Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: E Leclerc Kielce

zdjecie uzytkownika
38 - 2014-05-26 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [38 - 2014-05-24 14:24:32]:
trzeba było dopytać ludzi a tu tak jest na porządku dziennym
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 11:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [38 - 2014-05-26 20:06:42]:
a gdzie gabrysia
zdjecie uzytkownika
yu - 2014-05-27 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dlaczego frajera? moze niektorzy sie nie sprawdzili? moim zdaniem to dziś norma, że przyjmują więcej niż potrzebują i potem selekcja!
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-05-29 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-27 11:52:43]:
bardzo dobrze wreszcie się doczekała zasłużyła na to
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-05-30 15:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cos sie pozmieniało w e leclerc od czasów tego słynnego zwolnienia, chyba jest cos lepiej, teraz polecacie pracę?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-06-03 14:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziwna sytuacja - 2014-02-25 11:23:57]:
hehe no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) bo skonczylem kurs i po kursie ide do pracy ktora daje mi wynagordznie 12 zl netto na h ;0 wiec moge powiedziec ze olewam ta cala sytuacje
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-06-21 15:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie próbowaliście czegoś z tym zrobic, bo e leclerc ma duza siec sklepów, może regionalny by cos pomógł?
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-07-06 20:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo halo to jest stona marketu Kielce a nie Kalisza
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-07 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@cyborg, tylko nie koniecznie w kazdym markecie e leclerc jest tak samo. wiele zależy od kierowniczki, czy to sklepu, czy regionalnej, może w Kielcach jest lepiej..
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-07-09 10:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Kielcach nie jest lepiej pracowałam tam i mam kontakt z obecnymi pracownikami nic się nie zmieniło....
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-13 21:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o E leclerc'a na Massalskiego 3, czy może gdzies indziej? Co ciekawe ten sklep ma własna strone internetowa, nawet szukają na praktyki cukiernika.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-15 21:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra, chodzi o tego e leclerca. No nic, chyba pójde do konkurencji w takim razie. chociaz dziwi mnie, ze taka wielka i znana sieć marketów robi takie rzeczy, nieprawdopodobne.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-26 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pogódź się z tym Polaku "kapitalizm to wyzysk i masz do wyboru albo tyrasz na siebie mając swój biznes albo u kogoś dla kogoś"
zdjecie uzytkownika
NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
super oferty w Kielcach;dorsz w promocji-nie dojechał,kabanosy z łososia-została tylko cena,filet w ofercie jednodniowej-dziś nie ma będzie jutro ale w wyższej cenie,ogórki gruntowe-chyba sprzed tygodnia,arbuz zaczyna już się psuć-ale ma dobrą cenę,majonez w super cenie bo za chwilę kończy mu się data.KTO ZARZĄDZA W TYM SKLEPIE?
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-08-14 08:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01]:
zarządza ta osoba która marnie opłaca swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-08-15 18:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01]:
To po co chodzisz i kupujesz w tym sklepie ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-25 23:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedyś ten sklep był na dobrym poziomie:dobrzy pracownicy i tłumy klientów,zatem teraz schodzi na psy,niestety wina zarządzających nim
E Leclerc Kielce "Wywiad z Marcin Zajączkowski - Dyrektor Hipermarketu w firmie E Leclerc Kielce"
Jak przebiega proces rekrutacji kandydatów na pracowników w E.Leclerc Kielce? Przy rekrutacji na stanowiska niższego szczebla jest trzy etapowa, natomiast na szczeble stanowiska kierownicze cztery etapy. Po zdefiniowaniu stanowiska ogłoszenie o ofercie pracy publikujemy w prasie, na stronie internetowej, na portalach z ofertami pracy, a także informację o rozpoczętej rekrutacji przekazujemy do Urzędów Pracy i instytucji zajmujących się zrzeszaniem i obsługą bezrobotny...
zdjecie uzytkownika
volvo - 2014-08-29 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na samą myśl o byłej pracy w e'leclerku w Kielcach robi mi się nie dobrze. Pracowałam tam aż 4 lata i o 4 za dużo. Człowiek gdy nie ma innego wyjścia musi pozwalać tym wyzyskiwaczom na takie traktowanie.
Dlatego do puki będzie istniał E'Leklerc w Kielcach będę ostrzegać innych przed tym zakładem pracy.
zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-09-10 20:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [volvo - 2014-08-29 14:29:23]:
o tak super ostrzegać
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-10 21:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli można dodać to jeszcze kolejki,kolejki,kolejki ..........duże kolejki
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-09-23 14:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klienta, a gdzie nie ma kolejek? Niestety, ale tutaj E Leclerc jest jak inne markety, chociaż są godziny, kiedy kolejek praktycznie nie ma i kasjerki siedzą wręcz znudzone. Zreszta to forum o pracy, więc raczej to negatywna informacja dla kasjerek, gdyż oznacza dużo pracy. Chociaż ogarnięta i szybka kasjerka zmniejsza kolejki.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-31 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po zwolnieniu byłej kierowniczki kas pani Gabrysi w końcu się tam zrobił spokój
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-10-31 16:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Volvo pisał w sierpniu o jakimś nieodpowiednim traktowaniu pracownika, co tam się dzieje? Jak wygląda wynagrodzenie i umowa? Są terminowi jeżeli chodzi o wypłatę? Szukam pracy właśnie i miałam trochę do czynienia z marketami w Warszawie ale teraz się przeprowadzam do Kielc.. A i co jeszcze ważne często są nadgodziny? Właściciele chyba nie myślą że za darmo człowiek zostaje po pracy no nie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka dni temu zostalam zaproszona na rozmowe kwalifikacyjna. Milo sie zdziwilam bo juz od dluzszego czasu nikt sie ze mna nie kontaktowal w sprawie pracy. Weszlam jednak na neta zeby poszukac jakichkolwiek opinii o pracy w tym markecie. Wiekszosc byla negatywna, ale mimo wszystko nie z niechecilo mnie to. Niestety okazalo sie, ze trzeba bylo posluchac netu. Okazalo sie, ze mialabym byc pracownikiem hali od dokladania towaru, za 5 zl netto na godzine, oczywiscie na smieciowa umowe zlecenie. Powiedzialam, ze jesli bylaby mozliwosc pozniejszej pracy na normalna umowe to jestem zainteresowana. W odpowiedzi uslyszalam: W TAKIM RAZIE DZIEKUJEMY PANI. Czy oni tam jelenia szukaja??? Taki zarobki sa wrecz uwlaczajace. Musialabym robic po ok. 10 godzin przez 6 dni w tygodniu, zeby zarobic 1000zl. Az tak zdesperowana to jeszcze nie jestem! Po tak owocnej rozmowie poszlam na market zapytac sie ktoregos z pracownikow czy tu naprawde pracuje sie za takie stawki. I to niestety byla prawda!!! Tylko nielicznie (czyli pewnie kierownictwo) maja normalne umowy. SKANDAL!!! Ludzie nie godzcie sie na taki wyzysk! Ostrzegam wszystkich przed tym marketem. Nie traccie czasu na rozmowy kwalifikacyjne, no chyba ze jestescie desperatami!
Pytania: Czy pasuje mi praca za 5zl netto na godzine, na umowe zlecenie, bez mozliwosci pozniejszego awansu na normalna umowe?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-11-19 09:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety mam podejrzenie, że o jakimkolwiek markecie by się nie mówiło to warunki pracy są naprawdę kiepskie. Wydaje mi się, że e-leclerc w Kielcach nie jest odosobnionym przypadkiem. Chociaż może i nie ma tragedii o ile zatrudniają przyzwoitych ludzi i kierownictwo, które wie co chce osiągnąć i w odpowiedni sposób do tego dąży.
zdjecie uzytkownika
y8 - 2014-12-09 20:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowa zlecenie -.. niech sobie studentów zatrudniają, co taką rotację mają że tak szastaja pracownikami? taki mądry kierownik za byle co potrafi wyrzucić czymś się zdenerwowal na pracownika to od razu sie go pozbywa, albo ktos mu coś powiedział polityka wyższa nie? nie ma upomnienia słownego jakiejś inteligencji emocjonalnej, tylko pozbycie się, traktowanie jak najgorszych poniewieraczy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Leclerc Kielce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy E Leclerc Kielce?
Zadaj pytanie
x