Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
primark - 2015-03-31 12:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spółka Amplus z koniuszy muszę wam powiedzieć że ma dobry target, bo oni zajmują się produkcją i dystrybucją świeżych owoców i warzyw. A patrząc na to jaki teraz jest szał i nacisk na bio-jedzenia, na zdrowe życie i w ogóle to pewnie mają duży rynek zbytu. Ciekawe jak z zatrudnieniami. Czy cioagle kogoś szukają czy jak
zdjecie uzytkownika
laaz - 2015-03-31 22:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwna ta firma...
zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-04-01 21:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przygotujcie sie na dalsze dojazdy, bo jest przeprowadzka firmy do prandocin-ily, a jałmuzna będzie płacona w takiej samej wysokosci (niskości) bueheheh
zdjecie uzytkownika
brys - 2015-04-03 21:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezesowi i kierownikom gpa zyczę takiego samego dna jakim obdarowali na swięta swoich pracowników, tych ktorzy ciezko charowali przed swietami tylko po to zeby inni sie cieszyli.Naprawde pokazaliscie prawdziwe oblicze swego zera. Jak w gpa byl Pan (usunięte przez administratora)takiego gnoju nie bylo.Niestety smierdzi od was z daleka .
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-04 07:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba Firme Amplus zaskarżyć do państwowej inspekcji pracy w związku z umowami(zlecenia)co wy na to?
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-04-07 21:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Precz z biurokracją!!!
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-10 21:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brys - 2015-04-03 21:05:55]:
Zanim ktoś napisze takie opinie niech spojrzy na siebie... i zbada wszystkie niewiadome bo fakty są różne a najlepiej tylko narzekać i się upominać.Nie pasuje odchodzę i koniec a nie ściemniam...
zdjecie uzytkownika
XXL - 2015-04-12 21:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ma to jak DOBRE i MOCNE plecy Panie NOWY KIEROWNIKU. Gratulujemy. Ubaw po pachy. Świat się śmieje!
zdjecie uzytkownika
amplus - 2015-04-16 14:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak kontrola?
zdjecie uzytkownika
uy - 2015-04-17 17:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka firma taka kontrola :) Dostali pewnie walizkę i poszli dalej
zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-04-19 18:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ta Danka z pekinek tak sie rzuca ostatnio na ludzi?
zdjecie uzytkownika
BUBU - 2015-04-19 22:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAMIEN SIĘ Z KAŻDYM BRYGADZISTA TO WTEDY ZOBACZYMY CZY SIĘ NIE BĘDZIESZ RZUCAŁ ALE NAJLEPIEJ STANĄĆ PRZY STOLE I PIERDŁAMI SIĘ ZAJMOWAĆ A NIE ROBIĆ
zdjecie uzytkownika
BIEDAK - 2015-04-24 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. w pierwszej kolejności witam pana dyrektora K.Cz....ego jednak prawda w oczy kole skoro usunięto wpis jak to dyrektor ganianiem za piłką dostał taka posadkę a teraz piękną czarną toyotę po tym podarunku skoda zaraz zniknęła z podwórka skoro można wykorzystywać samochód służbowy na swoje potrzeby (przyzwolenie szefów) bo w weekend ani śladu auta w firmie ani na podwórku.jeszcze jedno jak pan prezes i vice-prezes po miesiącu pracy nowego zarządu przyznali sobie premie po 25-tys.zł.na łeb.ciężko zapracowali jeszcze meile piszą czego tak długo przelew nie doszedł.jestem pewien że reszta aut służbowych jest tak samo wykorzystywanych.a ludzie robią świątek,piątek i niedziele za 7,5zł.pozdrowienia dla właścicieli że tak sobie dają oczy mydlić a w szczególności dla pana HENRYKA który za złotówkę dał by się ogolić żeby tylko fizycznym nie dołożyć,a tu taka kasę zarząd i wielcy derektorzy,oraz kierownicy działów (pozdrawiam)przepuszczają w swoich lśniących toyotach firmowych.Ciekawie jak by się czuli jak by im okleili barwami firmowymi.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
XXL - 2015-04-24 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BIEDAK - 2015-04-24 19:30:50]:
Potwierdzając wyżej napisaną wypowiedź tylko jedno nasuwa się na usta: (usunięte przez administratora)! koniec komentarza bo srać się już chce na to wszystko!!!
zdjecie uzytkownika
BIEDAK - 2015-04-25 14:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te opinie i zastanawiam się czy te wielkie dyrektory,kierownicy długo jeszcze będą błąkać się po magazynie w stadzie ,bo na razie który dostanie się na stanowisko kierownicze to zaraz trzech za sobą ciągnie.właściciele zastanówcie się jakie pieniądze tam idą,a ci co piszą że jest dobrze to chyba biuro,bo pracując na magazynie trzeba być ślepym żeby nie widzieć jak biuro się przeciąga i ziewa z przemęczenia na swych wygodnych fotelach,a jak ich coś uwiera to wyglądają przez okienka na hale czy ktoś czasami się nie podrapie bo już jest mu za co premie zabrać .Pozdrawiam zapracowanych dyrektorów z Gruszowa i Miechowa
zdjecie uzytkownika
Generał - 2015-04-26 11:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz większa korupcja w dziale transportowym.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-04-26 13:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z obietnicą szefa podpisanego jako "on"?
("Nie pasuje odchodzę i koniec a nie ściemniam...")
zdjecie uzytkownika
Surakty - 2015-04-30 01:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam opinii o Amplus a z chęcią bym się 100 euro to na nepwe waa nieco o ich ofertcie, skoro jest taka aktualna. Jakby się potem okazało że praca jest zmianowa e.
zdjecie uzytkownika
o co chodzi ? - 2015-04-30 15:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Surakty - 2015-04-30 01:20:05]:
Wytrzeźwiej, dopiero pisz!!!
zdjecie uzytkownika
hella - 2015-05-01 19:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polak - 2015-02-27 10:34:53]:
Tak, zmieniajcie, jeszcze z podwiniętym ogonem będziecie skamlać żeby chcieli was z powrotem przyjąć.
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2015-05-01 20:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak moc kompleksów i Wrodzony debilizm.
zdjecie uzytkownika
Smirnof - 2015-05-07 08:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie lubią jeździć na dwóch gazach.... Poszło następne prawo jazdy. A drudzy chcieli otworzyć następnego Amplusa chandlując zwrotami...Doskonałe pomysły na Życie...
zdjecie uzytkownika
czlowiek prawdy - 2015-05-20 19:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro biurowcy urządzają sobie imprezkę powitalną nowego amplusa, szkoda, że tylko sobie, zero szacunku dla ludzi z magazynu. ZERO
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka
Pytania: badania sanepid są?kurs na wózki widłoe jest?ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
By żyło się lepiej... - 2015-05-27 22:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich którzy myślą pracować w tej owej firmie,zwanej Amplus.Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy temu,sam się dziwie sobie,że tyle wytrzymałem;kieruje tę wiadomość właśnie do osób chętnych i zainteresowanych tą praca,kieruje te wiadomość,również do całego rządu i właścicieli firmy Amplus.Praca za 7,50/h,nie jest taka tu najgorsza,bo znam ludzi którzy pracują za 5zł/h,a nawet i mniej.W firmie dużo jest osób,które"ściemniają",dużo ludzi którzy są niepotrzebni;niestety robią na nich,osoby których jest najwięcej,czyli osoby przy stole;a to lekka praca nie jest,zwłaszcza gdy owy kierownik "pogania" ludzi jak parobów.Najgorsza zmiana,to zmiana D,w której rządy prowadzi niejaki K--cki,ten człowiek zachowuje się jak zwykły "menel",a ludzi traktuje jak zwykłych "murzynów","śmieci","pachołków".Najlepsze jest to,że on sam jest takim człowiekiem,na takim niskim poziomie.Dzięki znajomością udało się go wyciągnąć z pod sklepu,ze słynnej "ławeczki"i teraz jest co jest.Ludzie dzięki obecnej władzy,kablują jeden na drugiego,śą mściwi,fałszywi,nikt nikomu nie pomoże,tylko każdy każdego by zniszczył,by mieć lepiej.Człowiek jest w stanie pracować 12/h,nich będzię i te 7,50/h,ale na godnych warunkach.!Ludzie masowo odchodzą,bo nie są wstanie wytrzymać kilka dobrych miesięcy;jeśli ktoś już dłużej zostaje,to już naprawdę nie ma za co żyć,,lub posiada znajomości,dzięki którym,prawie że nic nie robi a pieniądze dostaje.W firmie jest mnóstwo ludzi którzy przychodzą po spożyciu alkoholu,przecież stwarza potencjalne niebezpieczeństwo nie tylko sobie,ale i innym ucziwie pracujacym pracownikom.Co się w tej sprawie robi.?Prawie nic;takich ludzi zwalniają na 1-7dni,później przyjmują z powrotem.Za takie zachowanie w pracy,jeśli ja w ogóle można nazwać pracą,powinno się wylecieć z hukiem i nigdy nie wracać.!Firmę mogą zmienić,tylko właściciele,ale jak widzą,ze dochód jest bd,to co ich obchodzi zwykły pracownik.?Umowy śmieciowe ułatwiają im wykorzystywanie ciężko pracujących ludzi.Jeśli masz zamiar pracować w tej firmie jako "Parobek",czyli pracownik produkcji;to odradzam pracować w tym zakładzie;chyba,że jesteś na tyle cwana/ym,że szybko ogarniasz i uda ci się awansować na magazyniera,to jeszcze jakoś przeżyjesz,choć i tam,nie jest za wesoło.Pozdrawiam wszystkich pracujących pracowników w Aplusie i cała rzeszę kierowników.
zdjecie uzytkownika
kosmiczny johny - 2015-05-28 21:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lubie wypowiedzi pijaczka są bardzo wartośćiowe i pouczające, chyba zatrudnie się w amplusie będzie moim mentorem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplus?
Zadaj pytanie
alert