Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: E Leclerc Kielce


Oceniono 135 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 39 osób
zdjecie uzytkownika
oktan - 2014-01-29 19:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szira - 2014-01-29 15:36:59]:
No właśnie nic nie wiem, poza tym , że rozmowa dot. stanoiwiska zastępcy kierownika.
zdjecie uzytkownika
szira - 2014-01-29 20:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oktan - 2014-01-29 19:29:06]:
jedyne czego moge Ci zyczyc to powodzenia :D
zdjecie uzytkownika
!!!!!!! - 2014-01-30 11:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [szira - 2014-01-29 15:36:59]:
nie radzę warunki fatalne a i zwolnić mogą bardzo szybko!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
banan - 2014-01-30 16:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-01-18 17:40:10]:
Inspekcja pracy.....
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-01-30 16:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szira - 2014-01-29 15:36:59]:
Na pewno nie kasy więc możesz spać spokojnie o swoją posadkę :)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-01-31 12:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre wszystkie stanowiska sa obsadzone juz to ciekawe na jaki dzial? Niema tylko kierownika na wedlinach ale tam jest ta asystentka juz kupe czasu.powinni z niej zrobic kierownika!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-12 17:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2013-09-27 12:25:50]:

Pasaż Świętokrzyski z okazji 6 urodzin rozdaje doladowania do wszystkich operatorow :D
Nie wierzysz... Trudno niech skorzysta kto inny ;)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-25 10:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na portalu Ecentrum.pl zainteresowało mnie ogłoszenie Firmy ELeclerc szukali Pracownika na dział AGD złożyłem podanie. Poczym Zostałem zaproszony na rozmowę Pani Marlena G. poinformowała mnie ze jestem już zatrudniony poczym powiedziała ze będzie się ze mna kontaktować bo nie wie czy ruszają 18 czy 24 lutego w każdym razie będą dzwonić aby mnie zaprosić na podpisanie umowy kadrowa zadzwoniła do mnie abym przyszedł Do Galerii Amber po skierowanie na badania lekarskie które oczywiście wykonałem poniosłem koszt ale to Malo istotne zrobiłem badania i czekałem bo mijaj termin w którym miałem isc do pracy zacząłem się niepokoić dzwoniłem na telefon ale trudno się dodzwonić nikt tam nie odbiera a jest to numer do firmy w galerii tam na miejscu i co dziwne nikt nie odbiera .Nastepnie w dniu 24 lutego czyli dzisiaj zostałem zaproszony przez Kadrowa na podpisanie umowy Oczywisice, wcześniej Pani Marlena do mnie dzwoniła i kłamiąc w zywe oczy ze do mnie dzwoniono> galy mi wyszły ze zdziwienia bo Obiecała mi ta Pani ze zadzwoni ale nie w tym samym dniu tylko wcześniej
A Pan kierownik Działu nie pamiętam Imienia nazwiska bo nawet mi się nie przedstawił Chamsko zwalił na mnie winę ze taka informacja była mi przekazana ze do mnie dzwoniono Jestem gotów wam przedstawić bilingi :) Bo nikt nie dzwonił No cóż Podsumowując Jeśli tak Firma E-leclerc traktuje Pracowników to tak samo traktuje klientów dlatego odradzam wam ta firmę  już mnie lepiej obsłuży Starsza Pani na straganie która ma więcej kultury i przyzwoitości
Natomiast Jeśli chcecie isc do pracy do Leclerc za 1200 zl miesięcznie to uwaga gwarantuje ze sa inne fimry który tak samo będą od was wymagać dyspozycjnosci ale będą o was o wiele bardziej dbac
zdjecie uzytkownika
Dziwna sytuacja - 2014-02-25 11:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2014-02-25 10:41:31]:
Witam
Sytuacja którą Pan przedstawia jest bardzo dziwna , podejrzewam że chodzi Panu o inny sklep niż E.Leclerc Kielce .
