Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lelek - 2015-08-10 19:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto załozy związki zawodowe
Każda próba skończy się wywaleniem z pracy.
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-08-11 11:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dasd - 2015-08-06 11:38:13]:
uprawnienia to ma policja i nikt więcej może pora pokazać im gdzie jest ich miejsce
zdjecie uzytkownika
beb - 2015-08-12 21:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze więcej osób niż na hali, każdy umowa o pracę i połowa przesiedzi 3/4 w biurze, bo przecież znajomości muszę mieć robote a na magazynie z 7 etatów na 100 osób. Na szczęście podań co raz mniej i ludzie chcą odchodzić to te nieroby z biura będą musieli przyjść robić na halę i robić. W prandocinie jeden kierownik i 10 osób przy stole a trzeba wypuścić po min. 20 aut na noc co jest nie do wyrobienia, ratują ich jedynie Ci co przyjdą do pomocy na nadgodziny ale to do czasu. Centra powoli rezygnują z powodu opóźnień w awizacji. Prezesi, dyrektorzy oczywiście czytają to forum ale i dobrze wiedzą jak jest i oczywiście jak najdłużej chcą ciągnąć wyzysk z ludzi ale to wszystko do czasu.
zdjecie uzytkownika
beb - 2015-08-12 22:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodatkowo nielegalne sprawdzanie pracowników przez ... i właśnie kogo ? ochronę justus :lol:. Niedziele, nocki po tej samej marnej stawce 7,5. W najważniejsze Święta trzeba przychodzić do pracy, bo przecież jak nie to zastraszanie. Za wyjście na papierosa po za przerwą groźba zwolnienia lub uwaga kara finansowa, nie ważne, że czasem na przerwę nie ma kiedy zejść i się nie schodzi przeważnie obrotówka. Oczywiście biuro może palić kiedy chce i ile chce.

SPRAWIEDLIWOŚĆ
zdjecie uzytkownika
maars7 - 2015-08-13 13:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beb - 2015-08-12 22:03:18]:
Pić wódy nie dają, palić zabraniają, każą pracować i chodzić w czerwonych ubrankach.
Jak żyć beb? Powiedz jak żyć?
zdjecie uzytkownika
amplus - 2015-08-13 21:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7,5. to chyba nie na umowie o prace ja mam więcej ale na umowę to sobie trzeba zasluzyc. jak ja. a jak masz problem to idz do rady pracowniczej, ma nas bronić podobno a póki co nieroby nic nierobią i pewnie jeszcze biorą kase
zdjecie uzytkownika
he??? - 2015-08-14 17:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać po twojej wypowiedzi ze jesteś młodym idiotą . W tej firmie ich nie brakuje. W normalnej firmie umowa o pracę przysługuje każdemu. Pewnie nie masz pojęcia ze smieciowki są dziurą w prawie. A pracodawcy to wykorzystują. Jeżeli idziesz do pracy to nie na papierosa czy to takie trudne do zrozumienia?Czy dałbym swojemu pracownikowi kasę za to ze 2 godz spędził w palarni?
zdjecie uzytkownika
gfa - 2015-08-15 19:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dałbyś 7,5 za pracowanie w Święta Bożego Narodzenia albo Wielkanocne ? Niedziele, nocki ? Ba, przeciez dzisiaj też jest wielkie Święto a ludzie tam orają, żeby ktoś mógł złotówki zliczać.
zdjecie uzytkownika
kelweserar - 2015-08-16 17:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część ora, a druga część chowa się przed kierownikami zmian za ścianami.
zdjecie uzytkownika
sad - 2015-08-17 20:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta druga czesc ma umowy o prace i zarabia wiecej niz ta pierwsza. Mniej wiecej tak to wyglada w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-08-18 20:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sad, no dzieki wypisuj tak dalej. a to czytają dyrektory to będzie więcej umów i będzie ”lepiej……”. umowy zlecenia źle, o pracę też bo wtedy się nie pracuje i chowa.ej ludzie ludzie dajecie najlepszy przykład nieszanowania roboty. dziwić sie, że nam nie ufają i sprawdzają potem. bo Jest też grupa której się jakos chce pracować, może szanujcie to i nie wypisujcie tu za wszystkich? bo jak czytam co mowicie, to chyba juz wam lepiej juz zrezygnować niż wypisywać rzeczy które obrażają wszystkich jak leci. no szkoda gadać jak w firmie ma być dobrze, skoro się nikomu robić nie chce
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-22 10:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim mowa co chciał otworzyć drugi Amplus handlując zwrotami ?
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2015-08-23 08:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maars7 - 2015-08-04 19:49:20]:
Jeśli chodzi o kontrole alkomatem. To nie jest badanie stanu trzeźwości w myśl ustawy o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. To zwykła kontrola mająca na celu niedopuszczenie do pracy osób nietrzeźwych. Jest to rzeczą uciążliwą dla pracowników ale jeśli pracownik ochrony nie ma innych wytycznych od Klienta i nie ma wiedzy o tym, który z pracowników jest wózkowym a który nie to kontrolę realizuje się wyrywkowo lub przy pomocy alkomatu. Jest to oczywiście rozwiązanie najprostsze i niedoskonałe, które można faktycznie zaskarżyć ale tylko z kodeksu cywilnego więc skarżący musi sam złożyć wniosek o ściganie i chodzić do sądu na sprawy. Pracodawca natomiast może się wytłumaczyć chęcią zapewnienia bezpieczeństwa. Co dotyczy pracowników ochrony - zasada jest jedna "nie można chronić kogoś wbrew jego woli". Zatem ochrona realizuje zadania postawione przez klienta w specyfikacji obiektu.
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2015-08-23 09:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dasd - 2015-08-06 11:38:13]:
Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 6 maja 1983 r. w sprawie warunków i sposobu dokonywania badań na zawartość alkoholu w organizmie § 4.2. Badanie może przeprowadzać organ, o którym mowa w § 3 ust. 1, zakłady społeczne służby zdrowia oraz osoby upoważnione przez kierownika zakładu pracy.
Zatem jeśli zarząd wskazuje ochronę zakładu jako osoby do kontroli alkomatem to jest to zgodne z prawem. Takie posunięcie eliminuje niesnaski między pracownikiem a np. brygadzistą - bo tak po prawdzie to takie kontrole powinien robić brygadzista czy kierownik ale firmy lubią wysługiwać się ochroną i w umowie o świadczenie usługi wpisują zadania kontroli alkomatem.
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2015-08-23 09:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beb - 2015-08-12 22:03:18]:
Co oznacza nielegalna kontrola. Zgodnie z Ustawą z dnia 22 sierpnia 1997 r.
o ochronie osób i mienia Art. 36.1. Pracownik ochrony przy wykonywaniu zadań ochrony osób i mienia ma prawo do:
1) ustalania uprawnień do przebywania na obszarach lub w obiektach chronionych oraz legitymowania osób w celu ustalenia ich tożsamości;

2) wezwania osób do opuszczenia obszaru lub obiektu w przypadku stwierdzenia braku uprawnień do przebywania na terenie chronionego obszaru lub obiektu albo stwierdzenia zakłócania porządku;

Natomiast kontrola bagażu podręcznego wynika z art. 140 kodeksu cywilnego:
"W granicach określonych przez ustawy i zasady współżycia społecznego właściciel może, z wyłączeniem innych osób, korzystać z rzeczy zgodnie ze społeczno-gospodarczym przeznaczeniem swego prawa, w szczególności może pobierać pożytki i inne dochody z rzeczy. W tych samych granicach może rozporządzać rzeczą."
Oznacza to tyle, że właściciel może w sposób wyłączny decydować o sposobie użytkowania swojej własności i ustalenie punktu w regulaminie pt. "kontrola bagażu podręcznego" jest wynikiem właśnie prawa do decydowania o swojej własności. Zakłady w dzisiejszych czasach nie są państwowe ale prywatne. Wchodząc na teren zakładu, sklepu, hurtowni itp. musimy sobie zdawać sprawę z tego, że wchodzimy na czyjś teren prywatny.
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2015-08-23 09:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [he??? - 2015-08-14 17:56:51]:
"Śmieciówki" tonie dziura w prawie tylko legalna forma zatrudnienia - niestety - jest to wynik uchwalonej (chyba w 2010 albo 2009 roku) ustawy antykryzysowej. Miała obowiązywać przez dwa lata a już piąty czy szósty rok umożliwia zatrudnianie ludzi na umowy zlecenie i to legalnie - niestety.
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2015-08-23 09:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konsultant - 2015-08-23 08:54:29]:
W wypowiedzi o kontroli alkomatem kontrola losowa lub za pomocą losomatu (jako wskazującego losowo osoby do kontroli) a nie alkomatu przepraszam za pomyłkę
zdjecie uzytkownika
pol - 2015-08-24 13:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodnie z art. 17 ustawy o wychowaniu w trzeźwości kierownik zakładu pracy lub osoba przez niego upoważniona, np. dyrektorzy i kierownicy poszczególnych działów, mają obowiązek niedopuszczenia do pracy pracownika, jeżeli zachodzi uzasadnione podejrzenie, że stawił się on do pracy w stanie po użyciu alkoholu albo spożywał alkohol w czasie pracy. Konsekwencje pozostawania 
w stanie nietrzeźwości mogą być bardzo poważne, sposób potwierdzenia stanu ograniczonej świadomości zatrudnionego może mieć więc kluczowe znaczenie.

W razie oporu pracownika przed badaniem lub gdy nie zgadza się on z diagnozą przełożonego, zawsze może sam wezwać policję lub inne służby dysponujące alkomatem (np. Inspekcję Transportu Drogowego), i w ten sposób potwierdzić swoją trzeźwość i oddalić od siebie zarzuty. Prawo do wezwania policji ma także pracodawca. Zatrudniony musi wtedy poddać się jej badaniu.

Choć zgodnie ze wspomnianym art. 17 ustawy 
o wychowaniu w trzeźwości badanie pracownika przeprowadza uprawniony organ powołany do ochrony porządku publicznego (w praktyce jest to policja), przepisy nie zabraniają, aby pracodawca przeprowadził takie badanie we własnym zakresie. Taką procedurę przewiduje rozporządzenie ministra zdrowia i polityki społecznej z 6 maja 1983 r. 
w sprawie warunków i sposobu dokonywania badań na zawartość alkoholu w organizmie.

Zgodnie z par. 4 tego rozporządzenia, pracodawca może przeprowadzić badanie wydychanego powietrza za pomocą probierza trzeźwości. Pracownik może w takiej sytuacji zażądać, aby takie badanie zostało przeprowadzone w obecności osoby trzeciej. Z przebiegu badania należy sporządzić protokół, w którym pracodawca musi podać objawy lub okoliczności uzasadniające jego przeprowadzenie.

Uwaga!

Na przeprowadzenie badania trzeźwości pracownika samodzielnie przez pracodawcę musi wyrazić zgodę pracownik. Jeśli zatrudniony nie zgadza się na użycie alkomatu, pracodawca powinien wezwać policję, która przeprowadzi takie badanie.


CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM WSZYSTKIE ART. KONIEC NAJWAŻNIEJSZY : PRACOWNIK MUSI WYRAZIĆ ZGODĘ.

Tu mało ważne jest czy to firma Państwowa czy prywatna, prawo dotyczy również firm prywatnych,
zdjecie uzytkownika
pol - 2015-08-24 13:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wiadomo, ten kto łamie prawo podlega karze.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 23:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Głos rozsądku - 2015-08-24 23:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe kto do działu handlowego- na stanowisko związane z obsługa JMD wpuszcza dziewczynkę ktora zastrzeżone informacje orozgaduje po całej okolicy, jej mamuśka rownież! Juz nie mówiąc o tym ze jej najlepsza koleżanką jest córka właściciela innego okolicznego skupu.... Ciekawe ile tajemnic zna juz konkurencja....???
Troche rozwagi!!!
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2015-08-25 21:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pol - 2015-08-24 13:20:29]:
Pol komu pisałeś o czytaniu do końca?
zdjecie uzytkownika
kelweserar - 2015-08-28 19:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Głos rozsądku - 2015-08-24 23:14:58]:
Już widzę, jak wszystkie okoliczne skupy ładują po autku na biedronkę..
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2015-08-29 13:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy wy widzicie i rozumiecie co piszecie,nigdzie nie jest dobrze.Szanujcie prace ktora macie,wiem mogloby byc lepiej ale na to trzeba zapracowac,jest w naszej firmie wiele rzeczy ktore trzeba by bylo zmienic.Przedewszystkim rozmowa z kompetentnymi osobami(np.prezes)jest sporo niesprawiedliwosci ale dozo glupich niejasnych sytuacji jest tylko dzieki nam samym.Ochrona nie sprawdzalaby gdyby ludzie przychodzili trzezwi a sami wiemy ze czasami jest inaczej,wyeliminowanie wypitego to jest tylko dla naszego dobra bezpieczenstwa czy ktos pomyslal co by bylo gdyby stal sie wypadekkto byl by winny,nie,wszyscy tylko patrza ze to zle niedobre, palenie sami sobie zaszkodzilismy a dlaczego ?.Poprostu nie przestrzeganie zasad wiec zastanowcie sie sami kto robi komu na zlosc my sami czy ktos nam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka
Pytania: badania sanepid są?kurs na wózki widłoe jest?ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 19:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
wed - 2015-08-29 19:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywna - 2015-08-29 13:42:36]:
Ci pijani i tak omijają ochronę jak chcą a dmuchają co chwilę czy trzeźwi.
zdjecie uzytkownika
puk puk kto tam - 2015-08-30 14:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam lubię się napić w pracy mmmmmm :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplus?
Zadaj pytanie
alert