Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
były pracownik - 2009-10-29 16:25:41 odpowiedz | cytuj
OSZUŚCI ,ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJKA ŻYJĄCA ZA LUDZKIE PIENIĄDZE
anonim - 2009-10-30 12:50:07 odpowiedz | cytuj
były pracownik - 2009-10-29 16:25:41OSZUŚCI ,ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJKA ŻYJĄCA ZA LUDZKIE PIENIĄDZEzastanawiam się jak to możliwe, że nikt nie może udupić takiego złodzieja, przecież żyjemy w państwie prawa. Kierujcie sprawę do Sądu Pracy, - tam jest za darmo. Obudżcie się i do dzieła, prawda
niezadowolony - 2009-11-11 19:33:43 odpowiedz | cytuj
niestety wszystkie opinie na temat tej firmy są prawdziwe,
tutaj docenia sie tylko wazeliniarzy, wszyscy pozostali musza słuchać pani dyrektor i wierzyc w to co mówi...w przeciwnym wypadku wylatujesz oskarżany o wszystko: że kradniesz, że nastawiasz źle ludzi...
optymista - 2009-11-11 19:46:23 odpowiedz | cytuj
Tak wszyscy się dziwią dlaczego osoba, która nie potrafi współpracowac z ludźmi nadal piastuje stanowisko dyrektorskie...obudź sie człowieku i podejmij męska decyzję...zwolnij pania M. i zatrudnij kogoś normalnego...inaczej nie wróże twojej firmie wielu sukcesów.
lala - 2009-11-11 19:56:19 odpowiedz | cytuj
bogna - 2009-11-15 12:38:28 odpowiedz | cytuj
lala - 2009-11-11 19:56:19Oszuści, złodzieje, siedza na wyskokich stanowiskach a nie umia się nawet wypowiedzieć ani w stosunku do pracowników, ani do wyższych instytucji. Nie wypłacaja kasy i nie mają nawet logicznej odpowiedzi dlaczego! Jeśli interesuje tu kogos praca, to jak nie masz własnego zdania, lubisz lizać dupe swoim kierownikom, nie zawierać głosu, nie zależy ci na kasie, to smiało bedziesz czuć sie tam jak w domu. A jeśli cenicie sobie ludzie własne priorytety to nie dajcie sie wkopać w tą robotę bo szkoda waszego czasu, nerwów i niepewności że zostaniecie wynagrodzeni za swoja prace. Uważajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dokładnie tak jest !!!!! Tylko martwi mnie to że zyjemy w państwie prawa i złodziejom i oszustom nie można nic zrobić. Jak tej kobiecie nie przytakniesz jak się produkuje to możesz wylecieć z pracy dyscyplinarnie a zamiast kasy dostaniesz pisemko że: nie otrzymasz należnego Ci się wynagrodzenia bo naraziłeś firmę na straty, kradłeś, nie jeździłeś na prezentacje itd. Wszyscy których juz w tej firmie nie ma w oczach
*** - 2009-11-17 10:33:27 odpowiedz | cytuj
Witam, wszyscy NORMALNI pracownicy zostali zwolnieni bądź odeszli sami z tej firmy. Zostali tacy którzy nie mają swojego zdania, i absolutnie podlegają pod rządy pani dyrektor M.P. - kobieta fałszywa, obłudna nie przejawiająca żadnych pozytywnych emocji. A na dodatek właściciel Firmy który samodzielnie nie potrafii podjąć żadnej decyzji.
Cieszę się, że żyje w wolnym kraju i nie muszę tam pracować!! Pozytywna rzecz to taka, że poznałam/em tam sporo miłych i życzliwych ludzi, naturalnie już tam nie pracują, i nikt mi tego nie odbierze ;) nawet pani M.P, która mówiła z kim wolno a z kim nie wolno rozmawiać. Nie polecam pracy w tej firmie: poniżanie,stres, terror.
zły - 2009-11-21 00:14:30 odpowiedz | cytuj
witam! Mi ta fantastyczna firma tez wisi pieniazki, na szczescie duzo mniej niz Wam, ale sednem sprawy jest to ze 2 dni temu dostalem pismo z PIP, informujace mnie ze jestem pokrzywdzonym w sprawie przed sadem w Gnieznie. Chcialem spytac czy nie jest to jedyny przypadek takiego pisma i czy mimo dalekiej drogi do Gniezna skorzystac z prawa, ktore stanowi iz moge byc w sprawie oskarzycielem posilkowym. Co uwazacie na ten temat, bo jesli tych pism jest wiecej moze faktycznie pofatygujemy sie wszyscy do sadu?
sarna - 2009-11-21 00:29:18 odpowiedz | cytuj
Ja tez dostałam takie pismo i moja koleżanka z bylej grupy też. Oczywiście powinniśmy im dać popalić za brak szacunku dla osób które ciężko pracowały na ich byt.
klara - 2009-11-21 00:33:04 odpowiedz | cytuj
Wszyscy poszkodowani powinni się tam znaleźć tzn. w Gnieźnie na sprawie i zaprosić też TVN czy POL Sat jakieś gazety może Fakt wtedy będzie widać na jakie ciężkie pieniądze okradli ludzi.
