Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Raben Polska sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-02-28 22:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Raben to dno jeszcze kilku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zostało a te buraki z biura z hali 5 w gadkach to debile na całego a najwiekszy to ten co tam w akwarium siedzi
zdjecie uzytkownika
Frecz - 2015-03-26 01:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jest tak źle to czemu jest tam tylu pracowników ? Musi być jakaś rzecz, która ich trzyma w tej firmie. W przeciwnym wypadku wszyscy by poodchodzili z pracy. A w związku z tym co piszecie to czy duża jest rotacja kadry w Raben ? Chciałbym zobaczyć sam na własnej skórze jak to jest u nich i sam to zweryfikować. Co o tym myślicie ?
zdjecie uzytkownika
PATON - 2015-03-27 10:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACA W RABEN W ODDZIALE W SOSNOWCU TYLKO NA POCZATKU WYGLADALA DOBRZE. PO KILKU MIESIACACH DZIAŁALNOŚCI JEST TRAGICZNIE. MOBING ZE STRONY KIEROWNIKA MARKA WSZECHOBECNY I CORAZ BARDZIEJ SIĘ NASILA. NAJLEPIEJ JAKBY SIĘ PRACOWAŁO ZA TRZECH A I TACH ZA BYLE JAKI BŁAD ODBIERAJĄ PREMIE-ZRESZTĄ KAŻDY POWÓD JEST DOBRY A WYMAGANIA STAWIA SIĘ CORAZ WYŻSZE ŻEBY NIE MOŻNA BYŁO IM SPROSTAĆ I NIEZAPŁACIĆ LUDZIOM.
zdjecie uzytkownika
KUREK - 2015-03-27 10:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zgadzam się z opinią o filii w Sosnowcu. Niby międznarodowa firma dbająca o swój wizerunek a pozwala tak traktować swoich pracowników a na czele tej filii Marek-wilk w owczej skórze. Traktuje ludzi jak parobków którym nic się nie należy za uczciwą pracę a magazyn traktuje jak swój folwark. Wymyśla coraz to nowe zasady pracy ale takie żeby tylko karać za błędy bo twierdzi że potrzebuje ludzi nieomylnych chociaż przecież się tacy jeszcze nie narodzili- chyba że uważa siebie za taką osobę choć daleko mu do niej. szczerze nie polecam pracy w Rabenie w filii w Sosnowcu-kto może to ucieka stad jak najszybciej.
zdjecie uzytkownika
Raben - 2015-04-25 13:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Logistyka w Polsce stoi na wysokim rozwiniętym poziomie dlatego, że jesteśmy największym kanałem przesyłowym między wschodem a zachodem. Z jednej strony to dobrze, z drugiej jednak kiepsko..
zdjecie uzytkownika
good.seller - 2015-05-26 19:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jeśli jesteś byłym handlowcem raben z woj. pomorskiego skontaktuj się ze mną a nie pożałujesz! good.saler0987@gmail.com
zdjecie uzytkownika
good.seller - 2015-05-26 19:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [good.seller - 2015-05-26 19:31:57]:
poprawny mail- good.seller0987@gmail.com WARTO!!!
zdjecie uzytkownika
riko - 2015-05-26 23:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jeśli ktoś z Was planuje jeszcze w tej chwili załapać się do Rabena to myślę , że jest to odpowiedni moment gdyż firma od dłuższego czasu ma w sieci kilka ciekawych ofert pracy (chociazby kierownicy operacyjni, spedytorzy kontenerowi) których jednak termin ważności niedługo się już będzie kończył
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-06-04 18:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Raben, firma prywatna, która nie stawia na Twój rozwój, praca w biurze jest ciężka, robisz dużo, kasa taka sobie, współpracownicy różni, jeżeli coś zrobisz źle to Twój przełoony wbije Ci taką szpilkę, że masz ochotę coś rozpieprzyć. Wkółko pytania dlaczego tak mało, dlaczego mało zleceń, nie zarabiasz na siebie... o co chodzi ?? Nowi pracownicy traktowani jak 5-te koło u wozu, zostajesz po godzinach w pracy ale i tak Ci nie zapłacą, dziękuję nie usłyszysz, mobing mobing rób, teraz, zaraz, stres,
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2015-06-06 15:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
w rzeszowie nie jest lepiej w biurze mobing na magazynie mobing a kasa mala mozna powiedziec malutka i jeszcze tylko kierowniczki pacza zeby Ci premie zabrac mozna tylko siasc i sie rozplakac bo nikt Ci nie pomoze...;(
zdjecie uzytkownika
chorzów - 2015-06-11 18:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Raben Sosnowiec największy syf jaki można sobie wyobrazić.
Praca po godzinach ,milion rzeczy na raz najlepiej na JUŻ .
MOBBING NA MAXA ze strony kier m.
Wielka obłuda i fałsz. Ludzie najeżdżaja na siebie jeden na drugiego jeśli nie ma w pracy obgadywanej osoby , ale kiedy na następny tydzień są razem na zmianie to zachowują się jak lizodupy!! Ponadto osoby z biurowca swoimi głupimi telefonami mailami i debilnymi pytaniami są oderwane od rzeczywistości pracy na magazynie.
zdjecie uzytkownika
malami - 2015-06-21 12:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Raben Gadki "biuro" stara centrala- chamstwo na wysokim poziomie. Dzial transportu to buraki w skali globalnej. dz.obs.klienta krajówka to w wiekszosci ludzie obłudni i fałszywi. Najwieksza perełka to stara panna ewelinka która wykonczyla nerwowo wielu pracowników-pierwsza dama plotek i rąbania tylka. Ci co byli fajni odeszli lub zostali zwolnieni. kierownik niby ok ale przes swoje bledne decyzje i podpieranie sie na opiniach super znawców stracił dobrych pracowników. Jesli studiujesz lub szukasz pracy w rabenie nie kieruj sie faktem ze to najwieksza czy najlepsza firma bo srogo się zawiedziesz zatrudniajac sie w niej. Zarobki mega mierne. Chociaz koordynatorzy szczyca sie trójka z przodu co osobiscie dla mnie jest smiechem. Jak ktos napisał wyzej-na parkingu stare gabloty co swiadczy o kokosach :)))) pozdrawiam małami
zdjecie uzytkownika
areck - 2015-06-26 02:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się teraz zastanawiam, czy nie zaaplikować do rabena do Gądek, poszukuja akurat dystrybutora transportu dystrybucji międzynarodowej. Ogłoszenie jest tutaj http://www.praca.pl/dyspozytor-transportu-dystrybucji-miedzynarodowej_731923.html tylko sam nie wiem, czy warto, jakby ktoś coś więcej wiedział to byłbym wdzięczny za komentarz.
zdjecie uzytkownika
Bono - 2015-07-27 00:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o różnych placówkach i w większości raczej kiepsko.. Kurcze, to szkoda, bo myślałem nad ewentualnym podjęciem pracy w Rabenie w Grodzisku. Szukają jak wszędzie chyba, menadżera do spraw ooeracyjnych. Doświadczenie i wiedzę mam, ale oczekiwania też i boję się ryzykować, czy warto w ogóle głowę zawracać.
zdjecie uzytkownika
djabeu - 2015-07-27 15:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Bono - 2015-07-27 00:14:27]:
w Gądkach ostatnimi czasy jeden z kierowników złożył wypowiedzenie (bardzo "dobry" kieras, szanowany bardzo dobrze znający ludzi dbający o nich) i firma nie podjęła rozmowy, nic nie zaproponowali tylko bez szemrania zgodzili się na rozwiązanie umowy za porozumieniem stron... o czym to świadczy?
zdjecie uzytkownika
waw - 2015-07-30 17:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wszędzie - jest ciężko i dużo pracy, ale ludzie nic za darmo!! Pracowałem w oddziale Piaseczno w dziale transportu i mimo, że było dużo pracy, nadgodziny itp to mogę tylko powiedzieć, że dużo się nauczyłem i niczego nie żałuję. Odeszłem bo po prostu otrzymałem propozycję dalszego rozwoju zawodowego.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-12 20:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Cześć
Ostatnio zwolnili u nas kiera magazynu, bez słowa, bez wcześniejszego sygnału. Przyszedł pewnego dnia do pracy uśmiechnięty, zadowolony, po 10:00 mu mina zżedła jak wyszedł od kierownika oddziału z wypowiedzeniem, w trybie natychmiastowym i po cichaczu, nie pozwolili mu się nawet pożegnać, dlaczego? Bo jet za mało osób w biurze żeby mogły być stanowiska kierownicze dla magazynu KM, działu transportu KDT i ogólnie magazynu + transportu KT. Jedna osoba pełni teraz funkcję KT i KDT a zgadnijcie kto został przeniesiony na stanowisko KM? Najlepszy kolega kierownika oddziału.
W DOK-u jest kiepsko, mobbing, stres, wkręcanie i wbijanie szpilek, tak żebyś poczuła się malutka jak mrówka. Starszej się w głowie przewraca jak nie ma Kierowniczki DOK i zachowuje się jak rozpieszczona gówniara. Dlaczego nie zrobiłaś? Dlaczego mało zleceń? Nie zarabiasz na siebie ....
Dwulicowośc, ha , piękna sprawa, powiesz coś, źle spojrzysz, wyrazisz swoją opinię i odrazu wie kierowniczka i jesteś wyklęta/wyklęty na kilka tygodni. Pamiętaj zawsze do kogo co mówisz i nie brataj się zbytnio, chyba że Ci wewnątrz cos podpowiada że ta dziewczyna, ten koleś jest ok.
Najlepsze są akcje kierownika, co 5 minut wybiega z biura, jak na sprężynkach.
Dziewczyny dzwońce po klientach mało zleceń, mała sprzedaż, nie zarabiamy na siebie, szybko, trzeba dzwonić, a Ty w głowie masz myśl chcesz to sam dzwoń i to sarkastyczne spojrzenie mu posyłasz bo wiesz co usłyszysz, - co mam Pani wysłać? Jesteście drodzy , jak dasz 30% mniej to wyślę ale przykro mi, JAS Schenker DHL są tańsi, nawet Poczta. Ok a miedzynarodówka? mam transporty całopojazdowe ale też jesteście drożsi o jakieś 200 EUR.
I w kółko co miesiąc to samo, aż już Ci się nawet nie chce dzwonić, tylko bieżesz kopiuj i wklej a do klienta wysyałasz maila w temacie przypomnienie a w treści, cześć, czekam na sygnał gdyby się szykował jakiś przetarg :). Dziekuję i tyle w temacie.
Podsumowując;
Praca w DOK - NIE - chyba że jesteś wredna lubisz być chamska i opryskliwa, masz w nosie inny i liczy się tylko Twój interes. Z chęcią Cię przyjmą.
Zapomnij że dostaniesz wynagrodzenie za nadgodziny, jeżeli nie zostaniesz prędzej dostaniesz opieprz że nie zrobione i w kółko maile Dlaczego nie zrobione? Do zrobienia teraz , zaraz, natychmiast!! Arbeit schnella
Jak jest spokój to siedzisz cicho jak myszka w kącie , jak już o 14:00 masz wszystko zrobione nawet nie próbuj pisnąć że Ci się nudzi, udawaj że coś robisz, pisz maila, cokolwiek, gadaj długo z klientami.
Pamiętaj, tam nie liczysz się Ty, tylko klient i kasa, w dupie maja twoje zdrowie czy samopoczucie.

Musicie zmienic to podejście, sposób zachowania niektórych osób. Dlaczego pozwalacie żeby ludzie pracowali po godzinach w swoim wolnym czasie za który nie dostają wynagrodzenia? Dlaczego każdy boi się odezwać? Powiedzieć coś?
To jest tylko mały, cząstkowy opis tego co się dzieje w Raben Starachowice,

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-08-26 12:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też mi się tak wydaje @waw, że w pracy rozwój jest jednak ważny. Skoro dostałeś lepszą ofertę, to nie dziwne, że pracę zmieniłeś. A skoro w Raben było dużo pracy, to też nie ma co narzekać. Praca nie jest od siedzenia, tylko od pracowania. Tak to raczej wyglądać powinno moim skromnym zdaniem. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-09-04 23:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda prawda i cała prawda, korpo świat, w innych oddziałach to samo, a praca w DOK-u idealnie opisana
zdjecie uzytkownika
raben - 2015-09-04 23:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś i ktosik - dziękuję za opinię i ten szczegółowy opis
zdjecie uzytkownika
sand - 2015-09-09 12:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Raben Smolice - picking norma 400 kartonów na godzine więc nieosiągalnye - jedynie dla osób zaprzyjaznionych które mają przypisywane tzw fule. Na rozmowie kwalifikacyjnej do informacji pracownika norma jest do wyrobienia - wystarczy tylko chcec haha ale prawda jest zupełnie inna. Goła pensja to 1550 zł Zenada firma Nie polecam
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-09-11 09:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anomalia - pracownik zatrudniony przez agencje nie ma norm i zarabia więcej niz pracownik zatrudniony przez Raben z normami. Qrwa gdzie tu logika ?
Pracownicy ukraińscy równiez nie mają norm ! Nie zalezy im na stałych pracownikach !?
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-09-25 16:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie będę startował na stanowisko dyspozytora transportu krajowego w szczecinie, przeprowadzam się tam w niedługo i właśnie szukam pracy, dajcie znać czy u nich warto bo widzę, że macie w sumie skrajne opinie, czy przez agencję u nich aplikować czy bezpośrednio przez raben, z góry dzięki za podpowiedzi
zdjecie uzytkownika
djabeu - 2015-09-25 17:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lepiej bezpośrednio, ponieważ agencje zabierają dużą część "Twojej" pensji... Ty niby zadowolony ale oni jeszcze bardziej... nie znam nikogo pracującego przez agencję, kto byłby zadowolony z dochodów...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-05 20:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A cp powiecie o rabenie w Lisim ogonie ??
zdjecie uzytkownika
niemocny - 2015-10-08 19:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAGA NA FIRMĘ RABEN! jestem klientem i od początku współpracy nic nie poszło tak jak powinno, czyli rzetelnie i uczciwie. Firma nie odbiera ładunku na czas tak jak zapewniali. Firma również zawyża wycenę ładunku nie stosując się do wcześniejszej oferty handlowej, jeśli nie sprawdzicie faktury z wyceną ofertową to popłyniecie na kilkaset złotych.
zdjecie uzytkownika
sand - 2015-10-12 13:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie ... co to za firma, której główny dyrektor oddziału - Smolice ( mowa o Gargamelu ) wylatuje dyscyplinarnie za mobing !!! przeciez to wszystko mówi za siebie jaki tam jest syf .
zdjecie uzytkownika
Eva - 2015-10-22 09:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy naprawdę jest tam aż tak źle ?
zdjecie uzytkownika
gimp - 2015-10-25 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niemocny, dziwna sprawa, bo moja dziewczyna pracuje jako logistyk i czesto wspólpracuja z rabenem, niedawno nawet była na jakiejs imprezie dla klientów Rabane w Warszawie w hotelu na okeciu. To raczej Raben pracuje bez zastrzeżeń i wyceny ma bardzo konkurencyjne. @sand, skoro poleciał, to teraz moze byc juz tylko lepiej.
zdjecie uzytkownika
brawo ja , brawo ty - 2015-11-03 18:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-08-12 20:45:03]:
100% prawda , wszyscy normalni ludzie uciekają z tego kołchozu. Sytuacja jaka panuje w oddziele jest gorsza niż tragiczna . Każdy ogarnięty znajduje sobie prace gdzie indziej. Cały management do wymiany !! Ratują swoją d... zwalając winę na innych z niższego szczebla. Centrala chyba nie kontroluje co się tam dzieje , albo nie chcą wiedzieć. Słupki jakościowe zamiast rosnąć w górę to pikują na łeb na szyje.
zdjecie uzytkownika
hola hola - 2015-11-06 02:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No cóż, ja słyszałem, że są przewidziane nowe oferty pracy, nie tylko dla kierowców międzynarodowych, ale również dla administratorów aplikacji tms. Super, że jest umowa o pracę i pakiet socjalny tj karta multisport, ubezpieczenie grupowe, wyprawki szkolne, becikowe i dofinansowanie kursu językowego. Całkiem ciekawe ogłoszenie
zdjecie uzytkownika
wert - 2015-11-08 15:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@hola hola ja rownież widziałem te ogłoszenia, i chyba jeszcze na spedytora krajowego o ile dobrze pamietam
zdjecie uzytkownika
edsa - 2015-11-10 18:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest umowa o pracę i pakiet socjalny to mnie to przekonuje. byleby tylko nie było u nich za dużo nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
sulisz - 2015-11-12 21:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edsa - 2015-11-10 18:29:48]:
jeśli chodzi o pracę na nadgodzinach to wszystko zależy od tego jak radzisz sobie w normowym czasie pracy
zdjecie uzytkownika
tank - 2015-12-02 15:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do nadgodzin, to pewnie nie są one płacone.. musisz wyrobić swoje obowiązki i zmieścić się w normowanym czasie pracy, a jak nie to trudno. Tak mi się przynajmniej wydaje.
zdjecie uzytkownika
djabeu - 2015-12-03 16:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tank - 2015-12-02 15:43:18]:
Właśnie - tak Ci się wydaje... to nie jest tak, że wyrobisz nadgodziny i nie wypłacą - jak wyrobisz to jak w kodeksie pracy - najpierw do "odświęcenia" a jeżeli nie odbierzesz w okresie rozliczeniowym to wypłacają.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-12-09 15:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się dowiedzieć ile można zarobić w dziale rozliczeń?? Orientacyjnie. To dla mnie ważne. Chodzi mi o Miasto Olsztyn
zdjecie uzytkownika
proprok - 2015-12-12 18:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientuję to praca w Raben Management Services jest opłacalna. Da się nieźle zarobić jeśli tylko człowiek chce pracować. Nie ma na tym świecie nic za darmo.
zdjecie uzytkownika
PP - 2015-12-15 10:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś lub pracował na stanowisku asystenta? Jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
OSKAREK - 2015-12-27 04:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie też tak jak @PP też jestem ciekawy jakie są średnie zarobki. Podobno mają też dośc dobre ogłoszenie na specjalistę ds. sprzedaży. Fajnie, że są benefity socjalne i narzędia pracy.
zdjecie uzytkownika
mix - 2016-01-07 17:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez szukają osoby na stanowisko Przewoźnika w Starchowicach, w ogłoszeniu podali numer telefonu, wiec mozna osobiscie zadzwonic i wypytac o wszelkie informacjie
zdjecie uzytkownika
, - 2016-01-09 17:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w gądkach niedługo nie będzię miał kto pracować na magazynach. Tak oszukali dawną halę 9 że większa cześć planuję złożyć wypowiedzenia w najbliższym czasie
zdjecie uzytkownika
megien - 2016-01-09 21:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że nie ma co dzwonić, bo jak zadzwonisz to będą kazali Ci wysłać CV i potem ewentualnie przyjść na rozmowę o pracę, dlatego lepiej od razu wysłać im CV.
zdjecie uzytkownika
djabeu - 2016-01-11 14:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [megien - 2016-01-09 21:54:53]:
Właśnie tak jest... nie ma co dzwonić tylko wysłać CV i czekać na tel. ;)
zdjecie uzytkownika
sakak - 2016-01-12 02:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też się zastanawiam nad zatrudnieniem u nich, bo ofert sporo. Dowiedziałem się od kumpla, że zarobki są w porządku jak na branżę, podobno bardzo konkurencyjne, no a do tego umowa o pracę i fajny socjal.
zdjecie uzytkownika
berek - 2016-02-03 11:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fakt, w Raben Polska mają ciekawe warunki zatrudnienia. Teraz szukają, ale na dość wysokie stanowisko. "Kierownik kontraktu"- jak dla mnie strzał w dziesiątkę, jak ktoś ma doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
delek - 2016-02-05 11:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ty kolego do nich na jakiekolwiek stanowisko aplikowałeś ? z tego co wiem to raben jest jednym z najlepszych przewoźników w Polsce więc warunki zatrudnienia też są stabilne.
zdjecie uzytkownika
= - 2016-02-06 09:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak lubisz być poniżany i traktowany jak robaczek to ta firma jest idealna. Dajesz z siebie wszystko a usłyszysz tylko że robisz za mało
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-02-07 11:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybacz przedmówco ale nie uwierzę w takie słowa. jak sie człowiek nie da to mimo tego że pracodawca moze być na początku zły po czasie zaczyna mocno taką osobę szanować. a jeśli chodzi o Raben- znajomi pracuję i nie słyszałem skarg.pzdr.
zdjecie uzytkownika
stefek - 2016-02-09 11:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele osób na Raben narzeka, a ja mam wniosek podobny do poniższego. Ludzie powinni się stawiać, oczywiście kulturalnie. A i w Rabenie będzie lepiej się działo.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Raben Polska sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert