Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Poltrop

Pracowałeś w firmie Poltrop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-09-04 15:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sobote napisze o tym kto tu wypisuje i kto okradal ludzi na zaliczkach i firme na paliwie, to ten sam h...
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-09-05 20:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisze chyba o stepniaku
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-09-05 21:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupa bezmuzgowcow chyba tam pracuje dobry muraz ma pracy duzo w sezonie a ci co ida do poltropu i poznej nazekaja to tacy murazea co odrazu chcieliby po 3 tys eur zarabiac a w polsce robili po 1600zl pochwal sie jeden z drugim gdzie zescie pracowali niektuzy i 500eur sa nie warci a to ze ci co dluzej pracuja i kombinujo to normalkazalujecie to firmowe paliwo nie wasze pacany morada w kubel bo jak sie dowiemy ktory te glupoty wypisuje to bedzie zjazd do polski mial
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-09-06 16:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno Prezesik sam o sobie napisze jak ludzi kroi z 100% przerobu zbiera 65 %
zdjecie uzytkownika
jurek z olsztynka k\czestochowy - 2014-09-06 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to rych napisz takis modry o tych zaliczkach onilka udajesz czy mam ja napisac albo w biurze powiedziec na twuj temat bo raczki tez maz klejace i o twoich przekretach tera juz sie troche boisz ale pracuje u ciebie gosciu co cie obserwuje od dluszego czasu nawet na dyktafon jestes nagrany tylko bryknij to prezes bedzie wszystko wiedzial i dolaczysz do stepniaka bo niczym sie nie roznisz w pewnym sesie od niego
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-07 20:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby taki człowiek wykształcony a takie byki wali w pisowni hi hi Ogarnij się prezesik bo to znowu ty wypisujesz jako rychu jako nowy tadek i jurek z olsztyna żenada ale tonący się brzytwy chyta a tak na marginesie to robiłem z stepniakiem i dlatego wiem swoje a ty dalej gadaj swoje. Kończy się już twoja firma i tyle a skoro nie to czemu tylu ludzi pouciekało od ciebie ?? Co też nieroby i tłuki byli ??
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-09-09 20:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co sie okazuje to chyba wszystkie te brygadzisci to tacy sami a tylko na roberta kablowali nawet RYCHU sie przyznal ze donosil na niego do PREZESA gdzie ty masz twarz i chonor RYCHU jak taki byles w niemczech to dlatego w poltropie sie znalazes donosicielu ale patrz zebys buzy nie rozpetal bo i o tobie szydo z worka pomalu wyjdzie pajacu
zdjecie uzytkownika
murarz - 2014-09-13 10:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po raz drugi sie tu wpisuje poprzednio 31 08 robie u Rycha. Dobry brygadzista mamy kase z przerobu tak jak w innych firmach gdzie robilem.To chamstwo ze tego kto tu wypisuje nie ma sprawy o znieslawianie To nwidac ze to ta sama osoba. Firma powinna isc do sadu.Ryszard mowi zr tu robil taki zlodziej wyrzucili go ni teraz sie odgrywa Nie ma roboty i grzebie w internecie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-14 23:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich miałem do was dolaczyć na początku sierpnia i chyba dobrze że nie dołaczyłem bo atmosfera chyba nie miła,miałem jechać do ociepleń,dobrze że udało mi się znaleź inna prace,praca cieżka jak praca pozdrawiam napiszcie jak jest naprawde
zdjecie uzytkownika
do murarza - 2014-09-20 19:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech rychu sam sie wypowie a nie szuka smarkow co nie wiedzo o co chodz juz raz sie wypowiedzial na forum tylko zostalo usuniete przez administratora jak do niego ludzie trafjo do brygady wczesnej nakreceni w polsce dlatego nikt nic nie pisze i mowi bo jak znajomy moze bryknac w brygadzie a i jeszcze robota zalatfiona za posrednictwem rycha o reszcie nie bede wypisywal bo nie warto sie obczerniac na wzajem pracowalem u roberta 4 miesice i u rycha prawie trzy i ruznicy w zarobkach zadnej nie bylo tgze bes sciemy
zdjecie uzytkownika
kip - 2014-10-06 11:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEROBY NARZEKAJA !!!!!!!!!!!!!!!A W D....ROBOTE MAJA
zdjecie uzytkownika
Galus - 2014-10-07 15:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juziek - 2014-08-16 20:14:54]:
Ale pani Marzena podobno tez już nie pracuje.Tam jest duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
Franki - 2014-10-08 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ojj jest rotacja jest i to nie tylko w biurze Tylko współczuć ludziom tam pracującym
zdjecie uzytkownika
krecik - 2014-10-18 17:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nnnn - 2014-09-05 20:53:46]:
nnnn a jak tam stepniak robisz u niego?
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-10-19 11:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krecik - 2014-10-18 17:30:57]:
Spytać się możesz a( usunięte przez administratora )to interesuje
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-10-31 14:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcę się załapać na dociepleniowca w częstochowie przez poltrop. wiecie jakie dokładnie są zlecenia i jak wygląda sytuacja fionansowa w takiej pracy? nie chcę się naciąć
zdjecie uzytkownika
Renio - 2014-11-01 15:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janka - 2014-10-31 14:43:53]:
Jak nie chcesz się naciągać to daj sobie spokój. Lipne stawki a zarobek przeliczany od metra podział 35 % dla ludzi a 65% dla prezesika. Szukaj roboty płatnej na godziny w Belgi Ofert dużo tylko trzeba szukać a z poltropem daj sobie siana
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-11-11 11:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to 35 % dla ludzi. A kto placi zysy podatki mieszkanie auto. Jak placi pr5acodawca to okej ale jak to robota na szarno to czysty rozboj.
zdjecie uzytkownika
Renio - 2014-11-11 18:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kandydat - 2014-11-11 11:26:10]:
Co z tego że zusy auto itp płaci poltrop . Przy takich lipnych stawkach za m2 to musisz ..ć po 8m2 na dzień żeby zarobić ( mowa o klinkierze )i robić po 10-11 h Super nie?? Jak chcesz się przekonać to jedz sam zobaczysz jak jest w realu. Bo pięknie to piszą w ogłoszeniach i w burze i na tym koniec!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracuś - 2014-11-12 11:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcecie tyrać po 10-11 godzin za marną kase to se jedżcie ja byłem i przepracowałem niekturzy mnie znają bo mieszkałem w BINCHE więc nie mogę się podpisać ale mogę dużo o tej firmie wam powiedzieć omijajcie ją z dala
zdjecie uzytkownika
byly pracuś - 2014-11-12 14:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie murarz chyba Panu coś się po.... bo znam co niektórych osobiście i na temat Rysia moge dużo powiedzieć
zdjecie uzytkownika
byly pracuś - 2014-11-12 14:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tadziu bo jak sie ludzi robi w hu....to i spier....taka prawda a kase za nich bierze sie dla siebie to i sie zarobi na ludzkiej krzywdzie
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-11-17 20:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co tam za pracownicy pracujo za takie pieniadze samo desperaci co se w polsce nie radzili i licza na kase w poltropie a tam po portkach dostajo jedynie brygadzisci troche kreco to majo jako takie pienidze a mlody zawsze po rogach ma ale ze ilu chetnych juz jest na wyjazd w kolejce trzeba czekac prezes te norme to powinien zmnejszyc na 30 procent przrobu i dac zimowe stawki jakis 800eur za 230godz to i tak lepiej jak w polsce dostaniesz zimo 1200zl i transport wlasny do roboty i lokum tylko nie trzeba pic jak niektozy a poznej firma malo placi kacory brygadzisci by jeszcze lepej zarabiali gdyby prezes zezwolil na alkomat rano i na fairant za prace po browarach dniowka w plecy i 200euro kary to niektozy by nigdy nie zjechali pozdrawiam nieudacznikow
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-28
Żródło: Gowork.pl
Częstochowa
(śląskie)
Firma POLTROP  realizując  budowy  w Belgii, Luksemburgu  i Francji poszukuje :pomocników murarza ze znajomością języka francuskiego i angielskiego OPIS STANOWISKA: - tłumaczenia na placu budowy - wykonywanie prostych czynności budowlanych (cięcie cegły, montaż i demontaż rusztowań , zaopatrywanie murarzy w niezbędne materiały budowlane,  zaprawę , itp.) - praca na akord - brygady  pięcioosobowe lub ośmioo
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Renio - 2014-11-18 21:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly - 2014-11-17 20:15:19]:
kolejne wypociny prezesika. Gdzie ta kolejka do wyjazdu?? he he Chyba w pośredniaku To po co dzwonicie po byłych pracownikach żeby wrócili do pracy Oj cieniutko cieniutko . Dobrze napiosałeś że ludzie robią po 230 h Oj to prawda a kasa LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
do renia - 2014-11-22 21:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pracy mozna byc 230godz tylko co sie zrobilo za samo obecnosc nikt placil nie bedzie bo w polsce tez sie wylatuje z roboty za pijanstfo i leberowanie tagze nie wysilaj sie pajacu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltrop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x