Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Poltrop

zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2012-03-03 21:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo tak jest
zdjecie uzytkownika
Kikut - 2012-03-17 06:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich zdrowo myślących LUDZI !!
Poltrop : 6,5 m/dziennie-1400 euro = 5600 zł
Firmy klinkierowe w Wawie :
60zł za metr (średnio robię ok 4-4,5 m dziennie)
Więc 23dni x 250 = 5750 zł...
Na chooj Wam GADY i PASOŻYTY z Poltropu ?
Mobbing,stres,oddalenie od rodziny ?
Też pracowałem w podobnym OSZKAŃCZYM KOŁCHOZIE - Erbud więc wiem o co biega...
Od paru lat pracuję po Polsce i jest lepiej o niebo !!
Jeśli nie macie "choroby eksportowej" (wiecie o co chodzi :-) ) , to znajdziecie robotę TU !!
Yebać - Poltrop,AKPS,Polbau,Erbud i innych Pasożytów !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
byly - 2012-03-17 17:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jak co ale rysiu jest kawal ch...ja ,to pociotek prezesa i sie chronia ,zeby od nowych wyrwac 500 euro ze niby sie ktos nie nadaje jak ktos juz jakis czas robi to wie o co chodzi,jeden czlowiek ,beznadziejzaja,ny wywala wszystkich co sie z nim nie zgadzaja,zenada,........
zdjecie uzytkownika
karo - 2012-03-17 22:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kikut gdzie ty widziales zegy w warszawie robili klinkier na duza skale. Chyba ci sie cos pomajgalo. A jak nie podaj firme w Wa-wie. Ja bylem w erbudzie a tera w poltropie. Placa na czas,spanko i autko daje firma. zaliczki na zarelko tez i caly rok robota i 1500 eur . Jak komus nie lezy to niech idzie do kikuta. Jak komu zalezy na robocie to tu nie jest zle
zdjecie uzytkownika
polak - 2012-03-18 06:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kikut zapomniał dodać że zapier.... na czarno śpi po pakamerach i płacą jak chcą albo wcale.Przerabiałem Warszawe i dziękuje złodziejom!!! Warszawiaki to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ...Może można zarobić ale we Wrocku Poznaniu
zdjecie uzytkownika
waldek - 2013-05-25 21:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy moze ktos napisac jak jest w tej firmnie z zarobkami bo znow jest ogloszenie na klinkier z bylych pracownikow lub pracujacych pozdrawiam i dzieki jesli ktos cos napisze
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2013-05-26 10:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiesz dlaczego jest znowu ogloszenie? zastanow sie sam
zdjecie uzytkownika
poltrop - 2013-05-26 21:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pakuj sie to [usunięte przez moderatora] bylem tam wiem jak jest
zdjecie uzytkownika
Rob do alka - 2013-06-16 12:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chbas zle zrozumial ze za 40 godzin dostaniesz 1800 euro, T u jest akord i jak dobra brygada to to wyciagniesz ale przyjezdza duzo pseudo klinkierowcow i nie robia metrow a potem im sie krzywda dzieje.Paru orlow juz wyjeczalo do Niemiec na czarnon ale jak beda robic w takim tempie jak w Belgii to pojada na Hajti. Morzecie niektorzy opluwac firme ale daja rbote caly rok ,kasa na czas, zusy placa Robilem juz z takimi co miesiac miesiac tam miesiac tu. Biuro musi odrzucac takich.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-06-16 17:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przejrzalem 4 firmy nasze co robia za granica. Wszedzie zale i pretensje.W tym poltropie to jeszcze jest troche dobrych opinii. Moja firma zbankrutowala i szukam za granica. Bylem w WArszawie ale jak nie masz chodow to na czarno robota. in spanie w melaminie po 4 w malej klitce. Czekam na podpowiedz , ten poltrop mowi ze od 15 sierpnia bedzie robota.
zdjecie uzytkownika
Magneto - 2013-06-16 20:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ppotrop nie jest najgorszą firmom w której pracowałem , mieszkania przejazdy zus opłacone ok .Kasa w terminie zależy przerobu brygady akord .Możesz spróbować a rotacja ludzi na eksporcie zawsze była i będzie duża .
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2013-06-16 21:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz,na tylu chłopa ,co siedzi w Belgii,to muszą się trafiać kmioty i nieroby-wszystko wychodzi na budowie.Czasem to ten pijaczyna lepiej [usunięte przez moderatora]..niż wyjadacz eksportowy,co wszystkie rozumy pozjadał.We wszystkich takich firmach jest pełno takich , co przyjadą i zaraz zjazd,jak zobaczą ,że trzeba robic ,żeby zarobić.Ale nadal jestem przy swoim jak Krzysztof-zależy od brygady (BRYGADZISTY) i firmy już tam w Belgii.A zresztą ci belgowi ,to chyba nie obudzili się jescze po zimie..hehe
zdjecie uzytkownika
konik - 2013-06-22 12:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w tym poltropie robilem 2.5 roku ale kuizyn zalatwil mi robote w Norwegii. A wiec mogę cos obiektywnego powiedzieć. W Norwegii zarobki dużo większe ale koszty utrzymania tez wysokie i dojazdy tez.Musze oplacic wszysko sam hawire autto Ale wychodzę lepiej niż na robocie w Niemczech belgii czy francji. A co do poltropu to dobra firma. robilo się niezle ale tez kasda zalezala jaka była budowa. Ja robilem u rycha dzielil kase4 sprawiwedliwie. Podobno tam dalej robi.Na koniec uwaga dla nowych. Wszystko zależy do jakiego trafisz brygadzisty bo to on organizuje robot e zalatwia materialy in dzieli kase
zdjecie uzytkownika
jankowalski99 - 2013-08-16 21:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to dobra firma, płacą w terminie, w zeszłym miesiącu za 2 tygodnie zarobiłem 900. To chyba nieźle. Pracować trzeba, ale to nie jest jakiś wyzysk. Wszystko zależy od brygadzisty. Jutro wyjeżdżam na następny kontrakt.
zdjecie uzytkownika
mirka - 2013-08-17 21:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj przywiozlam z dziecmi meza do tej firmy.Na placu bylo chyba z 50 ludzi co wyjezdzali.Jakos nie slyszalam aby ktos narzekal.Te wpisy to ktos robi zlosliwie. Moj maz robi tam od zeszledo roku i nie narzekamy.Wszedzie trzeba pracowac za darmo nikt nie placi.
zdjecie uzytkownika
kowal - 2013-10-23 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos mi tu nie pasuje,bylem na rozmowie w lipcu, obiecali ze wyjade w sierpniu a do dzisiaj kaza mi czekac bo niema miejsc.Zalatwial mi kumpel te robote i bardzo sobie chwali. I on sie dowiadywal w kadrach ze od czerwca nik nie zjechal i w pierszej kolejnosci wyjade.Jak by byl kit to by wiara zjezdzala.Chyba tu za duzo zlosliwosci.
zdjecie uzytkownika
romek - 2013-11-17 11:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje jako brygadzista od paru miesiecy w Luksemburgu,do sierpnia robilem w belgii.Jestem oburzony (usunięte przez administratora) roznych wpisow jakichs zon i paru niezadowolonych. Jak komus nie pasi to odejsc i szukac gdzie lepiej. A wszedzie trzeba (usunięte przez administratora)W innych firmach co robia w belgi tez wredne wpisy takich samych ludzikow co tu.
zdjecie uzytkownika
marian pracujacy - 2013-12-26 10:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostalem zaproszony po raz pierwszy na Wigilie 20 grudnia w poltropie. Bylo ze 40 jak widac pracownikow z biura Belgii ochrny i handlowcow tak do nich mowiono.Byl oplatek gral zespol tance i duzo wudy.Mam 52 lata i jeszcze mnie nikt w innych firmach nie zaprosil na taka wigilie.a na koniec wszyscy dostali prezenty aparaty fot radi sprze do domu.Jak ktos brdzie plul na ta firme a bede wiedzial kto to to mu do (usunięte przez administratora). 4 stycznia wracamy po urlopiku
zdjecie uzytkownika
Kierownik biura - 2014-01-06 17:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako kierownik biura Poltrop odpowiadającym za rekrutację pracowników oświadczam,że nie rozmawiałam i tym bardziej nie namawiałam żadnego byłego pracownika firmy do powrotu ,nie zamierzam tego czynić również w roku bieżącym-nie sprawię więc niespodzianki wypisującym tu różne rzeczy żadnym telefonem.Od długiego czasu w firmie nie ma rotacji-w kolejce na wyjazd na budowy czeka zaś ok.50 osób,którzy najpóźniej do końca marca powinni zacząć pracę.Ten ,kto ma klasę niech się podpisze,pozostałych zapraszam do firmy-wyjaśnimy sporne sprawy,jeśli takowe wystąpiły.Pozdrawiam wszystkich cieżko pracujących w Belgii i Luksemburgu.
zdjecie uzytkownika
stachu - 2014-04-20 14:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie tu piaty rok i jakos nie widze zeby firma padala.A swoja droga w w belgi w jednej firmie robilo osie brygad a robia cztery.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-05-18 11:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja brygada zjechala po swietach i zeczywiscie bylo miesiac przerwy bo inwestor dla ktorego robi poltrop nie mial roboty,Od 12 maja juz robimy.A domtych co tu nie robia a pluja to powiem jedno nie pasuje to ide gdzie indziej przyszlem tu z wlasnej woli i z wlasnej woli odejde aqnie bede zalow tu pokazywal.w mojej brygadzie od roku robia ci sami wszedzie trza zap...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: pytala mnie o umiejetnosci i czy bylem kiedy zwalniany dyscyplinarnie,Jak powiedzialem ze umie czytac plany to pokazala plany po francusku i pokazywalem ghdzie co jest.
Pytania: Czy pije akohol w duzych ilosciach, czy jestem konfliktowy czy mam sklonnosci do czestyc zmian pracy
zdjecie uzytkownika
radek nowy - 2014-06-21 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od tygodnia pracuje w haselt jest trzech nowych i 2 starych z poltropu w tym brygad, nic nienormalnego nie widze w robocie ztym co tu niektorzy wypisuja. robimu po 8 czsem 9 godzin ale brygadzista narzucil duze tempo bo kasa z przerobu. spanie i auto dala firma.zusy podatki placa, ci starzy gadali ze odeszlo ludzi bo brali malo kasy. tu jest 40 eur za metr klinkieru.
zdjecie uzytkownika
dominek - 2014-07-18 19:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robie u rycharda w brygadzie ,on wzial 2100 za czerwiec a brygada od 1450 do 1700to chyba niezle. jak wszyscy tluka metry to i jes kasa.A ty nowicjusz nie pchaj sie do roboty bo cie kolesie z brygady wyleja bos jeszcze nie zaczal a juz plujesz
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltrop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Poltrop?
Zadaj pytanie
alert