Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-20 21:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7,50 na przyjęciu towaru (wózek) czy na jakimś sortowaniu ??
zdjecie uzytkownika
sop - 2015-01-21 21:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ważne czy na wózku czy na sortowaniu, nie ważne czy zapierniczasz czy leżysz, normalnych pracowników w ogóle nie odróżniają od siebie. Najważniejsze jest czy masz układy czy nie, wtedy otrzymujesz umowę o pracę i większą stawkę. Możesz nic nie robić a i tak Cię nie zwolnią jeszcze poklepią po plecach, najwięcej tych nieróbów po układach w kontroli jakości pracuje, dziesięć godzin z dwunastu przesiedzą w biurze, zarobią dwa razy więcej niż Ty a jeszcze narzekać będą

Etatów dla pracowników którzy nie mają układów w ostatnim czasie równe - 0
zdjecie uzytkownika
AMPLUS - 2015-01-22 19:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To będzie tak, z czasem najwartosciowszy pracownik odejdzie i nie będzie tego żałował. Za takie same pieniądze można łatwo znaleźć inna prace. Ktoś naprawdę odpowiedzialny za to w tej firmie musi szybko zwrócić uwagę na to właścicielowi jeśli to wszystko ma się trzymać kupy. Czy ktoś zdaje sobie sprawę z tego co by się stało gdyby tak pracownicy niekoniecznie doceniani cała zmiana A B C D zrobili sobie wolne w ramach sprzeciwu wobec swych wynagrodzeń.
zdjecie uzytkownika
Snajper - 2015-01-23 23:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno nowy prezes (celowo z małej litery) zabiera premię za samo porozmawianie z nim i próbę wynegocjowania lepszych warunków? Przecież to mobbing w czystej postaci, jeżeli tak jest, to nie można mu wróżyć długiej kariery...
zdjecie uzytkownika
AMPLUS - 2015-02-02 18:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Snajper - 2015-01-23 23:16:24]:
Snajper, martw się swoja karierą bo ona już tuż, tuż. Wiadomo kim jesteś i nie można ci wiele wróżyć...
zdjecie uzytkownika
f - 2015-02-05 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hyt - 2014-08-06 23:25:13]:
przy umowie zlecenie nie ma żadnych profitów , świadczeń, halo...
zdjecie uzytkownika
halo - 2015-02-05 19:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli 90% osób z magazynu nie ma (osoby na zleceniu)

I ta fascynująca, zachęcająca do pracy stawka. Plus oczywiście co raz większe wymagania !

Cały amplus
zdjecie uzytkownika
Lelek - 2015-02-06 17:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie spokojnie!!Na dniach nasz kochany Amplus będzie miał kontrole z PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY.Może się coś zmieni(umowy podpisywane ze wsteczną datą itd)
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-02-06 20:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym bagnie nic się nie zmieni. Cały czas tylko jak najwięcej rodzince i największym nierobom a prawdziwych pracowników olewają na maksa. Mam nadzieję, że kiedys zastrajkują Ci ludzie i sami biurowcy będą musieli robić na hali, przekonają się może, dlaczego nie powinni poniżać tak ludzi z magazynu.

Pięc osób na hali może ma stały etat a reszta tyra za 7,5 zł, jeszcze tak jak napisał kolega na umowie śmieciowej - wstecz a co chwila przychodzą jakieś nieroby do biura i kokosy dostają za NIC
zdjecie uzytkownika
Snajper - 2015-02-08 15:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AMPLUS - 2015-02-02 18:20:40]:
Ale ja wcale nie jestem bocianem ani łosiem. Poza tym zobaczymy kto ostatni się zaśmieje.
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2015-02-10 10:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam do felixa biorą z chęcią ludzi z amplusa i nawet sam felix jako firma bał się że amplus będzie mu odbierał pracowników ,praca w felixie bez porównania robisz sobie spokojnie 8godz nikt cie nie goni nikt niema pretensji zarobki podobne ale jak się sprawdzisz dostajesz umowę na stałe i kasa większa imprezy firmowe paczki świąteczne itd. a amplus powiem tak mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wy zamiast tu wypisywać zbuntujcie się w końcu wszyscy, nie wyjedzie żaden tir przez 12godz to im da do myślenia.... pozdrawiam najmniejszego z najwiekszych P.JACKA:))
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-02-10 16:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto Ci się zbuntuje,jak w amplusie jeden drugiego podpier...Bedą tyrać nawet za połowe stawki.Myślę że da im popalić kontrol z Państwowej Inspekcji Pracy.Od stycznia wszędzie popodnosili do najniższej krajowej,a Amplus dalej 7,5. Dałbym tyle P.JACKOWI i innym ,,MYŚLĄCYM" niech opłacą sobie mieszkanie itp,itd.Jacuś przyjdzie rano i od progu ,,dodatkowe-dziś,jutro?Jednym słowem-CHORA FIRMA.
zdjecie uzytkownika
jackie - 2015-02-11 20:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzzz - 2015-02-10 10:01:42]:
To do felixa wylatywać, drzwi otwarte. Na pewno was przyjmą. Ja wam zaraz przykręce śróbke.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-02-13 23:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Módlcie się o polepszenie warunków ; )
zdjecie uzytkownika
mirinda - 2015-02-17 05:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lelek - 2015-02-10 16:03:17]:
idioto! to co pewnie odkładasz kartony na t5 i dlatego ci tak dobrze w feliksie? nie musisz myśleć tylko jebiesz po 12 ton no nie? amplus jest taki sam jak feliks. kasa nie ma tu znaczenia kiewdy jebiesz komus na buty a sam chodzisz w sandałach z wystającą słomą.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-02-21 07:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirinda - 2015-02-17 05:10:36]:
baranie,chodzi mi o poszanowanie szarego pracownika!!!robimy na premię dla etatowców i pewnie na twoją też idioto!!!
zdjecie uzytkownika
trelelel - 2015-02-24 17:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fizole zawsze narzekają, tez bylem kiedyś fizolem , poźniej mialem pracę biurowa, więc do nauki nieuki po lepsze jutro , na studia, trzeba było sie uczyć , a nie narzekać wiecznie. a to ze wyzysk to wyzysk jest wszedzie od fizycznych po biurowych. nieroby amplusowe.
dziwi mnie ogloszenie na specjaliste ds. sprzedazy ze chca dyspozycyjnosc w weekendy, to jakas anomalia, bo nie spotkalem sie zeby biurowi pracowali w weekendy, chyba ze mowa tylko sobocie. Proszę o informację jak wyglada rekrutacja na w/w stanowisko i jak z tą dyspozycyjnoscia w weekendy ?
zdjecie uzytkownika
luzala - 2015-02-24 17:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, prosze o informację odnosnie prandocin stanowisko do sprzedazy.
tworzą nowy zespół do nowej siedziby? , jak wyglada rekrutacja, jakich finansów mozna sie spodziewac?
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-02-25 06:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Z moich obserwacji wynika że sporo osób myśli nad zmianą pracodawcy(nawet pracujący po 4 lata).Powód bardzo prosty-brak perspektyw na stałą umowę,wyższe zarobki.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-02-27 10:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga ! Zgineły dwa kokosy ! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie niech daje znać dyrektorom, bo jak nie to cała zmiana ma po premii :D Kokos warty z 3 zł a premia wszystkich kilkaset złotych ( tak się właśnie zarabia w tej firmie)

Emil od wczoraj został nominowany do nowego stanowiska : Dyrektor Śledczy do spraw kokosów.
zdjecie uzytkownika
felek - 2015-02-27 11:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do felixa sie nie zblizac, takie niedojdy niepotrzebne, od dolu do góry, jaki pan taki kram.
zdjecie uzytkownika
took - 2015-02-27 13:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W felixie pracują większe niedorajdy, wiele lepiej tam nie ma.

O co chodzi z tymi kokosami ?
zdjecie uzytkownika
kokoski - 2015-02-28 13:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, mnie też to zaintrydowała sprawa tych kokosów.. gdzie one konkretnie zaginęły w amplusie? i jeśli to faktycznie taki śmieszny ich koszt, że 3 zł to nie rozumiem po co ich szukać, a jeśli serio cchcą obciąć pracownikom po pensji że one zniknęły to chyba bardziej opłacalnie bedzie zrzucić się po ileśtam groszy i odkupić?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka
Pytania: badania sanepid są?kurs na wózki widłoe jest?ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
oszukany polak - 2015-03-02 18:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wujka Putina tam trzeba;-]
zdjecie uzytkownika
trelelel - 2015-03-03 12:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i super, jeszcze mnie tam nie ma, ale jak mnie przyjmą, będe tak lizał rów, aż zostanę dyrektorem. nigdy jeszcze rowu nei lizałem, ale Ci co poliżą przez jakiś czas później sami wystawiają swój rów do lizania, hahah
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplus?
Zadaj pytanie