Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Poltrop

Pracowałeś w firmie Poltrop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jankowalski99 - 2014-01-06 20:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik biura - 2014-01-06 17:04:39]:
Firma jest w porządku, płacą w terminie. Jednak mam problem z kasą za urlop, który niby wykorzystałem.
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2014-01-15 21:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jankowalski99 - 2014-01-06 20:46:21]:
TAk firma w porządku jak djabli Dajta soboie spokój ludzie z ta (usunięte przez administratora)firemką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
murarz z belgii - 2014-01-19 11:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie bylen na tej wigilii ale kumpel co byl mowil ze bylo gites i prezes sie postaral i ze byli tylko pracownicy co dlugo tu robia,Dziwie sie temu co wypisywal ze prezenty i takie popijawy sie ludziom naleza bo to z ich kasy.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bodo - 2014-01-26 18:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
Ja do mariana pracującego.Mam tak samo jak ty 52 lata pracowałem w takiej firmiegdzie na gwiazdke od kilku lat dostawaliśmy po 1500 zl ,a co roku we wrześniu było organizowane swieto budowlanca,gdzie wudy była rzeka ,jezioro piwa a ocean zżarcia,przepracowalem tam 8 lat,bo firma przeszla na podwykonawstwo i nie chciała mieć swoich pracowników,roboty miała na terenie całej polski,mieszkania w domkach obiady z 2 dan w sezonie zarabiałem 5000 tys .To co ty mi tu pieprzysz o jakiś prezencikach tandetnej chinszczyznie....Do poltropu również zlozlem swoje cv i nawet pojechałem na rozmowe,papiery leza ale nawet jak do mnie zadzwonię to nie pojade ,po tym czego tu się naczytałem.Zagranica to trzeba zarabiać kase a nie nędzne grosiki.Wrocilem z kontraktu w Niemczech i pojechal bym znowu bo kontrakt podpisany był na 2 lata ,ale zima klapa jest jak wszędzie .Ale z poltropu nie skorzystam .
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2014-01-26 22:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to już było i nie wróci więcej pozdrawiam marzycieli .
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-01-28 12:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bodo - 2014-01-26 18:27:42]:
Masz rację za granicą trzeba zarabiać a nie głodować a tak jest w Poltropie właśnie!!! A jeśli jakim cudem zarobisz więcej jak 1400 eu to jakim kosztem ?? ponad 260 godzin za mies. Piękie tylko prezesik gada i na tym koniec!!! Kase to tylko on zbiera a wt tyrajcie.
zdjecie uzytkownika
marian znow do bodo - 2014-02-09 09:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nik cie nie prosi zebys robil w poltropie.i nik nie musi o tym wiedziec. pisalem tu o tej imprezie bo nigdy na takiej nie bylym i nie gadaj tu ze nik mi laski nie robil. i nie bylo zadnej chinszczyzny. siedzisa w chacie bryziesz paznokcie bo nie masz roboty. ja tu robie ile sie da a tobie nic do tego
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-02-09 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marian znow do bodo - 2014-02-09 09:47:34]:
Chyba już nie długo porobisz bo roboty coraz mniej He He już pare brygad siedzi w domach od świąt i czekają na robotę a teraz następna brygada zjechała. Coś cieniutko poltropik ciągnie i bardzo dobrze takie (usunięte przez administratora)powinny zniknąc
zdjecie uzytkownika
piotrek40 - 2014-02-13 16:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcecie opini to dzzwońcie (usunięte przez administratora) POwiem każdemu co i jak tu było
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-02-13 20:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-15 13:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zjechala moja brygada w grudniu ale 22 wracamy robota w brukseli.daja robote przez caly rok z kasa roznie bo od przerobu. ale zysy podaki placa dostałem pita i wszystko ujęte.robilem poprzednio w 2 firmach na zachodzie i wszędzie podobnie.Ale w anglii musialem placic za chate i dojazdy a tu daja chate i auto
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-02-17 19:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy moze ktos napisac jak ze stepniakiem sie skontaktowac dzwonilem do kolegi to mowil ze niewie czy pracuje bo potrzebuje pare starych zegarow jeszcze on tam gdzies dojscia mial
zdjecie uzytkownika
iwan - 2014-02-18 21:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak niema rotacji pracownikow to niech zatrudnio znow stepniaka on to lubi
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-18 19:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam robi pijaczek Rychard dalej rozbióra za rozbiórką???
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2014-03-25 22:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Panowie poltrop się kończy brygady zjechały nikt nie dodaje nowych opinii znaczy jest kiepsko panowie murarze .
zdjecie uzytkownika
wanda - 2014-03-27 19:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wacek - 2014-03-25 22:19:45]:
jest tak dobrze w firmie ze pacany nie piszo zeby ludzi sie nie napchalo bo prace potraco teraz placo 2200euro z godzin a nie akord dlatego nie piszo zryte mordy
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2014-03-27 20:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i coś się zadziało .
zdjecie uzytkownika
były - 2014-03-28 18:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wanda - 2014-03-27 19:52:44]:
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Skoro pac 2200 to czemu ludzie w chapach siedza?????? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2014-03-28 20:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-03-28 18:07:05]:
Spróbuj pisać w swoim ojczystym języku lub na trzeżwo będzie łatwiej zrozumieć a co do poltropa racja cienko , siedzą ludzie w Polsce pracuje chyba tylko trzy brygady w Belgi i jedna / pół brygady w Luksemburgu przeroby i wypłaty bez większych zmian czyli dno , bajki w biurze standard nie wiem czy szukają jeleni na wyjazdy .
zdjecie uzytkownika
jurek z olsztynka k\czestochowy - 2014-03-29 17:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wacek - 2014-03-28 20:08:34]:
narazie pracuja ci co byli na wigili i wybrancy zaufani dla firmy a reszta co siedzo w domach pojado po swietach a jak nie to nabur ma byc nidlugo czesc
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obcy - 2014-03-30 09:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos sie bawi znow na stronie to pisze chyba ktos pokrzywdzony albo ten co siedzi w chacie i nic nie robi
zdjecie uzytkownika
Tarant - 2014-04-19 10:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co cisza poltropik pada na r...j
zdjecie uzytkownika
wwwwww - 2014-04-19 18:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
lkj - 2014-04-19 18:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-04-19 18:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
60 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltrop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x