logo TABAK POLSKA Sp. z o.o.

TABAK POLSKA Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o TABAK POLSKA Sp. z o.o.

trerf 2016-07-12 21:38:14
@kacha w Jeleniej Górze mozesz wlasnie sie zatrudnić jako sprzedawca w salonie prasowym na 3/4 etatu
Tabakiera 2016-07-18 16:24:21
W mojej miejscowości jest ogłoszenie franczyzy z Tabaka. Jak myślicie ma to jakiś sens i czy pracownik z Tabaka miałby jakieś szanse?
Misiek 2016-07-18 22:02:42
Mi się wydaje, że Sprzedawca w salonie prasowym w Jeleniej Górze 3/4 etatu ma naprawdę dobre pieniądze jesli chodzi o brak całego etatu, moim zdaniem jeśli ktoś chce pracować po 6h to polecam całkowicie
O.o. 2016-07-19 15:22:57
Przeciez 6 godzin dziennie sie nie pracuje, tylko np. 10 ale 3 razy w tygodniu
1
alka 2016-07-19 19:09:24
@misiek 6h to calkiem optymalnie, szczególnie dla osób z innymi zobowiązaniami :)
cole 2016-07-21 05:55:42
Nie pracuje sie po 6 godzin... tylko normalnie z tym ze 3, 4 razy w tyg. Ogarnijcie myslenie...
bajla 2016-07-21 11:37:02
to w takim razie jaka jest umowa i na jakąś część etatu podpisywana dokładnie? bo to jednak troche mało moim zdaniem jak komuś zależy na powazniejszych pieniądzach:/ ale mimo to mój konkubent poleca mi państwa firmę jako naprawde solidnego pracodawcę
mr 2016-07-22 12:05:13
wITAM,
prosze o kontakt osoby które podjęły się współpracy z Tabak na prowadzenie salonu jako ajenci. Mój mail: monisia229@poczta.onet.pl
bezele 2016-07-22 15:38:32
No 3/4 etatu :) Więc kilka dni w tygodniu można mieć wtedy wolne @bajla. Dla mnie spoko
cole 2016-07-27 06:03:49
Ta firma nie jest solidna. Zostawisz tam polowe wyplaty i zaplacisz zdrowiem ze stresu nie idz tam dobrze radze
1
tr 2016-07-27 11:21:04
@bezele no tak wiadomo ze takie 3/4 etatu to ma swoje plusy i minusy z cala pewnoscia..cierkawe jakie zarobki
cole 2016-08-01 05:55:47
Jak caly etat to najnizsza. Jak 3/4 to 3/4 z najnizszej. Policzcie sobie.
moniek 2016-08-01 11:50:55
Sprzedawca w salonie prasowym, jest w Nowym Tomyśle potrzebny.
tia 2016-08-02 18:00:17
Dziewczyny jest jakis punkt ktory ma problemy z konwojem ? U nas czesto jest tak ze liczymy konwoj i kasa nie zgadza nam sie z dkd. Mimo tego ze konwoj jest dobrze zliczony a w dkd jest wszystko wpisane co to może powodować?
raratuj 2016-08-02 18:28:36
Znajdę tu osoby, które są parterem biznesowym TABAK POLSKA? Chciałbym poznać wrażenia, może się zgłoszę w Garwolinie
babbkas 2016-08-03 09:32:48
W Tabak Polska przepracowałam trzy dni. Sama praca nie jest ciężka. Na 3/4 etatu zaproponowano mi 1100 zł. Niby wszystko OK, ale za wszystko trzeba płacić. Nie sprzedadzą się batoniki nim minie termin ich spożycia - płacisz, nie odesłałaś gazety do zwrotu, bo jej nie znalazłaś - płacisz, nie nabiłaś zdrapki, bo klient namieszał - płacisz.... Ciągłe (rano, popołudniu, wieczorem) liczenie zdrapek, biletów... obsługa klientów, lottomatu, wszystko szybko. Mnóstwo papierkowej roboty przy zamknięciu... masakra. Znalazłam trzeciego dnia inną pracę, więc zrezygnowałam, bo miałam umowę o pracę. Zresztą tam ciągle kogoś innego widzę...
boze 2016-08-03 11:51:02
@babbkas płacisz za batony, które się nie sprzedały? To brzmi aż wręcz nieprawdopodobnie... Ciężko w to uwierzyć
1
zuza 2016-08-03 13:12:47
Tia, może dekadówka wam źle zlicza, poproście kadrową o przeslanie wam wzoru dekadówki, może to pomoże
moniek 2016-08-03 13:17:18
no właśnie, najlepiej próbować najpierw samemu takie sprawy załatwiać, wiec nie jest to zły pomysł. A poza tym to wydaje mi się, że można te dobrze zarobić.
Tabakiera 2016-08-08 11:45:10
No dobra ale przez to, że tak robią cudacznie to potem nam brakuje godzin i po urlopie trzeba zap... żeby godziny odrobić. To co to za urlop ja się pytam. Oni dają 4 dni bezpłatnego urlopu, brakuje godzin i masz kupe a nie wypoczynek bo potem non stop praca. Chyba, że ja tu czegoś nie pojmuję co przyznaję jest możliwe.
moniek 2016-08-08 11:57:48
macie racje, ale z tych ofert widziałem jeszcze taką jako Sprzedawca w salonie prasowym no i to jest wszystko w Nowym Tomyśle, wiec wydaje mi się, że to na plus wszystko wygląda. Czekam na informacje.
cole 2016-08-09 09:58:30
Przeciez ci w ofercie pracy nie napisza ze musisz za wszystko bulic. Dlatego klamia jak tam jest dobrze. Poczytaj opinie. Zastanow sie. Ruszcie glowa moze....
1
bo 2016-08-09 11:47:31
Ale za co ja mam płacić jako ten sprzedawca niby @cole to chyba raczej pracodawca będzie płacił mi i to podobno nie tak źle a co do tych urlopów to tutaj nie musisz całego etatu wyrabiać godziny są w miarę elastyczne
pracownica 2016-08-09 20:48:45
To się tam zatrudnij i popracuj parę miesięcy. Jak będziesz bulic co miesiąc po paredziesiat złotych to inaczej będziesz gadał. Po za tym nie wiem kogo góra wyznaczyla do PR, ale te wasze sztuczne posty, które mają poprawić wizerunek, czuć z bardzo daleka
4
tr 2016-08-09 21:04:00
hej ciekaw jstem jak wyglada praca u nich na stanowisku partnera biznesowego bo widze ze szukaja teraz duzym plusem jest to ze firma oferuja tutaj szkolenie przygotowujące do prowadzenia salonu atrakcyjny system wynagradzania uzależniony od wyników pracy
cos 2016-08-11 07:25:05
tr traci twoja wypowiedz kierownictwem :D takie formułki to codziennie czytamy :P
ila 2016-08-11 08:37:41
A wiesz może jak wygląda praca jako it help desk support @boss? Można liczyć na naukę angielskiego na co dzień, a skoro jest przyjacielska atmosfera to nie tak źle.
cole 2016-08-12 11:24:50
To ja ci napisze za co placisz: niezdana prasa, brak zdrapki, przeterminowane towary ladnie ukryte pod brakiem inwentaryzacyjnym.... szkolisz kogos i nawali manko placisz bo szkolona osoba nie ma odpowiedzialnosci materialnej. Do tego rozl inwentaryzacji jest takie ze sie zygac chce. Do tego zle licza to rozliczenie zeby wiecej na nas zarobic. Idz tam i sam sie dowiedz czlowieku. A potem oceniaj.
S 2016-08-12 12:23:31
Wszystko tutaj w firmie jest w porządku, przecież to wiadomo nie od dziś, zastanówcie się, te salony prasowe np. czy sprzedawcy to naprawdę fantazyjna oferta
cole 2016-08-15 11:27:52
Buhahah ile ci zaplacili za ta wypowiedz?
1
irenj 2016-08-15 11:29:50
Widzę, że w dalszym ciągu TABAK POLSKA poszukuje parterów biznesowych. Ktoś może interesował się tematem i wie, jak to aktualnie ma wyglądać taka współpraca?
Lolavanx 2016-08-15 13:18:49
@Ja bym z tym interesem jednak uważala.przepracowqlam w tabaku 7 lat, z ogloszen tabaka na olx widze, ze oddaja w ajencje tylko te tabaki, w ktorych jest problem z kadra ( regularnie pojawiajace sie ogloszenia typu " zatrudnie sprzedawce" i o niskich obrotach. Jakos sklepu w strzelcach opolskich,czy cieszynie nie chca oddac (,najwyzsze obroty),tylko te na ktorych im nie zalezy i do ktorych dokladaja.
2
kasia 2016-08-15 13:24:04
Ale skoro to obejmujesz @Lolavanx to chyba masz szansę na zmianę tego jak uważasz prawda? A poza tym jednak skoro pracowałaś tam aż 7 lat no to chyba da się wytrzymać i to dosyć sporo jak widać po tobie
paloma 2016-08-16 09:38:36
fantazyjna oferta? dobre...
za najniższą krajową plus śmieszne premie które z roku na rok są coraz niższe... nie mówiąc że na święta zero jakiejś dodatkowej kasy, paczek czy czegokolwiek. Wymagacie od nas nie wiadomo czego, sprzedaży komplementarnych, bycia na raz sprzedawcą, księgową, kadrową, sprzątaczką i bóg wie czym jeszcze....
takim sposobem będziecie tracić lojalnych pracowników. Pracuje już tutaj kilka lat i niestety stwierdzam że z roku na rok jest coraz gorzej...
15
monkey 2016-08-16 11:01:20
w tej firmie trzeba byc fakturzystką sprzedawcą kadrową ksiegową , ochroniarzem <bo płacisz za towar ktory ukradną) sprzątaczką nerwy ze stali plus do tego kazdemu klientowi proponować do papierosów zapalniczkę i zawsze uśmiechnięta dla klientów. NIE POLECAM!!
10
boze 2016-08-16 18:06:44
Jak decydujesz się na objęcie takiego stanowiska to raczej powinieneś wiedzieć na co się piszesz do swojego biznesu raczej zawsze trzeba w jakiś sposób się poświęcać @monkey i wszystkiego bardziej dopilnować wtedy na pewno wyjdziesz bardziej na swoje
1
cole 2016-08-24 06:03:59
Pilonwac ? Jak masz caly sklep ludzi to niby jak masz dopilnowac? I z jakiej racji mamy za wszystko placic? Bo tym na gorze jest malo? A za ta cala nasza pozal sie boze prace dostajemy grosze. Lotka najchetniej bym wylaczyla bo stoimy za frajer. Ostatnio pisalam do ksiegowej z pytaniem. Myslicie ze odpowiedziala na temat? Sama musialam do tego dojsc a to ona ponoc ma wyzsze i jest bardziej wyksztalcona. No wlasnie ponoc. A kase pi*** bierze....
5
aleksa 2016-08-24 10:13:54
A nie mogą kamer założyć? ile osob jest na jednej zmianie? rano to jescze jak cie moge ale po poludniu jest wielecj klientow?
partner 2016-08-29 12:00:22
Szkolenie na Twój koszt!
Nom 2016-08-29 12:29:06
Szkolenie na mój koszt, ale jak to ile jest tych dni szkolenia, jak to tak naprawdę się wszystko rozkłada? Trochę mnie zaniepokoiłeś, ale przecież nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo praca jest pewna po takim szkoleniu czy jeszcze nie do końca
1
cole 2016-09-07 12:52:43
Bycie ajentem jest jeszcze gorsze niz jak sobie ktos wlasny salonik otworzy. Nie dajcie sie nabrac. Szkoda waszej kasy ludzie. A tabak to juz naprawde zla inwestycja. Wystarczy poczytac opinie. Pracownicy maja serdecznie dosc.
9
kacha 2016-09-07 12:58:29
Praca pewnie pewna jest bo on i tak poszukują ludzi wiec jak juz oferuja ci szkolenie to od razu masz juz praktycznie zapewnione zatrudnieni u nich, ale nie wiem czy to dobry pomysl,widziales co pisza?
2
Daria 2016-09-10 17:39:54
Trzeba umieć nad tym zapanować :) nic nie jest niemożliwe- trzeba tylko się przyłożyć, niestety taka jest praca w salonikach prasowych, uwierz, że w innych jest tak samo ;) wystarczy przyjść sobie z własnym zeszytem i wszystko notować. Jeśli masz dobrych współpracowników, to wydrukują Ci co masz robić dzień w dzień na swojej zmianie. Krok po kroku :)
Daria 2016-09-10 17:41:11
Trzeba umieć nad tym zapanować :) nic nie jest niemożliwe- trzeba tylko się przyłożyć, niestety taka jest praca w salonikach prasowych, uwierz, że w innych jest tak samo ;) wystarczy przyjść sobie z własnym zeszytem i wszystko notować. Jeśli masz dobrych współpracowników, to wydrukują Ci co masz robić dzień w dzień na swojej zmianie. Krok po kroku :)
wk 2016-09-11 15:20:43
@ daria - ale to tak jak mówisz, trzeba w takim wypadku trafić na dobrych współpracowników, bo inaczej może być słabo. Dobrze że Ty miałaś szczęście.
1
ee 2016-09-17 09:42:52
Tajemniczy Klient zawsze nagrywa takie wizyty.. Wiem bo kiedyś miałam propozycję pracy z takiej firmy.
Pozdrawiam.


ee 2016-09-17 09:57:47
A co do konkursów.. Jesteśmy do nich zmuszane, a nawet zastraszane.. Wczoraj przyszedł meil, że jeżeli jakiś tabak nie osiągnie danej sprzedaży dziennej i tygodniowej zostanie mu zabrana premia miesięczna. Dodam, że mamy w tej chwili jeszcze 2 inne konkursy. Każdy tabak ma prawo zdecydować, w którym konkursie będzie brał udział - tak było do tej pory. Niestety Państwo na górze się trochę rozbestwiło..

Pozdrawiam,
Pracownik Tabak
1
marqs 2016-09-17 16:52:23
a sądzicie że opłaca się uwas zatrudnić na pół etatu jako sprzedawca w saloniku prasowym w Lubaniu? w sumie jest ogłoszenie w sieci, nie wiem jenak czy spróbować. szkoda że nie jest to jednak pełny etat
tiaaa 2016-09-19 16:21:35
ee niestety chyba nie wszystkie sklepy decyduja w ktorym konkursie biora udzial :P

A malo tego wygrasz to o nagrode trzeba albo sie prosic albo czekac bardzo dlugo ...
ere 2016-09-19 21:53:04
margs zatrudnij się śmiało, będziesz miał zus i składki
Zostaw swoją opinię o TABAK POLSKA Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.