brak logo

Tematrans

Sosnowiec

Opinie o Tematrans

leoncio 2009-11-22 12:09:54
Firma wporządku lecz kadra kierownicza pozostawia wiele do życzenia co niektórzy zapominaja że "góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem TAK".Taka postawa w/w.kadry rzutuje na złą opinie i ocenę tej firmy.
anonim 2010-01-04 21:41:10
leoncio - 2009-11-22 12:09:54

Firma wporządku lecz kadra kierownicza pozostawia wiele do życzenia co niektórzy zapominaja że
leoncio nawet wiem kogo masz na myśli ,pracowałam tam kiedys i napweno chodzi o (usunięte przez administratora) Pozdrawiam
temowiec 2011-02-22 12:29:59
Zgadzam się w 100%
1
WYSOKI 2015-03-16 16:04:47
POZNALEM WGO CZASU OBECNA DYREKTOR TEMA TRANSU A BYLA JASU KATOWICE AGNIESZKE DZIUBEK Z MILOKLOWA Z UL.STOLARSKIEJ 5/2 TOKAWAL SCIERWA APOZNALEM JA DOBRZE W ZYCIU CHODZI Z FACETAMI NAPRAWO I LEWO DO LOZA Z TYMI Z KTORYMI MA ZYSK I Z KTORYCH MA PROFIT TO KAWAL TEZ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZLOSLIWEJZ JAS ZOSTAL WYRZUCONA I DOBRZE Z NIA ZROBILI
WYSOKI 2015-03-16 16:08:14
POZNALEM SWGO CZASU OBECNA DYREKTOR TEMA TRANSU A BYLA JASU KATOWICE AGNIESZKE DZIUBEK Z MILOKLOWA Z UL.STOLARSKIEJ 5/2 TO KAWAL SCIERWA A POZNALEM JA DOBRZE W ZYCIU CHODZI Z FACETAMI NA PRAWO I LEWO DO LOZKA Z TYMI Z KTORYMI MA ZYSK I Z KTORYCH MA PROFIT TO KAWAL TEZ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZLOSLIWEJ Z JAS KATOWICE ZOSTALA WYRZUCONA PRZEZ NOWYC LASCICIELI I DOBRZE Z NIA ZROBILI NIE DZIWIE SIE ZE JEST PO ROZWODZIE ORAZ ZE Z JASU KATOWICE JA (usunięte przez administratora)TO (usunięte przez administratora).RADZE WSZYSTKIM UWAZAC NA (usunięte przez administratora)
1
wooda 2015-06-12 17:20:47
Przyjmują bez doświadczenia na podwójną obsadę ??
bezstronny 2015-07-15 00:17:46
podawanie na ogólnym forum danych adresowych z nazwiskiem nie jest łamaniem prawa ?
gula 2016-05-21 12:11:32
potwierdzam, zmienili nazwe na Villanova Transport And Shipment Poland Sp. Z O.o. i tak trzeba ich googlować
Zostaw swoją opinię o Tematrans - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tematrans