E Leclerc Kielce

Kielce

Opinie o E Leclerc Kielce

taki jeden 2013-12-31 19:34:39
Sama uczestniczy w procederze wyzysku pracowniczym....Kasa...Zyski....Ot i cała filozofia
1
ktos 2014-01-18 17:40:10
to co sie dzieje teraz to jest jakas porazka chyba!?w roznych miejscach sie pracowalo ale to jest najgorszy market jaki moze byc!!tego sie nawet nieda opisac wiec raczej niebede pisac!!tym sie ktos powinien zajac!!
1
oktan 2014-01-29 14:54:00
Witam serdecznie.Otrzymałam zaproszenie na rozmowe na stanowisko zastepy kierownika w tym sklpeie.Czy ktoś z Was pełnił taka funkcje w tym sklepie i jakie sa zarobki, czy pracuje sie w Swieta?Pozdrawiam,
szira 2014-01-29 15:36:59
a jaki dział?
oktan 2014-01-29 19:29:06
No właśnie nic nie wiem, poza tym , że rozmowa dot. stanoiwiska zastępcy kierownika.
szira 2014-01-29 20:20:21
jedyne czego moge Ci zyczyc to powodzenia :D
1
!!!!!!! 2014-01-30 11:40:44
nie radzę warunki fatalne a i zwolnić mogą bardzo szybko!!!!!!!!
2
banan 2014-01-30 16:35:19
Inspekcja pracy.....
Jola 2014-01-30 16:37:54
Na pewno nie kasy więc możesz spać spokojnie o swoją posadkę :)
1
on 2014-01-31 12:38:49
Dobre wszystkie stanowiska sa obsadzone juz to ciekawe na jaki dzial? Niema tylko kierownika na wedlinach ale tam jest ta asystentka juz kupe czasu.powinni z niej zrobic kierownika!
gosc 2014-02-12 17:33:04

Pasaż Świętokrzyski z okazji 6 urodzin rozdaje doladowania do wszystkich operatorow :D
Nie wierzysz... Trudno niech skorzysta kto inny ;)
(usunięte przez administratora)
lukasz 2014-02-25 10:41:31
Na portalu Ecentrum.pl zainteresowało mnie ogłoszenie Firmy ELeclerc szukali Pracownika na dział AGD złożyłem podanie. Poczym Zostałem zaproszony na rozmowę Pani Marlena G. poinformowała mnie ze jestem już zatrudniony poczym powiedziała ze będzie się ze mna kontaktować bo nie wie czy ruszają 18 czy 24 lutego w każdym razie będą dzwonić aby mnie zaprosić na podpisanie umowy kadrowa zadzwoniła do mnie abym przyszedł Do Galerii Amber po skierowanie na badania lekarskie które oczywiście wykonałem poniosłem koszt ale to Malo istotne zrobiłem badania i czekałem bo mijaj termin w którym miałem isc do pracy zacząłem się niepokoić dzwoniłem na telefon ale trudno się dodzwonić nikt tam nie odbiera a jest to numer do firmy w galerii tam na miejscu i co dziwne nikt nie odbiera .Nastepnie w dniu 24 lutego czyli dzisiaj zostałem zaproszony przez Kadrowa na podpisanie umowy Oczywisice, wcześniej Pani Marlena do mnie dzwoniła i kłamiąc w zywe oczy ze do mnie dzwoniono> galy mi wyszły ze zdziwienia bo Obiecała mi ta Pani ze zadzwoni ale nie w tym samym dniu tylko wcześniej
A Pan kierownik Działu nie pamiętam Imienia nazwiska bo nawet mi się nie przedstawił Chamsko zwalił na mnie winę ze taka informacja była mi przekazana ze do mnie dzwoniono Jestem gotów wam przedstawić bilingi :) Bo nikt nie dzwonił No cóż Podsumowując Jeśli tak Firma E-leclerc traktuje Pracowników to tak samo traktuje klientów dlatego odradzam wam ta firmę  już mnie lepiej obsłuży Starsza Pani na straganie która ma więcej kultury i przyzwoitości
Natomiast Jeśli chcecie isc do pracy do Leclerc za 1200 zl miesięcznie to uwaga gwarantuje ze sa inne fimry który tak samo będą od was wymagać dyspozycjnosci ale będą o was o wiele bardziej dbac
1
Dziwna sytuacja 2014-02-25 11:23:57
Witam
Sytuacja którą Pan przedstawia jest bardzo dziwna , podejrzewam że chodzi Panu o inny sklep niż E.Leclerc Kielce .
lukasz 2014-02-27 13:16:58
czy dziwna to mało powiedziana wręcz nie poważna firma a ten opis dotyczy nowego marketu powstającego w Kaliszu w Geleri Amber no coz jakaś wyjątkowa firma skoro dostaje negatywne opinie zanim " powstanie"
ala 2014-02-27 17:29:39
Witam.Ile zarabia pracownik rozliczeniowy Leclercu?Pozdrawiam,ala
ktoś 2014-03-02 12:04:36
a najniższą krajową porażka a mnóstwo pracy (usunięte przez administratora)
xxxxxx 2014-03-02 12:07:48
a kielce lepsze jeszcze gorzej
LOLA 2014-03-14 09:59:54
O tak masz rację az takie pieniądze pracują
5 zł / h 2014-03-15 15:03:45
Tu masz rację,jak masz niską samoocenę a wykształcenie na poziomie zerówki to i tak dużo Ci płacą.Proponuję abyś pracowała społecznie jak podejmiesz moją decyzję daj mi znać mam dla Ciebie dużo ciekawej i ciężkiej pracy. Propozycja dla Ciebie aktualna.
4435rr 2014-04-15 11:23:23
ludzie nie chodźcie tam do pracy ten sklep to niewola pańska, a kierujący nim są pożal się boże, pozdrawiam
......... 2014-04-15 15:09:55
masz rację sam tam pracowałem i nikomu nie życzę !!!!
2
4435rr 2014-04-18 10:17:38
Szacunek dla wszystkich pracowników tego sklepu, waszej ciężkiej pracy)w nim
4
iiiiiiii 2014-04-26 10:17:52
mierne to mało powiedziane słowo , ale już niedługo i i tak to padnie , czarne piątki nadchodzą ..
bobel 2014-05-04 15:58:14
W Kaliszu już mają( usunięte przez administratora )opinię. To małe miasto wieści sie szybko rozchodzą a jak traktuje się ludzi jak gówno to nie ma co się potem spodziewać że będzie się miało dużo Klientów i dobrych pracowników...
38 2014-05-24 14:24:32
zawiodłam się na tym sklepie. myślałam ze jako nowo powstający market da mi możliwość rozwoju a tu po m-cu pracy i wypowiedzenie. najgorsze jest to ze jedynym powodem do zwolnienia jest zatrudniona zbyt duża ilośc osób, przecież to żenujące. ja osobiscie zwolniłam się z poprzedniej firmy dla leclerca a oni mają to gdzieś ze z człowieka zrobili frajera.
4
38 2014-05-26 20:06:42
trzeba było dopytać ludzi a tu tak jest na porządku dziennym
1
ja 2014-05-27 11:52:43
a gdzie gabrysia
2
4435rr 2014-05-29 19:42:14
bardzo dobrze wreszcie się doczekała zasłużyła na to
4
ktos 2014-06-03 14:21:37
hehe no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) bo skonczylem kurs i po kursie ide do pracy ktora daje mi wynagordznie 12 zl netto na h ;0 wiec moge powiedziec ze olewam ta cala sytuacje
ela 2014-07-06 20:04:45
Halo halo to jest stona marketu Kielce a nie Kalisza
hihi 2014-07-09 10:27:51
W Kielcach nie jest lepiej pracowałam tam i mam kontakt z obecnymi pracownikami nic się nie zmieniło....
2
ktoś 2014-07-26 10:40:36
pogódź się z tym Polaku "kapitalizm to wyzysk i masz do wyboru albo tyrasz na siebie mając swój biznes albo u kogoś dla kogoś"
1
NIEZADOWOLONY 2014-08-13 15:16:01
super oferty w Kielcach;dorsz w promocji-nie dojechał,kabanosy z łososia-została tylko cena,filet w ofercie jednodniowej-dziś nie ma będzie jutro ale w wyższej cenie,ogórki gruntowe-chyba sprzed tygodnia,arbuz zaczyna już się psuć-ale ma dobrą cenę,majonez w super cenie bo za chwilę kończy mu się data.KTO ZARZĄDZA W TYM SKLEPIE?
2
hihi 2014-08-14 08:50:11
zarządza ta osoba która marnie opłaca swoich pracowników
3
Anonim 2014-08-15 18:54:05
To po co chodzisz i kupujesz w tym sklepie ?
1
ktoś 2014-08-25 23:05:42
kiedyś ten sklep był na dobrym poziomie:dobrzy pracownicy i tłumy klientów,zatem teraz schodzi na psy,niestety wina zarządzających nim
2
volvo 2014-08-29 14:29:23
Na samą myśl o byłej pracy w e'leclerku w Kielcach robi mi się nie dobrze. Pracowałam tam aż 4 lata i o 4 za dużo. Człowiek gdy nie ma innego wyjścia musi pozwalać tym wyzyskiwaczom na takie traktowanie.
Dlatego do puki będzie istniał E'Leklerc w Kielcach będę ostrzegać innych przed tym zakładem pracy.
6
ssss 2014-09-10 20:51:06
o tak super ostrzegać
klient 2014-09-10 21:01:53
Jeśli można dodać to jeszcze kolejki,kolejki,kolejki ..........duże kolejki
ola 2014-10-31 15:49:55
po zwolnieniu byłej kierowniczki kas pani Gabrysi w końcu się tam zrobił spokój
2
y8 2014-12-09 20:30:17
umowa zlecenie -.. niech sobie studentów zatrudniają, co taką rotację mają że tak szastaja pracownikami? taki mądry kierownik za byle co potrafi wyrzucić czymś się zdenerwowal na pracownika to od razu sie go pozbywa, albo ktos mu coś powiedział polityka wyższa nie? nie ma upomnienia słownego jakiejś inteligencji emocjonalnej, tylko pozbycie się, traktowanie jak najgorszych poniewieraczy
6
klient 2015-03-25 22:28:18
szanowny panie Dyr zal ściska jakich pracowniokow pan zatrudnia jako klient w tym eleganckim sklepie chciałbym być obsłużony mile przez pana kasjera , ale niestety porażka. OPOWIEM swój monolog jaki mnie tu spotkał. bylem juz przy kasie czekam i nic. pan kasjer sobie gadał z jakąś kobieta , gdy zwróciłem mu uwagę by mnie obsłużył powiedział oburzony "zaraz" poczułem sie jak intruz, ba który przyszedł poprzeszkadzać kasjerowi w rozmowach., co jeszcze zwróciłem mu grzecznie uwagę, ze jest w pracy, a on na to "to co z tego". Panie Dyr gratuluje, to świadczy jakich pan zatrudnia pracowników. Z całym szacunkiem klient
10
Kasia 2015-09-23 11:14:07
Oferty są w Miejskim Urzędzie Pracy, ale ja osobiście pytałam przez maila i na FB. Udzielono mi informacji również, że można wysyłać podanie i CV na maila rekrutacja@eleclerc.net.pl lub biuro@eleclerc.net.pl

Wysłałam i dziś jestem ich pracownikiem- nie narzekam.
Ciekawa 2015-11-13 21:55:45
Czy miła asystentka Ania już nie pracuje?
kajka 2015-12-03 10:41:18
Zastanówcie się dobrze zanim przyjmiecie pracę w tej firmie...
2
hello 2016-02-09 14:26:53
Ciekawe czy na wejsciu jest jeszcze ten gruby ochroniarz, miły tylko dla tych którzy dawali mu jakieś słodkości. Niektóre osoby traktował jak śmieci- myślał ze jest panem świata. Skąd się biorą tacy ludzie
ona 2016-06-30 00:13:38
A w stosunku do mojego wykształcenia i włożonej pracy powinnam zarabiać dwa razy tyle.
On 2016-08-10 18:54:58
Porażka nie sklep wyzysk,wyzysk,wyzysk coz ze płacą jak niema kto pracowac nic dziwnego ze ludzie odchodza ha rodzinna firmaa brak słów!!!
2
xyz 2016-08-12 08:20:55
zgadza się firma rodzinna....ale niech sobie działają życzę im sukcesów.....ale jedno jest pewne jeśli ktoś dopuścił się niegodziwości w stosunku do innych ludzi to zbierze odpowiednie żniwo.
Do zarządzających troszkę szacunku dla podwładnych bo to są ludzie a nie motłoch którym można pomiatać.
Tak czy inaczej kapitałem firmy są jej pracownicy jeśli są niezadowoleni to źle się w firmie dzieje co widać w komentarzach.
Adam 2016-08-12 12:26:08
No mi się wydaje, że wszystko jest tutaj w najlepszym porządku, ale faktycznie, ładnie to ubrali w słowa, nie powiem
Zostaw swoją opinię o E Leclerc Kielce - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Leclerc Kielce