brak logo

For Life Sp. zo.o.

Gniezno

Opinie o For Life Sp. zo.o.

do anonima nieco wyżej 2010-04-30 19:36:11
człowieku, kazdy głupi może wpisać (usunięte przez administratora) i dodać wpis !!! tak samo jak każdy moze tu pisać anonimowo !

kiedy była największa zima większość handlowców siedzieła w domach i przekładała spotkania grzejac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w fotelach, a (usunięte przez administratora). ponad 200km w jedna stronę na spotkania, nie liczac drogi powrotnej ! piszesz, że (usunięte przez administratora) jeździł najdalej - tu nie ma licytacji kto dalej kto blizej, bo w FL wszyscy handlowcy mieli dalekie spotkania, chyba że liczysz nieszczęsne wyjazdy(usunięte przez administratora) do Gniezna, gdzie też był oskarżany bezpodstawnie o kradzież.

skończcie już to nakręcanie sie i piszcie o FL !!!
Ola Bielawska 2010-04-30 19:55:57
teraz jeszcze doczytałam coś o mnie i o sprawdzaniu przez koordynatora - wiesz najlepiej zapytać jego czyli (usunięte przez administratora) o moja osobę, a nie tu pisać bzdury. (usunięte przez administratora) nigdy mnie nie sprawdzał ! a chore kilometry naliczane były wiekszosci handlowców w FL, żeby nie wypłacac prowizji, zreszta (usunięte przez administratora)też o tym wie, bo i jego o to oskarżano.
COSIK 2010-04-30 20:22:25
(usunięte przez administratora) TO TYLKO PRACUJE W FIRMACH WELNIARSKICH DLA AUTA!!!! OPISUJE SAMA SIEBIE I WYBIELA SWOJA OSOBĘ ,OSKARŻA INNYCH O COS,A SAMA JEST NIE WPORZADKU.
i JESZCZE NA KONIEC DODAM JAK (usunięte przez administratora)NIE PRACUJESZ JUŻ W WEŁNIE TO NIE PISZ JUZ TUTAJ SWOICH OPINI. POZDRAWIAM
Ola Bielawska 2010-04-30 20:34:48
och jak komuś niepodoba sie, że piszę treściwie i na temat bez wulgaryzmów i wysługiwania sie innymi, żeby tu pisali o mnie, jak pewna manipulantka i jej koledzy... nic na to nie poradzę, że ktoś ma o mnie dobre zdanie, nie jest Wam to po nosie wiem ale to już nie mój problem.

Pracuję, bo nie jestem nierobem, który siedzi w domku i czeka aż praca i pieniażki przyjdą do niego, a nie dla auta. Pracuję dla własnej satysfakcji ale to obce pewnym osobom piszącym tu i tylko narzekajacym: dziadowskie spotkania, chorzy ludzie, beznadziejna wełna, parszywy samochód itp itd
Ola Bielawska 2010-04-30 20:37:27
Cosik Ci sie nie uda wypędzenie mnie, bo może tu pisać kto chce ważne by na temat i chciałabym pisac tu na temat, a nie odpierać ataki zawistnych ludzi :) co repertuaru brakuje w przekleństwach ? moze siegnij po jakiś słownik wyrazów bliskoznacznych...
Ola Bielawska 2010-05-01 00:14:41
naucz sie używać pisowni odpowiedniej, bo jak taka bedziesz mieć, to dalej tylko wełna Ci pozostaje. jestem na forum, bo mi sie tak chce, poza tym w nocy nie pracuję tylko w dzień, rozumiesz taka praca,aha Ty tego mozesz nie zrozumieć...i nie bede pisac gdzie pracuję,bo taka menda jak Ty mogłaby mi i tam namieszać. pozdrawiam.
xyzz 2010-05-01 11:21:39
Mam pytanie do Oli ,Uwazasz ,że w wełnie pracuja ludzie z nizin społecznych? Takie masz mniemanie o sobie jak byś była najlepsza we wszystkim.I watpię ,że masz jakąś prace bo ciągle tutaj siedzisz i piszesz te swoje wypociny.
Ola Bielawska 2010-05-01 12:07:23
do xyzz czy cos takiego

Absolutnie nie uważam, ze w wełnie pracują ludzie z nizin społecznych, sama pracowałam w niej wiec nie mam powodu by tak twierdzić.

Tak, znam swoja wartość.

Mylisz sie, mam pracę - pracuje jako przedstawiciel ale nie w wełnie już.

Wypocinami nazwałabym nie moje wpisy tylko te nedzne przekleństwa pod moim adresem. Jestem tu, bo pracowałam w FL i chciałabym dowiadywać sie oraz przekazywać ludziom informacje o tej firmie, a nie po to by odpierać ataki zawistnych koleżanek i kolegów ale niestety jak narazie musze zajmowac sie tym drugim, choć moze powinnam nie odpisywać już, bo podobno głupszemu trzeba ustapić...

pozdrawiam.
neutralny 2010-05-01 12:32:42
I tak tutaj nic nie piszesz odnosnie FL,tylko obrażasz każdego kto cokolwiek napisze pod twoim adresem.
Widać,że jesteś bardzo mściwą osobą ,a na dodatek nie pracowałas zbyt dlugo w wełnie z tego co napisałaś o sobie.Już nie chcemy czytać o TOBIE ,bo tylko sie przechwalasz ,a nie ma to dla nas żadnego znaczenia.
anonim 2010-05-01 12:44:07
neutralny, pozdrawiam Ciebie i koleżanke (usunięte przez administratora) Twoja również ;)
Nie jestem osobą mściwą, to raczej cecha innej osoby na tym forum...której nie mozna nic powiedzieć, bo zaraz całą ekipę kolesiów prosi by najeżdżano na mnie albo i ona sama wyzwiskami tu pisze (raz jako (usunięte przez administratora), raz jako anonim, raz jako xyzz,raz jako neutralny...)
To ile pracowałam w wełnie nie ma znaczenia, to dla mnie etap zamknięty ale wiesz jest takie powiedzenie - nie liczy sie ilość tylko jakość, to tak ode mnie dla Ciebie :)
A na temat Fl niestety nie mam co napisac,bo nic póki co sie nie dzieje,a skoro ktoś smaruje tu na mnie,to niezaprzeczalnie moim prawem jest obronić sie przed zawistnymi darmozjadami.
Ola Bielawska 2010-05-01 12:44:56
wypowiedż powyżej mojego autorstwa.
Ola Bielawska 2010-05-01 12:48:32
i neutralny nie pisz w imieniu wszystkich i liczbie mnogiej, bo za wszystkich to nie możesz tu opinii wyrażać. uwierz mi, również nie chciałabym już tu czytać i pisać o sobie ale jak widzisz nie jest to mozliwe. pozdrawiam raz jeszcze.
neutralny 2010-05-01 12:53:16
DO twojej ograniczonej wiadomosci ,nie jesem jakąś (usunięte przez administratora) ,czy jakimś tam jej kolegą lub koleżanką. Tak jak już napisałem jestem osoba neutralną.
Ola Bielawska 2010-05-01 13:10:53
własnie widze jak bardzo neutralną :)
neutralny 2010-05-01 13:17:20
Jak widzisz to dobrze ,szkoda dyskutować z Tobą ,nie dziwie się ,że jadą tu po tobie.Zegnam krolową forum FL
anonim 2010-05-01 13:45:20
DO OLKI PRZESTAN MOZE JUZ DZIEWCZYNO PIERNICZYC TAKIE GLUPOTY TU NA FORUM PODOBNO SLYSZALEM ZE PRZYWLASZCZYLAS SOBIE COS CO NIE JEST TWOJE I WIEM CO I PODOBNO MIALAS BYC W NIEMCZECH A JESTES W DOMU UKRYWASZ SIE I JESZCZE WYPISUJESZ TAKIE GLUPOTY NA FORUM JAK CI NIE WSTYD I JAKIM JESTES CZLOWIEKIEM MOZE ZASTANOW SIE NAD TYM GDZIE TWOJA GODNOSC !!!!!!!! NA TO WYGLADA ZE JEJ NIE MASZ !!!! POZDRAWIAM
Ola Bielawska 2010-05-01 13:59:40
Nie jestem królową forum, nie byłam i nie zamierzam byc, a anonimowi powyżej to powiem tylko tyle: nie Twój interes gdzie jestem, nic nie przywłaszczyłam, a za oszczerstwa w moją osobę nie mam zamiaru sie mścić, wystarczy że zajmuje sie ta sprawą policja czyli Waszym bezczelnym włamaniem na portale na, których miałam konta oraz na gg, z którego wysyłaliście wiadomosci do moich bliskich. pozdrawiam serdecznie.
Ola Bielawska 2010-05-01 14:02:01
i nigdzie sienie ukrywam - odpoczywam w spokojnym miejscu, gdzie nie ma takich ludzi jak Wy :) to również do anonima powyżej :) i oczywiscie pozdrawiam.
anonim 2010-05-01 14:09:00
W PSYCHIATRYKU ZA PEWNIE
Ola Bielawska 2010-05-01 14:14:04
och anonim anonim, jakiś Ty niekulturalny, zupełnie jak jedna moja koleżanka... wyobraź sobie, że nie w psychiatryku ale zgaduj dalej i jeszcze raz radzę - zamiast wypisywac bzdury przegladnij słownik poprawnej polszczyzny :)
anonim 2010-05-01 14:20:04
A po co mam przeglądać skoro ty wszystkich poprawiasz:)
Ola Bielawska 2010-05-01 14:27:01
nie wszystkich tylko tych, którzy robią "byki", a przemądrzaja sie kim to oni nie są, jakimi to sprzedawcami nie są i wogóle jacy to nie są piekni i madrzy, a nawet paru słów nie potrafia sklecić poprawnie, no oczywiscie poza obelgami, które to wychodzą znakomicie ... ale w czymś trzeba być dobrym :)
do mądrali.olki 2010-05-01 14:31:44
Lepiej oddaj to co do ciebie nie nalezy ,masz czas do wieczora.A jak nie to tak jak bardzo lubisz policję to ją bedziesz miała w domu
Ola Bielawska 2010-05-01 14:40:47
nic nie mam, a za policją nie przepadam, dlatego z ciezkim sercem poszłam na nią by zgłosić, że koleżanka włamuje sie na moje gg i inne portale :)
chyba dalej już nie odbijam tych żałosnych piłeczek, madrzejszy musi ustapić :)
xx 2010-05-01 15:20:27
A SWOJA POLSZCZYZNE WSADZ SOBIE GLEBOKO W (usunięte przez administratora)!!!!!! I CHORE AMBICJE NO ALE ROZUMIEM WLASNIE TYM SIE DOWARTOSCIOWUJESZ BO NIC INNEGO NIE MASZ I NA NIC WIECEJ CIE NIE STAC W TYM ZYCIU JAK OKRADAC INNYCH PRAWDA?????
Ola Bielawska 2010-05-01 15:21:47
(usunięte przez administratora), jak Wy pałacie nienawiscia do ludzi, którzy ciężko i uporczywie brną do celu i osiagają cos w życiu dzieki ciezkiej pracy, niesamowite. Jak Wy pałacie nienawiscia do ludzi, którzy są wykształceni i bardziej elokwentni od Was, to też niesamowite.
Te teksty o staropanieństwie to (usunięte przez administratora) zostaw dla siebie, Ty (usunięte przez administratora) również, jak juz pisałam wypowiadac się na temat Waszego życia prywatnego nie będę, bo to liga podwórkowa, do której nie znizę sie, choć mogłabym Was również oczernić, tak jak Wy mnie, bo to Wy tylko tutaj wypisujecie na mnie różne głupoty i kłamstwa, obelgi, a tylko i wyłacznie dla tego, że Wasza zawisć nie zna granic.
(usunięte przez administratora),a Ty pracy nie zmieniasz co dwa miesiace przypadkiem? Ach nie, co miesiac zapomniałam...

