Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-10-22 21:56:16 odpowiedz | cytuj
Eko-Ośko-Bud jest to firma , która oszukuje swoich pracowników . Obiecuje wysokie zarobki , a w efekcie jak zarobisz 300 zł to powinieneś się cieszyć . Czytajcie uważnie umowy .
gość - 2009-10-23 08:53:17 odpowiedz | cytuj
Byłem na rozmowie w tej firmie, pózniej tam pracowałem, banda kłamców, obiecuja złote góry pensje po 2, 3 tys. a dostajesz 200 zl. ZŁODZIEJE.oszukują pracowników, Trzeba podać ich do PiPU i Urzędu skarbowego i zrobic porządek z nierzetelnym pracodawcą.
xxx - 2009-11-21 00:15:42 odpowiedz | cytuj
chyba napisała to firma konkurencyjna..bo ja tam pracuje i zarabiam 2 tys.złotych, więc weź się schowaj...
handlowiec - 2009-11-21 16:47:10 odpowiedz | cytuj
a Ty Monia co - na premie liczysz? :) tak powaznie- to fakt, nie jest źle. jaka praca, taka płaca. wiekszość osób - 1600-2000. da się zyć. z tego co wiem, telemarketerki wyciagnęły nawet po 1300 na rękę. szaleństwa może nie ma, ale nigdzie nie ma takich "jaj" jak w tej firmie. atmoswera i podejscie do pracowników- na szósteczke. mogliby dawać wiecej premii, ale tragedii nie ma! pozdro dla prezesów:)
jaaaaaaaa - 2009-11-23 22:04:46 odpowiedz | cytuj
ja tam pracuje i bez problemu wyciagam kolo 2 tys. :)
jaaaaaaaa - 2009-11-23 22:04:55 odpowiedz | cytuj
ja tam pracuje i bez problemu wyciagam kolo 2 tys. :)
anonim - 2009-11-25 09:53:49 odpowiedz | cytuj
Jaka konkurencja , ściemniacze i mydlicie oczy pozytywnymi opiniami , tak naprawdę wiemy jak jest . jest źle...
anonim - 2009-11-25 10:17:49 odpowiedz | cytuj
obiecanki. trudno sie doporsic o wypłate. do tej pory nie dostałem a nie pracuje juz od 3 m-c. Skarga w PiP-ie juz leży dosyc z takim nie uczciwym pracodawcą,oszukuje mlode nie doswiadczone osoby obiecuje im wielkie pensje, a tuż przed wypłata zwalnia i o wyplacie można zapomniec......stanowczo nie polecam tej firmy uciekajcie nie umawajcie sie na rozmowy kwalifikacyjne, te pozytywne opinie pisze sam szef. bo nikt nie moze miec dobrego zdania o tej firmie....czytajcie umowy żadnych składek brak ubezpieczenia totalne dno...................
anonim - 2010-02-16 22:50:18 odpowiedz | cytuj
hahahaahahah chyba konkurencja (FU.S?) narzeka na firmę bo o pracowników się boją. Pracuję tam i jeszcze nie spotkałem się z problemami z wypłatą, atmosfera taka troche jajcarska (a może nie troche?) No ok jest zabawnie, ale kto by nie chciał pracy w której może się pośmiać z prezesami:D ocena firmy-szósteczka z plusem pozdrooo prezesy. Aha i pozdrawiam jeszcze "gościa" i "anonima" buźka kłamcy:*
ja:D - 2010-03-12 16:38:25 odpowiedz | cytuj
a ja pracuje jako telemarketrka i 1000 zl zawsze mam :) z wypłata nie ma problemow. atmosera jest superr :D. pozdrowionka :D
Maniek - 2010-03-19 00:58:34 odpowiedz | cytuj
Zaje... atmosfera i sexi telemarketerki
telemarketerka - 2010-03-19 15:19:49 odpowiedz | cytuj
:) no pewnie :P telemarketerki sa najfffajniejsze :D , pozdrowionka dla handlowcow.
wiadomo zeby zarobic trezba pracowac u nas najmniej telamrketerki to po oko 800- 900 zł maja i to jest minimum. problemow z wyplata nie ma zawsze jest na zcas i czesto premie dostajemy
anonim - 2010-03-29 16:13:43 odpowiedz | cytuj
A ja mam pytanie co do płac dla telemarketerek. Czy pensja jest uzalezniona od umowionych spotkan czy jest jakas podstawa, stawka godzinowa???
anonim - 2010-04-11 20:32:18 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w tej firmie. Oszuści i krętacze.
mała - 2010-05-21 21:20:02 odpowiedz | cytuj
ja tez pracowałam i już nie pracuje :), ogólnie jest spoko szefowie są wporządeczku z wypłatami nie ma problemów kasa to wiadomo zależy od wyników ja tam nie narzekałam na wypłatę :) . z tego co wiem to u handlowców jest zajebiaszczo a na telemarketingu... da się przeżyć ja tam pracowalam jako telemarketerka i było fajnie nawet. na szefów złego słowa nie powiem bo sa okej :D . a jak sam ktos nie spróbuje to sie nie przekona . Ogólnie POLECAM PRACE W TEJ FIRMIE

pozdro :D "pyskata telemarketerka :D "
anonim - 2010-08-04 21:55:58 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-02-16 22:50:18

wiesz co nieponizaj sie.to musial napisac chyba szef.... tez jestem bylym pracownikiem i nie polecam
anonim - 2010-08-24 11:36:24 odpowiedz | cytuj
powiem tak w nie powinno się mówić źle o byłym pracodawcy a żeby nie było pracowałem tam troche :
ja - 2010-08-25 21:42:56 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-08-24 11:36:24

co Ty gadasz??
Pk.1. zgoda atmosefre tworza ludzie, u was na dziale handlowym bylo super. u nas na telemarketingu no cóz..... pseudo koordynatorki stwrzały u nas h*** atmosfere.
co dp pkt 2. Ja odeszłam i bez problemu kase dostałam :)
nawet więcej niz sie spodziewałam.

monika - 2010-10-28 13:39:08 odpowiedz | cytuj
UWAGA !! TA FIRMA NAPRAWDĘ TO OSZUŚCI PRZYNAJMNIEJ W CZĘŚCI ZATRUDNIANIA PRACOWNIKÓW OGÓLNOBUDOWLANYCH MÓJ MĄŻ PRACOWAŁ W TEJ FIRMIE 4 DNI I NIE MOŻE SIĘ DOPROSIĆ WYNAGRODZENIA
anonim:):):) - 2010-11-03 19:41:28 odpowiedz | cytuj
co wy ludzie w ogóle gadacie? Atmosfera mogłabyc hu**** bo sami taka stwarzaliście. Na wypłate nigdy nie narzekam bo jest na czas i zawsze wiecej niz sie spodziewam... A ty czlowieczku zastanow sie co wypisujesz za glupoty bo po 300zl nikt nie zarabia w tej firmie. Jak dla mnie firma jest naprawde suuuper:)
ja - 2010-11-04 19:52:25 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-08-24 11:36:24

Kiss me in my ass NPL F U C K E R 'S

zgadzam się w 100%, szczególnie z pkt 5, chociaż chyba bardziej pracowników oszukują niż ludzi. jedne wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
mala :P - 2010-11-29 19:53:28 odpowiedz | cytuj
ja pracowałam dla chłopaków 8 miesięcy i miło wspominam współprace . NIGDY NIE ZOSTAŁAM OSZUKANA przez szefów. Wypłata zawsze była super nawet wiecej nam chłopacy dorzucali. nawet Jak odeszłam spodziewałam sie marnej wypłaty a Tu mile sie zaskoczyłam :). POLECAM PRACE W TEJ FIRMIE
janek - 2010-12-28 10:44:53 odpowiedz | cytuj
no jasne, jak ktos jest ciołkiem, co 4 dni na budowie wytrzyma, to na co liczysz? ja mam 2800 na miesiąc bez problemu. wypłata jest co miesiąc a nie co cztery dni. nie kumam takich pajaców.
Były pracownik - 2011-01-23 17:24:45 odpowiedz | cytuj
Witam! parcowalam w tej firmie 4 miesiace i jesli chodzi o atmosfere to ładne jajca tam odchodzą, an spokojnie można pośmiac sie z szefami a nawet wyjsc z nimi po pracy na piwko czy jakiś balet. A co do kasy jaka sie zarabia to naprawde super!!!! zawsze dostawalam wiecej niz sie spodziewam i oczywiscie premie ktore sa zaskakujaco wysokie!!! dodemnie 100% POZYTYWU
P.S pozdro dla szefostwa!!!!
anonim - 2011-02-02 11:05:32 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-03-29 16:13:43

Ja się zastanawiam jak taka pani może wyżyć za 900 zł miesięcznie . Wybaczcie ale to jest niemożliwe do wykonania. Opłacić rachunki i nic nie zostaje . A wy tacy zadowoleni jesteście z takich wypłat ?
x