Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
Ktoś - 2009-05-07 12:31:08 odpowiedz | cytuj
Jesteście po prostu żałośni!!!!!!!!!!!!!!! ( usunięte przez administratora )
Ano - 2009-07-29 19:17:29 odpowiedz | cytuj
Płacą nędznie. Praca w nagodzinach zwłaszcza w administracji to norma niż wyjątek. W dodatku Portugalczycy rozdają tam kary - duga Biedronka
dyrektor - 2009-08-02 16:58:47 odpowiedz | cytuj
Elo - 2009-08-05 12:26:50 odpowiedz | cytuj
Witam chciałbym sie dowiedzieć cos wiecej na temat colepccl jak płacą ile sie zarabia jaka praca czy ciezka czy praca w systemie jedno zmianowym czy po 8 godzin sie pracuje. Jesli ktos moze mi pomódz to bardzo prosze staram sie tam o prace. Pozdrawaim
qolanko - 2010-02-17 12:53:39 odpowiedz | cytuj
dyrektor - 2009-08-02 16:58:472 urazone gwiazdki niewiadomo czym... kto zostaje po godzinach? buzie otwarta kazdy ma na forum, ale w pracy juz nie...co ty ćwoku dyrektorku sobie myślisz????po to są takie fora żeby ludzie wiedzieli gdzie są ( usunięte przez administratora )i nie pracowali za marne wynagrodzenie.ciebie to nie dotyczy bo pensja dyrektorska jest dużo razy większa i nie masz pojęcia ja to jest pracować za grosze.ciekawe czy też taki jesteś twardy jak przyjadą na kontrole z samej góry????pewnie im laskę robisz na stojąco
mikesh - 2010-03-09 13:25:20 odpowiedz | cytuj
nędznie tzn. ile??
anonim - 2010-03-10 13:25:17 odpowiedz | cytuj
qolanko - 2010-02-17 12:53:39dyrektor - 2009-08-02 16:58:472 urazone gwiazdki niewiadomo czym... kto zostaje po godzinach? buzie otwarta kazdy ma na forum, ale w pracy juz nie...co ty ( usunięte przez administratora )dyrektorku sobie myślisz????po to są takie fora żeby ludzie wiedzieli gdzie są obozy pracy i nie pracowali za marne wynagrodzenie.ciebie to nie dotyczy bo pensja dyrektorska jest dużo razy większa i nie masz pojęcia ja to jest pracować za grosze.ciekawe czy też taki jesteś twardy jak przyjadą na kontrole z samej góry????pewnie im laskę robisz na stojącoTy czlowieku nie byles nigdy w ( usunięte przez administratora )Praca jest lekka, bo czym jest dosypywanie komponentow czy pakowanie w pudla? Za trudno? Prosze isc i ustawiac plyty chodnikowe... Wynagrodzenie jest adekwatne do posiadanych kompetencji - ty nieszczesniku przychodzisz na 8h do pracy odwalasz swoje, zabierasz rzeczy i idziesz do domu. Nie interesuje cie nic wiecej, sa ludzie, ktorzy odpowiadaja za wymagania klienta i robia wszystko, zeby sie trzymalo kupy. Kazdy by chcial zarabiac duzo i miec zero na glowie... A ty jakie masz kwalifikacje, odpowiedzialnosci? Zyjemy w wolnym kraju - jak sie nie podoba to po co siedziec? Do widzenia!
anonim - 2010-04-27 19:39:59 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-03-10 13:25:17qolanko - 2010-02-17 12:53:39dyrektor - 2009-08-02 16:58:472 urazone gwiazdki niewiadomo czym... kto zostaje po godzinach? buzie otwarta kazdy ma na forum, ale w pracy juz nie...co ty ( usunięte przez administratora ) dyrektorku sobie myślisz????po to są takie fora żeby ludzie wiedzieli gdzie są obozy pracy i nie pracowali za marne wynagrodzenie.ciebie to nie dotyczy bo pensja dyrektorska jest dużo razy większa i nie masz pojęcia ja to jest pracować za grosze.ciekawe czy też taki jesteś twardy jak przyjadą na kontrole z samej góry????pewnie im laskę robisz na stojącoTy czlowieku nie byles nigdy w obozie pracy. Praca jest lekka, bo czym jest dosypywanie komponentow czy pakowanie w pudla? Za trudno? Prosze isc i ustawiac plyty chodnikowe... Wynagrodzenie jest adekwatne do posiadanych kompetencji - ty nieszczesniku przychodzisz na 8h do pracy odwalasz swoje, zabierasz rzeczy i idziesz do domu. Nie interesuje cie nic wiecej, sa ludzie, ktorzy odpowiadaja za wymagania klienta i robia wszystko, zeby sie trzymalo kupy. Kazdy by chcial zarabiac duzo i miec zero na glowie... A ty jakie masz kwalifikacje, odpowiedzialnosci? Zyjemy w wolnym kraju - jak sie nie podoba to po co siedziec? Do widzenia!Śmiać mi się chcę jak to czytam. Praca jest lekka? Czym jest dosypywanie komponentów czy też pakowanie w pudła? Komponenty mają swoją wagę - z chęcią wiele osób by się z Tobą zamieniło mając przestawiać beczki ważące po ponad 100-300 kg, albo wsypać 100 worków po 25 kg w przeciągu 15 minut - bo jak to wiecznie czasu nie ma, a potem się dziwić, że wyniki nie są w normie :/. Co do pakowania kosmetyków - też jest jakaś norma, a nie ludzie nawet na chwilę na papierosa nie mogą wyjść czy też się załatwić i robią za marne pieniądze, mimo, że pracują tam latami? Rozumiem jak się siedzi i pierdzi w stołek, a do tego rozmawia na Skype i przegląda internet, a w między czasie wykonuje swoje obowiązki i ma się te ( usunięte przez administratora ) albo i więcej, a nie marne pieniądze, gdzie człowiek się stara, wylewa poty i dostaje marne ( usunięte przez administratora ) Zero poszanowania dla pracownika - rotacja nieziemska, potrafią przyjąć, naobiecywać Ci Bóg wie czego, a potem zwolnić i za miesiąc przyjąć kogoś innego na twoje miejsce. Kadra zarządzająca - brak słów, co chwile nowe obowiązki, wiecznie im nic nie pasuje. Traktują ludzi jak śmieci. Jedyne co jest OK to ludzie, z którymi można pogadać, pośmiać się, a z niektórymi udało się zawrzeć przyjaźń.
Anonimowy kopniak - 2010-12-16 00:48:27 odpowiedz | cytuj
W Colepie pracowałam dośc spory kawał czasu... wymagania okropne, z tygodnia na tydzien coraz wiecej obowiazkow, wszyscy spoza produkcji traktuja cie jak smiecia, nikt sie z toba nie liczy, non stop jakies nagany, przypieprzanie sie do byle czego... Ceny w kraju skacza do góry a pensja ludzi z produkcji stoi w miejscu wrecz mozna powiedziec maleje..Obcinaja premie za byle co, szczególnie za urlop na żadanie. Co to ma być? Chwila przeciez w kodeksie pracy jest taka ustawa, taki przywilej to tkz. "kacowe" i z jakiej racji kradna Ci premie jesli nawet dasz znac do firmy ze zle sie czujesz przed rozpoczeciem pracy.. moze masz sraczke albo bóle menstruacyjne.. to wszystko jest najbardziej ludzkie i nie rozumiem.. no tak to produkcja jest tym kims najgorszym i trzeba zapieprzyc kasiure, by szefko za dużo nie musiał robolom zapłacic... Pff.. Wyjebane mam na was.. smiech.. Jedyne co to miedzy soba na produkcji mozna sie dogadac z tymi z wyzszych sfer nie ma co, wszyscy chodza z nosami zadartymi.. Wczesniejsza wypowiedz padła ze "umiemy buzie otwierac na forach a w pracy juz nie" hee niech ta osoba nie bedzie smieszna ktora to napisala, nie zapomne jak jeden kolega sie odezwał na jednym z zebran zmianowych w kantynie.. Jak ładnie odpyskował Pani od zarzadzania zasobami ludzkimi( ( usunięte przez administratora ). i co, miał racje, tak ja wkurzył bo prawda w oczko zakoliła i co mu dalej przyszło? Przeprosic ksiezniczke przy wszystkich.. pff.. smiech, ponizenie... czasem nawet w firmie mobbing, juz miałam okazje sie z tym spotkac.. ogólnie praca dobra dla osób mocnych psychicznie albo dla tych co generalnie maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko robia swoje i nie zwracaja uwagi na te "madam" z tych stref "czystych" .. kierownictwo Produkcyjne jeszcze gorsze.. juz nie raz chciałam goscia łopata przetrącić.. wszystko takie wyrafinowane a kultury zero.. Chcecie wiecej sie dowiedziec?? prosze skomentowac moja wypowiedz.. Mam nadzieje ze tym portugalcom cos w główke puknie pozytywnego i myślenie sie przestawi na pozytywne
Anonimkaaa - 2010-12-21 21:28:08 odpowiedz | cytuj
Nie rozumiem kto ma jakies obiekcje odnosnie tej pracy? Nie zauwazylam, zeby ktos z innych dzialow niz produkcja sie wywyzszal... Fakt, ze kierownictwo produkcji jest hmm "dziwne", ale to nie znaczy, ze robota jest zla. Mozesz podac przyklad mobbingu?
anonim - 2010-12-25 17:40:06 odpowiedz | cytuj
Pracowalam w colepie na meskich perfumach ,dajcie sobie spokoj to jest najgorsza z liń niby praca nie na akord a zasuwasz jak osiol i to za ile? a za nie caly ( usunięte przez administratora )nie wspomne juz o brygadzistkach.Nigdy bym tam juz nie wrocila. Kto tam sie zatrudni to zycze duzo zdrowia
zpl4 - 2010-12-30 11:13:52 odpowiedz | cytuj
Witam. Pracuje w Colepie już pół roku zostałem zatrudniony przez agencje pracy select gdy podpisywałem z nimi umowe powiedziano mi ze po dwóch miesiącach firma Colep da mi umowe... ale jeszcze nawet o niej nie słyszałem. Ubrania zimowe dostały osoby które maja umowe z Colepem pracownicy z Selectu niestety nie dostali chodzą w letnich spodniach bluzce z krótkim rekawem i kurtce wiosennej a mowa była ze pracownicy z colepu i selectu beda traktowani tak samo.Tak szczerze nie narzekam na prace podoba mi sie tylko chciałbym dostać normalną umowe z colepu pozdrawiam.
zpl - 2010-12-30 23:52:33 odpowiedz | cytuj
"Zpl4" masz racje z tymi umowami jest do kitu. Jeśli nie bedą dawać umów to nikt tam długo nie popracuje przez agencje pracy. Dobrze napisałeś ze praca nie jest zła. Ja dodam ze ( usunięte przez administratora )złotych na ręke jakby sie zarobiło to byłoby juz super i opinie na temat firmy byłyby całkiem inne. Wszysko w kraju drożeje a wypłaty stoją w miejscu.
zawiedzona - 2011-02-28 12:27:53 odpowiedz | cytuj
"Miałam przyjemność", że tak to ujmę pracować w colep i nie mam miłych wspomnień. Większość osób na produkcji zatrudnionych przez różne agencje pracy, więc zarobki mniejsze od najniższej krajowej a jakie śmieszne premie :( usunięte przez administratora )oczywiście można mieć nawet ( usunięte przez administratora ) premii ale udaje się to tylko tym, którzy pracują cały czas na jednym stanowisku i są wprawieni robiąc codziennie to samo. Z kierownictwem nie miałam większego kontaktu więc nie będę się wypowiadać natomiast co się tyczy brygadzistek to wiadomo ilu ludzi tyle charakterów ogólnie porażka z wyjątkiem ( usunięte przez administratora )Praca pod dużym stresem szczególnie w piątek kiedy jest lista czy w przyszłym tygodniu jeszcze pracujesz! 8 godz stoisz, normy ustalone jak dla maszyn a nie ludzi i nawet to przysłowiowe składnie pudełeczek przez 8 h jest nie do wytrzymania. Wiadomo jak to w takim dużym zbiorowisku ludzi z róznymi osobami się pracuje ale większość to masakra, najgorsze są te z niespełnionymi ambicjami lub jesli ktoś z rodziny pracuje w firmie-panoszą się, rozkazują a same są tylko na stanowisku pakowacza jak większość; np ( usunięte przez administratora )przez chwilę była brygadzistką ale szybko się na niej poznali, straszny samolub, nie potrafi pracować z ludzmi i jakieś flirtowanie jej tylko w głowie-zupełna porażka. Oczywiście jest też duża grupa osób, które bardzo miło wspominam i życzę im jak najlepiej. Najgorsze jest to, że w ( usunięte przez administratora ) jest bardzo dużo ludzi bezrobotnych, którzy żeby przeżyć kolejny miesiąc pracują tam a coloep w dalszym ciągu będzie to wykorzystywał.
Kleszczów - 2011-03-01 20:01:59 odpowiedz | cytuj
Nie pisz o jakimś syfie piotrkowskim na opiniach o Kleszczowie.
anonim - 2011-03-28 11:36:31 odpowiedz | cytuj
Cz ma może ktos informacje ile zarabia człowiek na utrzymaniu ruchu,mechanik,bo jestem zinteresowany podjeciem pracy na tym stanowisku?
anonim - 2011-04-01 13:05:09 odpowiedz | cytuj
Obecnie do nowych zakładów w Radomsku poszukujemy operatorów maszyn. kontakt ( usunięte przez administratora )
:-) - 2011-04-12 12:28:03 odpowiedz | cytuj
Urażonego gwizdka możesz sobie znaleźć u siebie w domu ( usunięte przez administratora )COLEP - to ( usunięte przez administratora )
chlebodawca - 2011-04-16 17:42:00 odpowiedz | cytuj
dobra praca ( usunięte przez administratora )
chemik magister, co pracy szuka - 2011-07-12 09:00:52 odpowiedz | cytuj
Witam. Widziałem właśnie ogłoszenie o pracy w Colepie dla chemika, ale znalazłem Wasze wypowiedzi i już wiem o co kaman. Jednak net to potęga :) Dzięki za naświetlenie sytuacji w tej firmie, moja noga tam nie postanie.Pozdrawiam wszystkich uciśnionych pracowników. Piotr
anonim - 2011-07-13 23:07:05 odpowiedz | cytuj
Witam, tez jestem chemikiem fakt świeżutkim;p ale wpadła mi ta oferta pracy w oko. Ah... ile ja już opinii o frmach przeczytałam, i jak widzę wszędzie jest tak samo. Nigdzie nie szanuje się pracownika. Bardzo to przykre baardzo. Ceny idą w górę, tylko zarobki stoją w miejscu. Ale za to chociaz by dali szacunek;) pozdrawiam
konrad - 2011-10-11 13:08:47 odpowiedz | cytuj
ja tam tez pracowalem tez przez seleckt nawet wlasnej szawki nie mialem a telefonu nie mozna bylo miec przy sobie gdzie mialem go trzymac mam drogi tel. za ponad 1000 zl a slyszalem ze tam kradna
pracownik były - 2012-01-03 08:37:52 odpowiedz | cytuj
Zwolniłem się z tej dziury na początku grudnia powiem tak: wszystko to prawda, 1100 na rękę, wyzyskiwanie nieziemskie, wszystko w niesamowitym pośpiechu, dosłownie nie ma kiedy wyjść na kawę, pracownicy w większości ok ale już wyżej porażka-mobbing również np. nie przyjdziesz w sobotę masz przerąbane. można dostać opierdziel za nic wręcz za kogoś. Urlop na żądanie = obcięta premia chorobowe = obcięta premia najgorsza firma w jakiej pracowałem! "Maszyny" totalna porażka co chwila coś nie działa a kierownik patrzy nad głową i wrzeszczy czemu stoimy!! SYF SYF SYF! Marcin F. i K. porażka.
icek - 2012-01-26 01:28:41 odpowiedz | cytuj
Zdecydowanie odradzam. No chyba, że ktoś jest bardzo zdesperowany...
cult - 2012-02-03 13:41:54 odpowiedz | cytuj
Hofi na prezydenta!

poza tym w colepie jest hojnia;]
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: