Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ColepCCL Polska sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ColepCCL Polska sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-13 23:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, tez jestem chemikiem fakt świeżutkim;p ale wpadła mi ta oferta pracy w oko. Ah... ile ja już opinii o frmach przeczytałam, i jak widzę wszędzie jest tak samo. Nigdzie nie szanuje się pracownika. Bardzo to przykre baardzo. Ceny idą w górę, tylko zarobki stoją w miejscu. Ale za to chociaz by dali szacunek;) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
konrad - 2011-10-11 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam tez pracowalem tez przez seleckt nawet wlasnej szawki nie mialem a telefonu nie mozna bylo miec przy sobie gdzie mialem go trzymac mam drogi tel. za ponad 1000 zl a slyszalem ze tam kradna
zdjecie uzytkownika
icek - 2012-01-26 01:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam. No chyba, że ktoś jest bardzo zdesperowany...
zdjecie uzytkownika
Nick - 2012-04-01 09:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast bluzgać na( usunięte przez administratora )oglibyście napisać konstruktywne uwagi dla( usunięte przez administratora ) może przeczyta te opinie i zacznie myśleć ! Otwarte opisywanie problemów i podawanie propozycji rozwiązań może coś zmienić, a nie stękanie jak mi źle.
zdjecie uzytkownika
DJ - 2012-04-13 00:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla twardzieli , bez doswiadczenia nic nie zrobisz.
Jak jestes zdolny , odwazny i szybko rozwiazujesz problemy dasz
sobje rade ,tylko moze cie wprowadzic w maliny mlody zespół .
AJM bardzo zdolny człowiek oceniam ze bedzie prezesem korporacji , MF wspaniale koordynuje prace .
Pozdrawiam - DJ
zdjecie uzytkownika
Martin - 2012-04-23 23:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O czym mówisz? Firma przecież płaci na czas. Nie podoba mi sie jak ludzie tutaj wypisują bzdury na temat zakładu pracy. Banda nierobów na produkcji domaga się zapłaty za nie wiadomo co. Może pensja dyrektora wam sie należy. ( usunięte przez administratora ) wara bo to porządny człowiek. Na oku jest kilku cwaniaków i nieudaczników życiowych z produkcji
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-04-25 12:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pracę w tym zakładzie to zależy z kim się pracuje(tzn.z którą brygadą). Moja ekipa była super .Jednak ktoś z góry (ktoś kto nawet mnie nie znał) kto nie ma pojęcia jak pracowałam,na podstawie ilości dni chorobowych ,nie wyraził na przedłużenie umowy. Jeśli chodzi o pensje ,to fakt mogliby trochę podnieść.Premie takie sobie ,chyba że nie bierze się chorobowego,dni wolnych i przychodzi na nadgodziny to wtedy te 500 brutto na trzy miesiące można dostać. Kontrolują na bramie a zdarzyło się też ,że i szafki sprawdzili. Jak wiadomo to Ci ,którzy wynoszą hurtowo aerozole nie zostali oczywiście złapani,tylko małe płotki,czyli te osoby co wzięły do własnego użytku do szatni, w której jest smród od przepoconego obuwia.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2012-05-17 13:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do wynagrodzeń to sie człowieku pomyliłes ( poczytaj sobie umowe ... jest napisane ze do 10 kazdego miesiaca płaca) nie zdazyło mi sie od 5 lat zebym miał na koncie pózniej niz 9.
jak masz cos do powiedzenia to fakty, nie mity i wymyslone historie, a podluzgac to na zywo jesli masz jaja
zdjecie uzytkownika
dbd - 2012-05-29 23:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam jakiś czas. Ale na drugiej hali. Lepszej....Szef ok, kierownicy luz. Marnie płacą fakt, ale ja osobiście nie narzekałam. Była po prostu fajna atmosfera( w porownaniu z halą o której się wypowiadacie to było niebo). byłam dwa dni na nalewaniu perfum i więcej się nie zgodziłam. Atmosfera zupełnie inna. Pozdrawiam pracujących tam nadal ;)
Napisałam na złym forum, poprawiam się ;)
zdjecie uzytkownika
stefo - 2012-11-02 09:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam krótko, jednak na tyle długo żeby dojść do wniosku że ta firma i ludzie (nie wszyscy) to dno. Kierownik produkcji Frach to zabawny człowiek tanimi chwytami próbuje zmotywować załogę niektórzy dają się nabrać i w nagrodę za 150% normy dostają koszyk bananów albo odtwarzacz dvd z biedronki. Gdyby nie darmowy autobus nikt by tam nie robił bo za tą nędzną wypłatę nie opłacało by się dojeżdżać na to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2012-11-12 12:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś nie wierzyłem w opisy na forach a szczególnie w opinie o pracodawcach...zacząłem pracę w Emersonie (piotrkow) mimo iz jest cala masa negatywow na forum, ale wydawalo mi sie, ze moze ludzie przesadzaja, ze moze strasza itd. ale jak sie tam dostalem to wszystko sie poukladalo w calosc. Nie pracuje juz tam i dzieki Bogu! Teraz sie zastanawialem czy aby nie aplikowac do colepa ale wszedlem na ta strone i znow dol, bo i w colepie tez marnie jak czytam...wiec drugi raz tego samego bledu nie popelnie i nie zloze cv tam gdzie sa az tak bardzo negatywne opinie, bo jednak wiekszosc jest prawdziwych a nie wyssanych z palca.
