Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kokoski - 2015-02-28 13:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, mnie też to zaintrydowała sprawa tych kokosów.. gdzie one konkretnie zaginęły w amplusie? i jeśli to faktycznie taki śmieszny ich koszt, że 3 zł to nie rozumiem po co ich szukać, a jeśli serio cchcą obciąć pracownikom po pensji że one zniknęły to chyba bardziej opłacalnie bedzie zrzucić się po ileśtam groszy i odkupić?
zdjecie uzytkownika
oszukany polak - 2015-03-02 18:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wujka Putina tam trzeba;-]
zdjecie uzytkownika
trelelel - 2015-03-03 12:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i super, jeszcze mnie tam nie ma, ale jak mnie przyjmą, będe tak lizał rów, aż zostanę dyrektorem. nigdy jeszcze rowu nei lizałem, ale Ci co poliżą przez jakiś czas później sami wystawiają swój rów do lizania, hahah
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2015-03-09 19:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10.03.2015 powrót Wieśka
zdjecie uzytkownika
Zbigniew - 2015-03-11 15:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba 11.03.2015 wraca Wiesiek !
zdjecie uzytkownika
lele - 2015-03-12 17:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to jest wiesiek?
zdjecie uzytkownika
bombarder - 2015-03-13 15:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lele - 2015-03-12 17:34:02]:
Brat Cześka, sąsiad s..wy
zdjecie uzytkownika
ssaa - 2015-03-16 17:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Tutaj problemami są takie rzeczy jak :

- praca w Święta (nie wspominając o ŚBN czy Wielkanocnych) - za taką samą stawkę - łamanie prawa
- praca w nocki za taką samą stawkę - łamanie prawa
- praca w soboty, niedziele za taką samą stawkę - łamanie prawa
- nadgodziny w pracy za taką samą stawkę - łamanie prawa
- badanie przez ochronę alkomatem - łamanie prawa


Ciekawe gdzie w tej sytuacji są jakiekolwiek kontrole
Ogólnie to traktowanie ludzi jak ....
Zero perspektyw, same układy i lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rządzi w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2015-03-17 00:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jeżeli pracujecie w Niegardowie w czasie świąt czy noc za taką samą stawkę to coś tu jest nie tak - nie uważacie, że powinniście troszeczkę popracować nad miejscem pracy w kwestii warunków ? Sam się zastanawiałem nad podjęciem pracy u nich, ale z tego co widzę to nie jest tak kolorowo jak się wydawało.
zdjecie uzytkownika
brejki - 2015-03-17 08:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Danka z pekinek kiedy wraca?
zdjecie uzytkownika
mujek - 2015-03-17 19:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ssaa - 2015-03-16 17:18:59]:
Jasne:
"- badanie przez ochronę alkomatem - łamanie prawa"
A chlanie w robocie to przestrzeganie prawa. Waszego prawa wiejskie ochlaptusy.
zdjecie uzytkownika
brys - 2015-03-19 06:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie okazje pokazac ze oni bez was nie istnieja.Niech kilka aut nie wyjedzie w nocy to sie sami wezma do pracy.Tylko czy was stac na to ,bo samym nazekaniem nie dacie rady.A to ze lamia prawo pracy i rąbią was na kase to wasza wina bo im na to pozwalacie.Olejcie ich przymusowe nadgodziny ,zgloscie gdzie trzeba o stosowaniu mobbingu itd ... i po sprawie.
zdjecie uzytkownika
Brejki - 2015-03-19 07:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A seniorita miała być od 19 i jeszcze baluje
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-03-19 08:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciej - 2015-03-17 00:43:15]:
nawet się nie myśl o tej firmie.chyba że lubisz być poniżany.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-03-19 08:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ssaa - 2015-03-16 17:18:59]:
Wyznaczone dni,godziny i miejsce pracy,podlegają pod umowę o pracę,a nie pod umowę zlecenie-ŁAMANIE PRAWA!!!!!
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-03-19 08:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mujek - 2015-03-17 19:59:41]:
robota to jest w polu baranie.
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-03-19 13:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mujek - 2015-03-17 19:59:41]:
Od tego jest BHPowiec bałwanie i niech wyrzuca tych wiejskich ochlaptusów za chlańsko, nie mam nic przeciw.
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-03-19 17:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany polak - 2015-03-02 18:23:41]:
Putinów to już mamy heheheheheh
zdjecie uzytkownika
kwkkss - 2015-03-21 23:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w biurze tez tyraja w weekendy?
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-03-22 10:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają dyżury, czyli jedna osoba raz na jakiś czas.
zdjecie uzytkownika
ala ma kota - 2015-03-22 23:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale sobota czy niedziela tez, ? w biurze?
zdjecie uzytkownika
plus - 2015-03-23 21:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to sie dzieje w tym amplusie ponoc pozwalniali duzo ludzi z biura i szukaja teraz do zakupów i do sprzedazy nowych, nawet byly ogloszenia. prawda to o tych zwolnieniach?
zdjecie uzytkownika
wq - 2015-03-27 16:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahha, kto Ci takich głupot nagadał ?

Gdzie by rodzina zwolniła rodzinę ? Jedynie prawdą jest, że przychodzą nowe nieroby do biura po układach oczywiście, wymyśla się przeróżne stanowiska, obsadza po trzy osoby na je miejsce żeby te osoby mogły przeglądać w trakcie pracy facebooka itd itp

Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka
Pytania: badania sanepid są?kurs na wózki widłoe jest?ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
plaz - 2015-03-27 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracowników z hali mają głęboko w DUPIE
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-03-27 23:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nié uklady. z ulicy. rekrutuje firma wynajeta. Word Malo dièse.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplus?
Zadaj pytanie