Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik Personalny - 2013-09-20 13:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż możemy odpowiedzieć . Zgodnie z procedurą rekrutacji ostateczna decyzje w sprawie zatrudnienia podejmuje kierownik działu . Pewnie dzięki temu poza nielicznymi wyjątkami mamy bardzo kompetentnych pracowników .
zdjecie uzytkownika
były - 2013-10-04 15:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem pracownikiem falcka na umowie o pracę. Odeszłem sam bo harów, (usunięte przez administratora)Atmosfera fatalna, pieniądze niskie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-11 18:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odnośnie elektronicznego naliczania czasu pracy pomysł bardzo kosztowny ,ale ktoś za to wziął pewnie nie małe pieniądze nie sprawdza się w ratownictwie gdzie nie wszystkie zespoły są w stanie zmienić się o wyznaczonej godzinie np. wyjazd zespołu .Zmiana czeka przed drzwiami przed elektroniką ,a wracający z wyjazdu zespół potwierdza wyjście później , a jak ma potwierdzić punktualne przyjście pracownik , który np. czekał przed drzwiami jedną godzinę ? Dobre w biurze !!!!!
zdjecie uzytkownika
bn - 2013-10-19 08:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-10-11 18:22:11]:
Bo tak ufają pracownikom, że kluczy nie dają?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-30 20:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
falck - porażka gdzie tu dbanie o pracownika - kpina wysokie płace gdzie jeżeli na dwóch zespołach wyjazdowych pracuje 55 ratowników , a na podstacji gdzie jeździ pan koordynator na zespole P jest zatrudnionych 6 osób . Gdzie tu mowa o miłej atmosferze nie ma co się oszukiwać jest fatalnie na pewno nikomu nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
ratownik - 2014-01-02 17:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglądaja zarobki w falcku jaka stawka godzinowa? Ile godzin w miesiącu pracuja ratownicy?
zdjecie uzytkownika
Pracownik Personalny - 2014-01-03 10:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy od Twoich kompetencji i oceny oraz stażu pracy . Obowiązują ścieżka kariery .W stosunku do rynku sa konkurencyjne . Godziny pracy zależą do formy zatrudnienia czy jesteś zatrudniony w ramach prowadzonej przez siebie działalności gospodarczej ( do uzgodnienia ) czy tez w ramach stosunku pracy ( zgodnie z norma określona przez KP.
zdjecie uzytkownika
ratownik - 2014-01-03 15:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem jako ratownik medyczny 2 lata i jak wygladała by wtedy taka stawka na działalności gospodarczej i jaka wtedy była by ilość godzin
zdjecie uzytkownika
ratownik - 2014-01-04 11:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Personalny - 2014-01-03 10:57:50]:
pracowałem jako ratownik medyczny 2 lata i jak wygladała by wtedy taka stawka na działalności gospodarczej i jaka wtedy była by ilość godzin
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-01-10 12:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka stawka godzinowa na działalności?
zdjecie uzytkownika
Pracownik Personalny - 2014-01-22 10:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2014-01-10 12:21:52]:
Jeśli chce Pan/Pani uzyskać szczegółowe informacje na temat stawek na działalności proszę o telefon do któregoś z naszych biur regionalnych (numery i adresy dostępne na stronie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
piki - 2014-02-21 12:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że falck medycyna oddelegowała kogoś do odpisywania na forum, widac, że jednak przejmują się dobrym imieniem.
zdjecie uzytkownika
bożena - 2014-03-31 16:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie może jak się pracuje w Falck medycyna pielęgniarkom środowiskowym? Bo z tego co patrzyłam na ich stronie to poszukują.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-04-02 23:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podbije temat, gdyż również byłabym zainteresowana praca jako piguła w Falck Medycyna, wiecie coś więcej o warunkach?
zdjecie uzytkownika
potencjalny kandydat - 2014-10-14 08:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widzę, że opinie na forum są niejednoznaczne. Czy byłby ktoś uprzejmy napisać coś o pracy w Opolu? Ostatnio ukazało się ponownie ogłoszenie na referenta ds obsługi administracyjno- personalnej i zastanawiam się czy aplikować. Będę wdzięczna za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-10-15 17:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Falck jest największym dostawcą usług ratownictwa medycznego w Polsce oraz istotnym podmiotem zapewniającym opiekę medyczną osobom prywatnych, firmom i instytucjom publicznym. Na terenie całego kraju Falck posiada 63 stacje pogotowia ratunkowego, 140 nowoczesnych ambulansów i 27 placówek medycznych. Zatrudniając 3000 osób, Falck zapewnia usługi dla ponad 2,5 miliona osób.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-15 19:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuję w Falck w administracji. Nie wiem dokładnie jak jest w Opolu, ale generalnie praca w regionach na stanowiskach administracyjnych nie należy do lekkich, jednak wiele wynagradza atmosfera pracy i ludzie. Jeśli nie boisz się ciężkiej i różnorodnej pracy i jesteś asertywna to warto aplikować. Mnie praca w Falck sprawia satysfakcję ale bywa ciężko i początki nie są łatwe. Socjal też nie jest najlepszy a zarobki średnie.pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Odradzam - 2014-11-04 20:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-15 19:53:45]:
Kategorycznie odradzam. Bardzo duża rotacja w Opolu mówi za siebie. Praca poza godzinami jest niewygradzaną normą.
zdjecie uzytkownika
pracownik personalny - 2014-11-05 18:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodem poszukiwania nowej osoby w Opolu jest niedopasowanie poprzedniego pracownika do organizacji, takie sytuacje zdarzają się w każdej firmie. W Falcku za pracę w godzinach nadliczbowych dostaje się czas wolny w wymiarze przepracowanych godzin nadliczbowych albo wynagrodzenie za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
piguła - 2014-11-05 19:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos wie jak sobie radzą pielęgniarki w falck medycyna, a dokładniej jak traktowane sa pielęgniarki środowiskowe? Poszukują akurat w mojej okolicy, ale w ofercie napisali jedynie, ze oferują przyjazną atmosferę pracy, elastyczny system zatrudnienia (co to oznacza?), atrakcyjną formę wynagrodzenia (jakieś widełki?) i wiadomo narzędzia niezbędne do wykonywania pracy.
zdjecie uzytkownika
janosik - 2014-11-19 23:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może nikt nie słyszał o zapotrzebowaniu na kierowce ambulansu ? bo bardzo chętnie bym taką podją bo żona postawiła mi trochę coś jakby ultimatum że znajdę sobie robotę w okolicy albo będą nieciekawe konsekwencje ( bo pracowałem jako kierowca międzynarodowy i mało czasu w domu, kto pracował ten wie ) i jak widać szukam czegoś jako kierowca. Będę wdzięczny za jakieś info :)
zdjecie uzytkownika
kleber - 2014-12-04 02:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janosik - 2014-11-19 23:08:44]:
niestety , ale nie widziałem takiej oferty. Po za tym , nie wiem czy kierowca ambulansu też nie powinien mieć wcześniej czegoś współnego choćby w małym stopniu z medycyną. No nic, ale może ktoś jest na forum , kto się orientuje w tej całej rotacji w Falcku? jak często szukają nowych ludzi do pracy tutaj?
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-12-18 12:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również przyłączam się do pytania o to jak często szukają do pracy ludzi, bo jednak nie wiem czy mam iść do nich do pracy czy jednak nie? powiedzcie mi jak sądzicie, jak będzie najlepiej w sumie? bo sam teraz mam problem, chce zmienic praće, ale wiaodmo, ze nie chce zamienić czegoś sredniego na jeszcze gorsze tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-18 13:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Z tego co się orientuję to w pierwszej kolejności zatrudniają w Falcku Ratowników z uprawnieniami kierowcy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Falck - 2014-12-19 10:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Falck zatrudniamy na różne stanowiska, także kierowców ale w ograniczonym zakresie i nie w każdej lokalizacji. W Ratownictwie Medycznym najczęściej Ratowników z uprawnieniami kierowców. Osoby zainteresowane pracą proszę o wysyłanie CV na adres kadry@falck.pl. Staramy się odpowiadać na każde pytanie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FALCK MEDYCYNA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x