Naprawdę skończcie już te brednie, nie róbcie z siebie durni i nie róbmy potyczek tu na forum, które nie jest naszym placem boju, tylko miejscem do wypowiedzenia sie na temat firmy FOR LIFE.
Ola Bielawska 2010-05-01 15:26:48
dla Twojej wiadomości (usunięte przez administratora) - mam udokumentowane wyższe wykształcenie ale to nie wykształcenie jest wyznacznikiem człowieka. i spokojnie mozecie podpisywac się imionami pod wpisami, IP komputera i tak sie nie zmienia, gdy wpisze sie"anonim" bądź "xx".
przedstawiciel 2010-05-02 19:48:42
Hmm a ktos wie ile osob wogole jeszcze pracuje dla tej firmy? Czy szanowny Pan koordynator sprzedajacy z[usnięto przez administratora]pracuje jeszcze?
hooltay 2010-05-02 20:15:24
Nie pozwól inny czekac na Twoją opinie!!!
Podziel sie!!!
[usnięto przez administratora]
anonim 2010-05-03 18:54:12
przedstawiciel - 2010-05-02 19:48:42

Hmm a ktos wie ile osob wogole jeszcze pracuje dla tej firmy? Czy szanowny Pan koordynator sprzedajacy z[usnięto przez administratora] pracuje jeszcze?

Dołaczam sie do pytania :)
anonim 2010-05-06 21:43:20
Co tak wszyscy ucichli?
anonim 2010-05-07 11:45:45
witam czy ktoś wie kto dostarczał wełnę dla for life
anonim2 2010-05-07 12:15:31
anonim - 2010-05-06 21:43:20

Co tak wszyscy ucichli?


Chyba przemyslaly co niektore osoby ze to nie miejsce na takie dywagacje i dla ich dobra to w koncu jakby lepiej.
przedstawiciel 2010-05-10 15:49:59
Witam z tego co wiem to pracuje jeszcze sprzedajacy koordynator [usnięto przez administratora]z Gorzowa i jeszcze 2 przedstawicieli z tego samego rejonu
mmm 2010-05-10 20:38:42
witam czy ma ktos moze aktualny nr konta bankowego tej firmy? tzn na ktory teraz nr konta splywaja zaliczki z ktrych rozliczaja sie przedstawiciele?
z gory dziekki
anonim 2010-05-17 20:24:01
halllo zaglada tu ktos jeszcze??
wiem 2010-05-27 10:02:31
FL jest, jeżdżą na pokazy 2 auta :) sypie się wszystko ale FL jeszcze istnieje :)
lana 2010-08-12 22:43:32
Wcale nie jest ok w firmie lana z niej też uciekają ciekawe dlaczego? a tak miało być fajnie podobno nie wytrzymuja z szefem
poszukiwacz 2010-08-17 09:46:17
szukam pracy ale nie w wełnie ta branża już sie chyba skonczyła wiecie coś o sprzedaży aparatów masujących?
:) 2010-08-26 00:07:31
tak, [usnięte przez administratora] sie sprzedają :) ale i ta branża za pół roku sie skonczy :) uroki takiej sprzedaży :)
anonim 2010-08-26 10:53:58
:) - 2010-08-26 00:07:31

tak, [usnięte przez administratora] sie sprzedają :) ale i ta branża za pół roku sie skonczy :) uroki takiej sprzedaży :)

A co sie dzieje właściwie z for life jeszcze działaja czy już ich pozamykali?????
przedstawiciel 2010-09-11 11:40:50
witam ponownie widze ze forum ozyło [usnięte przez administratora] Czy ktos napisze cos na temat firmy czy istnieje jeszcze cy sprzedaja itd?
Pozdrawiam
;) 2010-10-01 22:38:43
duszyczka - 2010-09-29 13:45:28

a czy ktoś wie coś na temat firmy Meryno czy Merino sen?Jak wygląda tam praca?? zarobki?bardzo proszę o odpowiedź...

Witaj!
[usnięte przez administratora], nie polecam, a wręcz odradzam[usnięte przez administratora] Nie polecam...pozdrawiam..
duszyczka 2010-10-05 10:21:22
[usnięte przez administratora].dzięki za info. Ciekawa jestem jak tam się zarabia i ile osób pracuje///
nowy 2010-10-05 18:33:46
A wie ktoś jakie zarobki mają tam przedstawiciele handlowi? Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną do Olsztyna na to stanowisko i zastanawiam się czy warto iść. Chodzi mi o firmę "Merynosen". Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.
nowy 2010-10-06 11:04:07
O to wielkie dzięki za informacje. Nie będę się wcale fatygował na rozmowę skoro jest tak jak mówisz. A to co napisałeś/aś powinno być wysłane na kilka innych forum bo oni ogłaszają się w różnych częściach Polski. Pozdrawiam
cichiciemna 2010-10-06 11:40:31
Przedstawiciel handlowy new
For Life Sp. Z O.O.
6 października 2010
Takie ogłoszenie pokazało się dziś na jednym z portali o pracy!
LUDZIE JEŚLI CZYTACIE TO FORUM JESZCZE A NIE ZNACIE TEJ FIRMY TO JAK NAJDALEJ!!!!!!!!!!!!
[usnięte przez administratora]
nieznana 2011-01-06 17:51:18
A ja tak mam pytanie do tych którzy pracowali w for life Gniezno.mozecie podac chociaz inicjały tego własciciela tej firmy for life.??
1
nieznana 2011-01-19 16:43:42
dzieki wszystko juz wiem ;)
mn 2016-05-20 22:14:16
arek, tak mi się wydaje, że akurat praca u nich jest dobra dla osób, które mają nieco więcej doświadczenia w handlu niż inni.. Podobno idzie u nich zarobić nawet nieźle, ale nie wiem czy przypadkiem nie trzeba u nich własnej działalności mieć
Zostaw swoją opinię o For Life Sp. zo.o. - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie For Life Sp. zo.o.