Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Poltrop

zdjecie uzytkownika
Basia - 2013-06-19 20:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż wybiera się do Belgii. Teraz w Polsce nie ma pracy, a jak już jest to albo trzeba chodzić za pieniędzmi, albo płacą zaliczkowo.Poczytałam troszkę was i ważne, że płacą na czas. Wszędzie trzeba [usunięte przez moderatora].... W ub.r. też był za granicą. Jak byście pracowali w tamtej firmie, to dopiero byście mięsem żucali. Uwieżcie mi wszędzie jest źle, ale jak widzę tam nie tak tragicznie, bywa gożej.
zdjecie uzytkownika
konik - 2013-06-22 12:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w tym poltropie robilem 2.5 roku ale kuizyn zalatwil mi robote w Norwegii. A wiec mogę cos obiektywnego powiedzieć. W Norwegii zarobki dużo większe ale koszty utrzymania tez wysokie i dojazdy tez.Musze oplacic wszysko sam hawire autto Ale wychodzę lepiej niż na robocie w Niemczech belgii czy francji. A co do poltropu to dobra firma. robilo się niezle ale tez kasda zalezala jaka była budowa. Ja robilem u rycha dzielil kase4 sprawiwedliwie. Podobno tam dalej robi.Na koniec uwaga dla nowych. Wszystko zależy do jakiego trafisz brygadzisty bo to on organizuje robot e zalatwia materialy in dzieli kase
zdjecie uzytkownika
Rab - 2013-07-06 18:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobotka dzis pijem wodeczke i grilla i troche na internecik. Maj potej [usunięte przez moderatora]j zimie i kwietniowych deszczach byl niezly w czerwcu calkim niezle, G [usunięte przez moderatora] 32ooo eur przerob Wzielimy po 1800 a p [usunięte przez moderatora]2300.Ja zgrana brygada i nie wedrowniczkow co miesiac tu miesiac tam to idzie zarobic,Nasz brygadzista nie oglada sie na biuro aby mu dali czlowieka ale sam wybiera.Biuro przysyla miernoty i to pozni jakis z nich wypisuje jak zjedzie albo brygadzista wywali. Co byly tera bys wrocil.
zdjecie uzytkownika
do bylego - 2013-07-06 20:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxxx - 2013-07-02 06:40:20

do bylego - 2013-07-01 23:33:05

po co zwalniac lewusow dac pare groszy i sami wroco do polski ze wstydem ze mniej zarobili jak w polsce ja nie nazekam za czerwiec wzielem 1560 e a mlodziaki [fachowcy ] do 1000 trzeba miec staz w firmie i renome u prezesa ktos musi na kogos [usunięte przez moderatora] czyli mlodzi i tak bedzie bo starzy nie dadza sie wygryzdz koniec kropka byly ale ciebie cignie do poltropu tylko miejsca dla ciebie niema mozesz tylko sie pomondzyc tymy wypisamy a my browara pijemy zupilera bo promocja jest napisz co porabiasz w polsce i pozdrowienia od znajomych
trzeba mieć staz w firmie czyli [usunięte przez moderatora]ile sie da ,i zaufanie prezesa czli włazić [usunięte przez moderatora] i cieszyć sie że zarabia sie grosze na tanie piwo. tacy tam robia bez honorowa cholota i niedorozwoje! policz ile ci na miesiac wychodzi średnia wyplata w skali roku,mniej niz ci nowi zarobili [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
a ty powiedz ile ci teraz wychodzi bo slyszlem ze czasem na papierosy niemasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie wymandrzaj sie glupimy wypowiedziami
zdjecie uzytkownika
jankowalski99 - 2013-08-16 21:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to dobra firma, płacą w terminie, w zeszłym miesiącu za 2 tygodnie zarobiłem 900. To chyba nieźle. Pracować trzeba, ale to nie jest jakiś wyzysk. Wszystko zależy od brygadzisty. Jutro wyjeżdżam na następny kontrakt.
zdjecie uzytkownika
mirka - 2013-08-17 21:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj przywiozlam z dziecmi meza do tej firmy.Na placu bylo chyba z 50 ludzi co wyjezdzali.Jakos nie slyszalam aby ktos narzekal.Te wpisy to ktos robi zlosliwie. Moj maz robi tam od zeszledo roku i nie narzekamy.Wszedzie trzeba pracowac za darmo nikt nie placi.
zdjecie uzytkownika
molos - 2013-08-20 19:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zjechazalem z erbudu trzeba robic po 260 godzin i 1400- 1500 do reki,I roboty coraz mniej. Szukam w internecie jakiejs dobrej firmy aby wyjechac.A tu roznie pisza ,Niech ktos napisze co dlugo robi jak kasa ile harujemy.
zdjecie uzytkownika
Żak - 2013-09-15 07:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJACY - 2013-09-14 18:46:02

jak sie czyta niektore wpisy to widac ze pisza ci co zjechali i maja jakies zale.Podpisz sie jeden z drugim a nie obrzydzaj innym roboty.
Masz rację kolego zjechali i wypisują bzdety .
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 20:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moze ktos napisac ile tych m2 klinkieru trzeba polozyc dzienniei jakie sa zarobki w tej chwili bo ponac lepiej maja placic pozdrawiam bolo
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-26 19:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaśka - 2013-09-26 11:11:21

- 2013-09-22 08:06:41

ŻONA - 2013-09-21 19:36:41

- 2013-09-19 20:37:29

czy moze ktos napisac ile tych m2 klinkieru trzeba polozyc dzienniei jakie sa zarobki w tej chwili bo ponac lepiej maja placic pozdrawiam bolo
Poltrop to najgorsza firma w jakiej pracuje mój mąż. Zarobki bardzo słabe kiepskie budowy !! W biurze obiecują złote góry a potem okazuje się że to lipa. Ludzie tam, robia bo teraz ciężki okres ale dużo osób zapowiada odejście. Zastanówcie się ludzie bo nie warto się tu pchać !!!!
Masz racie żono ale lepsze osiemset eu od zera a w Polsce nawet tego nie zarobi twój mąż .
800e jest dobre,potem 600e, aż wreszcie będziecie pracować za 400e i też będzie dobrze! Co za idiota! Piszesz jakby Polacy mieli do wyboru Poltrop albo bezrobocie w kraju! Tysiące ludzi pracuje zagranicą ,a ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myślisz ,że Poltrop jedyny!
Kaśka nie obrażaj ludzi których nie znasz nie jestem ani idiotą ani debilem pracuje w poltropie z własnego wyboru nikt tutaj nie jest łańcuchem przywiązany . Lepszy poltrop z 800et eu od bezrobocia w POLSCE i od prywatnych fiemek co to za 260 godzin płacą całe 1800et zł bez ubezpieczenia a na koniec sezonu wyrzucą znowu do pośredniaka. Zgadza się wielu polaków pracuje i co z tego myślisz że czekają na byłych , obecnych pracowników poltropu z otwartymi ramionami . Nie jestem też fanatykiem poltropu ja tylko tu pracuje .
zdjecie uzytkownika
karol30 - 2013-10-06 22:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedlem przez przypadek na forum o poltropie... obecnie pracuje u niemca dwa lata za 12E z firmy we wroclawiu
ludzie to co tu wypisujecie mozna sie pietą przez plecy przezegnac albo to same nieroby albo fachowcy którzy nie cenią siebie i swojej pracy
oprucz stawki /h jest jeszcze mieszkanie ,dojaazdy do i z pracy za co placi agencja czasami potracaja sobie jakies euraki a co 6--8 tygodni zjazd na urlop slużbowym samochodem a gdzie kiedys bedziecie ludzie szukac lat pracy jakby sie w ZUS-ie poprawilo
zdjecie uzytkownika
kowal - 2013-10-23 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos mi tu nie pasuje,bylem na rozmowie w lipcu, obiecali ze wyjade w sierpniu a do dzisiaj kaza mi czekac bo niema miejsc.Zalatwial mi kumpel te robote i bardzo sobie chwali. I on sie dowiadywal w kadrach ze od czerwca nik nie zjechal i w pierszej kolejnosci wyjade.Jak by byl kit to by wiara zjezdzala.Chyba tu za duzo zlosliwosci.
zdjecie uzytkownika
romek - 2013-11-17 11:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje jako brygadzista od paru miesiecy w Luksemburgu,do sierpnia robilem w belgii.Jestem oburzony (usunięte przez administratora) roznych wpisow jakichs zon i paru niezadowolonych. Jak komus nie pasi to odejsc i szukac gdzie lepiej. A wszedzie trzeba (usunięte przez administratora)W innych firmach co robia w belgi tez wredne wpisy takich samych ludzikow co tu.
zdjecie uzytkownika
marian pracujacy - 2013-12-26 10:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostalem zaproszony po raz pierwszy na Wigilie 20 grudnia w poltropie. Bylo ze 40 jak widac pracownikow z biura Belgii ochrny i handlowcow tak do nich mowiono.Byl oplatek gral zespol tance i duzo wudy.Mam 52 lata i jeszcze mnie nikt w innych firmach nie zaprosil na taka wigilie.a na koniec wszyscy dostali prezenty aparaty fot radi sprze do domu.Jak ktos brdzie plul na ta firme a bede wiedzial kto to to mu do (usunięte przez administratora). 4 stycznia wracamy po urlopiku
zdjecie uzytkownika
Kierownik biura - 2014-01-06 17:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako kierownik biura Poltrop odpowiadającym za rekrutację pracowników oświadczam,że nie rozmawiałam i tym bardziej nie namawiałam żadnego byłego pracownika firmy do powrotu ,nie zamierzam tego czynić również w roku bieżącym-nie sprawię więc niespodzianki wypisującym tu różne rzeczy żadnym telefonem.Od długiego czasu w firmie nie ma rotacji-w kolejce na wyjazd na budowy czeka zaś ok.50 osób,którzy najpóźniej do końca marca powinni zacząć pracę.Ten ,kto ma klasę niech się podpisze,pozostałych zapraszam do firmy-wyjaśnimy sporne sprawy,jeśli takowe wystąpiły.Pozdrawiam wszystkich cieżko pracujących w Belgii i Luksemburgu.
zdjecie uzytkownika
stachu - 2014-04-20 14:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie tu piaty rok i jakos nie widze zeby firma padala.A swoja droga w w belgi w jednej firmie robilo osie brygad a robia cztery.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-05-18 11:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja brygada zjechala po swietach i zeczywiscie bylo miesiac przerwy bo inwestor dla ktorego robi poltrop nie mial roboty,Od 12 maja juz robimy.A domtych co tu nie robia a pluja to powiem jedno nie pasuje to ide gdzie indziej przyszlem tu z wlasnej woli i z wlasnej woli odejde aqnie bede zalow tu pokazywal.w mojej brygadzie od roku robia ci sami wszedzie trza zap...
zdjecie uzytkownika
radek nowy - 2014-06-21 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od tygodnia pracuje w haselt jest trzech nowych i 2 starych z poltropu w tym brygad, nic nienormalnego nie widze w robocie ztym co tu niektorzy wypisuja. robimu po 8 czsem 9 godzin ale brygadzista narzucil duze tempo bo kasa z przerobu. spanie i auto dala firma.zusy podatki placa, ci starzy gadali ze odeszlo ludzi bo brali malo kasy. tu jest 40 eur za metr klinkieru.
zdjecie uzytkownika
dominek - 2014-07-18 19:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robie u rycharda w brygadzie ,on wzial 2100 za czerwiec a brygada od 1450 do 1700to chyba niezle. jak wszyscy tluka metry to i jes kasa.A ty nowicjusz nie pchaj sie do roboty bo cie kolesie z brygady wyleja bos jeszcze nie zaczal a juz plujesz
zdjecie uzytkownika
nowy tadek - 2014-07-19 18:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w srode na podpisaniu umowy, bylu paru murarzy paru ociepleniowcow.gadalismy ze wiekszosc jedzie z poltropu bo ich koledzu tu robili i robia i se chwalili.przy podpisaniu umowy zapytalem kadrowa ladna czarnule kto wypisuje tyle zlych rzeczy skoro wiadomo ze jego znajomi se chwala ze wszystko jest legal. powiedziala ze pracowal tu parela jeden brygadzista z czeestochowy. co oszukiwal firme na paliwie i ludzi na zaliczkach.dopiero go namierzyla gdy firma zamontowala gps i wpadl dopiero.ma wyrok sadowy.i on pisze wiekszosc zlych opinii.powiedziala mi tez ze firma moze zapewnic robote przez pare lat jak bedzie wydajnosc i nie picie alkoholu.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-09-05 21:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kupa bezmuzgowcow chyba tam pracuje dobry muraz ma pracy duzo w sezonie a ci co ida do poltropu i poznej nazekaja to tacy murazea co odrazu chcieliby po 3 tys eur zarabiac a w polsce robili po 1600zl pochwal sie jeden z drugim gdzie zescie pracowali niektuzy i 500eur sa nie warci a to ze ci co dluzej pracuja i kombinujo to normalkazalujecie to firmowe paliwo nie wasze pacany morada w kubel bo jak sie dowiemy ktory te glupoty wypisuje to bedzie zjazd do polski mial
zdjecie uzytkownika
murarz - 2014-09-13 10:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po raz drugi sie tu wpisuje poprzednio 31 08 robie u Rycha. Dobry brygadzista mamy kase z przerobu tak jak w innych firmach gdzie robilem.To chamstwo ze tego kto tu wypisuje nie ma sprawy o znieslawianie To nwidac ze to ta sama osoba. Firma powinna isc do sadu.Ryszard mowi zr tu robil taki zlodziej wyrzucili go ni teraz sie odgrywa Nie ma roboty i grzebie w internecie
zdjecie uzytkownika
murarz do jakigos renia - 2014-12-07 11:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie robie ani nie slyszalem zeby my robili 230 godzin to samo nie ma w normach aby bylo 8m2 klinkieru. podpisywalem w biurze ze potrafie zrobic na dzien 6m2 a dobry murarz na prostej scianie zrobi i 12 metrow.brygada robi do wspolnego wora i brygadzista dzieli kase ile dostane na konto.a te zusy i inne tam coc to liczy biuro ja pisze tak jak komu nie pasuje to odchodze, nie jest tu rewelacyjnie ale da sie zyc, w belgii zaossczyli przepisy i mozemy robic tylko 6 miechow, beda przenosic do luksemburga albo do finlandi.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: pytala mnie o umiejetnosci i czy bylem kiedy zwalniany dyscyplinarnie,Jak powiedzialem ze umie czytac plany to pokazala plany po francusku i pokazywalem ghdzie co jest.
Pytania: Czy pije akohol w duzych ilosciach, czy jestem konfliktowy czy mam sklonnosci do czestyc zmian pracy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-28 16:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w belgii robilem w poltropie od 2 lat a od 7 stycznia przenosza mnie do luksemburga bo moge tam robic tylko 6 miechow. Moga tu pisac rozne rzeczy ale firma dla starych pracownokom daje robote caly rok.Tam ktos pisal ze trza robic 230 godzin ktos ten klamie placa podatki i zusy od tego cosie zarobilo.Moze bym chcial wiecej zarobic ale sie tu zzylem z kolesiami, Pary kolesiow poszlo na swoja dzialalnosc ale co troche siedza w kraju
zdjecie uzytkownika
czekajacy - 2015-01-18 11:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam podobno jechac w lutym terz ci w biurze mowia ze wysylaja swoich starych pracownikow. moj koles co pojecha mowi ze jak brygada rowna to da sie wyjsc na swoje i wodeczke tez saie spozyje
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltrop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Poltrop?
Zadaj pytanie