Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2016-04-11 11:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przepraszam . Nie zauważyłem znaku "?" Zgadzam się z twoją wypowiedzią tez mnie to wkur.... , będzie trzeba poinformować PIP
zdjecie uzytkownika
hsaj - 2016-04-11 15:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już niby weszło od tego miesiąca ?
zdjecie uzytkownika
tt - 2016-04-11 16:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1) 100% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających: w nocy, w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy, w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,

2) 50% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w każdym innym dniu niż określony w pkt 1.

Dodatek w wysokości 100% wynagrodzenia przysługuje także za każdą godzinę pracy nadliczbowej z tytułu przekroczenia przeciętnej tygodniowej normy czasu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym, chyba że przekroczenie tej normy nastąpiło w wyniku pracy w godzinach nadliczbowych, za które pracownikowi przysługuje prawo do dodatku w wysokości określonej powyżej.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2016-04-12 06:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co to za nowa kombinacja?Wcześniej dawali na 3 miesiące umowę zlecenie,a teraz na 2.????
zdjecie uzytkownika
wir - 2016-04-12 15:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dziwię się Właścicielom firmy że tak dają sobie oczy mydlić jakie to są oszczędności że się po pięć osób zwolni ze zmiany,to co pamiętam jakie były ambicje panów dyrektorów jak ruszy Prandocin na własne uszy słyszałem że będziemy wysyłać 4000 palet na dobę z Niegardowa i Prandocina a tu kicha ciężko było w okresie świątecznym uzbierać 2000 palet czy to wina tych ludzi przy stołach chyba nie dla mnie cały zarząd ,dyrektorzy ,kierownicy to banda nieudaczników nie umiejących poszukać rynków zbytu żeby wzmocnić finanse firmy najlepiej spacerować po magazynie i pokazywać wielką kierowniczą władze nie tędy droga nie tacy wielcy już w tej firmie nie pracują,zauważcie że był taki okres czasu że Szumacher wiemy o kogo chodzi co chwile miał chorobowe a miedzy tym okresie przebywał na urlopie i jakoś nikomu to nie przeszkadzało czyli proste rozumowanie cała kadra kierownicza może wszystko a w nagrodę 2500 kilometrów miesięcznie autami firmowymi śmigają na koszt firmy bez żadnych rozliczeń.Pan Kamil niech się zastanowi bo wszelakie typy w tej firmie pracują a nie tylko Panu Heńkowi do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazi,bo ludzie mają rodziny i każdy pracuje żeby je utrzymać a nie przychodzi do pracy żeby dyrektor zabrał kasę za uczciwie przepracowane godziny, ale co może o ty wiedzieć człowiek który nic w życiu się nie dorabiał Piękny dom w miejscowości Gr..ów wybudował i wykończył teściu,posadę w Amplusie za podawanie piłki załatwił Pan Mieczysław,za włażenie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pan Heniek padarował czarną toyotę,ludzie on nigdy nie będzie za wami.Proszę nie piszcie że jak ci nie pasuje to się zwolnij ja tam już nie jestem bo tymi dupowłazami chciało mi się rzygać i to co piszę widziałem i słyszałem na własne oczy i uszy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-12 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wir - 2016-04-12 15:01:30]:
Nie wierzę w ani jedno zdanie odnośnie wspomnianego Kamila Cz. Jakby mieszkał w szopie to byś lepiej czuł? Rozlicz najpierw siebie a potem zaglądaj komuś do kieszeni.
O ile dobrze wiem, to drzwi do jego biura są ciągle otwarte i nie miałem problemu z nim porozmawiać. To samo tyczy się całej dyrekcji.
Firma płaci tyle na ile ją dzisiaj stać w ramach kodeksu pracy.
I tyle. Jakoś nie zauważyłeś, że sporo ludzi przeszło ostatnio na umowę o pracę.
Mniej nienawiści do ludzi bo dostaniesz hemoroidów.

zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-04-12 21:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-04-12 20:30:11]:
w piżdzie dostali , parę osób i to na parę miesięcy , straszny mi kur..a wysiłek ze strony firmy , wystarczy zwolnic nieudaczników z biura , zdobyc nowe rynki zbytu i kasa będzie a w dodatku nie wierzę w to ,że nie ma na podwyzki , po prostu żeruja na mużynach i tyle i na pisałes ,że stac w ramach kodeksu pracy , a kodeks pracy określa minimalną stawkę wynagrodzenia czyli ,że pracodawca nie może zejsc niżej ale to tez nie oznacza ,że nie może dac wiecej , jebiecie te wasze zasrane dodatki i pokazujecie tylko zarządowi ,że to wam pasuje , sami jesteście sobie winni , zwolnia nastepne osoby to się zesracie przy tych stołach
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-04-13 17:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2016-04-12 21:27:30]:
Zgadzam się z Twoim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
Hehe - 2016-04-13 18:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zmianie A chlopaki przesiaduja w damskiej szatni... ehh trzeba zakręcić się kolo młodego brygadzisty zeby isc do biura a nie zap.. na produkcji za 7.50
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-04-13 18:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki
zdjecie uzytkownika
ter - 2016-04-13 19:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jejku firma łaskę zrobiła, że dała umowy o pracę ludziom którzy robią po kilka lat, jacy oni są dobrzy :)
zdjecie uzytkownika
Ob - 2016-04-14 08:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam osobę która robiła 4 lata spodziewała się umowy i zwolnili ta osobe.
zdjecie uzytkownika
Ob - 2016-04-14 08:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam osobę która robiła 4 lata spodziewała się umowy i zwolnili ta osobe.
zdjecie uzytkownika
wir - 2016-04-14 10:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz na Ja.Pewnie jesteś tym jednym z dupowłazów bo zwykły pracownik za stołu swoje żale może tylko przekazać przez kierownika zmiany,a rozmowę z dyrekcją mogą przeprowadzić kierownicy zmiany lub pracownicy biura,a ty pewnie biegasz tam żeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i myślicie jak tu upierdolić z pensji jak by ustawa przewidywała że można pracownikowi nie płacić za prace to nawet by wam powieka nie drgeła czy mają za co chleb kupić.na hali jak idzie kierownictwo to nawet nie można na nich spojrzeć a ty piszesz że drzwi są szeroko otwarte chyba dla takich dupowłazów jak ty.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-04-14 22:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie podostawali umowy zlecenia do konca Maja , śmiech na sali kur..a
zdjecie uzytkownika
dffdfd - 2016-04-14 23:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy jakosciowiec na tesco na żmianie D
zdjecie uzytkownika
tt - 2016-04-15 18:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dffdfd - 2016-04-14 23:49:09]:
Chyba kpisz hehe
zdjecie uzytkownika
cytrusik - 2016-04-16 15:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy, bo wytrzymuje z gęstym? Na D zmianie powinni szkodliwe płacić jeszcze.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-04-16 15:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po dzisiejszej nocce i akcji z kapustą tym bardziej szkodliwe
zdjecie uzytkownika
polo - 2016-04-17 09:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2016-04-16 15:36:40]:
cóż takiego wielkiego było z tą kapustą że aż trzeba na forum pisać śmieszne!
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-04-17 11:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po to jest forum ,że można pisać o wszystkim i każdy ma prawo wyrażać swoją opinię
zdjecie uzytkownika
Polak1Sortu - 2016-04-18 18:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co tam słychać ludzie w Niegardowie , działacie co ?
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2016-04-20 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Niegardow wiadome. Prace na maszynach.
zdjecie uzytkownika
Polak1Sortu - 2016-04-21 19:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak a słyszałem ze wózkowych brakuje , ze jest robota i fajne pieniązki mozna zarobic , (i przy tym niewiele robic ) prawda to ?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-04-22 08:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polak1Sortu - 2016-04-21 19:18:23]:
Wózkowy ma czasami bardziej prze..jbane,niż osoba przy stole.
zdjecie uzytkownika
yes - 2016-04-22 10:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jaki wózkowy...
zdjecie uzytkownika
Maja - 2016-04-22 22:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert nie ściemniaj
zdjecie uzytkownika
Polak1Sortu - 2016-04-23 18:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert , Yes,i Maja , pracujecie tam ? w Niegardowie ?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-04-27 20:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Prandocin, czy Niegardow, ta sama Firma.
zdjecie uzytkownika
Polak1Sortu - 2016-04-28 22:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim jest gęsty , i czemu jest nim ?
zdjecie uzytkownika
ROBO - 2016-04-30 14:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polak1Sortu - 2016-04-28 22:49:00]:
Pytasz kto to jest gęsty,to bliski kolega dyrechtora młynowego,teraz powiedz kim jest turecki który zmienił sewis na bardziej przychylny jego kieszeni i oczywiscie jego najlepszy kolega kozioł też tam naprawia swoje złomy za które płaci firma obaj panowie są jak bracia może nie z jednego ojca a doją firmę aż miło.Coś w tym musi być skoro powiedział że kozioł ma mieć najdłuzsze trasy kazdego dnia a ciagniki bierze na siebie w sensie naprawy lub w przypadku awarii.
zdjecie uzytkownika
holsing - 2016-05-01 22:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest jeden taki magazynier na zmianie B który lubi donosić na wszystkich do wyższej władzy w Niegardowie
zdjecie uzytkownika
Polak1Sortu - 2016-05-02 15:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi ciągnikami to ktoś cos mówił , ale jest to Tajemnica poliszynela w Amlusie , o jakiego magazyniera chodzi , podaj inicjały
zdjecie uzytkownika
Zyzio - 2016-05-04 13:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, no czasami jest tak, że magazynierowie są różni to oczywiście wiadome, ale tego o którym mówimy już dawno wyrzucili i nie ma się co za bardzo z tym kłócić, polecam pracę teraz, jest dużo zmian
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-05-05 06:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zyzio - 2016-05-04 13:30:35]:
Na gorsze.
zdjecie uzytkownika
Gv - 2016-05-06 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Robert ale dlaczego? Czy mógłbyś podać jakieś szczegóły co masz na myśli bo jestem ciekaw tego w sumie
zdjecie uzytkownika
trtytr - 2016-05-06 15:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kim jest Flakon?
zdjecie uzytkownika
Hohol - 2016-05-07 20:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten magazynier to kawał medy . Na swojej zmianie kitral dobry towar po to żeby potem go wydać na zieleniak a rano go kupić. Biznesman. Teraz gra pozory ale kiedyś prawda wyjdzie jak parę osób puści farbę.
zdjecie uzytkownika
Kalafior - 2016-05-21 18:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobili by porządek z jakościowcami, szczególnie taką jedną. ..
zdjecie uzytkownika
Hehe - 2016-05-21 18:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boro to nierub siedzi non stop na szatni i gra na telefonie
zdjecie uzytkownika
Pomidor - 2016-05-22 13:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kogo masz na myśli z jakościowców (taką jedną osobe......)
zdjecie uzytkownika
operator - 2016-05-22 21:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Nierub". To ty jesteś. Bo za młodu nic nie robiłeś w szkole się nie uczyles -nierób pisze się przez o z kreską
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2016-05-23 05:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator się wypodwiada co ma klapki na oczach i nie widzi co się wyprawia.
zdjecie uzytkownika
dsada - 2016-05-23 20:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, że ten dział jakości ma średnio 500 zł w górę wyższe podstawy niż wy wszyscy :D ?
zdjecie uzytkownika
kalafior - 2016-05-23 21:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiemy a nic nie robią tylko straszą e-mail
zdjecie uzytkownika
kalafior - 2016-05-23 21:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mała biała kulonka -(Magdalena Popiel)
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-05-24 05:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nareszcie!!!Ludzie zaczynają sami odchodzić.Mają dość głodowej stawki(7.50 na godz. na umowie zleceniu)W TRI Poland w Wolbromiu na dzień dodry 1850zł,premie,bony świąteczne(300-400zł)
zdjecie uzytkownika
marco - 2016-05-24 23:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana D jest już tak wykruszona,że masakra , ludzie odchodzą A jeden stół jest już wolny bo dwie osoby chodzą w kratkę a trzecia nie pokazuje się już siodmy dzień , ludzie mają dość A w dodatku ciągle kogoś wołają do kartonów lub do obrotowki, ktoś puścił fame ,ze od czerwca mają być umowy i wydajność liczona osobno na każdy stół, pożyjemy i zobaczymy, bo ja w to nie wierze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybka
Pytania: Uprawnienia na wózki widłowe,
Badania sanepid
zdjecie uzytkownika
TRI(POLAND) - 2016-05-25 05:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutacja.wolbrom@tri.pl
zdjecie uzytkownika
realista - 2016-05-25 12:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy wejść na opinie o tej magicznej firmie na tym samym forum.
Dla tych co tak już lecą do tripoland.
Tam istny raj i ziemia obiecana..................

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Amplus!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert