brak logo

Amplus

Niegardów

Opinie o Amplus

maro 2016-06-28 20:35:54
niektórzy wychodzą po 2 godzinach pracy a mają płatne całe dniówki
1
:) 2016-07-01 23:18:34
Kto mi powie co to za przystojniak zajmuje się zwrotami ze sklepów na zmianie B?
12
NN 2016-07-07 13:36:15
czy ta komiczna w peruce ze zmiany b zasłoniła włosy Jackowi że ich nie widzi
6
jonn 2016-07-10 17:54:14
ciekawe czy posiada miotłe?
3
gg 2016-07-11 15:30:44
Podwyżki były tylko dla wybranych ?
1
Pracowity 2016-07-11 21:18:28
Tak tylko nie liczni przydupnicy albo pociotki inni zapier .... ą i tego nikt nie docenia
1
u57 2016-07-11 21:24:33
too ZBÓJ Mały ZBÓJ :))
2
NICO 2016-07-12 13:07:21
Nie rozumiem wszystkich tych którzy tak narzekają dlaczego po prostu nie poszukacie lepszej firmy która doceni, wasze starania krótka piłka nie pasuje zwalniam się i do widzenia , co was tu trzyma? . Nie lubicie ludzi z którymi współpracujecie, nie lubicie osób które zarządzają firmom , nie lubicie kierowników produkcji, magazynierów, brygadzistów. Lubicie tylko siebie , potraficie wszystkich oceniać poza sobą... To kiedy wy wszyscy znajdujecie czas na prace gdy cały czas obserwujecie innych. Wszyscy piszą anonimowo dlaczego brak wam odwagi by powiedzieć w prost do osób do których macie jakiekolwiek uwagi czy zastrzeżenia co do organizacji pracy . A odnoszenie się co do wyglądu człowieka jakim jest i jak wygląda jest chamstwem i tempactwem w najgorszym stylu . Idźcie tam gdzie będzie Wam nie męczcie siebie i innych.
17
john 2016-07-12 16:41:22
A dla czego mamy zmieniać ? To firma niech zmieni podejście do pracowników bo łamie prawo. A po drugie nie każdy ma możliwość zmiany pracy , jeśli chodzi o to , ze ktoś na kogoś nagaduje to wina jest właśnie osoby którą się obgaduje bo widocznie dała mu temu powód, I nie myśl,ze ci na zlecenie beda zapierdalac dla innych , będziecie mieć mniejsze premie lub wogole to zobaczycie
2
john 2016-07-12 16:42:10
A dla czego mamy zmieniać ? To firma niech zmieni podejście do pracowników bo łamie prawo. A po drugie nie każdy ma możliwość zmiany pracy , jeśli chodzi o to , ze ktoś na kogoś nagaduje to wina jest właśnie osoby którą się obgaduje bo widocznie dała mu temu powód, I nie myśl,ze ci na zlecenie beda zapierdalac dla innych , będziecie mieć mniejsze premie lub wogole to zobaczycie
1
TOM 2016-07-13 05:58:30
ha,haha!!! przygłup
3
zbyszek zmiana A 2016-07-13 14:35:57
Masz racje(NICO) jak to mówią najlepiej widzieć coś u kogo a u samego siebie nie . Piszesz o anonimowości a sam sie nie przedstawisz . Jeżeli chodzi o obserwacje to jest proste polskie przysłowie (cudze to sie pod lasem widzi a swojego we własnym ogródku nie widać) najlepiej jak każdy by patrzył na siebie i robił to co do niego należy.
8
tyson 2016-07-14 10:47:31
Następny przyglup, dlaczego mamy zmieniać pracę ? To firma niech zmieni podejście do pracownika i przestanie łamać prawo
7
Robert 2016-07-17 09:03:33
Łamie prawo na całej linii!!!! Może trzeba zacząć działać w tym temacie?Tylko jak i z kim,jak każdy się boi utraty pracy.Jakieś propozycje?
Byly 2016-08-03 19:14:08
Były pracownik pozdrawia pracownikow z grupy D. Mam nadzieje, ze Wam jest lepiej .
6
asasdsfg 2016-08-05 08:03:29
E gdzie tam coraz to gorzej , wyzysk jak skurwysyn
bhyuuhg 2016-08-05 17:07:58
A podpierdolic do PIP
ssa 2016-08-08 17:26:50
W łapę dają, nic to nie da.
1
wozkow 2016-08-11 19:57:15
Jak tam wyszła wypłata za lipiec daje do myślenia bo moja to nie wiem czy to wypłata czy jalmozna jak tak dalej będzie to sami będą robić bo.wszyscy odejdą
1
terte 2016-08-11 20:16:15
Co miesiąc tak jest od lat, musisz się przenieś do handlowego, zobacz ile tam osób i nie narzekają na wypłaty.
ddd 2016-08-11 22:29:55
Firmy która notuje milionowy obroty miesięczne nie stać na kilkadziesiąt złotych podwyżki dla pracowników.
6
xik 2016-08-15 14:17:50
@ ddd niestety to częsta praktyka w wielu firmach.
1
betty 2016-08-16 21:27:26
Pani Malgorzato S ze zmiany A zasanow sie Pani nad swoim zachowaniem wez sie Pani do roboty bo gora juz wie co pani wyprawia. Wlazi Pani do d...y kazdemu wozi sie pani wozkiem gdzie tylko moze. przekupila Pani brygadzistke to kazdy wie ze ma Pani dostac umowe chyba za latanie na papierosa co 15 minut .
5
Robet 2016-08-17 05:50:08
Oceń siebie,a potem kogoś innego!!!
1
Robert 2016-08-17 05:50:51
Oceń siebie,a potem kogoś innego!!!
2
Przewodnik 2016-08-19 00:51:27
Betty malgorzata skora jeździła raptem jeden dzień wózkiem i już wielkie halo, koleguje sie z Danusia a nie wlazi jej do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest ogarnieta i wie co się dzieje wokół stołu radzi sobie świetnie ze wszystkim i napewno zasługuje na umowe
5
xoxoxo 2016-08-19 07:31:03
Kobieto! Nie sraj ogniem bo się poparzysz. Jak Ci zazdrość ze Gośka to czy tamto to się naucz i ją wyręcz.
2
betty 2016-08-19 23:32:30
hahaha ja nie jestem kobieta a liczyc i pisac raporty umiem tylko nie nauczylem sie palic haha
1
betty 2016-08-19 23:33:02
hahaha ja nie jestem kobieta a liczyc i pisac raporty umiem tylko nie nauczylem sie palic haha
3
xoxoxo 2016-08-20 11:48:16
Dziękuję za słuszną uwagę, że nie jesteś kobietą. Mój błąd co do tego stwierdzenia ale już go naprawiam.
Otóż małe sprostowanie , nie jesteś kobietą, ponieważ KOBIETA utrzymuje pewien poziom intelektualny. Tutaj mamy do czynienia ze zwykłą zawistną babą, która zamiast pracować to się opierdala i rozgląda po hali w poszukiwaniu osób, które by mogła publicznie aczkolwiek "anonimowo" obsmarować.
Takie małe wtrącenie: Drogi CZYTELNIKU/CZYTELNICZKO! miej się na baczności bo kto wie, może jutro Betty obsmaruje właśnie Ciebie.
Wracając do tematu to proponuję Ci zmienić pracę ewentualnie stanowisko bo tutaj za obserwowanie drugiego człowieka nie płacą tylko za robotę którą w ten sposób ewidentnie zaniedbujesz.
7
Wera 2016-08-20 18:56:26
A. Gośka nie zanidbuje pracy latając na fajke 4 razy w trakcie pracy i siedzi tam z Elką po 15min? chodzą jedna za drugą jak gęsi i nie trzeba jakos wyjątkowo sie interesowac żeby to widziec!
5
wózkowy 2016-08-21 22:45:55
tak zasluguje na pewno za latanie na papierosa po 15 minut z elka hehe
5
s 2016-08-22 17:58:03
O której zmianie mowa ?
1
Wera 2016-08-23 18:12:54
To zmiana a
3
S 2016-08-25 19:14:27
A to w sumie mnie nie dziwi, bo zmiana A to największe nieroby zaraz przed zmianą D
5
XXL 2016-08-26 22:38:27
a co masz do zmiany D?????????
2
paul 2016-08-27 17:54:19
wlasnie wera co masz do zmiany D
A 2016-08-27 20:57:58
Nie sposób zauważyć, że zmiana A i D nie muszą się przemęczać w pracy, bo są kryte przez pewną osobę z Miechowa i nikt ich nie ruszy. 80% osób po układach.
2
ily 2016-08-30 16:00:30
Mlody kierownik jest ok karpackiego cza na niegardow wyslac niech tam robi zamieszanie tuman jeden iham do potegi
4
Dodatkowy 2016-08-31 08:11:48
Troche wieksze wysyłki i pan kierownik z pod laweczki nie wie co się dzieje drze sie tylko i chyba nie wie dlaczego razem z becka do jednego worka i na niegardow,chociaż tam też ich podobno nie trawili.
3
Okopowy 2016-08-31 11:26:03
Ej ej ej, gdzie mnie tu chamstwo na Niegardów wysyłacie. Tu porządni ludzie pracują. Miechowskich lumpów nam nie trzeba.
6
wozkowy 2016-09-06 17:26:46
No cóż z tego że ja dodam opinie jak i tak ja usuniecie
2
gigi 2016-09-06 18:03:40
Pan Kierownik z produkcji przynajmniej jak trzeba coś zrobi przy stole a becka z wózka nie schodzi nierób za co oni mu płacą
2
HAHAHA 2016-09-06 19:57:39
Za kierowanie ekspedycją bo ktoś musi ogarnąć jak i kiedy zapakować te 30 tirów. Ale to i tak nic przy tym co mają w Niegardowie ostatnio często po 20 tirów i więcej a ludzi do ładowania 3,4 a w Prandocinie 7,8 i podstawy mają wyższe a różnica w podstawie kierownika ekspedycji 500zl. Sprawiedliwość
3
yhl 2016-09-09 17:57:02
Jakie 8 ? Na A i D na ekspedycji w Prandocinie jest po 13 osób, dwie lub trzy więcej niż na B i C i jakoś z tym też nikt nic nie robi.
6
... 2016-09-15 09:54:29
Nie przejmują się ludźmi, na magazynie może się jeden z drugim pozabijac, bo oni mają na głowie imprezy "szkolenia". bydło zostanie dla nich bydłem.
5
... 2016-09-15 12:01:11
Umowy? Obiecane i nie dane ( oj max 2-3 ostatnio) ludzie po kilka lat pracują na zlecenie. Podwyżki? Tylko dla lizusów. Najlepiej chodzić po hali i opier.... ludzi.
3
punisher 2016-09-15 16:48:29
Umowy mają mieć wszyscy po nowym roku ( pewne źródło ) a ile z tego prawdy dowiemy się naprzelomie roku , a jesli nie będzie umów to zmiana D będzie mieć jeszcze większe problemy :-)
jgfjghfj 2016-09-15 18:26:29
Jesli o gęstego to sie pomyliłem , miałem o onim złe zdanie i strwierdzam ,że chłop nie jest zły, tylko ludzie mają o nim złą opinie i to mnie zmyliło, a to wina jest tej gównianej pracy , chłop nie jest zły , tak trzymac panie Krzyśku,nie przejmuj sie pan opiniami , pozdrawiam
11
lelek 2016-09-23 06:25:21
fajansiara!!!
1
Zostaw swoją opinię o Amplus - Niegardów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus