Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Poltrop

Pracowałeś w firmie Poltrop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
murarz - 2014-09-13 10:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po raz drugi sie tu wpisuje poprzednio 31 08 robie u Rycha. Dobry brygadzista mamy kase z przerobu tak jak w innych firmach gdzie robilem.To chamstwo ze tego kto tu wypisuje nie ma sprawy o znieslawianie To nwidac ze to ta sama osoba. Firma powinna isc do sadu.Ryszard mowi zr tu robil taki zlodziej wyrzucili go ni teraz sie odgrywa Nie ma roboty i grzebie w internecie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-14 23:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich miałem do was dolaczyć na początku sierpnia i chyba dobrze że nie dołaczyłem bo atmosfera chyba nie miła,miałem jechać do ociepleń,dobrze że udało mi się znaleź inna prace,praca cieżka jak praca pozdrawiam napiszcie jak jest naprawde
zdjecie uzytkownika
do murarza - 2014-09-20 19:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech rychu sam sie wypowie a nie szuka smarkow co nie wiedzo o co chodz juz raz sie wypowiedzial na forum tylko zostalo usuniete przez administratora jak do niego ludzie trafjo do brygady wczesnej nakreceni w polsce dlatego nikt nic nie pisze i mowi bo jak znajomy moze bryknac w brygadzie a i jeszcze robota zalatfiona za posrednictwem rycha o reszcie nie bede wypisywal bo nie warto sie obczerniac na wzajem pracowalem u roberta 4 miesice i u rycha prawie trzy i ruznicy w zarobkach zadnej nie bylo tgze bes sciemy
zdjecie uzytkownika
kip - 2014-10-06 11:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEROBY NARZEKAJA !!!!!!!!!!!!!!!A W D....ROBOTE MAJA
zdjecie uzytkownika
Galus - 2014-10-07 15:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juziek - 2014-08-16 20:14:54]:
Ale pani Marzena podobno tez już nie pracuje.Tam jest duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
Franki - 2014-10-08 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ojj jest rotacja jest i to nie tylko w biurze Tylko współczuć ludziom tam pracującym
zdjecie uzytkownika
krecik - 2014-10-18 17:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nnnn - 2014-09-05 20:53:46]:
nnnn a jak tam stepniak robisz u niego?
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-10-19 11:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krecik - 2014-10-18 17:30:57]:
Spytać się możesz a( usunięte przez administratora )to interesuje
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-10-31 14:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcę się załapać na dociepleniowca w częstochowie przez poltrop. wiecie jakie dokładnie są zlecenia i jak wygląda sytuacja fionansowa w takiej pracy? nie chcę się naciąć
zdjecie uzytkownika
Renio - 2014-11-01 15:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janka - 2014-10-31 14:43:53]:
Jak nie chcesz się naciągać to daj sobie spokój. Lipne stawki a zarobek przeliczany od metra podział 35 % dla ludzi a 65% dla prezesika. Szukaj roboty płatnej na godziny w Belgi Ofert dużo tylko trzeba szukać a z poltropem daj sobie siana
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-11-11 11:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to 35 % dla ludzi. A kto placi zysy podatki mieszkanie auto. Jak placi pr5acodawca to okej ale jak to robota na szarno to czysty rozboj.
zdjecie uzytkownika
Renio - 2014-11-11 18:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kandydat - 2014-11-11 11:26:10]:
Co z tego że zusy auto itp płaci poltrop . Przy takich lipnych stawkach za m2 to musisz ..ć po 8m2 na dzień żeby zarobić ( mowa o klinkierze )i robić po 10-11 h Super nie?? Jak chcesz się przekonać to jedz sam zobaczysz jak jest w realu. Bo pięknie to piszą w ogłoszeniach i w burze i na tym koniec!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracuś - 2014-11-12 11:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcecie tyrać po 10-11 godzin za marną kase to se jedżcie ja byłem i przepracowałem niekturzy mnie znają bo mieszkałem w BINCHE więc nie mogę się podpisać ale mogę dużo o tej firmie wam powiedzieć omijajcie ją z dala
zdjecie uzytkownika
byly pracuś - 2014-11-12 14:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie murarz chyba Panu coś się po.... bo znam co niektórych osobiście i na temat Rysia moge dużo powiedzieć
zdjecie uzytkownika
byly pracuś - 2014-11-12 14:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tadziu bo jak sie ludzi robi w hu....to i spier....taka prawda a kase za nich bierze sie dla siebie to i sie zarobi na ludzkiej krzywdzie
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-11-17 20:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co tam za pracownicy pracujo za takie pieniadze samo desperaci co se w polsce nie radzili i licza na kase w poltropie a tam po portkach dostajo jedynie brygadzisci troche kreco to majo jako takie pienidze a mlody zawsze po rogach ma ale ze ilu chetnych juz jest na wyjazd w kolejce trzeba czekac prezes te norme to powinien zmnejszyc na 30 procent przrobu i dac zimowe stawki jakis 800eur za 230godz to i tak lepiej jak w polsce dostaniesz zimo 1200zl i transport wlasny do roboty i lokum tylko nie trzeba pic jak niektozy a poznej firma malo placi kacory brygadzisci by jeszcze lepej zarabiali gdyby prezes zezwolil na alkomat rano i na fairant za prace po browarach dniowka w plecy i 200euro kary to niektozy by nigdy nie zjechali pozdrawiam nieudacznikow
zdjecie uzytkownika
Renio - 2014-11-18 21:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly - 2014-11-17 20:15:19]:
kolejne wypociny prezesika. Gdzie ta kolejka do wyjazdu?? he he Chyba w pośredniaku To po co dzwonicie po byłych pracownikach żeby wrócili do pracy Oj cieniutko cieniutko . Dobrze napiosałeś że ludzie robią po 230 h Oj to prawda a kasa LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
do renia - 2014-11-22 21:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pracy mozna byc 230godz tylko co sie zrobilo za samo obecnosc nikt placil nie bedzie bo w polsce tez sie wylatuje z roboty za pijanstfo i leberowanie tagze nie wysilaj sie pajacu
zdjecie uzytkownika
do byly pracus - 2014-11-26 20:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zacos wylecial z poltropu tak sie madrzysz i co ty mozesz powiedziec o rychu zasrancu
zdjecie uzytkownika
Jazon - 2014-11-27 15:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jadwiga - 2014-07-23 09:22:15]:
Pani Marzena nie pracuje ,szkoda.
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-12-01 09:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jazon - 2014-11-27 15:02:02]:
bez przyczyny nie wyleciala z pracy jak wszyscy a czego ci tak szkoda
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-12-03 09:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba podala przyczyne odejscia w biuze a teraz nazekac to tak jagbus wsadzil w dupe palec i pozniej mowil ze smierdzi pajacu
zdjecie uzytkownika
murarz do jakigos renia - 2014-12-07 11:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie robie ani nie slyszalem zeby my robili 230 godzin to samo nie ma w normach aby bylo 8m2 klinkieru. podpisywalem w biurze ze potrafie zrobic na dzien 6m2 a dobry murarz na prostej scianie zrobi i 12 metrow.brygada robi do wspolnego wora i brygadzista dzieli kase ile dostane na konto.a te zusy i inne tam coc to liczy biuro ja pisze tak jak komu nie pasuje to odchodze, nie jest tu rewelacyjnie ale da sie zyc, w belgii zaossczyli przepisy i mozemy robic tylko 6 miechow, beda przenosic do luksemburga albo do finlandi.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: pytala mnie o umiejetnosci i czy bylem kiedy zwalniany dyscyplinarnie,Jak powiedzialem ze umie czytac plany to pokazala plany po francusku i pokazywalem ghdzie co jest.
Pytania: Czy pije akohol w duzych ilosciach, czy jestem konfliktowy czy mam sklonnosci do czestyc zmian pracy
zdjecie uzytkownika
ijj - 2014-12-07 14:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
plujta dali
zdjecie uzytkownika
jakiś tam - 2014-12-07 20:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ijj - 2014-12-07 14:52:08]:
12 metrów2 w 10 godzin to chyba masz jakieś zaburzenia z liczeniem.Robiłem w firmie Houben w St.Truiden na apartamentach i nie tylko tam 2 lata spędziłem w Belgii na murowaniu klinkieru i myślę,że mogę się z murarzami pościgać w klinkierze bo nawet belgowie nie dawali mi rady a koledzy z którymi pracowałem prosili żebym zwolnił robiłem na prostej ścianie 10metrów2 z windy samojezdnej za metr klinkieru miałem 23 euro.I myślę,że jeżeli zarabia się 1600-1800 euro bez żadnych opłat to nie ma krzywdy dla pracownika.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltrop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Poltrop?
Zadaj pytanie
x