Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dospel Professional

Pracowałeś w firmie Dospel Professional i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-20 23:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Tez obecny " powyżej święte słowa. Chyba najbardziej obiektywny komentarz na temat firmy. Pozdrawiam i życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-02-09 09:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ok czyli nie zachęcacie do pracy,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-11 12:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Myślę że nie ma sensu rozpoczynać tam pracy. Większość pracowników próbuje znaleźć inną pracę.
zdjecie uzytkownika
moj - 2015-03-02 13:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja zostałam zatrudniona na tydzień przyszłam rano a o 10 do widzenia nie podpisujemy umowy. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Asd - 2015-03-10 07:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam firmy Dospel, ale wiem jak wygląda rekrutacja w której brałem udział.
( usunięte przez administratora )Podejście w procesie rekrutacji jest po prosu żenujące.
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-03-17 20:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asd - 2015-03-10 07:59:38]:
a jak wyglada rekrytacja
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-03-21 14:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuszałem , że tam jakąś wróżkę zatrudniali i ona oceniała czy pracownik się nadaje na podstawie jak mu z oczu patrzy.
zdjecie uzytkownika
fs - 2015-03-26 15:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakaś podstawa dla PH ?
zdjecie uzytkownika
.gal - 2015-03-26 20:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500
zdjecie uzytkownika
Emma - 2015-04-10 00:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, jest pani wróżka. Sama w to nie wierzyłam dopóki samej mnie nie zaproszono na seans. U nas było tak ze brali na nie pracownikow którzy już pracowali. Jak nie spodobałes sie wróżce to po seansie dostawałeś wypowiedzenie do ręki. Psychoza, to delikatne słowo na to co sie tam dzieje. Pozniej doszliśmy z współpracownikami tez do tego ze pani od tarota to matka 2 takich grubych niemiłych dziewczyn pracujących od kilku lat w dospelu na wysyłce paczek na magazynie.
W wiele rzeczy o firmie nie wierzyłam niestety wszystkie sie potwierdziły. Z reszta ma to teraz odzwierciedlenie w wielu artykułach prasowych chociażby na wyborczej. Polecam lekturę.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-16 12:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno w Dospelu trwa restrukturyzacja, zatrudniono jakiegoś specjalistę, czy zmieniło się coś na plus?
zdjecie uzytkownika
Sebol - 2015-04-17 20:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się ma kasę to można robić co sie chce i tyle
zdjecie uzytkownika
Nucon - 2015-05-05 16:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nic nie wie, sprawa pod koniec maja
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2015-05-05 16:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co chodzi z tym listem co niby pracownicy czy ktoś podpisał?
A co do wyroków to wyrok się uprawomocni jak się nie odwoła Prezesik a że się odwoła to jest pewne. Więc teatrzyk z telewizorkiem będzie jeszcze trwał jakiś czas aż światło zgaszą ... i kurtyna opadnie :D
zdjecie uzytkownika
PIPa - 2015-05-06 10:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam pracę w firmie Dospel, chyba, że nie ma się pracy to trzeba zacisnąć zęby.
To jest forum o pracy w firmie Dospel więc musicie wiedzieć decydując się na pracę, że trzeba się liczyć z brakiem terminowego wynagrodzenia, które i tak jest dzielone na dwie transze. Ta druga ma opóźnienie ponad miesięczne. Zatrudniają na 1/4 etatu, o dzieło min., zlecenie min, i na czarno. Jak Cie zwolnią lub się zwolnisz nie zobaczysz ani grosza. Prezes to furiat. Jak źle spojrzysz lecisz natychmiast. Kierowniczki i dyrekcja wszystko zwala na innych nie biorąc minimum odpowiedzialności. Jak wchodzisz do firmy to czuć w powietrzu atmosferę zgnilizny i lizusostwa dosłownie. Ludzie wzajemnie kopią sobie doły nie dołki i wieczne intrygi za intrygami i manipulacjami. Generalnie patologicznie tam jest ale przykład idzie od głowy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-09 11:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakich innych stronach można poczytać o Dospelu?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-20 11:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak z tym wyrokiem , odwołał się ?
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-06-02 13:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dzień dzisiejszy Dospel zalega z wypłatami dla pracowników za kwiecień i maj.Na pytanie czy warto starać się o pracę;odpowiedzcie sobie sami.Ponadto rozmowa w sprawie pracy za pomocą skypa to żenada(zeby było śmieszniej to osobę,która pełni tam funkcję 1 po prezesie nazywają Żenada).Nieco daje do myślenia.
zdjecie uzytkownika
dospel - 2015-06-10 20:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto jest pierwszy po prezesie?
zdjecie uzytkownika
oferta pracy - 2015-06-11 20:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ECOFAN HQ Group zatrudni około 50 osób instalatorów / monterów

W związku z dynamicznym rozwojem aktualnie poszukujemy na teren całego kraju 50 osób - Instalatorów do montaży instalacji wentylacyjnych, solarnych, fotowoltaicznych, pomp ciepła, bezpośrednio u klienta.
Szczegóły na stronie (usunięte przez administratora) w zakładce praca ecofan.com.pl
Praca od zaraz stała i stabilna. Dobre zarobki. Zapraszamy do składania cv
zdjecie uzytkownika
456 - 2015-06-12 14:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta pracy ECOFAN. Firma prowadzona przez G. Nocunia czy przypadkiem takie nazwisko nie pojawiało się w Dospelu? I do tego siedziba blisko Głównej. Czyżby Dospel2?
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-06-30 15:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy(usunięte przez administratora). w dalszym ciągu współpracuje z Dospelem?
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-07-04 21:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sprawa z chalpniczym składaniem wentylatorów?
zdjecie uzytkownika
multik - 2015-07-06 14:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chciałem zapytać jak wygląda praca PH, jaka podstawa, jaki samochód. Ktoś może coś wie?
zdjecie uzytkownika
hopo - 2015-07-13 16:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@multik z tego co mi wiadomo to praca w firmie Dospel Professional nie należy do najpewniejszych, trzeba uważąć i dlatego też warto samemu zorientować się jak wygląda praca w tej firmie. Na tą chwilę nie ma niestety żadnych ofert pracy, ani żadnej otwartej rekrutacji online do przyjęcia nowych pracowników
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dospel Professional

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dospel Professional?
Zadaj pytanie
alert