JASIEK - 2009-11-21 11:22:45 odpowiedz | cytuj
Macie rację ta baba mówię z FOR LIFE to oszustka którą wywalono w jednym dniu z Fimy Remes na bruk z mieszkania.Dziwi mnie fakt że nic z tego sobie nie robi Prezes tej Firmy.OBUDZI SIĘ JAK PRZEJRZY NA OCZY I ZOBACZY POCZYNANIA MARLENIUSI A RĘKĘ BĘDZIE MIAŁ W NOCNIKU !!.Ja też dostałem pismo z PIPU z Poznania.
polak - 2009-11-23 13:03:45 odpowiedz | cytuj
Powiem tak znam osoby które tam pracują i wiem jedno że są bardzo niekulturalne, opryskliwe itp. np. Pani Magda z okolic Lublina. Dlatego nie dziwi Mnie że ta firma tak prosperuje.
rrrr - 2009-11-24 20:23:45 odpowiedz | cytuj
A podpowie ktos kto tam w Lublinie jest koordynatorem?
rrrr - 2009-11-24 20:23:46 odpowiedz | cytuj
A podpowie ktos kto tam w Lublinie jest koordynatorem?
czech - 2009-11-24 20:49:48 odpowiedz | cytuj
to ta co cały czas donosi...
poinformowany - 2009-11-25 07:30:29 odpowiedz | cytuj
No i się mylisz, a.s. nie pracuje,wywalili ją.
prawda - 2009-11-25 13:04:30 odpowiedz | cytuj
A to ciekawe że koordynatora z Lublina a.s. wyrzucili, jeżeli tak to pewnie jej zwierzchnicy się dopatrzyli że nie panuje nad pracownikami, bo jej podwładni przy okazji handlu firmowym towarem sprzedają inne produkty nie koniecznie związane z firmą forlife.
poinformowany - 2009-11-25 15:07:20 odpowiedz | cytuj
Są dwie a.s. I chyba mówimy o innej. Ta z Lublina chyba jest cały czas, nie ma tej z pomorskiego. Obie mają inicjały a.s.
xxx - 2009-11-25 17:01:44 odpowiedz | cytuj
Chodzilo mi o tą co mieszkała na wsi pod Warszawa a mówila,ze jest z Warszawy i wiecznie zbierala na waciki,zeby sie pozbyc tradziku...
czech - 2009-11-25 17:03:04 odpowiedz | cytuj
aha to najwyraźniej nie jestem na czasie
wściekła - 2009-11-27 12:30:11 odpowiedz | cytuj
Takie pismo dostały wszystkie osoby które zostały zwolnione,po inspekcji którą mieli niedawno w firmie posprawdzano również płatnosci innych osób.Nałożono im kary,z tego co wiem suma jest duża,także firma nie ma pieniążków na wypłacenie byłym pracownikom nie tylko podstawy ale również okradają osoby które są na chorobowym lub macieżyńskim.JEDNYM SŁOWEM OKRADAJĄ DALEJ i nie mają płynnosci w opłacaniu ZUS-U JAKI PZU.
bezrobotna - 2009-12-06 22:09:46 odpowiedz | cytuj
Bardzo mi się podoba to co piszecie a nikt jeszcze nie wspomniał o żołnierzyku pani M czyli B.W która jest też nie jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Szkoda mi jej!!!!!!!
ja - 2009-12-07 23:08:19 odpowiedz | cytuj
rrrr - 2009-11-24 20:23:45A podpowie ktos kto tam w Lublinie jest koordynatorem?A.S oby nikt nie mylił. Koordynatorem jest nadal która mieszka pod Wołominem. W Lublinie była jeszcze jedna konsultantka ale firma ją okradła z pensji i już nie pracuje zwolniła się.
ja - 2009-12-07 23:09:50 odpowiedz | cytuj
wściekła - 2009-12-08 22:03:33 odpowiedz | cytuj
Witam! Ja tez jestem byłym pracownikiem tej firmy! I teraz się z tego cieszę! Widzę, że wszyscy macie podobne problemy jak ja:-( Ta firma to totalne DNO!!! Żyje z okradania ludzi! Każdy z nas ciężko pracował, a teraz o własne pieniądze musi się sądzić! ? Hmmm...nie wróżę jej "spokojnej starości"! No i jeszcze pani B.W., ta to dopiero "wazeliniara"! Z asystentki awansowała na "jakomś tak panią kierownik", a co najlepsze, stała się ważniejszą osobą niż przedstawiciel handlowy, dzięki któremu ta firma mogła funkcjonować! A wiedzieliście, że nawet swoją mamusie "wkręciła" do pracy w tej "złodziejskiej" firmie??? Nie wiem jak wy, ale ja mam zamiar "wyciągnąć" z tej firmy moje ciężko zarobione pieniądze..."
x