Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: E Leclerc Kielce

zdjecie uzytkownika
qń - 2014-03-11 11:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to w porównaniu do mojego wykształcenia i wysiłku włożonego w pracę w e Leclerc to są bardzo dobre pieniądze.
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2014-03-14 09:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tak masz rację az takie pieniądze pracują
zdjecie uzytkownika
5 zł / h - 2014-03-15 15:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qń - 2014-03-11 11:05:53]:
Tu masz rację,jak masz niską samoocenę a wykształcenie na poziomie zerówki to i tak dużo Ci płacą.Proponuję abyś pracowała społecznie jak podejmiesz moją decyzję daj mi znać mam dla Ciebie dużo ciekawej i ciężkiej pracy. Propozycja dla Ciebie aktualna.
zdjecie uzytkownika
szukała - 2014-03-31 21:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już przestańcie z chłopa żartować. Choć fakt, że dał wszystkim dobry do tego powód. Co to za pieniadze...
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-04-15 11:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie chodźcie tam do pracy ten sklep to niewola pańska, a kierujący nim są pożal się boże, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
......... - 2014-04-15 15:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [4435rr - 2014-04-15 11:23:23]:
masz rację sam tam pracowałem i nikomu nie życzę !!!!
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-04-18 10:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szacunek dla wszystkich pracowników tego sklepu, waszej ciężkiej pracy)w nim
zdjecie uzytkownika
jimmy - 2014-04-21 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak z braku możliwości i innych ofert pracy ludzie będą zatrudniali się nawet na takich miernych warunkach jak tu
zdjecie uzytkownika
iiiiiiii - 2014-04-26 10:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jimmy - 2014-04-21 21:42:55]:
mierne to mało powiedziane słowo , ale już niedługo i i tak to padnie , czarne piątki nadchodzą ..
zdjecie uzytkownika
bobel - 2014-05-04 15:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iiiiiiii - 2014-04-26 10:17:52]:
W Kaliszu już mają( usunięte przez administratora )opinię. To małe miasto wieści sie szybko rozchodzą a jak traktuje się ludzi jak gówno to nie ma co się potem spodziewać że będzie się miało dużo Klientów i dobrych pracowników...
zdjecie uzytkownika
yu - 2014-05-21 12:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz, też mieszkam tu od urodzenia i sam dobrze widzę jak jest z pracą. Jak tam ogólnie wygląda sytuacja w E.Leclerc?
zdjecie uzytkownika
38 - 2014-05-24 14:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zawiodłam się na tym sklepie. myślałam ze jako nowo powstający market da mi możliwość rozwoju a tu po m-cu pracy i wypowiedzenie. najgorsze jest to ze jedynym powodem do zwolnienia jest zatrudniona zbyt duża ilośc osób, przecież to żenujące. ja osobiscie zwolniłam się z poprzedniej firmy dla leclerca a oni mają to gdzieś ze z człowieka zrobili frajera.
zdjecie uzytkownika
38 - 2014-05-26 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [38 - 2014-05-24 14:24:32]:
trzeba było dopytać ludzi a tu tak jest na porządku dziennym
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 11:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [38 - 2014-05-26 20:06:42]:
a gdzie gabrysia
zdjecie uzytkownika
yu - 2014-05-27 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dlaczego frajera? moze niektorzy sie nie sprawdzili? moim zdaniem to dziś norma, że przyjmują więcej niż potrzebują i potem selekcja!
zdjecie uzytkownika
4435rr - 2014-05-29 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-27 11:52:43]:
bardzo dobrze wreszcie się doczekała zasłużyła na to
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-05-30 15:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cos sie pozmieniało w e leclerc od czasów tego słynnego zwolnienia, chyba jest cos lepiej, teraz polecacie pracę?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-06-03 14:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziwna sytuacja - 2014-02-25 11:23:57]:
hehe no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) bo skonczylem kurs i po kursie ide do pracy ktora daje mi wynagordznie 12 zl netto na h ;0 wiec moge powiedziec ze olewam ta cala sytuacje
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-06-21 15:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie próbowaliście czegoś z tym zrobic, bo e leclerc ma duza siec sklepów, może regionalny by cos pomógł?
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-07-06 20:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo halo to jest stona marketu Kielce a nie Kalisza
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-07 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@cyborg, tylko nie koniecznie w kazdym markecie e leclerc jest tak samo. wiele zależy od kierowniczki, czy to sklepu, czy regionalnej, może w Kielcach jest lepiej..
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-07-09 10:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Kielcach nie jest lepiej pracowałam tam i mam kontakt z obecnymi pracownikami nic się nie zmieniło....
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-13 21:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o E leclerc'a na Massalskiego 3, czy może gdzies indziej? Co ciekawe ten sklep ma własna strone internetowa, nawet szukają na praktyki cukiernika.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-15 21:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra, chodzi o tego e leclerca. No nic, chyba pójde do konkurencji w takim razie. chociaz dziwi mnie, ze taka wielka i znana sieć marketów robi takie rzeczy, nieprawdopodobne.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-26 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pogódź się z tym Polaku "kapitalizm to wyzysk i masz do wyboru albo tyrasz na siebie mając swój biznes albo u kogoś dla kogoś"
zdjecie uzytkownika
NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
super oferty w Kielcach;dorsz w promocji-nie dojechał,kabanosy z łososia-została tylko cena,filet w ofercie jednodniowej-dziś nie ma będzie jutro ale w wyższej cenie,ogórki gruntowe-chyba sprzed tygodnia,arbuz zaczyna już się psuć-ale ma dobrą cenę,majonez w super cenie bo za chwilę kończy mu się data.KTO ZARZĄDZA W TYM SKLEPIE?
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-08-14 08:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01]:
zarządza ta osoba która marnie opłaca swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-08-15 18:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONY - 2014-08-13 15:16:01]:
To po co chodzisz i kupujesz w tym sklepie ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-25 23:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedyś ten sklep był na dobrym poziomie:dobrzy pracownicy i tłumy klientów,zatem teraz schodzi na psy,niestety wina zarządzających nim
zdjecie uzytkownika
volvo - 2014-08-29 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na samą myśl o byłej pracy w e'leclerku w Kielcach robi mi się nie dobrze. Pracowałam tam aż 4 lata i o 4 za dużo. Człowiek gdy nie ma innego wyjścia musi pozwalać tym wyzyskiwaczom na takie traktowanie.
Dlatego do puki będzie istniał E'Leklerc w Kielcach będę ostrzegać innych przed tym zakładem pracy.
zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-09-10 20:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [volvo - 2014-08-29 14:29:23]:
o tak super ostrzegać
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-10 21:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli można dodać to jeszcze kolejki,kolejki,kolejki ..........duże kolejki
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-09-23 14:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klienta, a gdzie nie ma kolejek? Niestety, ale tutaj E Leclerc jest jak inne markety, chociaż są godziny, kiedy kolejek praktycznie nie ma i kasjerki siedzą wręcz znudzone. Zreszta to forum o pracy, więc raczej to negatywna informacja dla kasjerek, gdyż oznacza dużo pracy. Chociaż ogarnięta i szybka kasjerka zmniejsza kolejki.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-31 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po zwolnieniu byłej kierowniczki kas pani Gabrysi w końcu się tam zrobił spokój
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-10-31 16:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Volvo pisał w sierpniu o jakimś nieodpowiednim traktowaniu pracownika, co tam się dzieje? Jak wygląda wynagrodzenie i umowa? Są terminowi jeżeli chodzi o wypłatę? Szukam pracy właśnie i miałam trochę do czynienia z marketami w Warszawie ale teraz się przeprowadzam do Kielc.. A i co jeszcze ważne często są nadgodziny? Właściciele chyba nie myślą że za darmo człowiek zostaje po pracy no nie?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-11-19 09:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety mam podejrzenie, że o jakimkolwiek markecie by się nie mówiło to warunki pracy są naprawdę kiepskie. Wydaje mi się, że e-leclerc w Kielcach nie jest odosobnionym przypadkiem. Chociaż może i nie ma tragedii o ile zatrudniają przyzwoitych ludzi i kierownictwo, które wie co chce osiągnąć i w odpowiedni sposób do tego dąży.