zdjecie uzytkownika
Gwintal - 2014-02-26 23:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w którym markecie w dzisiejszych czasach weźmiesz więcej niż te 1200? Jeszcze Biedronka oferuje dobre pieniądze, a tak to bryndza.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-27 13:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziwna sytuacja - 2014-02-25 11:23:57]:
czy dziwna to mało powiedziana wręcz nie poważna firma a ten opis dotyczy nowego marketu powstającego w Kaliszu w Geleri Amber no coz jakaś wyjątkowa firma skoro dostaje negatywne opinie zanim " powstanie"
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-02-27 17:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Ile zarabia pracownik rozliczeniowy Leclercu?Pozdrawiam,ala
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-03-02 12:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-02-27 17:29:39]:
a najniższą krajową porażka a mnóstwo pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-03-02 12:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziwna sytuacja - 2014-02-25 11:23:57]:
a kielce lepsze jeszcze gorzej
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-03-10 22:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego się spodziewać? W każdym przeciętnym supermarkecie zarobki rzędu 1200-1500. Niestety póki ludzie akceptują takie pieniądze póty będą pracować za takie grosze.
zdjecie uzytkownika
qń - 2014-03-11 11:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to w porównaniu do mojego wykształcenia i wysiłku włożonego w pracę w e Leclerc to są bardzo dobre pieniądze.
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2014-03-14 09:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tak masz rację az takie pieniądze pracują
zdjecie uzytkownika
5 zł / h - 2014-03-15 15:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qń - 2014-03-11 11:05:53]:
Tu masz rację,jak masz niską samoocenę a wykształcenie na poziomie zerówki to i tak dużo Ci płacą.Proponuję abyś pracowała społecznie jak podejmiesz moją decyzję daj mi znać mam dla Ciebie dużo ciekawej i ciężkiej pracy. Propozycja dla Ciebie aktualna.
zdjecie uzytkownika
szukała - 2014-03-31 21:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już przestańcie z chłopa żartować. Choć fakt, że dał wszystkim dobry do tego powód. Co to za pieniadze...
zdjecie uzytkownika
vegaz - 2014-04-01 12:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz niedługo ten cały e.leclerc się zwinie bo otwierają mega dużą biedronkę, gdzie na 3/4 etatu zarabia się tyle co wcześniej na całym w e.leclerku. z tego co wiem obecnie większość tyra na zleceniówkę za około 5 zł/h.
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-04-15 11:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie chodźcie tam do pracy ten sklep to niewola pańska, a kierujący nim są pożal się boże, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
......... - 2014-04-15 15:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [4435rr - 2014-04-15 11:23:23]:
masz rację sam tam pracowałem i nikomu nie życzę !!!!
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-04-18 10:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szacunek dla wszystkich pracowników tego sklepu, waszej ciężkiej pracy)w nim
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-04-21 20:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z góry piszę,że nie jestem pracownikiem E-leclerc,tylko chciałem wystosować apel do klientów odwiedzających ten sklep oraz inne sklepy wielkopowierzchniowe.
W okresie przedświątecznym klienci zwłaszcza w sobotę zachowali się bardzo niewłaściwie szczególnie wobec kasjerek i kasjerów przedłużając tzw.chodzenie po sklepie nie wiedząc że sklep jest otwarty do określonej godziny.Szanowni klienci pracownicy to też ludzie i też mają swoje rodziny,może wy o tym nie macie zielonego pojęcia,ale nawet kasjer i kasjerka też ma prawo do odpoczynku i świętowania czego wy może nie rozumiecie.Ale wypadałoby pamiętać o tym,że może w sobotę wielkanocną ktoś chce wyjść trochę wcześniej z pracy ,a nie 30 minut po czasie bo ktoś chce kupić 2 kilo buraków.Ludzie jeśli macie szacunek do ludzi pracujących w tym sklepie a jeśli siebie szanujecie to róbcie zakupy wcześniej kilka dni,a jak uważacie że to wasze święte prawo to postawcie się w sytuacji osób pracujących w sklepach wielkopowierzchniowych nie tylko w E-leclercu,że oni też mają prawoo do wypoczynku i ciekawe czy bylibyście zadowoleni gdybyście byli nawet w taki dzień kilka godzin póżniej.Przecież to wasze prawo narusza prawo innych osób (zwłaszcza kasjerów ,kasjerek).A jak nie przekonuje was to co napisałem,to niech was przekona nauka chrześcijańska ,a jak to was nie przekonuje to po co jesteście tacy fałszywi.I komu to ma służyć ? Bo na pewno nie pracującym osobom w tych sklepach ! Na waszym miejscu zastanowiłbym się nad kulturą i waszym postępowaniem !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2014-04-21 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak z braku możliwości i innych ofert pracy ludzie będą zatrudniali się nawet na takich miernych warunkach jak tu
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Leclerc Kielce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x