brak logo

F.H. Active

Kielce

Opinie o F.H. Active

jA 2013-10-01 19:20
Jesli chodzi o system premiowy w tej firmie to motywacji brak, musisz miec mega wskazniki i utarg zeby cokolwiek dostac za sprzedaż a niestety Active ma taka konkurencje, że ich produkty nie sprzedaja sie tak jak kiedys i pierwszym ich krokiem jest zmniejszenie premii motywacyjnej dla pracownika. A jeśli chodzi o ogłoszenie na kierownika to jak nim zostaniejsz to jeszcze szybciej Cie zwolnia takze daj sobie spokój!!!!!
Berca 2013-11-13 15:51
Ja nie uważam się za obiboka i w żadnej pracy za taką osobę mnie nie uważano. Przeszłam przez wszystkie szczeble w tej firmie i zdecydowanie odradzam bo czym więcej od siebie dajesz tym mniej otrzymujesz. Chyba, że trafiłeś w niezbyt wyszukany gust szefowej i jesteś jej pupilem. Co do przedmówcy to nie dziwię się ,że pracowałeś 4 lata skoro nie miałeś styczności z szefostwem. Jeżeli ktoś jest studentem i chce sobie dorobić bez większego angażowania się w "życie" firmy to nie jest najgorzej choć dobre czase tej firmy minęły.
xoxox 2013-11-27 18:04
ja pracowałam tam ponad półtora roku(usunięte przez administratora) Nie miałam większego problemu z grafikiem bo zamienialiśmy się kiedy było trzeba. ( usunięte przez administratora ) Ale oczywiście nikt się z pracowników nie postawi bo przecież o pracę nie łatwo w tych czasach. Jestem tej firmie wdzięczna za to że mogłam pracować u nich bo to była moja pierwsza praca ale jak tylko zobaczyłam co się tutaj tak naprawdę dzieje to zaczęłam czym prędzej szukać czegoś innego.
Jednym zdaniem - NIE POLECAM!!!!
Była 2014-01-10 16:12
Witam,
Ja również nie polecam pracy w F.H Active.
Nie pisze teraz o poszczególnych sklepach a o kierownictwie. Są to ludzie dla których pracownik jest maszyną, bez uczuć. (usunięte przez administratora) Czytałam, że to idealna praca do studentów.. fakt.. ale jeśli nie chcą mieć życia poza nią. W Poznaniu przychodziło się praktycznie w każdy dzień wolny od uczelni (usunięte przez administratora) Zostają tam tylko ci którym praca jest bardzo potrzebna.. reszta odchodzi po kilku miesiącach albo już na dniach próbnych.
Należy również zwrócić na duuuuży nacisk na obsługę klienta, więc jeśli takie coś komuś nie odpowiada to nie ma po co iść nawet na rozmowę.
1
optymista 2014-01-13 17:19
witam wszech obecnych

a ja pracuję i dobrze mi z nimi. Trzeba sprzedawać, ale mi to nie przeszkadza, przecież po to się zatrudniłem. Studiuję dziennie i wcale nie pracuję w każdy wolny dzień, mam nawet wolne weekend. Co do koleżanki powyżej - trafiłaś na złą kierowniczkę, a nie na złą firmę.
Polecam wszytkim
1
BartekM Łódz 2014-01-14 14:15
Przepracowałem w Firmie Active 4 lata. Zaczynalem jako sprzedawca, nastepnie zostalem trenerem sklepowym a pozniej osoba zarzadzajaca. Zaczynalem jako zoltodziob bojacy sie wlasnego cienia. Przez te 4 lata zdobylem doswiadczenie, mialem mozliwosc usamodzielnienia sie jezeli chodzi o kwestie finansowe, poznalem fantastycznych ludzi, nauczylem sie sumiennosci oraz szacunku do pracy. Milym faktem bylo docenianie mojej pracy przez przelozonych oraz kolejne awansy za co serdecznie DZIEKUJE!Za darmo nic nie ma moi drodzy, ale jezeli czlowiek przylozy sie do pracy moze liczyc na godziwe zarobki, system premiowy (przez 4 lata moze z 5 razy nie otrzymalem premi za wskazniki). Oczywiscie nie zawsze bylo rozowo no ale wszedzie sa spiecia, niezrozumienia czy klotnie. Trafilem do dobrze prosperujacego sklepu, gdzie pracuje fantastyczna ekipa. Z przelozonymi mialem dobry kontakt. Polecam prace dla ludzi nie bojacych sie wyzwan z pozytywnym nastawieniem. Pozdrawiam
Kasior 2014-01-16 14:29
Witam,

pracowałam i mam nadzieję że będę mogła wrócić. Mój kierownik jest idealny, czasem mu odwala i stawai wszytkich na nogi żeby zrobić budżet, ale tak naprawdę mieliśmy z tego premię. Trzeba pracować, ale mozna sobie za to fajnie dorobić na czesne. Wracam do nich jak tylko skończe praktyki.

Pozdr. wszytkich studenciaków
xyz 2014-01-17 13:03
BartekM powiedz dlaczego tam juz nie pracujesz, a jesli pracujesz nadal ,po co to piszesz, dlatego żeby właściele przypadkiem to przeczytali? pytam bo zastanawiam się nad złożeniem aplikacji, (usunięte przez administratora) atmosfera tam jest nieciekawa , oczekujesz teraz na pochwałę? czy o co ci chodziło?
nowy 2014-01-21 15:15
(usunięte przez administratora), właśnie jak tam jest, wydajesz się być wiarygodnym źródłem informacji.
Czemu już nie pracujesz, kolega "xyz" nie umie czytać ze zrozumieniem - "przepracowałem" oznacza że już nie pracuje.
BartekM Łódz 2014-01-21 23:32
Witam, nie sadzilem ze wzbudze swoja wypowiedzia takie zainteresowanie/kontrowersje. Przepracowalem 4 lata, a moje odejscie bylo zwiazane z dalsza kariera naukowa. Ciezko bylo angazowac sie w dwoch miejscach dlatego przez szacunek do pracodawcy oraz chec realizowania marzen postanowilem nie trzymac dwoch srok za ogon. Jestem osoba autentyczna nie zwiazana ani nie oplacana przez zarzad.Jezeli ktos chce to moge na @ przeslac moje dane badz namiar na fb :) Dlaczego dobra opinia wzbudza kontrowersje? Spedzilem tam wiele dobrych chwil, poznalem fantastycznych ludzi z ktorymi utrzymuje kontakt oraz wiele sie nauczulem. Zazwyczaj na forach udzielaja sie ludzie ktorzy popadli w konflikt z pracodawca zeby go oczernic. Chcialem zeby bylo wiecej obiektywizmu na forum i jednoczesnie przyblizyc realia w firmie Active. Nie wiem jak jest na innych sklepach, ale w tym w ktorym pracowalem bylo super i szczerze tesknie za tym. Za miejscem, ludzmi i atmosfera. Tak jak pisalem nie zawsze bylo kolorowo, czasem byla zlosc czasem zrezygnowanie ale to byly tylko incydenty. Jesli sie starasz nikt Ci krzywdy nie zrobi a co wiecej zostaniesz doceniony. Faktem jest tez to, ze to kierownik i wspolpracownicy kreuja atmosfere w miejscu pracy. Pozdrawiam i mam nadzieje ze swoja wypowiedzia wnioslem cos do dyskusji.
1
anonim 2014-02-01 23:16
A ja powiem tak. Pracuję w Active 9 miesięcy. Po miesiącu pracy zostałam doceniona za starania i mimo iż byłam najmłodsza pracowniczka dostałam "awans" na osobę funkcyjną. po 4 miesiącach pracy zostałam osobą od szkoleń. moja stawka za godzinę nigdy nie spadła poniżej 9,5 a pracuje na zlecenie. atmosfera w ekipie jest mega fajna. problemow z grafikiem nie ma. jest rodzielenie pomiedzy studiami a praca. takze tym co chca zarobic polecam , ale trzeba troche od siebie dac. a co do wskaznikow to w sumie nie ma problemu z wyrobieniem ich. w naszym sklepie kazdy je wyrabia i przez to nikt nas z gory nie cisnie i nie straszy. wystarczy troche sie przylozyc.

POZDRAWIAM
2
nowy 2014-03-04 16:04
byłem na rozmowie, koleś mnie męczył pytaniami ale potem oddzwonił, pracuję 2 tygodnie i jak na razie jest ok
Polecam
dawny_pracownik 2014-04-10 23:15
to jesteś chłopie w ułamku procenta , których właściciele tej firmy traktowali normalnie. pracowałem tam wiele więcej lat niz Ty i wiele wiecej widziałem niż Ty ponieważ byłem bliżej a mianowicie w sklepie w kielcach i nie zgadzam się z tym co tu opowiadasz. Zero szacunku dla ludzi, wymagania nie do zrealizowania, przerzucanie na pracowników odpowiedzialności z swoje błędy, praca ponad wymiar godzinowy - to wszystko codziennośc, a i jeszcze zapomniałym opieprz od jednej szefowej za coś co wymyśliła ta druga, może zaprzeczysz że tak jest ?
byłem świadkiem jak dziewczyna straciła pracę bo jadła kanapkę na magazynie i miała nogo założone na półkę z ciuchami w(usunięte przez administratora)
1
Były z Pozn 2014-06-01 22:19
Jestem ich byłym pracownikiem.. bardzo bardzo się cieszę że już byłym.
Rozmowa tandetna jak większość ludzi tam zatrudniona.
Żeby się tam dostać to chyba trzeba wpaść komuś w oko.. jednym podst pytaniem na rozmowach na rożne stanowiska jest:
co robisz/mówisz jak klient wchodzi do sklepu?
błędna jest odp: W czym mogę pomóc? Po tej odp jest się już praktycznie skreślonym.
Pracowałem w Browarze i fakt jest to ciężka praca, można zarobić ale ludzie tam to masakra!!!
Zaczynając od regionalnego, kierowniczki i pierwszych sprzedawców.
Zastępców trzymają tylko przez okres próbny, a osoby po dniu próbnym w ogóle nie przychodzą nast dnia.
były 2014-07-20 11:35
Ja pracowałem w kilku salonach w Łodzi, a z racji tego że mgr robiłem w innym mieście miałem możliwość przeniesienie się do innego sklepu. Poznałem różne obyczaje, przeżyłem kilku kierowników, miałem w sumie trzech różnych regionalnych i wszędzie to samo - był nacisk na obsługę, wskaźniki, ale ogólnie spoko, ja robiłem swoje, sam odszedłem nikt mnie zwolnił Wypłaty były zawsze takie jak obiecali, ja tam nie miałem do czynienia z Szefową, choć widziałem ją kilka razy (kobieta za każdym razem mówi coś innego i ciągle przesuwa meble:)
Ogólnie polecam kto umie sprzedawać i komu się chce pracować - takich się nie czepiają.
2
Krakowiak 2014-07-31 19:30
Polecam! Pracuje nadal w firmie ACTIVE, po roku pracy dostałem awans, umowę o prace i całkiem przyzwoite zarobki, aczkolwiek to praca w sklepie, więc większość zależy od nas. Jak się jest dobrym to można zarobić ponad 2000zł co dla studenta jest wystarczające. Początki nie były łatwe, bo połączyć pracę, uczelnie, czas dla znajomych itd to nie lada wyczyn :-) Dlatego mega plusem w ACTIVE jest elastyczny grafik, który zazwyczaj jest układany pod pracowników, tak aby każdy był zadowolony. Nie czytałem wszystkich postów, tylko ostatnie, ale chętnie odpiszę na zdanie "Żeby się tam dostać to chyba trzeba wpaść komuś w oko". To chyba oczywiste! Rozmowa kwalifikacyjna to Twoje "5 minut", w którym musisz się sprzedać i pokazać, że jesteś lepszy od pozostałych kandydatów! Trzeba zrobić wszystko by rekrutujący zapamiętał Ciebie. A jak już się dostaniecie to idzie jak z górki, jesteście pod opieką trenera, który Cię wszystkiego nauczył, od sprzedaży po cały asortyment. Pozdro!
2
była pracownica active 2014-09-24 13:44
Jeśli po miesiącu pracy dostałaś awans na osobę funkcyjną to chyba po tym jak szefowa zwolniła całą trójkę funkcyjnych, a Tobie udało się zrobić dobry utarg, bo tylko to się liczy w tej firmie... chociaż szczerze nie wierzę w ten awans, gdybyś została szkolącą to wiedziałabyś że taka osoba nazywa się ekinem(usunięte przez administratora) Także w twoje bajki może uwierzyć tylko osoba, która nie miała styczności z tą firmą i nawet nie wie czym ona się zajmuje
1
pracownik 2014-11-07 19:45
Ja nie nogę zrozumieć pewnych decyzji personalnych w tej firmie. Słabych sie zostawia, dobrych się zwalnia. Podobno kiereg odchodzi. O co kaman w teh firmie to juz nie wiem!
o.n.a. 2014-11-12 12:49
Też nie mogę zrozumieć wielu decyzji w tej firmie a tej tym bardziej.Gdyby wiedzieli na jaką kasę ich zrobil ten czlowiek to juz dawno by go wyrzucili. Ci co pracują jakiś czas wiedzą o co chodzi. Aż dziw, że przy takiej "mądrości" nie widzieli co się dziej.Nie polecam tej firmy ale też nie znoszę oszusta. Z drugiej strony to chyba dla nich dobrze.
1
lol 2014-11-12 16:49
Uwielbiam takie forumowe wymysły.
To forum to dno.
lady p 2014-11-13 11:44
"lol" widać, żekrótko pracujesz. Mam nadzieję, że teraz skończy się praca na zasadzie coś za coś w relacji kobiety i kr. Bo nie raz slyszalam o dziwnych propozycjach z jego strony. Sama nie doświadczyłam ale znam dziewczynę, do której udeżał na poważnie a ona nie wiedziała co zrobic no bo przecież chciała mieć pracę. Że nikt tego jeszcze nie ukrócił. No chyba, że miał przyzwolenie. Nie polecam.
fcuk 2014-11-13 17:29
Szuka okazji na każdym kroku. I widać, że chce wykorzystac swoja pozycje Maczo. I że to niby zawsze żartuje. Niektore glupie ulegly i teraz pewnie siedzą cicho.Ja nie uległam i się cieszę a jemu zycze samych problemów. Bo nie powinieneś oceniać pracowników tylko po mozliwosciach romansowych!!! Fiu.
kierownik s...er 2014-11-14 17:09
Witam. Jestem kierownikiem w Waszrj konkurencji ale nie ukrywam, że często tu zaglądam. Chyba lekko przesadzacie z tymi ocenami. Znam człowieka. Nieraz go spotkałem i zawsze można było z nim normalnie porozmawiać. Choć rozmowy prawie zawsze były tylko o służbowych sprawach, bo głównie o sprzedaży, wskaźnikach, itp, to raczej oceniam go pozytywnie niż negatywnie. Pewnie nie powinienem się wypowiadać, tym bardziej bronić konkurencji ale nie nigdy nie wiadomo, gdzie się wyląduje. Sami wiecie. Dlatego pozdrawiam i mniej nerwów życzę.
4
VM 2014-11-14 17:29
do LADY P: skąd wiesz, że na poważnie "uderzał", skoro jak wspomniałaś, sama nie doświadczyłaś. "Przecież chciała mieć pracę", więc może sama zainsynuowała dwuznaczne sytuacje. Nawiązując do KR: żarty zawsze się go trzymały, ale zachowajmy zdrowy rozsądek, gdyby sama nie wyszła z inicjatywą, to takie wydarzenie nie miałoby miejsca, gdyż KR wiedział dokładnie z kim i na jak dużo może sobie pozwolić. Jeśli dziewczyna miała z tym problem mogła zwrócić się do Kadr i załatwić sprawę raz na zawsze, a nie teraz wyrzuca swe żale do Ciebie.
DO FCUK: Każdy szuka na każdym kroku jakiejś okazji:) skoro uległy, to znaczy, że chciały, dlatego nie widzę tu winy KR. Jeśli myślały, że romanse w hotelowych pokojach pomogą im w karierze zawodowej, to się grubo pomyliły, bo facet jednak ma głowę na karku i obraca nim dość umiejętnie!:)Widać, że Ty też mądra nie jesteś. Chyba kryje się za tym coś innego, czyżby na Ciebie uwagi nie zwracał? Szkoda Ci?:) może też chciałaś coś osiągną, jednak czas Cię ubiegł:)
2
oj nie 2014-11-18 11:17
Widze, że jakiś VM wie o co chodzi w tym temacie. Gratuluje. Ale dopoki nie robi sie komus problemow i przykrosci to mozna robic sobie co sie chce. Przyklad? Bieganie po sklepach i rozpowiadanie, że Michal i Adrian są parą albo, że raczej maja kryzys w związku to raczej na jego stanowisku nie przystoi. Poza tym to nie jego sprawa, nieprawdaż? Nie wszyscy muszą odrazu o tym wiedzieć. No chyba, że w tym przypadku to jego czas ubiegł...
like!
1
vm 2014-11-22 15:15
Ta...a Jacek i Barbara zakochana para:D
Nie masz języka w gębie? trzeba było się odezwać! Co bałeś się, że stracisz pracę czy że partner Cię rzuci...:D Tchórz:P
" Ale dopóki nie robi się komuś problemów i przykrości to można robić sobie co się chce" - wiesz dopóki się oczernia kogoś spekulacjami trzecich zawistnych osób też można robić co się chce!!!
3
zainteresowana 2014-11-25 19:46
Podobno wasz KR o którym tak piszecie przechodzi do konkurencji. Wiecie coś na ten temat?
1
mmmmmmmmm 2014-11-28 14:04
a co chcesz zmienić pracę i iść za nim do konkurencji? :D
mmmmm 2014-11-29 19:11
:) nawet nie wiesz jak bardzo:P mógłby być wyższy i brałabym;D
A to nie wiesz gdzie przeszedł???
4
zainteresowana 2014-12-05 19:54
Podobno przechodzi do 4F na region centralny. Wiesz coś o tym?
3
ffffffffff 2014-12-09 18:57
nic mi na ten temat nie wiadomo...skąd takie informację?:D
były 2014-12-12 16:07
jak tam się teraz pracuje w Active(nie ma mnie już 2 lata :D )?
bylisprzedawcy 2015-01-19 14:07
Misia by się zdziwiła, jakby wiedziała gdzie on pracuje>>>>>>.
1
byly pracownik 2015-01-23 20:07
A gdzie pracuje nasz były kierownik regionalny bo jestem bardzo ciekawy. Ciekawe jak nakręci inna firme na kase z kiero z Krakowa. Obaj warci siebie.
3
elo elo 3 2 0 2015-01-29 19:10
Burdel otworzył, gdzie dziwki chodzą w Air Maxach. Nike płaci prowizję za reklamy, a ruchome reklamy podobno w cenie. "Zainteresowana" dalej zainteresowana?
7
ona nieona 2015-02-01 20:35
Też pracowałam w tej firmie jako pierwszy przez prawie dwa lata. Firma sama w sobie "średnia", wskaźniki nie do wyrobienia, ale jakaś tam premia była zawsze. Praca dla ludzi, którzy się nie boją kontaktu z innymi i chce im się pracować. Mój zespół w pracy był naprawdę ok, jak dla studenta praca w miarę ok.
łoł 2015-02-03 11:39
praca żenada,bez żadnych perspektyw.. wszyscy studenci nieliczne osoby na umowę o prace które już pracują odkąd jest sklep. Patrzą cały czas na kamerach i narzekają ze nie obsługujemy nie biorąc pod uwagę ze przychodzą dzieci ze szkoły na wagary... wielkie pretensje ze nie ma klientów kiedy wcale nie ma ludzi na galerii, wiecznie coś im nie pasuje a klienci się śmieją że chodzimy za nimi jak we wojsku :)Pozdro dla Michaśki i jej stylówki :P
fdsfrf 2015-02-05 14:20
podaj kontakt to dam znać, tu na forum nie będę tego rozpowszechniać?
2
:) 2015-02-11 18:43
Firma porazka :)zakłamanie i tępota kielecka
1
Nike Galeria Kazimierz 2015-02-16 23:15
Ej ale na tym forum jest "mądrych inaczej". Pracowałem tam przez dwa lata, ok trzy lat temu jako student. Poznałem wspaniałych ludzi, nauczyłem się wielu ciekawych rzeczy między innymi od (z tego co czytam-byłego) KR. Pracę tam wspominam jako miłą przygodę. Pewnie, że były jakieś minusy ale w porównaniu z prowadzeniem własnej działalności to epizod. Ludzie pracujcie, dajcie coś od siebie a później wymagajcie. Żal się robi jak się czyta tą dziecinadę. Skoro chcecie pracować to pracujcie a nie piszcie tu o awansach, znajomościach itp Zaczynałem i skończyłem jako sprzedawca odszedłem sam. Dla osób studiujących to naprawdę dobra firma. A później niech każdy idzie własną drogą.
student 2015-02-20 15:33
Piszę do głąbów którzy szkalują tą firmę z zasadami. W tej firmie trzeba spełniać normy Unii Europejskiej.
A tak na poważnie , dawno, dawno temu w scyzorykowie podobno kiedyś ktoś wyleciał za to , że nie spełniał norm Unii Europejskiej, padłem na 5min. jak to usłyszałem . I podobno to jest najprawdziwsza prawda.
kazdy 2015-03-30 23:34
KAzdy ma jakeis normy ktorych sie musi trzymac, z tego co wiem to firma ma juz spora historie i pewnie swoje normy juz wyrobila. mnie ciekawi czy jest ktos kto pracowal na szymym poczatku firmy i wie jak to wszystko sie zmienialo - interesuje mnie ten sklep poniewaz szukam butow ktore oni oferuja ale chcialbym walsnie poznac jak oni obchodza sie z klientem.
pracownik 2015-05-26 00:25
Jestem studentem i pracuję w firmie od kilku miesięcy. Możecie się tutaj rozwodzić nad kierownictwem całej firmy itp. ale wszystko zależy od kierownika sklepu. Mam to szczęście, że mój jest bardzo w porządku przez co atmosfera też jest dobra. Zarobki średnie. Wypłaty trafiają na konto w okolicach 20. więc to spory minus. Podsumowując, jeśli ktoś szuka dorywczej pracy z całkiem w porządku zarobkami jak na pracę w galerii to polecam.
1
ja 2015-06-10 19:42
Cześć,
Pracowałam w tej firmie ponad rok. Awansowałam na pierwszego sprzedawcę po 10 miesiącach.
Atmosfera w pracy fatalna, (usunięte przez administratora) Grafik był jedną wielką katastrofą, zmiany miały być po 8 h max,(usunięte przez administratora) . Dni wolne były praktycznie policzalne na palcach jednej ręki.
(usunięte przez administratora) Dzięki Bogu zrezygnowałam i mam święty spokój.

Jeśli ktoś chce tam pracować, to z głębi serca nie polecam. Na początku zawsze jest fajnie, (usunięte przez administratora) Radzę unikać firmy Active z daleka.
(usunięte przez administratora) Pozdrawiam.
minius02 2015-07-01 13:50
ha ha ha, za to ty umiałaś wszystko
minius02 2015-07-01 14:29
z tymi przecinkami to jeszcze mam problem, nauczysz mnie? Tak to prawda bujałam w obłokach ale to nie Twoja sprawa dlaczego! Chcesz ciężko pracować to pracuj proszę bardzo tylko pomódl się do tego z góry żebyś w wieku 30 paru lat nie siedziała na wózku poskładana przez udar ze zwyrodnieniem stawów problemami z kręgosłupem i paroma niedowładami. Pozdrawiam wszystko wiedzącego WSPÓŁPRACOWNIKA.
Klyent 2015-07-01 15:42
Dobra powie mi ktoś gdzie przenieśli ten sklep bo mi się buty rozwaliły a mam jeszcze na gwarancji.
yolo 2016-01-11 17:23
A co się stało z punktem w Żorach? chcę zareklamować buty a tam pocałowałam "klamkę"
była 2016-08-01 21:55
Hejka wszystkim byłym i obecnym pracownikom tej firmy.
Tak sobie czytam te opinie i postanowiłam, że też coś napiszę.
Pracowałam tam bardzo dawno temu tzn około 10 lat wstecz i już wtedy mieli chyba problemy z klasyfikacją dobrych pracowników. Zwalniali ludzi czasem za to, że źle stali na sklepie, a właściwie to nie oni zawsze to robili tylko wyręczali się regionalnymi. Nie zapomnę sytuacji kiedy przyjechał do nas taki główny regionalny i musiał wręczyć kierowniczce sklepu wypowiedzenie. Ona strasznie to przeżyła. Regionalny był bardzo w porządku i jak tylko był to zawsze starał się nam pomóc i nie nosił się z tym, że jest nad nami, miał świetne podejście do ludzi i chyba też mu zaszli dobrze za skórę bo się dowiedziałam, że odszedł i dostaliśmy nową regionalną. Tragedia, skończyła się przyjemna praca.
Nie potrafię zrozumieć szefostwa czemu nie trzymają wartościowych ludzi w swojej firmie, ale na szczęście mnie też już to nie dotyczy.
Praca tam jest zależna od tego z kim będziecie pracować i jakich będziecie mieć przełożonych
alek 2016-09-29 14:26
Branża odzieżowa rzeczywiście może liczyć na dobre zarobki, ale czy wypłata jest terminowa? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o F.H. Active - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Active