Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żywiec Zdrój

Pracowałeś w firmie Żywiec Zdrój i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marco - 2014-07-11 16:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-08-18 05:15:04]:
Zarobki dla poczatkujacego tj. do 3 lat ok. 1600 netto. Praca na 3 zmiany, świeta, niedziele, soboty.
Po 10 latach jak wytrzymasz psychicznie i fizycznie dostaniesz moze 2500.
Obługa kilku maszyn naraz. Totalna lipa! Najgorsza firma w regionie!!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-08-11 13:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie jestem pracownikiem żywiec zdroj albo raczej firmy pośredniczącej...
Działalność, własny samochód, dostaniesz woreczek z pieniędzmi i martw się żeby było ok. Naprawy samochodu nikogo nie interesuja, np 2 miesiące temu wymienialem części eksploatacyjne w samochodzie za co zapłaciłem prawie 2tys. Ktoś wyżej pisał ile się zarabia także łatwo policzyć ile mi zostało, a w tym miesiącu się szykuje kolejną naprawą tym razem tańsza lekko ponad 1tys, taka firma taka marka a tak na prawdę wstyd żeby trzeba było jeździć swoimi samochodami i za swoje tankować. Samochód przy takiej pracy na prawdę się zużywa i trzeba w niego ładować kasę. Jeżeli masz używany samochód to min 2 wypłaty miesięczne w ciągu roku musisz wydać, łącznie z ubezpieczeniem, oponami, wymiana i olejów itp. Każdemu kto chce tu przyjść radzę się zastanowić, no chyba że ktoś nie ma w ogóle pracy i to będzie nerwowka czy się nie dołoży do interesu z samochodem...
zdjecie uzytkownika
norman - 2014-08-14 18:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chwila, chwila, nie porównujmy pracy w Żywiec Zdrój do pracy przez firme pośredniczącą i do tego na własną działalność. To jasne, że w przypadku działalności koszta zwiazane z eksploatacją samochodu (naprawy, paliwo oraz inne), ZUS, czy inne składki oraz księgowość trzeba samemu sobie opłacić. Chyba nie do końca wiedziałeś na co sie piszesz wybierając taki rodzaj zatrudnienia. Marka jest dobra, firmy Żywiec Zdrój nikomu nie trzeba przedstawiać, to i sprzedaż jest pewnie łatwa, jak też napisaliście.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-19 20:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marka jest dobra to prawda, czy się łatwo sprzedaje? Może i tak ale bez handlowca by się nie sprzedało tyle co z handlowcem. Chodzi o to ze firma mogłaby zainwestować w ludzi i docenić naszą pracę.
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-08-22 13:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-08-19 20:22:25]:
Czytam posty i mocno się zastanawiam, czy dołączyć do tej firmy.
Czy ktoś wie, jak wygląda praca w HR? jakie są tam zarobki?
zdjecie uzytkownika
Norin - 2014-09-27 20:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żywiec Zdrój jest jednym z głównych producentów butelkowanej wody w Polsce. Rozwijają się dynamicznie, dając pracę ponad 600 osobom. Stwarzają szansę na rozwój zawodowy w różnych specjalizacjach. Ich oddziały mieszczą się w Warszawie, Cięcinie, Jeleśni, Mirosławcu oraz Rzeniszowie. Są także częścią grupy Danone.
zdjecie uzytkownika
yhyhyhy - 2014-09-29 14:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda stanowisko audytora np w takiej Warszawie?
zdjecie uzytkownika
a są wolne? - 2014-10-16 18:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to są wolne stanowiska do pracy w Warszawie od żywca? jakiś przedstawiciel hadnlwoy czy coś? jak dla mnie to żywiec ma najlepszą i najbardziej sprzedawalną wode smakową i normalną wodę. ma tą swoją markę gdzie innne firmy wiążą koniec z końcem i strasznie obniżają ceny. Potrzebuje pracy, a ta branża mnie ciekawiła, będzie coś?
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-11-09 11:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widzę to przy tak wielkiej firmie jaką jest Żywiec Zdrój i takiej ilości negatywnych komentarzy to się nie spodziewałem, że jako przedstawiciel handlowy musisz wykorzystywać swój własny samochód ( jestem mocno zaskoczony i zniesmaczony ), a zastanawiałem się właśnie czy nie złożyć cv właśnie na to stanowisko. A może powiecie jakiego rzędu są zarobki
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-23 16:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ciekawe na oficjalnej stronie internetowej Żywiec Zdrój w zakładce kariera jest bark aktualnych ofert pracy. Wygląd ana to, ze nikogo obecnie niestety nie szukają, także to chyba pozytywnie świadczy o firmie. Bowiem, gdyby było źle, to byłyby rotacje, pracownicy by odchodzili i byłaby masa ogłoszeń. Zwłaszcza, ze zatrudniają wiele osób. Mam rację?
zdjecie uzytkownika
sowa - 2014-12-04 17:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareście jakieś zmiany nasz super koordynator nie wytrzymał ciśnienia ,zrezygnował z pracy a wszystko było takie dla niego proste .Czas na Krzysztofa żeby podjął męską decyzję ale trzeba mieć trochę honoru Zawyżane targety o 50%, nieważne że ludzie nie robią, zarabiają u lidera 2100-2300 żenada najważniejsze że sam bierze.Nie polecam nikomu tej firmy czasy szanowania ph skończyły się dawno jak nie ty będzie następny.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-04 18:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację na pytanie dlaczego są tak wysokie targety ,skoro koordynator dostaje dużo niższe usłyszysz od Krzysztofa że to jest jego sprawa i on sobie może ustalać według swojego uznania,ty nie musisz brać premij twoje 60-80% to jego 100% on ma . Słoma z butów wyszła jak zabrakło nad nimi MARCINA
zdjecie uzytkownika
Zoff - 2014-12-28 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-12-04 18:19:21]:
Taaa...teraz rzadzi nimi Agnieszka, zagonila leni do roboty to nie wytrzymuja... A wszystkiego na nas ph zrzucic sie nie da, ciekawe kto za Pawla...
zdjecie uzytkownika
wesrt - 2015-01-22 16:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa, możecie mi napisać? Rozmowa kwalifikacyjna to sztuka i umiejętność autoprezentacji, asertywności oraz negocjacji więc bardzo się denerwuję przed tego typu spotkaniami więc zgłaszam się tu z prośbo o pomoc. napiszcie jak jest w tej firmie i do tego jakie zarobki oferują nowym pracownikom
zdjecie uzytkownika
galon - 2015-02-05 21:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wesrt - 2015-01-22 16:32:32]:
oczywiście to zalży od stanowiska na jakie rekrutujesz w Żywcu i od tego jak dużo czasu oni posiadają na to , żeby Cię sprawdzać. gdy potrzebują kogoś na wczoraj to raczej nie trwa to długo i potrafią sprawdzić tylko kilku kandydatów i zaryzykować z zatrudnieniem jednego z nich. W innych przypadkach jest wręcz odwrotnie...
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-17 22:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No a teraz będą zatrudniać na umowę ludzi hihhi tylko nie powiedzieli ilu zwolnią czyli jakieś 50 osób
zdjecie uzytkownika
hnnn - 2015-02-19 13:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem ostatnio na ostatnim etapie rekrutacji w Wawie... Szkoda, ze pomimo wczesniejszych zapewnien iz bez wzgledu na wynik bedzie odpowiedz zwrotna, nie otrzymalem takowej... Macie takze takie doswiadczenia z ta firma?
zdjecie uzytkownika
Back - 2015-02-20 02:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli coś takiego obiecują to nie wiem dlaczego nie dotrzymują obietnic odnośnie odzewu. Ich to wiele nie kosztuje, a zawsze nie podkopuje autorytetu i nie niszczy dobrego imienia samej firmy. Tak czysto teoretycznie zapytam - czy w najbliższym czasie będą planowali przeprowadzać jakieś rekrutacje, wiadomo coś?
zdjecie uzytkownika
kadet - 2015-02-21 15:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co widze na pracuj.pl sa oferty pracy na PH do warszawy, ostroleki, plocka, marek, zielonki i wyszkowa... szkoda tylko ze pozwalniali ludzi tylko po to zeby zatrudnic nowych mowiac ze redukcja etatow heh... najlatwiej pozwalniac stara ekipe, ktora wcale nie byla zla i zatrudnic nowych szaraczkow skorych do tresury za male pieniadze... za pewne duzo mniejsze niz poprzednicy... brak slow i powidzenia przyszlym pracownikom ;)
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-02-23 22:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie jaka flote zakupil Target Bpo dla Zywca Zdroj?
zdjecie uzytkownika
zigi - 2015-02-24 19:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to target ma kupic auta? myslalem, ze wszyscy ida do ms service, ale juz tam dawno nie pracuje. ponoc polowa na etaty, a polowe wlasnie wywalaja? pewnie duza czesc tez odejdzie jaks ie dowie, ze ma dostawac 2 netto i auta dokladnie rozliczana kilometrowka.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-27 18:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [heh - 2015-02-23 22:05:38]:
reno clio białe
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-27 18:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kasa od 3 do 3800 brutto tym co zostali nowym nie wiem ile dadzą autami nie wolno poruszać sie na własne potrzeby ograniczenia kilometrów mają i 21 zł na telefon auta z GPS plus Tel.z Lokalizacją Gratisy jak ci kiero da to masz jak masz pecha do nie masz priorytet to układanie półek na sklepach i jazda z kierem 6 kroków wizyty musisz robic jak nie to po premii dużo roboty jazda po kolei jak ominiesz sklep tez po premii czasy wizyt na każdym sklepie określona liczba minut zależy od wielkości sklepu
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-02-28 12:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zywiec 18 -19.luty 2015 zwolnił około 50% ph. pozostałe osoby przeszły na etaty pod Target kasa dla tych co zostały to od 3000 do 4000 brutto plus premia( do 25% złożona - ocena sklepów -najprawdopodobniej przez firme zewnętrzną, realizacji tras, ilości expo), samochody reno clio białe obrendowane, gps samochody nie wiem ale aipaqi napewno.
ciężko powiedzieć jaka będzie atmosfera pracy i relacje po takich zmianach
zdjecie uzytkownika
zigi - 2015-02-28 23:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 brutto to malo w stosunku do tego co bylo na dzialalnosci, gdzie wiele osob kombinowal z paliwem. pewnie za chwile z tych 50% to zostanie polowa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żywiec Zdrój
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żywiec Zdrój?
Zadaj pytanie