Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mocarz z Nowego Jorku - 2014-10-17 20:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy wy dzieci wyrośniecie.....
zdjecie uzytkownika
FRED - 2014-10-18 16:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZO
zdjecie uzytkownika
Fred - 2014-10-19 20:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszem sie jeszcze zastanowić nad tą nową posadą załatwianą przez brata bo podobno łatwo nie ma jak się wydaje ale umowa bd pewna i podstawa dobra pewnie też. w końcu dorzucę sie bratu na paliwo i bd mógł z nim jeździć
zdjecie uzytkownika
Fredek - 2014-10-20 11:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Trochę boje się z bratem jeżdzić nowym LEONEM bo coś ostatnio się agresywny zrobił
Żeby mi po drodze tylko flaków z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypuścił :(
zdjecie uzytkownika
pukam w kaloryfer - 2014-10-21 09:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzial jakosci sie wzmacnia,inteligencja rosnie zostal jeszcze tylko jeden analfabeta ale nie do ruszenia bo zona(matka wszystkich rolników) siedzi twardo na wysokim stolku.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-21 10:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CZARNA OWCA,HIHI
zdjecie uzytkownika
hak - 2014-10-23 16:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzial nierobow chyba. Pol nocy w biurze przesiedza i jeszcze im zle a jakie pieniadze zarabiaja, paranoja, jeszcze po trzech na zmianie + 3 wozkowych to juz jest kompletna porazka. Dwoch nie mialo co robic i spali to trzeciego im dolozyli
zdjecie uzytkownika
Ferdi - 2014-10-24 18:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szoguna ogór przyciska i jest dobrze a jakościowcy w biurze i nikt nie ratuje kumpla tylko wyczekują na lepszą pensję za nic nie robienie. może jakaś premia za wstawianie kartek 'zwrot do dostawcy' ja im dam nobla jak się do roboty wezmą..
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-10-25 00:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawa 1500 zlotych za ściągnięcie 2 aut za 12 godzin i przeliczeniu ile jest 33 palety x 40 opokowań + włożenie karteczek do przerobu im się po prostu nalezy !!!!!
zdjecie uzytkownika
amplus - 2014-10-26 04:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie nie jest kolorowo ale weźcie się wszyscy bardziej do roboty a będzie lepiej.Po pierwsze trzeba usprawnić system przerw bo niektórzy siedzą kilka razy dłużej niż powinni siedzieć i tylko bąki puszczają i chrapią na szatni- szczególnie Ci co auta sciągają i teskowcy.
zdjecie uzytkownika
Kebab - 2014-10-28 21:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wam się nawet to 7,5 zł lesserzy nie należy !
zdjecie uzytkownika
lelek - 2014-10-29 11:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagania idą w górę(chore normy produkcyjne),a stawka 7,5 zeta będzie stała w miejscu do końca świata.
zdjecie uzytkownika
MIk - 2014-10-31 07:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To rzeczywiście jest nie za dobre rozwiązanie. Jeżeli wymagają od pracowników jakiś lepszych, większych wyników powinni coś zaproponować w zamian. Wydaje mi się, że takie rzeczy są oczywiste i firmy typu amplus powinny o tym wiedzieć, w końcu na rynku istnieją tyle lat, że przeżyli niejedną sytuację, która była 'na krawędzi'.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-31 09:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hak - 2014-10-23 16:58:14]:
popatrzcie na panią audytor mlode toto ledwo od cycka odeszlo ,siedzi rozwalona w biurze jak by zaraz jakis playboy mial jej miedzy nogi wjechac(kto takich ludzi przyjmuje??????jej wieczny usmieszek doprowadza ludzi do obledu!ubiór pracowniczy ją chyba boli to moze niech ubiera ten krakowianki.....to i my sie posmiejemy!
zdjecie uzytkownika
pilk - 2014-10-31 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIk - 2014-10-31 07:22:28]:
Dopóki nie będzie konkurencji na rynku pracy ( a raczej jej nie będzie) wręcz jest zerowa to będzie jak jest. Gdyby tylko ludzie mielie jakąś perpsektywe to zaraz by stąd odchodzili a amplus tego nie chcąc oferował by lepsze warunki. No niestety narazie dyrektor nad dyrektorem i tylko wielkie wymagania mają a nic w zamian nie oferują tylko marne 7,5 zł za godzine. Ci ludzie harują na tą firmę. Wstyd Panowie kierownicy, wstyd.
zdjecie uzytkownika
pilk - 2014-10-31 20:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-10-31 09:14:12]:
A ty jak chcesz kogoś obrażać to powiedz to prosto w oczy a nie pisz tego na jakimś forum będąc anonimowym
zdjecie uzytkownika
lelek - 2014-11-01 07:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kochani,odnośnie firm podobnych do amplusa,jest podobna firma w Miechowie oferująca 11 zeta/h.
Odnośnie pracy w nadgodzinach(dodatkowe)powinna być stawka +50%/h,a w nocy 100%.
A w amplusie jak unikasz dodatkowych to to cię po jakimś czasie zwolnią.
zdjecie uzytkownika
hary - 2014-11-02 05:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilk - 2014-10-31 20:09:41]:
To znaczy ze powinna siedziec babcia po 70tce bez zebow i o lasce? Z mina na gebie jak by jej wnuczk rente zapier ...il?... chlopie ogarnij sie . Zawistni tetrycy bez szkoly jestescie powiedział by Joda....
zdjecie uzytkownika
lubie lody - 2014-11-03 12:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ciągle słysze w filmie AMPLUS
JLE JESZCZE?????
zdjecie uzytkownika
bos - 2014-11-14 14:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lubie lody - 2014-11-03 12:39:06]:
JUŻ NIEDŁUGO!
zdjecie uzytkownika
FRED - 2014-11-14 18:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czo ?
zdjecie uzytkownika
caracovia pro - 2014-11-16 14:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )!!!! zamiast patrzec na zegarek to do roboty sie wejście a nie obgadywać okoliczne powiaty :))) w tedy szybciej leci czas
zdjecie uzytkownika
cracovioaaaaa - 2014-11-16 15:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obserwator a i zapros tu takiego hammma do grona znajomych na fb to potem pol dnia komentuje co za zdjecie sie dodaloo
zdjecie uzytkownika
robi - 2014-11-21 19:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam w transporcie? Wyjaśniła się sprawa kilku tysięcy palet które kierowcy spedycji ulubionej wyprowadzili z firmy. Coś cichutko czyżby ktoś z góry był umoczony?
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-11-25 10:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest już prowadzona rekrutacja na nowy magazyn w Prandocinie ? jeśli nie to gdzie można się spodziewać ogłoszeń, w internecie, UP w Słomnikach czy tylko w firmie ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x