logo Amplus

Amplus

Niegardów

Opinie o Amplus

tttt 2017-04-05 06:06
Typowy przykład biednego myślenia, osoba z wysokimi zarobkami by takiego czegoś nie napisała ; )
2
tttt 2017-04-06 12:54
Jakich pretensji? Zaznaczyłem, że osoba o wysokim statusie społecznym nie piszę takich pierdół, bo ma własne życie i własne sprawy.. wnioski proste, nie piszę nikt tego ogarnięty życiowo
Zmiana B 2017-04-06 19:38
Krzysiek dalej zadupcony na wuzku jedzi :D
3
tttt 2017-04-08 00:19
No konkurencji rynkowej nie wziąłem pod uwagę, Pozdrawiam
1
Janusz Kulon 2017-04-08 11:46
NAJLEPSZA FIRMA!!
2
Pracownik 2017-04-10 16:09
Dziś dostaliśmy jałmużnę czy wypłatę o to chciałbym zapytać dlaczego na produkcji mamy mniejsze pieniądze od tych na zielono ubranych albo na czarno
2
R z 2017-04-10 16:52
Dlaczego jałmużnę? przecież nie mało dostaliscie a napewno więcej niż osoby na zleceniu. Zawsze ponad 2 nie wyjdziecie jak raz wezmiecie mniej to się nic nie stanie.
ktoś 2017-04-11 11:28
nie zawsze ponad 2 bo ponad 2 biorą jakościowcy i kierownicy na czarno ubrani często czytam posty i coś prawdy w tym jest,że są robole i są lepsi tzw przydupasy. A nie można by było wyrównać płace nie wiem dlaczego jednych się faworyzuje a drugi co??(oparty o słupek stoi cały czas i tylko patrzy?)ten jest od tego a ten od tego?najlepiej to idzie wprowadzanie zamętu między pracownikami żeby jeden na drugiego donosił
3
Ewa 2017-04-11 20:46
W tem amplusia to same przydupasy kofidenci do roboty ogry! Haha
1
Grzesiek 2017-04-14 20:13
Widziołem go tyle razy zadupconego i nic jechołoł na wuzku to go tylko czepalo
1
Mietek 2017-04-14 20:15
swienta ida a wy bendziecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ino dym bendzie szedł buroki hahah
1
kosmita 1 2017-04-15 17:37
No no trzeba się zgodzić Panie z kontroli jakości na zmianie C przespia cala noc albo tracą czas na ogladaniu filmow i piciu kawy
2
kosmita1 2017-04-16 17:44
Oczywiście nie trudno się nie zgodzić szczególnie mowa tu o panie ze zmiany C jak widzą kierownika p.szkrzydlewskiego jak przechodzi przez halę to chcą się zapalić a tak to szczerze nic nie robię kawkę papieroski i filmy na kompie.pora do pracy drogie panie za to wam płacą.
3
znudzona 2017-04-18 10:40
To bardzo ciężka praca ! sami sobie posiedżcie w tym kantorku ciasnota ,picie kawy,nic nie robienie ile tak można !!! żądamy podwyżki nikt tak ciężko nie pracuje jak my i to "za takie pieniądze"kpiny
5
Konkurencja 2017-04-20 11:12
Każdy by się kogoś czepiał a sam nie jest lepszy.. Na zmianie C są sami podpierdalacze i bojcory.. Weźcie się lepiej do roboty a nie tylko myśleć gdzie walić ścieme! Na produkcji są takie dwie co patrzą kogoś obsmarować...
2
kici 2017-04-20 19:31
Na co narzekacie założyć firmę w firmie i śmiać się z reszty tak jak w transporcie.
2
mock 2017-04-21 11:53
Jak się miewa mistrzyni chamstwa Edytka .G. ze zmiany D? Nikt jej jeszcze w ten pusty łeb nie przywalił?
3
pracownik 2017-04-22 12:55
Chciałem dodać ze naprawdę to je nie wiem co robią funkcyjni na każdej zmianie nie tylko Edyta tylko wszystkie bo chyba nic oprócz tego ze telefonie grzebię jedna z drugą to jest żenujące no ale tak już jest ta jest od tego a ta od tego i są nie do ruszenia


5
Koleżanka 2017-04-23 12:29
WITAM
Praca jest ok. Ludzie różni jak to we wszystkich firmach. Jednak najbardziej denerwuje mnie w pracy Pedzio Damian- z jakimś gównem na głowie. Jak widać jego mózg jeszcze walczy z debilizmem. Wielce zastępca :) Kilka lat temu jak zaczynaliśmy prace nie odróżniałeś ziemniaka od buraka a teraz wielce z-ca kierownika:) Bardzo mnie dziwi wrzucenie takiej osoby na takie stanowisko. Opinie na Twoj temat podziela większość osób które z
z Tobą pracowały czy też pracuja. Mysle że lajki pod postem tylko potwierdzą ilość osob które uważają że nie powinno Cie być w tej firmie. Co innego zastępca na niegardowie- młody chłopak ale mega ogarniety jak najbardziej na swoim miejscu.
19
Piknik 2017-04-24 11:14
Tego Wilka za co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Podobno handlował zwrotami.
Ups 2017-04-24 18:46
A ja mysle ze Damian jest spoko dobrze sie z nim pracuje. Nie wiem kto ma takie zdanie o nim ale sie mylisz .
1
Janusz 2017-04-24 19:07
Damian jak i ci wszyscy kierownicy to tylko tak w robocie cwaniakuja bujaja sie jak rezusy bo kim to oni nie sa
Baron 2017-04-24 19:11
Za to oni handluja czym sie da tylko wtajemniczeni wiedza zobatrz na stacha chate za co on niby ja wystawił? Trzemu go z prandocina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spowrotem do niegardowa? Bo chlop nic nie umie i nie ogarnia tylko by siedzial zar i bojkami sie zajmowal
1
Ups 2017-04-24 19:32
Zajmi sie soba palancie zapracowali to maja dom. Nie kazdy kombinuje i kradnie
Znajoma 2017-04-24 21:37
Widac wszystko po lajkach
:) Damian jest pedziem i chamem. Wszyscy o tym wiedza =) ludzie na produkcji maja wieksza wiedzę od niego
Olo 2017-04-25 22:08
Proszę nie pisać takich głupot na temat Damiana bo to całkiem spoko chłopak.Ma dużą wiedzę i chyba ktoś mu bardzo zazdrości źe pisze takie głupoty na jego temat.A co do pedzia to przecież ma żonę i dzieci.Tylko debił mógł to napisać
1
Kolega z biura 2017-04-25 23:39
Prosze popatrzyc tylko ile okejek jest pod tamtym postem. Ja nie chcialbym byc takim pracownikiem i byc tak postrzeganym jak kokega Damian. Smutne to ale najwyrazniej sobie na to zasluzyl. Mi osobiscie nic nie zaszkodzil ale jak tylko z kims zaczne temat damiana to opinie sa podobne =( moze warto zmienic otoczenie? Tylko gdzie go przyjmia zeby chodzil sobie w tym swoim bialym dresiku =(
2
rod 2017-04-26 18:35
Tacy mocni jesteście, że potraficie tylko naubliżać komuś na anonimowym forum ? Nie podoba się to powiedz Mu to wprost albo się zwolnij wieśniaku :)
5
sortowacz 2017-04-27 10:34
Damian a kto to jest ? bo pracuje dopiero pół roku i nie wiem kogo mogę spotkać
1
x 2017-04-28 10:11
najfajniejszy kierownik ze zmiany b fajnie sie tam pracuje
2
Sortownik 2017-04-28 10:54
To te nieroby- kontrola jakości! A szczególnie Ci dwaj ze zmiany D co nic nie robią jeden siedzi tylko na telefonie a drugi lata _uj wie za czym po magazynie dopasowali się jak głupi i glupszy.. Jeden lepszy od drugiego.
1
Baron -a nie baran? 2017-04-28 13:11
zobacz zobacz baron bo ja ( zobatrzyłem) twoją i pisownie i scyzoryk sie w kieszeni otwiera
Ok 2017-04-28 14:53
Zazdrość w oczy koli. Trzeba było sie barany uczyc.
1
Pracownik 2017-04-28 17:02
Chyba gruby i chudszy... Czy oni się w ogóle do czegoś nadają? Tam w kontroli nikt nic nie robi. A te blondyny z B to całe noce walą ścieme i kierownikowi do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą.. Tylko tak dalej tylko patrzeć jak będą awansować.
2
User 2017-04-29 00:23
Ostatnio na monitoringu co po niektórzy oglądali jak ozonowali kontrolerke
1
Ja pomogę 2017-04-29 10:40
A ktora to potrzebuje ozonowania? ;)
agnieszka 2017-04-29 19:44
A co wy myslicie ze oni ukrainek nie bzykaja? To byscie sie jeszcze zdziwili
Zmiana A 2017-05-01 01:36
Akurat na A to ukraińcy bzykają jedną dziewczyne
jaro 2017-05-06 22:33
Którą?
Jaro 2017-05-08 17:57
Jak to lubi hehe
Zmiana c 2017-05-12 09:49
Z tego co widać to cała zmiana A to nieroby braknie kani to wydajność spada a jak nie ma tego z obrotowki to sklepy nie poskladane siedza za paletami piją kawę i jedzą
1
tttt 2017-05-12 14:30
Tak szczerze, to kogo to obchodzi?
2
Zadowolonya 2017-05-12 16:59
Panie brygadzistki ze zmiany d Tereska i elka nareszcie się przekonały co to znaczy marna wypłata. warto tak gonić ludzi. Oj przykro nawet kierownik nie pomógł. za funkcyjnych też się wzięli jaka praca taka płacą.
3
Hahaha 2017-05-13 15:08
Jak to dostały marna wypłatę jak zmienić D miała 40 godz nadliczbowych wiec wzięli bardzo dobrą wypłatę wiec o co chodzi?
1
p..... 2017-05-14 21:04
Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o to żeby tylko coś napisać i oczerniać innych i tak się ciągnie bo jest sensacja
2
Artek 2017-05-15 19:39
Haha i dobrze bo elce i dance to odrazu powini sie wziasc za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nic nie robily tylko papierosek kawa a inni za nich musieli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a damian i danka to widzieli ale oczywiscie nie ragowali
1
Darek 2017-05-15 19:57
Dobrze nich im sie biora do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech nieroby zaczna robic a zwlaszcza danka cwaniara z zmiany d Ktøra tak ludzmi poniewierala nie pozdrawiam
1
Ukasz 2017-05-20 08:53
Dziękujemy za nowy sroc na obrotówce zmiana A
4
b 2017-05-21 21:34
wydajność, wydajność, kużwa ludzie to nie maszyny, jesteś człowiekiem to pomyśl !
3
# 2017-05-22 07:12
kręci kierownikiem jak marionetką wydajność, wydajność
2
Zostaw swoją opinię o Amplus - Niegardów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus