Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ENERGOINSTAL S.A.

Pracowałeś w firmie ENERGOINSTAL S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Student - 2011-08-05 22:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem na ostatnim roku studiów spawalnictwa jak wygląda praca inż spawalnika lub w kontrolera jakości, jakie są warunki w energoinstalu i na rynku pracy dla takich ludzi jak ja?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Smile - 2012-02-10 13:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem nic nie pisać na temat tej firmy ale nie da się.Przepracowałem w niej 3 lata jako spawacz,niczego tam się przez ten okres nie dorobiłem dzięki Kierownikowi fabryki na porębie który skutecznie zawsze mnie i kolegów zbywał.Jego podejście do ludzi i traktowanie pracownika jest SKANDALICZNE!!!!!!!Na domiar tego gdy chciałem odejść bo znalazłem prace lepiej płatną,ten śmieszny kierowniczek wymusił na mnie porzucenie pracy gdyż mimo że roboty nie było oczywiście (usuniete przez administratora) nazywający siebie kierownikiem musiał pokazać swoją wyższość i do końca zachować się jak.........:)Na sam koniec informuje mnie firma że porzucenie pracy jest ciężkim naruszeniem przepisów prawa pracy.Ogólnie jedna wielka Paranoja i Porażka.Mam cichą i szczerą nadzieję że ktoś się weźmie za ten Bajzel Liderzy Rynku HAHAHAHAHAHAHA chyba w handlu jajkami
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-09-09 14:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgodz e się w 100% !!! pracowałem u nich i wiem!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2012-11-28 14:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paweł - 2012-09-09 14:25:43

Zgodz e się w 100% !!! pracowałem u nich i wiem!
Ludzie nie pracujecie za marny grosz chyba że ktośsię chce nauczyć a fachowcy powinni sięcenić w innym wypadku będziecie robić za stawkę jak przy szpadle a oni będą z was kase czesać jak małe stawki to zmykać z takich firm
zdjecie uzytkownika
bolo - 2013-03-17 17:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O nie ma długo wpisów chyba się poprawiło
zdjecie uzytkownika
haha - 2013-03-25 00:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jakiś wyjazd na niemcy maja do boxberg na remont kotła??
zdjecie uzytkownika
Dragon - 2013-03-28 19:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś więcej o tej robocie ?
zdjecie uzytkownika
maki - 2013-03-28 19:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki ?
zdjecie uzytkownika
pol - 2013-03-29 18:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjazd do Boxbergu jest ale przez jakąś firemke krzak ze wsi pod Poznaniem na łapańca pod Energoinstal.
zdjecie uzytkownika
ing - 2013-04-20 20:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda na renomt z instalu 7.5 netto placone 8 godzin na 12 a resztra do chorego banku godzin a z lapanki z poznamia ludzie po 9 netto ogolnie nikttak nie placi ja instal ogolnie odradzam
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-04-29 12:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzi ktoś to co f napisał wyżej? Jest aż tak źle? Czy potrzebne jest jakieś doświadczenie, czy wystarczy być obrotnym? Idzie odłożyć coś z pensji na wakacje, czy życie od pierwszego do pierwszego?
zdjecie uzytkownika
p - 2013-05-04 12:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
leser to jesteś sam robiłem na nockach i nikt się nie opierdalał a dziatki jak to dziatki
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2013-05-06 11:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy za sciemy opowiadacie, jest dobrze, to jest remont wiec czego wy sie spodziewalisci?? jak macie ochote sie opier..... to wyjazd do kraju na prefabrykacje a nie na takie remonty, a z zarciem nikomu sie nei dogodzi raz niedogotowaly laski mieso ale generealnie nie ma co narzekac, da sie najesc i wogole sie cieszcie ze macie jedzenie. zreszta zawsze ten kto najkwiecej gada to najmniej robi.
zdjecie uzytkownika
e - 2013-05-06 15:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopie tu nie chodzi o kawałek nie dogotowanego mięsa tylko o podejście do pracownika to że każdy robola ma w odbycie i to głęboko i się nic nie liczy ten robol a do kraju to sobie sam jedż a każdy tu pracuje żetelnie a kto ty jesteś żeby wysyłać ludzi do kraju już władza odbiła do główki.Haaaaa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 16:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ktoś wyjeżdzał ostatnio z ENERGOINSTAL? Jak wygląda sprawa ubezpieczenia? No i ile jest płatne zakwaterowanie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-10 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co z dniami wolnyni?
zdjecie uzytkownika
venlo - 2013-09-10 23:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma sie sypie sa juz zwolnienia
zdjecie uzytkownika
Mark - 2013-09-11 15:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
venio, Ciebie zwolnili lub chociaż wiesz ilu ludzi? Bo coś cicho tu na forum o energoinstal. Czemu robią redukcje etatów?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 21:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
anty, to znaczy na czym polega ten mobbing w Energoinstal? Wyzywają, pracujecie po godzinach, obcinają wypłaty?
zdjecie uzytkownika
johnny - 2013-10-08 15:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anty, rozumiem, że Ty juz nie pracujesz w energoinstal. Na czym polega to wyciskanie? Kierownicy nie sa otwarci na nowe pomysły, brak jest motywatorów?
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-02-28 09:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwią mnie tutejsze komentarze, bo na mieście słyszałem inne opinie o Energoinstal, nie wiem juz w co wierzyć, może niech to jeszcze ktoś zweryfikuje.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-03-05 23:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba pracownicy energoinstal nie siedzą na forum, pewnie wpisów nie ma, bo i nie ma na co narzekać, tak optymistycznie zakładam.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-21 16:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Energoinstal jasno opisał etapy rekrutacji na swojej stronie, są trzy, z czego tylko dwa to spotkania, wygląda to sensownie.
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-04-10 16:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opis to jedno, a rzeczywistość drugie, tego nauczyło mnie zycie, może ktoś napisze, czy naprawdę wszystko jest takie jasne i klarowne na rozmowach, byłbym wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-04-16 19:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze sie z tym co napisał johnny, zwykle takie teksty to działania marketingowe, mające zachęcić do aplikacji wszystkich.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENERGOINSTAL S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x