Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Poltrop

Pracowałeś w firmie Poltrop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-06-30 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sławek - 2014-06-21 12:59:27]:
tak najlepiej śmiać się ze swojego żartu. A niestety żadna konkretna myśl z tej Twojej wypowiedzi nie wynika
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2014-07-10 14:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem ostatnio na rozmowie w tej że firmie i powiem tak;; jedno wielkie oszustwo. Stawki po 36 eu za klinkier tak mi powiedziano To ile się zarobi to każdy umie policzyć . A najlepsze jest to że brygady niby robią po 8-9 godzin. To ile się zarobi ?? 600 eu ?? Chyba tak .Wcale się nie dziwię osobą tu wypisującym że ta firma to lipa !!! Takie samo odniosłem wrażenie. Radzę dać sobie spokój
zdjecie uzytkownika
dominek - 2014-07-18 19:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robie u rycharda w brygadzie ,on wzial 2100 za czerwiec a brygada od 1450 do 1700to chyba niezle. jak wszyscy tluka metry to i jes kasa.A ty nowicjusz nie pchaj sie do roboty bo cie kolesie z brygady wyleja bos jeszcze nie zaczal a juz plujesz
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-18 22:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he he dobre Rychu 2100 za rozbiórki chyba Bo tylko to potrafi robić. Dobrze że Kluczny był na budowie to ogarnął temat bo tamten niełuk i tłuman to nawet planów nie umie czytać. Też u niego robiłem to wiem co jest grane więc takich bajeczek nie pociskaj gościu. A Nowicjusz ma po części rację Firma padła. z tylu brygad zostało 2-3 to co to może oznaczać ?? hę ?/ W końcu koniec złodziejskiej firmy. 2100 to ja biorę robiąc po 8 godz. na luzie i też w polskiej firmie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy tadek - 2014-07-19 18:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w srode na podpisaniu umowy, bylu paru murarzy paru ociepleniowcow.gadalismy ze wiekszosc jedzie z poltropu bo ich koledzu tu robili i robia i se chwalili.przy podpisaniu umowy zapytalem kadrowa ladna czarnule kto wypisuje tyle zlych rzeczy skoro wiadomo ze jego znajomi se chwala ze wszystko jest legal. powiedziala ze pracowal tu parela jeden brygadzista z czeestochowy. co oszukiwal firme na paliwie i ludzi na zaliczkach.dopiero go namierzyla gdy firma zamontowala gps i wpadl dopiero.ma wyrok sadowy.i on pisze wiekszosc zlych opinii.powiedziala mi tez ze firma moze zapewnic robote przez pare lat jak bedzie wydajnosc i nie picie alkoholu.
zdjecie uzytkownika
dominek - 2014-07-21 17:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czepiaj sie byly ryszardA oN W POLTROPIE ROBI 8LAT I DOBRAL SE DOBRA BRYGADE.rOZBIORKI MU ROBILI LEWUSY I NIE BYLO KASY.W Suani w czerwcu robila jeszcze jedna brygada z poltropu i mieli jeszcze wiekszy przerob to i mieli na pewno wiecej kasy naz nasza brygada, Skoro nalatujesz na rycha to moze on cie wyrzucil i tera plujesz na stronie.Pokaz firme gdzie za 8 godezin masz 21oo.Moj koles co tu robil poszed do belgijskij firmy i ma 2ooo euro i spanie i dojazdy do roboty za swoje.
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2014-07-23 09:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weszłam z ciekawości na tą stronę i włosy się jeżą jak czytam nie które wpisy. Mój mąż pracował w tej firmie ponad 3 miesiące. Pracował cały czas w polsce ale firma ogłosiła upadłość więc musiał szukać pracy. Poltrop ogłaszał się więc się zgłosił. Na rozmowie obiecywali dobre zarobki ok 1800 eu po miesiącu umowę o pracę bo na początku umowa zlecenie no i co?? otóż to wszystko okazało się kłamstwem. Zarobki w dobrym miesiącu miał ok 1300 eu minus 200 zaliczki więc zostawało 1100 a pozostałe miesiące było jeszcze gorzej!!!!! Pracując za granicą po 9-10 godzin zarabiał grosze. Umowy też nie dostał tylko pracował cały czas na zleceniu. Zwlekali go z miesiąca na miesiąc po prostu tak wykorzystują ludzi!!!! Teraz pewnie odezwą się obrońcy firmy że to był pijak i lewus he he ale on ma doświadczenie 25 lat i na pewno nie jest pijaczkiem takim jacy robią tam w tej firmie bo to co tam się dzieje to opdobno można książkę napisać. Sami pracownicy mówili między sobą że lata świetności tej firmy mineły przez chciwość "ala" prezesa tej firmy bo traci dobrych ludzi którzy odchodzą bo nie ma zarobków i nie szanuje się ludzi. Chciałam podziękować i pozdrowić panią Marzenę :))
zdjecie uzytkownika
juziek - 2014-08-16 20:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesik obudz się bo ci ludzie uciekają jak szczury z tonącego okrętu hi hi hi Co uciekło teraz trochę ludzi ?? nic dziwnego
zdjecie uzytkownika
murarz - 2014-08-31 15:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jechalem troche w strachu bo tyle tu wypocin i paskudnych opinii, ale jest ok. jest nas 2 nowych a starzy tu robia po 2-3 lata,najwazniejsze to jest kase dzieli brygadzista a biuro do tego nic niema a potem dolicza do tego co idzie na konte zusy i podatki i kase za urlop. nie wiem czemu jakies baby tu wypisyuja cos to podeirzane.nie namawiam nikogo ale te wpisy czyms smierdza
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-08-31 16:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie wpisy śmierdzą tylko w tej firmie śmierdzi ,dowiesz się po paru dniach l
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-09-04 15:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sobote napisze o tym kto tu wypisuje i kto okradal ludzi na zaliczkach i firme na paliwie, to ten sam h...
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-09-05 20:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisze chyba o stepniaku
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-09-05 21:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupa bezmuzgowcow chyba tam pracuje dobry muraz ma pracy duzo w sezonie a ci co ida do poltropu i poznej nazekaja to tacy murazea co odrazu chcieliby po 3 tys eur zarabiac a w polsce robili po 1600zl pochwal sie jeden z drugim gdzie zescie pracowali niektuzy i 500eur sa nie warci a to ze ci co dluzej pracuja i kombinujo to normalkazalujecie to firmowe paliwo nie wasze pacany morada w kubel bo jak sie dowiemy ktory te glupoty wypisuje to bedzie zjazd do polski mial
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-09-06 16:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno Prezesik sam o sobie napisze jak ludzi kroi z 100% przerobu zbiera 65 %
zdjecie uzytkownika
jurek z olsztynka k\czestochowy - 2014-09-06 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to rych napisz takis modry o tych zaliczkach onilka udajesz czy mam ja napisac albo w biurze powiedziec na twuj temat bo raczki tez maz klejace i o twoich przekretach tera juz sie troche boisz ale pracuje u ciebie gosciu co cie obserwuje od dluszego czasu nawet na dyktafon jestes nagrany tylko bryknij to prezes bedzie wszystko wiedzial i dolaczysz do stepniaka bo niczym sie nie roznisz w pewnym sesie od niego
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-07 20:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby taki człowiek wykształcony a takie byki wali w pisowni hi hi Ogarnij się prezesik bo to znowu ty wypisujesz jako rychu jako nowy tadek i jurek z olsztyna żenada ale tonący się brzytwy chyta a tak na marginesie to robiłem z stepniakiem i dlatego wiem swoje a ty dalej gadaj swoje. Kończy się już twoja firma i tyle a skoro nie to czemu tylu ludzi pouciekało od ciebie ?? Co też nieroby i tłuki byli ??
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-09-09 20:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co sie okazuje to chyba wszystkie te brygadzisci to tacy sami a tylko na roberta kablowali nawet RYCHU sie przyznal ze donosil na niego do PREZESA gdzie ty masz twarz i chonor RYCHU jak taki byles w niemczech to dlatego w poltropie sie znalazes donosicielu ale patrz zebys buzy nie rozpetal bo i o tobie szydo z worka pomalu wyjdzie pajacu
zdjecie uzytkownika
murarz - 2014-09-13 10:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po raz drugi sie tu wpisuje poprzednio 31 08 robie u Rycha. Dobry brygadzista mamy kase z przerobu tak jak w innych firmach gdzie robilem.To chamstwo ze tego kto tu wypisuje nie ma sprawy o znieslawianie To nwidac ze to ta sama osoba. Firma powinna isc do sadu.Ryszard mowi zr tu robil taki zlodziej wyrzucili go ni teraz sie odgrywa Nie ma roboty i grzebie w internecie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-14 23:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich miałem do was dolaczyć na początku sierpnia i chyba dobrze że nie dołaczyłem bo atmosfera chyba nie miła,miałem jechać do ociepleń,dobrze że udało mi się znaleź inna prace,praca cieżka jak praca pozdrawiam napiszcie jak jest naprawde
zdjecie uzytkownika
do murarza - 2014-09-20 19:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech rychu sam sie wypowie a nie szuka smarkow co nie wiedzo o co chodz juz raz sie wypowiedzial na forum tylko zostalo usuniete przez administratora jak do niego ludzie trafjo do brygady wczesnej nakreceni w polsce dlatego nikt nic nie pisze i mowi bo jak znajomy moze bryknac w brygadzie a i jeszcze robota zalatfiona za posrednictwem rycha o reszcie nie bede wypisywal bo nie warto sie obczerniac na wzajem pracowalem u roberta 4 miesice i u rycha prawie trzy i ruznicy w zarobkach zadnej nie bylo tgze bes sciemy
zdjecie uzytkownika
kip - 2014-10-06 11:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEROBY NARZEKAJA !!!!!!!!!!!!!!!A W D....ROBOTE MAJA
zdjecie uzytkownika
Galus - 2014-10-07 15:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juziek - 2014-08-16 20:14:54]:
Ale pani Marzena podobno tez już nie pracuje.Tam jest duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
Franki - 2014-10-08 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ojj jest rotacja jest i to nie tylko w biurze Tylko współczuć ludziom tam pracującym
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-24
Żródło: Gowork.pl
Bruksela
( )
Firma POLTROP poszukuje MURARZY NA KLINKIER do pracy na własne budowy  w Belgii, Luksemburgu i Francji   OPIS STANOWISKA: - budowa apartamentów,  budynków mieszkalnych, obiektów użyteczności publicznej - roboty murarskie, klinkier porotherm, blok beton ,ytong - praca w brygadach  pięcioosobowych lub ośmioosobowych   WYMAGAMY: - doświadczenia w pracy przy murowaniu fasad z klinkieru (najlepiej  za
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
krecik - 2014-10-18 17:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nnnn - 2014-09-05 20:53:46]:
nnnn a jak tam stepniak robisz u niego?
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-10-19 11:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krecik - 2014-10-18 17:30:57]:
Spytać się możesz a( usunięte przez administratora )to interesuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltrop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x