Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żywiec Zdrój

Pracowałeś w firmie Żywiec Zdrój i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-04 18:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację na pytanie dlaczego są tak wysokie targety ,skoro koordynator dostaje dużo niższe usłyszysz od Krzysztofa że to jest jego sprawa i on sobie może ustalać według swojego uznania,ty nie musisz brać premij twoje 60-80% to jego 100% on ma . Słoma z butów wyszła jak zabrakło nad nimi MARCINA
zdjecie uzytkownika
Zoff - 2014-12-28 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-12-04 18:19:21]:
Taaa...teraz rzadzi nimi Agnieszka, zagonila leni do roboty to nie wytrzymuja... A wszystkiego na nas ph zrzucic sie nie da, ciekawe kto za Pawla...
zdjecie uzytkownika
wesrt - 2015-01-22 16:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa, możecie mi napisać? Rozmowa kwalifikacyjna to sztuka i umiejętność autoprezentacji, asertywności oraz negocjacji więc bardzo się denerwuję przed tego typu spotkaniami więc zgłaszam się tu z prośbo o pomoc. napiszcie jak jest w tej firmie i do tego jakie zarobki oferują nowym pracownikom
zdjecie uzytkownika
galon - 2015-02-05 21:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wesrt - 2015-01-22 16:32:32]:
oczywiście to zalży od stanowiska na jakie rekrutujesz w Żywcu i od tego jak dużo czasu oni posiadają na to , żeby Cię sprawdzać. gdy potrzebują kogoś na wczoraj to raczej nie trwa to długo i potrafią sprawdzić tylko kilku kandydatów i zaryzykować z zatrudnieniem jednego z nich. W innych przypadkach jest wręcz odwrotnie...
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-17 22:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No a teraz będą zatrudniać na umowę ludzi hihhi tylko nie powiedzieli ilu zwolnią czyli jakieś 50 osób
zdjecie uzytkownika
hnnn - 2015-02-19 13:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem ostatnio na ostatnim etapie rekrutacji w Wawie... Szkoda, ze pomimo wczesniejszych zapewnien iz bez wzgledu na wynik bedzie odpowiedz zwrotna, nie otrzymalem takowej... Macie takze takie doswiadczenia z ta firma?
zdjecie uzytkownika
Back - 2015-02-20 02:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli coś takiego obiecują to nie wiem dlaczego nie dotrzymują obietnic odnośnie odzewu. Ich to wiele nie kosztuje, a zawsze nie podkopuje autorytetu i nie niszczy dobrego imienia samej firmy. Tak czysto teoretycznie zapytam - czy w najbliższym czasie będą planowali przeprowadzać jakieś rekrutacje, wiadomo coś?
zdjecie uzytkownika
kadet - 2015-02-21 15:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z tego co widze na pracuj.pl sa oferty pracy na PH do warszawy, ostroleki, plocka, marek, zielonki i wyszkowa... szkoda tylko ze pozwalniali ludzi tylko po to zeby zatrudnic nowych mowiac ze redukcja etatow heh... najlatwiej pozwalniac stara ekipe, ktora wcale nie byla zla i zatrudnic nowych szaraczkow skorych do tresury za male pieniadze... za pewne duzo mniejsze niz poprzednicy... brak slow i powidzenia przyszlym pracownikom ;)
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-02-23 22:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiecie jaka flote zakupil Target Bpo dla Zywca Zdroj?
zdjecie uzytkownika
zigi - 2015-02-24 19:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to target ma kupic auta? myslalem, ze wszyscy ida do ms service, ale juz tam dawno nie pracuje. ponoc polowa na etaty, a polowe wlasnie wywalaja? pewnie duza czesc tez odejdzie jaks ie dowie, ze ma dostawac 2 netto i auta dokladnie rozliczana kilometrowka.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-27 18:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [heh - 2015-02-23 22:05:38]:
reno clio białe
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-27 18:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kasa od 3 do 3800 brutto tym co zostali nowym nie wiem ile dadzą autami nie wolno poruszać sie na własne potrzeby ograniczenia kilometrów mają i 21 zł na telefon auta z GPS plus Tel.z Lokalizacją Gratisy jak ci kiero da to masz jak masz pecha do nie masz priorytet to układanie półek na sklepach i jazda z kierem 6 kroków wizyty musisz robic jak nie to po premii dużo roboty jazda po kolei jak ominiesz sklep tez po premii czasy wizyt na każdym sklepie określona liczba minut zależy od wielkości sklepu
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-02-28 12:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zywiec 18 -19.luty 2015 zwolnił około 50% ph. pozostałe osoby przeszły na etaty pod Target kasa dla tych co zostały to od 3000 do 4000 brutto plus premia( do 25% złożona - ocena sklepów -najprawdopodobniej przez firme zewnętrzną, realizacji tras, ilości expo), samochody reno clio białe obrendowane, gps samochody nie wiem ale aipaqi napewno.
ciężko powiedzieć jaka będzie atmosfera pracy i relacje po takich zmianach
zdjecie uzytkownika
zigi - 2015-02-28 23:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
3 brutto to malo w stosunku do tego co bylo na dzialalnosci, gdzie wiele osob kombinowal z paliwem. pewnie za chwile z tych 50% to zostanie polowa
zdjecie uzytkownika
Interan - 2015-03-06 08:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam użytkowników. Chciałem zapytać czy praca jako przedstawiciel w Jeleśni jest dostępna cały czas czy dopiero wówczas gdy ktoś odejdzie to na jego miejsce może wskoczyć nowa osoba? Przyznam szczerze, że jestem gotowy założyć działalność, choć zastanawiam się co będzie po 2 latach jak przyjdzie płacić już wyższe składki..
