Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TABAK POLSKA Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
black - 2014-12-07 10:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny trzymajcie się :) kumulacja lotto. Dziwnym zbiegiem okoliczności przed świętami nikt nie może trafić szóstki. Do samej wigilii pewnie nikt nie trafi jak co roku. Zaćmienia ludzie dostają :)
zdjecie uzytkownika
black - 2014-12-07 11:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wisienka99 - 2014-12-06 13:22:33]:
Wisienka99 jednak z Toba nie pracuję. Spytałam wprost i to nie Ty :) mam nadzieję ze chociaż w Waszych sklepach jest zgrana załoga. Ja nie dość ze wkurzam się na firmę to jeszcze ekipa słaba.
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-12-07 11:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas zaloga swietna :) nie moge narzekac.
zdjecie uzytkownika
samira - 2014-12-07 12:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ano - 2014-12-07 09:36:33]:
Właśnie jest problem bo osoba wracająca ma cały etat. A dziewczyna która pracuje u nas najkrócej jest zatrudniona na pół.
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-12-07 14:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [black - 2014-12-07 11:11:25]:
U nas niestety tez ekipa słaba.Wszystko się wali.Czasem mam wrazenie że ta praca niema najmniejszego sensu.Czuje się wrecz zrezygnowana.
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-12-09 13:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chociaz masz 1300 ;P my dostajemy 1250 :P:P

a na serio konkursy to "lekki mobing"
zdjecie uzytkownika
maja29 - 2014-12-09 15:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tia - 2014-12-09 13:10:16]:
mam 1300 zł. z premią :)
zdjecie uzytkownika
black - 2014-12-09 17:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Ja nie mam żalu bo zwyczajnie się nie staram. Ze standardów stosuję dzień dobry jeśli klient pierwszy powie. Proszę i dziękuje bo mama mnie nauczyła i tyle. Mam w nosie wymagania tej firmy. Popracuje ile się uda i tyle.
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-12-10 06:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wam tez kazali robic mini inwentaryzacje :P?
zdjecie uzytkownika
samira - 2014-12-10 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi sie nigdy nie udaje wyjść z pracy o czasie, wczoraj pół godziny . To pani z (usunięte przez administratora)chce szkolić przez telefon to router zainstalować. Na pocztę tez po godzinach chodzi i stoi w długiej kolejce.
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-12-10 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pousuwali wcześniejsze posty :( a były ciekawe
zdjecie uzytkownika
black - 2014-12-10 15:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko pousuwali jak zwykle. Szczerość jest niewygodna i boli. Prawda Tabak Polska? Wiemy ze czytacie.
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-12-10 18:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie są pousuwane opinie pracownikow.Szkoda bo powinny byc dostepne opinie ktore sa zgodne z prawda a nie tylko takie ktore podobają się centrali.
zdjecie uzytkownika
juliusz cezarowski - 2014-12-11 12:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy cos jest usuwane czy nie ale mimo wszystko jestem nadal zainteresowana pracą w Tabak, najlepiej jako przedstawieciel handlowy. wiecie czy są jakieś rekrutacje i czy ewentualnie wogóle jest szansa że przyjmą jak ich zaatakuję? naturalnie muszę też wiedziec jaka jest u nich podstawa netto i prowizje, pomożecie?
zdjecie uzytkownika
tabak polska - 2014-12-11 14:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisy, które są niezgodne z regulaminem serwisu są moderowane. Do takich wpisów należą te zawierające oczywiste pomówienia, nieprawdę i wulgaryzmy. Wszystkich Pracowników uczestniczących w forum zachęcamy do kierowania problemów bezpośrednio do nas. Tylko w ten sposób będziemy mieli możliwość ich rozwiązania.

Panie Juliuszu, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z centralą firmy Tabak Polska. Dane firmy znajdzie Pan na stronie internetowej. Forum nie jest dobrym miejscem na zdobywanie informacji o warunkach zatrudnienia u pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-12-11 15:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Naszej drogiej firmy ;)

Niestety sa do was kierowane zazalenia i nic sobie nic z tego nie robi:)O Bonach juz nie wspomne na swieta.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2014-12-12 21:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chciałabym firmo Nasza abyś zrobiła kolejną ankietę na temat warunków pracy po całorocznej zmianie regulaminu nagród, premii, prowizji, progów. Bo jak dla mnie to warunki pogorszyły się znacząco. Przykre a mieliśmy sobie polepszyć.
zdjecie uzytkownika
nisza - 2014-12-14 11:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam o tajemniczy kliencie i jestem w szoku. Czy to prawda, że regionalni jeżdżą z TK??? Czy to oni nasyłają TK na punkt??? Jeśli to prawda tzn. że moja Pani Kierownik przyczyniła się do mojego zwolnienia. Jestem w szoku!!!
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-12-14 17:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nisza - 2014-12-14 11:08:42]:
Jak to Pani Kierownik przyczyniła się do Twojego zwolnienia? W Twoich obowiązkach lezy aktywna sprzedaz.Niewazne czy jest w tym momencie Kierownik Regionalny w sklepie czy nie bo Tajemniczy Klient może się zawsze trafic.
zdjecie uzytkownika
nisza - 2014-12-15 13:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wisienka99 - 2014-12-14 17:07:44]:
czytaj z uwagą co się pisze, ja zadałam pytanie a nie stwierdzenie. Więcej takich ludzi w firmie jak Ty i na pewno będą lepsze warunki pracy jasne. Widać jak ładnie paluszek trzymasz....
zdjecie uzytkownika
MARLA - 2014-12-15 13:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak sie nie przejdzie tajemniczego klienta to mogą zwolnić??????
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-12-15 17:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nisza - 2014-12-15 13:31:34]:
Skoro nic nie zaproponowałas Tajemniczemu Klientowi to mieli prawo Cię zwolnić.Wszystkich obwiniasz za tą sytuacje tylko nie siebie...żal mi takich ludzi
zdjecie uzytkownika
black - 2014-12-17 09:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dotyczy usuwania wpisów. Zauważyłam, że takich, które zawierały wulgaryzmy było dwa. Zostało usunięte kilka stron naszych wypowiedzi. Nie zawierały one pomówień i nieprawdy. Każdy ma prawo do własnej opinii i własnego punktu widzenia. Została nam zabrana swoboda wypowiedzi. Wiele problemów poruszanych na tym forum między pracownikami było zgłaszane do KR. Ciekawe jednak i zastanawiające jest to, że czytacie Państwo te posty i niewygodne zostają usunięte.


Państwo nasze posty
zdjecie uzytkownika
x - 2014-12-19 15:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
black, przeczytaj sobie regulamin serwisu. Tam nie piszą tylko o wulgaryzmach. A ty się uczepiles jednego.maja prawo usuwac tez te z pomowieniami i swiadczace nieprawdę. A my tacy grzeczni nie jestesmy i rózne rzeczy tu piszemy i dobrze o tym wiemy. Maja prawo usówać te co są niezgodne z regulaminem.
zdjecie uzytkownika
black - 2014-12-19 15:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem Cię. Ja piszę tylko prawdę więc dlaczego są moje posty usunięte. Chyba ze są dwie prawdy?!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TABAK POLSKA Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x