brak logo

Max Schön Sp. z o.o.,

Szczecin

Opinie o Max Schön Sp. z o.o.,

ano-nim 2011-06-16 17:15:22
Praca w tej firmie to prawdziwy koszmar. (usunięte przez administratora)! Mam nadzieję, że Sąd Pracy się do nich dobierze. Zdecydowanie nie polecam.
Obserwator 2011-07-21 13:35:36
Nie byłem zatrudniony w tej firmie, ale miałem okazje przypatrzeć się jak wygląda tam praca. Jedno jest pewne(usunięte przez administratora) Współczuje tym ludziom co tam pracują.
XxX 2012-01-10 13:34:00
hej glaby kapusciane - widze zie wiecie wszystko o kazdej firmie co? A co powiedzie na namierzenie waszych komputerow i wlascicielom maszyn wytoczenie sprawy cywilnej?
Jezeli ktos szuka opinii o pracodawcy na tym portalu prosze sie nie sugerowac opiniami obserwatora i anonima, to sprawni umyslowo inaczej osobnicy.
znawca pajaca 2012-01-10 13:43:28
możesz nam skoczyć na palec od rozdzielacza pajacu!!!
Normalny 2012-05-24 21:02:46
Od takich firm trzeba trzymać się daleko. Przemiał pracowników, trzeba się prosić o wypłacenie pensji , a właściciel chce chandlować chińszczyzną.
x 2012-05-29 11:36:54
XxX - 2012-01-10 13:34:00

hej glaby kapusciane - widze zie wiecie wszystko o kazdej firmie co? A co powiedzie na namierzenie waszych komputerow i wlascicielom maszyn wytoczenie sprawy cywilnej?

Jezeli ktos szuka opinii o pracodawcy na tym portalu prosze sie nie sugerowac opiniami obserwatora i anonima, to sprawni umyslowo inaczej osobnicy.
Dawaj misiu. Namierzaj, ciekawe co sad powie na \'glaby kapusciane\' i \'sprawni umyslowo inaczej\'. To i tak tylko probka kwiecistego c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwa uprawianego w tej firmie. Bylem, widzialem.
Pool 2012-08-04 14:52:10
Ciekawe jak namierzysz mój mobilny internet na kartę w smartfonie
Palantów i karierowiczów nie brakuje. Taki portal to jest zbawienie dla szukających pracy. Nie trzeba marnować czas umawiając się z debilnymi firmami. Choć z tego co widzę to co druga to podobne opinie.
Żałosna Polska
Loko 2012-08-22 10:54:56
A czemu nie polecacie tej firmy, co konkretnie bylo nie tak?
Prosze o jakies informację
xxxx 2012-09-04 23:16:59
Kolego a czytałeś wszystkie opinie? Kasa-brak terminowych wypłat,konieczność sprawdzania kwot i dopraszania sie o SWOJE pieniądze,Nigdy nie bedziesz wiedział kiedy dostaniesz kolejnego przedstawiciela na teren,nieterminowa realizacja zamówien-opie... od odbiorców dostajesz Ty. W ciągu ostatniego roku odeszło około 8 przedstawicieli(wcześniej prasowali w różnych poważnych firmach-tylko dali sie skusić dobrej bajerce.Zero wsparcia z biura a po 6mc masz wszystkie koszty na własnej głowie,zus,paliwo,telefon itp.Wystarczy.(ostatecznie można si zatrudnić ale nadal szukać czegoś lepszego-bardzo intensywnie szukać:)
anonim19373u 2012-11-05 12:33:24
W chwili obecnej będę zakładał im sprawę sądową o mobing jak nie dostane wypłaty za ostatni miesiąc, plus UP za zwolnienie pracownika bez przekazania mu dokumentów oraz pisma wypowiedzenia.
geka 2013-05-30 15:09:50
anonim - 2013-05-19 12:38:31

Hej, czy nie wiecie może, czy szukają pracowników w Max Schön? Jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z kierownikiem? Miły człowiek, czy nie bardzo? Da radę wyciągnąć 2000 netto albo więcej? Zdarzyło się może komuś, że miał trudną sytuację i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej?
A Ty żarty jakieś sobie robisz? Wsparcie od szefa? Zapomoga i dobre słowo to kwestie których spodziewać sie nie powinieneś (pomimo górnolotnych obietnic). Bardziej odpowiednie byłoby liczyć na to że nazwie cie darmozjadem, nierobem, gównozjadem i innymi różnymi przydomkami. Trzymaj się od tej firmy z daleka- będziesz miał gwarancję, że Twoja trudna sytuacja nie będzie jeszcze gorsza.
Grzegorz 2014-01-30 10:39:21
Pracowałem w tej firmie jako przedstawiciel przez około rok czasu. Firma jak każda inna, nie zgadzam się z powyższymi opiniami - pensja zawsze była na czas, za wypracowane wyniki premie były wypłacane zgodnie z ustaleniami. Przełożeni, konkretni, wymagający, ale zdroworozsądkowo podchodzący do pracy i wymagali po prostu sumiennej pracy. Gdybym nie dostał ciekawszej propozycji pewnie bym tam jeszcze długo pracował, bo praca ciekawa, a ludzie bardzo sympatyczni (pozdrowienia dla KNJ od GT).
malel 2014-05-19 19:32:02
Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu, więc mogę z czystym sumieniem coś o niej napisać. Na wynik cisną jak wszędzie. Zaskoczonym tym faktem zalecam rentę. Atmosfera ok. oczywiście dla tych, którzy robią swoje. Pieniądze zawsze na czas i w uzgodnionej wysokości. Kiedy byłem w potrzebie, pomogli. Wsparcie z centrali takie jak wszędzie. Ktoś napisał, że dostawy nieterminowe. Znając handlowców i ich upodobanie do obiecywania towaru na jutro lub w nierealnych terminach aby tylko dostać zamówienie, nie ma się co dziwić. Terminy napięte jak baranie jaja :)
Gdybym miał polecić, zrobię to z czystym sumieniem, niestety tylko dla handlowców z talentem i samodzielnych. Roszczeniowym i marzycielom, nie polecam.
Walenty 2014-11-17 20:13:00
Witam, czy ktoś może napisać jak wygląda praca handlowca w tej firmie? Jaka atmosfera? Jak zachowuje się szefostwo? Jakie narzędzia pracy? Pozdrawiam
mieszko 2015-01-31 18:26:04
rozmawiałem o max schonie ostatnio ze znajomym który slyszal o tym miejscu i mówił , że rzeczywiście istnieje możliwość zatrudnienia u nich, choć miejsc nie jest wiele. Trzeba się wykazać determinacją jeżeli naprawdę komuś zależy na pracy tu, bo nie przyjmują sobie od tak pierwszych lepszych z ulicy
zainter 2015-03-10 16:51:11
ktos wie jak zarobik w handlu?
kuba 2016-05-18 23:00:53
Witam, czy wiecie czy firma Max Schön Sp. z o.o., prowadzi obecnie rekrutację na przedstawicieli handlowych. Mam spore doświadczenie w tej branży i chętnie bym spróbował swoich sił u nich. Wiem również, że można u nich całkiem dobrze zarobić dlatego mi tak zależy.
Zostaw swoją opinię o Max Schön Sp. z o.o., - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Max Schön Sp. z o.o.,