Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Raben Polska Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-07-17 21:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam chciał bym zaciągnąć informacji jak wygląda praca w Rabenie na wózkach widłowych w oddziale w Gądkach lub innym. To znaczy jakie warunki i płaca oraz jaki wymiar czasowy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2014-07-24 18:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno odwiedził nas Chorzów.Pani G.Pani B.Oczywiście z Rudą B.na czele.Reszta ekipy to spoko ludzie.gu3D
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-02 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [haha--k - 2014-07-14 21:03:44]:
Drze sie na takich nierobow jak Ty a moze zajrzyj najpierw w jej papiery zanim stwierdzisz ze ktos jest po podstawowce bo z tego jak piszesz wyglada na to ze to Ty chyba ledwo ja skonczylas
zdjecie uzytkownika
Szukam pracy - 2014-08-06 16:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, wiecie może jak wygląda praca w Raben w chorzowie?
Interesuje mnie na wózek widłowy.
JAkie zarobki jaka atmosfera ? Warto iśc czy raczej nie ?
Prosiłbym o odpowiedź z góry dziękuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-08-08 11:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w firmie Raben w Chorzowie, nie za dobrze się pracuje, praca bardziej męczy psychicznie niż fizycznie, żeby wyrobić normę to trzeba się bardzo ale to bardzo natyrać, czy to na wysokim składzie czy robiąc mixy palet, a jak w czasie miesiąca co wyrobisz normę uszkodzisz towar, paletę to i tak częściowo odliczają od premii, podstawa pensji około-nie więcej niż 1500zł netto + jak wyrobisz premię, a żeby dostać premię regulaminową to i tak musisz wyrobić 94% normy a jak nie zrobisz mniej to tylko goła wypłata, a żeby zrobić 94% normy to na wysokim składzie trzeba dziennie ściągnąć około 240 palet-bez udzkodzeń, za 1500zł i za taką naginkę w pracy to nie opłaca się tam pracować. TAK DELIKATNIE MÓWIĄC, NIE POLECAM NIKOMU, DUŻA A FIRMA A LIPA NA MAXA.
zdjecie uzytkownika
Matrix - 2014-08-09 17:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [max - 2014-08-08 11:02:03]:
za darmo chcesz premię dostawać?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-30 18:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nawet nie ma premii ani umowy,nie polecam pracy w tym zakładzie, TYLKO LIZUSY DOSTAJĄ PREMIE .........A reszta zapieprza bez premii
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-04 21:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w rabenie i powiem tak śniadanie zjesz jak nie ma aut a są zawsze czyli nigdy pięć osób na zmianie a ja jednej zmiznie od 1000 do 1100 palet wiec jak ktoś się zna to już wszystko wie.KIEROWNICY BURAKI NIE MA MIESIĄCA CO KTOŚ MA ZABIERANĄ PREMIE.I Ci mółwi bo tam niby miesiąc temu coś tam popsułeś a jak prosisz o zdjecia lub o udowodnienie ci winy to i tak ci nic nie pokaże ale premie weżmie ogólnie nie polecam ciągłe awantury i biegiem , biegiem i tyle.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-09-11 20:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
mam pytanie jak się pracuje w Rabenie bo dostałam propozycję pracy co tam się robi i czy warto iść do pracy tam i czy rabenki jeszcze też tam pracują proszę o szczere odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
umowa - 2014-09-16 18:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos wczesniej napisal na temat tego ze w pracy nie ma umowy. ja bym sie nie podjal takiej pracy jesli bym nie mial podpisanej umowy, wtedy przeciez moga mi nie zaplacic i nikt mi wtedy kasy nie odda. szczerze was prosze o potiwerdzenie tej wiadomosci. bo na prawde zastanwaim sie czy warto tam isc od pracy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-17 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zależy gdzie idziesz do pracy na magazyniera czy na naklejanie etykiet. jesli etykiet to do dupy......mało jest pracy czyli postojowe, albo wczesniej sie wychodzi z pracy, lub dostaje sie telefon lub esemes że roboty..... tak jest w rabenie sosnowiec.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-17 19:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowy sa tygodniowe i 1/2 etatu. mało pracy .......premie nie każdy dostaje tylko ulubieńcy kierownika M.......zawsze coś nie jest tak potrzeba, zawsze jedni pracuja a drudy nic nie robia bo dla nich pracy nie ma.....a sczególnie wtedy kiedy sa zmiany popołudniowe
zdjecie uzytkownika
max - 2014-09-26 17:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matrix - 2014-08-09 17:58:16]:
Kolego, nie za darmo ale też nie za taką naginke w pracy...
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-10-02 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowniku a przy takiej umowie jak ty mowisz, ze na 1/2 etatu i ze na tydzien to ile z tej polowy etatu przez ten tydizen mozna wyciagnac? szczerze powiem, ze nie spotkalem sie z takimi umowami, ale moze jest to jakies wyjscie, mozna z tygodnia na tydzien sobie zmienic prace jak cos sie znajdzie lepszego i dodatkowego.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-10-02 18:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,

Czy ktoś, kto pracuje jako pakowacz w Raben Sosnowiec, może opisać jak się tam pracuje? jakie zarobki? atmosfera? ludzie? Czy normę jest trudno wykonać czy nie. Czy są jakieś premie ?

Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
zs! - 2014-10-08 22:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie bede sie wypowiadac na temat pracy w rabenie teraz co sie tam porobilo to jest nie do opisania... Kierownikowi M.. Poprzestawialo sie w d..upie, jest 2 licowy! Sa lizodupuy ktore jak by mogly to niewiem co by zrobily , atmosfera bardzo nie fajna, jak chcecoe sprawcie sami co sie tam wyprawia, ja dobrze zrobilam ze odeszlam. Pozdrowiam. !
zdjecie uzytkownika
karolina78 - 2014-10-13 11:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na jakim przystanku najlepiej wysiąść i jak potem iść by dostać się do firmy Raben w Sosnowcu? Została zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną i Pani z agencji nie potrafiła mi wyjaśnić jak to jest z dojazdem.
Czy da się jakoś od ulicy Długiej dotrzeć do siedziby firmy? Proszę o pomoc. Bardzo pilne. Rozmowa ma być w ten czwartek.

Z poważaniem,

Karolina S.
zdjecie uzytkownika
loila29 - 2014-10-14 12:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przy dworcu Pkp sosnowiec - też do mnie dzwonili ale ja się tam nie wybieram to jakiś zapieprz a ja nie ma siły bo już się narobiłam fizycznie z dziadkami u Niemca. Mam inną propozycje sprzedawcy w M1 .
zdjecie uzytkownika
karolina78 - 2014-10-14 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [loila29 - 2014-10-14 12:40:15]:
Przy dworcu PKP w Sosnowcu? Skąd masz takie informacje? Dowiedziałam się swoimi sposobami jak tam dojechać. Wystarczy wysiąść na przystanku na ulicy Traugutta i stamtąd jest 15-20 minut na nogach.
zdjecie uzytkownika
haha--k - 2014-10-15 19:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona - 2014-08-02 14:15:22]:
Oj jaka szkoda,że się burzysz, tak się składa, że na mnie się nie drze tylko na nowych, na mnie nie ma prawa się wydzierać bo wyleciała by szybciej niż ci się wydaję, a skoro przez gigantyczna nadwagę nie daje rady.... hmmm, to do widzenia, nie chce się robić nierobowi, to niech idzie na zasiłek.
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2014-10-16 23:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to nie polecam zasilku niby to jest kasa za nic ale na prawde ciezko za to wyzyc trzeba szukac pracy i tyle, dlatego tutaj to robie - jest jakas praca w rabenie, ktora nie wymaga doswiadczenia i jest lepiej platna i niz zasilek dla bezrobotnego? generalnie to jestem otwarty na wszystko tylko zeby mnie przyjeli bo zasilek sie mi konczy
zdjecie uzytkownika
robotnicaMc - 2014-10-21 01:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, pracowałam tam jakiś czas i nie jest tak źle dziewczyny przy stołach są nie miłe dla nowych i chamskie to fakt niestety, ale dałam rade jakiś czas tam popracować. Najgorsza to była taka jedna starsza pani strasznie krzyczała jak kierownik nie widział bo przy nim to strasznie miła była i taka z plastrami na uszach strasznie nerwowa, a tak to obleci. Normy były jakieś i wyrabiałyśmy chyba przy stole z tego co rozmawiałam z Panią prowadzącą stół, ale wiadomo raz lepjej a raz gorzej. Pieniądze nie są najlepsze ale z braku pracy i to na chwilę dobre. Ciężko tam dojechać z Mysłowic. PozDr ; - )
zdjecie uzytkownika
maniusiekDW - 2014-10-27 17:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. jak oceniacie prace w rabenie w sosnowcu na inwestycyjnej??
zdjecie uzytkownika
arakdiusz - 2014-10-30 16:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniusiekDW - 2014-10-27 17:30:24]:
W jakim dziale?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-10-31 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arakdiusz - 2014-10-30 16:38:52]:
Mam pytanie adekwatnie praktyk w IT w Gądkach. Wymagania są jak dla mnie niewielkie i co do swoich umiejętności to jestem pewien że podołam. Ale kwestia jest raczej co oni oferują. Doświadczenie i współpraca z taka firma to jest coś ale myślicie że dają jakieś wynagrodzenie? Bo na stronie nie jest o tym nawet słowem wspomniane
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben Polska Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x