Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żywiec Zdrój

Pracowałeś w firmie Żywiec Zdrój i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-04-10 22:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przykre... - 2015-03-14 14:05:40]:
ty baranie a sam sie nie przedstawisz buraku co budujesz dom i boisz sie ze gratisy ci sie skoncza cwoku ja nie musze pisac gramatycznie i tak bys tego nie poja a le haczyk jest rusza na regiony ciekawe co poczniesz ja wam pomoge na ta wtope bedziecie mieli cieplutko na wizytacjach juz wam szykuje mine na sklepach zesracie sie ja pa b.przyjecie z pania z hr
zdjecie uzytkownika
bestyja - 2015-04-11 08:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-04-10 22:48:38]:
koledze z zaburzeniami osobowości proponuję wizytę u dwóch specjalistów, którzy mogą Ci pomóc, bo faktycznie po latach pracy w tej firmie chyba bardzo Ci tego potrzeba. Po pierwsze psychiatra, który przypisze Ci coś na ukojenie nerwów, bo widzę żeś nerwowy. Następnie chirurg plastyczny, który zamieni Ci jaja na cipkę, którą jesteś :)
do przemyślenia zostaje też powrót do podstawówki, po naukę pisania, gramatyki i składni, bo ciężko zrozumieć Twoje "wypowiedzi".
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-04-12 22:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bestyja - 2015-04-11 08:07:26]:
I love zywiec zdrój
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-04-27 19:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanie czy ktoś już pracuje na nowych warunkach w żywców na umowę przez Target BPO.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-04-28 21:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Seko - 2015-04-27 19:44:47]:
tak
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-04-28 23:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak warunki atmosfera i narzędzia. Dziękuje za odpowiedż bo wybieram się na rozmowy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nickczemnick - 2015-04-29 08:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pójdziesz,porozmawiasz to sie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-04-29 19:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chcesz to nie gadaj kolego. Pytam osób co mogą mi pomóc a z TWojej odpowiedzi widać i czuć z jakiego kraju jesteś
zdjecie uzytkownika
Zdrój - 2015-05-04 23:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co dobrego w Zywcu?
zdjecie uzytkownika
panienka - 2015-05-12 13:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seko i jak po rozmowie na jaki region startujesz?! Ja czekam na tel po pierwszej rozmowie ;)
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-05-12 23:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już pracuje :). Tylko coś wszyscy nagle rzucają papierami;)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-13 17:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Seko ale ludzie się teraz masowo zwalniają? kompletnie nie rozumiem dlaczego. Nie widziałem żeby były nowe oferty pracy od nich, a przecież powinny być, bo jeśli ludzie się zwalniają to są puste staanowiska.. mi się wydaje, że to sa tylko plotki, bo grupa żywiec zdrój ma ogromne doświadczenie na rynku.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-13 18:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-05-13 17:46:11]:
nie bardzo rozumiem, co do tego ma ogromne doświadczenie? Ludzie zwalniają się lub uciekają na L4 na potęgę. Nie rozumiesz dlaczego? Zapytaj pierwszego lepszego PH, jakie ma cele premiowe, jak wygląda kalendarz pracy, jaka jest sytuacja z autami/kilometrami.. i wtedy kolego zrozumiesz dlaczego.. A ofert nie widzisz, bo większość rekrutacji jest ukryta..
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-05-13 18:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniają zwalniają bo juz tam pracuję to wiem. U mnie w grupie dwóch rzuciło papierami po 10 latch. Po drugie na rozmowie jest inna gatka o zarobkach a rzeczywistosc jest inna. Po za tym dużo jest owbowiązków i do wypłaty marnie to wygląda niestety. No ale cóż nie mieszkam w Warszawie i nie mogę sobie pozwolić być bez pracy mam rodzinkę na utrzymaniu. co do kilometrów narazie nie jest tak żle mi powiedzieli że mogę jeżdzić prywatnie w granicach rozsądku. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-13 19:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Seko - 2015-05-13 18:51:05]:
z tym "powiedzieli że mogę jeździć prywatnie w granicach rozsądku" to ja Ci radzę uważać. Pamiętaj, że zawsze obowiązuje to co jest w umowie, a nie to, co ktoś mówi, bo jak sam zauważyłeś w gatce jest inaczej, a w realu inaczej. Możesz mieć później niemiłą niespodziankę..
Wytrwałości w pracy życzę Tobie i Nam wszystkim..
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-05-13 23:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze trzeba robić swoje i uważać. Też życzę sukcesów i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
curious - 2015-05-21 10:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak praca KOSa (ASM), jak zarobki, auto? Ktoś, coś?
zdjecie uzytkownika
LES - 2015-05-31 22:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tak ludzie (usunięte przez administratora)z tej firmy że rekrutanci nie nadąrzają z rozmowami?
zdjecie uzytkownika
sonek - 2015-06-12 20:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LES - 2015-05-31 22:35:36]:
nie wiem czy zauważyliście , ale ostatnimi czasy niestety wyniki wszystkim ph jednak spadaj. Kiedyś był duży boom na wody żywca, ale od pewnego czasu klienci albo kupują jakieś zamienniki albo żywiec jest po prostu za drogi. Szkoda kurczę :/ ciężko wyrobić odpowiednie normy, ale i tak jest lepiej niż u innych tego typu pracodawców
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-06 19:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
horeca - 2015-07-06 19:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
może ktoś napisać coś na temat pracy w kanale HORECA zatrudnienie przez BPO.
ile wizyt dziennie? ile klientów ma ph od gastro w swojej bazie, jakie auto, jaka kasa?
dzieki pzdr
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-07-13 11:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [curious - 2015-05-21 10:38:22]:
Ktoś coś? Też chętnie się dowiem. Chciałabym aplikować a z komentarzy oprócz tego, że ludzie odchodzą co dla mnei potencjalnej kandydatki jest na plus bo są wolne miejsca ;) Ale tak serio miło jak ktoś biednej dziewczynie coś podpowie warto czy nię Będę dozgonnie wdzięczna Pozdrawiam serdecznie Joanna
zdjecie uzytkownika
UR - 2015-07-15 19:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglada praca w UR?? Szczegolnie interesuje mnie praca automatyka. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jeslnianin - 2015-08-03 20:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ur to najgorsza jednostka w zakladzie jestes automatykiem to poszukaj lepiej czegos innego chyba ze interesuje cie 12zl brutto i bedziesz od szaf elektrycznych automatyke po mechanike sprezarki i na kiblach konczac lacznie z przepychaniem pozdro powodzenia
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-04 20:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
rossa - 2015-08-04 20:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada praca w logistyce? Interesuje mnie praca biurowa. Jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
dyrek - 2015-08-12 14:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy co masz na myśli mówiąc logistyka @rossa, jeśli Cię interesuje to np. jest teraz opcja spróbowania swoich sił jako specjalista do spraw planowania produkcji, w Żywcu. Jest to wspólne z logistyką w jakiś sposób wiec na nóż a Ci się spodoba. Trzeba mieć wykształcenie wyższe no i bardzo dobrą zajomość MS Excel
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żywiec Zdrój

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żywiec Zdrój?
Zadaj pytanie
alert