logo Valeo

Valeo

Skawina

Opinie o Valeo

vałelo 2016-04-05 20:24
Nieustanna rekrutacja do tej firemki świadczy najlepiej o tym prężnym zakładzie ze Skawiny :) Częściej niż ogłoszenia o pracy w tej firemce (samych agencji pracy które non stop się ogłaszają jest ok 5) pojawiają się w internecie chyba tylko ogłoszenia matrymonialne - tak jak napisał ktoś wcześniej - lepiej kopac rowy za ta kase :)
8
MyśleniczaninZadowolony 2016-05-09 20:09
trochę przesadzacie ja przerobiłem trzy miesiące i obecnie zarabiam 1800 zł netto dojazd mam za darmo bo busem pracowniczym. Praktycznie nie daję na paliwo kompletnie :) , praca dużo lepsza niż np Polplast w Myślenicach czy Cooper w Myślenicach.
4
jaco 2016-05-14 19:14
Jak się czyta Twój komentarz (ton, słownictwo) to można być pewnym, że atmosfera iście rodzinna.Ech chciałbym mieć takiego kolegę jak ty...
Reszta komentarzy zdaje się potwierdzać Eldorado
W ogóle w głowie mi się nie mieści że ludzie mogą pracować za taką kasę do tego w takim klimacie. Brawo dla Emmy, gdyby wszyscy postępowali tak jak ona to w Valeo brakowało by rąk do pracy i zarząd musiałby uatrakcyjnić miejsce pracy (pensja, socjal), oraz przyjrzeć się kierownictwu różnego stopnia czy są to pozytywni liderzy czy zwykłe chamy. Niestety dopóki ludzie dają się tak traktować to będą wykorzystywani jak niewolnicy.
PS. Na co dzień pracuje jako programista, zarabiam 8K na rękę i w pierwsze dni mojej pracy nie musiałem się niczego domyślać. Zapewniono mi odpowiednie szkolenia abym dobrze się czuł i szybko wdrożył. Bo w tej branży ludzie wiedzą że zadowolony pracownik to efektywny pracownik.
Pozdrawiam
1
Krakus 2016-06-10 13:18
Częściowo sie podpisuje pod tym.
Od jakiegoś czasu nie pracuję już w Valeo. Praca ciężka, zarobki 1800-1900 miesięcznie na rękę. Nie jest źle, są prace gorzej płatne, w gorszych warunkach.

Pracowałem na chłodnicach. Ogromnym minusem jest całkowity brak możliwosci rozwoju i sensownego awansu, oraz paskudna klika liderów i ich przydupasów. To sprawiło, że bardzo sie do tej pracy zniechęciłem.

Na chłodnicach apu1 montaże, liderem zostawali ci, którzy nosili starszym liderom i zastępcom kierownika frytki - kazdy wie o kogo chodzi. Niedawno dla swojego przydupasa stworzyli sobie liderzy stanowisko (!) zastępcy lidera!! Oczywiście półoficjalnie. I tak, podczas gdy ludzi do klepania brakuje "zastępca" opiera się pół dnia o finsiarkę po to, by na godzinę przed końcem zmiany wyręczyc liderów z wazenia złomu.

Gdyby zabrali sie tym darmozjadom i nierobom za d.py, gdyby stworzyli jakiś sensowny system podwyżek - byłoby ok. No i jakiś szybki kurs kultury dla liderów tez by nie zawadził.
7
Chusajn 2016-06-20 15:26
Jestem również zadowolony, ja co prawda dojeżdżam aż do Myślenic 20 km a z Myślenic pracowniczym busem za darmo, praca dużo lepsza niż w Polplascie czy Cooperze a pracowałem w obu, przede wszystkim praca nie jest w takich złych warunkach jak w tych obydwu firmach jak Cooper Standard czy Polplast. Zarabiam w końcu dobre pieniądze, 1800 - 1900 zł to naprawdę sporo, jestem bardzo zadowolony, ludzie są różni ale jak wszędzie ale już mam kilku fajnych kolegów i jest fajnie. Praca mi się podoba w jakimś stopniu mnie nawet cieszy. Nikt na mnie nie wydziera się jak w Polplascie i nie wdycham takiego gówna jak w Cooperze. A jestem cholernym alergikiem, w obu tych firmach albo kichałem jak cholera albo było mi duszno jak cholera, w Valeo nic mi nie jest, ja nie zmienię tej firmy za cholere.
1
prawda 2016-06-22 09:47
Oby mniej takich ludzi jak ty, to mniej zakładów produkcyjnych z takimi warunkami płacy i pracy. Miałam tą nieprzyjemność pracować w tym zakładzie przez okres około 5 lat na stanowisku najniższego szczebla operatora. Nie nabyłam żadnych pozytywnych doświadczeń, uważam ten okres za stracony. Ekonomicznie nie dorobiłam się niczego, wegetacja, życie za taką stawkę z miesiąca na miesiąc. Jakaś chora atmosfera, spowodowana między innymi tym, że stanowiska kierownicze obejmują osoby często z wykształceniem zawodowym, zupełnie nieprzygotowane do zarządzania ludźmi w sposób humanitarny. Być może jest to celowa polityka firmy, potrzebująca nie kierowników "poganiaczy". Takimi "kierownikami" łatwo jest zarządzać, a mianowicie zrobią wszystko by utrzymać stołki, ponieważ w innych szanujących się firmach osoba z tak niskim wykształceniem nie ma racji bytu na stanowisku kierowniczym,bo są to osoby często zbyt prymitywne. W firmie Valeo ludzi traktowało się wówczas jak zero. Fizycznie kobiety przez całe 8 godzin co kilka sekund, bo w niecałą min. przerzucają ciężary ok. 3 kg no i dodatkowo obszerne gabarytowo i tak co kilkanaście sekund przez 8h, lata. Nie da się tego opisać, ja to środowisko porównałabym do obozu pracy. Niegodziwa praca, płaca. Szkoda, że ludzie przez całe lata "dymają" tymi rękami rano, popołudniu, nocą, pod nadzorem kobiety pochodzenia wiejskiego, z wykształceniem dajmy na to "krawcowa", "tokarz", "szewc". Machloje, manipulacje, poniżanie. Wyrwie się taka z chałupy i rządzić jej się chce i myśli, że jest ważna a tak naprawdę to największe "g.." przez które ludzie są poniżani i pracują w takich warunkach za takie pieniądze.
13
prawda 2016-06-22 09:50
Oby mniej takich ludzi jak ty, to mniej zakładów produkcyjnych z takimi warunkami płacy i pracy. Miałam tą nieprzyjemność pracować w tym zakładzie przez okres około 5 lat na stanowisku najniższego szczebla operatora. Nie nabyłam żadnych pozytywnych doświadczeń, uważam ten okres za stracony. Ekonomicznie nie dorobiłam się niczego, wegetacja, życie za taką stawkę z miesiąca na miesiąc. Jakaś chora atmosfera, spowodowana między innymi tym, że stanowiska kierownicze obejmują osoby często z wykształceniem zawodowym, zupełnie nieprzygotowane do zarządzania ludźmi w sposób humanitarny. Być może jest to celowa polityka firmy, potrzebująca nie kierowników "poganiaczy". Takimi "kierownikami" łatwo jest zarządzać, a mianowicie zrobią wszystko by utrzymać stołki, ponieważ w innych szanujących się firmach osoba z tak niskim wykształceniem nie ma racji bytu na stanowisku kierowniczym,bo są to osoby często zbyt prymitywne. W firmie Valeo ludzi traktowało się wówczas jak zero. Fizycznie kobiety przez całe 8 godzin co kilka sekund, bo w niecałą min. przerzucają ciężary ok. 3 kg no i dodatkowo obszerne gabarytowo i tak co kilkanaście sekund przez 8h, lata. Nie da się tego opisać, ja to środowisko porównałabym do obozu pracy. Niegodziwa praca, płaca. Szkoda, że ludzie przez całe lata "dymają" tymi rękami rano, popołudniu, nocą, pod nadzorem kobiety pochodzenia wiejskiego, z wykształceniem dajmy na to "krawcowa", "tokarz", "szewc". Machloje, manipulacje, poniżanie. Wyrwie się taka z chałupy i rządzić jej się chce i myśli, że jest ważna a tak naprawdę to największe "g.." przez które ludzie są poniżani i pracują w takich warunkach za takie pieniądze.
9
iks 2016-06-22 10:43
Ludzie sami dają się traktować jak śmieci, pracowałem tam, najgorsze są te wiejskie baby, których światopogląd ogranicza się do płotu, obgadywania, zawistne, i zazdrosne. Jakie to one dobre pracownice, jak dzielnie machają rękami i zapierdzielają jak roboty z zaciśniętymi pośladkami, żeby zwieracze nie puściły, bo wyjść do WC nie ma czasu, bo kosu, wydajność spadnie. Czy ludzie ci nie zdają sobie sprawy, że są nikim, że dla zarządu są tylko tanią siłą roboczą, baaardzo tanią. Ludzie sprzedają swoje zdrowie, pracę, godność baaardzo tanio-ooo!
19
jasobiechwale 2016-06-23 16:19
ja produkuję chłodnice :) zarabiam pond 3000 netto :) pracuje od niedawna :)
10
ja 2016-08-27 11:00
Praca biurowa - sama w sobie ciekawa ale i ciężka jak wół - jest tyle roboty że nie idzie tego zrobić w 8h. A nadgodzin nie można oficjalnie mieć. Więc albo się nie wywiążesz z obowiązków albo siedzisz po godzinach za friko. Jak się niewywiązujesz to jesteś złym pracownkiem. Jeśli wyrazisz swoje zdanie i powiesz prawdę jak jest ciężko to tak ci na złość dowalą roboty że sam się zwolnisz. a jeśli robisz wszystko na czas ( bo zostajesz za friko) to i tak co dołożą bo przecież pracownik X jest efektywny więc można mu coś jeszcze dać. Ktoś napisał ze odbija się na zdrowu i święta prawda. Po kilku latach pracy wyniszczenie organizmu jest prawie takie samo jak po 30 latach pracy.
5
ekspert 2016-08-29 17:46
witam

ile kosi programista maszyn CNC (CAD/CAM) z doświadczeniem ?

pozdrawiam
An 2016-09-27 15:16
Ogólnie to wydaje mi się, że jeśli chodzi o Valeo to firma najlepsze lata ma dopiero przed sobą, bardzo fajnie wygląda to pod tym względem jakim są oferty pracy, sprawdźcie ten nowy jesienny rzut, masa
7
Pa 2016-11-08 13:52
Nie polecam !! Pani z biura 3 razy do mnie dzwoniła z informacja ze praca jest lub jej nie ma. W poniedziałek 31.10 miało się odbyć szkolenie które parę dni wcześniej odwołała ponieważ okazało się ze jednak nie ma pracy. Zadzwoniła parę dni później ze jednak są te miejsca. Kolejny termin tego szkolenia to 07.11 po czym znowu pani zadzwoniła z informacja ze wszystko zostało zawieszone.. Kolejne parę dni później pani zadzwoniła ze szkolenie będzie 08.11, dostałam rozkład jazdy busów okazało się ze nieaktualny od sierpnia a jest listopad dlatego jestem w szoku ze nie wiedzą albo się nie interesują.. czekałam na busa 40 minut i nie jechał.. no cóż moja przygoda z Valeo się zakończyła.. szkoda tylko tych dojazdów na własną rękę badania itd..
7
Pahygh 2016-11-08 13:52
Nie polecam !! Pani z biura 3 razy do mnie dzwoniła z informacja ze praca jest lub jej nie ma. W poniedziałek 31.10 miało się odbyć szkolenie które parę dni wcześniej odwołała ponieważ okazało się ze jednak nie ma pracy. Zadzwoniła parę dni później ze jednak są te miejsca. Kolejny termin tego szkolenia to 07.11 po czym znowu pani zadzwoniła z informacja ze wszystko zostało zawieszone.. Kolejne parę dni później pani zadzwoniła ze szkolenie będzie 08.11, dostałam rozkład jazdy busów okazało się ze nieaktualny od sierpnia a jest listopad dlatego jestem w szoku ze nie wiedzą albo się nie interesują.. czekałam na busa 40 minut i nie jechał.. no cóż moja przygoda z Valeo się zakończyła.. szkoda tylko tych dojazdów na własną rękę badania itd..
3
Adam f 2016-11-16 18:03
Co Konstruktorami i technolosami? Da się zarobić 5k na rękę?
xyz 2016-11-20 21:58
No właśnie. Dobre pytanie. Ile zarabia inżynier technolog albo konstruktor ?
termopol 2016-12-01 13:26
prosze uważać na pana Krauza z Radziszowa, pożycza pieniądze od ludzi i nie oddaje. ma też długi w kilku sklepach w Skawinie
esmeralda 2016-12-03 08:11
Szkola zycia atmosfera straszna ludzie zasdrosni warunki pracy okropne szkoda zdrowia
6
Czarna 2016-12-10 16:02
Pa bez przesady!
27 października byłam na rozmowie, potem badania, szkolenie BHP. Po czym okazało się, że pracy nie ma. (Sytuacja identyczna do postu powyżej.)
Trwało to prawie cały listopad. Aż w końcu dostałam telefon i od 2 grudnia pracuję. Jestem zadowolona, atmosfera bardzo fajna, lider w porządku. Nie mam na co narzekać. Kasa mi odpowiada, a podwyżka niedługo.
Mam nadzieję, że za 6 miesięcy podpiszę umowę już z Valeo :)
Na temat busów podpytałam znajomych i nimi dojeżdżam. Są na przystanku zawsze na czas.

Jaki z tego wniosek???

1
fryksos 2016-12-11 11:52
Witam. Chciałbym ostrzec wszystkich pracowników VALEO przed panem Krauzem (mieszka w Radziszowie) który pracuje dorywczo w f-mie sprzątającej hale w VALEO. Ten pan porzycza od ludzi pieniążki (jego stary tekst że potrzebuje na lekarstwa) i nie oddaje. Kilkunastu ludziom w Skawinie i Radziszowie jest winien kilka tysięcy, a to nie jedyne jego lewe interesy. Proszę uważać!!!.
Xxx 2016-12-25 22:33
Jak zobacze twoj pasek z wyplaty to uwierze ze tyle zarabiasz.
nickname 2017-01-11 20:46
Czy praca tam jest jakaś ciężka fizycznie? Czy trzeba dużo dźwigać? Może ktoś dokładniej opisać na czym polega tam praca na produkcji, jak to mniej więcej wygląda?
tutzzi 2017-01-12 00:59
Witam pracowałem tak jakieś 5 lat temu na dziale chłodnic i teraz sytuacja mnie do tego zmusiła że znowu szukam byle jakiej pracy. Dlatego chciałbym zapytać ile teraz zarabia się w valeo na produkcjii przez addeco ?
2
Kryza 2017-01-13 00:08
Zna ktoś numer na ochronę valeo Chrzanów
2
Ktos 2017-01-16 20:48
Czesc....sluchajcie mam pytanie. Nie orientuje sie ktos czy agencja pracy Manpower rekrutuje tez na wycieraczki czy tylko na chlodnice? Z gory dzieki za odpowiedz
Ona2315 2017-01-20 13:29
Masakra pracuje tam 11 lat porażka wyzysk masz robić wszystko na wszystkich linach na działach niestety traktuje się nas jak automaty więcej więcej robie bo musze ale trzeba oglądnąć się Za czymś innym w tamtym roku podnieśli naj niższa podstawe 2200 na valeo ja musiałam 6 lat pracować żeby tyle dostać na umowę gdzie stazowe wogole nie doceniają starych stażem operatorów jak się nie obidza to nikt tam nie będzie robił a już im brakuje ludzi pozdrawiam
7
ska 2017-01-20 18:43
Oni chyba rekrutuja do tej sortujacej firmy tu i tu ale tam podobno nie jest za miło
3
asd 2017-02-12 09:42
Witam, orientuje sie ktos ile przykladowo zarabia operator CNC z doswiadczeniem? Pozdrawiam
On 2017-02-23 16:16
O ile wiem nie ma takiego stanowiska jak operator cnc. Po drugie jak ktos podnieca sie tym ze zarabia 1800-1900zl netto za prace świątek piątek i niedziele, noce, święta i ch** wie co jeszcze, i do tego cieszy sie z tego ze ma darmowego busa( za ktorego oczywiscie wszyscy placimy) to jest zwyklym debilem
15
nick wprost 2017-02-24 13:14
Duża rotacja pracowników z firm zewn., chyba[...] głównie. wg.humoru,:) czy też niejasnych prywatnych upodobań decyzyjnych osób
6
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz 2017-03-01 15:50
Praca jest ciężka i okropnie monotonna. Płaca jest zdecydowanie za mała jak na wykonywane czynności. "Wielcy" inżynierowie chyba nie mają pojęcia co się dzieje na hali produkcyjnej. Ta praca jest ostatecznością jeśli ktoś umiera z głodu albo ma rodzinę na utrzymaniu. Zdecydowanie nie polecam, a w szczególności młodym ludziom, no chyba że jest się cebulakiem z za Zasiedmiogórogrodu i nie ma się żadnych, większych ambicji na przynajmniej jakąś ciekawszą pracę. Większość maszyn i tak się cały czas psuje, ale to i tak będzie wasza wina i będziecie musieli sobie sami poradzić bo niektórzy mechanicy są jak cały ten zakład, czyli mierni. Podsumowując radze przejrzeć rynek pracy jeszcze raz i poszukać jakiejś interesującej pracy.
11
WyluzowanaJuż 2017-03-10 13:22
Nie polecam, zdecydowanie. Płaca marna. Miało być min.1700-1900zł a ledwo dochodziło do 1500zł. Nie więcej. Atmosfera tragedia... wieś tańczy i śpiewa...
Starzy pracownicy są na lżejszych stanowiskach. Straszna rotacja nowych pracowników. Dostają najgorsze/najcięższe stanowiska. Starzy pracownicy siedzą i się śmieją. Wyrobieni sporo przed czasem. Bacznie obserwują poczynania "nowych". Sprawdzają raporty -"Ciekawe ile dzisiaj zrobił/a ?". Mistrzowie świata! :D
Sami też nie są doceniani finansowo np. za staż a z innych się nabijają... Nooo ale to o nich świadczy...
Nie są skorzy do pomocy, dopiero jak się ich poprosi i to często z łaską. Liderzy też mają wszystko "gdzieś". Jak nie poprosisz, nie przyjdzie, nawet nie zapyta jak Ci idzie. Udaje, że nie widzi nic. Nawet do kierownika dodzwonić się to graniczy z cudem. Też ma wszystko gdzieś...
A jak nowy pracownik ma się czegokolwiek nauczyć? A no tak: Szybkie szkolenie stanowiskowe i dalej radź sobie sam! A Ty operatorze walcz z czasem, żeby się wyrobić. Norma musi być zrobiona. Co godzinę musisz ładnie napisać ile sztuk zrobiłeś. Na koniec zmiany zsumować, narysować wykres. A godzina dzielona jest na 3600 sekund...i trzeba się rozliczyć wpisując sztuki. Maszyny niby nie stare, ale co chwilę awaria.
Ja wszystko rozumiem - za darmo nie ma nic... aleeee bez jaj!
Trochę lat przepracowanych mam już na produkcji. Ludzie, nie za takie pieniądze! Jesteś rozliczany z każdego kroku. Pracowników biurowych jak mrówek. Na kogoś trzeba robić...
Ale tak naprawdę to serdecznie współczuję tym co muszą tam pracować. Każdy ma inną sytuację finansową i grono ludzi a szczególnie z dalszych miejscowości nie ma dużego wyboru na rynku pracy. To jest przykre.
Najlepiej chyba mają się tam Ukraińcy. " Nie panimaju" i robi tyle co chce i jak chce. Albo faktycznie nie rozumie, albo głupa pali i ma wszystko gdzieś...
Jak już faktycznie przegina i są skargi, to wtedy idzie do zwolnienia.

Szkoda... bo w planach była długofalowa współpraca...
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za "nowych" i tych co już lata tam dymają.
20
Nowy 2017-03-19 14:21
Kierowników chyba szkoła w Korei Północnej, uczą ich jak dolowac i jeszcze bardziej szykanowac pracowników. Nie rozumiem że taki zakład jak ten może funkcjonować, żadnej kontroli z inspekcji pracy
8
Nikt 2017-04-05 13:55
Mam pytanie do pracowników Valeo o kt godzinie odjeżdża bus do valeo z Wadowic ten pracowniczy ? Na godzinę 22 ???
Tentakma 2017-04-16 13:49
Ciekawe rzeczy tu czytam, bo praca wcale nie jest tak ciężka (chyba, że ja wcześniej trafialem na ciężkie) a zarobek 2300+ miesięcznie pod Adecco wcale nie jest najgorszy.
..... 2017-04-30 20:10
2300 adecco, 2500 w valeo z 10 letnim stażem
1
nick 2017-05-16 19:08
hm to w koncu polecacie te pracze czy nie?
jak wygląda tam dzień roboczy,jak warunki pracy,pracodawca?
Operator 2017-05-16 23:20
NIE
4
. 2017-05-19 20:00
teraz na dodatek piekielnie gorąco, nie polecam
3
dddeee 2017-05-19 20:59
...porażka po całości
7
Romano 2017-06-06 12:36
Praca dla desperatów, którzy nie mają co jeść.
5
ania 2017-06-22 08:02
a na jakim stanowisku ? o innych zarobkach słyszałam.
człowiek z biura 2017-06-26 11:01
Obserwuję zakład w Skawinie i czytam Wasze komentarze.
Pracowałem w różnych korporacjach i zdaję sobie sprawę, że zakład zakładowi nie równy.
Jednak z doświadczenia wiem, że każdy Menadżer przynajmniej na początku stara się rozpoznać temat, dowiedzieć z kim ma do czynienia i poukładać relacje z pracownikami w taki sposób aby mieć z nimi dobre relacje. W tym miejscu pojawia się często hamulec i opór materii tzn. że zanim jeszcze poznacie nowego kierownika jesteście nastawieni na niego z góry na NIE... zaczynacie mu robić pod górkę i zamiast wypracować między sobą jakąś fajną relację i współpracę to drzecie koty między sobą, a później się do dalej eskaluje. Spada produktywność, robi się zła atmosfera w pracy, ludzie zaczynają się zwalniać a jak brakuje ludzi i nie ma wyników to Wy macie problem z urlopami a dalej to po równi pochyłej w dół już idzie.
Uważam, że jeżeli chcecie mieć fajną atmosferę w pracy to sami musicie o nią zadbać i stworzyć zespół z Team Leaderami a później z Kierownictwem. Każdy Menadżer wie, że najważniejszym zasobem firmy są ludzie, bo bez Was te maszyny nic nie wyprodukują.
Więc kiedy firma posiada już maszyny i Was drodzy pracownicy to rolą kierownika jest zadbać o to aby zapewnić wam możliwość pracy i jej warunki w taki sposób aby nie stała się wam tam krzywda a praca była efektywna (nie mylić z efektowną). A jak to osiągnięcie to jestem pewien, że będziecie już wtedy pracować WSPÓLNIE nad tym jak pracować sprytniej a nie ciężej. Pojawią się wyniki a po jakimś czasie podwyżki, bo firma skupi się już tylko na zarabianiu a nie gaszeniu wewnętrznych pożarów.
Ważne też jest aby zgłaszać na bieżąco problemy z maszynami i pilnować sobie tego, bo żeby mieć wyniki trzeba też mieć niezawodność.

Życzę Wam wszystkiego najlepszego
P.S. mam nadzieję, że chociaż zadacie sobie trud i przeczytacie moje wskazówki.
1
operator 2017-07-11 15:13
Jak się trafi jakiś ludzki team leader to zazwyczaj ma problemy u kierownika. Oni mają zapie.... na wysokości lamperii rzekł o operatorach pewien menager. Człowieku z biura zejdź na ziemię, przyjdź na linię popracować parę lat to zobaczysz jak jest kolorowo. A te kamery i rozliczanie co do sekundy to zdrowe to jest? Wykończycie ten zakład panowie menagerowie i kierownicy. A właściwie to wasza niekompetencja. Świnki i krówki wam paść. Nie.... szkoda zwierząt.
3
Człowiek z produkcji 2017-07-13 15:33
O ogromnej niekompetencji kierowników, menagerów itp osób świadczy fakt ciągłego braku osób chętnych do pracy, niesamowitej rotacji pracowników, konieczności posiłkowania się ukraińcami. Panowie wy nie potraficie stworzyć przyjaznych warunków pracy! Dlatego pracownicy produkcji odchodzą. Opinia o zakładzie jest fatalna i to wy drodzy zarządzający na różnych szczeblach za to odpowiadacie. Jesteście jednak jedną wielką kliką i żaden z was konsekwencji nie poniesie, choćby operatorzy zaczęli się wieszać na terenie zakładu pracy, nie wytrzymując atmosfery i tempa pracy. Stajnia Augiasza gdzie tylko radykalne działania przyniosłyby pozytywny efekt.
5
Dominika 2017-07-22 10:55
@operator na pewno stanowisko w biurze i na produkcji różni się warunkami pracy to oczywiste i na pewno warto zwracać takim ludziom uwagę na to co się dzieje - takim miejsce jest właśnie to forum. Może ludzie z tych szczebli mogliby wtedy odnieść się do Twoich uwag i odpowiedzieć jak oni to widzą.
trebor 2017-07-27 18:12
może mi ktoś przybliżyć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do księgowości?
Dominika 2017-08-13 13:25
@Trebor może wziąłeś udział w rekrutacji i możesz napisać innym, jak wyglądała? To bardzo ważne informacje, bo minimalizują stres i pomagają w przygotowaniu się do rozmowy.
mmm 2017-08-21 00:02
hej pracujedz w ksievowosci nadal ??
jak tam jest ?
czy po umoeie o prace na 3 miesiace bez problemu przedluzaja na czas nieokreslony ? daja w zwiazku z tym jakas podwyzke ?
pozdrawiam
mmmm 2017-08-21 00:04
hej.
byla juz u cirbie rozmowa ?
ja jestem juz przyjeta i niedlugo zaczynam.
Zostaw swoją opinię o Valeo - Skawina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo