Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: E Leclerc Kielce


Oceniono 146 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
E Leclerc Kielce
Massalskiego 3
25-636 Kielce
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
szukała - 2014-03-31 21:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już przestańcie z chłopa żartować. Choć fakt, że dał wszystkim dobry do tego powód. Co to za pieniadze...
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-04-15 11:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie chodźcie tam do pracy ten sklep to niewola pańska, a kierujący nim są pożal się boże, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
......... - 2014-04-15 15:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [4435rr - 2014-04-15 11:23:23]:
masz rację sam tam pracowałem i nikomu nie życzę !!!!
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-04-18 10:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szacunek dla wszystkich pracowników tego sklepu, waszej ciężkiej pracy)w nim
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2014-04-21 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak z braku możliwości i innych ofert pracy ludzie będą zatrudniali się nawet na takich miernych warunkach jak tu
zdjecie uzytkownika
iiiiiiii - 2014-04-26 10:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jimmy - 2014-04-21 21:42:55]:
mierne to mało powiedziane słowo , ale już niedługo i i tak to padnie , czarne piątki nadchodzą ..
zdjecie uzytkownika
bobel - 2014-05-04 15:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iiiiiiii - 2014-04-26 10:17:52]:
W Kaliszu już mają( usunięte przez administratora )opinię. To małe miasto wieści sie szybko rozchodzą a jak traktuje się ludzi jak gówno to nie ma co się potem spodziewać że będzie się miało dużo Klientów i dobrych pracowników...
zdjecie uzytkownika
yu - 2014-05-21 12:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz, też mieszkam tu od urodzenia i sam dobrze widzę jak jest z pracą. Jak tam ogólnie wygląda sytuacja w E.Leclerc?
zdjecie uzytkownika
38 - 2014-05-24 14:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zawiodłam się na tym sklepie. myślałam ze jako nowo powstający market da mi możliwość rozwoju a tu po m-cu pracy i wypowiedzenie. najgorsze jest to ze jedynym powodem do zwolnienia jest zatrudniona zbyt duża ilośc osób, przecież to żenujące. ja osobiscie zwolniłam się z poprzedniej firmy dla leclerca a oni mają to gdzieś ze z człowieka zrobili frajera.
zdjecie uzytkownika
38 - 2014-05-26 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [38 - 2014-05-24 14:24:32]:
trzeba było dopytać ludzi a tu tak jest na porządku dziennym
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 11:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [38 - 2014-05-26 20:06:42]:
a gdzie gabrysia
zdjecie uzytkownika
yu - 2014-05-27 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dlaczego frajera? moze niektorzy sie nie sprawdzili? moim zdaniem to dziś norma, że przyjmują więcej niż potrzebują i potem selekcja!
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-05-29 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-27 11:52:43]:
bardzo dobrze wreszcie się doczekała zasłużyła na to
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-05-30 15:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cos sie pozmieniało w e leclerc od czasów tego słynnego zwolnienia, chyba jest cos lepiej, teraz polecacie pracę?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-06-03 14:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziwna sytuacja - 2014-02-25 11:23:57]:
hehe no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) bo skonczylem kurs i po kursie ide do pracy ktora daje mi wynagordznie 12 zl netto na h ;0 wiec moge powiedziec ze olewam ta cala sytuacje
zdjecie uzytkownika
bolk - 2014-06-09 10:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic sie w kaliszu nie zmieniło.. masakra jak wcześniej
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-06-21 15:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie próbowaliście czegoś z tym zrobic, bo e leclerc ma duza siec sklepów, może regionalny by cos pomógł?
zdjecie uzytkownika
cyborg - 2014-07-06 05:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim nie polecam nawet nie chodzi o samą pracę która naprawde jest ciężka ale o samą atmosferę w kaliskim markecie. Nadal jestem ich pracownikiem i wiele widzę gdyby nie to że potrzebuje większość z nas poprostu pieniędzy nikt by tam nie pracował 3/4 ekipy kierowniczej to ludzie którzy nie mają pojęcia co robią o wykształceniu nie mówiąc. Masz człowieku poprostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak cyborg a w zamian zakaz rozmów między sobą 15 minut przerwy i lepiej żeby nie być minuty dłużej nie dostaniesz nawet łyka wody i sam swojej nie wniesiesz mimo że zawsze możesz ją okleic u ochrony bez wzgledu czy pracujesz na sklepie czy magazynie. Nie masz uprawnień na ściąganie palet z czasem i tak musisz to robić bo niema kto spadnie ci coś na łep nie ważne w końcu robisz to na swoją ,, odpowiedzialność, , pojdziesz na zwolnienie bo sie rozchorujesz nawet na trzy cztery dni to cie wypi... bo nie jesteś potrzebny. Kilka razy dziennie ci rewiduja bo zamontowali jakiś śmieszny brzeczyk mimo że jest bramka to chcą cię upodlic. Nie mamy ubezpieczenia jak coś się stanie w pracy to poprostu masz pecha. Całe dnie sie tłumaczy ludzia bo produkują gazetki a towaru na półkach niema takie promocje hehe. Urlop potrafią cię zciągnąć w trakcie i mają w d... polskie przepisy. Pozatym patrzcie na daty bo towar na półkach ma krótkie terminy. Czy polecam tą pracę poprostu chcesz sprawdzić ile masz sił idź 1240 zł na rękę żaden weekend cały wolny praca od 5 do 13 i od 13 do 21 zależy od działu. Faceci nam popadali i uciekli dużo by pisać prezesostwo jest nawet ok tylko jeden kierowniczek francuski doprowadzi ten sklep do ruiny a oni tego nie widzą szkoda że prezes nie walnie pięścią i nie otworzy oczu że facet dreczy jego pracowników i robi dużo niepotrzebnych rzeczy za jego plecami. Jedno jest pewne zaczynamy się zbierać i nie zostawimy tego tak bo ludzie w polsce nie sa tchurzami i mają swój honor. Pozdrawiam pracownik Leclerc Kalisz
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-07-06 20:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo halo to jest stona marketu Kielce a nie Kalisza
zdjecie uzytkownika
cyborg - 2014-07-06 21:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry jeśli to problem czy kalisz czy kielce wszyscy siedzimy w jednym worku serdecznie pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-07 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@cyborg, tylko nie koniecznie w kazdym markecie e leclerc jest tak samo. wiele zależy od kierowniczki, czy to sklepu, czy regionalnej, może w Kielcach jest lepiej..
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-07-09 10:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Kielcach nie jest lepiej pracowałam tam i mam kontakt z obecnymi pracownikami nic się nie zmieniło....
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-13 21:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o E leclerc'a na Massalskiego 3, czy może gdzies indziej? Co ciekawe ten sklep ma własna strone internetowa, nawet szukają na praktyki cukiernika.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-15 21:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, chodzi o tego e leclerca. No nic, chyba pójde do konkurencji w takim razie. chociaz dziwi mnie, ze taka wielka i znana sieć marketów robi takie rzeczy, nieprawdopodobne.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-26 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pogódź się z tym Polaku "kapitalizm to wyzysk i masz do wyboru albo tyrasz na siebie mając swój biznes albo u kogoś dla kogoś"
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Leclerc Kielce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski