Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o R.R. Donnelley Europe

Pracowałeś w firmie R.R. Donnelley Europe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-09-11 00:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chciałem coś powiedzieć ze mechaniory a szczególnie bracia kotowaci to masakra nawet ręczniki zwijają i wynoszą katastrofa . A ten zawodowy rajdowy to już na całego loctite to pewnie już worek w piwnicy ma .
Ale jaki pan taki kram . !!!!!! Ich szef tez tak robi to jest ciche przyzwolenie . Szkoda ze nie ma już giganta wsród nich przeńiesli go na p1 Hahahaha i zrobili szefem zmiany hahahahahaha on to dopiero materiał kolorowy szarpał !!! Raz to nawet go złapali na magazynie jak kradł ale oczywiście to z magazyniera debila zrobili . Magazynier nie pracuje a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest szefem zmiany BRAWO
Cała hala sie śmiała jak Z wychodził w nocy do samochodu i kulał :):):):) bo mu miedz brąz wadziły !!!
Tak trzymać więcej takich a mi k. a. Wezmą premie bo położyłem krzywo składkę . Piernicze napisze oficjalnego maila do wszystkich jak mnie traktują na warsztacie . Ja tez z mechaniorami paliłem na spawalni niech władza koryta stalowe na dole zerwą zobaczymy ile tam jest kiepow !
zdjecie uzytkownika
Załoga sundey - 2015-09-12 11:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ze komuś mocno zalezli za skure na warsztacie . Ale sie nie dziwie pracuje tu od dawna i przyzwyczaiłem sie do takiego traktowania na warsztacie ale tak myślałem ze w końcu trafi sie młody który nie da sobą pomiatać .
Zgadzam sie coś sie musi zmieńic to jest państwo w państwie nie szanują nikogo traktują nas z obsługi jak bezmózgie yeti . A tam co mądrale po zawodówkach RR IM ŻYCIE URATOWAŁO . Panowie serwisanci !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Paulo - 2015-09-15 22:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam aż ktoś nie wytrzyma i pójdzie do Michała poskarżyć sie na ur. !!!
zdjecie uzytkownika
mrok - 2015-09-17 18:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba teraz jakaś jesienna rekrutacja ruszyła w RR Donnelleu Europe, bo jest zatrzęsienie ofert. Szkoda że moje wykształcenie sie nie wpasowuje w nic, no ale... W każdym razie szukają młodszego analityka finansowego, pracownika do obsługi maszyn, elektronika utrzymania ruchu, pracownika sekreteriatu/recepcji.
zdjecie uzytkownika
g.anonim - 2015-09-20 00:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, dalej wręczają
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-09-22 12:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem ze maja być jakieś roszady na utrzymaniu ruchu w P2 . Moze w końcu sie za nich wezmą !!!!
zdjecie uzytkownika
Qwerty - 2015-09-23 16:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario ciekawie piszesz. Masz jeszcze coś ciekawego o utrzymaniu ruchu?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-10-06 12:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wie ktoś może ile zarabia się a administracji, np. HR? ale proszę o komentarze podparte wiedzą, a nie złośliwymi przypuszczeniami :)
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-10-17 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za praca jak jest wolne karza przyjsc, a zarobki słabe jak na takie warunki
zdjecie uzytkownika
4hty - 2015-10-17 23:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi się wydaje ze nie maja teraz żadnej rekrutacji przynajmniej nic nie ma w internecie na ten temat na ich stronie też nie wiec możliwe ze juz znaleźli ludzi na stanowiska na które poszukiwali @ktoś wydaje mi się ze jak w każdej firmie pensja uzależniona jest od tego na jakim stanowisku pracujesz i jakie masz kwalifikacje
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2015-10-23 22:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Akurat mam do czynienia ludżmi z CLK iii.... nie narzekają. Atmosfera w porządku, ludzie też, liderzy znają się na robocie. Po wzroście produkcji jest zapieprz i przepełnienie ale w końcu przychodzi się tam do pracy, a nie spać.!
Polecam zatem pracę na widlaku... (są wakaty).
Pieniądze też nie są takie złe. Nie jest to średnia, ale między minimalną a właśnie średnią się zarobi.
Nie dajmy się zwariować..
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-10-24 09:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć, wczoraj byłam na rozmowie. Rozmowa bardzo luźna, dwóch rekruterów, generalnie bardzo przyjemnie. Czytając wcześniejsze wpisy jestem w szoku. Na rozmowie wszystko brzmiało tak kolorowo! W zależności od wyników szybko umowa, zwiększenie stawki, nauka języka online... to wszystko kłamstwo??????? Nawet byłam skłonna spróbować za tą niską stawkę zakładając, że do trzech miesięcy można się wybić.
zdjecie uzytkownika
S - 2015-10-30 19:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2015-10-24 09:01:35]:
Nie piszesz, do jakiego działu aplikowałaś. W sumie - weź spróbuj, nie w każdym dziale w tej firmie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-11-17 19:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawa, a na jakie stanowisko aplikowalas do nich, tak jak pisze @S, tez bym aplikował przynajmniej sam sie przekonasz rzeczwiscie jak jest i czy watro na wieksza mete przeciez nie musisz sie wiazac chyba ze bedzie ok to tak,ja tez aplikowalem na stanowiska elektronika utrzymania ruchu,odpowiadam ich wymaganiom i ciekawi mnie umowa oraz wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
natka - 2015-11-19 22:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się @tomasz, że każde stanowisko jest nieco inaczej opłacane. Umowa pewnie jest wszędzie, ale pytanie czy od razu czy dopiero po okresie próbnym
zdjecie uzytkownika
@123 - 2015-11-20 08:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zazwyczaj zawsze jest okres próbny ok 3 miesięcy(chyba że ktoś jest boski na rozmowie kwalifikacyjnej), potem umowa 2-5 lat. Stawka godzinowa w zależności co potrafisz, jak @tomasz będzie miał wiedzę na odpowiednim poziomie to stawka będzie fajna a jak okaże się zielony w temacie i podstaw nie będzie znał to lipa.. i stawka lipna.
Dużo osób widzę że narzeka na robotę w RRD, ale najbardziej narzekają Ci którzy mają dwie lewe ręce a nie wiadomo co by chcieli!
Jak by było tak źle jak jest na forum to ludzie po kilkanaście lat by tu nie robili i to całymi rodzinami.
zdjecie uzytkownika
rimowy - 2015-11-21 20:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,
Ile można zarobić na obsłudze lini rima system?
Wypowie się ktoś kto pracuje na rimie?
z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
anekin - 2015-11-22 03:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli rozumiem, ze dopiero po tych 2-5 latach pracy jest umowa na czas nieokreslony, trochę długo to trwa jak dla mnie.
zdjecie uzytkownika
wirówka - 2015-11-24 14:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anekin myślę że to zależy od starań i stanowiska, jak zostaniesz np. według nowej oferty pracy analitykiem systemu it to szybciej dostaniesz i nagrody finansowe przewidziane
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-25 17:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w rrd 7 lat.. o 7 za duzo... jak zacząłem przeglądać opinie to wszędzie są lepsze niz tu... rrd jest w takiej desperacji ze na wsiach na slupach ogłoszenia wywieszają.. przyjmę każdego, warunek jeden dwie rece (moga byc obie lewe) i dwie nogi.. sztuka to sztuka.. wykorzystywanie straszne! szefowie nic nie mjaa do gadania bo Michała sie boją.. szkoda gadać... nie polecam, a nawet odradzam..
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-11-27 21:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tomasz - 2015-11-17 19:55:03]:
ostrzegam przed tą chora korporacją a zwłaszcza p2 praca ostatniego sortu bo jakie płace tacy fachowcy chyba że do wypłaty dorzucą kilka ich chorych sloganów che che np firma o ugruntowanej pozycji che che
zdjecie uzytkownika
drukarz - 2015-11-28 13:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,jakie stawki ma drukarz na gosie M-600
zdjecie uzytkownika
Młodszy - 2015-12-04 18:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego byś oczekiwał @pracownik od szukania osób po wsiach, wiadomo że niektórzy pracodawcy nie mają łatwo, a to nie do końca ich wina. W Krakowie jest sporo ogłoszeń na analityków np
zdjecie uzytkownika
Zarobiony - 2015-12-15 17:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują po kilkanaście lat ponieważ jak sie zatrudniali była inna rzeczywistość i płaca lepsza i atmosfera . A teraz sie po prostu zasiedzieli i cieżko zmienić prace przyzwyczajenia . A poza tym przez te lata stawki im urosły i tak zle nie zarabiają . No gdzie pójdzie taki operator z introligatorni jak on poza klejeniem albo szyciem gazet nic nie umie . Albo drukarz ? U prywaciarzy nie jest tak kolorowo a poza tym tej ragi drukarni w Krakowie nie mamy dlatego lipa ze zmiana pracy . Albo mechanicy elektronicy nauczyli sie naprawiać sundeya czy M600 a w Krakowie mało kto ma takie maszyny . W innych firmach szukają Techników ludzi wielozadaniowych . W niewielu firmach Ur jest tak rozbudowane i podzielone na mechaników elektroników czy automatyków . Gdzie indziej musisz umieć wszystko . Dlatego cieżko jest pracownikom RR znaleźć gdzieś prace w swoich zawodach .
Dlatego tez ci ludzie pracują po kilkanaście lat i bedą pracowali do samego końca firmy lub swojego . Chyba ze wcześniej firma uzna ze już sie ktoś nie nadaje to sama sie pozbędzie takiego kogoś podkładając mu świnie . Wiecie ze jak chcecie uderzyć psa to kij sie zawsze znajdzie
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-12-15 20:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej posiadac kilka dodatkowych umiejetnosci czy uprawnien, tak jak mowisz pojdziesz gdzies dalej to wiecej wymagaja od ciebie, a tu widocznie nie za bardzo i jeszcze narzekaja a maja dobra kase
zdjecie uzytkownika
Zarobiony - 2015-12-15 21:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomasz - 2015-12-15 20:33:52]:
Oni w RR maja wczasy pod grusza , wydaje im sie ze praca pod obciążeniem i niewiadomo jak odpowiedzialna :) hahahahahahaha
No faktycznie jak gazety nie uda sie wydrukować to świat sie zawali buuuuuhahahaha , tak sie tylko wydaje tym korporacyjnym kierownikom którzy wpajają w głowy swoich podwładnych takie brednie o ratowaniu świata i o ich misji jacy to oni nie sa ważni i potrzebni . Wymazując gumka do mazania P1 i P2 99,9 procent społeczeństwa w Krakowie nie zauważy różnicy . Odczują to tylko niewolnicy tej korporacji bo skończy sie słoneczny patrol i trzeba bedzie sie zmierzyć z prawdziwym życiem i poszukać pracy . A tutaj na niewiele sie zdadzą dyplomy pochwały niewe motywacje itd itd .
zdjecie uzytkownika
Zorientowany - 2015-12-28 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz do "zarobiony"
Jarek a co ty możesz o pracy na ur wiedzieć jak wy żarówki w drukarni wymienialiście ????
Wiec proszę nie udzielaj sie w tematach na które nie mozesz mieć nic do powiedzenia !!!
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-12-28 20:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co wyscie sie tak przypiepszyli do ur-u, mało to działów w drukarni gdzie pasowałoby zrobic porzadek??? daleko nie trzeba szukac... temat na topie to premia roczna tylko ze na nia trzeba sobie zapracowac a nie spac po katach
zdjecie uzytkownika
On - 2015-12-28 23:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie w innych działach sie pracuje i dlatego nikt nie ma im nic do zarzucenia . A niestety w naszym kochanym Ur jak jest każdy wie:)
A premia będzie zobaczycie !!!! Wiem z pewnego źrodła . Tylko nie wiem ile procent
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-28 23:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiedziałeś ze to ja ? Sprzedał mnie pewnie któryś z mojej zmiany ?
Mów szybko kto
zdjecie uzytkownika
Nur - 2015-12-30 23:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyskusja bez podpisywania się zawsze będzie tylko domniemaniem, pamiętajcie ;) A swoją drogą. Donnelley szuka teraz młodszych analityków finansowych, chyba wyślę CV.
zdjecie uzytkownika
koli - 2016-01-25 17:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nur - 2015-12-30 23:34:51]:
powodzenia. Firma robi się co raz bardziej popularna, więc nie dziwie Ci się. Mój znajomy aplikował do nich na stanowisko specjalista ds. Systemów Logistycznych
zdjecie uzytkownika
psto - 2016-02-08 20:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie czy cały czas można odbyć u nich staż do koordynacji produktu? Dość fajna opcja, ale ciekawe na ile trzeba znać język niemiecki, żeby potem spokojnie zdobyć zatrudnienie u nich/.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-02-17 23:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma sie robi coraz bardziej popularna . Hahahahahaha
Chyba na Ukrainie .
W Krakowie jak ktoś słyszy praca w RR . To od razu dziękuje za kołchoz .
Ludzie ci którzy piszą ze tam jest dobrze chyba nigdy nie pracowali w korporacji . A ci którzy pracują tam od zawsze nigdy nie pracowali gdzie indziej wiec chwalą RR , bo nie wiedza ze moze byc lepiej .
Nich mi jeden z was broniących drukarnie powie czy jest inna firma w Krakowie gdzie po wypadku wywozi sie człowieka na fotelu przed bramę , człowiek ma złamana miednice i pierwszy taksówkarz nie zabiera dopiero drugi chyba znajomy bierze gościa i zawozi do szpitala . No czy tak sie robi ?
Albo chłopakowi wciąga rękę skalpuje palec i nie wzywa sie karetki tylko jedzie chłop sam z szefem zmiany do szpitala !!!!!
Przykładów nadużyć w niby amerykańskiej korporacji jest mnóstwo tylko sa maskowane .
Ciekawe czy wypadek w 1999 na rybitwyach młody sztsplarkowy wykonał rozkaz wszedł do sztaplarki a siłownik wbił mu sie w głowę . Ciekawe jak to sie skończyło .
A takich wypadkow tam jest mnóstwo , moja siostra tam kiedyś w pewnym dziale pracowała i stad wiem wszystko .
A naj naj ciekawszy to podobno wypadek pracownik wychodzi z magazynu wchodzi na ścieżkę dla pieszych i nagle najeżdża go wózek widłowy . Nie do wiary !!!! Ale tam do wiary .
I myślicie ze pracownik otoczony jest opieką :) Hahaha ma dziwne wizyty w szpitalu żeby podpisać papiery które sa przeciwko niemu , tego nie róbi i żegna sie z praca . Chłopak noga połamana z tego co mi siostra mówiła nie ma czucia w stopie do dziś .
I wy proponujecie tam prace chyba w biurze !!!!!!
zdjecie uzytkownika
ondi - 2016-02-18 12:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika, to przez ostatnie kilka lat musiało się sporo zmienć. Kiedyś miałęm z nimi do czynienia i tak naprawdę to wiele ludzi chciało u nich pracować. A pamiętam, że zawsze gwarantowali minimum 2 tyś do ręki.
zdjecie uzytkownika
saszek - 2016-02-21 19:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale atmosferę zawsze można poprawić, wiec akurat w tym nie widzę problemu żadnego. no i oferta pracy jako Pracownik Służb BHP i OŚ jest naparwdę dobra, bo robią szkolenia.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-02-25 00:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w tej firmie 12 lat, poznałem wielu wartościowych ludzi, lecz jeżeli macie pretensje do Michała, to nie dołujcie go zbytnio, ponieważ jego ojciec dołował go całe życie i niestety Michał postanowił się zemścić na wszystkich innych, których poznał.
zdjecie uzytkownika
edrtgy - 2016-02-26 15:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra atmosfera w firmie jest przeciez bardzo wazne a slysze ze tutaj taka jest..mysel nad praca jako mlodszy specjalsita ds obslugi klietnow z jezykiem niemieckiem
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-03-06 13:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli edrtgv atmosfera w firmie jest ok to warto chyba startować na Inżyniera Serwisu Oprogramowania. wymagają 2 lata doświadczenia, angielski, znajomość baz danych (SQL)
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2016-03-15 10:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ondi - 2016-02-18 12:41:01]:
Gorszych pierdół nie czytałem jak rany ... nie ma to jak wiedzieć coś od kogoś i uznawać za święta prawdę objawioną. Ja tu pracuję już wiele lat, firma nie jest święta i dużo można jej zarzucić, ale to co Ty piszesz to totalne banialuki wyssane z palca. Odniosę się tylko do części bo na resztę szkoda czasu, np. wypadek z 1999 roku, nie na rozkaz tylko wykonywał przewidziane na swoim stanowisku czynności, to że wszedł do urządzenia nie wyłączając go wcześniej, co jest psim obowiązkiem każdego pracownika który chce zaglądnąć do środka jakiejkolwiek maszyny (w każdej firmie!) i co jest podkreślane na każdym szkoleniu BHP które też przechodzi Każdy pracownik. niestety do dnia dzisiejszego ten chłopak nie odzyskał pełnej sprawności. (przy okazji, leczenie i rehabilitacje w tym zagraniczne sponsorowała mu ta okropna RRD), co do chłopaka który piszesz został przejechany przez wózek wychodząc z magazynu, owszem został najechany wychodząc z magazynu prosto na drogę dla wózków a nie dla pieszych... Jego noga jest całkiem OK a wiem bo codziennie się z Nim widzę w pracy - jakoś wrócił spowrotem do tej okropnej RRD.
Łatwo pisać głupoty i oczerniać nie wiedząc jak jest naprawdę ?
Osobiście mógłbym napisać dużo o minusach pracy tutaj, ale wychodzę z założenia że jeśli tu pracuję to znaczy że mi to odpowiada, jak mi przestanie to zmienię prace.
zdjecie uzytkownika
omnia - 2016-03-15 20:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za komentarz, ja jednak bardzo chętnie podejmę się u nich jakieś pracy, choćby na produkcji. chcę mieć w cv firmę o zasięgu europejskim jak i w takiej wydawniczej branży
zdjecie uzytkownika
On - 2016-03-29 13:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimus - 2016-03-15 10:34:31]:
Ten mechanik wyszedł z magazynu na drogę dla pieszych nie na drogę dla wózków . W uczesanym dniu wózki omijały leżące na swojej drodze palety i jechały blisko ściany po trakcie dla pieszych . Jak widzisz sie z nim co dzień to go sam zapytaj !!!!
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2016-04-02 11:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie oferta na Inżyniera Projektu, oferują dobre warunki zatrudnienia i dają fajny socjal. @Robert, piszesz, że firma zatrudnia wielu wartościowych ludzi, czyli można liczyć na wykwalifikowanych współpracowników i fajną atmosferę.
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2016-04-06 00:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Proszę o informacje o stanowisku pracownik produkcji. Niestety nie mam uprawnień na wózek (ale jeżdżę codziennie i umiem) Czy mieszkając 20km od tego miejsca jest sens składać CV (aktualnie mam 3km do pracy)? Jak z umową i zarobkami? Są jakieś premie uznaniowe uzależnione od wyników (normy etc...)? Czy jest możliwość awansu?
zdjecie uzytkownika
nowy 72 - 2016-04-09 22:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,jak wygląda sprawa zarobków w firmie ,bo podobno w miarę płacą i na czas .
zdjecie uzytkownika
krzys - 2016-04-13 23:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zenada za miesiac pracy moja zonka zarobiła 800 złotych z chaczykiem parodja nie polecam wiecej przepale jak ona tam zarobi kołchoz
zdjecie uzytkownika
xYz - 2016-04-26 09:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jako pracownik produkcji kasa średnia możesz się "dorobić" chodząc na tzw. setki, jedyne co jest dołujące to nie praca bo praca nie jest aż tak skomplikowana ani ciężka (zależy od nakładu) LUDZIE dołują :( atmosfera kiepska musisz mieć odporną psychikę na niektóre osoby z którymi musisz pracować..
zdjecie uzytkownika
toj - 2016-05-02 12:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak to 800 zł na miesiąc? To nie jest możliwe...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-04-14
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Firma RR Donnelley, założona w Chicago 150 lat temu, jest światowym liderem w zakresie kompleksowych usług poligraficznych oraz szeroko rozumianej zintegrowanej komunikacji. W Polsce RR Donnelley posiada zakłady produkcyjne w Krakowie i Starachowicach oraz biuro kreatywnego zarządzania treścią w Warszawie. Siła RR Donnelley to otwartość na innowacje, dążenie do ciągłego doskonalenia oraz zaangażowany zespół, zbudowany na koleżeńskich rela
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-05 16:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, 13 lat pracuję w tej firmie, dla tych którzy są zainteresowani praca w RRD, MINIMALNA ŚREDNIA KRAJOWA, 1350zł do rąsi, i podwyżki co dwa lata 50gr. brutto.
zdjecie uzytkownika
ytr - 2016-05-06 18:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ciekawe na jakim stanowisku..teraz widze ze spora rekrutacja jest np. szukaja ksiegowej w Krakowie, tu wiadomo przyda sie wyksztalcenie ekonomiczne

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie R.R. Donnelley Europe!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie R.R. Donnelley Europe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert