Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
anonim - 2010-01-02 11:03:33 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Poltrop - Częstochowa-Belgia. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2010-02-27 12:31:32 odpowiedz | cytuj
placa 1500-1700 na lape, ale trzeba zap....... w akordzie,robota legal placa za urlop.i spanie.robota nie dla lewusow mANIEK
anonim - 2010-03-11 15:53:57 odpowiedz | cytuj
Może ktoś napisac więcej o Poltropie.Chodzi mi o pracę w Belgii,ile metrów wymagają,jak jest z mieszkaniem,ile godzin się pracuje itp.
Dobry człowiek - 2010-05-25 12:20:09 odpowiedz | cytuj
Omijać szerokim łukiem Firmę POLTROP.

Złodzieje mówią ze zarobisz 1700EURO a tu jak przyjdzie co do czego to 1250 i to jak zapier... 6.5 metra klinkieru rusztowania stawiasz we własnym zakresie mury z maxa grubośc 14 i 9 cm liczone w metrach sześciennych za metr 140 EURO dla pracownika 32%.odradzam mieszkanie na jakimś zadupiu na farmie przez weekend to krowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widzisz tylko. Jak chcesz zjechać bo Ci sie nie podoba to Cie nawet nie chcą na autobus odwieść tylko mówią ze 45 EURO się należy. Z TYM NORMAMI I CENAMI TO NAWET PRAWUS SOBIE NIE PORADZI MUSIAŁ BYŚ PRACOWAĆ OD 7 do 22 NIE DAJ SIE NABRAC NA PIĘKNE SŁÓWKA PREZESA. JEŻELI BEDZIESZ SIE CHCIAŁ ZWOLNIĆ PREZES ZAPROPONUJE CI DYSCYPLINARKĘ
anonim - 2010-06-01 09:28:20 odpowiedz | cytuj
czy nie ma juz uczciwych ludzi ja zjechalem niedawno z podobnej firmy
wszystko dobre ale na papierze realia sa tragiczne czy my wszyscy
ktorzy poswiecaja sie dla rodziny musimy pracowac u takich zlodziei
rycho - 2010-08-03 18:29:49 odpowiedz | cytuj
jestem na urlopie i przpadkiem weszlem na to forum.ja w poltropie w belgii robie piaty rok.nie wierzcie temu lebrowi co wypisuje przedtem.robilem z nim w comine, nie robil norm bo byl slaby na klimkierze,sklocal ludzi a jak mu nie sie nie udalo to bez zgody szefostwa zjechal . Nazywa sie na litere To.........i teraz wypisuje bzdety.Powinni go oddac do sadu, niech placi Rycho
anonim - 2010-08-03 21:14:21 odpowiedz | cytuj
JEŻELI TWIERDZISZ ŻE PRACUJESZ U NICH PIĄTY ROK TO MUSISZ BYĆ NIEZŁĄ ŚWINIĄ A PRZEDE WSZYSTKIM TOTALNYM PODPIERDALACZEM.INNI NIE UCHOWAJĄ SIĘ TAM DŁUŻEJ NIŻ DWA - TRZY MIESIĄCE. WIEM CO PISZĘ BO TYLE WŁAŚNIE PRACOWAŁEM . PO MIESIĄCU BEZPŁATNEGO MIAŁEM JECHAĆ 1 SIERPNIA A ZAMIAST TEGO DOSTAŁEM ŚWIADECTWO PRACY BEZ ŻADNEGO SŁOWA.U JAKIEGO BELGA PRACUJESZ?
zorro - 2010-09-12 23:07:09 odpowiedz | cytuj
Ja tu pracuje i to jest prawda i za nie długo spier..... z tąnd wychodzi 4euro na godz.
rycho to kawał hu........
a maciek dupowłaz
cheniu to dopiero podpierdalcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brygadzisci dzwonią do prezesa i mówią ze ludzie się nie sprawdzają i mało robią a metry sobie przypisują!!!!!!!!!!!
murarz - 2010-09-13 22:13:56 odpowiedz | cytuj
jebiesz metry nie wiesz ile zarobisz 10 godzin dziennie soboty pracujące obowiązkowe bo inaczej dyscyplinarka a są brygady które wychodzą przed szereg i żeby zabłysnąć przed prezesem dybią po 11 godzin dużo brygad i wykwalifikowanych murarzy zjechało do Ploski mury wymurowane przez nich miły być rozebrane ,tak się nie stało metry zostały rychowi przypisane żaden murarz nie wykonuje tam normy góra to 4 metry pracownicy pracujący po 5 lat okradają nowo przyjętych stare wygi i konfidenci a jak jakiś pajac wypowiada się pozytywnie o tej firmie to podpisuje się na tym forum żeby podnieść opinie prezesowi i firmie
chętny do pracy - 2010-09-18 19:54:55 odpowiedz | cytuj
a czy ktoś wie coś na temat pracy zbrojarzy w Belgii
realista - 2010-09-22 13:34:33 odpowiedz | cytuj
firma bierze 60 eurocent z kilograma stali, dla ciebie z tego 32 %, ciekawe czy Heniu nauczył sie liczyć metrów, czy firma robi to za niego
Do Pana REALISTY - 2010-09-29 21:35:48 odpowiedz | cytuj
Skoro jesteś tak mądry to zabłyśnij inteligencją a nie oceniaj innych , wiedząc o nich niewiele.
zz - 2010-10-15 11:19:21 odpowiedz | cytuj
Chłopie daj sobie spokój z tą firmą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonim - 2010-10-20 22:55:46 odpowiedz | cytuj
Najgorsza firma jak może tylko istnieć, prezes cieszy się różnymi osiągnięciami społecznymi, a tak naprawdę to kawał szumowiny dorabiającej się na krzywdzie ludzkiej ma swoje pieski, które mu liżą dupę i ludzi w Belgii traktują jakby byli w obozie pracy bez prawa do jakiegokolwiek zdania. Czy racja jest czy nie, nikt się tam nie sprawdza, brygadzista Robert to największa szumowina, wprowadza ogólny terror na budowie i daje popis doskonałości w określeniu, że POLAK dla innych Polaków pracujących zagranicą nie jest bratem, lecz jego największym wrogiem! Dziad!!! Zarobki do d.... OSZUSTWO pełną parą, ale przed wyjazdem kłamią słodko jak nie wiem, ta firma powinna już dawno nie istnieć. Nie traćcie czasu, życia i swoich nerwów, bo nie warto, oni nie liczą się z ludźmi, a tylko zbijają kasę na takich co tam pracowali...
KTOŚ - 2010-11-03 11:24:43 odpowiedz | cytuj
ZGADZAM SIĘ .STĘPNIAK ( ROBERT ) TO RZECZYWIŚCIE NIEZŁA ŚWINIA , A PRZEDE WSZYSTKIM TOTALNY PODPIERDALACZ I DUPOWŁAZ. ROBIŁEM W TEJ BRYGADZIE TO WIEM TROCHĘ NA TEN TEMAT. TELEFONY OD NIEGO DO PREZESA BYŁY NON STOP. ALE TO JEST TOTALNY DUPEK I WIEŚNIAK. MYŚLAŁ , ŻE NIKT NIC O TYM NIE WIE. JA SAM OSOBIŚCIE KILKAKROTNIE BYŁEM ŚWIADKIEM JEGO KABLOWANIA PRZEZ TELEFON NA CHŁOPAKÓW -NA MNIE TEŻ.PO PROSTU CIEMNIAK. NA BUDOWIE TO PATRZYŁ TYLKO , ŻEBY SIĘ POOPIERDALAĆ I ŻEBY DNIÓWKA ZLECIAŁA. UDAWAŁ TEŻ PRZED NAMI , ŻE SIĘ DOGADUJE PO FRANCUSKU Z BELGAMI NA BUDOWIE. HA,HA,HA. NIE DOŚĆ , ŻE PO FRANCUSKU POTRAFIŁ GADAĆ JAK JA PO CHIŃSKU ( POTRAFIĘ SIĘ POROZUMIEĆ PO FRANCUSKU , TO WIEM CO ON TAM NIBY MÓWIŁ - POŻAL SIĘ BOŻE ) TO NA DODATEK LEŃ PATENTOWANY. CO DO JEGO FACHOWOŚCI , TO ON MOŻE I KIEDYŚ MUROWAŁ , ALE U SIEBIE NA WIOSCE JAKIEŚ SZOPY CZY COŚ TAKIEGO. NIE POTRAFI ROZMIERZYĆ WARSTW I JAKBY NIE PROFILE , KTÓRE PRZYGOTOWYWALI BELGOWIE TO BY USIADŁ I PŁAKAŁ. Z NARZĘDZI TO NAJBARDZIEJ PASOWAŁ MU MŁOTEK BO NIE TRZEBA ZA BARDZO MYŚLEĆ PRZY JEGO UŻYCIU. PO PROSTU O S I O Ł --- ODPORNY NA WIEDZĘ I TRUDNY DO ZAJEBANIA. JAK PRZYSZŁO USTAWIĆ LASER NA STATYWIE TO GŁĄB CHCIAŁ GO POZIOMOWAĆ RĘCZNIE , BO NIE WIEDZIAŁ , ZE TAKA APARATURA SIĘ SAMOPOZIOMUJE.CÓŻ TU WIĘCEJ DODAWAĆ JEŻELI KTOŚ TO PRZECZYTA TO SIĘ MOŻE ZASTANOWI. JEŻELI BĘDZIE MIAŁ KTOŚ JAKIEŚ PYTANIA TO MAM NUMER DO STĘPNIAKA POLSKI I BELGIJSKI
anonim - 2011-01-07 15:14:01 odpowiedz | cytuj
tak porwierdzam wszystkie negatywne opinie . Ryhu to kawał hu Maciek dupowłaz Robert podpierdalacz a prezes kawał cygana . Słuchajcie ja tam pracowałem bardzo długo i powiem tak:niezarobicie więcej jak 1000 eur odjąc oczywiście zaliczki na jedzenie to 800 euro robicie jak woły .a i na temat rycha bo gościa bardzo nie lubie złodziej i cygan kradnie na wszystkim oszukuje w metrach zabiera innym i przypisuje sobie a on nic nie robi tylko sobie gada i smieje z (andre, fabianem,majkelem i resztą)a i niedawajcie mu po 2 euro za jazde bo on tą kase bieże sobie a muwi ze na paliwo poprostu pakuje ja do kieszeni i kupuje bzdetne obrazy ha ha FIRMO POLTROP JESTEŚ DZIADEM
sokół - 2011-01-07 15:19:15 odpowiedz | cytuj
ha ha prawde powiedziałeś o rychu a i ten dupowłaz maciek jeszcze robi wszystkim mówi ze jak zjedzie to jóż nie wróci (maciek jest dobry tylko wtedy jak wypije a pije dosc czesto to tylko i wyłącznie ten jeden plus)ale dupowłaz to dupowłaz posiadam tez negatywna opinie o firmie ryhu macku robrcie i prezesie
murarz - 2011-01-07 15:43:22 odpowiedz | cytuj
to nie rychu tylko generał ha! ha! a i jeszcze płacicie robercikowi za oglądanie telewizora
Mariola - 2011-01-09 19:23:55 odpowiedz | cytuj
Mój mąż chciałby pojechać z tej firmy do pracy do Belgi, ale po przeczytaniu tych opinii waha się. Czy to tylko koleżeńskie porachunki, czy szczera prawda.
Mariola - 2011-01-09 19:24:25 odpowiedz | cytuj
Mariola - 2011-01-09 19:24:26 odpowiedz | cytuj
murarz - 2011-01-10 17:24:12 odpowiedz | cytuj
ja wiem prosze pania ze kazdy chce zarobic i szuka pracy wiadomo ak najlepiej platna tym bardziej obecnie murzrz gdzie teraz podczas zimy niema zbyt duzo roboty w polsce ale naprawde wszystko co tu wypisuja wszyscy to prawda i zarobki tez tam sa male a wtamtym roku w styczniu i lutym tj8 tyg przepracowalismy zaledwie4.5 tyg i siedzielismy bo szef nam niekazal zjechac a warunki atmosferyczne sa podobne jak w polsce i kierownicy tez niekaza robic ja joz niepraacuje sam odeszlem choc mialem umowe i naprawde niezaluje i nikomu niepolecam tej firmy . wiadomo porachunki kolezenskie raz ale reszta to prawda co pisza bo tak tam naprawde w tej firmie jest a prezes yulko ladnie mowi jasne ciuchy buty doastanie ale nawet kielnie czeba miec swoja to jest naprawde zalosne
anonim - 2011-01-11 08:30:01 odpowiedz | cytuj
też się wacham ,po przeczytaniu opini
robert - 2011-01-11 16:23:05 odpowiedz | cytuj
i oto mamy potwiedzenie ze ludzie wypowiadajacy sie na temat tej firmy i innych to TOTALNE DNOOO Wiekszosci barany wylatuja za brak doswiadczenia i CHLANIE WÓDYYY oto cała prawda.Nikt sobie nie pozwoli na pijackie libacje a kase by sie brało oj brało.Dam Przykłady KAPELA Krzysztof Kapała a o Panu Wieśku Grześiku nie wspomne Ciemniaki i Ankocholikiiii. Tylko niech powiedza Ze firma płaci wszystkie zusy itp od Sredniej krajowej !!!! a nie najnisze.Sa ludzie gdzie pacuja po 5 lat tu a jest nich ok 50 i robia Tylko ankocholik i Leber Wiecznie Narzeka heeee
Tomek - 2011-01-11 16:31:00 odpowiedz | cytuj
No no to pewnie pan Sławek ew Jurek ale nie ma sie co dziwic tej opini na temat innej osobi i jej pracy od .Kaletnika czy nauczyciela a Robert to gośc spoko Owszem goni do roboty Ale ludzie zarabiaja u niego w brygadzie po 1700 eu PATAŁACHU taka jest prawda a ty penie nawet młotka nie umiesz trzymac Cwelu heee jak taki madry jesteś i odważny to podaj imię cwaniaku a wszysto bedzie jasneeee
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: