brak logo

Studio Impuls

Warszawa

Opinie o Studio Impuls

anonim 2010-08-02 11:23:18
raczej nie polecam...
1
sklepikarka 2010-08-05 15:02:50
czy anonimowe opinie mogą coś znaczyć?każdy ma możliwość wypowiedzenia się na temat, ale czy ma prawo pisać coś o kimś i nie podpisać się?Nie mnie oceniać, szukam opinii na temat tej firmy,bo zaczynam z nimi robić sklep,ale jak mam się dowiedzieć czy to prawda skoro nie mogę zasięgnąć opinii dalej...
Krzysztof Daniluk 2010-08-06 12:30:41
Serdecznie zapraszam do wspópracy, jeżli ktoś nie ma odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem pod swoją wypowiedzią ani użyć argumentów ... no cóż tak już natura stworzyła ten świat że mały piesek głośno szczeka .... nic na to nie poradzę, odwagę cywilną ma jedynie mała grupa ludzi, reszta zazdrości i narzeka.
Magda 2010-09-18 20:23:52
Ciekawe czy o tym samym studio piszemy.
Moja współpraca ze Studio Impuls bardzo dobra.
Polecam
( usunięte przez administratora )
akumulatory 2011-07-26 20:18:18
Ja z Panem ( usunięte przez administratora )miałem przyjemność współpracować jakiś czas temu. Wszystko ok. Pomaga, dzieli się swoim doświadczeniem. Grafikę zrobił mi świetną, sklep działa bez zarzutu.
1
Daniluk 2012-04-04 15:03:09
[usunięte przez moderatora] wstydzi sie wlasnego imienia i nazwiska bo widzi jaki smrod sie za nim ciagnie w internecie.
I prawidlowo.

[usunięte przez moderatora] jestes zerem.
romek 2015-01-12 15:18:21
Współpracowałem z Danilukiem i nie polecam tego człowieka. Gadane ma niezłe, ale po podpisaniu umowy kończy się sielanka.
Robota jak jest wykonana nie jest źle, ale co z tego jak kontaktu brak...ciąga cisza i nic więcej.
Koco 2016-05-14 11:46:20
Więc widać, że da się u nich wytrzymać długi czas @atik.
Zostaw swoją opinię o Studio Impuls - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Impuls