zdjecie uzytkownika
obserwatot - 2012-11-27 19:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam ( usunięte przez administratora ) wcześniejsze wpisy.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2012-12-25 20:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć mam pytanie.Powiedzcie mi czy tam się dostanie ktoś kto nie zna angielskiego(na produkcje)?i czy tam są cały czas przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
była pracownica... - 2013-02-04 10:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie,co wy tu za bzdury wypisujecie!?Nie płacą na czas?to się nigdy nie zdarzyło!a pracowalam w Colep pięć lat ,zostałam zwolniona-nie będę pisać za co.Było mi bardzo przykro odchodzić.Chciałam tylko dodać że ( usunięte przez administratora ) to przesympatyczny ,wspaniały człowiek,wyrozumiały i bardzo uprzejmy.Nigdy nie pozwolę aby ktokolwiek będąc w mojej obecności obrażał Go.Jak ktoś chce pracować to niech idzie i pracuje,a jak nie odpowiada to niech szuka lepszej pracy a nie bzdury gadać.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2013-03-14 10:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ostatnio pojawiło się w firmie dwa stanowiska do obsadzenia: kierownik komórki organizacyjnej i lider procesu. Dlaczego? Nie ma chętnych na takie stanowiska z wewnątrz firmy. Jak nazywa się kierownik produkcji (menadżer produkcji)?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-04-14 10:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypadkowo natknęłam się na to forum...i nie omieszkam nie pozostawić swej opinii. W Colepie pracowałam 2 lata temu w wakacje (system jeszcze 12 h), praca, no cóż lekka nie jest, ale miałam ten komfort psychiczny, że byłam tam tylko "na chwilę" i nikt nie mógł mnie zwolnić, bo byłam z Selectu, a nie zatrudniona przez Colep. To, co najbardziej mnie dobijało, gdy tam pracowałam to kultura ludzi, z którymi się współpracowało..a raczej jej totalny brak... Brygadzistki panoszące się nie wiadomo czym, pouczające cię na każdym kroku i ganiące za dosłownie wszystko...a reszta też żenada...tandetne laseczki wyglądające jak z taniego bazaru, które pewnie ledwo podstawówkę skończyły..no cóż musiały się na kimś wyżyć, szczególnie jeśli był to ktoś ładny, zadbany, inteligentny i z wyższym wykształceniem...No ale cóż poniekąd rozumiem ich frustracje, bo one były tam non stop, a ja tylko dorywczo. Najlepiej robić swoje i nie przejmować się uwagami innych, którzy sami tylko się obijali.. Mimo tych niewielu dni, pozytywnie udało się zarobić (dużo zmian nocnych), ale tym, którzy są tam na stałe - szczerze współczuję. I małe sprostowanie, nieliczni ludzie byli ok ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 00:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
była pracownica a możesz powiedzieć czy przez 5 lat pracy w firmie ColepCCL Polska sp.z.o.o udało ci się awansować?
zdjecie uzytkownika
psss - 2013-08-20 19:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż każdy ma prawo do własnego zdania i jak w kazdej firmie sa pozytywy i negatywy.
co do wynagrodzen to kazdy negocjuje osobiscie i podpisuje umowe ( pózniej otrzymuje zgodnie z umową max do 10 kase jak to ktos wspomniał wczesniej)
dodatkowo jest socjal o ktorym nikt nie wspomniał - to tez kasa
co do warunków i relacji w pracy to zalezy od osób a nie od firmy, jak masz swinie a nie kierownika to pretensje do swini nie do firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
psss czy możesz napisać coś jeszcze o firmie Colep CCL Polska sp.z.o.o? jak jest w tej firmie twoim zdaniem?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-04 11:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego? Ja placze i brygadzistka bylam dobrym pracownikiem, palety wszystko przeszlam czemu mnie zwolniliscie?
zdjecie uzytkownika
michal - 2013-12-17 11:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnili Cie tak po prostu nie podając z jakiej przyczyny i z jakiego powodu ? często są zwolnienia w tej firmie ? warto sie tam rekrutować jak można tak latwo i szybko wylecieć ???
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-12-19 04:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hmmm . pracowałem w tej firmie . mówiąc szczerze lipa konkret . tzn ludzie na zmianie w porządku , ale mam inne zdanie o ludziach z góry . ( usunięte przez administratora )panoszy się jakby nie wiadomo ile mózgów porzarła , to co ona wymyśla to po prostu szczyt głupory . 5 letnie dziecko by nie wpadło na tak denne pomysły . bez pozdrowień
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2013-12-23 18:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam 4 miesiące na klatce jako retrakowy atmosfera w pracy super pieniądze na czas a zwolnili mnie z winy kierownika który sam namieszał ale wjadomo góry nie zwolnią
zdjecie uzytkownika
alchemik - 2014-02-05 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem Tam ponad dwa lata - ale nie na produkcji, stanowiska nie podam bo za dużo osób mnie tam jeszcze pamięta(usunięte przez administratora) praca była dla mnie ciekawa i wyniosłem dosyć dobrą znajomość angielskiego.
Natomiast płaca w tym zakładzie to miernota !!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
korczak - 2014-02-20 09:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to trochę dziwne co piszesz, najpierw, że praca ciekawa i ten angielski, a potem, że jednak wszystko to kicha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
32 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ColepCCL Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x