brak logo

Gorbud

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Gorbud

ekipa 2010-01-17 21:39:28
kontrole ZUSu mieli Urzedu Skarbowego tez to jezeli piszesz ze PIP to nie koniec to co im zafundujesz??? odchudzanie ????? bo na inne rzeczy jestes za krutki a z reszta co oni ci zrobili????
nie podoba ci sie zwolnij sie , a nie wypisujesz tu bzdury my chcemy pracowac w gorbudzie i nie podsycajcie atmosfery nie chcemy przez was stracic pracy
budowlaniec 2010-01-18 00:14:03
pracujacy taniej - 2010-01-17 01:04:13

bo to tak jest jak sie kozaczy taki[usunięte przez moderatora]graja teraz wielkich majstrow na elewacji a[usunięte przez moderatora]za przeproszeniem robia pracowalem z nimi wiec wiem jakie oni sztuczki kreca w gorbudzie zebuzarobic wiecej nie patrzac na firme ja nie wiem ludzie wy nie widzicie co sie dzieje w innych firmach jak pracoja za 5/6 zl max. Ja wam powiem co prezes powinien zrobic zwolnic was wszystkich ujadacze i poszli byscie do innych firm za 6 zl pracowac to by was baby z domow powyzucaly. A co dopiero jakos zaliczke dostac wiem bo szukalem i teraz pracuje u [usunięte przez moderatora] zapraszam do mnie zobaczycie jak sie fajnie na jarbudzie pracuje i zarabia po 1700..

taki sciebie pracownik z tego co wiem [usunięte przez moderatora] zle niepłaci.wzaleznosci kto co potrafi i wazne płaci!!!!!!!!!!
pracuje taniej 2010-01-18 05:42:25
jak jestes tak dobrze poinformowany ze [usunięte przez moderatora] dobrze placi to czemu do niego nie pojdziesz pracowac co !!! ja teraz siedze w domu z kolegami i nic nie robimy bo mroz jest i jarbud stoi [usunięte przez moderatora]i powiedział ze jak mroz pusci to mozemy sie kontaktowac to moze cos dla nas znajdzie.
anonim 2010-01-18 23:26:09
pracuje taniej - 2010-01-18 05:42:25

jak jestes tak dobrze poinformowany ze[usunięte przez moderatora]dobrze placi to czemu do niego nie pojdziesz pracowac co !!! ja teraz siedze w domu z kolegami i nic nie robimy bo mroz jest i jarbud stoi [usunięte przez moderatora] powiedział ze jak mroz pusci to mozemy sie kontaktowac to moze cos dla nas znajdzie.

I w końcu sie doczekaliśmy najwieksi alkoholicy z elewacji zwolnieni maka i nalefon bo to juz było przeginanie pały a[usunięte przez moderatora] ich bronił i krył i co z tego ma sam został na lodzie a taki był nadgorliwy i teraz bedzie sie dobrze pracowało bedzie robota szła
... 2010-01-19 20:30:08
brak fachowcow w firmie same nygusy.jak zawsze
antonii 2010-01-19 22:35:16
nygusów i pijakow naszczescie juz nie ma skonczyla sie era darmozjadstwa zobacza teraz jak trodno o robote to na kolanach beda wracali a teraz juz miejsca nie ma kolega byl na rozmowie to mowil ze ponad 20 osob bylo wiec niech te pijaki i nieroby co tam wyzej nazekali przestana pipszyc a takie oczernianie wlascicieli to moga sobie przed zonami pierdzielic zeby po ryjach od nich nie dostac ze znowo sie napili i szef ich wyzucil a to ze 2 czy 3 dni pili na budowie to sie nikt nie przyzna parole. i zobaczycie ze sie trraz bedzie spokojniej pracowalo. pozdrawiam wszystkich normalnych))
znany 2010-01-20 19:12:40
znam wszystkie gorzowskie firmy i podwykonawcow i wszyscy [usunięte przez moderatora]bo inaczej sie nieda wiec trzeba trafic tak by byc oszukiwanym mniej
ZNANY TEZ 2010-01-20 22:35:55
masz racje nie ma idealow kto jest czysty niech podniesie kamien pierwszy
ha ha 2010-02-03 13:12:44
anonim - 2010-01-18 23:26:09

pracuje taniej - 2010-01-18 05:42:25

jak jestes tak dobrze poinformowany ze[usunięte przez moderatora] dobrze placi to czemu do niego nie pojdziesz pracowac co !!! ja teraz siedze w domu z kolegami i nic nie robimy bo mroz jest i jarbud stoi [usunięte przez moderatora] powiedział ze jak mroz pusci to mozemy sie kontaktowac to moze cos dla nas znajdzie.

I w końcu sie doczekaliśmy najwieksi alkoholicy z elewacji zwolnieni maka i nalefon bo to juz było przeginanie pały a[usunięte przez moderatora] ich bronił i krył i co z tego ma sam został na lodzie a taki był nadgorliwy i teraz bedzie sie dobrze pracowało bedzie robota szła

widac taki z ciebie fachowiec zadna poządna firma niemoze sobie pozwolic na przestoje istnieje cos takiego jak nagżewnice opal jest tanszy niz postojowe a Gorbud woli zwalniac niz płacic postoiowe lub urlopy przyjdzie odwilz bedą znowu przyjmowac jak leci a wy pujdziecie bo niemacie wyjscia nikt kto was zna was nieprzyimie za normalne pieniądze
zarzad 2010-02-04 09:03:36
gorbud juz nie bedzie przyjmowal do pracy gwarantuje to wam
bla bla 2010-02-04 16:30:41
zarzad - 2010-02-04 09:03:36

gorbud juz nie bedzie przyjmowal do pracy gwarantuje to wam

pewnie ze nieprzyimie bo do czego .wkoncu znalezli sposob jak ogłosic plajte spółki.
pionformowany 2010-02-06 13:06:48
UWAGA Z TEGO CO WIEM BLIZNIACY OGLOSILI PLAJTE SPOLKI!!!!!!
zawiedziony 2010-02-07 10:46:00
no to musimy znalesc sobie inna firme do oczerniania
nadzieja 2010-02-07 23:36:48
zawiedziony - 2010-02-07 10:46:00

no to musimy znalesc sobie inna firme do oczerniania

poczekamy aż przekręty otwożom nowom firme
tsss 2010-02-12 19:30:34
nie polecam delegacja zal mi tych co tam robia za taka smieszna kase wiecej w tpv zarobicie i robota na miejscu a nie jezdzenie do jakiegos swinoujscia [usunięte przez moderatora]
1
pss i tss 2010-02-13 09:40:42
daja jakas smieszna kase mysla ze to duzo .. ci nowi w delegacji to juz wogole zal mi ich za takie pieniadze robic i zapomnijcie o podwyzkach. . wiecej w TPV zarobicie i robota na Gorzowie a nie jakims Swinoujsciu w jakis ponurych kwaterach . stawki sie wachaja jak tynkarze na rusztowaniu i to bez wiadomosci pracownika ;)firma ogolnie nie najgorsza ale to nie dla mnie i raczej NIE POLECAM!!
Pss i Tss 2010-02-13 09:57:21
Daja jakas smieszna kase mysla ze to duzo.Ci nowi to juz wogole zal mi ich za takie pieniadze robic w delegacji wiecej w TPV zarobicie!! dzwonia jak duzo roboty jak malo to zwalniaja..Jest naprawde duzo innych firm co placa tak samo a nie trzeba do jakiegos Swinoujscia jezdzic czy Poznania i siedziec tam tygodniami w jakis ponurych kwaterach zal!! kiedy tu do lekarza pujsc kiedy cokolwiek zalatwic nie da sie!! Firma ogólnie nie najgorsza wyplaty zawsze na czas jakby ktos lubial delegacje to tak ja tam gdzies mam te wyjazdy ogolnie NIE POLECAM!! duzo by tu pisac ale nie chce mi sie juz narty
DDD;] 2010-03-09 16:07:49
oco w tej firmie chodzi????????????????????????????????
anonim 2010-03-09 16:12:16
masz kolego acje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wierzyciel 2010-07-08 22:22:20
Witam [usunięte przez moderatora]!
Kiedy odda Pan pieniążki za uczciwie wykonaną pracę?
Pozdrawiam!
oszukany 2010-08-15 20:21:03
wielki [usunięte przez moderatora], moze bys raczyl rozliczyc sie do konca
northug 2010-08-26 21:48:22
Grubasy w [usunięte przez moderatora] leca i nie placa podwykonawca a ta [usunięte przez moderatora] nic nie robi tylko sie tam obzera jara i magazyn otwiera naprawde pozdrawiam wszystkich jelenia tam pracujacych
pod gorbud mhmmmm 2010-08-30 21:55:17
a gdzie jest bombel ?
W wierzyciel 2010-10-12 11:04:24
Jestem wierzycielem i nie mogę wyciągnąć swoich pieniędzy. Ostrzgam są nieuczciwi.
arczi 2010-11-09 11:48:25
Cześć burki z Gorbudu. Żal mi was za waszą tępotę , jak widzę co za głupoty wypisyjecie. Nauczcie sie pisać po polsku. A jak wam nie pasuje firma to won na bezrobotne , a jak jesteście tacy odwazni to niech wszyscy sobie pozakładają własne firmy , i zobaczymy ile popracujecie i jak będziecie płacić pracownikom. A więc polecam [usunięte przez moderatora] albo won z płaczem do Kaczyngo , on wam pomoże.
Wredna 2012-01-11 19:12:28
Firma GORBUD jest firmą nie wypłacalną. Nie wypłacają wogóle wypłat, [usunięte przez moderatora] ze wypłata będzie a ich nie ma. Traktują ludzi jak [usunięte przez moderatora] i odrazdzam każdemu iścia tam do pracy bo będziecie żałować i NIEWARTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To są [usunięte przez moderatora]
Robert 2012-01-26 10:57:00
Poszukuje pracy w tej firmie na wykonczeniach warto?
Zamotasupłany 2012-04-13 07:14:58
Firma jednym słowem LIPA, 2 grubasy kozaczą, zbywają ludzi od wypłacenia im pieniędzy ale jak wam kmiotką tak pasuje i lubicie być ruchani w dupe to powodzenia, nie zapomnijcie o wazelinie zeby lepiej grubasom wchodzic w tyłek a te 2 grube [usunięte przez moderatora] panoszące sie po ziemi lubuskiej, dostaną za kilka dni nauczke, lepiej siedzcie dalej z podkulonymi ogonami i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie kocopoły albo napiszcie na meil [usunięte przez moderatora] jesli jest ktoś chętny po przymusowy odbiór swoich pieniędzy, Pozdrawiam pokrzywdzonych a calemu Gorbudowi [usunięte przez moderatora] W Zarobione od naszej roboty [usunięte przez moderatora]
byly 2012-04-13 21:38:49
faktem jest ze chlopaki ciagna z kasa ale wczesniej czy pozniej wyplacaja coz takie czasy. Chlopie tak kozaczysz a napisz ile dni popracowales. ? Dzien dwa? My pracujemy 7 lat i prezes nie wisi zadnej kasy
Zamotasuplany 2012-04-16 09:43:54
Przepracowalem tam 3 tygodnie i ciesze sie ze nie wiecej, a wy poprostu idealnie lizecie [usunięte przez moderatora] :D
martin 2012-10-25 20:38:28
CZŁOWIEKU NA JAKIM TY SWIECIE ZYJIESZ JESLI TWIERDZISZ ZE FIRMA GORBUD JEST WYPLACALNA I PLACI W TERMINIE? TAK PLACI CO TYDZIEN ZALICZKAMI BO NIE MAJO SOSU ABY CO MIESIOC PLACIC. JA TAM PRACOWALEM I TO SO TYLKO ZLADZIEJIE KTURZY ROBIO W C [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A SWOICH PRACOWNIKOW I NAWET Z ZALICZKAMI MAJO PROBLEMY A PODWYKONAWCOW PRZEKRECAJO NA KASE ZE NAWET NIE POWINNI SIE NADAL NA RYNKU UTRZYMYWAC.
rafi12011 2013-03-17 16:48:06
gorbud tao [usunięte przez moderatora] niewylacalni a ci co mowia innaczej to im laske ciagna skiba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasy nnieplaci
rafi12011 2013-03-17 16:52:40
[usunięte przez moderatora] bom karzdy cicho siedzi ale to koniec [usunięte przez moderatora] i gorzowskich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczecin zadzi plska a gorzow to piaki inspekcja ich udupi i skarbowka
byly 2013-03-19 00:54:00
pfff. chlopie nie wiesz co piszesz . G.B. GORBUD juz nie istnieje a przynajmniej nie jest [usunięte przez moderatora]. z tego co wiem juz nic nie robia i nikogo nie zatrudniaja. Po tym jak Budimex ich przewiuzl w Poznaniu dali sobie spokuj z budowlanka
ja 2013-07-02 00:54:35
Nie ma juz gorbudu. Padli. Przejechali sie na duzych firmach Z tego co wiem siedza na ukrainie. Kiedys to byla dobra firma pozniej sie im posypalo i tyle. Jednych zatrudniali innych tych z komornikami albo innym bagazem nie bo sami nie chcieli
anonim 2013-07-13 18:31:05
wcale nie padli gorbud kamila dziala a gorbud starego [usunięte przez moderatora] narobil dlugow i pali [usunięte przez moderatora].nie ma zadnej ukrainy .robia dalej [usunięte przez moderatora] innych .
coty 2013-07-18 23:38:44
nic nie wiesz chlopie. mlody [usunięte przez moderatora] konczy jakies prace w polsce i daje sobie spokuj . Starszy jako rekompensate od pbg i hydrobudowy bo go na duza kase przewiezli dostal temat na ukrainie .znam goscia co byl z nim w kijowie i widzial to wszystko w polsce gorbudu napewno nie bedzie
ja 2013-07-18 23:44:36
cos w tym jest bo biuro zamkneli. Panie które pracowaly zostaly zwolnione(wiem bo osobiscie znam jedna z nich) posypalo sie chlopakom jak wielu innym. a starszy napewno lata na ukraine bo moja laska kilka razy rezerwowala mu bilety
pracownik 2013-07-23 14:47:48
[usunięte przez moderatora] nie pisz tutaj o sobie jak to cie pokrzywdzili, to sa jakies jaja .wywalaliscie ludzi na kase a teraz wymyslacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlugi wszedzie porobione ,ludziom nie poplaciliscie a teraz wymyslacie .
byly 2013-07-24 14:35:48
[usunięte przez moderatora] nie polecam
byly 2013-12-30 10:44:49
czy idzie sie dogadac ze skibami?czytac nie umiesz .poczytaj co jest u gory napisane . (usunięte przez administratora)
byly 2014-09-01 23:48:03
nie ma ich gorbud nie istnieje padl ( usunięte przez administratora )
byly 2014-12-07 13:25:40
Dzialaja na rynku tak jak dawniej .Okradli full firm.Dlugow maja na sobie pelno .Sprawdzajcie w internecie i komornikow to wam powiedza co to za ludzie .obaj bracia kreca .Nie maja zadnych pieniedzy ani majatku .Spolke przeniesli do warszawy zeby sie nie rozliczac z firmami i wykonawcami.polozyli firmy w zielonej gorze i szczecinie .
OKRADZIONY 2014-12-07 13:40:38
TAK KASIU JEST DUZA ROTACJA BO NIKOMU NIE PLACA I KRECA.KASIU DAJ SE SIANA
byly123 2014-12-10 17:14:12
Oni cały czas mieli dużo ludzi tylko ze na czarno cały czas mało kogo zatrudniali bo tak lepiej i łatwiej. Powiezli dużo ludzi sami też zostali przewiezieni wiec sprawiedliwość jest
byly 2015-01-27 21:20:26
oni okradali a nikt ich nie okradl.tak tylko gadaja.dostawali kase i przetanczyli .a pisza tutaj jacy sa biedni .sprawiedliwosc moze kiedys bedzie.wiem ze hurtownie z zielonej gory ,poznania ,szczecina , miedzyzdrojow i gorzowa ich scigaja.nie robcie dla nich i nie handlujcie .naprawde oszusci
monika 2015-05-17 12:06:06
czyli kradli i nadal dzialaja?tak mozna?
kasia 2015-05-20 21:47:22
stary skiba ma nowa firme.jakby ktos chcia u niegorobote to pszestszegam.
byly 2016-01-23 19:41:09
Umowa o prace ??????oni nie wiedza co to.robilem dla nich to wiem jak ruchali wszystkich.Poszukajcie gdzie indziej roboty jest pelno a tych oszustow z daleka.
Dan 2016-05-18 19:26:24
No trudno powiedzieć jak to jest, ale sądze, że warto się zająć tym jakoś normalnie, no co innego powiedzieć moi drodzy, polecam chyba
Zostaw swoją opinię o Gorbud - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gorbud