Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TABAK POLSKA Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
wytrwała - 2015-07-10 13:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do "czytelników" - przecież możesz zwrócić klientowi uwagę, żeby odkładał gazetę tak jak należy. To jest sklep a nie prywatny folwark. Poza wszystkim to ludzie obsługi wymagają perfekcyjnej a słoma z butów. Ja za chamstwo zwracam uwagę i tyle. Albo się obraża i już nigdy nie wraca albo odkłada prasę kulturalnie. "W domu też Pan tak dba o porządek?"- pytam. Za te pieniądze nie cackam się z byle brudasem. Na szczęście takich klientów jest zdecydowanie mniej.
Co do podziału KR to nam przypadł ktoś nowy. Zobaczymy jak to będzie. Wolałabym żeby zostało tak jak było. U nas to już czwarta zmiana. Ceniłam bardzo naszego KR. to wymagająca ale bardzo sympatyczna i pomocna osoba.
Co do not za przeterminy to jesli przecenicie towar na czas to nikt nie ma prawa Was obciążyć. Miałyśmy dużo przeterminowanych słodyczy i napojów, przyjechał KR wszystko zabrał i do dziś nie ma not. Jeśli taka się pojawi to podobnie jak samira też zwalniam się od razu.
Pozdrawiam Tabaczki : )
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-10 14:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [samira - 2015-07-09 15:41:44]:
samira - ja od razu poszłabym do Sądu Pracy gdyby firma wystawiła mi notę za przeterminowany towar, o czym poinformowałam swojego KR. Nie miał argumentów do dyskusji.
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-07-11 14:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co do tego towaru po terminie i sadu pracy :) to zeby to bylo prawomocne to towar musi byc odpowiednio przeceniony wczesniej ? czy po prostu przeterminowany towar oddaje KR ?
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-07-15 10:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie, czy nie za zdaną prasę, Kr może żądać, nabicia na kasę i zapłacenia za nią bez żadnej noty obciążeniowej?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-07-15 13:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co w waszej firmie tylu pracowników szukają dużo zwolnień na punktach czy etaty zwiększają
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-07-20 12:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt etatów nie zwiększa, dziewczyny same się zwalniają pewnie
zdjecie uzytkownika
atalka - 2015-07-22 17:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica, mi to raczej jednak wygląda na zwiększanie etatów, serio. Bo na sprzedawcę można zatrudniać się teraz w Warszawie- Bemowo, Jeleniej Górze, Lesznie, Kwidzynie i w paru miejscach jeszcze, bo są wolne miejsca, a same z siebie tyle wolnych miejsc naraz się nie robi. Pewnie Tabak Polska zwiększa flotę swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-07-23 16:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No co Ty, zwykły zbieg okoliczności. Na stronie zawsze jest tyle ogłoszeń. Bo jest tak, że jeśli dziewczyny same nie mogą znaleźć kogoś na wolne miejsce wtedy dają ogłoszenie na stronę.
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-07-28 10:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zwiększają, 99,9% to kobiety, i najzwyczajniej w świecie to ciąże.
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2015-08-04 11:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniają się bo mają dosyć
zdjecie uzytkownika
xXx - 2015-08-04 11:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natka - 2015-07-28 10:26:03]:
nie zwiększają. ludzie się zwalniają i idą do innej roboty. 1 ze sklepów na liście to mój ;-)
zdjecie uzytkownika
wisienka99 - 2015-08-04 17:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xXx - 2015-08-04 11:48:45]:
Dziewczyny macie rację.Ludzie sami zwalniają się z tej roboty bo poprostu mają dość takiej harówy i wymagań za byle grosze...
zdjecie uzytkownika
yyyt - 2015-08-10 12:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy u was też panuje tak kosmicznie gorąca temperatura w kiosku?
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-08-11 16:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas jest akurat chlodno nie mozemy narzekac na upal :)
zdjecie uzytkownika
ona97 - 2015-08-19 10:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozsyłają do podpisu podstawowe obowiązki pracownika. Ciekawe kiedy przyślą podstawowe prawa pracownika np DO PRZERWY podczas 10 godzin pracy!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-19 17:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No właśnie , same obowiązki, a gdzie prawa pracowników???!! U nas śníadanie jadamy o godz 14, bo wcześniej nie można odejść od kas , jak niejednej to drugiej! Konwoje muszą być szykowane pomiedzy jednym klientem a drugim, co podobno jest niezgodne ze standardami firmy, ale jak sie dzwoni do personalnej , to ona rozklada rece, godzin nie dołozy, to kiedy pytam ten konwoj robic jak jest 30min na przekazanie zmiany ???? Zostawac po godzinach???? Jeszcze te smieszne wytyczne KR i Koordynatora - policzyc to, policzyc tamto, odeslac maila co nie gralo w zwrotach, a co w dostawach, ile czego sprzedano, co zamowiono, a czego nie i dlaczego , mozna tak wymieniac w nieskończoność. sprzedawca juz nie jest sprzedawcą, a kierownikiem, ksiegowym, sprzataczka, analitykiem, kasjerem, układaczem, listonoszem, zaopatrzeniowcem, i najlepiej jakby poswiecił tej pracy całe 24 godz, bo w normalnych godz pracy nie idzie sie wyrobic !
zdjecie uzytkownika
ona97 - 2015-08-20 18:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałaś dodać, że jesteśmy wkładką pomiędzy regałem, kasą a klientem.
zdjecie uzytkownika
Peśka - 2015-08-21 09:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam teraz lato wakacje sezon urlopowy a nie ciekawi was co z funduszem świadczeń socjalnych istnieje cos takiego w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ona97 - 2015-08-22 11:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Istnieją tylko obowiązki systematycznie dokładane.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 14:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Ludik - 2015-08-22 14:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe, wcale bym się nie zdziwił gdyby długoletni pracownicy też nie wiedzieli nic w tym temacie :) Z tego co widziałem to jest kilka ofert na sprzedawcę i chciałbym poznać opinie osób, które na takim stanowisku zostały zatrudnione, czy w obecnych czasach gdzie trudno o klienta jest to opłacalne, czy TABAK gwarantuje jakieś narzędzia?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-08-24 10:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oczywiście, że nie jest opłacalne. Mnie ta praca tak dobija, że na poważnie rozważam złożenie wypowiedzenia po sezonie urlopowym.
zdjecie uzytkownika
samira - 2015-08-24 16:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-08-24 10:20:26]:
U nas stara gwardia te z o tym myśli , niech tylko trafi się coś konkretnego. Mamy rodziny i pracować trzeba. Życzę powodzenia nowej ekipie , teraz nikomu nie chce się pracować , uciekają szybko.Nie ma to jak stali pracownicy, wyszkoleni dobrze i solidnie. Ale takich w tej firmie się nie docenia.
zdjecie uzytkownika
ona97 - 2015-08-25 06:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas też stara ekipa myśli o odejściu. Nowe osoby przychodzą za karę a nie wspomnę o tych na pół etatu. Sprzedaje i wychodź taka pani a wymagania ma jakby sklep bez niej nie istniał. Rządzić chce całym zespołem a wytyczne do grafiku z kosmosu.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 08:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
wera - 2015-08-26 08:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas to samo leci jedna za druga a takie elementy chcą do pracy ze wola o pomstę do nieba zamiast droga firmo doceniać stara gwardie dac podwyżkę za każdy przepracowany rok to by ludzi trzymało i w końcu ktoś by się poczuł doceniony ale nie po co. Przykre to a najlepsze jak ci co chcą do pracy przynoszą cv pytają o zarobki i idą z powrotem z takim rozbawieniem.
zdjecie uzytkownika
ona1111 - 2015-08-27 22:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chory system, zawsze szukają w nas winy za wszystko, nie wiadomo co polecać klientowi, niedługo zakupią nam pampersy a pan KR wciąż będzie niezadowolony, wciąż małe utargi i małe! Żenada, taka firma nie powinna istnieć!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TABAK POLSKA Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert