Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplus

Pracowałeś w firmie Amplus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piper - 2014-09-10 22:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko jutro bede zapierdalac.Generalnie jak masz cos do Niego to Mu daj znac mysle ze nie bedziesz zalowac zenujący planktoniie.....chcesz wpierdol to do boju krasnalu...
zdjecie uzytkownika
jedyny taki :P - 2014-09-11 08:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [C - 2014-08-25 13:26:11]:
Zmiana c odchudźcie sobie panie na pekinkach buahaha trzeba było po kolei na arbuza brać
zdjecie uzytkownika
krul - 2014-09-11 11:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a bociek ciągle donosi?
zdjecie uzytkownika
billy - 2014-09-11 21:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piper - 2014-09-10 22:02:04]:
Nie kozacz tak i nie zgrywaj takiego cwaniaczka
zdjecie uzytkownika
bolt - 2014-09-11 22:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ekscelencji sypną ryżem na szczęście :)
zdjecie uzytkownika
KUTWA - 2014-09-13 01:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kojot 11.09.2014 żygał jak kot bo był na kacu :)
zdjecie uzytkownika
derek - 2014-09-18 15:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wirus lumbago się rozprzestrzenia :D
zdjecie uzytkownika
guffy - 2014-09-19 20:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [derek - 2014-09-18 15:55:53]:
żeby ciebie nie złapało!
zdjecie uzytkownika
derek - 2014-09-19 21:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [guffy - 2014-09-19 20:37:45]:
Nie należe do grupy kloszardów, więc nie mam się o co martwić.
zdjecie uzytkownika
guffy - 2014-09-19 21:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zajmij sie soba a nie patrz na innych!
zdjecie uzytkownika
terefere - 2014-09-23 21:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odchodzę, lepiej kamienie gryźć.
zdjecie uzytkownika
snickers - 2014-10-01 20:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na śmitka, bo to konfident.
zdjecie uzytkownika
ŚMITKI - 2014-10-02 23:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAS JEST TRÓJKA WIĘC UWAGA!!!! BĘDZIECIE PILNOWANI
zdjecie uzytkownika
snickers II - 2014-10-03 00:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ŚMITKI - 2014-10-02 23:18:17]:
No i co z tego że trójka???
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-10-03 08:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżewski pisze te opinie o amplusie i pupilki mariusza
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-10-05 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto jeszcze pisze ? człowiek CYKLOP ?
zdjecie uzytkownika
KUTWA - 2014-10-15 23:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kręcony załatwia Fredowi robotę w jakości
zdjecie uzytkownika
pukm w kaloryfer - 2014-10-16 18:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale słyszałem że Fred musi się najpierw zastanowić przy przyjąć posadę w jakości
zdjecie uzytkownika
mocarz z Nowego Jorku - 2014-10-17 20:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy wy dzieci wyrośniecie.....
zdjecie uzytkownika
FRED - 2014-10-18 16:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZO
zdjecie uzytkownika
Fred - 2014-10-19 20:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszem sie jeszcze zastanowić nad tą nową posadą załatwianą przez brata bo podobno łatwo nie ma jak się wydaje ale umowa bd pewna i podstawa dobra pewnie też. w końcu dorzucę sie bratu na paliwo i bd mógł z nim jeździć
zdjecie uzytkownika
Fredek - 2014-10-20 11:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Trochę boje się z bratem jeżdzić nowym LEONEM bo coś ostatnio się agresywny zrobił
Żeby mi po drodze tylko flaków z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypuścił :(
zdjecie uzytkownika
pukam w kaloryfer - 2014-10-21 09:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzial jakosci sie wzmacnia,inteligencja rosnie zostal jeszcze tylko jeden analfabeta ale nie do ruszenia bo zona(matka wszystkich rolników) siedzi twardo na wysokim stolku.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-21 10:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZARNA OWCA,HIHI
zdjecie uzytkownika
hak - 2014-10-23 16:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzial nierobow chyba. Pol nocy w biurze przesiedza i jeszcze im zle a jakie pieniadze zarabiaja, paranoja, jeszcze po trzech na zmianie + 3 wozkowych to juz jest kompletna porazka. Dwoch nie mialo co robic i spali to trzeciego im dolozyli
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x