Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O.
Aleksander - 2011-02-17 11:08:14 odpowiedz | cytuj
to pewne że dużo zgarnia .koszulkę falck daje 1 na 5 miesięcy , szkolenia BHP z najdroższej firmy w Polsce , poprzednia firma bardziej o ratownika dbała niż o kadrową .No i kazdy litr paliwa pod lupą A tej z kadr pewnie z 10 sypną co miesiąc i zadowolona.
Doktor - 2011-02-17 11:32:24 odpowiedz | cytuj
Jestem Dyrektorem z odległej części kraju. To przykre co o kobiecie piszecie. Pani Prezes jest bardzo otwarta - jak się do niej zwrócicie rzeczowo to na pewno coś poradzi.Jest bardzo konkretna i nie sadzę by tolerowała na swoim podwórku to co opisujecie. Nie ma co gadać za plecami - walcie konkretnie do kogo trzeba.
lupus - 2011-03-28 22:59:03 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie.
Moja serdeczna przyjaciółka ma podjąć pracę w dziale handlowym.
.Czy macie jakieś opinie na temat pracy w falcku jako handlowiec?
Anna - 2011-05-03 15:33:58 odpowiedz | cytuj
W dziale handlowym można pracować , byle nie w kadrach. Teraz po czystce w Poznaniu można i tam zacząć ale i tak najlepszy rynek pracy dla handlowca sektora usług medycznych jest w warszawce. Ale jak się chce to i w Gdańsku można sprzedawać -byle wykrzesać trochę więcej energii niż dyrektor handlowy z Gdańska. Więcej Ikry ( usunięte przez administratora )Do boju Mały Rycerzu Wołodyjowski !
idol - 2012-08-02 12:55:46 odpowiedz | cytuj
Chcą przejąć pare powiatów na Dolnym Śląsku , ale stawka 6.50 dla nowoprzyjętego pracownika karetki to raczej mały żart.
pabianiczani - 2012-08-10 10:12:01 odpowiedz | cytuj
wszystko to potwierdzam, to jedna wielka ściema. nawet biuletyn który pokazuje działania falcka to jedno wielkie kłamstwo. ludzie potrzebni sa tylko do wygrania konkursów, przetargów, do pokazania super imagu a póżniej wypad za brame.
znaczek - 2012-08-26 20:13:25 odpowiedz | cytuj
@klaser

Co Ty za głupoty człowieku opowiadasz:

Gostyń – ewidentna wina szpitala, potwierdził to NFZ i Wojewoda Wielkopolski

A-4 – straż pożarna odrzuciła plany operatora autostrady, a Policja nie wjeżdżała na autostradę ze względu na opłaty

Grodzisk Mazowiecki – prokuratura nie dopatrzyła się znamion przestępstwa i zamknęła postępowanie

Poczytaj o sprawach, w których się wypowiadasz, albo nie pisz takich kłamliwych opinii.
Pracownik Falck - 2012-09-17 16:17:36 odpowiedz | cytuj
A na jakie stanowisko rekrutowałaś /
Anonim - 2012-09-17 16:36:07 odpowiedz | cytuj
Moim zdaniem atmosfera pracy w Falck jest dobra .Nie wiem skad macie takie informacje ? Pisza tylko roczarowani , nie przyjeci do pracy lub zwolnieni ?
Anonim - 2012-10-05 16:57:18 odpowiedz | cytuj
Pracuje . A Ty długo jestes w firmie
kandydatka - 2013-02-17 21:31:34 odpowiedz | cytuj
referentka ds. kadr
anonim - 2013-05-16 17:19:49 odpowiedz | cytuj
Znajdzie się może jakaś miła osoba, która opisałaby proces rekrutacji do FALCK MEDYCYNA ? Tak mniej-więcej na jakie stanowisko aplikowała i co sądzi o pracy. Sam rozważam aplikację, ale to moja pierwsza praca i nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Pensja wpływa na czas, czy są opóźnienia typu 2-3 dni?
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: