Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-06-04 12:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam,że w Niegardowie parę osób sie zwalnia a w Prandocinie odchodzi kilka osób z obrotówki od flakona ale ile jest w tym prawdy to niewiem , w sumie nie dziwię się, zapierdalac za takie grosze to ja dziękuje
zdjecie uzytkownika
mysz - 2016-06-04 14:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zmianie d przy stole . jest taka lala z miechoiwa co nic nie robi
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-06-04 15:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisanka? Hahahahah :)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-06-04 15:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisanka? ta czarna ze srodkowego stołu ?
zdjecie uzytkownika
mysz - 2016-06-04 16:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza sie
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-06-04 18:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahahah :) :) :) dobre
zdjecie uzytkownika
mysz - 2016-06-04 19:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znasz ja ???
zdjecie uzytkownika
mysz - 2016-06-04 19:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znasz ja , bo ja pracuje z tylu za nia , i ciagle mam ja na widoku????
zdjecie uzytkownika
Rozprówacz - 2016-06-04 20:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj mi namiar do niej to zaoferuje jej duża, ogromną kiełbasę
zdjecie uzytkownika
tiger - 2016-06-04 21:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja moge jej dac dwa duze ,jajka ktore pomaluje na pisanki...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-06-04 22:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] masakra jakas heheheh ;),w zyciu bym jej nie dał kiełbaski czy jajek , wolę walic konia do konca życia hahahaha :)
zdjecie uzytkownika
king - 2016-06-05 21:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie wescie sie , do roboty???????
zdjecie uzytkownika
hehe - 2016-06-07 16:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy to widzi a co z tym zrobisz?
zdjecie uzytkownika
dick - 2016-06-07 16:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA UKLADY NIE MA RADY .TRZEBA ROBIC SWOJE I TYLE ;;;;
zdjecie uzytkownika
Staś - 2016-06-08 07:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dick jakie układy hahaha. Już Ci w górze go zaobserwowali
zdjecie uzytkownika
pisanka - 2016-06-08 11:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy chcecie odemnie ja ciezko pracuje za stolem, za jedyne 7.50,
zdjecie uzytkownika
hghf - 2016-06-09 16:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staś jak by go ci z góry zaobserwowali to juz dawno by go nie było tylko Rafał go kryje (koledzy).
zdjecie uzytkownika
tasf - 2016-06-09 16:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co niektórzy z jakości zaczynają ranną zmianę od picia kawki na stołówce :)
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2016-06-09 22:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Amplus przede wszystkim gównianie płaci, a wymagania co do towaru ma wygórowane. Warzywom cykane są fotki i mierzona temperatura po przywiezieniu, a ponadto pomimo 100% jakości odbijają jakąś część!
Zawozi się ładny towar, a np., w takiej Biedronce widzi się same odrzuty, więc gdzie ten dobry towar tak naprawdę trafia?!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-06-10 07:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To proste idzie gdzie indziej za wyższą cenę nie wspomnę już o Eurocash gdzie trzeba wybierac np owoce wyglądu "perfect" a pracownik za 7,50 musi się z tym pierdolic , jak każa takie wybierac to niech w koncu zaczną wiecej płacic do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nędzy
zdjecie uzytkownika
dfgjfkg - 2016-06-10 07:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ,ze firma ma w dalszym ciągu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawo , więc zagramy inaczej !!!
zdjecie uzytkownika
ghjiii34 - 2016-06-10 20:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te dwie panie od Eurocasha na zmianie A to nic nie robią tylko gadają . Robią za nie inni ze stołu . W końcu ktoś powinien się za nie wziąć ale one mają umowy więc się nie przejmują zwolnieniem.
zdjecie uzytkownika
omg - 2016-06-10 21:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powinni się zabrać za ludzi z umowami bo one nic nie robią tylko gadaja i licza że ktoś inny za nich zrobi robotę .A ludzie ze zleceniówkami zapieprzaja jak mogą na premie dla innych
zdjecie uzytkownika
guzk - 2016-06-11 10:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim mam pytanie czy dalej młynkowany zachowuje sie jak WIEŚNIAK bo patrząc na wasze wpisy to nie różni sie nic ta firma od czasów jak tam pracowałem jedni drugiego podpieprzają dla awansu normalnie katastrofa co sie nie robi dla pieniędzy
zdjecie uzytkownika
xbvxxbn - 2016-06-11 12:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zgadzam się słyszałam ze to niezła blachara
zdjecie uzytkownika
administrator strony - 2016-06-11 17:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Art. 190a. Uporczywe nękanie - stalking
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
§ 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozba­wienia wolności do lat 3.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej.
§ 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.
zdjecie uzytkownika
henry - 2016-06-11 17:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...wy małe wredne sku....y weźcie się do roboty, to wam dadzą umowy i wtedy już rozłożycie swoje wielkie du..pska na stołach i jak inni będziecie leżeć i po 5 tysięcy wam zapłacą.
zdjecie uzytkownika
Michael - 2016-06-11 21:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
My zleceniobiorcy nie będziemy zapierdalac tempem tych osób co maja umowy , nie będziemy wam robic na wasze "premie", gdyby nie my to chuja mielibyscie z tej swojej gównianej wydajnosci ale teraz koniec z tym
zdjecie uzytkownika
fgh - 2016-06-11 21:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pierdolniętej firmy jeszcze nie widziałem , nędzne pieniądze jak skurwysyn a roboty w chuj , niech zapierdalają ci co mają umowy
zdjecie uzytkownika
krysieńka - 2016-06-11 21:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwię się, po co tyle jadu, darcia gęby, skoro tyle firm wkoło co płacą za nic nie robienie....masochści jacyś jesteście, trza iść gdzie lepiej
zdjecie uzytkownika
jakis - 2016-06-14 10:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko że na zmianie D jest taka osoboa co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże kierownikowi cwaniakuje i myśli że jest boginia a tak naprawdę jest kupy swini ktora sie pozbywa ludzi żadzi jak chce i do tego wszyscy wiedzą jaka ona jest osoba jakby mogła to by cipe na stolu mu rozłożyła
zdjecie uzytkownika
tiger - 2016-06-14 10:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta osoba robi przy stole ...jakis
zdjecie uzytkownika
Albercik - 2016-06-14 11:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem o kogo ci chodzi i potwierdzam to co napisałes (aś), tak wrednej baby jeszcze w życiu nie widziałem , robi z siebie wielka kierowniczkę i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi i ich "zwalnia bo ona tego chce" a do tego przecież nie ma prawa, w dodatku ma syndrom kłamcy - zwróccie na to uwagę przy rozmowie znią , od chłopa nie idzie jej odróżnic a w dodatku ma garba, i brzydka jak noc Listopadowa, na pewno gęsty ja posuwa
zdjecie uzytkownika
inny - 2016-06-14 14:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wiadomo o kogo chodzi! Cały czas cos jej nie pasuje albo rządzi w przy stole nie stety ale widzimy to z Tyłu współczuje reszcie!
zdjecie uzytkownika
ughkjk - 2016-06-14 15:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też to widzę i w spółczuje reszcie oprócz jej koleżanki, ona też jest dobra
zdjecie uzytkownika
as - 2016-06-14 15:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj tak poprawiała zjebany przez siebie kalafior ,to myślałem , że pierdolne ze śmiechu
zdjecie uzytkownika
natali - 2016-06-14 17:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiecie mi kto bo ja dalej nie wiem o kogo chodzi????
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-06-15 22:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może dla odmiany napiszecie coś o warunkach pracy bo zdaje mi się, że od tego jest to forum @as a nie od pisania takich rzeczy..
zdjecie uzytkownika
kalafior - 2016-06-16 06:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boro dzisiaj spał w biurze na produkcji
zdjecie uzytkownika
asia basia - 2016-06-16 10:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jacek a więc dobrze, same stricte konkrety - szukają teraz asystenta zakupów - ktoś tu u nich już miał zatrudnienie na takim stanowisku? chodzi mi m. in o to czy na serio trzeba mieć na takim stanowisku obowiązkowo prawo jazdy... bo mi właśnie zabrali:/
zdjecie uzytkownika
lolo - 2016-06-17 09:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na D zmianie jest dwóch kierowników produkcji czy tylko Mi się wydaje ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-06-18 11:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
Gv - 2016-06-18 12:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@123 a o jakie stanowsiko pytasz? teraz widze ze szukaja np. sprzedawcy- kajsera w Krakowie oferuja stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie wynagrodzenie zależne od efektów, wypłacane regularnie raz w miesiącu
zdjecie uzytkownika
lkj - 2016-06-18 20:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gregor skoro tatak źle, to czemu się nie zwolnisz?
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-06-19 09:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dział opakowań-liczenie stanów opakowań,liczenie etykiet,przyjmowanie opakowań z zewnętrznych firm,wydawanie opakowań rolnikom,załadunek firmowych aut,papierkowej roboty od ch...Porządkowanie hali(jak znajdą czas)robienie kartonów na maszynie,prasowanie kartonów itp..itd..Proponuję im jeszcze zlecić liczenie papieru toaletowego w kiblach. Szanowna Dyrekcjo,może jeszcze im coś wymyślcie,bo jeszcze mają chwilę czasu na drapanie się po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
wind - 2016-06-19 09:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zatrudnienie odbywa się u nich w ramach umowy o pracę, to się wcale nie dziwię, że są ostatnio tak popularni na rynku. Ciekawi mnie jednak tylko to czy są premie.
zdjecie uzytkownika
ter - 2016-06-19 13:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2016-06-19 09:22:03]:
hahha - dział opakowań ? Największe nieroby które potrafią przespać pół nocy na wózkowni i mają wielki żal, bo ciężko im wydać kilka palet kartonów rolnikom (podwieźć, bo rolnicy sami sobie ładują na auta) i palety/kartony do produkcji - tutaj nawet podwozić nie trzeba, bo sama produkcja sobie wywozi. O liczeniu już nie wspomnę, bo brak słów. Rzeczywiście nawał roboty.
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2016-06-19 15:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mi się wydaje, że bardzo fajna praca generalnie, nie mam żadnych zastrzeżeń, a trochę już w życiu widziałem. Generalnie praca jest po 8h dziennie, a nie jak niektórzy mówią, sprzedawcy mają tutaj naprawdę fajnie, zwłaszcza że dostali wszyscy podwyżkę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybka
Pytania: Uprawnienia na wózki widłowe,
Badania sanepid
zdjecie uzytkownika
fasfas - 2016-06-19 16:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ter - 2016-06-19 13:29:30]:
A od robienia kartonów i ich zgniatania są osoby które robią od poniedziałku do piątku a na nockach nie raz dostają kogoś do pomocy

A pro po podwyżek to wszyscy chyba je dostali oprócz ludzi z magazynu :) (prócz oczywiście kontroli jakości)
zdjecie uzytkownika
Zyzio - 2016-06-19 18:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co z tego że są, praca jest to trzeba pracować, ja tak myślę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Amplus!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert