Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o valeo

Pracowałeś w firmie valeo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janusz - 2013-01-30 10:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy ktoś mógłby napisać jaka firma świadczy opiekę medyczną dla pracowników? Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Valeo i zważywszy na stan zdrowia jednego z członków mojej rodziny jest to dla mnie bardzo istotna informacja. Dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
hanys - 2013-02-04 01:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracownicy są w firmie medycznej Medicover od lat i nic sie nie zmieniło choć już nie jestem pracownikiem firmy Valeo;pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
janusz - 2013-02-04 12:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję bardzo za informację. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-03-27 15:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanki, koledzy natrafiłem na ofertę firmy adeco praca w zakładzie w Chrzanowie napiszcie ile godzin, jaka praca ile płacą czy jest sens iść na spotkanie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-06 09:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ADECO zarobki 1700 netto system 4 brygadowy
zdjecie uzytkownika
pracownik valeo - 2013-04-08 11:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak pracowałem w vwleo na umowie adecco to owszem zarabiało się po ok 1700 netto ale znalazł się jakiś słynny pracownik i zgłosił do zusu że ma umowę na 0,5 etatu a zasuwa na 1,0 etat wtedy pracownicy mieli tzwe X od 2 do 4 a po tej okcji maja nawet 10 X to znaczy że 10dni wolnego bez zarobku czyli bezpłatny ja mam teraz umowie Valeo na rok i zarabiam 1500 netto szczerze odradzam tej pracy tzw [usunięte przez moderatora] lub kocioł
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-04-09 14:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oboz pracy,dobrze placa
zdjecie uzytkownika
wrwr - 2013-06-19 20:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tez się zarabia w valeo na godzzię?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 07:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do w Valeo zarabia się na godzinę? a nie na stawkę za etat? no i czy da się zatrudnić tam w wymiarze 3/4 etatu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 20:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nadal w valeo tak cięzko o umowe o pracę? Ile Wam zajeło uzyskanie takiej, bo wszyscy piszą, że mają na rok. Jak z ubezpieczeniem i opieką medyczną?
zdjecie uzytkownika
domek - 2013-07-19 16:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś może mi powiedzieć ile aktualnie można zarobić przez adecco w valeo na chłodnicach mam zamiar podjąć tam pracę i nie wiem czy warto???
zdjecie uzytkownika
robert - 2013-07-21 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie wysłac cv aby pracowac w valeo skawina?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-08-19 21:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No to na wycieraczkach kroi się nowy dyro naczelny... Podobno dyro produkcji z Chrzanowa - [usunięte przez moderatora] Będzie nieciekawie, bo tam nie zrobił nic dobrego...
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-09-12 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mi ktoś powiedzieć do jakich miejscowości dojeżdżają busy pracownicze?
zdjecie uzytkownika
Belweder - 2013-09-24 19:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak nowy dyrektor jestesmy ciekaw z VLS jak on tam sie wam spisuje
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 22:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
VALEO CHŁODNICE SKRAPLACZE .LUDZIE NIECH WAS PON BÓG STRZEŻE ŻE BYŚCIE NIE PODEJMOWALI TAM PRACE NAJGORSZY SYF W JAKIM PRACOWAŁEM NIE WIEM JAK JA MOGŁEM PRZEROBIĆ TAM PRAWIE ROK ,NIEDAWNO O DESZŁEM OD TEGO ŻE TAK POWIEM [usunięte przez moderatora] I WRESZCIE ODDYCHAŁEM ZNALAZŁEM LEPSZĄ .PRACA TAM TO JAKIEŚ KPINY SYSTEM 4 BRYGADOWY PRACUJESZ W ŚWIĘTA NIEDZIELE SOBOTY I NIGDY NAWET NIE DOSTAŁEM 1600ZŁNA RĘKE TAK TYLE ZAROBISZ W TEJ KOCHANEJ FIRMIE,NA DODATKU NIE WYPŁACAJĄ WSZYSTKICH PIENIĘDZY MIAŁEM DOSTAĆ WYRÓWNANIE ZA 7 DNI TO DOSTAŁEM 57 ZŁ,ODEŚLE IM TE ŚMIESZNE PIENIĄDZE KTÓRE DOSTAŁEM NA CUKIERKI ALE TAK TEJ SPRAWY NIE DOSTAWIE,LUDZIE TAM NA OGÓŁ W PORZĄDKU ALE ZAWSZE JAKIŚ [usunięte przez moderatora] SIĘ ZNAJDZIE ,NIE MÓWIĘ JUŻ O KIEROWNICTWIE BO JAK BYM TERAZ CHWYCIŁ KTÓREGOŚ TO NIE WIEM CO BYM ZROBIŁ ,BIURASY TĘŻ SWOJA DROGĄ ,SZARE LUDZIE [usunięte przez moderatora] NA HALI GDZIE JEST 40 STOPNI LEJE SIE Z CZŁOWIEKA A ONI INO SIĘ ŚMIEJĄ I CZEMU TAK MAŁO ZROBIONE... SAM SOBIE [usunięte przez moderatora] RÓB ZA TAKIE PIENIĄDZE I WARUNKI PRACY.ŻAL MI TAM LUDZI KTÓRZY TAM DALEJ PRACUJĄ ALE MOŻE ZMĄDRZEJĄ I POSZUKAJĄ INNEJ.MÓGŁ BYM DALEJ WYMIENIAĆ STO POWODÓW NEGATYWNYCH O TEJ FIRMIE ALE MAM NADZIEJE ŻE TO WAS TROCHĘ OSTRZEŻE PRZED TĄ BANDĄ,JESZCZE ICH STANDARDY BOŻE CZŁOWIEKU A NIE CHCE MI SIĘ PISAĆ BO MNIE SZARPIE KTO TAM PRACUJE NADAL TO WIE O CO CHODZI.PROSZE NIE PISAĆ PO TYM POŚCIE ŻE AAA DOBRE I CO GDZIE ZNAJDĘ INNEJ PRACE NIE PRAWDA JAK KTOŚ CHCĘ I BĘDZIE DĄŻYŁ TO ZNAJDZIE.
zdjecie uzytkownika
Alan - 2013-09-30 12:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo proszę powiedzcie mi ile zarabia seter / ustawiacz wtrysku, taki z 6 letnim stażem pracy tam. Jaką ma stawkę??
zdjecie uzytkownika
nicko - 2013-11-30 09:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pitolicie z tymi zarobkami pracuje na wycieraczkach w skawinie na 4ro brygadówce i wcale nie jest tak źle przy 21 dniach pracy wyszedłem 2000zł wg mnie to nie jest źle. A co do Chrzanowa to słyszałem że tam są dużo mniejsze zarobki niż w skawinie
zdjecie uzytkownika
T - 2013-12-04 17:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam ochrona s.o.s sie spisuje?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-17
Żródło: infopraca.pl
Czechowice Dziedzice
(śląskie)
  Nr. Ref. JAK/MET/2014    Zakres zadań na stanowisku: - Wdrażanie narzędzi jakościowych na produkcji; - Rozwiązywanie bieżących problemów jakościowych; - Wprowadzanie oraz weryfikowanie działań korygujących i zapobiegawczych; - Opracowywanie...
zdjecie uzytkownika
x2s - 2013-12-10 21:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak byłem na stażu w tej wspaniałej firmie dało mi to dość dużo, fajni ludzie fajna atmosfera natomiast kadry to porażka. Oczywiście umowy nie dostałem rozmowę miałem ale po trzech etapach nie dostałem nawet info drogą mailowa nie dziękujemy totalny zlew... Co najlepsze po 5 miesiącach zadzwonili do mnie proponując przystąpienie do rekrutacji na stanowisko o którym nie miałem zielonego pojęcia. Sam nie wiem czy to bak kompetencji czy totalny brak szacunku do ludzi. Jak bodziecie tak postępowa to współczucia bo tylko idiota zdecyduje się na pracę w takim miejscu. Valeo myśli ze złapało Pana Boga za nogi i kazdy przyleci z pocałowaniem w noge, jednak nikt poważny kto ma jakieś ambicje nie zdecyduje się na to wielkie G..... Ja osobiście odradzam po doświadczeniach z kadrami które są porostu tak beznadziejne i aroganckie ze brak słów. Pracodawca który ma cos do zaoferowania i szuka pracownika zachowuje sie z powagą i szacunkiem do osób które rekrutuje jednak przyzwyczajenie ze studentami weszło im za bardzo w nawyk . Zlać wykorzystać bo przyjdzie każdy, -tak każdy kto nie ma innego wyjścia doświadczenia i wiedzy, by dostać się do lepszej firmy.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-01-25 15:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekacie na pracę w tym zakładzie,a z drugiej strony gdzie pracodawca daje wypłaty w terminach jeszcze w zakładach w których pracuje taka duża ilośc osób ?
zdjecie uzytkownika
HRTC - 2014-02-01 10:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszedzie.Jak szukasz z głową roboty to wszedzie płacą.Roboty nie ma, wiec ludzie robią za byle jaki grosz.
zdjecie uzytkownika
frytka - 2014-02-02 18:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Belweder - 2013-09-24 19:53:54]:
(usunięte przez administratora)od zawsze były imprezy integracyjne na początku roku, a w tym odwołana, ciekawe co jeszcze wymyśli...
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-03 09:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te integracje były ale nie dla wszystkich !!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-09 09:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dla psa kiełbasa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
43 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie valeo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x