Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krul - 2014-09-11 11:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a bociek ciągle donosi?
zdjecie uzytkownika
billy - 2014-09-11 21:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piper - 2014-09-10 22:02:04]:
Nie kozacz tak i nie zgrywaj takiego cwaniaczka
zdjecie uzytkownika
bolt - 2014-09-11 22:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ekscelencji sypną ryżem na szczęście :)
zdjecie uzytkownika
KUTWA - 2014-09-13 01:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kojot 11.09.2014 żygał jak kot bo był na kacu :)
zdjecie uzytkownika
derek - 2014-09-18 15:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wirus lumbago się rozprzestrzenia :D
zdjecie uzytkownika
guffy - 2014-09-19 20:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [derek - 2014-09-18 15:55:53]:
żeby ciebie nie złapało!
zdjecie uzytkownika
derek - 2014-09-19 21:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [guffy - 2014-09-19 20:37:45]:
Nie należe do grupy kloszardów, więc nie mam się o co martwić.
zdjecie uzytkownika
guffy - 2014-09-19 21:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zajmij sie soba a nie patrz na innych!
zdjecie uzytkownika
terefere - 2014-09-23 21:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odchodzę, lepiej kamienie gryźć.
zdjecie uzytkownika
snickers - 2014-10-01 20:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na śmitka, bo to konfident.
zdjecie uzytkownika
ŚMITKI - 2014-10-02 23:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAS JEST TRÓJKA WIĘC UWAGA!!!! BĘDZIECIE PILNOWANI
zdjecie uzytkownika
snickers II - 2014-10-03 00:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ŚMITKI - 2014-10-02 23:18:17]:
No i co z tego że trójka???
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-10-03 08:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżewski pisze te opinie o amplusie i pupilki mariusza
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-10-05 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto jeszcze pisze ? człowiek CYKLOP ?
zdjecie uzytkownika
KUTWA - 2014-10-15 23:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kręcony załatwia Fredowi robotę w jakości
zdjecie uzytkownika
pukm w kaloryfer - 2014-10-16 18:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale słyszałem że Fred musi się najpierw zastanowić przy przyjąć posadę w jakości
zdjecie uzytkownika
mocarz z Nowego Jorku - 2014-10-17 20:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy wy dzieci wyrośniecie.....
zdjecie uzytkownika
FRED - 2014-10-18 16:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZO
zdjecie uzytkownika
Fred - 2014-10-19 20:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszem sie jeszcze zastanowić nad tą nową posadą załatwianą przez brata bo podobno łatwo nie ma jak się wydaje ale umowa bd pewna i podstawa dobra pewnie też. w końcu dorzucę sie bratu na paliwo i bd mógł z nim jeździć
zdjecie uzytkownika
Fredek - 2014-10-20 11:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Trochę boje się z bratem jeżdzić nowym LEONEM bo coś ostatnio się agresywny zrobił
Żeby mi po drodze tylko flaków z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypuścił :(
zdjecie uzytkownika
pukam w kaloryfer - 2014-10-21 09:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzial jakosci sie wzmacnia,inteligencja rosnie zostal jeszcze tylko jeden analfabeta ale nie do ruszenia bo zona(matka wszystkich rolników) siedzi twardo na wysokim stolku.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-21 10:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZARNA OWCA,HIHI
zdjecie uzytkownika
hak - 2014-10-23 16:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzial nierobow chyba. Pol nocy w biurze przesiedza i jeszcze im zle a jakie pieniadze zarabiaja, paranoja, jeszcze po trzech na zmianie + 3 wozkowych to juz jest kompletna porazka. Dwoch nie mialo co robic i spali to trzeciego im dolozyli
zdjecie uzytkownika
Ferdi - 2014-10-24 18:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szoguna ogór przyciska i jest dobrze a jakościowcy w biurze i nikt nie ratuje kumpla tylko wyczekują na lepszą pensję za nic nie robienie. może jakaś premia za wstawianie kartek 'zwrot do dostawcy' ja im dam nobla jak się do roboty wezmą..
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-10-25 00:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawa 1500 zlotych za ściągnięcie 2 aut za 12 godzin i przeliczeniu ile jest 33 palety x 40 opokowań + włożenie karteczek do przerobu im się po prostu nalezy !!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x