brak logo

Senex

Goleniów

Opinie o Senex

anonim 2010-04-05 21:46:44
Ale jaja to juz nie ma gdzie pracować.....
anonimus 2010-04-06 10:29:28
zaraz wypowie sie Pani Irenka w charakterze jakiegoś klienta lub pracownika i pełną piersią będzie bronić Senexu... tak,jak miało to miejsce wyżej... i werbuje owa Pani Koordynator do pracy na każdej stronie forum z innych firm...o dżizas!
anonim 2010-04-06 20:45:35
Na szczescie Olu Ty tam nie wyladowałas ....a ostrzegalas mnie przed nimi...ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło :)
Justyna 2010-04-06 20:47:22
Werbuje przedstawicieli na forum bo ich nie stac na ogłoszenie żałosne !!!!!
drogie Panie 2010-04-06 22:27:52
Drogie panie- pomawianie kogoś na forum jest karane .Zamiast coś takiego robić to najpierw same zweryfikujcie swoje postępowanie i swoją dotychczasową pracę.Widocznie nie nadajecie się do pracy w zespole bo wszędzie pozostawiacie za sobą złą opinie..Jako osoba postronna życzę wam więcej spokoju, opanowania i dobrego terapeuty a nawet może i psychiatry.Pozdrawiam
AnnnnD 2010-04-07 01:50:38
kolejna specjalność Senexu - straszenie. "pomawianie jest karane", co to ma być ???
za prawdę [usunięte przez moderatora] - oto motto firmy Senex.
dokładnie, nie tylko Pani Kochana [usunięte przez moderatora] bywała w wielkim świecie wełny, My też i też i o Pani opinię znamy...i odwdzieczamy sie tylko za to,co Pani oraz Pan Szef zrobiliście Nam.
AnnnnD 2010-04-07 01:54:50
i niech pani nie pisze jako osoba postronna,bo dobrze wiadomo wszystkim,ze Pani Koordynator [usunięte przez moderatora] z Senexu to wpis podpisany"Drogie Panie". ja proponuję Pani zweryfikować swoje postępowanie i pójść do kościoła i sie z tych grzechów wyspowiadać!!! NIE CZYŃ DRUGIEMU CO TOBIE NIEMIŁE , zna Pani to? Nie, tam w Goleniowie umiejętnie oduczają tego, szczególnie zdesperowanych pedagogów...
Justyna 2010-04-07 08:38:20
Do drogie Panie [usunięte przez moderatora] po co nam [usunięte przez moderatora] grozi ,MY piszemy tylko prawde.I dobrze wie pani o tym ..Sama pani nie potrafi nawet rozmowy handlowej przeprowadzic ,tak była pani moja zachwycona...jest pani żałosna osobom . Jeszcze zobaczymy jak Pani zostanie wykopana z Senex za brak kompetencji juz ze szkoły pania wywalili teraz wiem za co ....Lepiej weksle zwróćcie nam byłym pracownikom. I nie obrażaj nas ,bo nie dorastasz nam do pięt!!!!!
gallka anonimka 2010-04-07 16:19:41
Pozdrawiam Cię [usunięte przez moderatora] i dzięki za dzisiejszą rozmowę tel. Hahaha to ja :)
Justyna 2010-04-07 19:59:20
Klienci Senex nie moga sie dodzwonić do ich podziemnej firmy...są nie zadowoleni z nie dotrzymania terminów i obiecanek [usunięte przez moderatora]
I jeszcze jedno [usunięte przez moderatora] nigdzie nie ma miejsca w poradniach psychologicznych ,bo pani wszystkie juz zajeła ...
Justyna 2010-04-07 20:00:32
To gałka może i mnie sie przedstawisz ???
gallka anonimka 2010-04-07 21:47:20
O rety! Jak ja mam się Ci przedstawić? Imiennie nie mogę na razie. W każdym razie pozdrawiam i Ciebie i ( usunięte przez administratora ) :)) P.S. Do ( usunięte przez administratora )pisałam na maila to mogłam jej się przedstawić. A tak na marginesie to mam pewien pomysł co do rozliczenia się z nierzetelnymi firmami. Muszę to z Wami obgadać.
Justyna 2010-04-07 22:37:57
( usunięte przez administratora ) już mi zdradzila kim jesteś:)) i milo mi Ciebie poznac....Musisz to z nami obgadac ..pomozemy jak tylko bedziemy mogły.( usunięte przez administratora )powiem żeby dałam mi nr tel. do Ciebie to pogadamy .Oczywiscie jak masz cheć..
Ola 2010-04-08 00:57:05
no ślicznie ( usunięte przez administratora )wyłożyłas( usunięte przez administratora )tutaj :) chciałabym widzieć jej minę i ( usunięte przez administratora ) jak czytaja te wpisy... brak mi słów, nie dosć, ze kłamią i mącą między ludźmi od początku to jeszcze pretensje i straszenie, no po prostu żenada!!! ( usunięte przez administratora )i innych [usunięte przez moderatora] to trzeba publicznie piętnować i mówić otwarcie ludziom, o tym co wyprawiają!!! takie firmy niszczą opinię całej branży wełniarskiej!!!
Ola 2010-04-08 00:59:52
to już teraz wiem ( usunięte przez administratora )czemu nie ma miejsc...no ale co sie dziwisz, znasz historię tej Pani...i jeszcze teraz trafiła na ( usunięte przez administratora ) co sobie Pachołka z niej zrobił...
ziom 2010-04-08 22:11:08
Nie zapominajmy, ze wlasciciele to [usunięte przez moderatora]. Ciekawe, kogo im jeszcze uda sie oszukac.. Przestrzegam przed zlodziejska firma SENEX!!! Innych pozdrawiam :)
news 2010-04-08 22:40:44
( usunięte przez administratora ) to podobno problemy z prawem miał więc nic dziwnego że tu takie cyrki robi w tej swojej firmie z ludźmi...
news pierwszy 2010-04-09 11:40:40
no własnie tak o uszy mi sie obiło z tym ( usunięte przez administratora ) i z tymi innymi cudami, widać prawda, skoro Ty news to samo piszesz ... ( usunięte przez administratora ) Panią też znam, mnie też Pani wysterować chciała, i ( usunięte przez administratora )znam i ich forum też takze pani ( usunięte przez administratora )niech sie pofatyguje na stronę forum ( usunięte przez administratora ), gdzie równie prawdziwie o niej piszą co tu na forum Srenexu. . .
Justyna 2010-04-09 21:32:14
( usunięte przez administratora )niech juz przestanie dzialac w welnie jest za slaba ...muflon ja wywalil bo byla slaba lama tez i reszta podobnie ....zreszta nie dziwie sie ...zawsze wystraszona i bojaca sie wszystkich...to ma byc koordynator ???smiech !!! nie potrafi technik sprzedazy przekazac tylko jakies smieszne wynalazki z chorobami...porazka ...Ja tez slyszalam ze wlasciciel siedzial :)))
ano2 2010-04-10 19:19:54
( usunięte przez administratora )wszystkie te ( usunięte przez administratora ).firmy typu ( usunięte przez administratora ) to powinni ( usunięte przez administratora )do Częstochowy na kolanach ( usunięte przez administratora )że Bóg dał im możliwosć zatrudniania naiwnych biednych ludzi i że mogą sie na nich wzbogacać!!! Ale Wam wszystkim to kiedyś sie skończy Wy [usunięte przez moderatora]!!!
piciol 2010-04-12 20:12:54
Podobno [usunięte przez moderatora] bylego pracodawce. Nie tylko z pomyslu. a teraz tylko problemy. Co wyplata to zdziwienie pracownikow. Nie wypacaja calych premi. Caly czas tylko klamstwa i zwodzenie. Nie polecamy.....( usunięte przez administratora )
anonim 2010-04-12 23:17:57
O prosze konkurencje w jednym samochodzie...przeciez jest zakaz przekazywania info na temat struktury firmy...[usunięte przez moderatora] bedzie placila kare firmie Senex haha
srm1 2010-04-13 21:45:04
Jezeli jestes dobrym sprzedawca i sie szanujesz. Przejdz do nas. Siedzibe mamy w Goleniowie i jestesmy najwieksza firma w wojewodztwie. Dzialamy na terenie calej Polski. Zapewniamy duzo wyzsze zarobki. ( usunięte przez administratora ) Zapraszamy
anonim 2010-04-14 21:17:52
znów ( usunięte przez administratora ) ogłoszenia daje... boze świety... daj se spokój kobieto! zakładasz non stop nowe konta mailowe zeby ludzi werbować...BEZ KOMENTARZA!
anonim 2010-04-14 22:28:44
Ciekawe jakie warunki ...umowa -zlecenie ,bez podstawy i klamliwa koordynator, [usunięte przez moderatora] wystraszona PORAZKA
Justyna 2010-04-15 19:44:17
Dzieki i pozdrawiam, ja sie ich nie obawiam ....w końcu niech takie firmy usuną swoja działalnosc z polskiego rynku ,bo tylko go zasmiecaja... mnie [usunięte przez moderatora] próbowala straszyc ,ale nie udało sie ...i smieszna jest ta koordynator jak można być takim pachołkiem to aż nie wyobrażalne
??? 2010-04-21 19:27:17
Ludzie podziwiam Was!!!
Widzę że są jeszcze ludzie którzy nie boją się pisać prawdy. Napisałabym kilka słów na temat tej firmy [usunięte przez moderatora]. Mam nadzieję że ludzie którzy tam pracują w piwnicy zrozumieją co to za szuja jest jej właścicielem!