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-03-06 21:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Interan - 2015-03-06 08:41:58]:
czytaj baranie zatrudniaja na umowe o prace dostanies gps w dupe i do przodu Zaraz będę! 3000 brutto i zrypanego kierownika co gli gratisy bo buduje dom a sam bedziesz mogl robic sobie loda by cos zalatwicpracuje tam jeszcze przez miesiac i spadam
zdjecie uzytkownika
sowa - 2015-03-11 21:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak żle połączyli detal z nowoczesnym ,ci z nowoczesnego strasznie zszokowani jaki do na detalu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Było wszystko ustalone od górnie a teraz trzeba samemu dogadywać tym bardziej źe nie ma czym .Starej dobrej ekipy dawno nie ma.Odwiedzam sklepy w innej firmie jak patrzę jak kupę lat pracy idzie na marne to aż żal. Nie polecam nikomu tej firmy z bardzo przyzwoitej firmy zrobiło się kompletne dno.
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-03-12 16:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jeden co dom buduje to nawet troche przypakował, wszyscy myśleli że siłownia a to jednak od zgrzewek:), a ph oczkami świecili
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-03-12 16:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ph oczkami świecili na sklepach,,,bo nie było rozliczać się za co
zdjecie uzytkownika
przykre... - 2015-03-12 22:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ph - 2015-03-12 16:27:42]:
Słowo ODGÓRNIE piszemy razem. Pisząc "źe nie ma czym" , masz zapewne na myśli "że nie ma czym". Mówiąc o "starej dobrej ekipie" masz na myśli ściemniaczy i nierobów, którzy klepali wirtualne zamówienia nie wychodząc z samochodu, a na starym systemie (motorola - bez gps), połowę dnia spędzali na kawie lub w Mcdonald's i Ty pewnie byłeś jednym z nich. Naprawdę myślałeś, że tak da się pociągnąć długo? Po co tracisz czas i piszesz w sieci te żale? Chcesz komuś zaszkodzić? Jeszcze z pod żałosnego pseudonimu, zarzucasz coś komuś, miej odwagę się ujawnić, przecież i tak tu już nie pracujesz. Nie miałeś czym rozliczać ale mimo to widzisz jak całe lata Twojej pracy idą na marne? To się kupy nie trzyma...Na sklepy to Ty chyba wchodzisz teraz z serwisu sprzątającego sądząc po zawartości merytorycznej i umiejętnościach ortograficznych...pozbycie się właśnie takich kul u nogi jak Ty pozwoli firmie na swobodny rozwój...
nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jeszcze bardziej przykre.... - 2015-03-13 11:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że mierzysz ludzi swoją miarą...czyżby przywar ludzi z południa? Po raz kolejny widzę brak merytoryki i chłodnej głowy w Twojej "wypowiedzi" (że o błędach ortograficznych i fatalnej interpunkcji nie wspomnę...myślałem, że z tym serwisem sprzątającym wyjdzie żart, ale chyba coś jest na rzeczy...).
Niby jak miałbym się kimkolwiek wysługiwać? Kim? Jak? Moje osiągnięcia to efekt mojej pracy i nie widzę tu innej możliwości...skoro Tobie przyszedł do głowy taki pomysł to znaczy, że miałeś z takimi działaniami do czynienia... Kolejna kwestia - dlaczego masz pewność, że zostanę zwolniony? Dlatego, że zwolniono Ciebie i Twoją "starą dobrą ekipę"??? Mi z jakiegoś powodu zaufano, Tobie z jakiegoś powodu - nie. Cała historia. Odniosę się jeszcze do Twoich wyzwisk skierowanych w moją stronę. Zastanów się - byłeś (jesteś?) PH. Nie możesz zatem być aż takim intelektualnym impotentem, żeby się ze mną nie zgodzić, że to najsłabsza i najłatwiejsz rzecz, jaką KAŻDY może zrobić - usiąść przed monitorem i incognito, bezpieczny i spokojny, zapewne z ręką w majtkach komuś nawtykać. Uważasz, że nie mógłbym teraz zrobić tego samego? Mógłbym, tylko po co? Czujesz się po czymś takim ptawdziwym facetem? Jeśli tak, to uwierz, że bardzo mi przykro, możesz podać mi swoje dane i z PRACUJĄCYMI i ZADOWOLONYMI Z PRACY PH , przekażemy Ci 1% podatku... trochę dystansu zalecam. Zamknij rozdział firmy tak jak firma zamknęła Twój. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-03-13 22:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze bardziej przykre.... - 2015-03-13 11:47:03]:
1% zostaw sobie na żel z firmy Durex przyda ci się przed sezonem.A do twojej wiadomości pracuję w żywcu
Myślałem że jesteś bardziej ogarnięty .Myślisz człowieczku że tylko zwolnieni tu piszą oj szkoda mi cię
Pozdrawiam cię ciule
zdjecie uzytkownika
przykre... - 2015-03-14 14:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-03-13 22:45:30]:
Myślałeś, że jestem bardziej ogarnięty a sam piszesz jako ZOSIA, używając zwrotu "myślałem..."...problemy z określeniem własnej płci? inspiracja na życie Anną Grodzką ? Skoro ciągle pracujesz, chętnie Cię spotkam w czwartek na integracji i wymienimy zdanie w cztery oczy a nie online, co jak wspomniałem jest łatwe dla każdego. Człowieczku.Będę pytał o Zosię,
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-03-19 12:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki, dajcie koniecznie znać czy spotkaliście się na tej integracji! :)
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-03-19 13:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukamy d,,,,,,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żywiec Zdrój
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żywiec Zdrój?
Zadaj pytanie