Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
??? - 2014-08-21 19:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widać to zreo jedności na tej zm.c jeden napierdziela na drugiego a sam nie lepszy ha ha
zdjecie uzytkownika
L&M - 2014-08-21 19:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2014-08-21 19:16:06]:
każda zmiana jest idealna tylko że ludzie to chu.e prostactwo i dziecinada
zdjecie uzytkownika
Jenkinson - 2014-08-21 19:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto powiedział, że wszystko co tu jest napisane to przez zmiane c ?
zdjecie uzytkownika
Juan Pablo - 2014-08-21 19:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zmianie C jest kilka osób którym się nie podskakuje i to właśnie My jesteśmy. Wy czytacie forum, nie wiecie jakie są relacje z osobami które z Nami zaczeły i dopiero jakie będą :D Już chciały pokoju, ale pokój to one sobie mogą namalować.

Zero tolerenacji dla prostactwa i chamstwa. Ja sobie nie życzę, aby ktoś Mnie obgadywał i wyśmiewał, tym bardziej moją koleżankę :D
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-08-21 21:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
50% postów jest usówana niewiadomo z jakich przyczyn hańba
zdjecie uzytkownika
L&M - 2014-08-21 22:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w racławicach chyba o tym głośno ale w amplusie to nic nie można powiedzieć bo to pani idealna. ech szkoda że od końca. niech na siebie popatrzy wieśniaczka jakich mało. Wiolkę niech lepiej przeprosi za te gaśnice. ale przecież to nie ona była, lepiej na kogoś innego powiedzieć bo to łatwiej jest. hańba dla niej.
zdjecie uzytkownika
Jem kanapke - 2014-08-21 22:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy to czytają :D Jak tak to ciekawa dniówka się jutro szykuje. Może ręce pójdą w ruch :D ?
zdjecie uzytkownika
L&M - 2014-08-21 22:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ręce to wątpie bo karakan nie dostanie żeby dać lepa ale słowa napewno polecą i to ostre... chociaż w sumie to one są ciemne jak 12 w nocy..
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-08-21 22:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12w to nocy w porównaniu z nimi to jak 12 w dzień hehe
zdjecie uzytkownika
L&M - 2014-08-21 22:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic dodać nic ująć Z5 to banda matołów :) haha
zdjecie uzytkownika
Ostatni - 2014-08-22 00:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dlatego, że przekraczają granicę dobrego smaku i regulamin forum? Trzeba by było poczytać. Ciężko oceniać poszczególne zmiany, poza tym każda zmiana na pewno ma coś za uszami, a zwalać winę na jednych czy drugich to przepraszam ale zachowanie godne przedszkolaków. Każdy ma jeden i ten sam cel w pracy więc przydałoby się więcej solidarności.
zdjecie uzytkownika
AntyWiola - 2014-08-22 22:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę tu by poinformować wszystkich że to W.G Z5 pisze tu większość postów z ostrzerstwami pracowników.
Nie bij piany tylko weś się do roboty !
Bądź wydajnym pracownikiem firmy Amplus.
zdjecie uzytkownika
MAFIA - 2014-08-23 14:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle ze jestescie prawie wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Znam kilka osob z amplusa i wiem ze są na poziomie,reszta to BANDA NIEROBOW,PIJAKOW I POWIADAM WAM ZE WARCI JESTESCIE 5,00 ZL NA GODZINE. To nie wasza sprawa kto kogo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto z kim spi itd. Zajmijcie sie pracą albo poprostu sie zwolnijcie bo zajmujecie innym miejsce.PROSTAKI.
zdjecie uzytkownika
andreeeea - 2014-08-23 17:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hany wiesniaki prostaki!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-08-23 17:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polska mentalność w tej firmie jest widoczna idealna. Polacy żyją życiem innych, zamiast się skupić na swoim. Patrzą innym ludziom na ręce, bo sami mają nudne życie :> Takie osoby nigdy nie będą chciały, abyś się wybił i był wyżej od nich. Tylko będą chciały cię zgnoić, abyś był w takim samym gównie jak oni.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zumi - 2014-08-23 21:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Druga i zarazem ostatnia moja wypowiedż na tym forum. Koleżanka operator ma w zupełności rację :) Wszyscy którzy tutaj tak negatywnie piszą o innych tych niby złych , nieładnych , głupich ,i Musze przyznać że takie gierki to w przedszkolu stają się nudne ... a ludzie którzy to piszą mają większe kompleksy i poczucie niedowartościowania od tych którzy są opisywani odpuście bo napewno te wypowiedzi nic nie zmienią tylko zaszkodzą..
zdjecie uzytkownika
Sumienny - 2014-08-24 15:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sprawiedliwy - 2014-08-21 21:29:40]:
Z powodu gramatyki (raczej jej braku).
zdjecie uzytkownika
Patrzący z boku :) - 2014-08-24 21:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obserwując wasze wypowiedzi można dojść tylko do jednego wniosku....
Macie kompleksy z którymi nie możecie sobie poradzić, ignorancja dla drugiej osoby jest wprost szokująca , zawiść , brak inteligencji te wszystkie czynniki składają się na jedno ! BBZIKD. Jeśli zostało wam choć trochę inteligencji to zrozumiecie skrót ale ja szczerze w to wątpię...
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-08-25 13:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patrzący z boku :) - 2014-08-24 21:07:14]:
Wejdź na halę, to zobaczysz co to jest kompleks i ignorancja drugiej osoby.
zdjecie uzytkownika
C - 2014-08-25 13:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana co rządzi i jest najlepsza ze wszystkich !
zdjecie uzytkownika
C - 2014-08-25 13:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zmiana C rządzi i jest najlepsza ze wszystkich ! *
zdjecie uzytkownika
y - 2014-08-25 17:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WEŹCIE SIE USPOKUJCIE Z TYM FORUM SAMYCH PROBLEMÓW SIĘ NAROBIŁO PRZEZ TE WASZE OPINIE NIECH SIE KAZDY ZAJMIE SOBĄ I PRACĄ TAK BEDZIE NAJLEPIEJ.
zdjecie uzytkownika
MAFIA - 2014-08-27 22:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MATOLY
zdjecie uzytkownika
MATOLY - 2014-08-28 16:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MAFIA: Mafia nierobów na magazynie i nieuków przy władzy. Wszystko oplecione układami dla utrzymania stołków.
zdjecie uzytkownika
Witek - 2014-09-01 19:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powrót kloszarda z Zakopanego ! :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski