Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Terravi - 2014-06-24 09:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardziej zarzut rzucony w kosmos. Bo w temacie jestem bezsilny tak samo jak i każdy tu na forum. Pewne osoby po prostu powinny przyjrzeć się co niektórym.
zdjecie uzytkownika
kruger - 2014-06-25 10:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .odradzam prace w tej firmie jest to dosłownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to co tam sie wyrabia nadaje sie do tv!!!!!!!!! gnebienie zastraszanie i wieczne wymagania sa normalką w tej firmie ale niestety sami ludzie(KPR) do tego dopuścili !!!!!!!!!!FIRMA KOGUCIK.......................
zdjecie uzytkownika
Pytanie - 2014-06-26 00:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kruger - 2014-06-25 10:17:07]:
Co to znaczy: kogucik?
zdjecie uzytkownika
Terravi - 2014-06-26 07:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To taka firma, której nie należy poważnie traktować, albo taka, która nie ma szans utrzymać się dłuższy czas na rynku...
zdjecie uzytkownika
śmigło - 2014-06-26 17:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba kulawa kura. Taka niedołęga. No ale kto trzęsie. Dobór rządzących się to tylko wynik.
zdjecie uzytkownika
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - 2014-06-30 01:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...i kamieni kupa.
zdjecie uzytkownika
Terravi - 2014-06-30 09:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dopóki firma będzie zarządzana w taki sposób jak dotychczas to nie ma co liczyć na to, że coś ulegnie zmianie na lepsze..
zdjecie uzytkownika
MAN - 2014-07-07 21:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) z Mario-Trans próbuje przekupić kierowców z Amplusa proponując im stawkę 0,45 za km ale każdy ma go w nosie. Chłopaki wolą zarobić 2000zł niż 3500zł w tak zepsutej firmie. Przecież każdy by się śmiał że robię u koguta
zdjecie uzytkownika
Strat - 2014-07-08 08:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a to podstawówka jest, że ktoś by się śmiał a ktoś inny by Cię palcami wytykał? Jakby Ci na życie nie starczało inaczej byś śpiewał.
zdjecie uzytkownika
Jery - 2014-07-08 13:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO to za róznica, u koguta czy u gołębia ważne żeby płacił a pewnie takiego (usunięte przez administratora)jak ty nie chciał i dlatego taki sflustrowany jesteś. To chociaż na forum chciałeś się pożalic załosny jest ten świat
zdjecie uzytkownika
przedsiębiorca - 2014-07-08 13:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAN - 2014-07-07 21:11:24]:
Man nie przeceniaj się taka stawka to na zagranicy jak będzie tak na kraju to sam sprzedam swoje auto i zatrudnię się jako kierowca. 2000 dla kierowcy to na dzisiaj bardzo dobra pensja.
zdjecie uzytkownika
daf - 2014-07-09 11:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAN - 2014-07-07 21:11:24]:
Zaczyna się - podżeranie nawzajem. Gówniażeria. Mierni pracownicy donoszą i podgryzają się nawzajem. mierni szefowie przyjmują tylko miernych pracowników bo dobrymi nie potrafią rządzić. Mierna firma.
zdjecie uzytkownika
Generał emerytowany - 2014-07-10 18:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że będzie przyjęty dyżurny na umowę o pracę do podstawiania samochodów. Wie ktoś coś na ten temat za jaką kasę
zdjecie uzytkownika
plaker - 2014-07-11 13:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś słyszał o tym, że Mączka ma przejąć niegardów?
zdjecie uzytkownika
rwe - 2014-07-11 20:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generał emerytowany : I co będzie pracował 7 nocek w tygodniu ?

plaker : w niegardowie podobno GPA zostaje a do Prandocina idzie Amplus
zdjecie uzytkownika
Terravi - 2014-07-12 07:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jakoś wiele zmieni? Jak ktoś chce niech pracuje nawet i 10 nocek w tygodniu na 1,5 etatu ;) Ważne, żeby atmosfera była znośna.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-07-12 22:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje TERRAVI jesli ktoś chce tak pracowac to jego sprawa a ludzie już szukają sensacji. A le tu właśnie znośnej atmosfery nie będzie niestety chyba nigdy
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-07-15 11:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100% PABLO! Tak właśnie jest. szkoda tylko że nikt tym nie zarządza. Praca tej części która chce - ginie w bałaganie.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-15 22:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyszalam ze do firmy w prandocinie ma byc przyjete 1500 osub i ze maja dawac umowe o prace///slyszal ktos moze cos w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-15 22:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wy sobie narzekajcie a wszedzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma teraz niestety nigdzie kokosuw sie nie zarabia i wierzcie lzej nie oznacza wiecej teraz niestety tak jest i nikt nikomu za siedzenie nie placi sa firmy gdzie ludzie zarabiaja jeszcze mniej aprzeciez nikt nikogo na sile nie trzyma obozuw pracy juz dawno nie ma.ja naprzyklad mysle o pracy w amplusie bo podobno wcale nie jest tak tam zle.
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-07-15 23:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-07-15 22:30:33]:
Zapraszamy Cię, jak widać do szkoły miałaś pod górkę, takich właśnie w amplusie trzeba, silnych i głupich- takimi łatwiej się rządzi przez miernych szefów średniego szczebla- zainteresowani wiedzą o kogo chodzi...
zdjecie uzytkownika
Terravi - 2014-07-16 01:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pablo Trzeba być dobrej myśli, chociaż ja nie mam pomysłu co należałoby zmienić, żeby ruszyło we właściwą stronę w kwestii atmosfery. Na pewno częściowo problem rozwiązałaby kasa czy dobry management, chociaż dziwi mnie to, że ten obecny według pracowników nie daje rady. Jak dla mnie Amplus nie powinien sobie pozwolić na żadne rozluźnienie, zarówno w sferze logistycznej jak i kontaktów z dostawcami i odbiorcami.
zdjecie uzytkownika
oki - 2014-07-16 10:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-07-15 22:30:33]:
nie jest źle,ale dobrze w cale, a z ta atmosfera w firmie jest faktycznie tak jak piszecie. zero szacunku dla innych
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-16 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nico - 2014-07-15 23:12:31]:
to widac ze ty napewno do szkoly z gurki nie miales skoro tam pracujesz a narazie to ci niby mierni szefowie toba rzadza a skoro taki medrzec z ciebie to idz i pracuj do biura albo na posla do parlamentu startuj.
zdjecie uzytkownika
Kibic patrzący na to z boku - 2014-07-17 12:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-07-16 21:53:38]:
Jesteś szczęśliwą osobą, bo nie zdajesz sobie sprawy ze swojej ułomności...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x