Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lele - 2015-03-12 17:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to jest wiesiek?
zdjecie uzytkownika
bombarder - 2015-03-13 15:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lele - 2015-03-12 17:34:02]:
Brat Cześka, sąsiad s..wy
zdjecie uzytkownika
ssaa - 2015-03-16 17:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Tutaj problemami są takie rzeczy jak :

- praca w Święta (nie wspominając o ŚBN czy Wielkanocnych) - za taką samą stawkę - łamanie prawa
- praca w nocki za taką samą stawkę - łamanie prawa
- praca w soboty, niedziele za taką samą stawkę - łamanie prawa
- nadgodziny w pracy za taką samą stawkę - łamanie prawa
- badanie przez ochronę alkomatem - łamanie prawa


Ciekawe gdzie w tej sytuacji są jakiekolwiek kontrole
Ogólnie to traktowanie ludzi jak ....
Zero perspektyw, same układy i lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rządzi w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2015-03-17 00:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jeżeli pracujecie w Niegardowie w czasie świąt czy noc za taką samą stawkę to coś tu jest nie tak - nie uważacie, że powinniście troszeczkę popracować nad miejscem pracy w kwestii warunków ? Sam się zastanawiałem nad podjęciem pracy u nich, ale z tego co widzę to nie jest tak kolorowo jak się wydawało.
zdjecie uzytkownika
brejki - 2015-03-17 08:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Danka z pekinek kiedy wraca?
zdjecie uzytkownika
mujek - 2015-03-17 19:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ssaa - 2015-03-16 17:18:59]:
Jasne:
"- badanie przez ochronę alkomatem - łamanie prawa"
A chlanie w robocie to przestrzeganie prawa. Waszego prawa wiejskie ochlaptusy.
zdjecie uzytkownika
brys - 2015-03-19 06:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie okazje pokazac ze oni bez was nie istnieja.Niech kilka aut nie wyjedzie w nocy to sie sami wezma do pracy.Tylko czy was stac na to ,bo samym nazekaniem nie dacie rady.A to ze lamia prawo pracy i rąbią was na kase to wasza wina bo im na to pozwalacie.Olejcie ich przymusowe nadgodziny ,zgloscie gdzie trzeba o stosowaniu mobbingu itd ... i po sprawie.
zdjecie uzytkownika
Brejki - 2015-03-19 07:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A seniorita miała być od 19 i jeszcze baluje
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-03-19 08:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciej - 2015-03-17 00:43:15]:
nawet się nie myśl o tej firmie.chyba że lubisz być poniżany.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-03-19 08:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ssaa - 2015-03-16 17:18:59]:
Wyznaczone dni,godziny i miejsce pracy,podlegają pod umowę o pracę,a nie pod umowę zlecenie-ŁAMANIE PRAWA!!!!!
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-03-19 08:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mujek - 2015-03-17 19:59:41]:
robota to jest w polu baranie.
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-03-19 13:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mujek - 2015-03-17 19:59:41]:
Od tego jest BHPowiec bałwanie i niech wyrzuca tych wiejskich ochlaptusów za chlańsko, nie mam nic przeciw.
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-03-19 17:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany polak - 2015-03-02 18:23:41]:
Putinów to już mamy heheheheheh
zdjecie uzytkownika
kwkkss - 2015-03-21 23:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w biurze tez tyraja w weekendy?
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-03-22 10:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają dyżury, czyli jedna osoba raz na jakiś czas.
zdjecie uzytkownika
ala ma kota - 2015-03-22 23:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale sobota czy niedziela tez, ? w biurze?
zdjecie uzytkownika
plus - 2015-03-23 21:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to sie dzieje w tym amplusie ponoc pozwalniali duzo ludzi z biura i szukaja teraz do zakupów i do sprzedazy nowych, nawet byly ogloszenia. prawda to o tych zwolnieniach?
zdjecie uzytkownika
wq - 2015-03-27 16:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahha, kto Ci takich głupot nagadał ?

Gdzie by rodzina zwolniła rodzinę ? Jedynie prawdą jest, że przychodzą nowe nieroby do biura po układach oczywiście, wymyśla się przeróżne stanowiska, obsadza po trzy osoby na je miejsce żeby te osoby mogły przeglądać w trakcie pracy facebooka itd itp

zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-03-27 23:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nié uklady. z ulicy. rekrutuje firma wynajeta. Word Malo dièse.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-03-28 20:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to amplus pokazał się ze swojej najlepszej strony. zero paczek na święta. Brawo biedaki.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-03-29 11:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lelek - 2015-03-28 20:58:51]:
mode dada jeszcze? nigdy nie Dawali? j'a tam wyslalem cv
zdjecie uzytkownika
Burok - 2015-03-30 14:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alem dochloł
zdjecie uzytkownika
primark - 2015-03-31 12:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spółka Amplus z koniuszy muszę wam powiedzieć że ma dobry target, bo oni zajmują się produkcją i dystrybucją świeżych owoców i warzyw. A patrząc na to jaki teraz jest szał i nacisk na bio-jedzenia, na zdrowe życie i w ogóle to pewnie mają duży rynek zbytu. Ciekawe jak z zatrudnieniami. Czy cioagle kogoś szukają czy jak
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka
Pytania: badania sanepid są?kurs na wózki widłoe jest?ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
laaz - 2015-03-31 22:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwna ta firma...
zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-04-01 21:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przygotujcie sie na dalsze dojazdy, bo jest przeprowadzka firmy do prandocin-ily, a jałmuzna będzie płacona w takiej samej wysokosci (niskości) bueheheh
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplus?
Zadaj pytanie