??? 2010-04-29 10:19:00
Jak tak można obrażać firmę w której atmosfera jest jak w domu, tam wszyscy się kochają. A jakich ma wspaniałych rodziców.
!!! 2010-04-29 14:37:17
hahaha, dobre , atmosfera jak w domu i ma wspaniałych rodziców!!! no tak pracuja tam sami rodzice praktycznie, bo średnia wieku to 50-tka, a atmosfera jak w domu, bo firma mieści sie w piwnicy domku, w którym żyję ksiażę i księżniczka i otoczenie jej królewskiej mości :)
??? 2010-05-20 14:24:16
juz czas aby ta firma zniknela z rynku bo to jeden wielki chlam!!! a szefostwo? poprostu brak slow jedna wielka zenada.....[usunięte przez moderatora] i tyle...gdyby ludzie wiedzieli za jakie grosze mozna kupic te ich posciele to dawno by poszli z torbami a tam wzbogacaja sie na ludziach wciskajac im kit...i to pewnie na starszych osobCH ktore nie bardzo sie orientuja i wierza w kazde ich slowo...ale co dobre szybko sie konczy wiec szefostwo zamiast na fotelu "prezesa" predzej czy pozniej wyladuje przy maszynie produkcyjnej...haha ale jezeli okarza sie sprytniejsi to znow ukradna komus pomysl i otworza kolejny biznes...no bo nie bardzo wygladaja na takie osoby ktore same by cos wymyslily...
!!!!! 2010-05-24 14:11:29
Firma ta wysyła pisma do bylych przedstawicieli o tresci cytuje"Na podstawie dokumentów posiadanych przez jedna z naszych klientek,z ktroa zawara zostala umowa stwierdza sie niezgodnośc dotyczaca ilosci sprzedanego towaru oraz kwoty.......prosimy o wyjasnienie pod rygorem skierowania sprawy do organow scigania" hahaha
Naprawde żenada...właściciel chyba naprawde chce wrocić za kraty...
anonim 2010-05-24 14:20:47
Widocznie nie maja pieniedzy wiec szukaja od bylych pracownikow ,to wlasnie tak jest jak nie potrafi sie kierowac firmą . Ja proponuje tej firmie zamkniecie dzialalnosci
OLA 2010-05-25 00:33:59
tak, cała prawda o firmie Senex wreszcie wychodzi!!! [usunięte przez moderatora] robią z ludzi [usunięte przez moderatora], kradna pomysły na biznes, a wreszcie traktują wszystkich jak szmaty, wyzyskują, poniżają, a kim oni są, pytam??? [usunięte przez moderatora]
??? 2010-05-25 16:06:46
Ja cos wiem o pracy w tej firmie.Sama sie przekonalam na własnej skórze co to za ludzie. Czasami brakuje słów na to co oni robią.
BECIA 2010-05-30 18:09:25
pracowałam tam jeszcze za czasów kierownictwa [usunięte przez moderatora] to dopiero był rozbój w biały dzien strzeszcie sie SENEKSU,SENLUXU itp.oni [usunięte przez moderatora] szukaja,a sami lustra w domu nie posiadaja.Zwolnili mnie za to,że wyraziłam swoje zdanie...ale jestem im dozgonnie wdzieczna bo wolnosc od tego [usunięte przez moderatora] jest lepsza od ich 800 zł pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
:) 2010-06-10 11:25:57
włąsnie tak, to słowo cisło mi sie na usta od kiedy spotkałam sie z [usunięte przez moderatora] na rozmowie kwalifikacyjnej, na której de facto 2 godziny spóźnienia miał niewychowany szef [usunięte przez moderatora]
tygrys 2010-06-10 15:09:31
mam tam rozmowę w sobotę , jak to wygladało i kiedy byłeś bo nie wiem czy się w to pchać
anonim 2010-06-10 23:05:48
tygrys - 2010-06-10 15:09:31

mam tam rozmowę w sobotę , jak to wygladało i kiedy byłeś bo nie wiem czy się w to pchać

nie polecam szkoda czasu na ta firmę ,zreszta poczytaj wszystkie opisnie i decyduj
anonim 2010-06-11 10:23:44
a jak wygl�da�a rekrutacja
anonim 2010-06-11 20:14:15
anonim - 2010-06-11 10:23:44

a jak wygl�da�a rekrutacja

a nigdy na rekrutacji nie byłaś??? nie przesadzaj normalna rozmowa ,tylko z ta roznica ze nie bedziesz miala zaplacone ,jak cos sprzedasz w co watpie i nie chodzi o ciebie tylko ogolnie ,ze welna sie nie sprzedaje
chella 2010-06-19 19:49:40
wybrała bym się na prezentację firmy senex czy jest jakaś w okolicach Lubelszczyzny?
**** 2010-06-25 19:35:24
nie musisz sie wybierac na prezentacje wystarczy ze zadzwonisz a oni do Ciebie przyleca doslownie :))) bo organizuja domowki przyjedzie [usunięte przez moderatora] ktora bedzie szczerzyc te swoje zeby udawac milutka i za wszelka cene bedzie chciala Ci wcisnac ten chlam :)))
anonim 2010-06-28 12:00:06
Chlam? he he he
Przeciez to diament wsrod poscieli?


anonim 2010-06-28 21:22:43
**** - 2010-06-25 19:35:24nie musisz sie wybierac na prezentacje wystarczy ze zadzwonisz a oni do Ciebie przyleca doslownie :))) bo organizuja domowki przyjedzie( usunięte przez administratora )ktora bedzie szczerzyc te swoje zeby udawac milutka i za wszelka cene bedzie chciala Ci wcisnac ten chlam :)))Panna ( usunięte przez administratora ),sama juz jezdzi po domach hehe,dobre napewno ja poucza ( usunięte przez administratora )
franianiania 2010-06-29 19:59:10
a jak reagują jak ktoś im ten chłam chce oddać? jakieś sztuczki?
anonim 2010-07-18 22:37:43
[usunięte przez moderatora]z konkurencji tez przyjmujecie?:)
??? 2010-07-29 19:45:28
[usunięte przez moderatora] to stara [usunięte przez moderatora] która jest najmądrzejsza i radze sie trzymac z dala od nich
skubi 2010-09-03 01:27:59
Witam Drogie Szefostwo. Jestem zainteresowana pracą u Państwa w firmie.Posiadam 2 letnie doświadczenie w tej branży, posiadam własny samochód i pokazy domowe nie są mi obce, wełne sprzedaje jak świerze bułeczki. proszę o kontakt pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
damian 2015-01-31 00:58:59
a skoro znaleźliście że szukają pracy to może chociaż wiecie czego wymagają od potencjalnego pracownika i ogólnie ile płacą no i czy w terminie? myślę że takie info przyda się tutaj wielu osobom nie tylko mi, także jak ma ktoś doświadczenie z Senexem to byłoby super gdyby podzielił się spostrzerzeniami.
troll 2016-05-11 21:06:23
maciek, to mi się podoba. Że możesz wysłać CV i po prostu liczyć, że kiedyś zadzwonią. Firma też w ten sposób nie traci czasu na nadmierne poszukiwania :)
Zostaw swoją opinię o Senex - Goleniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Senex