Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żywiec Zdrój

Pracowałeś w firmie Żywiec Zdrój i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-03-06 21:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Interan - 2015-03-06 08:41:58]:
czytaj baranie zatrudniaja na umowe o prace dostanies gps w dupe i do przodu Zaraz będę! 3000 brutto i zrypanego kierownika co gli gratisy bo buduje dom a sam bedziesz mogl robic sobie loda by cos zalatwicpracuje tam jeszcze przez miesiac i spadam
zdjecie uzytkownika
sowa - 2015-03-11 21:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak żle połączyli detal z nowoczesnym ,ci z nowoczesnego strasznie zszokowani jaki do na detalu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Było wszystko ustalone od górnie a teraz trzeba samemu dogadywać tym bardziej źe nie ma czym .Starej dobrej ekipy dawno nie ma.Odwiedzam sklepy w innej firmie jak patrzę jak kupę lat pracy idzie na marne to aż żal. Nie polecam nikomu tej firmy z bardzo przyzwoitej firmy zrobiło się kompletne dno.
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-03-12 16:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a jeden co dom buduje to nawet troche przypakował, wszyscy myśleli że siłownia a to jednak od zgrzewek:), a ph oczkami świecili
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-03-12 16:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ph oczkami świecili na sklepach,,,bo nie było rozliczać się za co
zdjecie uzytkownika
przykre... - 2015-03-12 22:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ph - 2015-03-12 16:27:42]:
Słowo ODGÓRNIE piszemy razem. Pisząc "źe nie ma czym" , masz zapewne na myśli "że nie ma czym". Mówiąc o "starej dobrej ekipie" masz na myśli ściemniaczy i nierobów, którzy klepali wirtualne zamówienia nie wychodząc z samochodu, a na starym systemie (motorola - bez gps), połowę dnia spędzali na kawie lub w Mcdonald's i Ty pewnie byłeś jednym z nich. Naprawdę myślałeś, że tak da się pociągnąć długo? Po co tracisz czas i piszesz w sieci te żale? Chcesz komuś zaszkodzić? Jeszcze z pod żałosnego pseudonimu, zarzucasz coś komuś, miej odwagę się ujawnić, przecież i tak tu już nie pracujesz. Nie miałeś czym rozliczać ale mimo to widzisz jak całe lata Twojej pracy idą na marne? To się kupy nie trzyma...Na sklepy to Ty chyba wchodzisz teraz z serwisu sprzątającego sądząc po zawartości merytorycznej i umiejętnościach ortograficznych...pozbycie się właśnie takich kul u nogi jak Ty pozwoli firmie na swobodny rozwój...
nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jeszcze bardziej przykre.... - 2015-03-13 11:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że mierzysz ludzi swoją miarą...czyżby przywar ludzi z południa? Po raz kolejny widzę brak merytoryki i chłodnej głowy w Twojej "wypowiedzi" (że o błędach ortograficznych i fatalnej interpunkcji nie wspomnę...myślałem, że z tym serwisem sprzątającym wyjdzie żart, ale chyba coś jest na rzeczy...).
Niby jak miałbym się kimkolwiek wysługiwać? Kim? Jak? Moje osiągnięcia to efekt mojej pracy i nie widzę tu innej możliwości...skoro Tobie przyszedł do głowy taki pomysł to znaczy, że miałeś z takimi działaniami do czynienia... Kolejna kwestia - dlaczego masz pewność, że zostanę zwolniony? Dlatego, że zwolniono Ciebie i Twoją "starą dobrą ekipę"??? Mi z jakiegoś powodu zaufano, Tobie z jakiegoś powodu - nie. Cała historia. Odniosę się jeszcze do Twoich wyzwisk skierowanych w moją stronę. Zastanów się - byłeś (jesteś?) PH. Nie możesz zatem być aż takim intelektualnym impotentem, żeby się ze mną nie zgodzić, że to najsłabsza i najłatwiejsz rzecz, jaką KAŻDY może zrobić - usiąść przed monitorem i incognito, bezpieczny i spokojny, zapewne z ręką w majtkach komuś nawtykać. Uważasz, że nie mógłbym teraz zrobić tego samego? Mógłbym, tylko po co? Czujesz się po czymś takim ptawdziwym facetem? Jeśli tak, to uwierz, że bardzo mi przykro, możesz podać mi swoje dane i z PRACUJĄCYMI i ZADOWOLONYMI Z PRACY PH , przekażemy Ci 1% podatku... trochę dystansu zalecam. Zamknij rozdział firmy tak jak firma zamknęła Twój. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-03-13 22:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jeszcze bardziej przykre.... - 2015-03-13 11:47:03]:
1% zostaw sobie na żel z firmy Durex przyda ci się przed sezonem.A do twojej wiadomości pracuję w żywcu
Myślałem że jesteś bardziej ogarnięty .Myślisz człowieczku że tylko zwolnieni tu piszą oj szkoda mi cię
Pozdrawiam cię ciule
zdjecie uzytkownika
przykre... - 2015-03-14 14:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-03-13 22:45:30]:
Myślałeś, że jestem bardziej ogarnięty a sam piszesz jako ZOSIA, używając zwrotu "myślałem..."...problemy z określeniem własnej płci? inspiracja na życie Anną Grodzką ? Skoro ciągle pracujesz, chętnie Cię spotkam w czwartek na integracji i wymienimy zdanie w cztery oczy a nie online, co jak wspomniałem jest łatwe dla każdego. Człowieczku.Będę pytał o Zosię,
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-03-19 12:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki, dajcie koniecznie znać czy spotkaliście się na tej integracji! :)
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-03-19 13:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukamy d,,,,,,
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-03-31 15:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jest tu osoba, która dostała etat Handlowca w Ostrołęce proszę o info ile dni po terminie rozmowy na Postępu (30.03.2015) dostała informację o zatrudnieniu.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-03-31 23:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciągali mnie na 3 etapy rekrutacji w tym jeden 120km od miejsca zamieszkania. Pani z Targetu przed ostatnim etapem powiedziała, że jestem mocnym kandydatem. Oczywiście nie zostałem wybrany i gdybym sam się do nich nie dobijał to pewnie by się nawet nie odezwali i czekałbym nadal jak idiota na info. Okazało się, że zadecydowały niuanse...doświadczenie w FMCG. To chyba nie jest niuans. Niuansem byłby źle dobrany ubiór na rozmowę albo niewyraźna wymowa. Brak profesjonalizmu i ze strony Targetu i Żywca. Na rozmowie Pani rekrutująca wciąż ziewała i wpatrywała się w telefon. Na tym etapie powinna okazać minimum szacunku. Szkoda bo czuję, że mogłoby się fajnie pracować.
zdjecie uzytkownika
Info - 2015-04-01 13:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, piszę z zapytaniem z goła odmiennym od powyższych tematów. Potrzebowałbym poznać strukturę firmy Żywiec Zdrój na rynku Horeca, po przekształceniach zorganizowanych przy uczestnictwie firmy Bpo (ilość RDS, RKS, PH, podział na terytoria, kontakty), jeśli byliby chętni w pomocy, z pewnością się odwdzięczę:)
zdjecie uzytkownika
Janina - 2015-04-01 20:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-03-13 22:45:30]:
Zosiu ( chłopie) zgadzam się z Tobą we wszystkim co piszesz to jest prawda pozdrawiam pracownik żywiec Janina( chłop)
zdjecie uzytkownika
nadal pracuję - 2015-04-05 15:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie ponad 5 lat. wcześniej w dwóch innych korporacjach i powiem że nigdy nie pracowałem w lepszej. Ale wiem jedno zależy to od szeszefa a nie od firmy. Teraz po zmianach musi się wszystko ustabilizować(tregaty z kosmosu, GPS w autach, trasówki układane przez komputer) ale po kilku miesiącach powinno być ok. Jeśli chodzi o pensje po restrukturyzacji to wiem że porównując do działalności straciliśmy ale i tak pensje są wysokie. Wystarczy porównać się np. do Coca Coli. I od razu się docenia co się ma.Co do starej ekipy to musze potwierdzić że wielu z nich uznawało za swoje miejsce pracy Mc Donalda.
zdjecie uzytkownika
jergo - 2015-04-05 16:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, nie wiecie może przypadkiem jak wygląda sprawa ze stanowiskiem przedstawiciela handlowego w tym momencie w Żywcu ? słyszałem , że praca na tym stanowisku w tej firmie jest naprawdę całkiem przyjemna i bo ich produkty obecnie sprzedają się najlepiej na rynku w kategorii wód źródlanych. Możecie to powiterdzić?
zdjecie uzytkownika
bestyja - 2015-04-05 18:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nadal pracuję - 2015-04-05 15:51:47]:
kolego "nadal pracuję" ja również pracuję w tej firmie od kilku lat i mogę się zgodzić z Tobą w kwestii tego, że dużo w naszej pracy zależy od naszego ASMa i Jego/Jej podejścia. Zgodzę się też, że do czasu tej restrukturyzacji było na prawdę wielu ściemniaczy i sporo z nich poleciało. Ale w kwestii finansów, to błagam Cię nie rozśmieszaj mnie! Pomijając fakt, że straciliśmy sporo po przejściu na umowy, to coca-coli itp. nie dorastamy do pięt!
zdjecie uzytkownika
bestyja - 2015-04-05 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jergo - 2015-04-05 16:19:49]:
kolego niezaprzeczalnym jest fakt, że wg badań Nielsena jesteśmy zdecydowanym liderem na rynku, ale Twoje stwierdzenie "praca na tym stanowisku w tej firmie jest naprawdę całkiem przyjemna i bo ich produkty obecnie sprzedają się najlepiej na rynku" brzmi co najmniej, jakby napisał je ktoś z biura, kto nigdy "nie powąchał" pracy przedstawiciela i żyje tabelkami i marzeniami. Czy oby na pewno szukasz u nas pracy? Czy starasz się ocieplić wizerunek firmy po wielu negatywnych komentarzach m.in. na tym forum?
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-04-06 14:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info - 2015-04-01 13:50:43]:
zastanów się dlaczego ziewała - może tak nudno mówiłeś? dają szansę też ludziom bez doświadczenia tylko ktoś musi być dobry- widocznie nie jesteś taką alfą i omegą jak myślisz.
zdjecie uzytkownika
LOPI - 2015-04-06 22:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info - 2015-04-01 13:50:43]:
dOBRZE ŻE SIE TAK SKONCZYŁO. żYWIEC zDRÓJ TO GÓWNO. zNAJDZIESZ LEPSZ APRACe , NIE ZAŁUJ NIE MA CZEGO.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-04-10 22:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bestyja - 2015-04-05 18:17:04]:
jestes typowym peedałem w tej firmie buraku posluchaj co piszesz jestes zerem od poczatku do konca czy to rozumiesz
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-04-10 22:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przykre... - 2015-03-14 14:05:40]:
ty baranie a sam sie nie przedstawisz buraku co budujesz dom i boisz sie ze gratisy ci sie skoncza cwoku ja nie musze pisac gramatycznie i tak bys tego nie poja a le haczyk jest rusza na regiony ciekawe co poczniesz ja wam pomoge na ta wtope bedziecie mieli cieplutko na wizytacjach juz wam szykuje mine na sklepach zesracie sie ja pa b.przyjecie z pania z hr
zdjecie uzytkownika
bestyja - 2015-04-11 08:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-04-10 22:48:38]:
koledze z zaburzeniami osobowości proponuję wizytę u dwóch specjalistów, którzy mogą Ci pomóc, bo faktycznie po latach pracy w tej firmie chyba bardzo Ci tego potrzeba. Po pierwsze psychiatra, który przypisze Ci coś na ukojenie nerwów, bo widzę żeś nerwowy. Następnie chirurg plastyczny, który zamieni Ci jaja na cipkę, którą jesteś :)
do przemyślenia zostaje też powrót do podstawówki, po naukę pisania, gramatyki i składni, bo ciężko zrozumieć Twoje "wypowiedzi".
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-04-12 22:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bestyja - 2015-04-11 08:07:26]:
I love zywiec zdrój
zdjecie uzytkownika
Seko - 2015-04-27 19:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie czy ktoś już pracuje na nowych warunkach w żywców na umowę przez Target BPO.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żywiec Zdrój
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żywiec Zdrój?
Zadaj pytanie