Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Poltrop

zdjecie uzytkownika
arex - 2012-02-02 08:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno rysio znowu uratowal dupe dzieki mikaelowi,ciekawe co on mu sprzedaje ze mu tak dupe oslania,u innego kierownika bylby wyjebany po tygodniu lub miesiacu,tak jak robili gdzies ze caly dom mial byc do rozbiorki,jeszcze nie robil takiej budowy zeby nie rozbieral polowy.fachowiec od podpierdalania i picia,zenada,jak staremu ludzie donosza to on nie wierzy,widac popiera dzialania na jego niekorzysc.
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2012-02-02 14:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram arex w 100 % nie miał Ryśiu budowy zeby nie poprawiał lub rozbierał FACHURA HAAAA A na ludzi zgania.A prezes popiera bo mu kabluje co sie dzieje w innych brygadach co robia czy pija czy jeżdżą po flomarkach.Powinii dziadowi wi...olić
zdjecie uzytkownika
karo - 2012-02-05 09:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mrozik w belgii nie robimy to piszemy. Ja tez sie dziwie staremu ze rycha jeszcze trzyma, bo to pijus i na robocie sie nie zna. Najwie3cej wiary to odeszlo z jego brygady nieraz dobre fachury.Wiem ze w styczniu mial juz nie jechac ale chyba majkel prosil prezesa.A tak to wszystko okey.
zdjecie uzytkownika
waldek - 2013-05-25 21:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy moze ktos napisac jak jest w tej firmnie z zarobkami bo znow jest ogloszenie na klinkier z bylych pracownikow lub pracujacych pozdrawiam i dzieki jesli ktos cos napisze
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2013-05-26 10:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiesz dlaczego jest znowu ogloszenie? zastanow sie sam
zdjecie uzytkownika
poltrop - 2013-05-26 21:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pakuj sie to [usunięte przez moderatora] bylem tam wiem jak jest
zdjecie uzytkownika
Rob do alka - 2013-06-16 12:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chbas zle zrozumial ze za 40 godzin dostaniesz 1800 euro, T u jest akord i jak dobra brygada to to wyciagniesz ale przyjezdza duzo pseudo klinkierowcow i nie robia metrow a potem im sie krzywda dzieje.Paru orlow juz wyjeczalo do Niemiec na czarnon ale jak beda robic w takim tempie jak w Belgii to pojada na Hajti. Morzecie niektorzy opluwac firme ale daja rbote caly rok ,kasa na czas, zusy placa Robilem juz z takimi co miesiac miesiac tam miesiac tu. Biuro musi odrzucac takich.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-06-16 17:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przejrzalem 4 firmy nasze co robia za granica. Wszedzie zale i pretensje.W tym poltropie to jeszcze jest troche dobrych opinii. Moja firma zbankrutowala i szukam za granica. Bylem w WArszawie ale jak nie masz chodow to na czarno robota. in spanie w melaminie po 4 w malej klitce. Czekam na podpowiedz , ten poltrop mowi ze od 15 sierpnia bedzie robota.
zdjecie uzytkownika
Magneto - 2013-06-16 20:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ppotrop nie jest najgorszą firmom w której pracowałem , mieszkania przejazdy zus opłacone ok .Kasa w terminie zależy przerobu brygady akord .Możesz spróbować a rotacja ludzi na eksporcie zawsze była i będzie duża .
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2013-06-16 21:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz,na tylu chłopa ,co siedzi w Belgii,to muszą się trafiać kmioty i nieroby-wszystko wychodzi na budowie.Czasem to ten pijaczyna lepiej [usunięte przez moderatora]..niż wyjadacz eksportowy,co wszystkie rozumy pozjadał.We wszystkich takich firmach jest pełno takich , co przyjadą i zaraz zjazd,jak zobaczą ,że trzeba robic ,żeby zarobić.Ale nadal jestem przy swoim jak Krzysztof-zależy od brygady (BRYGADZISTY) i firmy już tam w Belgii.A zresztą ci belgowi ,to chyba nie obudzili się jescze po zimie..hehe
zdjecie uzytkownika
konik - 2013-06-22 12:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w tym poltropie robilem 2.5 roku ale kuizyn zalatwil mi robote w Norwegii. A wiec mogę cos obiektywnego powiedzieć. W Norwegii zarobki dużo większe ale koszty utrzymania tez wysokie i dojazdy tez.Musze oplacic wszysko sam hawire autto Ale wychodzę lepiej niż na robocie w Niemczech belgii czy francji. A co do poltropu to dobra firma. robilo się niezle ale tez kasda zalezala jaka była budowa. Ja robilem u rycha dzielil kase4 sprawiwedliwie. Podobno tam dalej robi.Na koniec uwaga dla nowych. Wszystko zależy do jakiego trafisz brygadzisty bo to on organizuje robot e zalatwia materialy in dzieli kase
zdjecie uzytkownika
jankowalski99 - 2013-08-16 21:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to dobra firma, płacą w terminie, w zeszłym miesiącu za 2 tygodnie zarobiłem 900. To chyba nieźle. Pracować trzeba, ale to nie jest jakiś wyzysk. Wszystko zależy od brygadzisty. Jutro wyjeżdżam na następny kontrakt.
zdjecie uzytkownika
mirka - 2013-08-17 21:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj przywiozlam z dziecmi meza do tej firmy.Na placu bylo chyba z 50 ludzi co wyjezdzali.Jakos nie slyszalam aby ktos narzekal.Te wpisy to ktos robi zlosliwie. Moj maz robi tam od zeszledo roku i nie narzekamy.Wszedzie trzeba pracowac za darmo nikt nie placi.
zdjecie uzytkownika
kowal - 2013-10-23 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos mi tu nie pasuje,bylem na rozmowie w lipcu, obiecali ze wyjade w sierpniu a do dzisiaj kaza mi czekac bo niema miejsc.Zalatwial mi kumpel te robote i bardzo sobie chwali. I on sie dowiadywal w kadrach ze od czerwca nik nie zjechal i w pierszej kolejnosci wyjade.Jak by byl kit to by wiara zjezdzala.Chyba tu za duzo zlosliwosci.
zdjecie uzytkownika
romek - 2013-11-17 11:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje jako brygadzista od paru miesiecy w Luksemburgu,do sierpnia robilem w belgii.Jestem oburzony (usunięte przez administratora) roznych wpisow jakichs zon i paru niezadowolonych. Jak komus nie pasi to odejsc i szukac gdzie lepiej. A wszedzie trzeba (usunięte przez administratora)W innych firmach co robia w belgi tez wredne wpisy takich samych ludzikow co tu.
zdjecie uzytkownika
marian pracujacy - 2013-12-26 10:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostalem zaproszony po raz pierwszy na Wigilie 20 grudnia w poltropie. Bylo ze 40 jak widac pracownikow z biura Belgii ochrny i handlowcow tak do nich mowiono.Byl oplatek gral zespol tance i duzo wudy.Mam 52 lata i jeszcze mnie nikt w innych firmach nie zaprosil na taka wigilie.a na koniec wszyscy dostali prezenty aparaty fot radi sprze do domu.Jak ktos brdzie plul na ta firme a bede wiedzial kto to to mu do (usunięte przez administratora). 4 stycznia wracamy po urlopiku
zdjecie uzytkownika
Kierownik biura - 2014-01-06 17:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako kierownik biura Poltrop odpowiadającym za rekrutację pracowników oświadczam,że nie rozmawiałam i tym bardziej nie namawiałam żadnego byłego pracownika firmy do powrotu ,nie zamierzam tego czynić również w roku bieżącym-nie sprawię więc niespodzianki wypisującym tu różne rzeczy żadnym telefonem.Od długiego czasu w firmie nie ma rotacji-w kolejce na wyjazd na budowy czeka zaś ok.50 osób,którzy najpóźniej do końca marca powinni zacząć pracę.Ten ,kto ma klasę niech się podpisze,pozostałych zapraszam do firmy-wyjaśnimy sporne sprawy,jeśli takowe wystąpiły.Pozdrawiam wszystkich cieżko pracujących w Belgii i Luksemburgu.
zdjecie uzytkownika
stachu - 2014-04-20 14:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie tu piaty rok i jakos nie widze zeby firma padala.A swoja droga w w belgi w jednej firmie robilo osie brygad a robia cztery.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-05-18 11:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja brygada zjechala po swietach i zeczywiscie bylo miesiac przerwy bo inwestor dla ktorego robi poltrop nie mial roboty,Od 12 maja juz robimy.A domtych co tu nie robia a pluja to powiem jedno nie pasuje to ide gdzie indziej przyszlem tu z wlasnej woli i z wlasnej woli odejde aqnie bede zalow tu pokazywal.w mojej brygadzie od roku robia ci sami wszedzie trza zap...
zdjecie uzytkownika
radek nowy - 2014-06-21 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od tygodnia pracuje w haselt jest trzech nowych i 2 starych z poltropu w tym brygad, nic nienormalnego nie widze w robocie ztym co tu niektorzy wypisuja. robimu po 8 czsem 9 godzin ale brygadzista narzucil duze tempo bo kasa z przerobu. spanie i auto dala firma.zusy podatki placa, ci starzy gadali ze odeszlo ludzi bo brali malo kasy. tu jest 40 eur za metr klinkieru.
zdjecie uzytkownika
dominek - 2014-07-18 19:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robie u rycharda w brygadzie ,on wzial 2100 za czerwiec a brygada od 1450 do 1700to chyba niezle. jak wszyscy tluka metry to i jes kasa.A ty nowicjusz nie pchaj sie do roboty bo cie kolesie z brygady wyleja bos jeszcze nie zaczal a juz plujesz
zdjecie uzytkownika
olllga - 2015-06-03 19:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie dobrze że są takie firmy organizujące takie wyjazdy do pracy, dla mnie duża szansa żeby do Francji pojechać i język podszlifować chociaż stanowisko murarz na klinkier http://www.pracuj.pl/praca/murarz-na-klinkier-francja,oferta,3923938 ale po ogłoszeniu widzę że powaznie ludzi traktują jak dają samochód dla brygady i wi-fi w domu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: pytala mnie o umiejetnosci i czy bylem kiedy zwalniany dyscyplinarnie,Jak powiedzialem ze umie czytac plany to pokazala plany po francusku i pokazywalem ghdzie co jest.
Pytania: Czy pije akohol w duzych ilosciach, czy jestem konfliktowy czy mam sklonnosci do czestyc zmian pracy
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-07-20 22:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje nie lubiana Lepiej daj sobie spokoj z tą firemkę. W dobrych latach było 80 ludzi a teraz max 20(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
murarz krzychu - 2015-07-27 14:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w poltropie 7 lat .od 4 lat jestem brygadzista.roznie jest ale jak brygada jest rowna to i wychodzi sie na swoje.biuro niertaz przysyla ludzi niesprawdzonych jedni chleja inni nie umia robic klinkieru a pozniej narzekaNIA ZE MALO KASY. Moja rada jak chcesz robic i znasz robote to przyjezdzaj firma placi zusy podatki wszystko legal spimy w gitach nowi na zleceniach tez maja placony zusik.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poltrop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Poltrop?
Zadaj pytanie
alert