Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-07-23 13:17:54 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o ACTIVE - kielce. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
###JAD### - 2009-10-21 22:53:53 odpowiedz | cytuj
Wspaniała firma ze względu na to iż daje szanse studentom, zarówno tym którzy studiują dziennie jak i zaocznie, ogromny plusior
byly pracownik - 2009-11-09 00:57:46 odpowiedz | cytuj
Mysle ze jako byly pracownik moge polecic ta firme. Zarobki ok ale troche oszukuja jezeli chodzi o wynagrodzenie za godzine na umowie np. ( usunięte przez administratora ) w innych firmach zupelnieinaczej jest to liczone. Macie rowniez dodatki za sprzedaz i mysle ze z tym to jest zwiazane mniej na godzine ale dodatek od sprzedazy. Warunki pracy ok. Napoje gratis obuwie koszulki.
nie powiem kim jestem - 2009-11-17 00:34:46 odpowiedz | cytuj
ja pracuje już od 2 lat i suma sumarom nie narzekam. Zarobki są ok. Wszystko zalezy jaka atmosfere macie w sklepie:) fakt w biurze zakręceni...i czasem z tym ciężko...często zmieniają zdanie...ale jak traficie na fajnego kierownika to dacie rade:)
kierownik - 2009-12-09 21:27:48 odpowiedz | cytuj
wszystko zależy od kierownika ;)
Nima - 2009-12-19 00:27:31 odpowiedz | cytuj
Świetna firma, warunki bardzo dobre załoga świetna !
PoLECAM
xoxoxo - 2010-01-27 10:08:50 odpowiedz | cytuj
Polecam wszystkim świetne warunki pracy niezła ekipa ;-)
fuck - 2010-01-30 22:29:52 odpowiedz | cytuj
ludzie!!!!!!,jak mozna tam pracować, ( usunięte przez administratora )
active - najgorsza firma - 2010-02-01 11:52:27 odpowiedz | cytuj
odradzam... odradzam... odradzam... pracuję już ponad dwa lata i czas najwyższy na zmiany... człowiek wkłada całe serce i siły aby jak najlepiej wykonać pracę, tyra za 3 a nawet 4 i dostaje takiego kopniaka że się odechciewa... :/ ( usunięte przez administratora )
hm.. - 2010-02-02 19:25:41 odpowiedz | cytuj
zgadzam się z ostatnią wypowiedzią w 100%. a ( usunięte przez administratora ) nie nadaje się do pracy z ludźmi... szczególnie jako osoba zarządzająca...
były activista - 2010-02-08 21:52:13 odpowiedz | cytuj
Totalny brak szacunku do pracowników ze strony szefostwa oraz niestety ze strony kierownictwa, szczególnie w Galerii Echo. Nie polecam tam pracować. To jedyna firma jaką znam, w której starszych, dobrze wyszkolonych i doświadczonych pracowników traktuje się jak natrętne psy-wywala się ich mocnym kopniakem i zatrudnia nowych. A potem się dziwią w biurze, że słabe utargi, że klienci długo czekają na towar i się denerwują, a kto ma ich dobrze obsłużyć jak ciągle pojawia się ktoś nowy i zanim się go dobrze przeszkoli to jednak trochę mija czasu. ( usunięte przez administratora )
też tam pracowałem - 2010-02-11 20:56:43 odpowiedz | cytuj
zgadzam się w 100% z byłym actyvistą - nie wspomnę już o towarze , który leży na prowizorycznych półkach i spada ludziom na głowy.
Zastanowią się jak się wydarzy poważny wypadek , bo mniej poważnych było już kilka....
może czyta to ktoś z kierowników to powiem wam ,że odpowiedzialność spadnie na Was bo właściciele oczywiście nie wiedzą i spadających lampach na zapleczu ....
pozdrawiam
ba - 2010-02-11 23:39:43 odpowiedz | cytuj
szkoda, że żadna z osób którym się coś tam stało nieposzła z tym gdzieś dalej, może by się trochę opamiętali. A ta lampa to powinna spaść( usunięte przez administratora )może by jej coś w mózgu poprzestawiało, .....a sorry, przecież ona mózgu niema.....
Pracownik - 2010-04-14 22:43:21 odpowiedz | cytuj
Tragedia, tłum wyzyskiwaczy i wieczna harówa tylko dla wytrwałych i te komentarze z góry... wow może ktoś ich wkońcu nagra ... odszkodowanie murowane:))))
eliza - 2011-02-06 00:12:05 odpowiedz | cytuj
Pracowałam tam ładnych kilka lat i powiem że nie warto się tam tak długo męczyć! Złe opinie o firmie to prawda. Cała polityka polega na tym że szanse zaistnieć mają tam tylko lizusy i osoby które potrafią się dobrze( usunięte przez administratora ) przepraszam wcale jest nie traktowana:( Dobry pracownik daje z siebie wszystko, pracuje za 2 albo za 3 ale to i tak nie wystarczy jak nie ma ( usunięte przez administratora )a wtedy jeszcze bardziej się po nim jeździ! W tej firmie musi być tak żeby wszytko się kręciło po to by szefowa miała wszystko pod kontrolą. Nie polecam tam pracy! Nie wierzcie pięknym słówkom bo tam tylko mydlą oczy!
anonim - 2011-02-06 21:41:08 odpowiedz | cytuj
Póki jesteś studentem to pracujesz, kończysz studia kombinują jak Cię zwolnić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2011-03-18 13:47:37 odpowiedz | cytuj
Szefową gdy coś obiecuje trzeba nagrać, albo żądać aby się pod swoimi ulotnymi słowami podpisała,( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-05-13 13:18:16 odpowiedz | cytuj
bardzo bardzo nie polecam, pracowałem i o żadnym ze sklepów nie jestem w stanie powiedzieć dobrego słowa.odradzam Poznań Plaza.poszukajcie lepiej czegoś innego.
klient - 2012-05-02 10:19:57 odpowiedz | cytuj
przecież to co piszecie tyczy się praktycznie wszystkich sklepów odziezowych, niestety jak nie ma innej pracy to trzeba się pchać w męczarnie w odzieżówce
x