Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
murzynek - 2015-06-06 22:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ziomeczki jaka stawka dla pracownikow produkcji w amplusie ?
zdjecie uzytkownika
Czerwony Huj - 2015-06-07 16:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7.50 zł
zdjecie uzytkownika
oracz - 2015-06-07 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za godzinę, netto, tylko trzeba dobrze orać na produkcji ; )
zdjecie uzytkownika
murzynek - 2015-06-08 17:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ziomeczki poradze sobie na produkcji w amplusie jak mam dwie lewe ręcę ??? i czy potrzebuje książeczki SANEPID BLEEE
zdjecie uzytkownika
konik - 2015-06-09 21:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My już zadbamy o to, że z twoich lewych rąk zrobią się odpowiednie ręce do ciężkiej pracy. Śmiało wbijaj. Od razu wypijemy co ; D
zdjecie uzytkownika
marzyciel - 2015-06-18 12:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marze o pracy w amplusie na produkcji jakie czeba miec umiejętnosci by tam trafic ?
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-06-18 18:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy chcieć.
zdjecie uzytkownika
do marzyciela - 2015-06-18 22:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marzyciel - 2015-06-18 12:48:12]:
Nadajesz się, bo nie umiesz pisać...
zdjecie uzytkownika
LELEK - 2015-06-19 11:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szykuje się ponowna kontrola z PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY.Kontrola będzie związana z pracownikami produkcji(POLAKAMI)
zdjecie uzytkownika
A - 2015-06-19 18:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba w tym poście chodzi o Karpackiego hihi
zdjecie uzytkownika
A - 2015-06-26 17:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wprost. Karpackiego.
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-06-28 07:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba trzeba nasłać PIP
zdjecie uzytkownika
majonez - 2015-07-01 18:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na karpackiego owszem:) i to z alkomatem
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-07-06 09:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA! Amplus nie płaci zobowiązań w terminie kolos na glinianych nogach
zdjecie uzytkownika
das - 2015-07-10 18:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakich zobowiazan ?
zdjecie uzytkownika
- - - - - - - - - - - - - - prrrr - 2015-07-15 18:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma pomału bankrutuje nie wykonuje przelewów kontrahentom.
Dno!!!! aż wstyd!!!! Jak mam dalej wykonywać dalej transport.
zdjecie uzytkownika
magister - 2015-07-17 05:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [- - - - - - - - - - - - - - prrrr - 2015-07-15 18:43:21]:
To transportuj coś innego...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-17 10:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha chyba sam bankrutujesz. mi zapłacił wcześniej. i wogóle to ostatnio lepiej jest . na magazynie też mówią że nawet więcej zarabiają jak byłem. sprawdż. zanim napiszesz bo po co ludzi straszysz !!!
zdjecie uzytkownika
maars7 - 2015-07-17 18:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [- - - - - - - - - - - - - - prrrr - 2015-07-15 18:43:21]:
Jak masz Gienek problem, że nie płacisz ZUS swoim kierowcom to nie oskarżaj o to Amplusa. Nie kąsa się ręki z której jesz od 10 lat. Skończyło się sobiepaństwo i dyktat Panów wielkich lokalnych przewoźników, którzy za free parkowali pod firmą i szczuli naszych kierowców.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-07-25 06:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma.Przydział szafki na ubrania graniczy z cudem,brak dystrybutorów z wodą na halach,niektórzy wózkowi zapier... po halach bez uprawnień(ci co mają zapier...przy stołach)pracownicy traktowani przez przełożonych jako zło konieczne,jeden drugiego podpier... itd.itp.ODRADZAM KAŻDEMU TĄ FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
Ąę - 2015-07-26 16:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brne
zdjecie uzytkownika
LELEK - 2015-07-28 10:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie N.Poco pan wydaje zakazy,nakazy,jak i tak na wózkach jeżdżą ludzie bez uprawnień.Ukraińcy robią co chcą.Na hali powinien stać dystrybutor z wodą do picia.
zdjecie uzytkownika
LELEK - 2015-07-29 07:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Ta Firma mnie zadziwia.Ludzie mający uprawnienia na wózki widłowe tyrają przy stołach,a na wózkach jeżdżą ludzie bez uprawnień i przeszkolenia.A może tak kontrola z Urzędu Dozoru Technicznego?Trzeba coś pomyśleć w tym temacie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka
Pytania: badania sanepid są?kurs na wózki widłoe jest?ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
kod - 2015-07-30 17:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na te małe wózki still czy bt nie potrzeba uprawnień, wystarczy pozwolenie firmowe czy coś tam. Więc nie płaczcie. Wózkowych obecnie brakuje więc jeżdżą Ci co mogą.
zdjecie uzytkownika
Frr - 2015-07-30 21:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrób sobie badania bo bredzisz. Pewnie jesteś jednym z tych tępych na stanowisku. Poczytaj ,zapytaj a nie pierd.l.A pan N..AK to lepiej żeby poddał się dekapitacji bo z pustego to i Salomon nie należę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplus?
Zadaj pytanie
alert