logo Amplus

Amplus

Niegardów

Opinie o Amplus

Mechanik 2017-08-29 18:13
Japa tam koniu filozow wielki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam po 12 godzin za 7,50 cham hehe uwazaj co muwisz bo widac ze byles robiony mienkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] padalcu nie pozdrawiam
edd 2017-08-29 22:06
Stara ... to do swojej matki powiedz.Każdy może nosić to co chce a jak ci coś nie pasi to nie patrz na to.
1
Funkcyjny 2017-08-29 23:17
Myślę że nie byl bys taki pewny siebie jak by my sie spotkali osobiście widzę.że tylko obrażać umiesz bo pisać to Ty się naucz albo dyktując innej osoby bo Twoje wypociny nie da sie czytać analfabeto bez szkoly.
2
Mechanik 2017-08-30 20:45
Debil widac ze burok jestes bo po rodzicach sie kozo jebco nie jezdzi
1
Mechanik 2017-08-30 20:49
Ty myslenie zostaw innym osoba dobry jestes mysle pedale ze zrobil bys guwno w majtki ale podbij kozaczku za 5zl na wózkownie to ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z obcasa a analfabeta to cie zrobil i to w amplusie
2
ZMIANA B 2017-08-31 10:05
ZAZDROŚCISZ ELCE NIEBIESKIEGO UBRANKA -TO PRZYJDZ I TY PRZECIEŻ MASZ TAKIE W DOMU Z POPRZEDNIO PEŁNIONEJ FUNKCJI BRYGADZISTKI
Ponad to 2017-08-31 11:25
Niedobrze się robi jak się to wszystko czyta! Zastanówcie się jaki poziom sobą reprezentujecie. Nikt nikogo tu nie trzyma na siłę ale taka już mentalność głupich polaczkow albo komuś świnie podłożyć albo narzekać!
2
kierownik 2017-08-31 20:32
Najladniejsza dziewczyna na zm d gosia d z obrotowki
2
Qwerty 2017-08-31 23:18
A na zmianie a nie ma ?
mimo wszystko 2017-09-01 13:40
Wchodzisz ! czytasz ! komentujesz ! nie wchodż ! nie czytaj ! nie komentuj !

Ogarnij się !! nie świruj! właśnie potwierdzasz swoją opinie o sobie, że masz mentalność "głupiego polaczka"
1
Gruby 2017-09-01 15:14
Robi tam jeszcze striptizer? Ten ze zmiany d
Miłość 2017-09-02 04:54
Jak polacy odnoszą się do ukraińców tak samo jak i oni są na miejscu wszystko wspólne i każdy ma prawo zabrać to, co tam jest do wspólnego użytku to stół lub wagi nie ma różnicy
1
Zmiana b 2017-09-04 04:46
Tam wienkszosc ludzi to nie roby albo ludzie na stanowiskach na których nie maja zielonego pojencia
Gruby 2017-09-04 04:48
Jest jeszcze w tej firmie striptizer? Hehe
Pracownik 2017-09-07 04:52
Jebiemy tamod switu do nocy od nocy do switu i czlowiek guwno zarabia 7,50 na renke ludzie wezcie za to utrzymajcie rodzine
Wuzkowy 2017-09-07 23:45
Zmiana b to potenga zwłaszcza kierownik pedałek na obrotófce.
1
Mati 2017-09-08 04:27
Wreszcie sie doczekalem xD
2
Obrotowka 2017-09-08 14:51
Jak przychodzisz na dodatki to rób co ci karza i skup się na robocie a nie obrabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym
1
nikt ważny 2017-09-08 16:33
Moja opinia jest taka,że za tak marne pieniądze to i tak dużo pracujemy.
Druga opinia proszę nie wylewać tu swoich wypocin bo czytać sie nie da (JĘZYK POLSKI SIĘ KŁANIA).
Następna opinia do Jacka pisałeś że wózkowy z prawdziwego zdarzenia bierze od 2000 do 2500 to dlaczego moja wypłata 1748 za miesiąc pracy (widać nie jestem wózkowym tylko kim???????)
Jeszcze jedno pytanie dlaczego jedni mają 2000 podstawy a inni 1550 albo 1500 ale Jacek czy możesz to wytłumaczyć?
1
Dobry 2017-09-08 19:47
Japa tam konie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam za 7,50 hehe a ja wyjebany jajcami po 8 godzinach leze i 13 na godzine heheh
szaman 2017-09-09 09:52
13 złotych, faktycznie, królem życia jesteś =)
pracownik 2017-09-10 00:51
Mentalność ludzi nie zna granic mowa o wlascicielach oraz o pracownikach.Jak można płacić tak Male pieniądze a sami pławić się w luksusie i jak można pracować za takniska stawkę tego tez nie rozumiem ale jedyne co pracownicy mogą zrobić to biadolic i pracować a góra dalej będzie dawać jałmużnę i śmiać sie
4
pracownicy amplus 2017-09-15 09:22
Zarobki bardzo małe ! ciężka praca ! zimno ! tak wygląda praca w magazynach Amplus

Nawiewy bardzo zimne na magazynie produkcyjnym można się nabawić bardzo poważnych chorób, ostatnio zamontowano nawiewy bardzo zimne, zapraszam "mądrych " ludzi którzy to montowali aby kilkanaście razy w ciagu jednej zmiany przejechali przez ten wjazd przecież jesteśmy ludżmi , nie robotami z żelaza chcecie nas zamrozić ??? można pracować w chłodzie ale nie z nadmuchem mrożnym na ludzi 12 godzin gdzie wasze sumienie ! wyobrażcie sobie że my tez mamy rodziny, dajcie lepiej podwyżki by godnie zarabiać by na lekarstwa starczyło a nie inwestujcie w urządzenia bezużyteczne ! a wiele takich zakupiono za niebanalne kwoty. Pozdrawiam gorąco chociaż gorąca Wam raczej nie brakuje
5
Jacek 2017-09-15 14:07
Dlaczego hmmm,nie trudno się domyśleć prawda.Wszystko zależy od sposobu oceniania pracowników na tz, ,,obrotówce,,.Wiekszośc posiada wnagrodzenie brutto 1750zł a nieliczni 2000zł,tylko z jednego powodu,bo posiadają znajomości w szeregach wyżej.Jeśli ciebie kolego interesuje wyższa kwota,to musisz sie bardzo starać,lub ewentualnie zmienić prace.Pozdrawiam
1
Jacek 2017-09-15 14:29
Nie oszukujmy się i popatrzmy w Polskie realia tz.Pracując w sklepie spożywczym dostajemy na reke około 1500zł,okres pracy to przeważnie 5 dni w tygodniu.My pracujemy 2/2 w prawdzie tyle samo godzin,ale dwa dni wolne,zawsze jakiś czas dla siebie mamy.Na produkcji na umowe o prace oczywiście to zarobek rzędu 1800zł miesiecznie,no czasem 1900zł.Tyle wychodzi na reke po,,15/16dniach.Wiekszośc z was nie ma wyboru i musi pracować w takich warunkach jakie panują na zakładzie,ale umówmy się:wszystkie zakłady takiego typu posiadają bardzo zblizone warunki,wiec nie ma co histeryzować naprawde.Prawda jest taka,że w firmie Amplus,nie zarabia się najniżej krajowej,jak w wieksości małych firm i blisko 1,5mln osob pracujących w Polsce których ma takową stawkę.Zgadzam się,że pracujący na produkcji mają cieżko,ale jeśli człowiek który posiada wykrztałcenie rolnicze narzeka na swój fach,to coś tu jest nie tak;spojrzmy prawdzie w oczy,wiekszośc osób na produkcji pracuje z wykrztałceniem rolniczym,odbiera prace osobą które nie mają żadnego pola i są zarejestrowni w UP i jeszcze narzeka,że mała stawka,że wyzysk;to proszę wrócić z powrotem jak wam się nie opłaca i żyć z roli.Podrawiam wszystkich ciepło myślących,pozytywnych i energicznie nastawionych do życia.Jacek.
2
Alfons 2017-09-15 18:04
Nie bede jebol jak ty za 7,50 hehe
Pracownik 2017-09-15 18:10
Witam",wykrztałcony" tak się nie pisze tylko wykształcony
nie wiem skąd te dane? chyba dwa lata wstecz, dziś urzędy pracy są zawalone ofertami brakuje ludzi w każdym sektorze gospodarki stawki godzinowe też wyższe a dwa dni wolne po 12 godz ledwie się żyje i na litość niech Pan nie pisze że komuś pracę zabieramy . Pozdrawiamy życząc zdrowia
1
Biuro 2017-09-17 12:17
Jak mam się ( bardzo starać ) co oznaczaja te słowa bo ja umiem czytać miedzy wierszami .Z Twojej wypowiedzi można się domyślić ze nie wszyscy są równi bo są lepsi i gorsi a podwyżkę dostaje się za włażenia( do kupy d ) Januszowi i Kamilowi przy ich co dziennemu spacerkowi po hali?Nie ważne wysyłki tylko wiedza i informacja żeby dwaj panowie dowiedzieli sie jak najwięcej .jeżeli nadmiar informacji nie dotarł to zebrania sprawozdawczego są wzywani na konsultacje do osobistego gabinetu i tam resztę odpowiedzą
2
Zmiana d 2017-09-18 09:14
Masz rację najbardziej do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazi karpacki. Omijać z daleka zmianę d i karpackiego
3
Były pracownik 2017-09-18 09:26
Podwyżek nie będzie najpierw musicie odrobić straty za kody zniszczone na zmianie d taśm poszla gruba kasa. Wiem byłem na dodatkach. Nastepna protegowana z miechowa
2
fari 2017-09-20 16:20
zobaczcie lepiej i glowaczowa edzia baboli narobila.
1
i... 2017-09-20 20:31
Nie myli się ten co nic nie robi
3
fari 2017-09-21 09:01
nieudolan baba i tyle w temacie innych poucza ,a sama jest pusta
