Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Poltrop

Pracowałeś w firmie Poltrop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-04-19 18:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2014-04-20 11:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)gdzie będziecie pracować jak Poltrop padnie?
zdjecie uzytkownika
stachu - 2014-04-20 14:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie tu piaty rok i jakos nie widze zeby firma padala.A swoja droga w w belgi w jednej firmie robilo osie brygad a robia cztery.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tarant - 2014-04-20 19:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten niby stachu to prezesik bo kto inny tak prostacko pisze wystarczy poczytać forum i zobaczyć że to jedna i ta sama osoba. Powinni ci zamknąć ta ala firemkę
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-04-21 10:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezes jest to człowiek bez szacunku do ludzi i bez sumienia
zdjecie uzytkownika
Wiesio - 2014-04-25 19:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i poltropik tak chwalił się nowymi kontraktami po świętach a tu LIPA!!!! pozostało tylko to marne SBD Także nowi szukający fachowcy pracy Omijajcie szerokim łukiem (usunięte przez administratora) bo będziecie (usunięte przez administratora) za 1000 euro w porywach 1300 za 240h na miesiąc
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-27 07:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-28 10:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na rozmowie w tamtym tygodniu i mam jechać w maju na ocieplenia.moj kumpel co tu robi to sobie chwali a jakbym wierzyl w to co tu ktoś pisze to by nie przyjecha nawet na rozmowe.z tego co tu czyta to pisze jakiś jeden ( usunięte przez administratora ). na te firme
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2014-04-29 21:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego jak chcesz jechać to proszę bardzo i zobaczysz jak tam jest dobrze .praca w akordzie powinieneś zarabiać lepiej jak na godziny a jest odwrotnie ,
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-05-08 19:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze krótko TRAGEDIJA Wielkie obiecywanie i na tym koniec Godzin trzeba robić moc a kasa to lipa Firma z 100 procent daje tylko 33 do podziału Stawki za metr murów to śmiech jak za klinkier. Ostatnio odeszła cała brygada z Luksemburga bo takie rewelacyjne zarobki. Naprawdę szkoda nerwów i czasu na tą firmę. Ludzie jak siedzieli w kraju tak siedzą dalej bez roboty co lepsi już pouciekali z tego dziadostwa
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-11 21:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie prezesie niech nam pan powie kiedy ostatecznie wyjeżdżamy do tej pracy jak nas pan długo jeszcze myśli okłamywać .czy jest pan sumienny ,lojalny do swoich pracowników ,raczej nie ma nas pan za nic
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-05-12 18:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek radzę szukaj czegoś innego bo okres minie i nici z roboty. Tak tragicznie jeszcze nie było ale co się dziwić jak ludzi ma się za g...o i co lepsi dawno się pozwalniali
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-05-18 11:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja brygada zjechala po swietach i zeczywiscie bylo miesiac przerwy bo inwestor dla ktorego robi poltrop nie mial roboty,Od 12 maja juz robimy.A domtych co tu nie robia a pluja to powiem jedno nie pasuje to ide gdzie indziej przyszlem tu z wlasnej woli i z wlasnej woli odejde aqnie bede zalow tu pokazywal.w mojej brygadzie od roku robia ci sami wszedzie trza zap...
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-05-18 15:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co się unosić @krzysiek, jak ktoś jest stworzony do narzekania a nie do pracy to już taki pozostanie
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-05-18 21:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) pchacie sie do tej firmy a pozniej nazekacie i dobrze ze firma malo placi docenicie prace w kraju
zdjecie uzytkownika
radek nowy - 2014-06-21 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od tygodnia pracuje w haselt jest trzech nowych i 2 starych z poltropu w tym brygad, nic nienormalnego nie widze w robocie ztym co tu niektorzy wypisuja. robimu po 8 czsem 9 godzin ale brygadzista narzucil duze tempo bo kasa z przerobu. spanie i auto dala firma.zusy podatki placa, ci starzy gadali ze odeszlo ludzi bo brali malo kasy. tu jest 40 eur za metr klinkieru.
zdjecie uzytkownika
do radka stachu - 2014-06-21 12:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nNIE PISZ DOBRZE o tej firmie bo cie turozni byli wezma za kapuche
zdjecie uzytkownika
sławek - 2014-06-21 12:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek nowy - 2014-06-21 12:06:52]:
He he he he pierdu pierdu robi tylko dwie brygady w SBD Prezesie komu ta sciema bo to ty piszesz he he he
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-06-30 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sławek - 2014-06-21 12:59:27]:
tak najlepiej śmiać się ze swojego żartu. A niestety żadna konkretna myśl z tej Twojej wypowiedzi nie wynika
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2014-07-10 14:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem ostatnio na rozmowie w tej że firmie i powiem tak;; jedno wielkie oszustwo. Stawki po 36 eu za klinkier tak mi powiedziano To ile się zarobi to każdy umie policzyć . A najlepsze jest to że brygady niby robią po 8-9 godzin. To ile się zarobi ?? 600 eu ?? Chyba tak .Wcale się nie dziwię osobą tu wypisującym że ta firma to lipa !!! Takie samo odniosłem wrażenie. Radzę dać sobie spokój
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-12
Żródło: gazetapraca.pl
Częstochowa
(śląskie)
Osobę do marketingu z doświadczeniem oraz bdb. znajomością j. angielski; tel. 34/3720934 CV kadry@poltrop.pl  
zdjecie uzytkownika
dominek - 2014-07-18 19:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robie u rycharda w brygadzie ,on wzial 2100 za czerwiec a brygada od 1450 do 1700to chyba niezle. jak wszyscy tluka metry to i jes kasa.A ty nowicjusz nie pchaj sie do roboty bo cie kolesie z brygady wyleja bos jeszcze nie zaczal a juz plujesz
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-18 22:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he he dobre Rychu 2100 za rozbiórki chyba Bo tylko to potrafi robić. Dobrze że Kluczny był na budowie to ogarnął temat bo tamten niełuk i tłuman to nawet planów nie umie czytać. Też u niego robiłem to wiem co jest grane więc takich bajeczek nie pociskaj gościu. A Nowicjusz ma po części rację Firma padła. z tylu brygad zostało 2-3 to co to może oznaczać ?? hę ?/ W końcu koniec złodziejskiej firmy. 2100 to ja biorę robiąc po 8 godz. na luzie i też w polskiej firmie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy tadek - 2014-07-19 18:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w srode na podpisaniu umowy, bylu paru murarzy paru ociepleniowcow.gadalismy ze wiekszosc jedzie z poltropu bo ich koledzu tu robili i robia i se chwalili.przy podpisaniu umowy zapytalem kadrowa ladna czarnule kto wypisuje tyle zlych rzeczy skoro wiadomo ze jego znajomi se chwala ze wszystko jest legal. powiedziala ze pracowal tu parela jeden brygadzista z czeestochowy. co oszukiwal firme na paliwie i ludzi na zaliczkach.dopiero go namierzyla gdy firma zamontowala gps i wpadl dopiero.ma wyrok sadowy.i on pisze wiekszosc zlych opinii.powiedziala mi tez ze firma moze zapewnic robote przez pare lat jak bedzie wydajnosc i nie picie alkoholu.
zdjecie uzytkownika
dominek - 2014-07-21 17:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czepiaj sie byly ryszardA oN W POLTROPIE ROBI 8LAT I DOBRAL SE DOBRA BRYGADE.rOZBIORKI MU ROBILI LEWUSY I NIE BYLO KASY.W Suani w czerwcu robila jeszcze jedna brygada z poltropu i mieli jeszcze wiekszy przerob to i mieli na pewno wiecej kasy naz nasza brygada, Skoro nalatujesz na rycha to moze on cie wyrzucil i tera plujesz na stronie.Pokaz firme gdzie za 8 godezin masz 21oo.Moj koles co tu robil poszed do belgijskij firmy i ma 2ooo euro i spanie i dojazdy do roboty za swoje.
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2014-07-23 09:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weszłam z ciekawości na tą stronę i włosy się jeżą jak czytam nie które wpisy. Mój mąż pracował w tej firmie ponad 3 miesiące. Pracował cały czas w polsce ale firma ogłosiła upadłość więc musiał szukać pracy. Poltrop ogłaszał się więc się zgłosił. Na rozmowie obiecywali dobre zarobki ok 1800 eu po miesiącu umowę o pracę bo na początku umowa zlecenie no i co?? otóż to wszystko okazało się kłamstwem. Zarobki w dobrym miesiącu miał ok 1300 eu minus 200 zaliczki więc zostawało 1100 a pozostałe miesiące było jeszcze gorzej!!!!! Pracując za granicą po 9-10 godzin zarabiał grosze. Umowy też nie dostał tylko pracował cały czas na zleceniu. Zwlekali go z miesiąca na miesiąc po prostu tak wykorzystują ludzi!!!! Teraz pewnie odezwą się obrońcy firmy że to był pijak i lewus he he ale on ma doświadczenie 25 lat i na pewno nie jest pijaczkiem takim jacy robią tam w tej firmie bo to co tam się dzieje to opdobno można książkę napisać. Sami pracownicy mówili między sobą że lata świetności tej firmy mineły przez chciwość "ala" prezesa tej firmy bo traci dobrych ludzi którzy odchodzą bo nie ma zarobków i nie szanuje się ludzi. Chciałam podziękować i pozdrowić panią Marzenę :))
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltrop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x