Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ColepCCL Polska sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ColepCCL Polska sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lolek - 2012-11-12 12:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś nie wierzyłem w opisy na forach a szczególnie w opinie o pracodawcach...zacząłem pracę w Emersonie (piotrkow) mimo iz jest cala masa negatywow na forum, ale wydawalo mi sie, ze moze ludzie przesadzaja, ze moze strasza itd. ale jak sie tam dostalem to wszystko sie poukladalo w calosc. Nie pracuje juz tam i dzieki Bogu! Teraz sie zastanawialem czy aby nie aplikowac do colepa ale wszedlem na ta strone i znow dol, bo i w colepie tez marnie jak czytam...wiec drugi raz tego samego bledu nie popelnie i nie zloze cv tam gdzie sa az tak bardzo negatywne opinie, bo jednak wiekszosc jest prawdziwych a nie wyssanych z palca.
zdjecie uzytkownika
obserwatot - 2012-11-27 19:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepraszam ( usunięte przez administratora ) wcześniejsze wpisy.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2012-12-25 20:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć mam pytanie.Powiedzcie mi czy tam się dostanie ktoś kto nie zna angielskiego(na produkcje)?i czy tam są cały czas przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
była pracownica... - 2013-02-04 10:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie,co wy tu za bzdury wypisujecie!?Nie płacą na czas?to się nigdy nie zdarzyło!a pracowalam w Colep pięć lat ,zostałam zwolniona-nie będę pisać za co.Było mi bardzo przykro odchodzić.Chciałam tylko dodać że ( usunięte przez administratora ) to przesympatyczny ,wspaniały człowiek,wyrozumiały i bardzo uprzejmy.Nigdy nie pozwolę aby ktokolwiek będąc w mojej obecności obrażał Go.Jak ktoś chce pracować to niech idzie i pracuje,a jak nie odpowiada to niech szuka lepszej pracy a nie bzdury gadać.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2013-03-14 10:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ostatnio pojawiło się w firmie dwa stanowiska do obsadzenia: kierownik komórki organizacyjnej i lider procesu. Dlaczego? Nie ma chętnych na takie stanowiska z wewnątrz firmy. Jak nazywa się kierownik produkcji (menadżer produkcji)?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-04-14 10:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypadkowo natknęłam się na to forum...i nie omieszkam nie pozostawić swej opinii. W Colepie pracowałam 2 lata temu w wakacje (system jeszcze 12 h), praca, no cóż lekka nie jest, ale miałam ten komfort psychiczny, że byłam tam tylko "na chwilę" i nikt nie mógł mnie zwolnić, bo byłam z Selectu, a nie zatrudniona przez Colep. To, co najbardziej mnie dobijało, gdy tam pracowałam to kultura ludzi, z którymi się współpracowało..a raczej jej totalny brak... Brygadzistki panoszące się nie wiadomo czym, pouczające cię na każdym kroku i ganiące za dosłownie wszystko...a reszta też żenada...tandetne laseczki wyglądające jak z taniego bazaru, które pewnie ledwo podstawówkę skończyły..no cóż musiały się na kimś wyżyć, szczególnie jeśli był to ktoś ładny, zadbany, inteligentny i z wyższym wykształceniem...No ale cóż poniekąd rozumiem ich frustracje, bo one były tam non stop, a ja tylko dorywczo. Najlepiej robić swoje i nie przejmować się uwagami innych, którzy sami tylko się obijali.. Mimo tych niewielu dni, pozytywnie udało się zarobić (dużo zmian nocnych), ale tym, którzy są tam na stałe - szczerze współczuję. I małe sprostowanie, nieliczni ludzie byli ok ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 00:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
była pracownica a możesz powiedzieć czy przez 5 lat pracy w firmie ColepCCL Polska sp.z.o.o udało ci się awansować?
zdjecie uzytkownika
psss - 2013-08-20 19:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż każdy ma prawo do własnego zdania i jak w kazdej firmie sa pozytywy i negatywy.
co do wynagrodzen to kazdy negocjuje osobiscie i podpisuje umowe ( pózniej otrzymuje zgodnie z umową max do 10 kase jak to ktos wspomniał wczesniej)
dodatkowo jest socjal o ktorym nikt nie wspomniał - to tez kasa
co do warunków i relacji w pracy to zalezy od osób a nie od firmy, jak masz swinie a nie kierownika to pretensje do swini nie do firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
psss czy możesz napisać coś jeszcze o firmie Colep CCL Polska sp.z.o.o? jak jest w tej firmie twoim zdaniem?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-04 11:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego? Ja placze i brygadzistka bylam dobrym pracownikiem, palety wszystko przeszlam czemu mnie zwolniliscie?
zdjecie uzytkownika
michal - 2013-12-17 11:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zwolnili Cie tak po prostu nie podając z jakiej przyczyny i z jakiego powodu ? często są zwolnienia w tej firmie ? warto sie tam rekrutować jak można tak latwo i szybko wylecieć ???
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-12-19 04:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hmmm . pracowałem w tej firmie . mówiąc szczerze lipa konkret . tzn ludzie na zmianie w porządku , ale mam inne zdanie o ludziach z góry . ( usunięte przez administratora )panoszy się jakby nie wiadomo ile mózgów porzarła , to co ona wymyśla to po prostu szczyt głupory . 5 letnie dziecko by nie wpadło na tak denne pomysły . bez pozdrowień
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2013-12-23 18:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam 4 miesiące na klatce jako retrakowy atmosfera w pracy super pieniądze na czas a zwolnili mnie z winy kierownika który sam namieszał ale wjadomo góry nie zwolnią
zdjecie uzytkownika
alchemik - 2014-02-05 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem Tam ponad dwa lata - ale nie na produkcji, stanowiska nie podam bo za dużo osób mnie tam jeszcze pamięta(usunięte przez administratora) praca była dla mnie ciekawa i wyniosłem dosyć dobrą znajomość angielskiego.
Natomiast płaca w tym zakładzie to miernota !!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
korczak - 2014-02-20 09:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to trochę dziwne co piszesz, najpierw, że praca ciekawa i ten angielski, a potem, że jednak wszystko to kicha
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-05-01 18:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gówniana firma.Kierowcy i przewoznicy omijajcie z daleka jestem kierowcą który jutro ma się tam rozładować po ponad 50 godzinach oczekiwania na rozładunek.Dyrekcja nie uprzejma ochrona chamska jutro zwalam i więcej się tam nie pojawiam.
zdjecie uzytkownika
Kaszanka - 2014-05-22 14:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma, dookoła tylko ludzie stękają, że niedobrze. Jakieś pytania to bardzo proszę, pracuje tu już dosyć długo, znam sprawy w miare na bierząco, odpowiem
zdjecie uzytkownika
przyszły - 2014-05-23 17:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie. Chciałabym pracować w tej firmie przez wakacje. Po ile godzin dziennie się pracuje? Czy jest to praca na zmiany??
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-06-02 18:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martin - 2012-04-23 23:37:08]:
Co to za gość ??? Chyba sam sobie to napisałeś.
zdjecie uzytkownika
git - 2014-06-08 16:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janka - 2014-06-02 18:28:28]:
a Ty tutaj z kolei może pracujesz? jeśli tak to może napiszesz w takim razie jak wygląda atmosfera w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Sepu - 2014-06-09 10:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i uważam że wcale nie jest tak źle. Praca 8 godzin przez pięć dni w tygodniu albo 12 godzin i dwa dni wolne. Tragedii nie ma. Uważam że narzekają ci co nigdy nie pracowali w innych zakładach i tak naprawdę nie wiedzą co się dzieje i jak jest. Co do pensji to faktycznie trochę mało i mogliby podnieść. Na chleb trzeba pracować innego wyjścia nie ma.
zdjecie uzytkownika
git - 2014-06-09 15:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Sepu - 2014-06-09 10:11:07]:
a jakieś dodatki do tej niskiej pensyjki można dostać w Colep? czy to co zaproponują i nic więcej ?
zdjecie uzytkownika
stanisław - 2014-06-11 09:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...szukają teraz u was operatora linii, ile taki operator moze u was na rękę zarobić?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
git - 2014-06-11 13:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sepu - 2014-06-09 10:11:07]:
hej, a mógłbyś jeszcze napisać na jakiego typu umowie pracujesz obecnie w Colep ? można dostać umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-07-03 12:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...koledzy powiedzcie ile może zarobić na rękę mechanik czy operator linii?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ColepCCL Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x