3
nowy 2017-09-21 17:38
Kim jest ta edzia o ktorej wspominacie
1
Mati 2017-09-21 18:03
Kim Edzia pytasz? Pomyłką
3
Anka zmiana d 2017-09-23 10:59
No ino by bojczyla zamiast sie wziasc do roboty
2
patryjota 2017-09-23 14:55
pozdrowienia dla kacapa ktory przeszedl na zmiane A
nie nie nie 2017-09-23 22:23
żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska to idz i ty na urlop przecież nikt ci nie broni proste
1
zm d 2017-09-24 06:40
Masz racje przynajmniej ktos chociaz raz cos madrego napisal na tych opiniach szacun
2
JA 2017-09-27 12:22
Dla pięknego uśmiechu Bobi * niebianskie oczy* Pozdrawiam.
1
przewoznik 2017-09-29 18:36
Słaba to firma , człowiek z krzywymi nogami obcy zupełnie już rozdziela kto będzie jeździł z naczepami Amplusa jak sprzedadzą ciagniki . Dalej firma spedycycjna wiemy jaka, dyktuje warunki współpracy. Kierownik czy jak go zwać to miernota troszkę chciałby tu, troszkę w polu kalafiorowym sam nie wie gdzie i od spedycji szkoda kasy , i tu coś skubnął udaje że jest nieprzekupny ale jaki jest pokazał już wcześniej. Pozbyli się miejscowch przewoźników którzy pracowali z tą firmą od lat wiadomo, myslą że jak dalej to nikt o niczym nie wie ,jest tylko jedna nieścisłość wszyscy kierowcy spotykają się w tych samych punktach. Tak że panowie wszyscy o wszystkim wiedzą. Takiego bałaganu i przekupstwa to jeszcze nie było, różni ludzie pracowali w spedycji ale teraz to tylko TKM.Dziwne że nowy zarząd nic z tym nie robi . pora na zmiany.
2
przewoznik 2017-09-29 18:36
Słaba to firma , człowiek z krzywymi nogami obcy zupełnie już rozdziela kto będzie jeździł z naczepami Amplusa jak sprzedadzą ciagniki . Dalej firma spedycycjna wiemy jaka, dyktuje warunki współpracy. Kierownik czy jak go zwać to miernota troszkę chciałby tu, troszkę w polu kalafiorowym sam nie wie gdzie i od spedycji szkoda kasy , i tu coś skubnął udaje że jest nieprzekupny ale jaki jest pokazał już wcześniej. Pozbyli się miejscowch przewoźników którzy pracowali z tą firmą od lat wiadomo, myslą że jak dalej to nikt o niczym nie wie ,jest tylko jedna nieścisłość wszyscy kierowcy spotykają się w tych samych punktach. Tak że panowie wszyscy o wszystkim wiedzą. Takiego bałaganu i przekupstwa to jeszcze nie było, różni ludzie pracowali w spedycji ale teraz to tylko TKM.Dziwne że nowy zarząd nic z tym nie robi . pora na zmiany.
2
Qwerty 2017-09-29 23:04
Źałosna firma , zarobki jeszcze gorsze , podpiepszajacy się Polaczki , typowy obraz wiochy , wyprowadzicie się ze wsi a wieś w Was zostanie , Wy się klucicie ,w bijacie sobie noże w plecy a góra się z Was śmieje , bo właśnie o to im chodzi , sami sobie gotujecie taki los
1
Anka zmiana d 2017-09-30 09:47
Bo to sa chamy ze wsi nie rozumiesz? Liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo jej daja zeby miec lepiej i nie zostac zwolnianym myslisz ze tam nie kture nie daja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby miec spokuj? To jeszcze bys sie zdziwil zdziwila i chodza podpierdalaja jeden na drugiego i sie wymondzaja ze oni sa najlepsi w przezucaniu burokuw hehehe barany
1
qwerty 2017-09-30 19:37
Dokładnie
Nikt 2017-10-01 02:29
Ortografia się klania
Mechanik 2017-10-02 19:51
Jak tam wiesnioki w niegardowie jebieta dali za 1300? Jezdzi krzysiek ze zmiany b dali zadupcony wuzkiem? :D
Sortowacz 2017-10-07 07:26
No polonista się znalazł skocz do podstawówki jeszcze raz bo pisać cię nie nauczyli może teraz wchłoniesz wiedzę jak gabichbo czytać się Twoich wypocin nie da
Grzesiek zmiana b 2017-10-09 05:27
O tujaj sie odemnie gburze idz tam przewaloj buroki na tasmie albo cebule
Grzesiek zmiana b 2017-10-09 05:30
Tys jest baron cale zycycie zes przewalol buroki. W amplusie a nawet zes zimnioka od cebuli nie umiol odruznic i wieczna moz udupcone kierce
1
Zostaw swoją opinię o Amplus - Niegardów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus