Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Surakty - 2015-04-30 01:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam opinii o Amplus a z chęcią bym się 100 euro to na nepwe waa nieco o ich ofertcie, skoro jest taka aktualna. Jakby się potem okazało że praca jest zmianowa e.
zdjecie uzytkownika
o co chodzi ? - 2015-04-30 15:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Surakty - 2015-04-30 01:20:05]:
Wytrzeźwiej, dopiero pisz!!!
zdjecie uzytkownika
hella - 2015-05-01 19:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polak - 2015-02-27 10:34:53]:
Tak, zmieniajcie, jeszcze z podwiniętym ogonem będziecie skamlać żeby chcieli was z powrotem przyjąć.
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2015-05-01 20:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak moc kompleksów i Wrodzony debilizm.
zdjecie uzytkownika
Smirnof - 2015-05-07 08:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie lubią jeździć na dwóch gazach.... Poszło następne prawo jazdy. A drudzy chcieli otworzyć następnego Amplusa chandlując zwrotami...Doskonałe pomysły na Życie...
zdjecie uzytkownika
czlowiek prawdy - 2015-05-20 19:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro biurowcy urządzają sobie imprezkę powitalną nowego amplusa, szkoda, że tylko sobie, zero szacunku dla ludzi z magazynu. ZERO
zdjecie uzytkownika
By żyło się lepiej... - 2015-05-27 22:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich którzy myślą pracować w tej owej firmie,zwanej Amplus.Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy temu,sam się dziwie sobie,że tyle wytrzymałem;kieruje tę wiadomość właśnie do osób chętnych i zainteresowanych tą praca,kieruje te wiadomość,również do całego rządu i właścicieli firmy Amplus.Praca za 7,50/h,nie jest taka tu najgorsza,bo znam ludzi którzy pracują za 5zł/h,a nawet i mniej.W firmie dużo jest osób,które"ściemniają",dużo ludzi którzy są niepotrzebni;niestety robią na nich,osoby których jest najwięcej,czyli osoby przy stole;a to lekka praca nie jest,zwłaszcza gdy owy kierownik "pogania" ludzi jak parobów.Najgorsza zmiana,to zmiana D,w której rządy prowadzi niejaki K--cki,ten człowiek zachowuje się jak zwykły "menel",a ludzi traktuje jak zwykłych "murzynów","śmieci","pachołków".Najlepsze jest to,że on sam jest takim człowiekiem,na takim niskim poziomie.Dzięki znajomością udało się go wyciągnąć z pod sklepu,ze słynnej "ławeczki"i teraz jest co jest.Ludzie dzięki obecnej władzy,kablują jeden na drugiego,śą mściwi,fałszywi,nikt nikomu nie pomoże,tylko każdy każdego by zniszczył,by mieć lepiej.Człowiek jest w stanie pracować 12/h,nich będzię i te 7,50/h,ale na godnych warunkach.!Ludzie masowo odchodzą,bo nie są wstanie wytrzymać kilka dobrych miesięcy;jeśli ktoś już dłużej zostaje,to już naprawdę nie ma za co żyć,,lub posiada znajomości,dzięki którym,prawie że nic nie robi a pieniądze dostaje.W firmie jest mnóstwo ludzi którzy przychodzą po spożyciu alkoholu,przecież stwarza potencjalne niebezpieczeństwo nie tylko sobie,ale i innym ucziwie pracujacym pracownikom.Co się w tej sprawie robi.?Prawie nic;takich ludzi zwalniają na 1-7dni,później przyjmują z powrotem.Za takie zachowanie w pracy,jeśli ja w ogóle można nazwać pracą,powinno się wylecieć z hukiem i nigdy nie wracać.!Firmę mogą zmienić,tylko właściciele,ale jak widzą,ze dochód jest bd,to co ich obchodzi zwykły pracownik.?Umowy śmieciowe ułatwiają im wykorzystywanie ciężko pracujących ludzi.Jeśli masz zamiar pracować w tej firmie jako "Parobek",czyli pracownik produkcji;to odradzam pracować w tym zakładzie;chyba,że jesteś na tyle cwana/ym,że szybko ogarniasz i uda ci się awansować na magazyniera,to jeszcze jakoś przeżyjesz,choć i tam,nie jest za wesoło.Pozdrawiam wszystkich pracujących pracowników w Aplusie i cała rzeszę kierowników.
zdjecie uzytkownika
kosmiczny johny - 2015-05-28 21:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lubie wypowiedzi pijaczka są bardzo wartośćiowe i pouczające, chyba zatrudnie się w amplusie będzie moim mentorem.
zdjecie uzytkownika
BIEDAK - 2015-05-29 15:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popis kierownictwa na otwarciu Amplus-Iły .brawa dla całego zespołu ,jeden śpi w magazynku zamknięty żeby nie zwiał,drugi ochronę chce bić, trzeci na S-7 ruchem kieruje w czerwonym ubranku,reszta śpi na stołach lub pod nimi,dyrektorów wyciągają za nogi z pod stołów, pozazdrościć.Ludzie szanujcie tych co na magazynie harują bo wasza kultura nie dorównuje nawet świnią,bo te zwierzaki wiedzą kiedy od koryta odejść, a wy od darmochy porzygaliście się po stołach.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-05-30 21:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BIEDAK - 2015-05-29 15:40:38]:
Ale trochę więcej szczegółów nazwiska albo chociaż inicjały tych świń
zdjecie uzytkownika
&^%$#@ - 2015-05-31 00:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wszystko za pieniądze z funduszu socjalnego- tak się bawią ,,elity''- za pieniądze na które Wy wszyscy pracowaliście i nawet Was nikt nie zaprosił...
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-06-05 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno brakuje wody w basenie w opatkowicach
zdjecie uzytkownika
murzynek - 2015-06-06 22:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ziomeczki jaka stawka dla pracownikow produkcji w amplusie ?
zdjecie uzytkownika
Czerwony Huj - 2015-06-07 16:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7.50 zł
zdjecie uzytkownika
oracz - 2015-06-07 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za godzinę, netto, tylko trzeba dobrze orać na produkcji ; )
zdjecie uzytkownika
murzynek - 2015-06-08 17:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ziomeczki poradze sobie na produkcji w amplusie jak mam dwie lewe ręcę ??? i czy potrzebuje książeczki SANEPID BLEEE
zdjecie uzytkownika
konik - 2015-06-09 21:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My już zadbamy o to, że z twoich lewych rąk zrobią się odpowiednie ręce do ciężkiej pracy. Śmiało wbijaj. Od razu wypijemy co ; D
zdjecie uzytkownika
marzyciel - 2015-06-18 12:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marze o pracy w amplusie na produkcji jakie czeba miec umiejętnosci by tam trafic ?
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-06-18 18:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy chcieć.
zdjecie uzytkownika
do marzyciela - 2015-06-18 22:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marzyciel - 2015-06-18 12:48:12]:
Nadajesz się, bo nie umiesz pisać...
zdjecie uzytkownika
LELEK - 2015-06-19 11:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szykuje się ponowna kontrola z PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY.Kontrola będzie związana z pracownikami produkcji(POLAKAMI)
zdjecie uzytkownika
A - 2015-06-19 18:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba w tym poście chodzi o Karpackiego hihi
zdjecie uzytkownika
A - 2015-06-26 17:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wprost. Karpackiego.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka
Pytania: badania sanepid są?kurs na wózki widłoe jest?ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-06-28 07:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba trzeba nasłać PIP
zdjecie uzytkownika
majonez - 2015-07-01 18:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na karpackiego owszem:) i to z alkomatem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplus?
Zadaj pytanie
alert