Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: E Leclerc Kielce


Oceniono 153 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
E Leclerc Kielce
Massalskiego 3
25-636 Kielce
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-04-18 10:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szacunek dla wszystkich pracowników tego sklepu, waszej ciężkiej pracy)w nim
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2014-04-21 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak z braku możliwości i innych ofert pracy ludzie będą zatrudniali się nawet na takich miernych warunkach jak tu
zdjecie uzytkownika
iiiiiiii - 2014-04-26 10:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jimmy - 2014-04-21 21:42:55]:
mierne to mało powiedziane słowo , ale już niedługo i i tak to padnie , czarne piątki nadchodzą ..
zdjecie uzytkownika
bobel - 2014-05-04 15:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iiiiiiii - 2014-04-26 10:17:52]:
W Kaliszu już mają( usunięte przez administratora )opinię. To małe miasto wieści sie szybko rozchodzą a jak traktuje się ludzi jak gówno to nie ma co się potem spodziewać że będzie się miało dużo Klientów i dobrych pracowników...
zdjecie uzytkownika
yu - 2014-05-21 12:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz, też mieszkam tu od urodzenia i sam dobrze widzę jak jest z pracą. Jak tam ogólnie wygląda sytuacja w E.Leclerc?
zdjecie uzytkownika
38 - 2014-05-24 14:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zawiodłam się na tym sklepie. myślałam ze jako nowo powstający market da mi możliwość rozwoju a tu po m-cu pracy i wypowiedzenie. najgorsze jest to ze jedynym powodem do zwolnienia jest zatrudniona zbyt duża ilośc osób, przecież to żenujące. ja osobiscie zwolniłam się z poprzedniej firmy dla leclerca a oni mają to gdzieś ze z człowieka zrobili frajera.
zdjecie uzytkownika
38 - 2014-05-26 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [38 - 2014-05-24 14:24:32]:
trzeba było dopytać ludzi a tu tak jest na porządku dziennym
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 11:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [38 - 2014-05-26 20:06:42]:
a gdzie gabrysia
zdjecie uzytkownika
yu - 2014-05-27 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dlaczego frajera? moze niektorzy sie nie sprawdzili? moim zdaniem to dziś norma, że przyjmują więcej niż potrzebują i potem selekcja!
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-05-29 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-27 11:52:43]:
bardzo dobrze wreszcie się doczekała zasłużyła na to
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-05-30 15:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cos sie pozmieniało w e leclerc od czasów tego słynnego zwolnienia, chyba jest cos lepiej, teraz polecacie pracę?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-06-03 14:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziwna sytuacja - 2014-02-25 11:23:57]:
hehe no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) bo skonczylem kurs i po kursie ide do pracy ktora daje mi wynagordznie 12 zl netto na h ;0 wiec moge powiedziec ze olewam ta cala sytuacje
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-06-21 15:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie próbowaliście czegoś z tym zrobic, bo e leclerc ma duza siec sklepów, może regionalny by cos pomógł?
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-07-06 20:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo halo to jest stona marketu Kielce a nie Kalisza
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-07 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@cyborg, tylko nie koniecznie w kazdym markecie e leclerc jest tak samo. wiele zależy od kierowniczki, czy to sklepu, czy regionalnej, może w Kielcach jest lepiej..
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-07-09 10:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Kielcach nie jest lepiej pracowałam tam i mam kontakt z obecnymi pracownikami nic się nie zmieniło....
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-13 21:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o E leclerc'a na Massalskiego 3, czy może gdzies indziej? Co ciekawe ten sklep ma własna strone internetowa, nawet szukają na praktyki cukiernika.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-15 21:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra, chodzi o tego e leclerca. No nic, chyba pójde do konkurencji w takim razie. chociaz dziwi mnie, ze taka wielka i znana sieć marketów robi takie rzeczy, nieprawdopodobne.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-26 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pogódź się z tym Polaku "kapitalizm to wyzysk i masz do wyboru albo tyrasz na siebie mając swój biznes albo u kogoś dla kogoś"
zdjecie uzytkownika
NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
super oferty w Kielcach;dorsz w promocji-nie dojechał,kabanosy z łososia-została tylko cena,filet w ofercie jednodniowej-dziś nie ma będzie jutro ale w wyższej cenie,ogórki gruntowe-chyba sprzed tygodnia,arbuz zaczyna już się psuć-ale ma dobrą cenę,majonez w super cenie bo za chwilę kończy mu się data.KTO ZARZĄDZA W TYM SKLEPIE?
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-08-14 08:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01]:
zarządza ta osoba która marnie opłaca swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-08-15 18:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01]:
To po co chodzisz i kupujesz w tym sklepie ?
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-08-18 13:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam pracy w Kaliszu! Wyzysk człowieka przez człowieka! Same nadgodziny nie płatne z ludzi robia niewolników!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-25 23:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedyś ten sklep był na dobrym poziomie:dobrzy pracownicy i tłumy klientów,zatem teraz schodzi na psy,niestety wina zarządzających nim
zdjecie uzytkownika
volvo - 2014-08-29 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na samą myśl o byłej pracy w e'leclerku w Kielcach robi mi się nie dobrze. Pracowałam tam aż 4 lata i o 4 za dużo. Człowiek gdy nie ma innego wyjścia musi pozwalać tym wyzyskiwaczom na takie traktowanie.
Dlatego do puki będzie istniał E'Leklerc w Kielcach będę ostrzegać innych przed tym zakładem pracy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Leclerc Kielce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski