logo APT Human Resources Sp. z o.o.

APT Human Resources Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o APT Human Resources Sp. z o.o.

BUNIA 2010-07-23 23:30:43
a wiec jeżeli chodzi o O TAKI TWÓR JAK APT BO TAK TYLKO MOZNA TO NAZWAĆ. NIEKOMPETENCJA, BIUROKRACJA, ZERO KONKRETNCH DECYZJI, JEDEN WIELKI ŚMIECH NA SALI, JEŻELI MACIE BYĆ ZATRUDNIENI PRZEZ TĄ AGENCJE TO DAJCIE SOBIE SPOKÓJ BO TO TYLKO STRATA CZASU KOMBINATORYKA ZERO JAKIEGOKOLWIEK POSZANOWANIA I TO jest fakt wystarczy popytać osób które dla nich pracowały Ja mam to szczęście że już nie pracuje bo czułam się u nich jak w obozie pracy SAME PROBLEMY. A i szefostwó polecam wyburzenia drzwi i wstawienie nowych wyższych bo te paniusie które tam siedzą to może być tak żę korony wam pospadają z głów. MOI DRODZY POTWIERDZICIE TĄ OPINNIE NA KAŻDYM INNYM FORUM BO PRZEGLĄDAŁAM TEŻ INNE TO SAMO !!!!!! taki pośrednik żyjący z (usunięte przez administratora)
GOGA 2010-08-24 16:39:55
Ja tam jestem zadowolona. Kasa na czas. Panie pomagają. Jasne warunki. Pytanie w której firmie pracujesz, a to już coś innego niż APT. Czasami jedynie jest się ciężko dodzwonić, ale na @ odpowiedź zawsze jest. Polecam zatrudnienie przez APT
Jagoda 2010-08-25 12:33:05
Ja tam jestem zadowolona, jak miałam problem z wolnym to Panie mi je załatwiły, praca niełatwa (ciężkie projekty), ale wypłata na czas, albo dzień później. Polecam tą firmę a zwłaszcza call center na Mokotowie!!
anonim 2011-02-18 20:39:13
Nie odpowieadajcie na ogłoszenia ani APT(macie w nagłowku kazdego ogloszenia logo firmy na bialym tle niebieski napis.)

TO (usunięte przez administratora)!!!!

Pracowalam przez ta agencje.

Podpisali ze mna umowe na 1,5 miesiaca gdzie po tygodniu napisali mi maila, ze firma POLCALL w ktorej oni posrednicza nie jest mna zainteresowana.Sa (usunięte przez administratora)!!!

A Swoja droga firma pollcall tez niewlasciwie traktuje pracownikow!!

NIby oferuja szkolenia i pomoc a tak naprawde maja Cie w dupie!

Nie polecam nikomu!



Anonimowy pracownik!
pracownik 2012-03-21 13:39:06
Tez pracowalam na Mokotowie w Call One, tylko wyplaty zawsze otrzymywalam z duzym opoznieniem, musialam do nich jezdzic, dzwonic i prosic o wlasne pieniadze!!!! Nie zatrudniajcie sie przez agencje APT!! tylko bezposrednio np przez Call One , wtedy pieniadze beda na czas!
kamila1209 2012-10-12 18:23:15
Dlaczego twierdzisz, że to (usunięte przez administratora)?
Fileo 2013-08-27 16:56:22
BUNIA - 2010-07-23 23:30:43

a wiec jeżeli chodzi o O TAKI TWÓR JAK APT BO TAK TYLKO MOZNA TO NAZWAĆ. NIEKOMPETENCJA, BIUROKRACJA, ZERO KONKRETNCH DECYZJI, JEDEN WIELKI ŚMIECH NA SALI, JEŻELI MACIE BYĆ ZATRUDNIENI PRZEZ TĄ AGENCJE TO DAJCIE SOBIE SPOKÓJ BO TO TYLKO STRATA CZASU KOMBINATORYKA ZERO JAKIEGOKOLWIEK POSZANOWANIA I TO jest fakt wystarczy popytać osób które dla nich pracowały Ja mam to szczęście że już nie pracuje bo czułam się u nich jak w obozie pracy SAME PROBLEMY. A i szefostwó polecam wyburzenia drzwi i wstawienie nowych wyższych bo te paniusie które tam siedzą to może być tak żę korony wam pospadają z głów. MOI DRODZY POTWIERDZICIE TĄ OPINNIE NA KAŻDYM INNYM FORUM BO PRZEGLĄDAŁAM TEŻ INNE TO SAMO !!!!!! taki pośrednik żyjący z oszustw
zgadzam się na sto procent: brak szacunku, kombinacje, kretactwo, wykorzystywanie, pracowałam bezposrednio dla nich, mialam robic wszystko (szukanie klientow, prace biurowe, rekrutacja) po kilku miesiacach dowiedzialam sie ze szefowie stwierdzili ze nie beda dawac mi "podstawyu": i mam zapieprzac tylko na prowizji, halllo jaka agencja robi takie rzeczy. odradzam, zero kompetencji, wszystko tylko nie APT. są inne firmy, gdzier daja Ci umowę i jasne warunki, a tu min raz na miesiac ktos nie dostanie kasy, albo szef robi przelewy kiedy chce - bo po co ma sie spieszyc, jak sie ktos zwolni to przyjda nowi-tragedia!!!
Karolina 2013-09-19 11:31:59
Widzę, że wszystkie opinie pochodzą z przed 2-3 lat, ja obecnie pracowałam dla APT i muszę powiedzieć, że nic nie mam im do zarzucenia. Kontakt z APT jest bez problemowy zawsze są chętni do pomocy, pieniądze też zawsze dostawałam na czas. Dostałam szczegółowe i prawdziwe informacje na temat pracy podczas rozmowy rekrutacyjnej . Polecam !!!
Marcin 2013-09-19 11:49:12
Pani Małgosiu trochę dziwi mnie Pani opinia, pracowała Pani w biurze a nie jako telemarketer. Miała Pani dużą swobodę w wyborze tematów i godzin pracy. Przez cały okres pracy nie dostaliśmy ani jednego raportu.
Zaś zakończenie przez Panią współpracy było co najmniej dziwne.
Byliśmy bardzo tolerancyjni i wyrozumiali i jak zwykle obróciło się to przeciw nam.
kaczka rozalia 2015-01-23 16:29:10
no właśnie, moje zainteresowanie firmą APT Human Resources Sp. z o.o. jako potencjalnym pracodawcą wraca po długim okresie czasu. Czy cokolwiek się poprawiło i ogólnie jakie zmiany zaszły w tej firmie przez ostatnie dwa lata? przede wszystkim mam na mysli kwestie finansowe i c zy jest umowa o pracę na czas nieokreślony
Wuł jak stuł 2015-03-28 04:14:58
Proszę weźcie pod uwagę, że tego typu firm chociażby na terenie samej Warszawy jest mnóstwo. Podejrzewam, że wszędzie kwestia zarobków wygląda albo tak samo albo podobnie - nie ma co się nastawiać na jakieś ponadprzeciętne zarobki chyba że ktoś jest w stanie wykazać ponadprzeciętne umiejętności, które pracodawca odpowiednio dostrzeże i nagrodzi.
barni 2016-02-07 06:00:12
nie polecam nikomu dużo pracy zero kasy
sco09 2016-05-15 20:13:06
@ytr no to jest bardzo dobry sposób na zdobycie doświadczenia właśnie, a może i nawet potem stałego zatrudnienia.
Zostaw swoją opinię o APT Human Resources Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APT Human Resources Sp. z o.o.