Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
orquidea - 2014-02-21 17:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a nowa filia gdzie ma być otwarta? Czy to prawda że w sosnówce? chciałam jeszcze zapytać czy w tej firmie pilnuje się godzin pracy. czy pracuje się na 8, 12 godz i czy po 12 jest dzień wolny?
zdjecie uzytkownika
Muzg - 2014-02-21 19:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dniówka od 7 do 19
na drugi dzień nocka od 19 do 7 rano
i dwa dni wolnego i tak w kółko lecz gdy jest dużo pracy to ludzie są zmuszani o przyjście w dni wolne na dodatkowe godziny..
zdjecie uzytkownika
orquidea - 2014-02-26 11:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za informacje. a wie ktoś może o tym nowym oddziale w sosnówce cokolwiek? kiedy powstanie i czy już można składac jakieś CV?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-26 19:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie, gdzie można sprawdzić online czy są jakieś aktualne oferty pracy?
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-02-28 15:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmuszeni..... Jak to brzmi, zmuszeni to może są przed Świętami jak jest rzeczywiście multum roboty a normalnie to Jacek powie, że trzeba i ludzie drżą ze strachu (zwłaszcza cytrusy). Ja tam sobie chodzę na dodatkowe kiedy mi się podoba a nie kiedy "zmuszają"
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-02-28 15:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olek złóż sobie podanie osobiście, teraz co jakiś czas zatrudniają, bo dużo zamówień jest od pewnego momentu.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-28 18:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za info. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-03-02 09:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jednej ze zmian są zajebiste układy non stop zwalnia a przyjmuje swoich z nad godzinami też mieszają dopisują se godziny a firma płaci. Niektórzy mają urlop za flaszkę a niektórzy nie mogą dostać urlopu nawet już za to parę osób zwolniono niektórzy tyle lat pracowali zerwali im umowy i nie wypłacili odprawy coraz gorzej się dzieje w tej firmie
zdjecie uzytkownika
pickoo - 2014-03-04 13:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wie ktoś cos o tej nowej filii w sosnówce? wszelkie informacje mile widziane :)
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-03-04 14:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma filii w Sosnówce, tylko w Prandocinie- Iły.
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-03-04 21:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czy będą dodatkowe przyjęcia w nowej fillii?
zdjecie uzytkownika
www - 2014-03-05 17:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie obecnie przyjmują ludzi
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-03-24 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują i zwalniają, po prostu wymieniają po to, żeby inni bali się że ją stracą, zabieranie premii i straszenie zwolnieniami staje się normą...
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-03-29 18:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam z kierowcami czy auta kazdy ma na stanie czy skacza z auta na auto
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-03-30 10:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój z ta firma(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dlaczego usuwane są niektóre opinie? - 2014-04-07 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcąc zmotywować pracownika, większy skutek przynosi nagradzanie, niż karanie...
zdjecie uzytkownika
Amplusfoods.com - 2014-04-11 15:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,Dzięki zaangażowaniu i entuzjazmowi pracowników, sprawnej logistyce oraz planowym i szybkim dostawom możemy spełniać wysokie wymagania i oczekiwania naszych klientów'', ,,W naszych działaniach zwracamy uwagę na etyczne postępowanie w kontaktach z
dostawcami, pracownikami i klientami.''- to opis na stronie firmy.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-04-13 13:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki zaangażowaniu i entuzjazmowi pracowników, sprawnej logistyce oraz planowym i szybkim dostawom możemy spełniać wysokie wymagania i oczekiwania naszych klientów'', ,,W naszych działaniach zwracamy uwagę na etyczne postępowanie w kontaktach z
dostawcami, pracownikami i klientami.''- smieszne ludzi maja za ścierwo i nie licza sie z ich zdaniem nie warto zawracac sobie głowe obuz pracu tam sie robi
zdjecie uzytkownika
cxv - 2014-04-13 19:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze ze ludzie sobie na to pozwalają i dają się zastraszyć. Gdyby sie wszyscy zbuntowali to przestali by cwaniakowac
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-04-17 13:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak poszanowania pracowników to normalne przecież jaki stary taki młody dorobili się na kombinacjach i możliwościach które stworzyła im unia. Już nikt nie pamięta skąd się wzięli właściciele którzy teraz zasłaniają się zarządem , prezesem itp.
zdjecie uzytkownika
do Łysego - 2014-04-17 13:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łysy - 2014-04-17 13:10:15]:
Miejscowi wiedzą skąd wyszli jeśli chcesz konkretów to mogę podać bardzo dużo ,rano zobacz niektórzy mają jeszcze słomę w butach.
zdjecie uzytkownika
do Łusego - 2014-04-17 14:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Łysego - 2014-04-17 13:39:16]:
No tak taki BUC-ki to debil w pierwszej postaci , co on robi zbiera papierki
zdjecie uzytkownika
Do łysego - 2014-04-19 16:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Łusego - 2014-04-17 14:25:39]:
Właśnie pokazałeś komu wychodzi słoma z butów, chamstwem jest używanie nazwisk i wyzwisk w internecie. To że wykorzystali szansę to chyba dobrze o nich świadczy, ponieważ są obrotni i sprytni w przeciwieństwie do Ciebie- potrafisz tylko naubliżać i nic więcej, nie pasuje Ci, to się zwolnij i sam korzystaj z unijnych dotacji...
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-04-20 14:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma spada na psy.!!!
Coraz więcej ludzi spożywa alkochol na zakładzie, co niektórych zwalniają, choć nie wszystkich bo reszta nietrzeźwych ma tz "znajomości"- (usunięte przez administratora)Dzięki takiej taktyce rzadzenia ludzie myślą że nie zostaną zwolnieni (usunięte przez administratora) DO (usunięte przez administratora)-ZRÓB COŚ Z TYM, BO NIE TYLKO CZUJE SIĘ JAK W BARZE, ALE TACY LUDZIE MOGĄ ZROBIĆ KRZYWDĘ NIE TYLKO SOBIE ALE INNYM LUDZIOM RÓWNIEŻ. !!
zdjecie uzytkownika
Opinia - 2014-04-20 18:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sprawiedliwy - 2014-04-20 14:58:34]:
Nie rób sobie nadziei, ten człowiek nie potrafi podjąć prostej decyzji o ustaleniu grafiku i pracy w święta, a Ty wymagasz takich trudnych rzeczy. Wielka niedziela wielkanocna, a tu jedna ze zmian pracuje do rana i wychodzi z pracy w czasie kiedy ludzie idą do kościoła na rezurekcję. Potrafi tylko straszyć, odbierać premię i tyle.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
51 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x