotto - myślę że by coś powiedział.
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-05-22 09:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem czasem sie cud trafi i KR sie trafi wspanialy ale to naprawde bardzo malo realne. A szkoda.

A premie z lotka faktycznie by sie przydaly za ten zapierdziel przy kumulacjach.
zdjecie uzytkownika
lottosrotto - 2015-05-22 15:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przykre to że jesteśmy pomiotami, zamiast docenić że jest obsługiwane lotto, opłata rachunków, paczki i wkrótce nie wiadomo co jeszcze to ciągle jest źle, bo za mało wysoko albo nisko marżowych, a niech stanie tu ktoś z szanowanego kierownictwa i zobaczy jak się na zakrętach nie wyrabia bo kumulacja, nie mówiąc o wyjściu do wc czy zjedzeniu czegoś w spokoju....
zdjecie uzytkownika
samira - 2015-05-23 08:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Nasza KR jest naprawdę świetna. Mam nadzieję że się nic nie zmieni. A co do pracy w Tabaku mam klika zastrzeżeń i żali Na razie zachowam to dla siebie. Jak zmienię pracę to dam czadu na tej stronie. Mam żal za jedną sytuację szczególnie.
zdjecie uzytkownika
black - 2015-05-23 21:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas najpierw była straszna małpa. Po niej fantastyczna kobitka. Sympatyczna, pomocna, wyrozumiała po prostu anioł. Współpraca układała się super. Była wymagającą ale przy tym mądrą kobitką. Wiele byśmy zrobiły żeby do nas wróciła. Obecny KR to porażka. Wymagania z kosmosu. Ale jest na to sposób. Ja osobiście mam to w nosie :) Robię swoje najlepiej jak potrafię. A jak się nie podoba mogą mnie zwolnić. Za takie pieniądze znajdę pracę z mniejszym zakresem obowiązków i z mniejszą odpowiedzialnością.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TABAK POLSKA Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert