brak logo

Eurotemp Polska

Gouda

Opinie o Eurotemp Polska

kon bogdan 2010-03-15 18:19:00
pracowalem w tej firmie badziew warunki syf kila i mogila zarobki co o dupala rozbic nie oplaca sie jechac robilem na drzewkach w zieleni i paczkach wyzysk ludzi i nowa dyrekcja w holandi sami popaprancy
anonim 2010-03-15 18:21:15
kon bogdan - 2010-03-15 18:19:00

pracowalem w tej firmie badziew warunki syf kila i mogila zarobki co o (usunięte przez administratora) rozbic nie oplaca sie jechac robilem na drzewkach w zieleni i paczkach wyzysk ludzi i nowa dyrekcja w holandi sami popaprancy

ma pan racje ja chyba pana znam pan jest z opola bo ja z koszalina
Zlodzieje i syf 2011-03-04 08:47:28
Witam serdecznie pracowalem w eurotempie kiedys powiem krotko na tych drzewkach to jest wyloacznie syf rzadza nami jakies slazaki i czuja sie szefami a pracujesz za marne pieniadze a charujesz za 4 . Tragedia na waszym miejscu bym nie jechal na zielen .. Moze bym proponowal ISS miejska zielen niz te dzewka nie narobisz sie duzo ale lepsze to niz dzewka bo tam jest tragedia pracowalem tam i nie proponuje tego .. male zaronki a traktuja jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... Tragedia jesz na polu .. moze czasem na kantyne pojedziesz i zjesz w baraku ... Proponuje zielen miejska niz te krzaki kiedys pracowalem tam i tam w eurotempie ale teraz nie jedze bo nie mam zamiaru wykorzystuja ..
bbbbbbb 2012-06-12 19:53:42
Witam proszę jechać na spawanie światłowodów w ERMELO lub ZEWOLDE jak wam po pracy zaspawają z tyłu światłowód to będziecie potrzebować większy rozmiar ,pozdrawiam ludzi z bydgoskiego srebrnym golfem w Ermelo .
Marek 2013-07-01 11:49:34
Agencja wypłacalna ale niestety opinie psuje koordynator w Harderwijku (usunięte przez administratora) obiecuje długoterminową pracę a siedzi się tygodniami w domu ,nawet daje ogłoszenia na niedzieli,dobra rada trzymajcie się z daleka od niego raczej nie zarobicie ani nie popracujecie.nie jest to odosobniony przypadek nie jedną osobę tak załatwił namawiał na podpisanie umowy ,a jak się potem okazywało zostawało się skoczkiem lub pracowało raz w tygodniu lub wcale.
Zdecydowanie nie polecam może kierownictwo zastanowi się nad zmianą koordynatora na kogoś wiarygodnego i kompetentnego
Bogdan 2014-05-14 19:27:50
UWAGA NA DOMKACH GRASUJE JEDEN "JASTRZĄB" POLEWA SWOJE OFIARY WODĄ ZEBY ZAMOCZYĆ IM SKRZYDŁA A SZCZEGÓLNIE UWAŻAJCIE NA MACIEJA PSEUDONIM "ŻURAW" NIEGDYŚ ZNANY POD PSEUDONIMEM "WILGOTNY MACIEK"
Bogdanbeata 2014-07-22 19:14:58
Opinia eurotempr
Bogdanbeata 2014-07-22 19:35:54
Firma jest wypłacalna w100procentach nie oszukują na wypłatach .Przyjezdza się tu pracować jak się chce zarobić ,chyba ze ktoś przyjeżdża na wczasy .Tylko jest jeden mankament nie odpowiedzialna rekrutorka która myśli ze to jest jej prywatne biuro i ma pracownikow za nic.Zapomina się ze to my pracownicy eurotepu na jej wypłatę pracujemy ,Jak jestem w tym biurze takiej szopki nie było.Np.dzis przyjezdzasz do pracy jutro daje do ręki 60e ispowrotem do Polski,albo obiecuje dużo pracy a tu 2 dni raptem,no i mieszkanie zapłacone? A ty sobie smaruj głowę co dalej,tu w Polsce rodzina czeka ze coś przywieziesz grosza a ty tu jesteś na wczasach zafundowanych przez rekrutorka ,Wiele można przytaczać przykładów.Wiele ma stała prace gdzie jej macki nie sięgają to w spokoju pracują .Wybor rodaku należy do Ciebie.
oszukany 2014-08-31 16:17:33
Witam. Byłwm kilka dni temu jako murarz i wróciłem po kilku dniach do domu. Obiecywali 9euro, a tak naprawde jest 6,70 euro. Właściciel w miarę, ale jego syn- to kawał(usunięte przez administratora)traktuje ludzi jak śmieci, albo gorzej. Nawet nie chcieli dac na powrót do domu, nie mowiac juz o przepracowanych kilku dniach, za ktore nie zaplacili. Ostrzegam wszystkich nie warto..... traktuja ludzi jak niewolnikow......praca dotyczy Holandii.......
Bogdanbeata 2014-10-05 21:58:31
Witam. To prawda ze traktują nas jak śmieci ale za to możemy podziękować naszemu rządowi ze nas skazał na tułacza żebraczkę.A najgorsze jest to ze my Polacy sie za granica nie szanujemy i nie trzymamy sie razem wręcz przeciwnie jestesmy wobec siebie wrogami.To nas w pracy wykorzystują poniżają mało tego gardzą nami bo na nasze miejsce jest wielu innych szukających pracy .Dlatego mogą sobie pozwolić na wymianę pracownikow.Nie zdajemy sobie sprawę jakie pieniądze biuro zarabia na nas oni nie maja po 250 e tygodniówki co najmniej 2'5 raza więcej inic nie robią dla nas ani koło nas
maiki 2014-10-06 15:45:53
Euro temp na swojej stronie napisało, że organizują zakwaterowanie dla pracowników. Zawsze starają się ulokować pracowników jak najbliżej miejsca pracy. Pracownicy są zakwaterowani najczęściej w domkach jednorodzinnych. Każde mieszkanie jest komfortowo urządzone, posiada pełne wyposażenie i nadaje się na dłuższy pobyt. Oferowane zakwaterowanie jest różne, a więc ilość osób, z którymi pracownik dzielić będzie lokum, też jest różna. Zwykle w jednej sypialni śpi nie więcej niż 1-2 osoby. Pracownicy ponoszą wkład własny w koszty zakwaterowania. Każda osoba wyjeżdżająca do pracy zostanie odpowiednio wcześnie poinformowana o opłatach oraz miejscu zakwaterowania. Aktualnie koszt zakwaterowania wynosi € 65,- i jest cotygodniowo odliczany z wynagrodzenia brutto pracownika. Ile jest w tym prawdy?
Bolek 2014-10-10 22:19:57
witam.Jak jest w eurotepie w razie wypadku ,najcześciej nie ma dla poszkodowanego pracy bo nie potrzebują problemów .Ta firma wyróżnia sie od innych tylko dwiema rzeczami ze jest solidna w wypłatach pieniądze na czas i tym ze jak masz stała prace w jednej firmie czyli jesteś nie zastąpiony to nie masz problemu z firma.Czesto bywa tak ze ludzie nie dają sobie radę no i wtedy pracodawca dziękuje klientowi po pierwszym dniu pracy wtedy pretesja tylko do siebie ,w Polsce tymbardziey za darmo forsy nie dają .Kwatery w eurotemp ,rożnie zależy od miejscowości i mieszkańców .Jak to sie mówi jak dbasz tak masz ,proste jak dwa razy dwa.Ogolnie rożnie w tej firmie bywa .
kris 2014-11-28 19:16:04
pracuje może ktoś na produkcji lub pracował w obróbce metali proszę o opinie na ten temat
przerażona zuza 2015-02-04 16:29:01
w wielu krajach już pracowałam ale w holandii jeszcze nie, dlatego interesuje mnie ta agencja Eurotemp Polska. jest zima ale wiecie może czy obecnie tez wysyłają do tego kraju za zatrudnieniem? bo ja bym bardzo chciała. boję się tylko czy jak wyjade to będzie jakiś kontakt dobry z agencją w razie problemów ewentualnych?
rico 2015-04-19 23:03:09
Pracowałem w euro tempie prawie cały poprzedni rok , praca się skończyła wraz z nowym rokiem . Nikt nic nie wie czemu się skończyła ponoć o kasę się rozchodzi . Jeśli chodzi o kwestie finansowa to tyle ile powiedzą to będzie , ale mieszkania nie zbyt bo zatrudniają dużo pijaków i wiadomo jak jest -syf nad syfem . Reasumując da się pracować . Powodzenia
1
dfgh 2016-05-13 18:06:59
faktycznie super sprawa takie wysokie wynagrodzenie..a powiem Wam ze w dalszym ciagu mozna u nich znalezc zatrudnienie na przyklad jako elektrk przemyslowy w Amsterdamie oferuja kontrakt holenderski,40 h pracy/tydzień + możwlie nadgodziny (do 50 h )
Zostaw swoją opinię o Eurotemp Polska - Gouda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotemp Polska