Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
did - 2013-12-09 19:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pico: Na jesień mają otworzyć, tak powiada człowiek w zielonym stroju mającym pod sobą wszystkich jakościowców.

Ludzie mieli iść w pierwszy dzień Świąt na dniówke, ale ponoć odrabiają na nocce przed wigilią, oczywiście nocka już idzie do roboty.

I co lepsze, słyszałem, że w Wigilie na noc ludzie idą :|
zdjecie uzytkownika
z nadzieją - 2013-12-10 19:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno idą z nadzieją, że przyjdzie również osioł który to wymyślił i odpowie jak to w wigilie ludzkim głosem dlaczego...
zdjecie uzytkownika
macho - 2014-01-28 09:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestancie narzekac tylko wezcie sie do roboty wcale nie jest tak zle wezcie sobie pod uwage to ze przychodzi dzien wyplaty i ja macie a nie pasuje to czemu tam siedzicie dziekujcie ze macie prace bo wszyscy wiemy ze o nia jest bardzo ciezko(wszedzie dobrze gdzie nas nie ma)
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-01-29 15:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macho, ciesz się sam że masz prace, skoro się tak tanio cenisz, większość pracuje po to żeby zarabiać pieniądze, przy kosztach życia według cen europejskich zarobki w Polsce są dużo za niskie. Jeżeli chcesz być niewolnikiem- a takie są realne płace- to bądź, co mądrzejsi uciekają, jakoś nie mają problemu ze znalezieniem pracy i nie żałują...
zdjecie uzytkownika
brk - 2014-01-31 13:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze tyle pracowników co na magazynie i Im jakoś można dać umowę o pracę i wysoką stawkę a wielkie (usunięte przez administratora) robią.

Dziękuję, do widzenia.
zdjecie uzytkownika
br - 2014-02-05 12:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze mniej ludzi powinno robic to bedzie znaczna poprawa pracy
zdjecie uzytkownika
orquidea - 2014-02-21 17:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a nowa filia gdzie ma być otwarta? Czy to prawda że w sosnówce? chciałam jeszcze zapytać czy w tej firmie pilnuje się godzin pracy. czy pracuje się na 8, 12 godz i czy po 12 jest dzień wolny?
zdjecie uzytkownika
Muzg - 2014-02-21 19:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dniówka od 7 do 19
na drugi dzień nocka od 19 do 7 rano
i dwa dni wolnego i tak w kółko lecz gdy jest dużo pracy to ludzie są zmuszani o przyjście w dni wolne na dodatkowe godziny..
zdjecie uzytkownika
orquidea - 2014-02-26 11:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za informacje. a wie ktoś może o tym nowym oddziale w sosnówce cokolwiek? kiedy powstanie i czy już można składac jakieś CV?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-26 19:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie, gdzie można sprawdzić online czy są jakieś aktualne oferty pracy?
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-02-28 15:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmuszeni..... Jak to brzmi, zmuszeni to może są przed Świętami jak jest rzeczywiście multum roboty a normalnie to Jacek powie, że trzeba i ludzie drżą ze strachu (zwłaszcza cytrusy). Ja tam sobie chodzę na dodatkowe kiedy mi się podoba a nie kiedy "zmuszają"
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-02-28 15:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olek złóż sobie podanie osobiście, teraz co jakiś czas zatrudniają, bo dużo zamówień jest od pewnego momentu.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-28 18:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za info. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-03-02 09:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jednej ze zmian są zajebiste układy non stop zwalnia a przyjmuje swoich z nad godzinami też mieszają dopisują se godziny a firma płaci. Niektórzy mają urlop za flaszkę a niektórzy nie mogą dostać urlopu nawet już za to parę osób zwolniono niektórzy tyle lat pracowali zerwali im umowy i nie wypłacili odprawy coraz gorzej się dzieje w tej firmie
zdjecie uzytkownika
pickoo - 2014-03-04 13:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wie ktoś cos o tej nowej filii w sosnówce? wszelkie informacje mile widziane :)
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-03-04 14:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma filii w Sosnówce, tylko w Prandocinie- Iły.
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-03-04 21:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czy będą dodatkowe przyjęcia w nowej fillii?
zdjecie uzytkownika
www - 2014-03-05 17:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie obecnie przyjmują ludzi
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-03-24 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują i zwalniają, po prostu wymieniają po to, żeby inni bali się że ją stracą, zabieranie premii i straszenie zwolnieniami staje się normą...
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-03-29 18:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam z kierowcami czy auta kazdy ma na stanie czy skacza z auta na auto
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-03-30 10:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój z ta firma(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dlaczego usuwane są niektóre opinie? - 2014-04-07 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcąc zmotywować pracownika, większy skutek przynosi nagradzanie, niż karanie...
zdjecie uzytkownika
Amplusfoods.com - 2014-04-11 15:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,Dzięki zaangażowaniu i entuzjazmowi pracowników, sprawnej logistyce oraz planowym i szybkim dostawom możemy spełniać wysokie wymagania i oczekiwania naszych klientów'', ,,W naszych działaniach zwracamy uwagę na etyczne postępowanie w kontaktach z
dostawcami, pracownikami i klientami.''- to opis na stronie firmy.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-04-13 13:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki zaangażowaniu i entuzjazmowi pracowników, sprawnej logistyce oraz planowym i szybkim dostawom możemy spełniać wysokie wymagania i oczekiwania naszych klientów'', ,,W naszych działaniach zwracamy uwagę na etyczne postępowanie w kontaktach z
dostawcami, pracownikami i klientami.''- smieszne ludzi maja za ścierwo i nie licza sie z ich zdaniem nie warto zawracac sobie głowe obuz pracu tam sie robi
zdjecie uzytkownika
cxv - 2014-04-13 19:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze ze ludzie sobie na to pozwalają i dają się zastraszyć. Gdyby sie wszyscy zbuntowali to przestali by cwaniakowac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
52 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x