logo Amplus

Amplus

Niegardów

Opinie o Amplus

Jaro 2017-05-08 17:57
Jak to lubi hehe
Zmiana c 2017-05-12 09:49
Z tego co widać to cała zmiana A to nieroby braknie kani to wydajność spada a jak nie ma tego z obrotowki to sklepy nie poskladane siedza za paletami piją kawę i jedzą
2
tttt 2017-05-12 14:30
Tak szczerze, to kogo to obchodzi?
2
Zadowolonya 2017-05-12 16:59
Panie brygadzistki ze zmiany d Tereska i elka nareszcie się przekonały co to znaczy marna wypłata. warto tak gonić ludzi. Oj przykro nawet kierownik nie pomógł. za funkcyjnych też się wzięli jaka praca taka płacą.
4
Hahaha 2017-05-13 15:08
Jak to dostały marna wypłatę jak zmienić D miała 40 godz nadliczbowych wiec wzięli bardzo dobrą wypłatę wiec o co chodzi?
1
p..... 2017-05-14 21:04
Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o to żeby tylko coś napisać i oczerniać innych i tak się ciągnie bo jest sensacja
2
Artek 2017-05-15 19:39
Haha i dobrze bo elce i dance to odrazu powini sie wziasc za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nic nie robily tylko papierosek kawa a inni za nich musieli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a damian i danka to widzieli ale oczywiscie nie ragowali
2
Darek 2017-05-15 19:57
Dobrze nich im sie biora do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech nieroby zaczna robic a zwlaszcza danka cwaniara z zmiany d Ktøra tak ludzmi poniewierala nie pozdrawiam
2
Ukasz 2017-05-20 08:53
Dziękujemy za nowy sroc na obrotówce zmiana A
4
b 2017-05-21 21:34
wydajność, wydajność, kużwa ludzie to nie maszyny, jesteś człowiekiem to pomyśl !
4
# 2017-05-22 07:12
kręci kierownikiem jak marionetką wydajność, wydajność
3
koala 2017-05-28 17:53
I odezwał się miś który tylko leży i opinie czyta na którego ku..a trzeba zapierdalać !
2
tttt 2017-05-29 14:00
Mało wiesz, są lepsi w nieróbstwie
Werty 2017-05-29 14:38
Kto ty?
Yogii 2017-05-29 18:02
wiesz z kim piszesz ?? bo mnie się wydaje że nie , po drugie za cieniutki w uszach jesteś
koala 2017-05-29 21:23
może i cieniutki, albo i nie, a ty czego się boisz, że usunąłeś swój wpis ? a odpowiadasz na mój ? sam piszesz na forum a innym zabraniasz! no nie ładnie, kimkolwiek jesteś
1
Yogii 2017-05-30 09:51
koala nie zabraniam nikomu pisać na forum . ja nie usuwałem wcześnieszego wpisu . A kim jestem to się za niedługo dowiesz zobaczymy czy w cztery oczy też taki cwany jesteś. Pozdrawiam
1
koala 2017-05-30 10:53
do zobaczenia, nie mogę się doczekać
1
dżeki 2017-05-30 18:47
Wszyscy jesteście mocni w cztery oczy a piszecie na anonimowym forum bawoły za 7,5 zł/h
1
koala 2017-05-31 19:22
i się nie doczekałem ,wpadnij kiedy, jestem prawie codziennie popatrzymy sobie w oczy pomierzymy uszy zapraszam
1
b 2017-06-01 22:37
Jutro mam mieć lekki towar!!!! jak zwykle, ja będę zajęta rozmową z reszta też jak zwykle rozumiemy się ?
2
Wozkowy zmiana A 2017-06-06 20:42
Do wszystkich operatorów Wozkow połączymy wreszcie siły i wszyscy na swojej zmianie na dnowkach ruszajmy do biura i wszyscy domagajmy się podwyżki ciekawe co zrobia. M
1
fifi 2017-06-07 10:08
to już dawno trzeba było zrobić . ale kto ci pójdzie jak wszyscy tylko dużo mówić umieją a jak co do czego to ich niema. pozdrawiam FIFI
tttt 2017-06-08 20:16
Niech mi ktoś odpowie na pytanie po co długie wózki 5,6? ładują się po kilka godzin, a jeżdżą max 30 minut(nawet chyba tyle nie dają rady) i zdychają.. stoją bezczynnie, w okresie gdzie były by naprawdę potrzebne, ponieważ nie opłaca się jeździć surowiec /obrotówka/produkcja krótkim wózkiem przy takiej ilości wysyłek , pomijam już fakt że 1,2,3,4 nie mają czasu się kiedy naładować...

Artek 2017-06-09 19:02
Do roboty się chamy weźcie jebie po 12h haha
Ostatni skaut 2017-06-10 21:40
Artek z chamów to pewnie ty się wywodzisz skoro piszesz takie rzeczy. Pewnie jakieś problemy wychowawcze skoro nikt cie nie nauczył szacunku do ludzi. Z resztą nie przejmuj się kilku podobnych do ciebie też takie rzeczy pisało tak więc nie jesteś sam.
2
Sałata 2017-06-14 11:34
Kolego, chyba troszkę nie na czasie jesteś! Z tego co wiem w ciagu ostatnich 2 miesięcy na każdej zmianie 3 osoby z obrotowki dostały podwyżkę i z tego co wiem u was też... więc o co protestować? Może następnym razem cię nie ominie podwyżka
Prezes 2017-06-17 15:54
Ciekawi mnie tylko postępowanie Rafała St dlaczego dla jednych opiniuje o podwyżkę a dla drugich nie dla mnie jest to rzeczą nie moralną traktowanie swoich pod opiecznych w sposób nie identyczny do tego faworyzowania jednego a drugi co gorszy? Myślałem z chociaż on jest inny a tu się troszkę pomyliłem. No Rafal zmien zdanie na swój temat i walcz o podwyżkę dla kazdego
Zmiana A 2017-06-19 17:24
Rafał wogule się nie nadaje na kierownika, jest zbyt cipkowaty i nie potrafi nic zalatwic.
1
Rys 2017-06-19 21:23
Uwaga przewoźnicy pan Solarz oglasza ze bedzie sie budował. Trzeba sie spieszyć w zamian za prace Guziki stawiają parter, Domino piętro, a Kozłowski dach. Kazdy kto chce jeździć pod Amplusem z pominięciem spedycji musi sie streszczać bo do wyboru zostało wstawienie okien, ogrodzenie i kostka. Chyba że spedycja zakupimi kolejnego VW to bedzie potrzebhy garaż.
4
nikt ważny 2017-06-20 16:55
tak samo jak Ty nadajesz sie na pisarza( WOGULE piszemy przez o zamknięte matole ) a co do pracy to dlaczego dostają podwyżkę tylko zaufani pracownicy inni to już nie..? Problematyka firmy i panów Młyński i Czechowski polega na wszystko wiedzeniu.Żaden kierownik nie liczy sie z pracownikiem najważniejsze jest tylko czy robota przypisana na dany dzień została zrobiona co skrupulatnie dostaje do wiadomości pan Młynkowaty i Czechowaty. Nawet nie wiecie jak każdy kierownik-poganiacz (bo tak powinniśmy ich nazywać)dąży do powiadomienia i tzw lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w/w panom ale nie ma co bo za tą właśnie robotę dostają wypłatę w granicach 3500.Przechodząc do sentencji mojej wypowiedzi mogę z całą stanowczością stwierdzić, że ten zakład jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a pracujący tam ludzie oczywiście nie wszyscy nie umieją nic tylko oprócz podpierdalania i podlizywania sie do jak wyżej.Pracując tam wiem jak to wszystko funkcjonuje a dobieranie kadry kierowniczej jest robione za kolesiostwem Janusa i teraz spija śmietankę i całą esencję swojego działania
5
Gość 2017-06-20 18:28
A jak wyglada dojazd do amplusa w prandocinie z krakowa lub niegardowa jesli chodzi o autobus??
Nic nie znaczący 2017-06-20 18:38
Wiec bat do ręki, szanowni kierownicy zmian i gonić, poganiać bandę nic nic nieznaczących dla Was ludzi niech padną, omdleją,nagroda czeka, no który , który wyciśnie z nich więcej, będzie dobra premia... Panowie to tylko pieniądze !!!!!!! Przyjdzie i na Was kolej że staniecie pod pręgierzem my zaczekamy.
2
tttt 2017-06-20 21:22
yebać pieniądze i materializm, pi3rdolony świat ..

Dojazd z Krakowa? Kraków to spore miasto i daje sporo większe możliwości pracy/rozwoju niż amplus .. Chyba że, aplikujesz o wysokie stanowisko biurowe, jednak wtedy byś nie pytał o autobus. Jeśli chodzi o Prandocin około 2km na nogach do przystanku, do drogi e7, tak więc nie polecam. W okolice budynku nie ma. Jak czegoś nie wiem, to proszę o sprostowanie ; )


Na temat magazynu już zostało wszystko napisane








qqq 2017-06-20 21:58
Tzn .Panie kierowniku koniec tematu ???
Ostatni skaut 2017-06-20 22:11
Przeglądając powyższe wpisy oraz te znacznie wcześniejsze wyłania się jedynie obraz cholernej patologi która już na stałe zagościła w tej jakże ,,renomowanej" firmie. Zważywszy że nawet od czasu do czasu pojawia się tutaj głos kogoś kto przypuszczalnie pracuje w papierkowej robocie lub piastuje nieco wyższe stanowisko niż jakiś szeregowy pracownik to wymowa jest podobna. Podwójne standardy pomiędzy tęczowym (niczym flaga LGBT) budynkiem a starym dają się odczuć a niestety prości pracujący ludzie nic z tym nie robią bo nie potrafią się zebrać tylko piszą o tym kto na kogo i gdzie donosi oraz kto się komu podlizuje. Ludzi ubywa, narzekają coraz bardziej no ale przecież wysyłki są realizowane tak więc nie ma żadnego problemu ze strony kierownictwa na szczeblach niższych bo ono jak ktoś słusznie zauważył patrzy na siebie z resztą nie ma się co dziwić bo gdyby któryś z nich się wyłamał i stanął za pracownikami to raczej nie byłoby to przez górę dobrze odebrane. O tej firmie na tym forum zostało już powiedziane wystarczająco dużo i raczej nie zmieni się nic jak ludzie sami nie zawalczą. Dobrze tutaj pasuje komentarz troszkę wyrwany z kontekstu tego pana który mógłby podsumować te 24 strony bezowocnej dyskusji...
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=9Q6M6WSboAA
4
Cość 2017-06-21 06:37
Akurat nie chodzi o pracę na produkcji ;), a z którego przystanku dokładnie?
Gosx 2017-06-21 07:09
Albo zapytam inaczej, da sie tam dojechac skad kolwiek inaczej niz samochodem ?
QQQ 2017-06-21 10:14
Szanowny kierowniku !! to nie świat jest, jak Ty to nazywasz ( usunięte przez administratora ) to ludzie zatracili swoją wartość , przestali być ludżmi i ludzie ludzią stwarzają takie warunki pracy , a w tym przypadku to Wy kerownicy tak robicie ,nie potraficie powiedzieć górze że brakuje ludzi ,że nie ma kto robić i zmuszacie ludzi na produkcji ,aby jedna osoba pracowała za dwie i co zadowoleni jesteście ? że ludzie Was nienawidzą wiec bat do reki . I mamy pierwszy polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
1
tttt 2017-06-21 11:04
Nie jestem kierownikiem, na temat magazynu nie chce mi się pisać, bo wszyscy wiedza jak to wygląda, tak więc dzięki, jednak nie mam żadnych wpływów na to co się dzieje w firmie, oczywiście możecie pisać, mi to nie przeszkadza ; )

Oni wiedzą doskonale, że w sezonie brakuje ludzi, więcej ludzi nie zatrudnią, bo poza sezonem ludzi wystarcza, pomijając okresy świąteczne, tak jest już bardzo długo i nie liczę na jakieś zmiany w tej kwestii

To jest przykre, że mamy u nas w kraju, taki rynek pracy, wielu "pracodawców" nie daję umów, a jak dają to wypłatę masz niższą fizycznie niż w dokumentach i ludzie takie coś akceptują. Nikt dobrze ci nie zapłaci, jak o to dobrze nie zawalczysz. Nie z każdym pracodawcą się walczy, tylko się go po prostu zmienia.

Jakby region oferował większe możliwości zatrudnienia, sam bym odszedł do innej/podobnej pracy za podobne lub te same pieniądze, bo jest tutaj wiele rzeczy które mi nie odpowiadają. Jak komuś praca nie odpowiada, to się odchodzi do innej, czasami trzeba być brutalnym i nie czekać na to jak pracodawca się zmieni, tylko samemu trzeba się zmienić i zostawić "obozy" za sobą
2
bum 2017-06-21 12:23
Kursuje dużo busów na linii Kraków dworzec główny - Miechów. Przystanek jest niedaleko amplusa, z dojazdem z Krakowa raczej nie będzie problemu
henryk 2017-06-21 12:27
Najbardziej przykre jest to, że jebyecie na bandę nierobów z kolorowego budyneczku, gdzie ich przybywa i przybywa a wypłatki za ciepłe siedzenie na foteliku są większe jak wasze.

nie pozdrawiam
5
qqq 2017-06-21 14:31
Alb zmienic kierownikow na takich co sa ludzmi z nazwy anie z wygladu!
2
JA 2017-06-21 16:33
Każdy ma tu swoją racje i kierownik i pracownicy amplusa miejmy nadzieję że doczekamy lepszych czasów i podwyżek
a teraz dedykacja dla najładniejszego uśmiechu amplusa Pozdrawiam, ( usunięte przez administratora )
2
JA 2017-06-21 16:40
coś poszło nie tak za ten piękny uśmiech ( usunięte przez administratora )
QQQ 2017-06-21 16:47
czy to jest słowo niecenzuralne "polski obóz pracy"
QQQ 2017-06-25 14:12
Jak mało trzeba ,aby wywołać uśmiech na twarzy , a Ty czemu się nie śmiejesz ? pewnie dla tego , ze te komentarze dotyczą Ciebie "kierowniku" PAJACU !
ps. nie pisz że jesteś byłym pracownikiem,bo ich amplus już h...j obchodzi ha,ha,ha, mam nadzieje że też się rozbawiłeś ha,ha,ha
1
pracownik 2017-06-25 14:17
Jak napisał były pracownik to może to ten pijak co go za alkohol wywalili ze zmiany A jeździł taka puma samochód ten co na internecie był ze 18 latek zabrał mu kluczyki
1
Robo 2017-06-25 16:31
Jestem pod spedycją i powiedzieli że teraz wzrasta opłata miesięczna o 1/3 bo muszą więcej płacić kierownikowi Solarzowi , inaczej mogę sobie szukać innej pracy.No to teraz wszystko jasne.A swoją drogą to bardzo pazerny ten kierownik, ciekawe z kim się dzieli przecież inaczej już by go tam nie było.
1
kiedyś wódz 2017-06-25 22:31
Pozdrowienia z Grecji dla normalnych pracowników Amplusa , szczególnie dla zmiany A i D z wyjątkiem największego chamiora edytki głowacz.
3
Zostaw swoją opinię o Amplus - Niegardów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus