Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ColepCCL Polska sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ColepCCL Polska sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marlena - 2013-03-14 10:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ostatnio pojawiło się w firmie dwa stanowiska do obsadzenia: kierownik komórki organizacyjnej i lider procesu. Dlaczego? Nie ma chętnych na takie stanowiska z wewnątrz firmy. Jak nazywa się kierownik produkcji (menadżer produkcji)?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-04-14 10:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypadkowo natknęłam się na to forum...i nie omieszkam nie pozostawić swej opinii. W Colepie pracowałam 2 lata temu w wakacje (system jeszcze 12 h), praca, no cóż lekka nie jest, ale miałam ten komfort psychiczny, że byłam tam tylko "na chwilę" i nikt nie mógł mnie zwolnić, bo byłam z Selectu, a nie zatrudniona przez Colep. To, co najbardziej mnie dobijało, gdy tam pracowałam to kultura ludzi, z którymi się współpracowało..a raczej jej totalny brak... Brygadzistki panoszące się nie wiadomo czym, pouczające cię na każdym kroku i ganiące za dosłownie wszystko...a reszta też żenada...tandetne laseczki wyglądające jak z taniego bazaru, które pewnie ledwo podstawówkę skończyły..no cóż musiały się na kimś wyżyć, szczególnie jeśli był to ktoś ładny, zadbany, inteligentny i z wyższym wykształceniem...No ale cóż poniekąd rozumiem ich frustracje, bo one były tam non stop, a ja tylko dorywczo. Najlepiej robić swoje i nie przejmować się uwagami innych, którzy sami tylko się obijali.. Mimo tych niewielu dni, pozytywnie udało się zarobić (dużo zmian nocnych), ale tym, którzy są tam na stałe - szczerze współczuję. I małe sprostowanie, nieliczni ludzie byli ok ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 00:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
była pracownica a możesz powiedzieć czy przez 5 lat pracy w firmie ColepCCL Polska sp.z.o.o udało ci się awansować?
zdjecie uzytkownika
psss - 2013-08-20 19:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż każdy ma prawo do własnego zdania i jak w kazdej firmie sa pozytywy i negatywy.
co do wynagrodzen to kazdy negocjuje osobiscie i podpisuje umowe ( pózniej otrzymuje zgodnie z umową max do 10 kase jak to ktos wspomniał wczesniej)
dodatkowo jest socjal o ktorym nikt nie wspomniał - to tez kasa
co do warunków i relacji w pracy to zalezy od osób a nie od firmy, jak masz swinie a nie kierownika to pretensje do swini nie do firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
psss czy możesz napisać coś jeszcze o firmie Colep CCL Polska sp.z.o.o? jak jest w tej firmie twoim zdaniem?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-04 11:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego? Ja placze i brygadzistka bylam dobrym pracownikiem, palety wszystko przeszlam czemu mnie zwolniliscie?
zdjecie uzytkownika
michal - 2013-12-17 11:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zwolnili Cie tak po prostu nie podając z jakiej przyczyny i z jakiego powodu ? często są zwolnienia w tej firmie ? warto sie tam rekrutować jak można tak latwo i szybko wylecieć ???
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-12-19 04:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hmmm . pracowałem w tej firmie . mówiąc szczerze lipa konkret . tzn ludzie na zmianie w porządku , ale mam inne zdanie o ludziach z góry . ( usunięte przez administratora )panoszy się jakby nie wiadomo ile mózgów porzarła , to co ona wymyśla to po prostu szczyt głupory . 5 letnie dziecko by nie wpadło na tak denne pomysły . bez pozdrowień
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2013-12-23 18:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam 4 miesiące na klatce jako retrakowy atmosfera w pracy super pieniądze na czas a zwolnili mnie z winy kierownika który sam namieszał ale wjadomo góry nie zwolnią
zdjecie uzytkownika
alchemik - 2014-02-05 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem Tam ponad dwa lata - ale nie na produkcji, stanowiska nie podam bo za dużo osób mnie tam jeszcze pamięta(usunięte przez administratora) praca była dla mnie ciekawa i wyniosłem dosyć dobrą znajomość angielskiego.
Natomiast płaca w tym zakładzie to miernota !!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
korczak - 2014-02-20 09:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to trochę dziwne co piszesz, najpierw, że praca ciekawa i ten angielski, a potem, że jednak wszystko to kicha
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-05-01 18:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gówniana firma.Kierowcy i przewoznicy omijajcie z daleka jestem kierowcą który jutro ma się tam rozładować po ponad 50 godzinach oczekiwania na rozładunek.Dyrekcja nie uprzejma ochrona chamska jutro zwalam i więcej się tam nie pojawiam.
zdjecie uzytkownika
Kaszanka - 2014-05-22 14:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma, dookoła tylko ludzie stękają, że niedobrze. Jakieś pytania to bardzo proszę, pracuje tu już dosyć długo, znam sprawy w miare na bierząco, odpowiem
zdjecie uzytkownika
przyszły - 2014-05-23 17:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie. Chciałabym pracować w tej firmie przez wakacje. Po ile godzin dziennie się pracuje? Czy jest to praca na zmiany??
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-06-02 18:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martin - 2012-04-23 23:37:08]:
Co to za gość ??? Chyba sam sobie to napisałeś.
zdjecie uzytkownika
git - 2014-06-08 16:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janka - 2014-06-02 18:28:28]:
a Ty tutaj z kolei może pracujesz? jeśli tak to może napiszesz w takim razie jak wygląda atmosfera w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Sepu - 2014-06-09 10:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i uważam że wcale nie jest tak źle. Praca 8 godzin przez pięć dni w tygodniu albo 12 godzin i dwa dni wolne. Tragedii nie ma. Uważam że narzekają ci co nigdy nie pracowali w innych zakładach i tak naprawdę nie wiedzą co się dzieje i jak jest. Co do pensji to faktycznie trochę mało i mogliby podnieść. Na chleb trzeba pracować innego wyjścia nie ma.
zdjecie uzytkownika
git - 2014-06-09 15:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Sepu - 2014-06-09 10:11:07]:
a jakieś dodatki do tej niskiej pensyjki można dostać w Colep? czy to co zaproponują i nic więcej ?
zdjecie uzytkownika
stanisław - 2014-06-11 09:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...szukają teraz u was operatora linii, ile taki operator moze u was na rękę zarobić?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
git - 2014-06-11 13:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Sepu - 2014-06-09 10:11:07]:
hej, a mógłbyś jeszcze napisać na jakiego typu umowie pracujesz obecnie w Colep ? można dostać umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-07-03 12:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam...koledzy powiedzcie ile może zarobić na rękę mechanik czy operator linii?
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-09-13 03:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tym kołchozie na linii produkcyjnej, to przykład na dziki kapitalizm 3RP. Ciężka fizyczna praca, np. dla kobiet, które są poganiane przez tzw. brygadzistki. Chamstwo i brak kultury, to mało powiedziane. Jak można osoby dwudziestokilkuletnie traktować tak samo, jak 60-latki? Czy ktoś, kto kieruje tą firmą zna słowo ergonomia? Pewnie dlatego tak bardzo się boją, żeby komórek nie wnosić i przypadkiem nie zrobić jakiegoś filmiku.
A zarobki za ta harówę? - 1200 - 1500, czyli takie chyba tylko na przeżycie. Żenada! Ludzie omijajcie takich wyzyskiwaczy!
Dlaczego Polacy dają się tak wykorzystywać?
zdjecie uzytkownika
sutra - 2014-10-11 18:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2014-09-13 03:05:10]:
no dlaczego ? myślisz , że odpowiedź na to pytanie jest tak trudna ? ludzie muszą z czegoś żyć i łapią się takiej pracy jaką obecnie ktoś proponuje. Po za tym z natury jesteśmy przyzwyczajeni do ciężkiej pracy. Oczywiście można mówić , że to powinno się zmenić jednak trzeba zacząć działać a nie gadać
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Robią test ze znajomości języka angielskiego i księgowania. Potem przychodzą 2 osoby jest rozmowa ustna.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-10-22 18:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszły - 2014-05-23 17:30:59]:
z gramatyką na bakier ????
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-11-04 23:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, Interesuje mnie podjęcie pracy w ColepCCL, jestem świeżo po technikum. Czy przyjmują osoby bez doświadczenia na staż z ewentualną późniejszą współpracą na dłużej? Jakie dają wynagrodzenie na początek ( takie samo jak zostało powiedziane wyżej)? Stali pracownicy mają dość negatywne zdanie o firmie ale może na krótki okres i zdobycie doświadczenia ColepCCL się nadaje? Proszę o podpowiedź
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ColepCCL Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ColepCCL Polska sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x