Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TABAK POLSKA Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-12-14 17:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nisza - 2014-12-14 11:08:42]:
Jak to Pani Kierownik przyczyniła się do Twojego zwolnienia? W Twoich obowiązkach lezy aktywna sprzedaz.Niewazne czy jest w tym momencie Kierownik Regionalny w sklepie czy nie bo Tajemniczy Klient może się zawsze trafic.
zdjecie uzytkownika
nisza - 2014-12-15 13:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wisienka99 - 2014-12-14 17:07:44]:
czytaj z uwagą co się pisze, ja zadałam pytanie a nie stwierdzenie. Więcej takich ludzi w firmie jak Ty i na pewno będą lepsze warunki pracy jasne. Widać jak ładnie paluszek trzymasz....
zdjecie uzytkownika
MARLA - 2014-12-15 13:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak sie nie przejdzie tajemniczego klienta to mogą zwolnić??????
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-12-15 17:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nisza - 2014-12-15 13:31:34]:
Skoro nic nie zaproponowałas Tajemniczemu Klientowi to mieli prawo Cię zwolnić.Wszystkich obwiniasz za tą sytuacje tylko nie siebie...żal mi takich ludzi
zdjecie uzytkownika
black - 2014-12-17 09:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dotyczy usuwania wpisów. Zauważyłam, że takich, które zawierały wulgaryzmy było dwa. Zostało usunięte kilka stron naszych wypowiedzi. Nie zawierały one pomówień i nieprawdy. Każdy ma prawo do własnej opinii i własnego punktu widzenia. Została nam zabrana swoboda wypowiedzi. Wiele problemów poruszanych na tym forum między pracownikami było zgłaszane do KR. Ciekawe jednak i zastanawiające jest to, że czytacie Państwo te posty i niewygodne zostają usunięte.


Państwo nasze posty
zdjecie uzytkownika
x - 2014-12-19 15:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
black, przeczytaj sobie regulamin serwisu. Tam nie piszą tylko o wulgaryzmach. A ty się uczepiles jednego.maja prawo usuwac tez te z pomowieniami i swiadczace nieprawdę. A my tacy grzeczni nie jestesmy i rózne rzeczy tu piszemy i dobrze o tym wiemy. Maja prawo usówać te co są niezgodne z regulaminem.
zdjecie uzytkownika
black - 2014-12-19 15:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem Cię. Ja piszę tylko prawdę więc dlaczego są moje posty usunięte. Chyba ze są dwie prawdy?!
zdjecie uzytkownika
edna - 2014-12-20 06:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem zawiedziona,myślałam,że od tamtego roku coś sie zmieni gdy wprowadzili nowe prowizje by jakoś zmotywować do sprzedaży i pozostania w firmie te sklepy z najmniejszymi obrotami,chociaż my akurat straciłyśmy na tym,myślałam,że może następnym krokiem będzie docenienie pracowników z dłuższym stażem pracy,tymczasem wg.nowych zasad z pracownikami którzy będą chcieli odejść i trudno będzie znależć szybko za nich zastępstwo będą negocjowane warunki by jeszcze trochę popracowali.Przykre to,że pracownik który kilka lat pracuje w firmie rzetelnie jest tyle wart co osoba po okresie próbnym gdy nie wiadomo czy jest rzetelna i uczciwa,a doceniany jest ktoś kto ma dość i składa wymówienie.
zdjecie uzytkownika
samira - 2014-12-20 08:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edna - 2014-12-20 06:22:31]:
Zgadzam się z Tobą.Pracownicy z dłuższym stażem wypruwają sobie żyły żeby było wszystko ok na punkcie, a są wrzucani do jednego wora.
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-12-20 17:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja Wam Życze Wesołych Świat ;) Duzo radosci i spokoju ;) Malo brakow i duzo premii :)

zdjecie uzytkownika
ruszczyk - 2014-12-25 20:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tia - 2014-12-20 17:10:17]:
a gdyby tylko była możliwość spełnienia tych życzeń @tia... ależ wszyscy byliby wniebowzięci. Ale niestety jeśli dalej będzie to samo co w tym roku to chyba zarówno mała ilość braków jak i przede wszystkim duże premie będą znowu nieosiągalne. Ale cóż są święta... może to ten czas cudów w Tabak Polska
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-01-05 18:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale trzeba pracowac bo nic innego nie ma :(
zdjecie uzytkownika
samira - 2015-01-07 12:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weszłam na stronę Tabak i jestem w szoku. Strasznie dużo ofert pracy.Wszystkie na 1/2 lub 3/4 etatu. Czyżby praca na cały etat zniknie?
zdjecie uzytkownika
Zrezygnowana... - 2015-01-08 21:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie ceny w Tabak są kosmiczne. Przez to ciągle wysłuchuje się od klientów żali na ten temat. Przykład: zwykłe zapałki które są najdroższe w całym mieście. Jedyne co można tam zrobić to kupić gazetę, papierosy lub wysłać lotto.
zdjecie uzytkownika
black - 2015-01-10 10:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem że macie problem z klientem który narzeka na cenę. "Drogi panie wolny rynek. Nikt pana nie zmusza do zakupów w tym saloniku. Proszę spadać tam gdzie taniej lepiej milsza obsługa. Do widzenia " Nie wysłuchuję i nigdy nie będę słuchała takich tekstów od klientów. Jak sobie pozwalacie to Wam ciosają kołki na głowie.
zdjecie uzytkownika
Maryjcia - 2015-01-12 11:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha, ja zwalniałam się ponad pół roku temu i odrazu proponowano mi lepsze warunki :D żałosne -.- odchodzisz to jesteś wspaniała nagle.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-12 14:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to nic dobrego. Na początku wszystko wydaje się fajne, a potem rzeczywistość dobije.Po dłuższym czasie człowiek dowiaduje się że wpadł w gniazdo żmij.
zdjecie uzytkownika
samira - 2015-01-14 22:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dla tego na stronie TABAKA jest tyle ofert pracy.?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-16 20:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
usuwają opinie i to nie jakieś obraźliwe tylko opinie szczere pracowników, bo widzę że parę opinie zniknęło
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2015-01-18 00:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda pisać jak zaraz opinie znikną... I to się nazywa strona na której można pisać opinie o pracodawcach. Pisano tutaj jak jest w Tabak i usunięto. Zero wulgaryzmów, same opinie pracowników. Tabak prawda w oczy kole :). Wolność słowa :)
zdjecie uzytkownika
karika123 - 2015-01-23 15:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moim zdaniem jeżeli chcą przedłużyć komuś umowę to swoje słowo w tej sprawie powinni mieć też pracownicy z dłuższym stażem.Prawda jest taka że nie każdy do tej pracy się nadaje.
zdjecie uzytkownika
lilith - 2015-01-28 12:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie - czy ktoś składał skargę do biura na KR i czy coś to dało? Czy też może skutkowało zwolnieniem z pracy pracownika?
zdjecie uzytkownika
bny - 2015-01-31 10:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilith - 2015-01-28 12:13:36]:
a o jakie zarzuty chodzi?
zdjecie uzytkownika
m&m - 2015-01-31 22:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie czy u Was też są tacy porąbani ludzie,którzy ciśnienie potrafią podnieść w sekundę i sami nie wiedzą czego chcą?Bo ja już mam serdecznie ich dość,a szczególnie tych potencjalnych milionerów...
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-02-01 15:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy ma prawo złożyć skargę na KR, należy ją złożyć do przełożonego KR.
Pamiętaj, że KR będzie musiał się do Twojej skargi odnieść. Pamiętaj musisz podać fakty a nie tylko luźne wypowiedzi. po otrzymaniu odpowiedzi od KR przełożony zdecyduje o karze.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TABAK POLSKA Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x