logo Asma Focus Studio

Asma Focus Studio

Bydgoszcz

Opinie o Asma Focus Studio

adeamus 2009-10-17 00:05:06
!000-2000 za taką robotę i z własnym samochodem, dziękuję pięknie...
ona 2009-10-26 16:34:32
Magda i jak po rozmowie?
ja jade do nich jutro ... i nie wiem co mnie czeka
F.I. 2009-11-05 16:33:48
FIRMA JEST NIEUCZCIWA!!!
F.I. 2009-11-05 16:37:31
OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ NIE JEST WYPŁACALNA!
MAŁŻEŃSTWO KTÓRE JĄ PROWADZI TO KRĘTACZE, SZKODA ZACHODU..!SAM PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE JAK BYŁEM STUDENTEM JAKO ANKIETER NIE WYPŁACALI PIENIĘDZY I OSZUKIWALI MNIE!
PRZESTRZEGAM POTENCJALNYCH POSZUKIWACZY PRACY...
NIE WARTO Z NIMI ZACZYNAĆ WSPÓŁPRACY!
Ania 2009-11-11 17:27:37
dziwne, ja pracowałam w tej firmie 8 dobrych miesięcy i nigdy nie spotkały mnie takie sytuacje o jakich jest mowa wyżej, pieniądze zawsze wypłacane 20 każdego miesiąca, atmosfera bardzo miła - zwłaszcza współpraca z koordynatorami oraz zespołem zarządzającym, gdybym nie wyjechała na studia do wawy pewnie nadal bym tam pracowała
meksyk 2009-11-18 19:14:56
praca jak praca, trzeba pracować, w tym przypadku polega na sprzedaży więc i na wynagrodzeniu prowizyjnym, które jest zależy od miesięcznego wyniku, jedni co są ambitni chwalą sobie taką formę, bo dużo sprzedają i mają z tego niezłą kasę, a inni potrafią tylko siedzieć jak barany i życzyć sobie za to siedzenie ze 2000 zł :> i takim się dziękuje, wybierając więc prace polecam wszystkim najpierw się zastanowić czy chcę pracować w zespole sprzedaży i robić wszystko żeby osiągnąć jak najlepsze wyniki, czy nadaję się tylko do siedzenia i patrzenia w ścianę licząc, że ktoś to doceni, a jeśli nie, a na pewno nie doceni to wypisuje takie brednie jak wyżej najprawdopodobniej żeby zaspokoić swoje nieudacznictwo, gdyż do niczego się nie nadaję - dla takich polecam pracę stróża tzw. ciecia
anty meksyk 2009-12-02 15:31:07
meksyk ty chyba jestes jednym z włascicieli tego bajzlu....

Praca jak praca i kto chce to sprzeda to fakt ale jak firma nie placi to nie placi. To tez fakt ...sprawdz w sieci długi na sprzedaż itd.
matt 2010-01-15 10:59:34
Focus Studio Asma, kto mial jakikolwiek kontakt z ta 'firma' wie, ze sa zaklamani i nie wywiazuja sie z umow.. kategorycznie odradzam wspolpracy
Kat 2010-01-27 19:18:25
Nie polecam nikomu współpracy z tą firmą.
Kat 2010-02-22 09:02:18
oj bardzo przepraszam ale pomyliłem firmy, ten komentarz nie miał być tutaj, przepraszam jeszcze raz
gruzin 2010-03-14 15:57:58
witam
jutro ide tam do pracy. czy ktos ma jakieś świerze widomości czy firma wypłaca itp?
Southwell 2010-03-23 11:00:35
Dobra praca jest tym lepsza,
im prędzej wykonana.
Praca długo nie wykonywana,
najczęściej nie zostanie wykonana nigdy.
Einstein Albert 2010-03-23 11:03:19
Każda praca jest dobra, o ile jest dobrze wykonana.
anonim 2010-03-23 11:20:22
a ja uważam, że należy być optymistą na początku pracy, a krytycznym na końcu
anonim 2010-03-23 11:26:08
do anonim: Niektórzy do pensji dorabiają mit o własnej pracy
KOSMITA 2010-03-23 18:53:49
Praca jak na dzisiejsze czasy,dużo wymagają mało płacą.Zresztą telemarketing jest strasznie niewdzięczny, nie ma się pewności czy się dostanie kasę za podpisaną umowę.Firma umieszcza ogłoszenia chyba codziennie, rekrutuje i przyjmuję tych co się zdecydują.Zajęcie dla upartych.miła atmosfera.
żelcipa 2010-03-24 14:27:19
zgadzam się z Kosmitą, jak w każdej pracy znajdą się zadowoleni i zniesmaczeni - to normalne, osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń, realizuję dziennie około 10-15 ankiet w zależności od tego czy ludzie dadzą się przekonać na to żeby zająć im te kilka cennych minut, kaska z tego jest zadowalająca - ile zrobisz tyle zarobisz dlatego nie bardzo rozumiem wpisów odnoszących się do jakiś wlr, z tego co wiem to tam podobnie się zarabia (jak wszędzie teraz) jeżeli jesteś dobra i sprzedajesz to zarabiasz a jak siedzisz i tylko śmierdzisz jak tu nie dzwonić to nie ma na co wiele liczyć, to co mówią na szkoleniach to prawda: ta praca jest dla ludzi ambitnych!!!
Byly Pracownik 2010-03-29 12:35:17
Jako że mój post został wykasowany ponieważ pokazywał jak naprawdę działa i jakie są zarobki a Asmie, napisze jeszcze raz i w skrócie. Szkoda waszego czasu na niewypłacalną i pełną zakłamania firmę.
Patrycja 2010-04-10 22:09:37
Witam
Idę w poniedziałek podpisać umowę.Ale może jednak ktoś wie,jak tam naprawdę jest?Czy wypłacają te pieniądze?No i ile można mniej więcej zarobić?To dla mnie ważne,bo siedziba tej firmy nie jest efektowna,ale podobno nie można oceniać po wyglądzie.Byłabym wdzięczna za odpowiedź.Pozdrawiam
Drugi były pracownik 2010-08-26 20:10:07
Nie uczciwa to mało powiedziane. Mało tego że "pieniądze" dostawało się pod stołem to jeszcze nie odprowadzali podatków do Zusu a w razie zerwania umowy straszyli karą która faktem jest była opisana w umowie tyle że nie miała podstaw prawnych w tej sytuacji. Pani koordynator hmmm o ile jeszcze tam jest: Zakompleksione dziewczę z przerostem ambicji wychowana na umiejętności wciskania ludziom kitów do tego żerująca na cudzy koszt. Czyżby te pozytywne opinie były pisane przez Ciebie droga Pani [usunięte przez administratora] ? Zabawnie było przynajmniej posłuchać jak mało stabilna emocjonalnie właścicielka gromiła ją tak że cała Dworcowa słyszała. Ot co najlepszy był test "psychologiczny" przy rozmowie "kwalifikacyjnej" mający przeprowadzić selekcje... Dziwne tylko że wszyscy zawsze odstawali tam "pracę" przy "profesionalnych pentiumach 233 MhZ, 32 Mb RAM".
Gość 2010-09-03 10:03:59
Witam. Chciałabym przeczytać opinie, któregoś z obecnych pracowników...jak pracuje się w tej firmie? oraz chciałam zapytać czy ktoś z Was był ostatnio na rozmowie w sprawie pracy jako teleankieter? ile dziennie jest się w stanie przeprowadzić takich ankiet i z ilu mniej więcej pytań się składają? pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
anonim 2010-09-06 13:40:28
Gość - 2010-09-03 10:03:59

Witam. Chciałabym przeczytać opinie, któregoś z obecnych pracowników...jak pracuje się w tej firmie? oraz chciałam zapytać czy ktoś z Was był ostatnio na rozmowie w sprawie pracy jako teleankieter? ile dziennie jest się w stanie przeprowadzić takich ankiet i z ilu mniej więcej pytań się składają? pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.

mało Ci opinii napisanych wyżej? Odradzam pójścia. Strata czasu i nerwów;.
mewa 2010-09-08 08:20:54
piszcie sobie co chcecie, jestem teleankieterką już długi czas i bardzo odpowiada mi ta praca, opinie wyżej nie tyczą się najwyraźniej pracy ankietera
witamy naiwnych 2010-12-09 16:19:32
Asma zaprasza (usunięte przez administratora)
anonim 2011-03-30 09:03:16
nigdy nie płacą sami i na czas biegasz załatwiasz żeby zdążyć w terminie oddać ankiety bo inaczej grozi Ci paranoiczna (usunięte przez administratora)
a kasy nigdy w terminie, chodzisz prosisz się pytasz i czekasz i czekasz, jeden się doczeka a drugi ten co się nie ubiega się nie doczeka bo przelew z wynagrodzeniem jest w tej firmie ciężko zrobić, nigdy nie ma na to czasu !!!
sylw 2011-07-23 20:33:39
co z pieniędzmi za Naturę 2000 czy ktoś już dostał???
krzychu 2011-07-25 17:23:43
daj sobie spokój oni i tak już nie wypłacą, znajdą 1000 powodów: przeważnie albo pani(usunięte przez administratora) nie odbiera telefonu albo nie wystawili jeszcze faktury a nawet że nie należy ci sie kasa bo nie ukonczylas badania albo inny powód to śmieszne
kolejny oszukany 2011-07-28 16:16:05
zero kasy, od kwietnia wiszą i nic...
co jest??? 2011-07-30 19:19:13
nie przypominam sobie żeby tak długo czekało się na kasę??? ale coś jest nie tak bo do nikogo nie można się dodzwonić, wie ktoś coś więcej???
AS 2011-08-15 09:38:22
napiszę krótko nikomu nie polecam pracy w tej firmie, pracowałam na kilku badaniach, wypłata miała być po 30 dniach, dziś mija 90 dni kasy nie ma, dzwoniłam, pisałam zero odpowiedzi, byłam osobiście i jeszcze usłyszałam czego chcę, (usunięte przez administratora)
odradzam 2011-08-17 14:01:51
odradzam ze względu na brak szacunku do pracownika, zrób błąd podczas wypełniania ankiety a pani (usunięte przez administratora) zaraz Cie zmiesza z błotem, jest niestabilna emocjonalnie, wyraźnie brakuje jej czegoś - bo jej humorki są nie do zniesienia, nie rozumie, że przy 8 godzinnym tyraniu człowiek też może się pomylić!!! ponadto kasa, nigdy nie jest w terminie, nigdy się nie zgadza - zawsze wychodzi mniej!!! do tego katastroficzne warunki, komputer jeden przy drugim głowa od tego boli, stare monitory niszczące oczy, na sali śmierdzi starym pomieszczeniem, w dni upalne nie ma czym oddychać, masakra Ludzie nie liczcie na tą pseudo firmę
kasa 2011-08-22 12:47:39
(usunięte przez administratora) nie mam możliwości odwiedzenia ich osobiście, czy ktokolwiek wie co się z tą firmą dzieje? czy dalej mają badania tylko, że wykorzystują nowych ankieterów?
anonim 2011-09-03 09:47:30
ludziska mam pytanie, czy ktoś z was jest zatrudniony w tej firmie i ma oplacane składki, czy wszyscy dostają kase (usunięte przez administratora)
Xxx 2011-10-17 01:32:26
Pare miesięcy temu wykonywałem prace na umowe zlecenie za posrednictwem tej "firmy". Do dzisiaj (usunięte przez administratora) nie wypłaciła mi i znajomym pieniędzy twierdząć że żadna umowa nie została zawarta ponieważ nie przystawiła nam pieczątek na umowach ... Nie bede ciągał się z nią po sądach o 400 zl bo szkoda moim zdaniem czasu no ale przykro mi jest że taki stosunek do nas mają pracodawcy. Także JEŻELI LUBISZ PRACOWAĆ JAKO (usunięte przez administratora) - ZA DARMO - ZGŁOŚ SIĘ DO FOCUS STUDIO ASMA! :)))
K 2011-10-25 10:52:22
Potwierdzam to co napisał mój przedmówca. Omijajcie szerokim łukiem, nigdy nie zobaczycie pieniędzy!
PC 2011-11-15 21:42:24
Nigdy nie dajcie się na pracę dla nich, ja wykonałam kilkanaście zleceń, za kilka dostałam jakąś tam kasę bo po 3-5 miesiącach wielu wielu ponagleniach i zawsze z nagłych przyczyn za mało, teraz czekam na wynagrodzenie za pracę na przełomie kwiecień-maj, pieniędzy nie ma, osoba, która przekazywała mi pracę (usunięte przez administratora) nie ma czasu rozmawiać albo nie wie o co mi chodzi przecież wszystko juz dostałam każdy się odwraca i nie wie o co chodzi
taka jedna 2012-02-21 15:39:44
A mi zapłacili.. co prawda dwa miesiące po terminie, ale zapłacili tyle ile powinni..
Anomania 2012-02-22 16:44:30
W umowie pisze wyraźnie, że wpłata ma być w ciągu conajwyżej 1 miesiąca od oddania badania. Radzę poczytać umowę i nie pisać głupot, że po 2 miesiącach. Co kogo to obchodzi? (usunięte przez administratora)
lara 2012-05-17 18:43:19
czy ktoś otrzymał pieniądze za ankiety na rzecz Motodaty
były pracownik 2012-07-26 14:36:49
A mi za wszystko zapłacili, trochę po czasie, ale ogólnie nie było to dużym problemem ,o właścicelach i pracownikach mam bardzo pozytywna opinię, fajna i miła atmosfera, polecam !!!!!!!!
były pracownik 2012-07-30 11:46:23
ten poprzedni wpis to jakaś farsa,czy to(usunięte przez administratora)? Asmie naprawdę trzeba narobić na wycieraczkę lub co najmniej przesłać opinię do ich kontrahentów w jaki sposób (usunięte przez administratora) swoich pracowników. Rzetelne firmy które dbają o swój wizerunek powinny się dobrze zastanowić z kim podejmują współpracę.Asma to bardzoooooooo (usunięte przez administratora) firma która nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań a ja jestem kolejną osobą która dołoży wszelkich starań aby szanowna firma poniosła konsekwencje .
taki jeden 2012-08-03 08:00:27
Właściciele Asmy nie mają wstydu wpisując komentarze na swój temat.Nie wolno m darować żadnego (usunięte przez administratora) .To bardzo zła firma,żerująca na robieniu pracowników kulki.
pilnie poszukuje 2013-01-02 14:21:56
Witam. Proszę o kontakt ludzi,którzy pracowali w firmie asma fokus(usunięte przez administratora)
pilnie poszukuje 2013-07-30 08:29:36
Lulek...odezwij się,jeżeli ta firma nie wypłaciła Tobie pieniędzy i chcesz cos z tym zrobic!!!...Witam. Proszę o kontakt ludzi,którzy pracowali w firmie asma fokus i zostali oszukani!!!(usunięte przez administratora)
Kitek 2014-03-05 22:48:31
Nie wiecie czy Asma planuje w najbliższym czasie jakieś przyjęcia bo jakoś nic nie mogę znaleźć od nich
Der 2014-04-02 17:58:35
Asma Focus Studio nie ma w internecie zbyt dobrych komentarzy, sam nie wiem co o nich myśleć, bo tutaj są w miare ok, czyli sa godni polecenia?
marek 2014-12-16 16:59:45
A możesz opisać swoje doświadczenia pracy? Bo ja złożyłem cv i jeżeli mogę to chciałbym uniknąć niemiłych przeżyć... Wogle zastanawia mnie fakt jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze, jakie są wartości i cele firmy?? Czy mógłby ktoś opierając się na dotychczasowych doświadczeniach wskazać czy warto aplikować?
chybu 2015-03-10 18:48:37
Czy Asma Focus studio faktycznie nie ma swojej strony internetowej czy ja po prostu nie mogę jej znaleźć? widziałam, że badają rynek, dlatego mnie to interesuje. Jak to się odbywa? Zapraszają ludzi do badania i później im za to płacą lub coś dają w zamian? ktoś był na takich badaniach? powiedzcie coś na ten temat
Eseeej 2015-03-31 02:16:13
No ja niby trafiłem na jakąś stronę ale to chyba nie ich. Asma Focus Studio posiadają jednak swoją stronę na portalu społecznościowym, niby jest to już jakiś plus ale jak wiadomo to nie jest to samo co prawdziwa strona internetowa z konkretnymi informacjami o firmi. I kto wie czemu nie również ogłoszeniami o pracę, których też nie mogę znaleźć..
waldek 2016-05-20 23:23:35
witaj @staszek jeżeli chodzi o przyjęcia to w tej chwili nie ma. Jestem ciekaw kiedy się pojawi coś nowego
Zostaw swoją opinię o Asma Focus Studio - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asma Focus Studio