zdjecie uzytkownika
y8 - 2014-12-09 20:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
umowa zlecenie -.. niech sobie studentów zatrudniają, co taką rotację mają że tak szastaja pracownikami? taki mądry kierownik za byle co potrafi wyrzucić czymś się zdenerwowal na pracownika to od razu sie go pozbywa, albo ktos mu coś powiedział polityka wyższa nie? nie ma upomnienia słownego jakiejś inteligencji emocjonalnej, tylko pozbycie się, traktowanie jak najgorszych poniewieraczy
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-25 22:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
szanowny panie Dyr zal ściska jakich pracowniokow pan zatrudnia jako klient w tym eleganckim sklepie chciałbym być obsłużony mile przez pana kasjera , ale niestety porażka. OPOWIEM swój monolog jaki mnie tu spotkał. bylem juz przy kasie czekam i nic. pan kasjer sobie gadał z jakąś kobieta , gdy zwróciłem mu uwagę by mnie obsłużył powiedział oburzony "zaraz" poczułem sie jak intruz, ba który przyszedł poprzeszkadzać kasjerowi w rozmowach., co jeszcze zwróciłem mu grzecznie uwagę, ze jest w pracy, a on na to "to co z tego". Panie Dyr gratuluje, to świadczy jakich pan zatrudnia pracowników. Z całym szacunkiem klient
zdjecie uzytkownika
W kropki - 2015-07-23 02:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja bym chciał pracować w leclercu i widze że ludzie tam pracują i zawsze będą pracować bo skpelpu nie zamkną. Myślę że nadałbym się dobrze czy płacą jakoś dobrze ile może zarobić kasjer z nadgodzinami? Prosze o taką informację bęfę zobowiązany bo pracowałem wdcześniej w innym markecie i nie polecam :_)
zdjecie uzytkownika
ytos - 2015-08-22 14:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz nie wiem czy będzie jakakolwiek szansa podjęcia pracy bo nie zapowiada się na jakieś nowe rekrutacje. Z tego co się poruszam po sklepie i okolicy to cały czas te same twarze. Może eleclerc nie daje jakiegoś szczęścia ponad miarę, ale z drugiej strony warunki mają też w miarę przyzwoite. Ci co nie będą mieli możliwości to zgodzą się na pracę tutaj.
zdjecie uzytkownika
fika - 2015-09-21 19:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bo nei jest tak zle w lecrerc moj kolega pracowal i nie narzekal. a prace wykonywal podczas studiow. zarabial cos kolo 1500 zl, wyplaty zawsze na czas. ale nie pamietam czy to bylo na pelny etat ale raczej tak. i z tego co widze to rzeczywiscie aktualnie nie poszukuja nikogo, ale moze ktos wie czy za jakis czas to sie zmieni?
zdjecie uzytkownika
czur - 2015-09-22 00:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziliście jakieś ogłoszenia pracy do e-leclerca ostatnio ? Bo co i rusz jak przechodzę to ciężko mi coś znaleźć. Nie wiem jak sytuacje kadrowa teraz wygląda, niby ciągle te same twarze widać, ale może niedługo coś się zmieni... prosiłbym o jakieś wskazówki gdzie szukaliście tych ofert do nich to będę już sporo wiedział:]
E Leclerc Kielce
E Leclerc Kielce
"Wywiad z Marcin Zajączkowski - Dyrektor Hipermarketu w firmie E Leclerc Kielce"
Jak przebiega proces rekrutacji kandydatów na pracowników w E.Leclerc Kielce? Przy rekrutacji na stanowiska niższego szczebla jest trzy etapowa, natomiast na szczeble stanowiska kierownicze cztery etapy. Po zdefiniowaniu stanowiska ogłoszenie o ofercie pracy publikujemy w prasie, na stronie internetowej, na portalach z ofertami pracy, a także informację o rozpoczętej rekrutacji przekazujemy do Urzędów Pracy i instytucji zajmujących się zrzeszaniem i obsługą bezrobotnych lub osób poszukujących pracy. Kolejny etap to przyjmowanie aplikacji CV i umawianie spotkań z rozmową kwalifikacyjną. W zależności od stanowiska i rodzaju pracy jest jedna albo dwie rozmowy kwalifikacyjne. Następnie kierownicy działów umawiają się z wybranymi kandydatami na podpisanie umowy.   Czy studenci mogą znaleźć zatrudnienie w Hipermarkecie E.Leclerc Kielce oraz mogą liczyć na jakieś formy wsparcia na początku ścieżki kariery?  Bardzo chętnie zatrudniamy studentów. Najczęściej studenci pracują u nas w okresie wakacyjnym. Przyuczamy do zawodów: wykrawacza, piekarza i cukiernika oraz kucharza. mamy specjalnie w tym celu przeszkolonych...
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-09-23 11:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferty są w Miejskim Urzędzie Pracy, ale ja osobiście pytałam przez maila i na FB. Udzielono mi informacji również, że można wysyłać podanie i CV na maila rekrutacja@eleclerc.net.pl lub biuro@eleclerc.net.pl

Wysłałam i dziś jestem ich pracownikiem- nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
noik - 2015-10-22 03:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda @Kasia, że masz od nich oferty w urzędzie pracy, bo to też fajna droga zatrudnienia. Najbardziej interesuje mnie stanowisko jako pracownik na dziale tekstyliów, ktoś wie o tym coś wiecej z obecnych pracowników? Słyszałem, ze po okresie próbnym od razu dają umowy, wieć dobrze że jest ta stabilizacja.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2015-11-13 21:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy miła asystentka Ania już nie pracuje?
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-11-25 14:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tą asystentką @Ciekawa. Zresztą, jakie to ma znaczenie. Dla mnie liczy się to, czy Eleclerc jest firmą godną polecenia, pod względem warunków w jakich pracują ludzie. W sumie słyszałem, że sklep jak sklep, pracować trzeba, ale jednak umowa o pracę jest, więc ma się stabilne zatrudnienie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kajka - 2015-12-03 10:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanówcie się dobrze zanim przyjmiecie pracę w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
hello - 2016-02-09 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy na wejsciu jest jeszcze ten gruby ochroniarz, miły tylko dla tych którzy dawali mu jakieś słodkości. Niektóre osoby traktował jak śmieci- myślał ze jest panem świata. Skąd się biorą tacy ludzie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowę przeprowadzał ze mną kierownik działu świeżej żywności na dział wędliny.Nie wypytywał szczegółowo o moje poprzednie zatrudnienie ani o moje kwalifikacje-spytał tylko czy pracowałam kiedyś przy mięsie i wędlinach.Opowiadał jak praca na dziale przebiega itp.Pod koniec rozmowy powiedział że będę pracować na umowę o pracę ale nie od razu.Na początek umowa zlecenie ze stawką 5zł./godz.(przez jeden miesiąc).Zgodziłam się bo mieszkam blisko i stwierdziłam że miesiąc szybko minie i że wreszcie jest szansa że będę normalnie pracować,że znalazłam stabilizację zawodową.Niestety MYLIŁAM SIĘ...
Pytania: Nie padło żadne trudne czy skomplikowane pytanie.Wszystko na temat np.czy mam dojazd na 6 rano
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-19 13:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, wydaje mi się, że już go nie ma i nie ma się czym przejmować, bo generalnie dawno typa nie widziałem zupełnie nigdzie, więc nie sądze żeby był
zdjecie uzytkownika
gks - 2016-05-07 20:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie nie wiem nawet o kim mówicie, no ale sama praca jako sprzedawca jest spoko, nawet umowa o pracę jest

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie E Leclerc Kielce!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Leclerc Kielce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert