Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O.

Opinie o FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-01-10 12:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka stawka godzinowa na działalności?
zdjecie uzytkownika
Pracownik Personalny - 2014-01-22 10:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2014-01-10 12:21:52]:
Jeśli chce Pan/Pani uzyskać szczegółowe informacje na temat stawek na działalności proszę o telefon do któregoś z naszych biur regionalnych (numery i adresy dostępne na stronie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
piki - 2014-02-21 12:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że falck medycyna oddelegowała kogoś do odpisywania na forum, widac, że jednak przejmują się dobrym imieniem.
zdjecie uzytkownika
bożena - 2014-03-31 16:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie może jak się pracuje w Falck medycyna pielęgniarkom środowiskowym? Bo z tego co patrzyłam na ich stronie to poszukują.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-04-02 23:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podbije temat, gdyż również byłabym zainteresowana praca jako piguła w Falck Medycyna, wiecie coś więcej o warunkach?
zdjecie uzytkownika
potencjalny kandydat - 2014-10-14 08:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widzę, że opinie na forum są niejednoznaczne. Czy byłby ktoś uprzejmy napisać coś o pracy w Opolu? Ostatnio ukazało się ponownie ogłoszenie na referenta ds obsługi administracyjno- personalnej i zastanawiam się czy aplikować. Będę wdzięczna za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-10-15 17:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Falck jest największym dostawcą usług ratownictwa medycznego w Polsce oraz istotnym podmiotem zapewniającym opiekę medyczną osobom prywatnych, firmom i instytucjom publicznym. Na terenie całego kraju Falck posiada 63 stacje pogotowia ratunkowego, 140 nowoczesnych ambulansów i 27 placówek medycznych. Zatrudniając 3000 osób, Falck zapewnia usługi dla ponad 2,5 miliona osób.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-15 19:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuję w Falck w administracji. Nie wiem dokładnie jak jest w Opolu, ale generalnie praca w regionach na stanowiskach administracyjnych nie należy do lekkich, jednak wiele wynagradza atmosfera pracy i ludzie. Jeśli nie boisz się ciężkiej i różnorodnej pracy i jesteś asertywna to warto aplikować. Mnie praca w Falck sprawia satysfakcję ale bywa ciężko i początki nie są łatwe. Socjal też nie jest najlepszy a zarobki średnie.pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Odradzam - 2014-11-04 20:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-15 19:53:45]:
Kategorycznie odradzam. Bardzo duża rotacja w Opolu mówi za siebie. Praca poza godzinami jest niewygradzaną normą.
zdjecie uzytkownika
pracownik personalny - 2014-11-05 18:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodem poszukiwania nowej osoby w Opolu jest niedopasowanie poprzedniego pracownika do organizacji, takie sytuacje zdarzają się w każdej firmie. W Falcku za pracę w godzinach nadliczbowych dostaje się czas wolny w wymiarze przepracowanych godzin nadliczbowych albo wynagrodzenie za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
piguła - 2014-11-05 19:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos wie jak sobie radzą pielęgniarki w falck medycyna, a dokładniej jak traktowane sa pielęgniarki środowiskowe? Poszukują akurat w mojej okolicy, ale w ofercie napisali jedynie, ze oferują przyjazną atmosferę pracy, elastyczny system zatrudnienia (co to oznacza?), atrakcyjną formę wynagrodzenia (jakieś widełki?) i wiadomo narzędzia niezbędne do wykonywania pracy.
zdjecie uzytkownika
janosik - 2014-11-19 23:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może nikt nie słyszał o zapotrzebowaniu na kierowce ambulansu ? bo bardzo chętnie bym taką podją bo żona postawiła mi trochę coś jakby ultimatum że znajdę sobie robotę w okolicy albo będą nieciekawe konsekwencje ( bo pracowałem jako kierowca międzynarodowy i mało czasu w domu, kto pracował ten wie ) i jak widać szukam czegoś jako kierowca. Będę wdzięczny za jakieś info :)
zdjecie uzytkownika
kleber - 2014-12-04 02:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janosik - 2014-11-19 23:08:44]:
niestety , ale nie widziałem takiej oferty. Po za tym , nie wiem czy kierowca ambulansu też nie powinien mieć wcześniej czegoś współnego choćby w małym stopniu z medycyną. No nic, ale może ktoś jest na forum , kto się orientuje w tej całej rotacji w Falcku? jak często szukają nowych ludzi do pracy tutaj?
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-12-18 12:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również przyłączam się do pytania o to jak często szukają do pracy ludzi, bo jednak nie wiem czy mam iść do nich do pracy czy jednak nie? powiedzcie mi jak sądzicie, jak będzie najlepiej w sumie? bo sam teraz mam problem, chce zmienic praće, ale wiaodmo, ze nie chce zamienić czegoś sredniego na jeszcze gorsze tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-18 13:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Z tego co się orientuję to w pierwszej kolejności zatrudniają w Falcku Ratowników z uprawnieniami kierowcy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Falck - 2014-12-19 10:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Falck zatrudniamy na różne stanowiska, także kierowców ale w ograniczonym zakresie i nie w każdej lokalizacji. W Ratownictwie Medycznym najczęściej Ratowników z uprawnieniami kierowców. Osoby zainteresowane pracą proszę o wysyłanie CV na adres kadry@falck.pl. Staramy się odpowiadać na każde pytanie.
zdjecie uzytkownika
piel. - 2015-04-24 08:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję jako pielęgniarka opieki długoterminowej i jestem zadowolona. Pieniążki może nie są duże, ale za to mam duże możliwości rozwoju zawodowego i zapewnioną samodzielność pracy.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-30 14:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie warunki płacowe może liczyć doradca klienta ?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-07-12 21:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik personalny - 2014-11-05 18:41:11]:
Co nie jest zgodne z prawem pracy bo to pracownik powinien decydować czy chce dodatkowy czas wolny czy pieniądze za godziny nadliczbowe. Jedynym wyjątkiem są soboty gdzie pracodawca może decydować.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-15 20:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
doradca klienta - 2015-07-15 20:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie również interesują zarobki dla Doradcy Klienta - jakie widełki na podstawie, czy plany realne (dla osób zaangażowanych w pracę), jaki samochód i czy do użytku prywatnego?
zdjecie uzytkownika
kanpkazhajsem - 2015-07-22 15:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem Ci @doradca klienta, to czego można być akurat pewnym jeśli chodzi o wynagrodzenie Falc medycyna, jest to wynagrodzenie plus premie za wyniki sprzedażowe. Także nie jest to ściśle określone ile się zarabia i dużo zależy na pewno od zaangażowania człowieka i od tego ile się chce zarabiać, bo można do tego dążyć
zdjecie uzytkownika
doradca klienta - 2015-07-28 23:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest wymijająca odpowiedź. Mój znajomy PH z doświadczeniem i sukcesami wpakował się do firmy, która obiecywała kokosy jeśli będzie dawał z siebie wszystko. Po 3 miesiącach nie dostał żadnej premii i zobaczył, że inni PH również jej nie widzieli od wielu miesięcy. Więc problem dla pracodawcy leży zazwyczaj po stronie PH a dla PH po stronie produktu/uslugi/zarzadu. Mam 3 bardzo dobre oferty pracy więc chcę wybrać dla siebie najlepiej, żeby po 3 miesiącach nie szukać dalej bo okazuje się, że polityka wynagradzania opiera się np. o nierealne plany. Szanuję czas swój i pracodawcy dlatego rozmowy o warunkach płacy powinny być jawne (z widełkami) a nie tematem tabu.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-08-03 12:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego na stronie Falck w strukturze organizacyjnej nie ma uwzględnionych pracowników działu handlowego?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 19:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
bulbo - 2015-08-21 19:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie pamiętali lub zapomnieli o takiej rzeczy ? no nie wiem , ale strona internetowa zawsze może podlegać edycji więc tutaj akurat nie ma co narzekać tylko trzeba zgłosić to prezesowi albo też bezpośrednio informatykowi na pewno coś z tym zrobi i szybko się upora z tym problemem, bo to przecież błahostka.
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2015-08-22 18:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak informacji o dziale handlowym wskazuje na ignorancję tej grupy pracowniczej. Dodam jeszcze, że rekrutacja bardzo nieprofesjonalna tak samo jak ogłoszenie jej wyniku. Pani dyrektor personalnej, która zdaje się "rozdaje karty", brakuje kultury i obycia w nowoczesnym świecie biznesu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert