Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Snajper - 2015-01-16 17:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kimo - 2015-01-16 15:00:25]:
Tak
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-20 15:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za 7,50zł
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-20 21:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7,50 na przyjęciu towaru (wózek) czy na jakimś sortowaniu ??
zdjecie uzytkownika
sop - 2015-01-21 21:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ważne czy na wózku czy na sortowaniu, nie ważne czy zapierniczasz czy leżysz, normalnych pracowników w ogóle nie odróżniają od siebie. Najważniejsze jest czy masz układy czy nie, wtedy otrzymujesz umowę o pracę i większą stawkę. Możesz nic nie robić a i tak Cię nie zwolnią jeszcze poklepią po plecach, najwięcej tych nieróbów po układach w kontroli jakości pracuje, dziesięć godzin z dwunastu przesiedzą w biurze, zarobią dwa razy więcej niż Ty a jeszcze narzekać będą

Etatów dla pracowników którzy nie mają układów w ostatnim czasie równe - 0
zdjecie uzytkownika
AMPLUS - 2015-01-22 19:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To będzie tak, z czasem najwartosciowszy pracownik odejdzie i nie będzie tego żałował. Za takie same pieniądze można łatwo znaleźć inna prace. Ktoś naprawdę odpowiedzialny za to w tej firmie musi szybko zwrócić uwagę na to właścicielowi jeśli to wszystko ma się trzymać kupy. Czy ktoś zdaje sobie sprawę z tego co by się stało gdyby tak pracownicy niekoniecznie doceniani cała zmiana A B C D zrobili sobie wolne w ramach sprzeciwu wobec swych wynagrodzeń.
zdjecie uzytkownika
Snajper - 2015-01-23 23:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno nowy prezes (celowo z małej litery) zabiera premię za samo porozmawianie z nim i próbę wynegocjowania lepszych warunków? Przecież to mobbing w czystej postaci, jeżeli tak jest, to nie można mu wróżyć długiej kariery...
zdjecie uzytkownika
AMPLUS - 2015-02-02 18:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Snajper - 2015-01-23 23:16:24]:
Snajper, martw się swoja karierą bo ona już tuż, tuż. Wiadomo kim jesteś i nie można ci wiele wróżyć...
zdjecie uzytkownika
f - 2015-02-05 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hyt - 2014-08-06 23:25:13]:
przy umowie zlecenie nie ma żadnych profitów , świadczeń, halo...
zdjecie uzytkownika
halo - 2015-02-05 19:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli 90% osób z magazynu nie ma (osoby na zleceniu)

I ta fascynująca, zachęcająca do pracy stawka. Plus oczywiście co raz większe wymagania !

Cały amplus
zdjecie uzytkownika
Lelek - 2015-02-06 17:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie spokojnie!!Na dniach nasz kochany Amplus będzie miał kontrole z PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY.Może się coś zmieni(umowy podpisywane ze wsteczną datą itd)
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-02-06 20:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym bagnie nic się nie zmieni. Cały czas tylko jak najwięcej rodzince i największym nierobom a prawdziwych pracowników olewają na maksa. Mam nadzieję, że kiedys zastrajkują Ci ludzie i sami biurowcy będą musieli robić na hali, przekonają się może, dlaczego nie powinni poniżać tak ludzi z magazynu.

Pięc osób na hali może ma stały etat a reszta tyra za 7,5 zł, jeszcze tak jak napisał kolega na umowie śmieciowej - wstecz a co chwila przychodzą jakieś nieroby do biura i kokosy dostają za NIC
zdjecie uzytkownika
Snajper - 2015-02-08 15:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AMPLUS - 2015-02-02 18:20:40]:
Ale ja wcale nie jestem bocianem ani łosiem. Poza tym zobaczymy kto ostatni się zaśmieje.
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2015-02-10 10:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam do felixa biorą z chęcią ludzi z amplusa i nawet sam felix jako firma bał się że amplus będzie mu odbierał pracowników ,praca w felixie bez porównania robisz sobie spokojnie 8godz nikt cie nie goni nikt niema pretensji zarobki podobne ale jak się sprawdzisz dostajesz umowę na stałe i kasa większa imprezy firmowe paczki świąteczne itd. a amplus powiem tak mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wy zamiast tu wypisywać zbuntujcie się w końcu wszyscy, nie wyjedzie żaden tir przez 12godz to im da do myślenia.... pozdrawiam najmniejszego z najwiekszych P.JACKA:))
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-02-10 16:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto Ci się zbuntuje,jak w amplusie jeden drugiego podpier...Bedą tyrać nawet za połowe stawki.Myślę że da im popalić kontrol z Państwowej Inspekcji Pracy.Od stycznia wszędzie popodnosili do najniższej krajowej,a Amplus dalej 7,5. Dałbym tyle P.JACKOWI i innym ,,MYŚLĄCYM" niech opłacą sobie mieszkanie itp,itd.Jacuś przyjdzie rano i od progu ,,dodatkowe-dziś,jutro?Jednym słowem-CHORA FIRMA.
zdjecie uzytkownika
jackie - 2015-02-11 20:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzzz - 2015-02-10 10:01:42]:
To do felixa wylatywać, drzwi otwarte. Na pewno was przyjmą. Ja wam zaraz przykręce śróbke.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-02-13 23:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Módlcie się o polepszenie warunków ; )
zdjecie uzytkownika
mirinda - 2015-02-17 05:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lelek - 2015-02-10 16:03:17]:
idioto! to co pewnie odkładasz kartony na t5 i dlatego ci tak dobrze w feliksie? nie musisz myśleć tylko jebiesz po 12 ton no nie? amplus jest taki sam jak feliks. kasa nie ma tu znaczenia kiewdy jebiesz komus na buty a sam chodzisz w sandałach z wystającą słomą.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-02-21 07:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirinda - 2015-02-17 05:10:36]:
baranie,chodzi mi o poszanowanie szarego pracownika!!!robimy na premię dla etatowców i pewnie na twoją też idioto!!!
zdjecie uzytkownika
trelelel - 2015-02-24 17:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fizole zawsze narzekają, tez bylem kiedyś fizolem , poźniej mialem pracę biurowa, więc do nauki nieuki po lepsze jutro , na studia, trzeba było sie uczyć , a nie narzekać wiecznie. a to ze wyzysk to wyzysk jest wszedzie od fizycznych po biurowych. nieroby amplusowe.
dziwi mnie ogloszenie na specjaliste ds. sprzedazy ze chca dyspozycyjnosc w weekendy, to jakas anomalia, bo nie spotkalem sie zeby biurowi pracowali w weekendy, chyba ze mowa tylko sobocie. Proszę o informację jak wyglada rekrutacja na w/w stanowisko i jak z tą dyspozycyjnoscia w weekendy ?
zdjecie uzytkownika
luzala - 2015-02-24 17:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, prosze o informację odnosnie prandocin stanowisko do sprzedazy.
tworzą nowy zespół do nowej siedziby? , jak wyglada rekrutacja, jakich finansów mozna sie spodziewac?
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-02-25 06:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Z moich obserwacji wynika że sporo osób myśli nad zmianą pracodawcy(nawet pracujący po 4 lata).Powód bardzo prosty-brak perspektyw na stałą umowę,wyższe zarobki.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-02-27 10:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga ! Zgineły dwa kokosy ! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie niech daje znać dyrektorom, bo jak nie to cała zmiana ma po premii :D Kokos warty z 3 zł a premia wszystkich kilkaset złotych ( tak się właśnie zarabia w tej firmie)

Emil od wczoraj został nominowany do nowego stanowiska : Dyrektor Śledczy do spraw kokosów.
zdjecie uzytkownika
felek - 2015-02-27 11:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do felixa sie nie zblizac, takie niedojdy niepotrzebne, od dolu do góry, jaki pan taki kram.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka
Pytania: badania sanepid są?kurs na wózki widłoe jest?ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
took - 2015-02-27 13:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W felixie pracują większe niedorajdy, wiele lepiej tam nie ma.

O co chodzi z tymi kokosami ?
zdjecie uzytkownika
kokoski - 2015-02-28 13:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, mnie też to zaintrydowała sprawa tych kokosów.. gdzie one konkretnie zaginęły w amplusie? i jeśli to faktycznie taki śmieszny ich koszt, że 3 zł to nie rozumiem po co ich szukać, a jeśli serio cchcą obciąć pracownikom po pensji że one zniknęły to chyba bardziej opłacalnie bedzie zrzucić się po ileśtam groszy i odkupić?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplus?
Zadaj pytanie