brak logo

Eko-Ośko-Bud

Olsztyn

Opinie o Eko-Ośko-Bud

monika 2010-10-28 13:39
UWAGA !! TA FIRMA NAPRAWDĘ TO [usunięte przez moderatora] PRZYNAJMNIEJ W CZĘŚCI ZATRUDNIANIA PRACOWNIKÓW OGÓLNOBUDOWLANYCH MÓJ MĄŻ PRACOWAŁ W TEJ FIRMIE 4 DNI I NIE MOŻE SIĘ DOPROSIĆ WYNAGRODZENIA
anonim:):):) 2010-11-03 19:41
co wy ludzie w ogóle gadacie? Atmosfera mogłabyc [usunięte przez moderatora] bo sami taka stwarzaliście. Na wypłate nigdy nie narzekam bo jest na czas i zawsze wiecej niz sie spodziewam... A ty czlowieczku zastanow sie co wypisujesz za glupoty bo po 300zl nikt nie zarabia w tej firmie. Jak dla mnie firma jest naprawde suuuper:)
ja 2010-11-04 19:52
anonim - 2010-08-24 11:36:24

powiem tak w nie powinno się mówić źle o byłym pracodawcy a żeby nie było pracowałem tam troche :
1 atmosferę tworzą ludzie (dobra)
2 problemów z wypłatą nie ma jak pracujesz (jak kończysz zapomnij o wypłacie )
3 jasne zasady (pierszy miesiąc mało kasy ale kolejne ok 1 tys.)
4 po czasie dowiadujesz się co tak naprawde sprzedajesz
5 [usunięte przez moderatora] nie tylko ludzi ale i pracowników
Mysle ze to wystarczy
innymi słowy jak chcesz być robiony w [usunięte przez moderatora] i robić ludzi
to Praca idealna dla ciebie !!!
[usunięte przez moderatora]

zgadzam się w 100%, szczególnie z pkt 5, chociaż chyba bardziej pracowników [usunięte przez moderatora] niż ludzi. jedne wielkie [usunięte przez moderatora]
mala :P 2010-11-29 19:53
ja pracowałam dla chłopaków 8 miesięcy i miło wspominam współprace . NIGDY NIE ZOSTAŁAM OSZUKANA przez szefów. Wypłata zawsze była super nawet wiecej nam chłopacy dorzucali. nawet Jak odeszłam spodziewałam sie marnej wypłaty a Tu mile sie zaskoczyłam :). POLECAM PRACE W TEJ FIRMIE
janek 2010-12-28 10:44
no jasne, jak ktos jest ciołkiem, co 4 dni na budowie wytrzyma, to na co liczysz? ja mam 2800 na miesiąc bez problemu. wypłata jest co miesiąc a nie co cztery dni. nie kumam takich [usunięte przez moderatora]
Były pracownik 2011-01-23 17:24
Witam! parcowalam w tej firmie 4 miesiace i jesli chodzi o atmosfere to ładne jajca tam odchodzą, an spokojnie można pośmiac sie z szefami a nawet wyjsc z nimi po pracy na piwko czy jakiś balet. A co do kasy jaka sie zarabia to naprawde super!!!! zawsze dostawalam wiecej niz sie spodziewam i oczywiscie premie ktore sa zaskakujaco wysokie!!! dodemnie 100% POZYTYWU
P.S pozdro dla szefostwa!!!!
anonim 2011-02-02 11:05
anonim - 2010-03-29 16:13:43

A ja mam pytanie co do płac dla telemarketerek. Czy pensja jest uzalezniona od umowionych spotkan czy jest jakas podstawa, stawka godzinowa???

Ja się zastanawiam jak taka pani może wyżyć za 900 zł miesięcznie . Wybaczcie ale to jest niemożliwe do wykonania. Opłacić rachunki i nic nie zostaje . A wy tacy zadowoleni jesteście z takich wypłat ?
Martita 2011-02-02 15:51
Pracowałam w tej firmie. Nie pracuję już od 7 miesięcy i kasy do dzisiaj nie dostałam. Nie polecam a nawet odradzam
Kamila 2011-02-12 20:16
Witam . Z ta firma nie chcialabym miec nic wspólnego. Współpracowalam z wlascicielem i jest niezłym [usunięte przez moderatora]. Kreuje swoj wizerunek na lansera. Szkoda ze jeszcze natnie sie na ciebie nie jedna glupia i naiwna dziewczyna. Ciesz esie ze odeszlam w miare szybko.
PYTAM 2011-02-15 17:30
Kamila - 2011-02-12 20:16:54

Witam . Z ta firma nie chcialabym miec nic wspólnego. Współpracowalam z wlascicielem i jest niezłym [usunięte przez moderatora]. Kreuje swoj wizerunek na lansera. Szkoda ze jeszcze natnie sie na ciebie nie jedna glupia i naiwna dziewczyna. Ciesz esie ze odeszlam w miare szybko.

kogo masz na myśli? Pana [usunięte przez moderatora] czy pana [usunięte przez moderatora] ?
Kamila 2011-02-17 17:16
Ja tam pracowałam parę dni. Te ich panie koordynatorki to jakieś niewykształcone dziewuchy, chcące robić karierę pani menadżer, modelki i wszystko razem wzięte :) Śmiać mi się chciało z nich, a szkoda tylko tych młodych dziewczyn które pracują i są szczute. [usunięte przez moderatora]. Jak telemarketerka któraś chciała się napić, czy wyjść do toalety to musiała pytać o zgodę ... jakaś paranoja .... Pozdrawiam :)
Była pracownica 2011-02-24 15:24
Pracowałam tam 2 miesiące. Wypłata ok 1000 zł, szału nie ma, ale pracowałam po 6h dziennie pn-pt. Atmosfera ok, ale bez przesady. Po prostu normalnie. Szefostwo czasami ma lepsze, a czasami gorsze dni. Tyle tylko, że to totalne naciąganie klientów i tyle...
porazka 2011-02-24 21:39
ta ich umowa to smiech w bialy dzien :/ jakas porazka . Umowa zlecenie a warunki jak na umowe o prace. Koordynatorki szczegolnie jedna to jakies ************ dziewczyny ktore mysla ze jak sa na stanowisku \"kierownika telemarketingu\" to juz im wszytsko wolno . NIE POLECAM
anonim 2011-03-01 13:52
śmieszne są niektóre opinie, jak ktoś żyje w czasie komuny i liczy że ktoś mu da to nie ten adres jak zarobisz to masz. Kto pracował to wie jak tam jest, a kto był pare dni no to życie nie wypowiadajcie się że was ktoś okradł nie wypłacił kasy itp bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda pracuje tam od początku eko i jakoś nie narzekam tylko ze ja nie chce aby ktos mi dał kasę tylko zarabiam. pozdrawiam normalnych HALUŚ :) PS. dla tumanów co myślą ze jadę pod publikę (rada) rozbiegnijcie się i z główki w ścianę może pomoże :)
JA 2011-03-25 23:04
Pracuje kilka ładnych miesięcy a niedługo nawet będzie rok i jakoś nie narzekam telemarketing na tym polega ile pozyskasz umów tyle masz kasy jak ktoś przychodzi posiedzieć to i u nas nie zarobi (u nas się pracuje!!!!!!!)a do łazienki zawsze można było wyjść,kasa zawsze była na czas,szefostwo [usunięte przez moderatora] a nasza przełożona [usunięte przez moderatora] dziewczyna ,a atmosfera [usunięte przez moderatora]! A kto się dobrze wypowie o firmie jak pracował kilka dni proszę was POZDROWIONKA dla moich koleżanek telemarketerek które też nie pracują od wczoraj i dla Przystojnych handlowców ;-)
anonim 2011-03-27 18:55
Śmiać mi się chce, jak czytam komentarze pokrzywdzonych telemarketerek. Zazwyczaj jest tak, że narzekają ci, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia. Pozdrawiam dziewczyny z TELE :-)
anonim 2011-05-03 17:21
anonim - 2011-03-01 13:52:53

śmieszne są niektóre opinie, jak ktoś żyje w czasie komuny i liczy że ktoś mu da to nie ten adres jak zarobisz to masz. Kto pracował to wie jak tam jest, a kto był pare dni no to życie nie wypowiadajcie się że was ktoś okradł nie wypłacił kasy itp bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda pracuje tam od początku eko i jakoś nie narzekam tylko ze ja nie chce aby ktos mi dał kasę tylko zarabiam. pozdrawiam normalnych HALUŚ :) PS. dla tumanów co myślą ze jadę pod publikę (rada) rozbiegnijcie się i z główki w ścianę może pomoże :)

Oj HALAMA, Ty to się tylko do kabaretu nadajesz... Jak ktoś umie [usunięte przez moderatora] to ma kasę, to fakt, a jak ktoś ma choć odrobinę sumienia to wymięka. Prosta sprawa.
kamilllo...123 2011-05-06 19:40
zgadzam sie ze to chachmenty, mlode [usunięte przez moderatora] nie znaja sie na robocir, a brygadzista szkoda gadac... porazka... pracowalem tam i jest jedna wielka kicha... obiecuja kokosy a dostajesz [usunięte przez moderatora].. nie polecam tych [usunięte przez moderatora]
R. 2011-06-05 09:24
banda [usunięte przez moderatora], umowa zlecenie lipne warunki. bylem u nich przedstawicielem , i jak zrezygnowalem to mi nie zapłacili.
[usunięte przez moderatora] nie polecam
ania 2011-06-26 17:37
Pracowałam w firmie, gdzie byli zatrudnieni pracownicy tej firmy i tej w której ja pracowałam. Stawka dla telemarketera była bardzo niska,a premie też kiepskie :( atmosfera jaką wprowadzali Kordynatorzy to WIELKA PORAŻKA. Dużo osób rezygnuje z tej pracy!

Na szczęście znalazłam pracę w konkurencji, gdzie mam możliwość zarobienia więcej, a atmosfera jest całkiem inna.
anonim 2011-06-30 13:22
A z czym się u nich dzwoni? co trzeba sprzedawać?
olsztynianka 2011-07-06 10:39
Ja zatrudniłam sie w tej firmie jedynie dla obserwacji i sprawdzenia firmy. Dzwonisz z komórki, nie wiem jak teraz, ale wtedy podpuszczali ludzi że są TP Polska. Ogólnie całe biuro mieści się w dwu pokojowym mieszkaniu. Jeden pokoj chyba była tam kuchnia :D zajmuja \" prezesi\" :) Salon z balkonem :) przeznaczony dla telemarketerow, no i balkon wychodek na papieroska. W tym samym pomiesczeniu biureczko maja \"koordynatorki\"\"kierowniczki\" czy jakl tam jszcze inaczej siebie nazywaja :) 2 pokoj jest miejscem zebran, spotkan handlowców. Jest i przestronna łazienka ... nawet prysznic mają :)) Współczuje wszystkim naiwnym, tam pracującym.
ZADOWOLONA 2011-07-11 13:01
Po pierwsze : Jak możesz się wypowiadać na temat stawek i bonusów, skoro pracowałaś niecałe 3 tygodnie i nie przez EKO tylko przez Toolip, za to że masz taką małą stawkę to miej pretensje do Agencji Pośrednictwa Pracy
Po drugie: Nikt was do pracy w tej firmie nie zmusza, sami decydujecie się na nią więc darujcie sobie wszelkie komentarze
ktoś┼ 2011-08-11 00:24
Najgorszy badziew jaki spotkałem. Co prawda pracowałem niecały miesiąc, ale zapewniano mnie, ze wszystko będzie uregulowane. Skończyłem pracować prawie 5 miesięcy temu a nie otrzymałem nic w zamian. Poszukuje osób, które zostały podobnie potraktowane jak ja przez tą bande [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-09-21 15:44
Kolega na samej gorze mówi prawdę ta firma to jedno wielkie [usunięte przez moderatora] szef jest nie wypłacalny... Nie odbiera telefonu i nie ma nawet zamiaru płacić za wykonana prace....
anonim 2011-10-12 09:25
jak się jest przedstawicielem to ma się kasę za umowy. więc trzeba pracować a nie walić w [usunięte przez moderatora]. Pracuje już dość długo aby stwierdzić że mój przedmówca chciałby kasę w prezencie chyba dostać za siedzenie na [usunięte przez moderatora], a pracodawca jest wypłacalny i rzetelny dla rzetelnych pracowników.
telemarketerki jak pracują i się nie [usunięte przez moderatora] to też mają kasę ja mam zawsze około 1500zł. A jak ktoś pisze że dostał 300 zł to znaczy że nie pracował w tej firmie nawet miesiąca (wychodzi około 2 tyg) i zrobił max 10 umów- za co ma więc dostać więcej?
PoProstu. 2012-07-30 00:14
Pracowałem w Firmie Ośko. I powiem szczerze, że kto pracował max miesiąc nie poczuł gotówki.... kasa się zaczyna aż wpadniesz w rutynę i kosisz umowy bo tam jest system prowizyjny. Ci co piszą i myślą, że szefostwo to cwaniaczki a ten co to pisze, że nie jest to jest totalnym [usunięte przez moderatora] co przez całe życie będzie zarabiał do max 2tys zł miesięcznie.Kto myśli ten ma -.- a co to umów jak nie Ty podpiszesz to ktoś przyjdzie i za Cibie to zrobi Proste. Pozdrawiam Stary team [usunięte przez moderatora]
unikat 2014-04-10 09:30
to, że stronka internetowa nie działa, nie znaczy, że Eko-Ośko-Bud upadło. stronki czasem padają bez powodu
porki 2014-04-10 11:06
z tego co mi wiadomo to Eko działa na rynku od 21 lat i raczej nie są skorzy do zamknięcia. Chyba, że macie jakieś poufne info
Robert K. 2015-01-23 17:34
Działają i posiadają swoich specjalistów od profesjonalnego wykończenia wnętrz oraz instalacji elektrycznych i hydraulicznych, atutem jest dokładność i pasja budownictwem. Mają konkurencyjne ceny ale ich atutem nie jest jak najszybsze budowanie co gubi inne firmy.Zajmują się także inwestycjami drogowymi.
tomasz 2015-03-25 13:15
chyba dobrze, ze mają specjalistów, którzy zajmują się wykończneiem wnętrz, w końcu chodzi o dobry efekt końcowy, prawda @Robert K.? wydaje mi się, że ogólnie są solidną firmą, bo mój znajomych kiedyś korzystał z ich usług i na nic nie narzeakał, a też opinie są w miare dobre. Tylko ciekawe jakie są warunki pracy u nich.
danek 2016-05-12 11:51
@kokonat, skoro już pisałeś, że pracowałeś, to może po upływie czasu jesteś w stanie napisac, co było nie tak. Nikt się o nich od dawna nie wypowiada, a ja ciekaw jestem.
Zostaw swoją opinię o Eko-Ośko-Bud - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Ośko-Bud