Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żywiec Zdrój

Pracowałeś w firmie Żywiec Zdrój i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Janina - 2015-04-01 20:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-03-13 22:45:30]:
Zosiu ( chłopie) zgadzam się z Tobą we wszystkim co piszesz to jest prawda pozdrawiam pracownik żywiec Janina( chłop)
zdjecie uzytkownika
nadal pracuję - 2015-04-05 15:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie ponad 5 lat. wcześniej w dwóch innych korporacjach i powiem że nigdy nie pracowałem w lepszej. Ale wiem jedno zależy to od szeszefa a nie od firmy. Teraz po zmianach musi się wszystko ustabilizować(tregaty z kosmosu, GPS w autach, trasówki układane przez komputer) ale po kilku miesiącach powinno być ok. Jeśli chodzi o pensje po restrukturyzacji to wiem że porównując do działalności straciliśmy ale i tak pensje są wysokie. Wystarczy porównać się np. do Coca Coli. I od razu się docenia co się ma.Co do starej ekipy to musze potwierdzić że wielu z nich uznawało za swoje miejsce pracy Mc Donalda.
zdjecie uzytkownika
jergo - 2015-04-05 16:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, nie wiecie może przypadkiem jak wygląda sprawa ze stanowiskiem przedstawiciela handlowego w tym momencie w Żywcu ? słyszałem , że praca na tym stanowisku w tej firmie jest naprawdę całkiem przyjemna i bo ich produkty obecnie sprzedają się najlepiej na rynku w kategorii wód źródlanych. Możecie to powiterdzić?
zdjecie uzytkownika
bestyja - 2015-04-05 18:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nadal pracuję - 2015-04-05 15:51:47]:
kolego "nadal pracuję" ja również pracuję w tej firmie od kilku lat i mogę się zgodzić z Tobą w kwestii tego, że dużo w naszej pracy zależy od naszego ASMa i Jego/Jej podejścia. Zgodzę się też, że do czasu tej restrukturyzacji było na prawdę wielu ściemniaczy i sporo z nich poleciało. Ale w kwestii finansów, to błagam Cię nie rozśmieszaj mnie! Pomijając fakt, że straciliśmy sporo po przejściu na umowy, to coca-coli itp. nie dorastamy do pięt!
zdjecie uzytkownika
bestyja - 2015-04-05 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jergo - 2015-04-05 16:19:49]:
kolego niezaprzeczalnym jest fakt, że wg badań Nielsena jesteśmy zdecydowanym liderem na rynku, ale Twoje stwierdzenie "praca na tym stanowisku w tej firmie jest naprawdę całkiem przyjemna i bo ich produkty obecnie sprzedają się najlepiej na rynku" brzmi co najmniej, jakby napisał je ktoś z biura, kto nigdy "nie powąchał" pracy przedstawiciela i żyje tabelkami i marzeniami. Czy oby na pewno szukasz u nas pracy? Czy starasz się ocieplić wizerunek firmy po wielu negatywnych komentarzach m.in. na tym forum?
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-04-06 14:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info - 2015-04-01 13:50:43]:
zastanów się dlaczego ziewała - może tak nudno mówiłeś? dają szansę też ludziom bez doświadczenia tylko ktoś musi być dobry- widocznie nie jesteś taką alfą i omegą jak myślisz.
zdjecie uzytkownika
LOPI - 2015-04-06 22:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info - 2015-04-01 13:50:43]:
dOBRZE ŻE SIE TAK SKONCZYŁO. żYWIEC zDRÓJ TO GÓWNO. zNAJDZIESZ LEPSZ APRACe , NIE ZAŁUJ NIE MA CZEGO.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-04-10 22:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bestyja - 2015-04-05 18:17:04]:
jestes typowym peedałem w tej firmie buraku posluchaj co piszesz jestes zerem od poczatku do konca czy to rozumiesz
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-04-10 22:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przykre... - 2015-03-14 14:05:40]:
ty baranie a sam sie nie przedstawisz buraku co budujesz dom i boisz sie ze gratisy ci sie skoncza cwoku ja nie musze pisac gramatycznie i tak bys tego nie poja a le haczyk jest rusza na regiony ciekawe co poczniesz ja wam pomoge na ta wtope bedziecie mieli cieplutko na wizytacjach juz wam szykuje mine na sklepach zesracie sie ja pa b.przyjecie z pania z hr
zdjecie uzytkownika
bestyja - 2015-04-11 08:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-04-10 22:48:38]:
koledze z zaburzeniami osobowości proponuję wizytę u dwóch specjalistów, którzy mogą Ci pomóc, bo faktycznie po latach pracy w tej firmie chyba bardzo Ci tego potrzeba. Po pierwsze psychiatra, który przypisze Ci coś na ukojenie nerwów, bo widzę żeś nerwowy. Następnie chirurg plastyczny, który zamieni Ci jaja na cipkę, którą jesteś :)
do przemyślenia zostaje też powrót do podstawówki, po naukę pisania, gramatyki i składni, bo ciężko zrozumieć Twoje "wypowiedzi".
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-04-12 22:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bestyja - 2015-04-11 08:07:26]:
I love zywiec zdrój
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-04-27 19:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie czy ktoś już pracuje na nowych warunkach w żywców na umowę przez Target BPO.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-04-28 21:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Seko - 2015-04-27 19:44:47]:
tak
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-04-28 23:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak warunki atmosfera i narzędzia. Dziękuje za odpowiedż bo wybieram się na rozmowy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nickczemnick - 2015-04-29 08:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pójdziesz,porozmawiasz to sie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-04-29 19:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chcesz to nie gadaj kolego. Pytam osób co mogą mi pomóc a z TWojej odpowiedzi widać i czuć z jakiego kraju jesteś
zdjecie uzytkownika
Zdrój - 2015-05-04 23:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co dobrego w Zywcu?
zdjecie uzytkownika
panienka - 2015-05-12 13:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seko i jak po rozmowie na jaki region startujesz?! Ja czekam na tel po pierwszej rozmowie ;)
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-05-12 23:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już pracuje :). Tylko coś wszyscy nagle rzucają papierami;)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-13 17:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Seko ale ludzie się teraz masowo zwalniają? kompletnie nie rozumiem dlaczego. Nie widziałem żeby były nowe oferty pracy od nich, a przecież powinny być, bo jeśli ludzie się zwalniają to są puste staanowiska.. mi się wydaje, że to sa tylko plotki, bo grupa żywiec zdrój ma ogromne doświadczenie na rynku.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-13 18:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-05-13 17:46:11]:
nie bardzo rozumiem, co do tego ma ogromne doświadczenie? Ludzie zwalniają się lub uciekają na L4 na potęgę. Nie rozumiesz dlaczego? Zapytaj pierwszego lepszego PH, jakie ma cele premiowe, jak wygląda kalendarz pracy, jaka jest sytuacja z autami/kilometrami.. i wtedy kolego zrozumiesz dlaczego.. A ofert nie widzisz, bo większość rekrutacji jest ukryta..
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-05-13 18:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniają zwalniają bo juz tam pracuję to wiem. U mnie w grupie dwóch rzuciło papierami po 10 latch. Po drugie na rozmowie jest inna gatka o zarobkach a rzeczywistosc jest inna. Po za tym dużo jest owbowiązków i do wypłaty marnie to wygląda niestety. No ale cóż nie mieszkam w Warszawie i nie mogę sobie pozwolić być bez pracy mam rodzinkę na utrzymaniu. co do kilometrów narazie nie jest tak żle mi powiedzieli że mogę jeżdzić prywatnie w granicach rozsądku. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-13 19:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Seko - 2015-05-13 18:51:05]:
z tym "powiedzieli że mogę jeździć prywatnie w granicach rozsądku" to ja Ci radzę uważać. Pamiętaj, że zawsze obowiązuje to co jest w umowie, a nie to, co ktoś mówi, bo jak sam zauważyłeś w gatce jest inaczej, a w realu inaczej. Możesz mieć później niemiłą niespodziankę..
Wytrwałości w pracy życzę Tobie i Nam wszystkim..
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-05-13 23:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze trzeba robić swoje i uważać. Też życzę sukcesów i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
curious - 2015-05-21 10:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak praca KOSa (ASM), jak zarobki, auto? Ktoś, coś?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żywiec Zdrój

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żywiec Zdrój?
Zadaj pytanie
alert